back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 13:33

Obama nu va fi un presedinte mai bun.

calin_mugurel2002

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 13:35

va fi un presedinte asa cum america si-a dorit-o,ptr ca pe bush l-a interesat mai mult razboaiale si unde zonele fierbienti de pe glob ptr a se infiltra si sa intre usor usor in tara respectiva furandu-i ce are mai valoros.Cred ca OBAMA va fi mult diferit fata de predecesorul sau ptr ca un presedinte cand promite ca va relansa economia americii asa va si face,mai ales ca a declarat ca le va micsora impozitele cu cel putin 1000$.Asa cum a mai spus,el nu va fi genul de om care sa intre in conflicte cu alte tari asa cum a facut Bush,dar va retrage in timp si trpele din irak si afganistan.Parerea mea este ca va fi cel mai bun presedinte al americii si va fi sustinut de majoritatea in ceea ce va face

bogda_stiinta

2 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 14:36

cred ca va fi cel mai bun presedinte pe care l a avut sua

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 15:30

miscarea mediatica din america pe tema investirii presedintelui obama a fost una spectaculoasa si impresionanta.e clar ca poporul american isi pune multe sperante in noul presedinte si ca noul presedintev-a trebui sa se straduiasca serios ca sa nu dezamgeasca aceasta lume.sincer eu cred ca va reusi acest lucru.ii dosresc pe acesta cale multa bafta si multa bafta.
si ca sa raspund la intrebare,da,cred ca va fi un presedinte mai bun.

corbeanu_oana2000

2 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 17:33

Barack Hussein Obama, o mixtura de nationalitati, reprezinta americanul de rand,dar prezentat in forma lui perfecta: a terminat Columbia si Harvard, a lucrat in domeniul public, a fost avocat al drepturilor civile si este sustinator al celebrei politici de "gun control". Desi si-a castigat locul in inima americanilor si la Casa Alba cu sloganul "The Change We Need", Obama va schimba doar modul cum isi privesc americanii propria tara si propria economie, indreptand America catre valorile ei traditionale . Este importanta aceasta schimbarea de mentalitate pe care Obama a adus-o prin castigarea alegerilor. Poate ca si entuziasmul si sperantele afisate de populatia americana vor fi de ajutor in depasirea crizei economice si financiare…macar la nivel psihic.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 17:35

Obama nu si-a ales prea bine perioada de mandat ... probabil ca toate cele promise de el nu includeau criza in care se afla intreaga lume ... Parerea mea este ca Obama va face tot ce se poate pentru America in limita posibilitatilor sale ... Daca va fi un presedinte bun ? A fost vreunul rau in America ? ... eu zic ca nu, deci va fi aclamat si iubit de popor ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:01

mai bun decat cine?daca va referiti la ultimul presedinte avut de SUA inaintea investirii lui obama va voi raspunde cu un categoric DA.

devit

2 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:23

Noi vom vedea o noua America dupã ce Obama a preluat mandatul, pentru cã se vor reînnoi relatiile diplomaþiei americane pentru a face faþã provocãrilor secolului al 21-lea. La felul cum abordeaza lucrurile si felul cum se adreseaza americanilor, indiferent ca e alb sau negru, indiferent de statutul social, va conta foarte mult in balanta relatiilor mondiale pe care le va continua.Cred ca va fi un presedinte mai bun, care va sti cum sa conduca America pentru a o readuce la ce orice american spera:o tara unde sa nu se sacrifice democratia si libertatea în numele securitatii, o tara unde oamenii obisnuiti sa poata realiza lucruri extraordinare, dupa cum spunea chiar el.
Obama? Da, va fi un presedinte mai bun.

melissza

2475 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 18:42

in comparatie cu ipocritul de Bush , cu siguranta va fi mai bun

ady_enemy

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:05

Eu cred ca Barack Obama reprezinta iimaginea cea mai exacta a Americii de azi : tolerant cu minoritãþile, suficient de inteligent pentru a face uitate gafele lui Bush. Cred ca va fi un presedinte mai bun si-si va respecta poporul. Sper sa trateze America ca pe o mare familie a sa si sa-si conduca poporul pe drumul cel mai bun.

danuel91

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:05

cred ca va fi cel mai bun presedinte pe care l-a avut America pana acum

aienatu

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:25

Nu stiu daca e cam deplasat sa imi dau cu parerea atat de repede cu privire la un mandat care nu are nici macar o saptamana dar daca mandatul lui va fi macar pe jumatate cum a promis, SUA nu va mai fi avut un presedinte de calibrul asta din timpul lui Kennedy. Acum, daca ati vazut discursul de investire, el n-a vorbit numai de SUA si problemele ei ci s-a adresat si aliatilor si inamicilor ei si cu referire la terorism "we will outlast you", ma tem sa nu fi facut o prostie asa cum a facut Bush cand a inceput razboiul impotriva terorismului.Una peste alta am numai ganduri pozitive in legatura cu abilitatea lui Obama de a conduce.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:52

Sincer, am avut mare incredere in el inainte de a fi ales, insa odata cu festivitatea de instaurare la Casa Alba si a discursului pe care l-a tinut am ceva retineri din partea lui. Schimbari cu siguranta va aduce, insa nu stiu in ce directie vor fi: in bine sau inspre rau. Daca bine mai tin minte in discursul sau a zis ca vrea ca SUA sa redevina o superputere ( nu ca nu ar fi) in plan mondial, atat economic, cat si militar si ca dorecte sa nu mai depinda de aliatii sai in razboaiele pe care duce. sunt nerabdator sa vad ce masuri va lua...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 21:46

jigoku_kagerou

1 mesaj
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 22:21

Mi-am dat seama ca S.U.A. nu a scapat de acea mica problema si anume presedinti controlati din umbra, cand am auzit planul lui genial de a scoate SUA din recesiune (de durata si dificil). Primul lucru pe care l-ar fi facut un presedinte care nu primeste ordine de la o putere mai inalta, ar fi sa propuna abolirea Rezervei Federale care conduce America in momentul de fata si rascumpararea datoriilor cu bani tipariti de guvern. Dar avand in vedere ca principalii suporteri ai campaniei lui electorale sunt responsabili de criza financiara in care se afla the good ol' U.S. of A. nu se astepta nimeni la o miscare asa de indrazneata de la el.
Va fi un presedinte mai bun? Oricine e mai bun decat Bush asa ca da, va fi un presedinte mai bun.

cristi_dandes

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 04:00

Parerea mea este ca Obama va fi un presedinte "bun" indiferent de cum va decurge mandatul sau deoarece sustinatorii care l-au votat nu vor lasa din principiu ca presa sa aiba o parere altfel decat buna fata de deciziile pe care acesta le va lua..Obama reprezinta, in opinia mea, produsul perfect de marketing facut intocmai pentru a indeplini cerintele publicului, si anume exact opusul lui George Bush Jr.. Am sa dezvolt un pic afirmatia sustinuta mai sus prezentand pe scurt avantajele care l-au facut pe Obama presedinte. Avantajul principal, si nimeni nu poate nega, ca de data aceasta a fost etnia - acesta a beneficiat din plin de sustinerea nu numai a presoanelor afro americane, ci si a celorlalte minoritati dornice sa vada primul presedinte american cu care acestia se pot identifica. Cum altfel s-ar fi putut incerca stergerea unor momente precum Katrina si incapacitatea administatiei Bush in special fata de persoanele de culoare decat astfel (sa nu uitam momentul Kanye West - "G. Bush doesn't care about black people" si sustinerea poate exagerata din partea marii majoritati a showbizului). Pentru a sintetiza - Obama va fi un presedinte "bun" pentru ca nimeni nu va permite ca acesta sa para altfel, nimeni nu va recunoaste ca alesul lor pe care l-au sustinut cu atata inversunare poate nu va lua cele mai bune decizii. Publicul american a primit exact ceea ce a dorit, un pic pentru fiecare - culoarea, provenienta dintr-o familie mai saraca, promisiunea ca va retrage trupele, alaturarea lui Hilary Clinton si mai ales "nu Bush"..toate elementele necesare sa distraga atentia publicului de la criza mondiala, pretul petrolului etc. Cum poti sa spui ca esti nemultumit cand ai primit exact ceea ce ti-ai dorit?.. si mai ales pentru ca cine o va face probabil va fi considerat..rasist...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 07:36

De la: 9am_admin, la data 2009-01-20 18:47:59Spune-ne ce parere ai despre noul presedinte al SUA, Barack Obama, si poti castiga un laptop Asus Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si www.eMAG.ro organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre mandatul noului presedinte al SUA. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu www.eMAG.ro.

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 20 ianuarie – 31 ianuarie 2009.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul "Va fi Obama un presedinte mai bun?" deschis pe forumul 9am parerea ta despre noul presedinte al SUA: va reusi Obama sa schimbe America? va reusi noul presedinte al SUA sa razbune atentatele de la 11 septembrie? va reusi America lui Obama sa faca fata crizei economice?

Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul

Premiul este acordat de www.eMAG.ro. Premiul consta intr-un Laptop Asus F5RL-AP396D Intel Core2 Duo T5450, 2GB, 250GB. Mai multe detalii despre produs gasiti aici.

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.

Dreptul de participare

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 2 februarie 2009. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfasurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 07:39

alo nea adminu,iar iti bati joc de noi,bre?cine a castigat la cu cine votezi ca eu n-am auzit sa se fi dat ceva?terminati,va rog cu bataia de joc,dati premiile cand le promiteti si nu va mai jucati cu conturile oamenilor,s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 07:41

cat despre negrul de la casa alba ce pot spune decat ca e un om care nu este de capul lui si n-o sa faca nimic mai mult decat ceilalti de pana acum,s-auzim numai de bine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:18

Dupa cum se vede la televizor se pare ca este un om hotarat care vrea sa schmbe America din temelii dar nu stiu cat va putea face el personal .Om trai si om vedea

nicuzaharie

1 mesaj
Oras: Baia Mare

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:23

Situatia in care se gaseste SUA nu poate fi solutionata de Obama. De fapt nu cred ca poate fi solutionata de nici un om, cel putin intr-un termen scurt. Cred ca nu va reusi sa scoata America din criza. Va fi depasit de problemele existente si de cele care vor mai veni. Va fi controlat de altii, se va compromite si nu va putea face mare lucru. Vom trai si vom vedea (daca vom trai).

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:47

Are si Obama traseul dinainte stabilit!Nu-l respecta,deraiaza!A mai fost unul Kennedy,care a-ncercat alt traseu si n-a sfarsit-o tocmai bine!

cutovliviu

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 09:50

Sincer acum. Credeti voi ca el a iesit intamplator??!
El e un purtator de interese, un ales de cei din "umbra".
Sunt sigur totusi ca va face pace in Orientul Apropiat si va restabili relatiile SUA cu tarile de aici.
Va fi mai bun decat Bush, de asta sunt sigur.
Sa speram si noi la mai bine...

iubyta_ta_mov

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 11:28

eu cred ca va fi un presedinte ca oricare altul si va fi dominat din umbra de altcineva mult mai puternic! deoarece americani nu mai aveau incredere in nimeni , persoanele influente s au hotarat sa aduca un presedinte negru sa le dea sperante false! se vor lovi de zid in max 2 ani si sa vedem atunci cum vor reactiona....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 12:37

eu zic ca va fi unul bun, doar uitativa unde a dus bush america cu prostiile lui si cu tehnicile lui de manipulare a populatiei. Zic ca obama va aduce schimbari mari si spre bine

georgian_345

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:06

Cred ca da din cate a spus si pare mai sincer.

hataimcristian

3 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 13:27

sper sa nu fie apa de ploaie ca si la noi:promisiuni la inceput vezi doamne e vreun mesia si dupa ce se vede cu sacii in caruta sa zica,ca atat putem(YES WE CAN)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:37

pare un om de treaba,cred ca va fi un presedinte nu bun ci foarte bun,eu una mi-asi dori sa salveze si romania asta a noastra .
sa-i uram succes

all74

6 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:49

SPER SA NU PATEASCA SI EI CUM AM PATIT SI NOI CAND ,, AM VOTAT SCHIMBAREA ,, NU SPUN CA E USOR SA CONDUCI O TARA , DAR SPER IN FIECARE DIMINEATA CAND MA TREZESC CA O SA NE FIE MAI BINE , DACA NU NOUA , MACAR COPIILOR NOSTRI .
CUM PUTEM DEFIINII UN PRESEDINTE MAI BUN ?
MAI BUN CU FAMILIA LUI , MAI BUN CU SEMENII LUI , MAI BUN CU PRIETENII ....., CU RUDELE , CU VECINII , ..................
PENTRU A FI UN PRESEDINTE MAI BUN PENTRU TARA SA , PENTRU INTERESELE SOCIALE , ECONOMICE SI MULTE ALTELE , TOTUL DEPINDE DE STAF-ul SAU , DE CEI CARE IL INCONJOARA , DE CEI CARE IL SFATUIESC SI CRED CA IN MARE MASURA DE CAT DE MULT E SPRIJINIT SAU NU DE OPOAZANTII LUI .
EU CRED CA NU O SA II FIE DELOC USOR , DAR CRED C V-A RAZBATE SI VA FI TINUT MINTE CA PRIMUL PRESEDINTE DE CULOARE AL SUA CARE A FACUT FOARTE MULTE PENTRU SEMENII LUI

cristi_d1984

6 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 15:21

Eu am o parere foarte buna despre Barack Obama. Il vad hotarat pe treaba si destul de abil sa isi duca promisiunile la capat. Ar fi astfel un exemplu pentru multi!

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: