back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 16:06

De la: florinpreda999, la data 2010-01-09 15:37:51vasilica,referitor la problema ta daca a:2=t si b:3=t si a+b=35,ce poate fii asa de greu ,a=2t si b=3t si inlocuim 2t+3t=35, rezulta 5t=35 deci t=35:5=7

Te spun lu' tovarasa ! Ai copiat de la mine !

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 17:58

Inainte de DUMNEZEU a fost bing bang, iar inainte de bing bang a fost DUMNEZEU! EEEEEE! Ce ziceti atum?

Raporteaza abuz de limbaj
Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
GabyzA_7

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:27

De la: 9am121159, la data 2010-01-08 04:12:04Horus a scris:
Nu sunt suficiente nici macar evangheliie canonice sau biblia !
Daca esti naiv crezi orice -noi stim ca oamenii sunt naivi si ca urmare stim de ce sunt credinciosi-prostia trebuie alimentata-un creier nefolosit sau nefolositor e destul de gol si ca urmare a acestui fapt informatiile de acest fel sunt destul de bine primite ! Halal umanitate !
-----------
Draga Horus si toti ceilalti, eu sant proasta de care vorbesti , pentruca nu am facultatile voastre, am doar o postliceala. Luati bine aminte la ce va spun ca nu glumesc de loc. Cand am invatat eu, religia a fost scoasa din scoala si nici eu nu credeam ca si voi. Viata a facut sa trec prin multe necazuri, dar nu aceste necazuri m-au dus la Dumnezeu , desi Biblia spune ca Dumnezeu este cu oamenii nenorociti. Mie mi-a vorbit in vis Domnul Isus, apoi Dumnezeu Tatal. Am fost condusa prin studierea Bibliei la Biserica Adventista de ziua a saptea, prin vise, viziuni,raspunsuri la rugaciuni, primind in dar credinta de la Dumnezeu .M-am convis ca toata Biblia este adevarata.Dumnezeu exzista cu adevarat. Nu stiu ce a fost inainte de Dumnezeu, caci nimeni nu stie, dar El exzista. Studiati va rog Biblia si El se va descoperi si voua prin Cuvantul Sau si daca cereti ceva dupa voia Lui va va raspunde prin Duhul lui cel Sfant.El se descopera si prin creatiunea Sa, prin Domnul Isus Hristos, si prin oameni Lui.Nu refuzati un Har asa de minunat care se da fara bani si fara plata.Pace si lumina va doresc la toti.

GabyzA_7

2 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:34

...te cred pe cuvant draga mea tot ceea ce tu ai scris ,si sunt totalmente deacordissimo cu tine, DAR, a-si dori sa-ti aduci aminte un singur lucru si anume :

NU ARUNCA MARGARITARE IN GURA PORCILOR ...sunt prea retardati si deficienti pt.secolul acesta ca sa poate intelege" MACAR " cele mai "SIMPLE" lucruri spirituale .

God bless you.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 20:09

De la: GabyzA_7, la data 2010-01-09 19:34:38...te cred pe cuvant draga mea tot ceea ce tu ai scris ,si sunt totalmente deacordissimo cu tine, DAR, a-si dori sa-ti aduci aminte un singur lucru si anume :

NU ARUNCA MARGARITARE IN GURA PORCILOR ...sunt prea retardati si deficienti pt.secolul acesta ca sa poate intelege" MACAR " cele mai "SIMPLE" lucruri spirituale .

God bless you.

Ai dreptate-sunt cele mai simple "chestii"spirituale ! Sunt la nivel de pestera ! Nu poti avea insa pretentia ca cei de azi sa inteleaga asa ceva ! Chiar daca inteleg nu pot sa accept-e absurd sa accepti o dogma criminala ! Ne-am facut de ras pentru eternitate !
Daca acest univers este populat si de alte specii inteligente vom fi de rasul ...universului-nimeni nu va putea spala cretinismele crestinilor-crimele facute in numele religiilor si aceasta abordare infantila cu privire la originea universului ! Vor rade de noi asa cum eu rad de cretinii aia care au facut ce au facut cu oameni precum Copernic,giordano bruno ,galilei.... Pot sa afirm fara sa gresesc ca sfantul constantin a fost un criminal -ca preotii ,chiar si la nivel de papa ,au fost niste asasini ,in ultimile 15 secole ! Rad de tine si de stramosii tai care nu reusesc sa se desprinda de obiceiurile din pestera-pot sa afirm ca prin faptul ca sprijiniti crestinismul ,toate crimele acestora va revin si voua !Daca voi aveati creier biserica nu avea putere fara acceptul vostru-la fel a fost si pe vremea comunistilor i-ati sprijinit si s-au mentinut la putere 50 de ani-a fost atat de simplu sa scapam de ei -trebuia doar putina solidaritate -sa iesim in strada si atat ! Crestinuismul trebuie ajutat sa dispara -e vinovat de prea multe crime -mi-ar fi sila sa fac parte dintr-o sleahta condusa de asemenea fete bisericesti !
Treziti-va ,bai ! Lumea cealalta nu exista decat in capul vostru !

9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 21:30

Dorulet a scris:
Haoleu !!! A poposit mama Omida pe forum???
---------------
Daca nu ai batran sa-ti cumperi. Eu am un nume la poza, nu sant mama
Omida. Credeam ca nu ai credinta, dar tu nu ai nici educatie.
Iuda 1/18. în vremurile din urmã vor fi batjocoritori, care vor trãi dupã poftele lor nelegiuite.
19. Ei sunt aceia care dau naºtere la dezbinãri, oameni supuºi poftelor firii, care n-au Duhul.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 21:37

De la: florinzone, la data 2008-12-05 14:45:06De multe ori mi-am pus aceasta intrebare si am discutat-o cu prietenii mei. OK, unii nu cred in Dumnezeu ci in teoria evolutionista, foarte bine: ce a fost inainte de a fi ceva, inainte de scanteia care a produs viata? Oamenii care cred in Dumnezeu spun ca El, prin Fiul Sau Iisus Hristos, le-a insuflat viata intr-un trup plazmuit din lut, deci: ce a fost inainte de Dumnezeu?
Deci, sa vorbim...

Inainte sa te apuci de discutii mai profunde..incearca sa mai inveti putine reguli de ortografie si nu mai manca din litere......

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:10

Karpov a scris:
Daca tu vorbesti cu dumnezeu -se cheama rugaciune -daca dumnezeu vorbeste cu tine -se cheama schizofrenie !
Sfatul meu este sa vizitezi un medic psihiatru pana nu este prea tarziu !
--------------
Ti-am vizitat profilul si am vazut ca ai o varsta prea frageda si totusi, Domnul Isus a intrat in Templu sfant la 12 ani si cunostea deja Biblia.Ce ar fi sa incepeti toti sa studiati Biblia, in ea va vorbeste chiar Dumnezeu care va poate schimba mintea si inima. Referitor la schizofrenie, sa sti ca am avut pe cineva bolnav de aceasta boala si am mers cu persoana des si ani de zile la medici psihiatri.Au facut chiar o comisie ca sa-mi explice aceasta boala. Daca as fi bolnava de schzofrenie asa cum spui tu, nu m-ar fi internat acesti medici, la care mergeam frecvent cu persoana bolnava?.Dupa Biblie sant doua feluri de nebunie.
1- nebunia pacatului.
2- nebunia ca boala care vine in urma nebuniei pacatului.
Si tot Biblia spune sa nu faci pe nimeni nebun sau prost ca deja esti judecat de soborul ceresc.
Iti mai spun inca o data ca Dumnezeu Tatal mi-a vorbit in vis si Dumnezeu fiul mi-a vorbit in vis.Vocea lui Dumnezeu Tatal este atat de puternica, ca un tunet care poate provoca un mare cutremur si vocea Domnului Isus, este foarte fina si delicata.Cuvantul lor nu se intoarce inapoi fara rod, caci este un cuvant puternic care a facut toata creatiunea in sase zile.Tot prin Cuvant este tinuta in finta toata creatiunea, pana cand Dumnezeu va crea ceruri noi si un pamant nou, iar oameni alesi, sa faca parte din poporul lui Dumnezeu, vor vi transformati si niciodata nu vor mai cunoaste raul, nimeni nu-i va mai face schizofrenici, mai ales unii ca tine care nu a facut medicina.Cititi totusi Biblia, poate capatati credinta de la Dumnezeu.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:21

Gabyza 7 a scris:
...te cred pe cuvant draga mea tot ceea ce tu ai scris ,si sunt totalmente deacordissimo cu tine, DAR, a-si dori sa-ti aduci aminte un singur lucru si anume :

God bless you.
--------------
Multumesc pentru comentariu si ai mare dreptate, dar omenirea care zace in intuneric de unde sa afle adevarul despre lumina.Un suflet salvat, aduce mare bucurie in ceruri.God bless.

Sandel

271 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:29

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 22:10:35Karpov a scris:
Daca tu vorbesti cu dumnezeu -se cheama rugaciune -daca dumnezeu vorbeste cu tine -se cheama schizofrenie !
Sfatul meu este sa vizitezi un medic psihiatru pana nu este prea tarziu !
--------------
Ti-am vizitat profilul si am vazut ca ai o varsta prea frageda si totusi, Domnul Isus a intrat in Templu sfant la 12 ani si cunostea deja Biblia.Ce ar fi sa incepeti toti sa studiati Biblia, in ea va vorbeste chiar Dumnezeu care va poate schimba mintea si inima. Referitor la schizofrenie, sa sti ca am avut pe cineva bolnav de aceasta boala si am mers cu persoana des si ani de zile la medici psihiatri.Au facut chiar o comisie ca sa-mi explice aceasta boala. Daca as fi bolnava de schzofrenie asa cum spui tu, nu m-ar fi internat acesti medici, la care mergeam frecvent cu persoana bolnava?.Dupa Biblie sant doua feluri de nebunie.
1- nebunia pacatului.
2- nebunia ca boala care vine in urma nebuniei pacatului.
Si tot Biblia spune sa nu faci pe nimeni nebun sau prost ca deja esti judecat de soborul ceresc.
Iti mai spun inca o data ca Dumnezeu Tatal mi-a vorbit in vis si Dumnezeu fiul mi-a vorbit in vis.Vocea lui Dumnezeu Tatal este atat de puternica, ca un tunet care poate provoca un mare cutremur si vocea Domnului Isus, este foarte fina si delicata.Cuvantul lor nu se intoarce inapoi fara rod, caci este un cuvant puternic care a facut toata creatiunea in sase zile.Tot prin Cuvant este tinuta in finta toata creatiunea, pana cand Dumnezeu va crea ceruri noi si un pamant nou, iar oameni alesi, sa faca parte din poporul lui Dumnezeu, vor vi transformati si niciodata nu vor mai cunoaste raul, nimeni nu-i va mai face schizofrenici, mai ales unii ca tine care nu a facut medicina.Cititi totusi Biblia, poate capatati credinta de la Dumnezeu.

Acum 2 veri m-am apucat sa citesc si eu Biblia, ca ma ofticam ori de cate ori se deschidea acest subiect si eu nu aveam cum sa vb despre ca nu o citisem. Am citit doar primele 100 pagini, insuficiente zic eu, insa cineva mi-a spus ca Biblia trebuie citit cu cineva care ti-o poate explica deoarece sunt multe lucruri interpetabile. Nu sunt de aceeasi parerea cu tina cum ca daca citim Biblia putem capata credinta. ori o ai, ori nu o ai. Sunt multi care au citit-o si nu cred ca toti cred in Dumnezeu. Si vedeti voi ca crestinismul are la baza doar Invierea. restul...

Regret ca traiesc in Romania
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:34

karpov a scris:
Ai dreptate-sunt cele mai simple "chestii"spirituale ! Sunt la nivel de pestera ! Nu poti avea insa pretentia ca cei de azi sa inteleaga asa ceva ! Chiar daca inteleg nu pot sa accept-e absurd sa accepti o dogma criminala ! Ne-am facut de ras pentru eternitate !
Daca acest univers este populat si de alte specii inteligente vom fi de rasul ...universului-nimeni nu va putea spala cretinismele crestinilor-crimele facute in numele religiilor si aceasta abordare infantila cu privire la originea universului ! Vor rade de noi asa cum eu rad de cretinii aia care au facut ce au facut cu oameni precum Copernic,giordano bruno ,galilei.... Pot sa afirm fara sa gresesc ca sfantul constantin a fost un criminal -ca preotii ,chiar si la nivel de papa ,au fost niste asasini ,in ultimile 15 secole ! Rad de tine si de stramosii tai care nu reusesc sa se desprinda de obiceiurile din pestera-pot sa afirm ca prin faptul ca sprijiniti crestinismul ,toate crimele acestora va revin si voua !Daca voi aveati creier biserica nu avea putere fara acceptul vostru-la fel a fost si pe vremea comunistilor i-ati sprijinit si s-au mentinut la putere 50 de ani-a fost atat de simplu sa scapam de ei -trebuia doar putina solidaritate -sa iesim in strada si atat ! Crestinuismul trebuie ajutat sa dispara -e vinovat de prea multe crime -mi-ar fi sila sa fac parte dintr-o sleahta condusa de asemenea fete bisericesti !
Treziti-va ,bai ! Lumea cealalta nu exista decat in capul vostru !
------------------
Nu te contrazic, uciderea oamenilor a luat amploare pe pamant si in biserici dar si in afara lor.Ucigas nu este cel ce crede ci cel ce nu crede.Domnul Isus pilda noastra, a crezut a implinit Legea celor 10 porunci ale lui Dumnezeu si a intarit-o, a fost ucis si inca moarte pe cruce, fara nici-o vina, a inviat si sta la dreapta Tatalui, i s'a dat toata puterea in cer si pe pamant.El a murit pentru pacatele noastre facute din nestinta din necredinta pentruca atunci cand ne vom trezi la credinta in adevar, sa ne rascumpere din mocirla pacatului si a morti, sa ne aduca din moarte la viata, din intuneric la lumina si din minciuna la adevar. Mult as dori sa incepi viata cu Dumnezeu care este "binele", nu cu diavolul care este "raul".

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:37

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 21:30:49Dorulet a scris:
Haoleu !!! A poposit mama Omida pe forum???
---------------
Daca nu ai batran sa-ti cumperi. Eu am un nume la poza, nu sant mama
Omida. Credeam ca nu ai credinta, dar tu nu ai nici educatie.
Iuda 1/18. în vremurile din urmã vor fi batjocoritori, care vor trãi dupã poftele lor nelegiuite.
19. Ei sunt aceia care dau naºtere la dezbinãri, oameni supuºi poftelor firii, care n-au Duhul.

Nu, nu ai nici un nume la pozã...ai doar cifre...atât!
Respectul nu-l ai, decât dacã-l câºtigi! Cu astfel de postãri...pe un topic despre ºtiinþã...eºti doar ridicolã!
Cum poþi avea pretenþia, în era informaþiei...sã te credã cineva cã tu vorbeºti cu D-zeu...ºi el îþi ºi rãspunde?! Acum, zii ºi tu...ar trebuii sã fim toþi internaþi cu tine...în acelaºi spital de psihiatrie...ca sã poþi fii credibilã!!
So...hai sictir, cã eºti schizofrenicã rãu!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:38

Dorulet!!!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:45

Sandel a scris:
Acum 2 veri m-am apucat sa citesc si eu Biblia, ca ma ofticam ori de cate ori se deschidea acest subiect si eu nu aveam cum sa vb despre ca nu o citisem. Am citit doar primele 100 pagini, insuficiente zic eu, insa cineva mi-a spus ca Biblia trebuie citit cu cineva care ti-o poate explica deoarece sunt multe lucruri interpetabile. Nu sunt de aceeasi parerea cu tina cum ca daca citim Biblia putem capata credinta. ori o ai, ori nu o ai. Sunt multi care au citit-o si nu cred ca toti cred in Dumnezeu. Si vedeti voi ca crestinismul are la baza doar Invierea. restul...
---------------
Sandel bine ai facut ca ai inceput sa citesti Biblia, dar te anunt ca Biblia nu trebuie doar citita ci studiata cu rugaciune ca sa-ti dezlege Dumnezeu. Unde nu intelegi, Dumnezeu are destui oameni pe pamant ca sa-ti explice"bate si ti se va deschide, intreaba si vei afla, cauta si vei gasi" Dar cine crezi tu ca te-a oprit din citit?diavolul care are puterea sa te faca chiar sa uiti ce ai citit.Nu te lasa te rog, citeste in continuare dar inainte de a incepe sa citesti de fiecare data sa faci o rugaciune si roaga pe Dumnezeu sa te faca sa intelegi, deasemenea roaga-te si pentru darul credintei.Credinta este un dar care se da la cerere.Te mai astept cu pace.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:49

De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!!

Subscriu !!!!

Explicatie: adevarul e undeva la mijloc. In "era informatiei", NU GARANTEAZA NIMENI CA AIA CARE AU URECHI, VOR SA AUDA CU ELE........

Mai gandeste-te daca tu esti dispusa sa auzi, pt. ca eu CRED CA NU ESTI !

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:57

a si b au un divizor comun t
suma dintre a si b este si ea divizibila cu acest divizor comun t

mai mult de atat a si b sunt magnitudini ( a este un numar de 2 ori t iar b este un numar de 3 ori t )

folosesc aici magnitudine cu sensul englez de magnitude : a number characteristic of a quantity and forming a basis for comparison with similar quantities, as length.

la noi magnitudine inseamna marime stelara si intensitatea unui cutremur ....nicicum " o caracteristica numerica a unei cantitati care formeaza o baza de comparatie pentru cantitati similare ,ca lungime ....."

ceea ce trebuie inteles din acest exercitiu simplu este tocmai aceasta magnitudine care este o idee abstracta dar foarte utila

a=2t

b=3t

a+b=35

t(2+3)=35 => t =7 =>a =14 => b=21

magnitudinea e 2 respectiv 3 adica aceste numere a si b sunt de ordinul 2 si respectiv 3 ca magnitudine iar 7 devine magnitudinea , cantitatea pe care o folosim ca si mod de a compara doua numere astfel intre a si b exista o diferenta de un singur ordin de magnitudine (3-2 =1)

acuma aritmetic ordinul de magnitudine este ABSTRACT nu este ceva ce poti sa numeri si sa iei din cos sau din pom ....ion are 14 mere maria are 21 , maria are cu un ordin de magnitudine mai mult decat ion magnitudinea fiind 7

trecand dincolo de toate acestea ideea era ca cineva sa imi scoata aceasta idee de magnitudine din micul exercitiu .....

bineinteles ca exercitiul e de copii eu nu va consider ca fiind copii dar din mici astfel de probleme se merge spre cele mari si pot sa vad care dintre voi are o gandire analitica ....evident ca era ceva dincolo de acest exercitiu ....ce ? ordinul de magnitudine la fel cum evident era ca multi or sa posteze doar ceva de genul raspunsul e 7 .....dar ce reprezinta acest 7 ? acest 7 reprezinta mutarea concretului in abstract ....

vede cineva vre-o legatura cu topicul ?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 22:59

Bãi...vi s-a stricat "mansarda"???? Vouã vã vorbeºte D-zeu????
Mie nu mi-a vorbit nimic...eu nu "aud" voci ....

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:00

Dorulet a scris:

------------------
Daca eu sant schizofrenica pentru credinta si pentruca mi-a vorbit Dumnezeu, inseamna ca toti de pe pamant care au facut religii si biserici sant schizofreni? M-ai gandeste-te, mai intreaba si parinti. Iar topicul nu este despre stiinta clonarilor sau despre diverse descoperiri, ci despre Dumnezeu in care nu cred prosti asa cum spui tu ci oameni lui Dumnezeu care fac parte din poporul Lui.La acesti oameni li se descopera Dumnezeu prin vise,viziuni, raspunsuri la rugaciuni....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:04

Nici eu nu inteleg chineza...DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU EXISTA CHINEZI!!!

Deh...era informatiei, nu garanteaza ca informatia ajunge la destinatie.....DIN PACATE !!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:05

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-09 22:57:47a si b au un divizor comun t

mai mult de atat a si b sunt magnitudini ( a este un numar de 2 ori t iar b este un numar de 3 ori t )

folosesc aici magnitudine cu sensul englez de magnitude : a number characteristic of a quantity and forming a basis for comparison with similar quantities, as length.

la noi magnitudine inseamna marime stelara si intensitatea unui cutremur ....nicicum " o caracteristica numerica a unei cantitati care formeaza o baza de comparatie pentru cantitati similare ,ca lungime ....."

ceea ce trebuie inteles din acest exercitiu simplu este tocmai aceasta magnitudine care este o idee abstracta dar foarte utila

a=2t

b=3t

a+b=35

magnitudinea e 2 respectiv 3 adica aceste numere a si b sunt de ordinul 2 si respectiv 3 ca magnitudine iar 7 devine magnitudinea , cantitatea pe care o folosim ca si mod de a compara doua numere astfel intre a si b exista o diferenta de un singur ordin de magnitudine (3-2 =1)

acuma aritmetic ordinul de magnitudine este ABSTRACT nu este ceva ce poti sa numeri si sa iei din cos sau din pom ....ion are 14 mere maria are 21 , maria are cu un ordin de magnitudine mai mult decat ion magnitudinea fiind 7

trecand dincolo de toate acestea ideea era ca cineva sa imi scoata aceasta idee de magnitudine din micul exercitiu .....

bineinteles ca exercitiul e de copii eu nu va consider ca fiind copii dar din mici astfel de probleme se merge spre cele mari si pot sa vad care dintre voi are o gandire analitica ....evident ca era ceva dincolo de acest exercitiu ....ce ? ordinul de magnitudine la fel cum evident era ca multi or sa posteze doar ceva de genul raspunsul e 7 .....dar ce reprezinta acest 7 ? acest 7 reprezinta mutarea concretului in abstract ....

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:48
Citeaza Raspunde

De la: florinpreda999, la data 2010-01-09 15:37:51vasilica,referitor la problema ta daca a:2=t si b:3=t si a+b=35,ce poate fii asa de greu ,a=2t si b=3t si inlocuim 2t+3t=35, rezulta 5t=35 deci t=35:5=7

restu' e floare la ureche a:2=7 deci a=7x2=14 si b:3=7 deci b=7x3=21

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-09 22:57:47a si b au un divizor comun t

a=2t

b=3t

a+b=35

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:48
Citeaza Raspunde

restu' e floare la ureche a:2=7 deci a=7x2=14 si b:3=7 deci b=7x3=21

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Dorulet

7896 mesaje

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 23:00:21Dorulet a scris:

------------------
Daca eu sant schizofrenica pentru credinta si pentruca mi-a vorbit Dumnezeu, inseamna ca toti de pe pamant care au facut religii si biserici sant schizofreni? M-ai gandeste-te, mai intreaba si parinti. Iar topicul nu este despre stiinta clonarilor sau despre diverse descoperiri, ci despre Dumnezeu in care nu cred prosti asa cum spui tu ci oameni lui Dumnezeu care fac parte din poporul Lui.La acesti oameni li se descopera Dumnezeu prin vise,viziuni, raspunsuri la rugaciuni....

Lol..duduie, ai greºit topicul... cele cu religiile sunt mai jos....vezi cã în titlu de exemplu, scrie cam aºa: " prin cine primim mântuire...?" sau aºa:" cele zece porunci"...
succes...ºi lasã-ne pe noi în pace...ok????

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:16

Pentru Dorulet.
Numeri 12/5. Domnul S-a pogorât în stâlpul de nor, ºi a stat la uºa cortului. A chemat pe Aaron ºi pe Maria, ºi ei s-au apropiat amândoi.
6. ªi a zis: "Ascultaþi bine ce vã spun! Când va fi printre voi un prooroc, Eu, Domnul, Mã voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis.
-------------
Aceste versete sant din Biblie si in ele vorbeste chiar Dumnezeu.Daca nu ma crezi pe mine, crede-L pe Dumnezeu .Aceasta Biblie este citita in bisericile de pe pamant. Esti tu mai mare decat bisericile? Esti tu mai mare decat Dumnezeu?Mai gandeste-te. Tu vrei sa vorbesti despre stinta si nu ai nici educatie nici credinta.Afla ca multi oameni de stinta cred in Dumnezeu, si-au dat seama ca prin El au descoperiri.Afla ca toti oameni la un loc sant in fata lui Dumnezeu, "cat un strop de apa din vadra, cat praful de pe o cobilita.Asa ca oamenii carora le vorbeste Dumnezeu sant foarte rari, dar sant.

shanice

300 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:27

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 23:16:10Pentru Dorulet.
Numeri 12/5. Domnul S-a pogorât în stâlpul de nor, ºi a stat la uºa cortului. A chemat pe Aaron ºi pe Maria, ºi ei s-au apropiat amândoi.
6. ªi a zis: "Ascultaþi bine ce vã spun! Când va fi printre voi un prooroc, Eu, Domnul, Mã voi descoperi lui într-o vedenie sau îi voi vorbi într-un vis.
-------------
Aceste versete sant din Biblie si in ele vorbeste chiar Dumnezeu.Daca nu ma crezi pe mine, crede-L pe Dumnezeu .Aceasta Biblie este citita in bisericile de pe pamant. Esti tu mai mare decat bisericile? Esti tu mai mare decat Dumnezeu?Mai gandeste-te. Tu vrei sa vorbesti despre stinta si nu ai nici educatie nici credinta.Afla ca multi oameni de stinta cred in Dumnezeu, si-au dat seama ca prin El au descoperiri.Afla ca toti oameni la un loc sant in fata lui Dumnezeu, "cat un strop de apa din vadra, cat praful de pe o cobilita.Asa ca oamenii carora le vorbeste Dumnezeu sant foarte rari, dar sant.

TANTI !!!! Bre, matale de ce nu vrei sa intelegi: Dorulet nu crede ce zici matale, iar matale NU VREI SA PRICEPI ce spune ea.....Deci se cearta mutu cu surdu !!!!

Daca esti asa toba de religie, de TOMA NECREDINCIOSUL auzisi mataluta ??!!!

Hai atunci executarea!!!!!!!

Cateva miracole: mers pe apa, inmultit painea si pestii, multiplicat salariul si deschis magazine de firma gratis si totul se REZOLVA!!!!

Am vorbit pe limba matale ??!!!!

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:27

Dorulet a scris:
Lol..duduie, ai greºit topicul... cele cu religiile sunt mai jos....vezi cã în titlu de exemplu, scrie cam aºa: " prin cine primim mântuire...?" sau aºa:" cele zece porunci"...
succes...ºi lasã-ne pe noi în pace...ok????
-------------
Nu te las ca tu ai facut credinciosi prosti, iar tu nu sti nimic despre Dumnezeu si vrei sa afli ce a fost inainte de Dumnezeu. Citeste Biblia si vei afla cat de mica esti tu in fata lui Dumnezeu.

terzi_p_yahoo_com

125 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:32

De la: florescu_vasile2001_2, la data 2008-12-15 16:02:15In ceea ce ma priveste am convingerea ca mintea omeneasca este depasita.Nu poate raspunde la aceasta intrebare.Existenta noastra pe Pamant este prea mica.Uneori intuiesc ca defapt pt. Univers nu exista notiunea de Timp.Aceasta ar fi doar o STARE pamanteasca sau a unui sistem din care facem parte.Dincolo de DINCOLO....Suntem TRECARETZI;cu toata umilintza fatza de Bunul Dumnezeu in care cred si pe care IL respect,IL admir...As fi prea indraznet sa spun ca IL iubesc....INAINTE si DUPA,....Ce mici suntem...si cat de tare ne batem pt. un botz de mamaliga...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:37

De la: Dorulet, la data 2010-01-09 22:59:00
Bãi...vi s-a stricat "mansarda"???? Vouã vã vorbeºte D-zeu????
Mie nu mi-a vorbit nimic...eu nu "aud" voci ....
Mie imi vb mereu ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:43

De la: Bi_anca, la data 2010-01-09 22:49:52
De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!!

Subscriu !!!!

Explicatie: adevarul e undeva la mijloc. In "era informatiei", NU GARANTEAZA NIMENI CA AIA CARE AU URECHI, VOR SA AUDA CU ELE........

Mai gandeste-te daca tu esti dispusa sa auzi, pt. ca eu CRED CA NU ESTI !

Indiferent cã tu ºtii sau nu chinezã...poþi oricând vizita China! ªi dacã ºtii ceva englezã....cu siguranþã vei întâlnii pe unul care sã-þi vorbeascã englezã....ºi pe aia o poþi "înþelege ºi auzii cu urechile"....ptr cã EXISTÃ UN NUMITOR COMUN !!!!! ENGLEZA!!!!

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:43

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 23:00:21Dorulet a scris:

------------------

da discutia este despre Dumnezeu dar mai este ceva .....folositi pasaje din biblie ca sa jigniti ....ceea ce e cel mai condamnabil lucru pe care puteti sa il faceti si culmea (!!!!!!!!!) nimeni nu observa ....mai era unul pe aici care citea din matei 19 cu 12 ca sa ma faca asexuat .....se pare ca face prozeliti

ce spuneti daca eu zic de dumneavoastra :"iuda 1/18. în vremurile din urmã vor fi batjocoritori, care vor trãi dupã poftele lor nelegiuite.
19. Ei sunt aceia care dau naºtere la dezbinãri, oameni supuºi poftelor firii, care n-au Duhul. "......pentru simplul fapt ca vorbiti precum cele ce ghicesc in carti si ghioc ?

religia e ceva personal , nu se fac declaratii de presa cu ea de genul uite eu asta cred ....daca ziceti asta ce cautai aici ? mergeti la biserica si ....manifestati-va.....

nu ma atrageti spre biblie daca faceti astfel de lucruri si mergeti cu dracul in gura ca sa speriati postacii de la 9am ....ar fi mult mai interesant sa comentati anumite atitudini in spirit biblic nu sa faceti prozelitism prin citate ....doar spuneati ca trebuie sa si intelegeti biblia ...asa o intelegeti ? prin citate ?

pot si eu sa citez din biblie dar nu o sa va placa ....

cat despre cei care au facut biserici prin lume se numeste influenta morala ....sunt multi pe aici chiar foarte multi care injura religia dar nu pot sa argumenteze cap coada ce influente negative are aceasta ....una din influente este alienarea , indepartarea de familie , alta este depersonalizarea o alta e rigiditatea convingerilor personale .....

sincer nu cred ca dumnezeu vrea habotnici ...el vrea doar sa ii respectati regula de aur pe are iisus a dat-o pe munte .....

regula care ar merita sa o comentam pentru ca este una dintre cele mai problematice chestiuni crestine dat fiind faptul ca fiecare percepe binele diferit si are fiecare standardele sale prin care isi defineste binele pe care il observa in societate.....

Sandel

271 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 23:47

De la: 9am121159, la data 2010-01-09 22:45:03Sandel a scris:
---------------
Sandel bine ai facut ca ai inceput sa citesti Biblia, dar te anunt ca Biblia nu trebuie doar citita ci studiata cu rugaciune ca sa-ti dezlege Dumnezeu. Unde nu intelegi, Dumnezeu are destui oameni pe pamant ca sa-ti explice"bate si ti se va deschide, intreaba si vei afla, cauta si vei gasi" Dar cine crezi tu ca te-a oprit din citit?diavolul care are puterea sa te faca chiar sa uiti ce ai citit.Nu te lasa te rog, citeste in continuare dar inainte de a incepe sa citesti de fiecare data sa faci o rugaciune si roaga pe Dumnezeu sa te faca sa intelegi, deasemenea roaga-te si pentru darul credintei.Credinta este un dar care se da la cerere.Te mai astept cu pace.

Fara nicio aluzie, ( adica fara sa iau la misto ce ai scris) m-a oprit admiterea la facultate, adica pregatirea pt examenul de admitere si apoi am fost mai mereu plecat, a inceput facultatea , evident a trbeuit sa-mi concentrez atentia in alta parte, iar vara trecuta am avut foarte multa treaba cu reconstructia casei. Deci nu prea vad unde m-a oprit raul. Prima data as citi Biblia dpdv istoric, apoi as intelege-o pt scopul ei. Ultima oara oara cand am vb despre acest subiect cu un student de la Teologie si ma confruntam cu el, imi place amult cum vorbea, a doua zi mi s-a spart masina si am ramas fara laptop. Poate o fi fost o simpla coincidenta, insa mi s-au intamplat si altele.

Regret ca traiesc in Romania
Pagini: << 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: