back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:26

Obama nu este altceva decat inca un produs media al societatii americane.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:38

Obama nu este altceva decat un bun orator.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:22

Isi incepe mandatul intr-o perioada foarte dificila atat pentru America cat si restul lumii. Va fi foarte greu sa arate cat de bun este. Eu cred ca este suficient de bun.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:33

America are nevoie de o schimbare. Obama este omul scimbarii.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:41

Nu este omul care sa aiba atributele de a scoate america din criza.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:49

Nu vad in Obama omul care sa scoata america din criza.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:52

De la: china_ninja15, la data 2009-01-31 14:13:31Da, eu cred ca Obama va fi un presedinte bun si va reusi sa scoata America din aceasta criza financiza. Totushi ii urez mult succes pentru ca are o misiune grea in fata.
Esti idiot,amice!Chiar era nevoie sa postezi de 400 de ori?Vrei premiul cel mare?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 20:59

De la: lilyneacsu23, la data 2009-01-31 17:33:27Odata, este prima data", adica orice inceput incepe odata.

Sa-i uram sincer si fara rautate sa implineasca visurile inaintasilor lui si ai nostrii, sa fie pace pe pamant, sa nu fie nici asupriti nici asupritori.
O mare lectie pentru toata lumea, mie cel putin mi-a creat o mare emotie, va indemn la intelepciune si profunzime si sa nu mai luam lucrurile in desuetitudine, daca dorim sa nu ne regasim mereu ca niste plangareti si nemultumiti de soarta.

Va reproduc din magnificul discurs al lui Barack Ussein Obama: "Maretia nu este data, trebuie castigata."
Apoi ceva ceea nu trebuie uitat niciodata nici de catre noi, umilii, caci: "Credinta si patriotismul sunt lucruri vechi, dar adevarate." Asadar sa nu uitam niciodata cultura recunostintei. Un lucru este cert si, am mai scris odata pe acest site, ca lumea actuala este victima a lacomiei si iresponsabilitatii. Dar viata este cu greu si cu urcusuri si aici va spun o scurta povestioara, a magarului batran, care acazut intr-o fantana parasita, stapanul sau a hotarat sa scape de el ingropandu-l de viu, in fantana, aruncand pamant cu lopata peste el, saracul magar a inceput sa zbiere disperat, dupa care vazand ca este inutil sa se vaite a inceput sa se scuture dupa fiecare lopata de pamant aruncata, pana a ajuns la suprafata. Asadar asa sa facem cu totii, sa ne scuturam si sa ne ridicam, asa se ne ajute Dumnezeu!

Am urmarit si eu "magnificul discurs" al lui Obama. Vorbe goale, lozinci, texte patriotarde de doi lei. Daca Basescu ar tine un discur folosind exact textele lui Obama l-ar face franjuri toti "analistii".
Avem un talent de a cadea pe spate la vrejelile astora de afara, ceva de speriat ...
Auzi, magnific ...

Acum nu e momentul !
ramona_tita

1 mesaj
Oras: Caracal

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 22:52

Are toate sansele, Bush a fost un Danila Prepeleac al SUA...

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 23:15

ce sa mai cred, chiar nu stiu. da, e primul presedinte de culoare din America, e happyly maried, in fine, da imi da impresia ca e cam marioneta....are o privire cam tampa de fiecare data cand apare la tv semnand acte, si nu m-i se pare ca are de spus decat discursuri bine memorate dinainte.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 00:48

Ce-mi place,noi romanii avem intotdeauna mare dreptate!Si nu ne inselam niciodata!Cunoastem ce-i poate capul fiecaruia,dintr-o singura privire!Nu stim cine-i Obama,dar suntem siguri ca-i "the best"!Din cauza asta suntem recunoscuti ca un popor intelept care-si alege intotdeauna cei mai buni reprezentanti...Din cauza asta suntem cei mai fericiti dintre pamanteni.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:22

da bine ateles ca va fi cel mai bun arfi bine daca ar ezista si an romania un presedite ca iel,eu cred ca va face ceva super de bine pentru statele unite ale ameriti si ara sa arate ca antradavar au facut o alegere buna sal aleaga ca presedite,ce daca este brunet el nu ie an stare sa coduca o tara sau numai cei care se cred mai deschisi la ten va aselati sa stiti ca mai suflet are un brunet decat cel de culoare deschisa,oricum care la ales au facut o fapta buna

cornel_mihai31

2 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 02:49

Fostul Presedinte G Bush a adus Statele Unite intr o stare deplorabila acestea fiind profund afectate de cei 8 ani de mandat . SUA si a format deja o imagine de tiran nemilos dornic de razboi , imagine care trebuie radical schimbata . Barack Obama nu poate decat sa imbunatateasca situatia fiind un spirit puternic inovator , un bun conducator acest lucru fiind lesne de observat inca de la discursul acestuia .America a facut alegrea corecta , si consider ca el este cel care poate salva tara pe care o conduce si starea economica mondiala . Ii doresc mult succes si nu bafta pt ca bafta este a celor norocosi succesul este al profesionistilor si el va demonstra ca este unul in scurt timp .
G Cornel

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 03:57

De la: akamamaie, la data 2009-02-01 01:22:01da bine ateles ca va fi cel mai bun arfi bine daca ar ezista si an romania un presedite ca iel,eu cred ca va face ceva super de bine pentru statele unite ale ameriti si ara sa arate ca antradavar au facut o alegere buna sal aleaga ca presedite,ce daca este brunet el nu ie an stare sa coduca o tara sau numai cei care se cred mai deschisi la ten va aselati sa stiti ca mai suflet are un brunet decat cel de culoare deschisa,oricum care la ales au facut o fapta buna

Esti cel mai tare(sau cea mai tare,mamaie)!!!!!!!Asa e"mai suflet are cel brunet decat cel deschis la culoare"!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 03:58

Iti doresc sa ai parte de Vanghelie!!!!!!Mai suflet are el.....

cornel_mihai31

2 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:59

OBama este cel ce poate salva atat SUA cat si intreaga economie globala .. ramane de vazut daca va rezita in fata unei asemenea responsabilitati. Eu sper ca va reusii pt ca astfel va fi mai bine pt toata lumea .. GI go Go OBama :))

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 13:03

De la: cornel_mihai31, la data 2009-02-01 12:59:17OBama este cel ce poate salva atat SUA cat si intreaga economie globala .. ramane de vazut daca va rezita in fata unei asemenea responsabilitati. Eu sper ca va reusii pt ca astfel va fi mai bine pt toata lumea .. GI go Go OBama :))
Ai impresia ca-i David Copperfield?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:34

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:35

Gata concursul!!!

FLORIN_ZAINEA

11 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 17:02

Va fi un bun presedinte BUN care va incerca sa relaxeze relatiile pe glob in toate domeniile.

tache26

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:33

Da, parerea mea este ca Obama va fi un bun presedinte. Avand in vedere popularitatea de care deja se bucura in randul americanilor de toate rasele, etniile, religiile, confesiunile, etc. cred ca el va avea sustinerea populara, dar si in Congres. Este o perioada deosebit de dificila din punct de vedere economic, politic, social nu numai in America, ci in toata lumea. El este vazut ca un deschizator de drumuri, un simbol al unui nou inceput si un om decis sa urneasca masinaria complicata a administratiei sale catre inainte. Este un om cultivat, deschis, poate nonconformist un pic si sper sa aiba succes. Oricum, multa lume are privirea indreptata catre el si initiativele sale. Inca din primele zile in office a semnat unele legi care erau asteptate de mult, precum cea a discriminarii de zilele trecute. Si noi ar trebui sa fim mai hotarati in a actiona pentru trecerea cu succes peste aceasta criza economica.
In ce-l priveste pe Obama, era varianta cea mai buna pentru poporul american, iar poporul american a ales. Ramane de vazut daca Obama va raspunde pozitiv asteptarilor alegatorilor sai. Are multe lucruri de indreptat atat in interior, cat si in exterior. Multe se vor schimba in lume ca urmare a actiunilor sale. Sa speram ca intr-un timp scurt si in sensul pozitiv, pe care noi toti il asteptam.

oana_pri

1 mesaj
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 18:40

nu stiu daca va fi un presedinte mai bun , dar sigur va fi unul foarte popular

necunoscut

17 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 10:36

9am_admin

43 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:09

Castigatorul concursului este Emese Mathe (melissza). Multumim tuturor participantilor!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:27

Sincer Obama imi inspira incredere,fata de dezastrul global creat de Bush!!
Deocamdata nu pot spune nimic despre partea practica a mandatului deoarece omul abia si-a preluat functia!.....in rest PACE si sa ne rugam sa fie un bun dictator.....ca daca le e bine lor ...implicit ne va fi si noua,dar sper sa nu sfarseasca si Obama precum J.F.K......

danetrs

3 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:05

Sa speram ca este ceea ce pare a fi si nu doar inca o marioneta. Oricum daca va incerca cu adevarat sa schimbe ceva va trebui sa fie foarte precaut, sa nu ajunga in aceiasi pozitie in care a ajuns fostul presedinte Kennedy, la 2 m sub pamant.

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 02:59

Se pare ca-i mai destept ca Bush si-n mod sigur va fi mai bun ca el.Asta nu trebuie sa ne bucure foarte tare,nu va schimba nimic esential in economia romaneasca!

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 03:02

De la: goldprincess20, la data 2009-01-21 09:21:25

Va fi un presedinte chiar foarte bun! Arata bine, are o voce impunatoare, este carismatic, sa nu mai vorbim de inteligenta.
Personal, m-a cucerit cu inteligenta lui, inca din campanie am zis: asta e ce-si doreste America azi!
Dar.....vor fi multi de... dar.... Este un pion pe ,,tabla de sah" a celor ce conduc din umbra aceasta lume! Eu ii doresc mult succes, bunul dumnezeu sa-l ocroteasca!
Daca americanilor le va fi bine , implicit ne va fi si noua....celorlalti de pe plameta. PACE SI TOLERANTA

Daniela B
Sf.Gheorghe/Covasna
Pai d-asta era bun si Petre Roman,ca era carismatic.Te-a cucerit,zici....

stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 03:10

Da. Postmortem

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 15:40

Cu siguranta Obama va fi un presedinte mai bun din toate punctele de vedere: al inteligentei,al tenacitatii, al administrarii,al sinceritatii si al dezinteresului pentru a agonisi cat mai multa avere.
Obama va ramane in istoria omenirii multor generatii de acum inainte ca cel mai destoinic presedinte.

Pagini: << 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: