back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa ne cunoastem credinta ortodoxa

Pagini: << 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 18:17

De la: AMIRALUL, la data 2009-08-01 10:52:07
De la: 9am064173, la data 2009-08-01 10:44:15 ... - PARINTELE CLEOPA

Vai, draga Amirale, ce-ti mai place sa te rizi de tot si toate. Din postura ta de ateu iti culegi acest drept sa duci in derizoriu si spusele unui doctor in domeniu teologiei, precum ADIPOPA si viata smerita dusa de catre PARINTELE CLEOPA in dragoste pentru DUMNEZEU? Care fie intre noi vorba am da si eu si tu cred, zece vieti din una singura pe care o avem sa avem macar odata smerenia parintelui si revelatia lui in HRISTOS. Imi place ca esti tinar si cauti, cauti atit de inversunat incit vreau sa cred ca peste nustiu citi ani vei fi precum SFINTUL APOSTOL PAVEL, vei propovadui si vei crede in DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS mai abitir ca multi altii. Dar deocamdata tu ceri dovezi palpabile precum cerea una tov. academician, doctor docent, sef al cabinetului 2 al tuturor vazutelor si nevazutelor, etc. Religii sint multe doar se spune in BIBLIE, in APOCALIPSA, ca dintre toti cati sedeau linga cel ce statea in scaunul de domnie cu cartea in mina, doar unul cu chip de miel a putut deschide cartea, asadar cred ca fiecare religie avea un reprezentant linga scaunul domnesc. Pe mine ma poti blama, si eu ca tine sint cautator, insa eu mi-am ales scara pe care sa urc, dar sa nu crezi ca e usor.. Nimeni nu s-a mintuit fara smerenie, caci in pacate grele sau usoare cazi in orice zi, tocmai aceasta constientizare te tine smerit. Cum sa te mindresti daca in fiecare zi iti superi aproapele, fara sa mai vorbesc de DUMNEZEU? Insa este calea pocaintei, portita pe care ne-a facut-o DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, prin rastignirea sa pe cruce tocmai pentru a nu cadea noi dupa constientizarea pacatelor in deznadejde. Iti inchipui cum cel ce a facut toate cite sint, s-a pogorit prin persoana fiului sau in rindul creatiei sale ca cel mai umil dintre toti, cind avea toata puterea atit material cit si intelectual sa rastoarne lumea cum ar fi vrut el. Dar el are o nemarginita dragoste pentru creatia sa, si DOMNUL IISUS a venit in special pentru cei pacatosi. La care dintre noi gasesti asemenea dragoste?....care dintre noi nu ne tinem mindrii ca posedam zece etaje la neuronii , sau la casa si se tinem cu miinile de ele iar cu picioarele lovim in cei inferiori , doar pentru ca sintem mindrii de ce noi avem si ceilalti nu au Cind raportezi totul la DUMNEZEU e asa de usor. ...Uite iti recomand o carte , ma scuzi pentru asta, cautarea autorului intr-un mod viu si fara a ascunde ceva din cele ce i s-a intimplat - Doua milioane de kilometrii pe drumul cautarii -de KLAUS KENNETH

Ic3

922 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 August 2009, ora 09:17

De la: adipopa, la data 2009-08-01 16:00:15
De la: Dorulet, la data 2009-08-01 01:54:34Nu înþeleg de ce ortodoxia susþine cum cã Iisus ºi D-zeu sunt una ºi aceeaºi persoanã...

În scripturã ºi tradiþie, Tatãl este Dumnezeu, Iisus este Dumnezeu, Sfântul Duh este Dumnezeu. Dumnezeu este unul în fiinþã/substanþã ºi trei în persoanã. Aceasta este mãrturisirea de credinþã a tuturor creºtinilor ortodocºi!

Bleat..

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 09:49

De la: adipopa, la data 2009-07-31 22:00:32
De la: AMIRALUL, la data 2009-07-31 21:46:33si eu mi-am exprimat clar indoielile la modul cum este expusa noua azi istoria antica. in lipsa unor dovezi irefutabile, noi azi doar reconstituim istoria, pe baza unor ,,descoperiri'' arheologice si a unor ''presupuneri'', si sunt deseori legate de un anumit interes cu istoria unui popor sau cu o civilizatie anume. este convingerea mea si .... a multor altora.

Convingerea ta nihilistã nu este împãrtãºitã decât cu diletanþi ºi semidocþi. Nici un istoric sau arheolog din lumea aceasta nu opereazã cu o astfel de premisã. Dacã nu ai nici o pregãtire formalã sau academicã în domeniu, este mai înþelept sã nu spui nimic...

Iti dai prea mare importanta monseur...Iar argumentele tale ne lasa complet dezbracati..

Ca esti doxat nu te contrazic...Dar...pana la a face afirmatii de genul celei de mai sus...

Cei care dezbat si sustin teorii ce pot fi demonstrate simplu.Printr-o logica de nezdruncinat sunt diletanti si semidocti.?

Ori...tocmai aici este si schepsisul..

Diletantismul si semidoctia sunt..avatarul celor ce au fost nu demult tributari sistemului ce le-a impopotonat creierii cu ce a vrut..Poti sa te scremi mult si bine...sa convingi pe cineva...de ceva ce ce nu poate fi logic demonstrat..Lungi si plictisitoare teorii de rahat...care abunda de polologhie oratorica ieftina...Argumentata si sustinuta de doctoranzi si profesori universitari modelati pe timpul faimoasei noastre Elena Ceausescu....

A nu se uita.....Codoiul ..!

Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 09:50

De la: 9am064173, la data 2009-08-01 18:17:00
De la: AMIRALUL, la data 2009-08-01 10:52:07
De la: 9am064173, la data 2009-08-01 10:44:15 ... - PARINTELE CLEOPA

Vai, draga Amirale, ce-ti mai place sa te rizi de tot si toate. Din postura ta de ateu iti culegi acest drept sa duci in derizoriu si spusele unui doctor in domeniu teologiei, precum ADIPOPA si viata smerita dusa de catre PARINTELE CLEOPA in dragoste pentru DUMNEZEU? Care fie intre noi vorba am da si eu si tu cred, zece vieti din una singura pe care o avem sa avem macar odata smerenia parintelui si revelatia lui in HRISTOS. Imi place ca esti tinar si cauti, cauti atit de inversunat incit vreau sa cred ca peste nustiu citi ani vei fi precum SFINTUL APOSTOL PAVEL, vei propovadui si vei crede in DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS mai abitir ca multi altii. Dar deocamdata tu ceri dovezi palpabile precum cerea una tov. academician, doctor docent, sef al cabinetului 2 al tuturor vazutelor si nevazutelor, etc. Religii sint multe doar se spune in BIBLIE, in APOCALIPSA, ca dintre toti cati sedeau linga cel ce statea in scaunul de domnie cu cartea in mina, doar unul cu chip de miel a putut deschide cartea, asadar cred ca fiecare religie avea un reprezentant linga scaunul domnesc. Pe mine ma poti blama, si eu ca tine sint cautator, insa eu mi-am ales scara pe care sa urc, dar sa nu crezi ca e usor.. Nimeni nu s-a mintuit fara smerenie, caci in pacate grele sau usoare cazi in orice zi, tocmai aceasta constientizare te tine smerit. Cum sa te mindresti daca in fiecare zi iti superi aproapele, fara sa mai vorbesc de DUMNEZEU? Insa este calea pocaintei, portita pe care ne-a facut-o DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS, prin rastignirea sa pe cruce tocmai pentru a nu cadea noi dupa constientizarea pacatelor in deznadejde. Iti inchipui cum cel ce a facut toate cite sint, s-a pogorit prin persoana fiului sau in rindul creatiei sale ca cel mai umil dintre toti, cind avea toata puterea atit material cit si intelectual sa rastoarne lumea cum ar fi vrut el. Dar el are o nemarginita dragoste pentru creatia sa, si DOMNUL IISUS a venit in special pentru cei pacatosi. La care dintre noi gasesti asemenea dragoste?....care dintre noi nu ne tinem mindrii ca posedam zece etaje la neuronii , sau la casa si se tinem cu miinile de ele iar cu picioarele lovim in cei inferiori , doar pentru ca sintem mindrii de ce noi avem si ceilalti nu au Cind raportezi totul la DUMNEZEU e asa de usor. ...Uite iti recomand o carte , ma scuzi pentru asta, cautarea autorului intr-un mod viu si fara a ascunde ceva din cele ce i s-a intimplat - Doua milioane de kilometrii pe drumul cautarii -de KLAUS KENNETH

Dar el are o nemarginita dragoste pentru creatia sa, si DOMNUL IISUS a venit in special pentru cei pacatosi. La care dintre noi gasesti asemenea dragoste?....care dintre noi nu ne tinem mindrii ca posedam zece etaje la neuronii , sau la casa si se tinem cu miinile de ele iar cu picioarele lovim in cei inferiori

Logica ta ma doboara

Ai capatat un loc..in fruntea celor mai luminate minti de pe 9am...

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 August 2009, ora 11:12

De la: Ic3, la data 2009-08-02 09:17:46Bleat..

Cu ce este mai inteligent acest rãspuns decât cel al unui inebriat împleticindu-se spre vasul closet? Ori logica îmi scapã, ori ea este demonstrabil inexistentã...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 11:18

De la: Ic3, la data 2009-08-02 09:49:38Iar argumentele tale ne lasa complet dezbracati...

Oricum purtai zdrenþe! Discuþia în care ai intrat era despre istorie anticã. A da impresia cã istoria în general sau în particular nu este posibilã pentru cã [...] înseamnã sã nu înþelegi nici premisele nici metodologia cercetãrii istorice. Dacã tu poþi sã susþii nihilismul pe care îl condamnam, ascult cu interes. Cât despre sistemul [comunist] care a împopoþonat cuiva creierii, nu uita cã le-a împopoþonat cu ateism; iar tu eºti o dovadã clarã...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 11:27

De la: Ic3, la data 2009-08-02 09:49:38Cei care dezbat si sustin teorii ce pot fi demonstrate simplu. Cei care dezbat si sustin teorii ce pot fi demonstrate simplu.Printr-o logica de nezdruncinat sunt diletanti si semidocti.?

Am o idee! Demonstreazã-mi [simplu] cã falcutãþile tale cognitive existã ºi cã poþi sã te bazezi pe ele (adicã nu te înºealã). Iar dupã ce-mi demonstrezi [simplu] cã ele existã ºi poþi sã te bazezi pe ele, aº vrea sã-mi mai demonstrezi ºi cã aceste facultãþi cognitive sunt produsul (primar sau secundar) al unui lung proces de evoluþie naturalã a speciei interesat doar în supravieþuire ºi perpetuarea speciei. Dã-ne astfel ocazia sã vedem cã nu eºti un semidoct ºi un diletant. Ai o temã de casã...

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 11:34

1 Corinteni 1.10-17

Vã îndemn, fraþilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toþi sã vorbiþi la fel ºi sã nu fie dezbinãri între voi; ci sã fiþi cu totul uniþi în acelaºi cuget ºi în aceeaºi înþelegere.

Cãci, fraþii mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit ºtire cã la voi sunt certuri; ºi spun aceasta, cã fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos! Oare s-a împãrþit Hristos? Nu cumva s-a rãstignit Pavel pentru voi? Sau fost-aþi botezaþi în numele lui Pavel?

Mulþumesc lui Dumnezeu cã pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus ºi pe Gaius, ca sã nu zicã cineva cã aþi fost botezaþi în numele meu. Am botezat ºi casa lui ªtefana; afarã de aceºtia nu ºtiu sã mai fi botezat pe altcineva. Cãci Hristos nu m-a trimis ca sã botez, ci sã binevestesc, dar nu cu înþelepciunea cuvântului, ca sã nu rãmânã zadarnicã crucea lui Hristos.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 11:56

Evanghelia dupã Matei 14.14-22

ªi ieºind, a vãzut mulþime mare ºi I S-a fãcut milã de ei ºi a vindecat pe bolnavii lor. Iar când s-a fãcut searã, ucenicii au venit la El ºi I-au zis:

- Locul este pustiu ºi vremea iatã a trecut; deci, dã drumul mulþimilor ca sã se ducã în sate, sã-ºi cumpere mâncare.

Iisus însã le-a rãspuns:

- N-au trebuinþã sã se ducã; daþi-le voi sã mãnânce.

Iar ei I-au zis:

- Nu avem aici decât cinci pâini ºi doi peºti.

ªi El a zis:

- Aduceþi-Mi-le aici.

ªi poruncind sã se aºeze mulþimile pe iarbã ºi luând cele cinci pâini ºi cei doi peºti ºi privind la cer, a binecuvântat ºi, frângând, a dat ucenicilor pâinile, iar ucenicii mulþimilor. ªi au mâncat toþi ºi s-au sãturat ºi au strâns rãmãºiþele de fãrâmituri, douãsprezece coºuri pline. Iar cei ce mâncaserã erau ca la cinci mii de bãrbaþi, afarã de femei ºi de copii.

ªi îndatã Iisus a silit pe ucenici sã intre în corabie ºi sã treacã înaintea Lui, pe þãrmul celãlalt, pânã ce El va da drumul mulþimilor.

The_rose_of_Saron

74 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 16:10

Moon, tu esti in "poza"?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2009, ora 16:18

De la: adipopa, la data 2009-08-01 16:00:15
De la: Dorulet, la data 2009-08-01 01:54:34Nu înþeleg de ce ortodoxia susþine cum cã Iisus ºi D-zeu sunt una ºi aceeaºi persoanã...

În scripturã ºi tradiþie, Tatãl este Dumnezeu, Iisus este Dumnezeu, Sfântul Duh este Dumnezeu. Dumnezeu este unul în fiinþã/substanþã ºi trei în persoanã. Aceasta este mãrturisirea de credinþã a tuturor creºtinilor ortodocºi!

pai asta inseamna MENAGE A TROIS sau legaturi incestuoase,n'asa?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:47

Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89!
Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit!

De la: 9am056627 la 31 Iul 2009, 19:45 Pentru : romtar

Subiect: [fara subiect]

ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAFTA !!!!!!!!!!!1
RASPUNDE

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 18:53

De la: 999florin, la data 2009-08-02 16:18:17pai asta inseamna MENAGE A TROIS sau legaturi incestuoase,n'asa?

Florin, tu vorbeºti de relaþii incestuoase (denaturând învãþãtura treimii) ºi de fapt crezi cã hazardul reîncarnãrii sau design-ul Forþei cãreia tu te închini poate arunca în patul conjugal tatã ºi fiicã, mamã ºi fiu, bunicã ºi nepot, fraþi ºi surori, etc.? Cred cã ai probleme serioase în a crea ºi a-þi expune pe forum un sistem religios alternativ creºtinismului ºi coerent din punct de vedere logic!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 18:57

De la: adipopa, la data 2009-08-02 18:53:48
De la: 999florin, la data 2009-08-02 16:18:17pai asta inseamna MENAGE A TROIS sau legaturi incestuoase,n'asa?

Florin, tu vorbeºti de relaþii incestuoase (denaturând învãþãtura treimii) ºi de fapt crezi cã hazardul reîncarnãrii sau design-ul Forþei cãreia tu te închini poate arunca în patul conjugal tatã ºi fiicã, mamã ºi fiu, bunicã ºi nepot, fraþi ºi surori, etc.? Cred cã ai probleme serioase în a crea ºi a-þi expune pe forum un sistem religios alternativ creºtinismului ºi coerent din punct de vedere logic!
adi,pai citeste ce scrie imbecilu' ala despre persoana mea,va cam asemanati la impresiile despre mine,n'asa?schimba-ti urgent parerea,e pacat sa decazi in halul aista,te rog

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 19:00

De la: 999florin, la data 2009-08-02 18:57:16adi,pai citeste ce scrie imbecilu' ala despre persoana mea,va cam asemanati la impresiile despre mine,n'asa?schimba-ti urgent parerea...

Nu mã intereseazã ce scrie Romtar; mã intereseazã ce scrii tu. Pentru a-mi schimba pãrerea, ar trebui sã te schimbi tu. Nimeni nu-þi cere sã renunþi la religia ta, dar dacã vrei sã interoghezi creºtinismul trebuie sã o faci altfel...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 19:04

De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:00:05
De la: 999florin, la data 2009-08-02 18:57:16adi,pai citeste ce scrie imbecilu' ala despre persoana mea,va cam asemanati la impresiile despre mine,n'asa?schimba-ti urgent parerea...

Nu mã intereseazã ce scrie Romtar; mã intereseazã ce scrii tu. Pentru a-mi schimba pãrerea, ar trebui sã te schimbi tu. Nimeni nu-þi cere sã renunþi la religia ta, dar dacã vrei sã interoghezi creºtinismul trebuie sã o faci altfel...
pai asta inseamna sa bag toate bisericile in carantina si sa aplic planul B,tortura prin infometare,in termeni crestini,post si rugaciune[postul sa fie negru ca sutana popii sau cartea cea sfanta]

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:04

Voi fi, in sfarsit, linistita doar in ziua in care Petre Florin Preda si clonele lui vor disparea de pe acest forum, ziua in care si eu ma voi spulbera devenind inutila, fara obiectul muncii dupa ce copilul pe care mi l-a facut din flori, prin viol, fugind nenorocitul, de ani de zile, de respoinsabilitatea de tata si de pedeapsa legii,, ma va razbuna pedepsindu-l. Era un dement de militian beat, o bruta.Asta facea cu fetele, cu femeile, cu revolutionarii adusi la Jilava in `89!
Desi au trecut aproape 20 de ani ai ramas la fel de cinic si zeflemitor, acelasi criminal neinduplecator doar ca jonglezi acum pe net, te ascunzi pe topicuri, te-ai casatoreit si te prefaci drept mare familist, tot o lichea obsedata de sex si putere ai ramas, sunt multumita ca macar baiatul nu iti seamana, esti un violator si un farsor, un mare sarlatan periculos, iti vei rpimi pedeapsa negresit!

Subiect: [fara subiect]

ESTI BUN !!!!!!!!!! ESTI FOARTE BUN........ MAI SCORMONESTE SI AI SA RAMAI F. UIMIT DE CE AI SA GASESTI DESPRE ...999FLORIN (PREDA PETRE-FLORIN)!!!!!!!!!!!!!!!!!
BAFTA !!!!!!!!!!!1
RASPUNDE

Raporteaza abuz de limbaj

999florin

3355 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde

si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:53

De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:04:41
asta inseamna sa bag toate bisericile in carantina si sa aplic planul B,tortura prin infometare,in termeni crestini,post si rugaciune[postul sa fie negru ca sutana popii sau cartea cea sfanta]

In caz ca nu ai observat unii oameni incearca sa discute serios diferite subiecte. De ce nu-ti vezi tu de treaba ta daca nu te intereseaza subiectele abordate pe aceste topicuri.

Sunt atatea topicuri unde orice comentariu de genul celor de mai sus este binevenit. De pilda poti scrie aici: "Topic special pentru fazan,leapsa,popa prostu' si alte jocuri de societate" sau poti scrie aici: "Adevarata istorie a lumii si a romaniei sau cum sa nu devenim mancurti sau habarnisti"

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 20:15

De la: andu30, la data 2009-08-02 19:53:13
asta inseamna sa bag toate bisericile in carantina si sa aplic planul B,tortura prin infometare,in termeni crestini,post si rugaciune[postul sa fie negru ca sutana popii sau cartea cea sfanta]

In caz ca nu ai observat unii oameni incearca sa discute serios diferite subiecte. De ce nu-ti vezi tu de treaba ta daca nu te intereseaza subiectele abordate pe aceste topicuri.

Sunt atatea topicuri unde orice comentariu de genul celor de mai sus este binevenit. De pilda poti scrie aici: "Topic special pentru fazan,leapsa,popa prostu' si alte jocuri de societate" sau poti scrie aici: "Adevarata istorie a lumii si a romaniei sau cum sa nu devenim mancurti sau habarnisti"
andulica,ce ai scris aici talica este rautate si ura imbinate in cel mai perfect stil intr-o singura persoana: A TA !

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 20:17

CREDETI SAU NU, VA PRIVESTE DAR A AVUT LOC O DRAMA SI NICI PANA IN ZIUA DE AZI NU MI S-A FACUT DREPTATE IN JUSTITIE, MIE CA MAMA SI COPILULUI MEU!
STIU CA V-AM AGASAT SI V-AM DERANJAT, DIN INFORMTIILE DOBANDITE CU GREU, ANI LA RANDUL AM REUSIT SA IL DESCOPAR PE AUTORUL UNUI GEST CRIMINAL, AL UNEI FAPTE TULBURATOARE SI INUMANE CARE A ABUZAT IN `89, DE "MONA", ERAM UN COPIL PE ATUNCI, RIIDICATA DIN PIATA UNIVEWRSITATII, O FETITA DE NICI 17 ANI BATUTA SI VIOLATA IN BECIUL MILITIEI. AM REUSIT DUPA APROAPE 20 DE ANI SA DAU DE URMA AUTORULUI NEPEDEPSIT SI DISPARUT AL ACERSTEI FAPTE CRIMINALE IN URMA CAREIA, FARA VOIA MEA, AM DEVENIT MAMA IN URMA UNUI VIOL SAVARSIT DE PETRE FLORIN PREDA, SUBOFITER IN MILITIE, UN TANAR SCRUPULOS, VIOLENT SI ZELOS ALE CARUI URME AU FOST MUSAMALIZATE MAI MULTA VREME, ASA CUM MULTI AUTORI AI ATROCITATILOR IMPOTRIVA COPIILOR AU RAMAS NEPEDEPSITI IAR ASTAZI SNT TINERI PENSIONARI, CU PENSII DE INVIDIAT, LIBERI SI FERICITI IN FELUL LOR MIZERABIL DE A TRAI CU AMINTIRILE STERSE CU BURETELE INDOLENTEI SI BESTIALITATI, ZBURDAND PRINTRE NOI.
IATA MAI JOS MESAJELE ELOCVENTE, CUVINTELE PRIN CARE SE AUTODECONSPIRA UNUL DINTRE ACESTI CRIMINALI SI VIOLATORI CARE AU LEPADAT UNIFORMA SI S-AU ASCUNS PRINTRE NOI:

romtar
1 mesaj
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:07 Modifica Citeaza Raspunde

999florin

3355 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 18:48 Citeaza Raspunde

si hai sa nu te las sa mori prost,la operatiunile din acea seara de la militia capitalei,sectiile de militie si inchisoarea jilava au participat doar ofiteri,boule,subofiterii au participat doar la strangerea cadavrelor,spalarea statiilor de metrou si a asfaltului,aruncarea in dube ca pe sacii de cartofi a derbedeilor si huliganilor,precum si la sofat[condus] dubele care-i transportau pe bagabontii care-l contestau pe cel mai iubit fiu al poporului,cocota masculina ce esti

De la: adipopa, la data 2009-08-02 19:06:13

Florine, zãu cã nu mai înþeleg nimic. Ai fost totuºi subofiþer de Miliþie la Jilava ºi ai adunat cadavrele bagabonþilor [ca mine]? Lãmureºte-mã mãcar dacã postarea citatã de Romtar este într-adevãr de la tine...
da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara

3355 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:11 Citeaza Raspunde

adi,cauta,gaseste,afla si citeste adevarul si adevarul te va elibera

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit.
999florin

3355 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:12 Citeaza Raspunde

adi,intelege ca nu are rost sa polemizez cu un tampit

adipopa

778 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:13 Citeaza Raspunde

De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:08:43

da adi,postarea citata de el este a mea,numai ca-i prea greu pt.o minte bolnava ca a lui sa inteleaga adevaratul sens al cuvintelor,nu am fost nici o secunda subofiter in nici o unitate,sectie sau alta structura militara
Postat pe: 2 August 2009, ora 19:35 Modifica Citeaza Raspunde

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 20:40

bai cretinule,spune-mi numele,adresa si nr.tau de telefon si unde ne putem vedea,daca mai continui in felul asta,te dau in judecata pt.injurii si ofense calomnioase si-ti cer daune morale cat nu castigi toata viata tu cu tot neamul tau,imbecilule,cauta-ma!

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 21:10

De la: adipopa, la data 2009-08-02 11:34:151 Corinteni 1.10-17

Vã îndemn, fraþilor, pentru numele Domnului nostru Iisus Hristos, ca toþi sã vorbiþi la fel ºi sã nu fie dezbinãri între voi; ci sã fiþi cu totul uniþi în acelaºi cuget ºi în aceeaºi înþelegere.

Cãci, fraþii mei, despre voi, prin cei din casa lui Hloe mi-a venit ºtire cã la voi sunt certuri; ºi spun aceasta, cã fiecare dintre voi zice: Eu sunt al lui Pavel, iar eu sunt al lui Apollo, iar eu sunt al lui Chefa, iar eu sunt al lui Hristos! Oare s-a împãrþit Hristos? Nu cumva s-a rãstignit Pavel pentru voi? Sau fost-aþi botezaþi în numele lui Pavel?

Mulþumesc lui Dumnezeu cã pe nici unul din voi n-am botezat, decât pe Crispus ºi pe Gaius, ca sã nu zicã cineva cã aþi fost botezaþi în numele meu. Am botezat ºi casa lui ªtefana; afarã de aceºtia nu ºtiu sã mai fi botezat pe altcineva. Cãci Hristos nu m-a trimis ca sã botez, ci sã binevestesc, dar nu cu înþelepciunea cuvântului, ca sã nu rãmânã zadarnicã crucea lui Hristos.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 21:19

De la: Ic3, la data 2009-08-02 21:10:01

Ic3, tu ai niºte restanþe la mine. Când ai de gând sã þi le dai? Era ceva cu [simplu] la mijloc...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:45

999www.youtube.com/v/IQMCigaja4k&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/IQMCigaja4k&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:52

999www.youtube.com/v/ZX35Hw5a-Ss&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/ZX35Hw5a-Ss&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 23:55

999www.youtube.com/v/jtuYU9bbwiA&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/jtuYU9bbwiA&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

1499 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 01:19

De la: 999florin, la data 2009-08-02 20:15:54

andulica,ce ai scris aici talica este rautate si ura imbinate in cel mai perfect stil intr-o singura persoana: A TA !

Sau poate este cea mai politicoasa forma de a-ti spune ca atitudinea ta este nu are nici un sens si denota foarte multa lipsa de respect pentru noi ceilalti care incercam sa avem discutii referitoare la un subiect anume.

Hazardul este mãsura ignoranþei noastre. (Henry Poincare)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 01:37

De la: andu30, la data 2009-08-03 01:19:06
De la: 999florin, la data 2009-08-02 20:15:54

Sau poate este cea mai politicoasa forma de a-ti spune ca atitudinea ta este nu are nici un sens si denota foarte multa lipsa de respect pentru noi ceilalti care incercam sa avem discutii referitoare la un subiect anume.
asta crezi tu andulica,mai uita-te din cand in cand in oglinda si incearca sa-ti vezi sufletul

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 08:53

De la: adipopa, la data 2009-08-02 11:12:02
De la: Ic3, la data 2009-08-02 09:17:46Bleat..

Cu ce este mai inteligent acest rãspuns decât cel al unui inebriat împleticindu-se spre vasul closet? Ori logica îmi scapã, ori ea este demonstrabil inexistentã...

..Imi pare mie...sau intradevar cutumele neuronale sunt atat de accentuate incat pacientul nu mai poate fi recuperat..

Ic3

922 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 09:05

Ic3, tu ai niºte restanþe la mine. Când ai de gând sã þi le dai? Era ceva cu [simplu] la mijloc... [/quote]

Hai ca esti tare...Vrei un raspuns imediat? Ma simt atat de imbecil in nanismul meu..
Si raportez asta la ilucubratiile fara noima...Balmajelile unui scelerat al pupincurismului religios....Cum este posibil sa dai curs imbecilitatii unei asemea intrebari?

Te depasesti....mancati-as ficatii
Si sincer...Mi se rupe in mai multe...de restanta ta..cu [simplu] la mijloc...

Pagini: << 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Sa ne cunoastem credinta ortodoxa
Mergi la: