Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 13/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:20
inainte de big-bang exista doar inexistenta..
Dumnezeu e in primul rand constiinta noastra |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:28
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 05:11:29Mihai si toti ceilaltiInviasi? Era sa te scot de la prieteni, pe contul asta. Am crezut ca ai contul asta terminat. Eu nu am nimic cu teoriile astea. Nu am nici o vina ca cred puternic in ceva ce imi vine in perioada mare de timp ca si clarificare de informatie. Adica de mai bine de 20 ani, e la cutiuta si se string informatii, tot de la cei care creceteaza fenomenul. Si a aparut de vreo citiva ani ideea universului pulsatil,( nu fix , ca o catastrofa inexorabila). Explozie si moarte,...o timpenie. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 14:54
De la: The_Mole, la data 2010-01-05 14:15:38De la: tutenes, la data 2010-01-05 13:56:57 Da , ei doar au studiat si au descris efectele bombei atomice , colectivul care a realizat-o a fost condus de americanii nativi de prin Los Alamos , aia dintr-o societate primitiva in care se bateau cu batele ; deh, au vrut si ei sa faca un upgrade la maciuci ... In nici un caz coordonatorii partii stiintifice a proiectului nu au fost savanti !
Ioan 8 ,32. ªi veþi cunoaºte adevãrul, iar adevãrul vã va face liberi.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:05
De la: The_Mole, la data 2010-01-05 13:53:08De la: tutenes, la data 2010-01-05 13:08:19De la: camioneros70, la data 2010-01-05 12:30:57Doooooooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeeziii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu amestec , numic cu nimic . multi pupa icoane , ca sa cred ca-i va ierta dumnezeu . politicii se aliaza cu biserica , ca de acolo au sursa principala de voturi( adica multimile enoriase , in campanie sunt sfatuite cu cine sa voteze...) Eu nu-mi pun intrebari aducatoare de nici o rezolvare : cu ce arme (si cine le-a inventat), s-a purtat razboiul cruciat sau altele... Oamenii de stiinta sunt preocupati permanent de raspunsul la intreberea DE CE ?? Noi , restul lumii beneficiem de rezultatul cercetarii lor...Nu politicul are puterea de decizie , noi restul , cei multi, daca rezultatul cercetarilor il folosim in folosul sau in detrimentul rasei noastre umane... Observam , ca la trecerea anilor , la acumularea experientei de viata , la acumularea de noi si noi cunostinte de ordin tehnic si spiritual , ne dam seama ca suntem mai fericiti daca ne iubim semenii( dacat dac ii uram).., ca armele de orice fel fac numai rau( decat daca le folosim...) , ca descoperirile stiintifice ne usureaza viata daca le aplicam ci nu le tinem in secret sub falsa idee ca s-ar demoraliza lumea si s-ar crea haos... The mole , de unde am plecat sau de unde venim...neinteresant , pana la urma...ca nu avem martori la evenimente...Important este prezentul si , daca vrei, viitorul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:08
Gata, am iesit de pe topicul asta. Ca sintem precum cateii care se invirt in jurul cozii.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:09
Te-as ruga sa dai un exemplu concret , in ce biserica ai fost si ai auzit preotul indemnand enoriasii cu cine sa voteze . Eu de cand merg , si merg destul de des , nu am auzit asa ceva .
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 15:26
De la: tutenes, la data 2010-01-05 15:09:14Te-as ruga sa dai un exemplu concret , in ce biserica ai fost si ai auzit preotul indemnand enoriasii cu cine sa voteze . Eu de cand merg , si merg destul de des , nu am auzit asa ceva . Bai nene tutenes , tu locuiesti pe marte , sau esti un inger , esti o zana ?? Pai , daca ti-as da un singur exemplu si tu ar trebui sa-l verifici , biserica romana ar fi zguduita din temelii... Nu am nimic impotriva dvs. , dar acceptati barbateste , ca existam si noi , astia mai neinzestratii ,...pe langa dvs....bine , normal,...pe la picioarele dumnevoastra , ca n-avem noi curajul sa ne ridicam nici macar in genuchi......
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Yorick 1014 mesaje Membru din: 20/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 16:21
De la: tutenes, la data 2010-01-05 14:54:03 Esti putin neatent la raspunsuri. Tu imi tot spui ca armele respective sunt inventate de catre savanti , lucru pe care eu NU l-am contrazis nicidecum. Asa ca nu are sens sa insisti asupra acestui aspect , in priviinta caruia am declarat de la bun inceput ca sunt de acord. (am specificat ca stiinta poate avea aplicatii si intr-un domeniu si in altul) Pe urma intervine al doilea aspect , si anume - de ce oare trebuie sa inventeze bombele in primul rand. Asta e o chestiune de politica si e o naivitate sa ignori aspectele realitatii politice. Daca nemtii au un tanc mai bun (spre exemplu in al doilea razboi mondial) tu iti imaginezi ca iti poti permite sa nu incerci sa dezvolti tehnologii de a contracara tancul ala? Nu numai ca trebuie sa incerci , dar eu as zice ca e o DATORIE sa o faci. Altfel , incearca tu sa convingi un soldat ca ar fi bine sa se duca cu o bata sa sara in calea tancului inamic. Asta e o situatie OBIECTIVA, determinata de REALITATEA POLITICA. Ori realitatea asta nu e rezultatul muncii omului de stiinta , ci cel mai adesea e rezultatul dogmelor diverse (fanatism religios, comunism , fascism, etc.) Pe de alta parte , aceeasi tehnologie poate fi folosita si pentru bine si pentru rau. Cum ar fi cazul dinamitei inventata de Nobel. (poti sa o folosesti in minerit sau poti sa arunci in aer o masina intr-un cartier din Tel Aviv). In orice caz , cel care o inventeaza nu iti spune cum sa o folosesti , ci asta e o decizie a factorilor politici. In al treilea rand , se pot imagina si situatii teoretic posibile in cazul carora ar fi bine sa fii pregatit. Ca sa duc catre extrem - poti lua exemplul unui film cu vreun asteroid care se indreapta catre Terra, si tare bine ar fi sa ai vreun mijloc de a-l opri. Desigur ca asta e doar un scenariu de film , ceea ce vreau sa scot in evidenta este ca nu functioneaza argumentatia ca inventatorul cutitului e vinovat daca tu il infingi in alta persoana. Iar munca savantilor care lucreaza in domeniul militar poate fi benefica. De aia nu s-au dus rusii cu tancu' pana la Paris. Daca ignori complet realitatea si complexitatea lumii in care traim poti scoate din gura texte despre o lume utopica in care toti ne dam in cap doar cu ramuri de maslin. Insa , in lumea reala se intampla lucruri pentru care e bine sa fii pregatit, si mare parte din astea sunt cauzate de fanatism dogmatic. Spre deosebire de tine care preferi o abordare supergeneralizata si bazata pe false stereotipuri despre "mad scientists" eu prefer sa ma bazez pe cifre concrete care arata ca societatile cu grad de secularizare ridicat , si cu acceptarea valorilor lumii moderne sunt in REALITATE mai putin violente. With great power comes great responsibility. www.youtube.com/watch?v=VdtwTeBPYQA Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:33
Nu incerca sa sugerezi ca eu am o abordare "supergeneralizata" , daca faci asta inseamna ca nu faci decat sa interpretezi la extrem comentariile mele .
Daca nu ai inteles , am vrut sa subliniez ca exista unele arme create de oameni de stiinta special in scopul distrugerii , care nu au derivat din inventii cu caracter pasnic . Iar munca savantilor ar fi mult mai benefica daca ar avea scopuri umane . Exemplul cu rusii care s-ar fi dus pana la Paris e total nepotrivit - ei s-au dus pana acolo unde au convenit cu liderii societatilor alea cu grad de secularizare ridicat . Fiindca tot ai vorbit de "valorile lumii moderne " pot sa te intreb care valori ? "mare parte din astea sunt cauzate de fanatism dogmatic. " -poti sa exemplifici ?
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:38
De la: camioneros70, la data 2010-01-05 15:26:18De la: tutenes, la data 2010-01-05 15:09:14Te-as ruga sa dai un exemplu concret , in ce biserica ai fost si ai auzit preotul indemnand enoriasii cu cine sa voteze . Eu de cand merg , si merg destul de des , nu am auzit asa ceva . Eu nu am nici o problema in a contesta existenta ta , nu am nici o problema cu asta , insa o problema au cei care preiau tot felul de idei de prin presa sau din alta parte si cand ii pui sa argumenteze dau din colt in colt . Nu neg ca ar fi posibil sa fi existat cateva cazuri izolate in care s-a intamplat ce sugerezi , dar eu nu am intalnit asa ceva . Decat zvonuri , decat vorbe aruncate in vant .
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:43
Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat!
Oare? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:46
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat!ioane,nu te lega de biserica neamului,adevarata aparatoare a adevaratelor valori
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:10
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat! Biserica nu este separatã Emil. De fapt este a trei-a putere în stat!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:29
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:10:35De exemplu am vazut in forul suprem al unui stat democratic, ce se pretinde european si ... atentie (!!!) ... republican, Palamentul ... undeva prin Decembrie, trei forme de putere in stat : Presedentia, Parlamentul si Biserica ...De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat! Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:41
De la: tutenes, la data 2010-01-05 12:06:26De la: Dorulet, la data 2010-01-05 10:45:45De la: tutenes, la data 2010-01-05 09:10:24De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 02:55:56Si o alta inadvertenta intre ce observam in jurul nostru. Dupa o explozie, totul se raceste si incetineste. Ori la univers se accelereaza . Ca si cum urmeaza o explozie. Ceva spune ca urmeaza, nu se sfirseste. Sau e ceva gresit in datele observationale despre univers. Eu sã explic?? Ce sã explic??? Coliziunile ºi fuzionãrile între galaxii reprezintã ceva obiºnuit în Univers, sau cel puþin cele în care o galaxie mare înghite una sau mai multe galaxii minore acestea au fost destul de bine documentate pânã în prezent, chiar ºi unirea unor galaxii. Faptul cã Universul este în expansiune....nu înseamnã cã galaxiile nu se pot întâlnii. Uite, este cert cã dacã peste 1 miliard de ani, omenirea nu va migra cãtre alte stele...adios viaþã, nu de alta, dat Terra "va muri". Se ºtie cã Andromeda se va ciocni cu Calea Lactee?! Daaaa! Se ºtie cã împreunã vor forma o altã galaxie?! Daaaa! Nu înþeleg tu ce nedumerire ai???? Vrei sã aflii formula care le face sã se ciocneascã? Câþi dintre cei care postãm crezi cã lucreazã cu aceste forumle zilnic?
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:44
De la: Dorinel, la data 2010-01-06 00:29:07De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:10:35De exemplu am vazut in forul suprem al unui stat democratic, ce se pretinde european si ... atentie (!!!) ... republican, Palamentul ... undeva prin Decembrie, trei forme de putere in stat : Presedentia, Parlamentul si Biserica ...De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat! Well...eu mã gândeam la ceva de genul: Guvern, armatã, bisericã..a 4-a putere este media.
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:48
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:44:07oameni buni,atata timp cat vor exista intr-o singura tara de pe planeta una din cele trei institutii inutile si anume :BISERICA,ARMATA si POLITIE,noi nu ne vom putea numi oameni sau popoare civilizate,poate semicivilizatiDe la: Dorinel, la data 2010-01-06 00:29:07De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:10:35De exemplu am vazut in forul suprem al unui stat democratic, ce se pretinde european si ... atentie (!!!) ... republican, Palamentul ... undeva prin Decembrie, trei forme de putere in stat : Presedentia, Parlamentul si Biserica ...De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat! Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 00:59
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:44:07Asta pe hartie ... In Romania ordinea este urmatoarea: Presedentie, Guvern, Biserica ... Parlament ...De la: Dorinel, la data 2010-01-06 00:29:07De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:10:35De exemplu am vazut in forul suprem al unui stat democratic, ce se pretinde european si ... atentie (!!!) ... republican, Palamentul ... undeva prin Decembrie, trei forme de putere in stat : Presedentia, Parlamentul si Biserica ...De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 02:11
De la: tutenes, la data 2010-01-05 17:38:35De la: camioneros70, la data 2010-01-05 15:26:18De la: tutenes, la data 2010-01-05 15:09:14Te-as ruga sa dai un exemplu concret , in ce biserica ai fost si ai auzit preotul indemnand enoriasii cu cine sa voteze . Eu de cand merg , si merg destul de des , nu am auzit asa ceva . www.youtube.com/watch?v=YXSEyttblMI&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=R_RSGbfxfjs&feature=player_embedded www.youtube.com/watch?v=gl89HIJ6HDo&feature=player_embedded |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 03:57
Cuvintul a fost inainte. Pardon, soriceluul, adica mausul.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 07:14
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:41:54De la: tutenes, la data 2010-01-05 12:06:26De la: Dorulet, la data 2010-01-05 10:45:45De la: tutenes, la data 2010-01-05 09:10:24De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 02:55:56Si o alta inadvertenta intre ce observam in jurul nostru. Dupa o explozie, totul se raceste si incetineste. Ori la univers se accelereaza . Ca si cum urmeaza o explozie. Ceva spune ca urmeaza, nu se sfirseste. Sau e ceva gresit in datele observationale despre univers. NU ai adus totusi nici un argument . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 12:38
De la: tutenes, la data 2010-01-06 07:14:56De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:41:54De la: tutenes, la data 2010-01-05 12:06:26De la: Dorulet, la data 2010-01-05 10:45:45De la: tutenes, la data 2010-01-05 09:10:24De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 02:55:56Si o alta inadvertenta intre ce observam in jurul nostru. Dupa o explozie, totul se raceste si incetineste. Ori la univers se accelereaza . Ca si cum urmeaza o explozie. Ceva spune ca urmeaza, nu se sfirseste. Sau e ceva gresit in datele observationale despre univers. Well...chiar nu cunosc formulele fizice! Dar dacã te abonezi pe un site specializat ºi ceri...þi se va da! So, mult succes!!! Aaaah, încã ceva...vezi cã a pus Mytcor ceva mai sus niºte link-uri de la niºte filmuleþe....interesant!
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 12:55
Din moment ce se spune ca toate galaxiile se indeparteaza una de alta, sau...spatiul se dilata accelerat, ciocnirea galaxiilor nu ar trebui sa existe. Si exista. sint fotografiate in plina ciocnire. Andromeda peste 7 miliarde ani se va ciocni cu a noastra. Deci o inadvertenta.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:11
De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 12:55:00Din moment ce se spune ca toate galaxiile se indeparteaza una de alta, sau...spatiul se dilata accelerat, ciocnirea galaxiilor nu ar trebui sa existe. Si exista. sint fotografiate in plina ciocnire. Andromeda peste 7 miliarde ani se va ciocni cu a noastra. Deci o inadvertenta. Vai...nu pot sã cred...mãi bãieþi, galaxiile nu se miºcã în spaþiu dupã bunul vostru plac, sau cum vã imaginaþi voi...ele se deplaseazã mai repede sau mai încet, într-o direcþie sau alta....în funcþie de anumite condiþii ºi forþe... Inadvertenþele existã doar în imaginaþia voastrã! Dacã voi nu vã puteþi explica un fenomen...nu înseamnã cã alþii, care ºi-au dedicat viaþa studiului acestora, nu pot...dimpotrivã! Iar eu prefer sã cred evident pe aceºtia! La întrebãrile voastre existã rãspuns...doar cã nu-l cãutaþi...sau îl cãutaþi într-un loc nepotrivit!
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:17
De la: florinpreda999, la data 2010-01-06 00:48:48De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:44:07oameni buni,atata timp cat vor exista intr-o singura tara de pe planeta una din cele trei institutii inutile si anume :BISERICA,ARMATA si POLITIE,noi nu ne vom putea numi oameni sau popoare civilizate,poate semicivilizatiDe la: Dorinel, la data 2010-01-06 00:29:07De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:10:35De exemplu am vazut in forul suprem al unui stat democratic, ce se pretinde european si ... atentie (!!!) ... republican, Palamentul ... undeva prin Decembrie, trei forme de putere in stat : Presedentia, Parlamentul si Biserica ...De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-05 17:43:41Da,daaaaaa a, Biserica este independenta de Stat! Florine , sa-ti dea dumnezeu sanatate in oase , ca bine-ai grait !!!!! Daca ai fi fost femeie , divortam , plecam la buc. si-ti sateam la usa pe pres, pana te luam de nevasta...sau viceversa... Ei , asa compliment nu cred ca ai mai primit niciodata...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:22
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 13:11:12Nu-mi baga in gura ce spun altii. Altii spun ca totul se dilata. Se dilata la inceput, cind toate se indepartau de ceea ce le-a generat. Explozie sau poate altceva. Nu ma ironiza pe mine ci pe cei care sustin contrariul. Ca universul marsluieste militareste dupa cum spun legile, facute de oameni.De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 12:55:00Din moment ce se spune ca toate galaxiile se indeparteaza una de alta, sau...spatiul se dilata accelerat, ciocnirea galaxiilor nu ar trebui sa existe. Si exista. sint fotografiate in plina ciocnire. Andromeda peste 7 miliarde ani se va ciocni cu a noastra. Deci o inadvertenta. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:37
Inadvertentele nu le scot de la mine (unele da), ci sint spuse de cei care le observa cit se poate de clar. Si daca ma enervezi studiez la greu subiectul si va umplu forumul cu subiectul asta. Dar noroc ca nu-mi face placere subiectul. Fiindca sint de parere ca numai cind se va studia la distanta mare de soare se va stii ceva mai sigur. E vorba de materia veche din sist solar, de 10 miliarde de ani. Si cind se va pune pe orbita al doilea telescop spatial, din 2012 incolo.
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:38
De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 13:22:13De la: Dorulet, la data 2010-01-06 13:11:12Nu-mi baga in gura ce spun altii. Altii spun ca totul se dilata. Se dilata la inceput, cind toate se indepartau de ceea ce le-a generat. Explozie sau poate altceva. Nu ma ironiza pe mine ci pe cei care sustin contrariul. Ca universul marsluieste militareste dupa cum spun legile, facute de oameni.De la: nastasemihail, la data 2010-01-06 12:55:00Din moment ce se spune ca toate galaxiile se indeparteaza una de alta, sau...spatiul se dilata accelerat, ciocnirea galaxiilor nu ar trebui sa existe. Si exista. sint fotografiate in plina ciocnire. Andromeda peste 7 miliarde ani se va ciocni cu a noastra. Deci o inadvertenta. Mihai, nu oamenii au fãcut legile Universului...ele au existat de aproximativ 14 miliarde de ani...noi doar le-am descoperit, rând pe rând....ºi încã nu le-am descoperit pe toate! whatever...fiecare are dreptul sã creadã ce vrea...chiar dacã nu este corect
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 13:47
Oamenii le fac si le modifica precum ciorapii. M-am lamurit cind un astfel de personaj a spus, in cadrul prezentarilor chiar cu tematica din topic "sa facem sa nu se mai dilate universul". Adica in clar, sa scoata formule, teorii care sa arate ca universul nu se dilata la infinit. Asta se intimpla cind nu se mai descopera nimic. Sau chiar totul e posibil iar noi doar ajungem la astfel de concluzii. Aceasta ultima constatare cred ca e valabila..
Oricum odata cu lansarea telescopului urmator, surprizele vor fi f mari. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:16
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 12:38:27De la: tutenes, la data 2010-01-06 07:14:56De la: Dorulet, la data 2010-01-06 00:41:54De la: tutenes, la data 2010-01-05 12:06:26De la: Dorulet, la data 2010-01-05 10:45:45De la: tutenes, la data 2010-01-05 09:10:24De la: nastasemihail, la data 2010-01-05 02:55:56Si o alta inadvertenta intre ce observam in jurul nostru. Dupa o explozie, totul se raceste si incetineste. Ori la univers se accelereaza . Ca si cum urmeaza o explozie. Ceva spune ca urmeaza, nu se sfirseste. Sau e ceva gresit in datele observationale despre univers. Stai linistita ca am vazut filmuletele , nu mi s-au parut interesante . Aproape nimic sustinut . Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Punem pariu?!
Ei , asa compliment nu cred ca ai mai primit niciodata...