back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Va fi obama un presedinte mai bun?

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:18

Obama este doar o marioneta aruncata in fata sa amuze publicul !!!

.In spatele lui sant adevaratii conducatori care comanda !!!!

.Sa nu uitam ceva :

.Exemplu-1963, 22 Noiembrie, John. F. Kennedy este asasinat de catre Vatican / Iezuiti prin acoperire masonica. (Cavalerii de Malta).

Motivele pentru asasinarea lui John F Kennedy au inclus:

.1. Fratele sãu Robert a zdrobit niste mafioti.

. 2. John F. Kennedy reducea “operatiunile negre” ale CIA.

3. John F Kennedy amenintase cã va desfiinta CIA;

.4. John F Kennedy tipãrise bani în afara Rezervei Federale; si

.5. John F Kennedy se pregãtea sã termine timpuriu rãzboiul din Vietnam. “- 1956-1976, Razboiul din Vietnam.

.“…Vaticanul s-a opus miscãrii ( pentru un Vietnam independent)pentru cã el dorea sã-si opreascã si sã controleze fostele colonii franceze; în acest scop a complotat pentru înființarea unui Vietnam controlat de cãtre [romano-] catolicii vietnamezi [Nota ed.: o minoritate redusã].”

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:38

Am ascultat niste emisiuni, mesaje ale unor persoane crestine si se pare ca deja promulgat niste legi anticrestine.(ceva legat de adoptia de copii a cuplurilor de homosexuali, sper sa nu gresesc)

FLORIN_ZAINEA

11 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 07:42

Cu siguranta va fi un presedinte mai bun datorita sustinerii pe care o are atat din partea republicanilor cat si a populatiei care l-a ales si i-a incredintat mandatul.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:15

Obama va fi un presedinte salvator al americanilor si al europenilor, va fi un presedinte super.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:22

De la presedintele Barack Obama toata lumea la mult se asteapta. El trebuie sa salveze industria, banciile si altele implicate cu criza financiara. Nu va fii un lucru usor dar eu cred in omul acesta. ''Matura noua se curata mai bine.''
Go Obama we support you.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:31

Desi sunt tanar si nu prea ma pricep la politica , eu cred ca Obama va fi un presedinte bun si va reda bunastarea americanilor.Astept si eu ziua ca si noi romani sa avem un presedinte ca Obama care sa fie un singur gand pentru compatrioti lui.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:34

Singurul lucru aproape cert este ca va fi mai bun decat idiotul de dinaintea lui....in rest,vom trai si vom vedea!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:44

Bineanteles ca va fi un presedinte mai bun decat toti cei dinaintea lui,el va scoate din criza America si va fi un sprijin pentru europeni.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:50

Eu cred ca Obama noul presedinte al Americii va fi un nou inceput in toata lumea,el va readuce la loc aceasta criza economica.Aceasta este parerea mea.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:53

O fi Messia!

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 09:30

CU SIGURANÞÃ . DE CE ? PT. CÃ PARE CONªTIENT DE MISIUNEA SA , PT. CÃ NU ARE ALTERNATIVE , PT. CÃ ORIZONTUL DE AªTEPTARE ATÂT AL AMERICANIILOR CÂT ªI AL LUMII ÎNTREGI ESTE URIAª , PT. CÃ SE IMPUNE O MODIFICARE A SCÃRII DE VALORI ªI O NOUA ABORDARE A POLITICII MONDIALE , ETC.. SUCCES !

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:07

Deja ma simt mai bine,stiind ca a sosit salvamarul!

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:09

Sa-l intrebati,voi astia care-l cunoasteti atat de bine,da si butelii?

lidiac

3 mesaje
Oras: Tulcea

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:26

In ce priveste razbunarea atentatelor de la 11 septembrie, nu cred ca aceasta trebuie sa fie prioritatea nr.1, atat timp cat intreaga lume este afectata de criza financiara.
Sunt de acord cu masura pe care a luat-o de a liberaliza avorturile. Atata timp cat s-a gandit si la binele femeilor, cred ca va fi un presedinte bun.

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:30

Obama salveaza clasa de mijloc, Obama, da asigurari medicale la tot poporul (in conditiile in care se stie ca peste 50% dintre alegatorii americani nu au astfel de asigurari sociale).
Obama face, Obama drege. Cine a citit programele electorale ale celor doua partide ar fi vazut ca cel republican are o buna doza de coerenta, in vreme ce promisiunile lui Obama sunt promisiuni si atat.
In urma cu mai bine de 10 ani Romania cunostea o aceeasi euforie pe care o incearca acum America. Era vorba despre alegerea lui Emil Constantinescu in fruntea tarii dupa lunga domnie a lui Ion Iliescu.
Schimbarea pe care o asteapta acum americanii au incercat-o romanii atunci. Romanii s-au intors dupa patru ani din nou la Ion Iliescu. Constantinescu nu a avut calitatile unui semizeu cu care unii dintre noi il inzestraseram. Le are acum Obama? Fara discutie, noul presedinte american este un tip cu multa carisma, cu un discurs placut si fara indoiala ca este foarte inteligent. Dar este semizeu?

Din pacate pentru el, in Obama s-au pus prea multe sperante. Daca vor fi dezamagite? Fara discutie, depinde doar cand. Deocamdata, impatimitii de pariuri mizeaza pe el pentru un al doilea mandat.

ispasion22

1 mesaj
Oras: Craiova

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:44

America are o mare sansa cu Obama la varf. Nu mai are decat sa lupte pentru echilibrarea economiei interne si , implicit, a celei mondiale.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 13:22

da

paunescu_gheorghe

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:33

DA, OBAMA VA REUSI IN TOT CE ISI VA PROPUNE PENTRU CA VA STI SA SE FACA INTELES DE POPORUL AMERICAN ,CARE, CRED EU, A ASTEPTAT O PERIOADA CAM MARE UN ASEMENEA PRESEDINTE. UN PRESEDINTE ,TIP OBAMA, NE-AR TREBUI SI NOUA ASA CA AVETI GRIJA CE FACETI CAND NE VA VENI RANDUL SA VOTAM ,CA NU VOTAM DOAR PENTRU UN AN,CI PENTRU 5 ANI

cosmin_bv

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 14:44

nu are cum sa fie un presedinte mai slab decat Bush si nu ma refer la kilograme ...
Si Clinton, precedentul presedinte democrat a fost cu mult peste cei 2 Bush, prea putin a contat episodul "Levinski"

paunescu_gheorghe

4 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 15:02

OBAMA VA REUSI IN TOT CE ISI VA PROPUNE PENTRU CA A VAZUT CA OAMENII L-AU SIMTIT CA PE UNUL DE-AL LOR SI NU VA VREA SA-I DEZAMAGEASCA CUM AM FOST DEZAMAGITI NOI TIMP DE 2 DECENII ASA CA INCA O DATA LUATI AMINTE CAND VA TREBUI SA MERGEM LA VOT

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 15:12

Chiar asa sa fie ? Sa nu-l dusmaneasca nimeni pe Obama asta la el in tara ?
Sa nu fie si la americani Cristoi, Ciutaci, Tudorpopesti, Valentinstani ... care sa nu-l toace zilnic pe Obama ?
M-as mira ...
Ma surprinde doar ca romanii sunt foarte optimisti cu privire la ce o sa faca Obama, care e pe partea cealalta a globului, habar n-au ca masuri ia Obama, ce face Obama concret pentru iesirea din criza, dar Obama e baiat bun.
In schimb la noi nu au incredere in nimeni si orice ar face guvenul nostru nu e bine, toti politicienii romani sunt mincinosi si corupti .... dar avem incredere in .... Obama.
Mai, sa fie ...
Sa fiu eu sanatosul satului ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 16:20

Hai noroc si la mai mare! Va fi cum vor cei care au banu' bun!

stefanmarigeta

3 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:16

Nu cred ca Obama va fi un presedinte mai bun,deoarece nu are experienta.
Nu cred ca Obama poate schimba America sau mentalitatea americanilor.
Nu cred ca va incerca sa razbune atentatele de la 11 Septembrie,dar cred ca el va sporii siguranta tarii si al cetatenilor.
America va face fata crizei economice,dar nu datorita lui Obama.

Stefan georgeta Maria
julietadobre

3 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:25

Va fi.....prin comparatie..

lilyneacsu23

3 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 17:33

Odata, este prima data", adica orice inceput incepe odata.

Sa-i uram sincer si fara rautate sa implineasca visurile inaintasilor lui si ai nostrii, sa fie pace pe pamant, sa nu fie nici asupriti nici asupritori.
O mare lectie pentru toata lumea, mie cel putin mi-a creat o mare emotie, va indemn la intelepciune si profunzime si sa nu mai luam lucrurile in desuetitudine, daca dorim sa nu ne regasim mereu ca niste plangareti si nemultumiti de soarta.

Va reproduc din magnificul discurs al lui Barack Ussein Obama: "Maretia nu este data, trebuie castigata."
Apoi ceva ceea nu trebuie uitat niciodata nici de catre noi, umilii, caci: "Credinta si patriotismul sunt lucruri vechi, dar adevarate." Asadar sa nu uitam niciodata cultura recunostintei. Un lucru este cert si, am mai scris odata pe acest site, ca lumea actuala este victima a lacomiei si iresponsabilitatii. Dar viata este cu greu si cu urcusuri si aici va spun o scurta povestioara, a magarului batran, care acazut intr-o fantana parasita, stapanul sau a hotarat sa scape de el ingropandu-l de viu, in fantana, aruncand pamant cu lopata peste el, saracul magar a inceput sa zbiere disperat, dupa care vazand ca este inutil sa se vaite a inceput sa se scuture dupa fiecare lopata de pamant aruncata, pana a ajuns la suprafata. Asadar asa sa facem cu totii, sa ne scuturam si sa ne ridicam, asa se ne ajute Dumnezeu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 18:03

ma bucur mult ca a cistigat Obama. Ca toata lumea de altfel (mai putin cele 60 de procente de albi din State care au votat pentru McCain) Sincera sa fiu am citit cartea lui Obama ,,Dreams from My Father '' si am ajuns la o singura concuzie: ca Obama este un barbat puternic...el a putut sa aleaga drumul cel bun dupa ce în timpul adolescenþei a fãcut uz de alcool, marijuana ºi de cocainã. Motivul pentru care presedintele spune ca a cedat tentatiilor este: „pentru a evita sã mã întreb cine eram”. Mereu Obama a simtit ca este diferit iar cartea descrie dificultatea in a reconcilia percepþiile sociale în legãturã cu moºtenirea sa multirasialã ,,tatãl meu era complet diferit de cei din jurul meu - cã era negru ca smoala, în timp ce mama mea era albã ca laptele.” Un alt motiv pentru care il admir pe Obama este preocuparea de cazuri de discriminare ºi de încãlcare a dreptului de vot precum ºi de reprezentarea legalã a mobilizatorilor comunitari.
Pentru toate astea..respect!!

mgheorghe08

3 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 18:20

ar fi bine ca obama sa rezolve criza economica pentru ca si noi ca tara depindem de America.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 18:52

Obama nu va fi un presedinte mai bun decat predecesorul sau.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:10

In ciuda discursului pe care il are, acest om nu-mi inspira deloc incredere.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 19:19

Daca va avea sustinere, Obama este presedintele care poate scoate America din criza financiara.

Pagini: << 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Va fi Obama un presedinte mai bun?
Mergi la: