back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:

OprisVasile

570 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 20:25

De la: Dorulet, la data 2010-01-07 19:05:28Pfff! Mi-e ºi fricã sã mai scriu!
Opriº, am încercat asearã...practic azi-noapte sã ascult toatã conferinþa aia din California (eu citisem undeva acum ceva timp un rezumat, cred cã în Times)...dar n-am reuºit...este destul de lungã ...ºi eu eram destul de obositã.
Oricum, foarte interesante link-urile de la profilul tãu....dacã mai ai...m-aº bucura sã mai adugi câte ceva! Mie mi-e destul de greu sã navighez pe internet...dar îmi place sã fiu informatã!

Conferinta aceia e tinuta de un astronom si astrofizician dr. hugh norman ross ...uite-i site-ul :www.reasons.org/

este una dintre cele mai pertinente expuneri creationiste pe care am putut sa o gasesc ...ce este si mai ciudat este ca dupa ce am citit-o si ascultat-o de cateva ori am vrut sa vad si ce zice critica ....in afara de cateva maraieli intercalate intr-un fel de articol, nu am gasit pe net mai nimic ....

ce e si mai ciudat e ca se simte dominata creationistilor fata de evolutionisti care in frunte cu dawkins incearca sa dreaga busuiocul ....din ce am citit pana acum din dawkins e destul de bun pe segmentul sau biologie , destul de firav ca tehnica de argumentatie ( din cauza asta a si luat un premiu literar pentru o carte de-a sa si nu unul academic ) ....totusi disputele sunt destul de aprige si foarte intersante ...uite una doua ....

www.youtube.com/watch?v=WNuHuG517lI&feature=player_embedded

ce e interesant e ca mai sus unul din cei doi spune la un moment dat ca religia si stiinta nu sunt inamici care se urasc de moarte ...din nefericire cel de langa hugh ross ( cel care e mai calm e hugh ross ) se numeste kent hovind si e un pseudocreationist care il enerva rau de tot pe ross pentru ca strica tagma ....cearta dintre cei doi e destul de interesanta desi hovind e un agramat pseudosavant .... uite de ce www.youtube.com/watch?v=TNZCcTcOPV0&feature=related

totusi merita vazut ...

din nefericire nu prea ma pasioneaza disputa asta creationista evolutionista prea mult ,desi tin sa ma informez cat mai mult ( dawkins rottweilerul a scos o carte noua...)

m-am reprofilat pe matematica , regina stiintelor pentru ca am observat ca tot acest progres pe care il avem acum este 99% matematic ....restul e alegerea materialelor care implinesc conditiile date ....

si am mai observat ca totul se reduce la matematica si pentru a intelege ceea ce spune ross si einstein trebuie sa sti matematica ....deci burta pe carte .....

daca vrei pot sa dau link-uri cu carti despre subiecte de matematica ....sunt destul de interesante unele chiar extraordinare ,de ex stii ca tot invatam noi pe la scoala ecuatia de gradul 2 aia cu delta , determinatul etc ...sti ca vorbeam pe la liceu si de ecuatia de gradul 3 ....nu ai vorbit sigur de ecuatia de gradul 4 decat daca erai pe la mate-fizica sau mate-info si chiar si aici nu am vorbit de ecuatia de gradul 5 ....aveam impresia ca se pot rezolva ecuatii de n grad .....fals de fapt de la gradul 5 in sus nimic nu mai poate fi rezolvat , gradul 5 a fost rezolvat de un mexican , gamboa folosind functiile eliptice .....

ce poate fi mai interesant decat o expresie matematica ce descrie o stare foarte complexa a materie ....

placerile vietii ce sa faci .....

numai bine .

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 20:58

De la: mytcor, la data 2010-01-07 19:23:43 D-le O.V. cocktail-ul Dv.conþine foarte multe ingrediente modificate genetic !... mai încercaþi ºi alte variante, acestea nu prea þin ºi nici nu se susþin !... parc-aþi vorbi ca-n perioada anilor 1800 pe stil permutanto-combinativ.

din ce am obs pana acum ori de cate ori vorbeste cineva urat ...pac mitcor ...te atrage astfel de discutii de le comentezi ?

ce am scris e un raspuns pentru un habotnic care crede ca am sa inghit magaria lui cu matei 19 cu 12......intentia mea a fost una de " pot si eu si mai mult chiar "....asta sa nu creada ca nu am cohones asa cum prin pasatul de citate din biblie vroia sa ma faca eunuc , adica sunt mai strident pentru ca ma iau de el ...GRESIT nu de el ma iau ci de ce scrie el

in Romanica insa daca zici de cineva ca a gresit e rau chiar daca e gresit .....intentia a fost rea ...

gen "neanacronic " ce inseamna literalmente ne ne cronologic adica dubla negatie= afirmatie => cronologic care era si cuvantul care trebuia folosit insa crezi ca a inteles ceva ....nu sunt sigur ca o sa foloseasca in continuare acest cuvant ....daca prin toata aceasta polologhie ,nedorita de mine , a dus la vindecarea pacatosului atunci fie ca eu sa fiu doctorul fara oua care te-a vindecat .....

si cei cu confuzia asta la tine ? nu recunosti o injuratura cand o vezi ? sau trebuie sa iti fac semantica textului ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 21:04

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-07 20:58:13
De la: mytcor, la data 2010-01-07 19:23:43 D-le O.V. cocktail-ul Dv.conþine foarte multe ingrediente modificate genetic !... mai încercaþi ºi alte variante, acestea nu prea þin ºi nici nu se susþin !... parc-aþi vorbi ca-n perioada anilor 1800 pe stil permutanto-combinativ.

din ce am obs pana acum ori de cate ori vorbeste cineva urat ...pac mitcor ...te atrage astfel de discutii de le comentezi ?

ce am scris e un raspuns pentru un habotnic care crede ca am sa inghit magaria lui cu matei 19 cu 12......intentia mea a fost una de " pot si eu si mai mult chiar "....asta sa nu creada ca nu am cohones asa cum prin pasatul de citate din biblie vroia sa ma faca eunuc , adica sunt mai strident pentru ca ma iau de el ...GRESIT nu de el ma iau ci de ce scrie el

in Romanica insa daca zici de cineva ca a gresit e rau chiar daca e gresit .....intentia a fost rea ...

gen "neanacronic " ce inseamna literalmente ne ne cronologic adica dubla negatie= afirmatie => cronologic care era si cuvantul care trebuia folosit insa crezi ca a inteles ceva ....nu sunt sigur ca o sa foloseasca in continuare acest cuvant ....daca prin toata aceasta polologhie ,nedorita de mine , a dus la vindecarea pacatosului atunci fie ca eu sa fiu doctorul fara oua care te-a vindecat .....

si cei cu confuzia asta la tine ? nu recunosti o injuratura cand o vezi ? sau trebuie sa iti fac semantica textului ?

.... dacã o s-o ilustraþi vectorial, am sã mã declar de-a dreptul încântat !..dar nu-i grabã, vãd cã deja aveþi sacoºa plinã !...

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 01:21

Daca teoria evolutionista nu este valabila ,creationismul ar fi ultimul pe lista variantelor de abordare a problemei aparitiei materiei in univers !
nenea dumnezeu , amantele si fii lui sunt mult prea naivi pentru a li se putea pune pe seama lor creatia !
E nevoie de ceva creier pentru a crea un univers ,nu sunt suficiente 10 porunci ,cateva incesturi si cateva mii de crime !
Nu sunt suficiente nici macar evangheliie canonice sau biblia !
Daca esti naiv crezi orice -noi stim ca oamenii sunt naivi si ca urmare stim de ce sunt credinciosi-prostia trebuie alimentata-un creier nefolosit sau nefolositor e destul de gol si ca urmare a acestui fapt informatiile de acest fel sunt destul de bine primite ! Halal umanitate !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 02:11

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-07 20:25:19
De la: Dorulet, la data 2010-01-07 19:05:28Pfff! Mi-e ºi fricã sã mai scriu!
Opriº, am încercat asearã...practic azi-noapte sã ascult toatã conferinþa aia din California (eu citisem undeva acum ceva timp un rezumat, cred cã în Times)...dar n-am reuºit...este destul de lungã ...ºi eu eram destul de obositã.
Oricum, foarte interesante link-urile de la profilul tãu....dacã mai ai...m-aº bucura sã mai adugi câte ceva! Mie mi-e destul de greu sã navighez pe internet...dar îmi place sã fiu informatã!

Conferinta aceia e tinuta de un astronom si astrofizician dr. hugh norman ross ...uite-i site-ul :www.reasons.org/

este una dintre cele mai pertinente expuneri creationiste pe care am putut sa o gasesc ...ce este si mai ciudat este ca dupa ce am citit-o si ascultat-o de cateva ori am vrut sa vad si ce zice critica ....in afara de cateva maraieli intercalate intr-un fel de articol, nu am gasit pe net mai nimic ....

ce e si mai ciudat e ca se simte dominata creationistilor fata de evolutionisti care in frunte cu dawkins incearca sa dreaga busuiocul ....din ce am citit pana acum din dawkins e destul de bun pe segmentul sau biologie , destul de firav ca tehnica de argumentatie ( din cauza asta a si luat un premiu literar pentru o carte de-a sa si nu unul academic ) ....totusi disputele sunt destul de aprige si foarte intersante ...uite una doua ....

www.youtube.com/watch?v=WNuHuG517lI&feature=player_embedded

ce e interesant e ca mai sus unul din cei doi spune la un moment dat ca religia si stiinta nu sunt inamici care se urasc de moarte ...din nefericire cel de langa hugh ross ( cel care e mai calm e hugh ross ) se numeste kent hovind si e un pseudocreationist care il enerva rau de tot pe ross pentru ca strica tagma ....cearta dintre cei doi e destul de interesanta desi hovind e un agramat pseudosavant .... uite de ce www.youtube.com/watch?v=TNZCcTcOPV0&feature=related

totusi merita vazut ...

din nefericire nu prea ma pasioneaza disputa asta creationista evolutionista prea mult ,desi tin sa ma informez cat mai mult ( dawkins rottweilerul a scos o carte noua...)

m-am reprofilat pe matematica , regina stiintelor pentru ca am observat ca tot acest progres pe care il avem acum este 99% matematic ....restul e alegerea materialelor care implinesc conditiile date ....

si am mai observat ca totul se reduce la matematica si pentru a intelege ceea ce spune ross si einstein trebuie sa sti matematica ....deci burta pe carte .....

daca vrei pot sa dau link-uri cu carti despre subiecte de matematica ....sunt destul de interesante unele chiar extraordinare ,de ex stii ca tot invatam noi pe la scoala ecuatia de gradul 2 aia cu delta , determinatul etc ...sti ca vorbeam pe la liceu si de ecuatia de gradul 3 ....nu ai vorbit sigur de ecuatia de gradul 4 decat daca erai pe la mate-fizica sau mate-info si chiar si aici nu am vorbit de ecuatia de gradul 5 ....aveam impresia ca se pot rezolva ecuatii de n grad .....fals de fapt de la gradul 5 in sus nimic nu mai poate fi rezolvat , gradul 5 a fost rezolvat de un mexican , gamboa folosind functiile eliptice .....

ce poate fi mai interesant decat o expresie matematica ce descrie o stare foarte complexa a materie ....

placerile vietii ce sa faci .....

numai bine .

Am râs de m-am împrãºtiat!!!! A fost foarte amuzant sã vãd o "bãtãlie" între doi creaþioniºti!
Clar...fãrã dubiu...Ross, îl surclaseazã pe Kent! ....Primul are mari ºanse sã converteascã pe un "necredicios"...pe când al doi-lea...este un mare idiot!
Totuºi, al doi-lea link....nu cred cã-mi era destinat! ...dar a fost amuzant!
...matematicã...hmmm...n.am mai exersat de cam mult timp...dar sunt dispusã sã încerc!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 02:26

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-07 21:03:40
De la: tutenes, la data 2010-01-07 19:46:33Opris , dupa ce m-ai facut fanatic pentru ca nu eram de acord cu interpretarea literala , acum injuri ca la usa cortului . Calmeaza-te , revino-ti . Pe viitor nu ma mai aborda , e mai bine asa .

ok dar vorbeste corect si pertinent

daca nu baga o discutie despre cum se reflecta biblia in asfaltul de la Gherla ....uite o idee ...

fa si tu cum fac alde florin999 care isi fac discutii despre cum sa ma f..t in ia de biblie ... cu variante de raspuns

si acolo omul se varsa .....

fa la fel si nu popula noaptea cu fantome ale caror puteri nu le cunosti ....

haidipa ca m-am distrat prea mult ......
vasilica,esti tare bre,mai baga ca-mi place,am ras de mi-au cazut bretelele,vezi c-o sa scot un volum despre cum sa te f...ti in ea de religie,bineinteles cu variante

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 04:12

Horus a scris:
Daca esti naiv crezi orice -noi stim ca oamenii sunt naivi si ca urmare stim de ce sunt credinciosi-prostia trebuie alimentata-un creier nefolosit sau nefolositor e destul de gol si ca urmare a acestui fapt informatiile de acest fel sunt destul de bine primite ! Halal umanitate !
-----------
Draga Horus si toti ceilalti, eu sant proasta de care vorbesti , pentruca nu am facultatile voastre, am doar o postliceala. Luati bine aminte la ce va spun ca nu glumesc de loc. Cand am invatat eu, religia a fost scoasa din scoala si nici eu nu credeam ca si voi. Viata a facut sa trec prin multe necazuri, dar nu aceste necazuri m-au dus la Dumnezeu , desi Biblia spune ca Dumnezeu este cu oamenii nenorociti. Mie mi-a vorbit in vis Domnul Isus, apoi Dumnezeu Tatal. Am fost condusa prin studierea Bibliei la Biserica Adventista de ziua a saptea, prin vise, viziuni,raspunsuri la rugaciuni, primind in dar credinta de la Dumnezeu .M-am convis ca toata Biblia este adevarata.Dumnezeu exzista cu adevarat. Nu stiu ce a fost inainte de Dumnezeu, caci nimeni nu stie, dar El exzista. Studiati va rog Biblia si El se va descoperi si voua prin Cuvantul Sau si daca cereti ceva dupa voia Lui va va raspunde prin Duhul lui cel Sfant.El se descopera si prin creatiunea Sa, prin Domnul Isus Hristos, si prin oameni Lui.Nu refuzati un Har asa de minunat care se da fara bani si fara plata.Pace si lumina va doresc la toti.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 05:43

De la: 9am121159, la data 2010-01-08 04:12:04Horus a scris:
-----------
Draga Horus si toti ceilalti, eu sant proasta de care vorbesti , pentruca nu am facultatile voastre, am doar o postliceala. Luati bine aminte la ce va spun ca nu glumesc de loc. Cand am invatat eu, religia a fost scoasa din scoala si nici eu nu credeam ca si voi. Viata a facut sa trec prin multe necazuri, dar nu aceste necazuri m-au dus la Dumnezeu , desi Biblia spune ca Dumnezeu este cu oamenii nenorociti. Mie mi-a vorbit in vis Domnul Isus, apoi Dumnezeu Tatal. Am fost condusa prin studierea Bibliei la Biserica Adventista de ziua a saptea, prin vise, viziuni,raspunsuri la rugaciuni, primind in dar credinta de la Dumnezeu .M-am convis ca toata Biblia este adevarata.Dumnezeu exzista cu adevarat. Nu stiu ce a fost inainte de Dumnezeu, caci nimeni nu stie, dar El exzista. Studiati va rog Biblia si El se va descoperi si voua prin Cuvantul Sau si daca cereti ceva dupa voia Lui va va raspunde prin Duhul lui cel Sfant.El se descopera si prin creatiunea Sa, prin Domnul Isus Hristos, si prin oameni Lui.Nu refuzati un Har asa de minunat care se da fara bani si fara plata.Pace si lumina va doresc la toti.

Haoleu !!! A poposit mama Omida pe forum???

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 14:51

ESTE BINE CA VA PUNETI ASEMENEA INTREBARI INTRE DOUA DESCINDERI LA CLUBURILE DE NOAPTE !
CAND MAI RARITI CLUBURILE DE NOAPTE SI STATUL LA CALCULATOR MAI PUNETI SI VOI MANUTA PE O CARTE A MARILOR MAESTRI YOGA DIN ORIENT SI CHIAR DIN OCCIDENT. VETI OBSERVA CU SURPINDERE CA INTREBARILE SI RASPUNSURILE VOASTRE SUNA ASA ... CAM CUM S-AR INTREBA O GAINA: "OARE CINE A FOST INAINTE DE STAPANUL NOSTRU?"
CHIAR DACA STRIGATI "JOS COMUNISMUL"PENTRU CA ASA VI SE SPUNE DE PARTIDUL UNIC PDL, LA DISCOTECA SAU CLUBURILE DE NOAPTE , ASCULTATI-L PE LENIN : "INVATATI, INVATATI, INVATATI ! "
O SA FITI MAI CASTIGATI!

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:31

De la: stolerulucian, la data 2010-01-08 14:51:13ESTE BINE CA VA PUNETI ASEMENEA INTREBARI INTRE DOUA DESCINDERI LA CLUBURILE DE NOAPTE !
CAND MAI RARITI CLUBURILE DE NOAPTE SI STATUL LA CALCULATOR MAI PUNETI SI VOI MANUTA PE O CARTE A MARILOR MAESTRI YOGA DIN ORIENT SI CHIAR DIN OCCIDENT. VETI OBSERVA CU SURPINDERE CA INTREBARILE SI RASPUNSURILE VOASTRE SUNA ASA ... CAM CUM S-AR INTREBA O GAINA: "OARE CINE A FOST INAINTE DE STAPANUL NOSTRU?"
CHIAR DACA STRIGATI "JOS COMUNISMUL"PENTRU CA ASA VI SE SPUNE DE PARTIDUL UNIC PDL, LA DISCOTECA SAU CLUBURILE DE NOAPTE , ASCULTATI-L PE LENIN : "INVATATI, INVATATI, INVATATI ! "
O SA FITI MAI CASTIGATI!

Hmm...
Cluburi de noapte , yoga , gaini, PDL , Lenin - intr-un singur comentariu intr-un topic despre Big Bang si divinitate.
Probabil esti un mare intelept , si nu are sens sa iti pierzi vremea intre niste bieti forumisti , care nu inteleg asemenea profunzime.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:34

De la: The_Mole, la data 2010-01-08 20:31:30
De la: stolerulucian, la data 2010-01-08 14:51:13ESTE BINE CA VA PUNETI ASEMENEA INTREBARI INTRE DOUA DESCINDERI LA CLUBURILE DE NOAPTE !
O SA FITI MAI CASTIGATI!

Hmm...
Cluburi de noapte , yoga , gaini, PDL , Lenin - intr-un singur comentariu intr-un topic despre Big Bang si divinitate.
Probabil esti un mare intelept , si nu are sens sa iti pierzi vremea intre niste bieti forumisti , care nu inteleg asemenea profunzime.

Pfff...The Mole, mi se pare mie...sau topicul ãsta atrage habarniºti...pardon, habotnici ºi fanatici?!

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:49

De la: sesedia, la data 2008-12-16 07:38:19 Uraaa, a aparut un film in care unu' vorbeste porcos si gata!!! il consideram de referinta.
Reactia la Zeitgeist arata cat de usor pot fi manipulate masele. Da e adevarat ca religia si conceptul de Dumnezeu au fost folosite in istorie pentru a-i conduce pe prosti - dar se intampla si astazi. "Antireligia" este folosita astazi pentru a-i conduce pe cei ca donsoara Cordeluta. S-a observat ca nu exista argumente solide in nici una din domeniile stiintei pentru a-L anihila pe Dumnezeu iar acum se trece la argumente ilogice anarhiste si de alte feluri.
Revenind acum la intrebare, inainte de timp a existat Dumnezeu. El nu este linitat de timp si spatiu, El fiind creatorul si sustinatorul tuturor lucrurilor. In plus, nu exista altul ca El. Este Unicul si singurul cu valoare intrinseca. Nu poate fi multiplicat sau copiat. Noi suntem doar creaturi limitate de timp, spatiu si alte bariere (sociale, economice, nationale, ...). Asadar noi nu vom putea intelege nici macar ce a fost inainte de noi, cum sa explicam ce a fost inainte de "Cel far' de-nceput".

Sese , o intrebare : Tu crezi in dumnezeu ,pentru ca l-ai vazut , ai avut intalniri , sau asa ti s-a spus ??

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:54

VASILE, COLERICULE! AI DAT IN TAGMA MEA! VREI SA TE FACI INTELES .....ABTINE-TE MAN, BROTHER, TE ,,SFATUIESC,, SA CONTINUUAM DISCUTIA ASTAT MAI DEPARTE ,CA ESTE INTERESANTA CHIAR DACA TRECI,, FARA SA SALUTI,,! TE-AI DESCARCAT CONTINUUA ,PARI DIN CE POSTEZI INTELIGENT MAN, ATITA SA NU FACI CLONE DE PE ALTE SITURI! ESTE CENZURAT MODUL ASTA DE A APELA LA INFORMATIE! TINE-O TOT ASA , DAR MAI COERENT FARA SA TE JIGNESC, CHIAR MA INTERESEAZA! GO!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:00

De la: Dorulet, la data 2010-01-08 20:34:39
Pfff...The Mole, mi se pare mie...sau topicul ãsta atrage habarniºti...pardon, habotnici ºi fanatici?!

Eu cred ca orice forum atrage tot soiul de oameni, unii mai cititi altii mai putin, unii mai logici altii mai putin, iar eu nu ma mir ca-i asa. La urma urmei asa e si in societatea reala , din care facem parte cu totii.

Si eu sunt habarnist in multe priviinte. Insa , ceea ce gasesc enervant e incoerenta si incapacitatea de a recunoaste "nu stiu cutare lucru".

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:03

IPU -le, nu mai scrie dom'le cu majuscule, te rog.
E obositor de citit, si de obicei pe net se considera ca STRIGI.
Foloseste si tu, doar asa din cand in cand , pentru a ACCENTUA o idee.

PS - desigur , e valabil si pentru ceilalti care fac la fel

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:08

Daca te stresez ,man, nu vreau sa te am pe constiinta! voi scrie ,, mic,,E BINE ASA !!!!!!!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:13

De la: IPU, la data 2010-01-08 21:08:48Daca te stresez ,man, nu vreau sa te am pe constiinta! voi scrie ,, mic,,E BINE ASA !!!!!!!

nu-i vorba de nici un stres, doar de oboseala ochilor. Insa fiecare scrie cum se simte mai bine.

Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:16

Mole , da-mi voie sa te salut !!

Cum merge ??

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:10

O SA FITI MAI CASTIGATI!

ma daca noi intrebam ca gainile m-ar interesa si cum vezi tu raspunsurile date de gaini ....asa de dragul prozei ca vad ca ai ceva imaginatie .....

e bine ca dai citate din clasici ...astia sunt cei mai faini ...tiranii intotdeauna ne bantuie gandurile ,probabil ca teroarea rosie si teroarea alba e " o masinatiune a agenturilor straine "....lenin saracu neavand nimic cu toate astea

la fel domnul lenin nu are nimic de a face cu scolirea si suportul pe care l-a primit in anglia si geneva ...probabil ca provenind din increngatura Blank avea si de unde sa primeasca ajutor ...spre deosebire de noi aia stiu sa se ajute iar noi consideram asta un act josnic .....

adus in rusia ca un virus intr-un tren plumbuit si sigilat , cu acte de trecere prin jumatate de europa in plin razboi mondial , singurul scop al lui stalin era acela de a scoate rusia din razboi ...ceea ce a si reusit nu fara un pic de ajutor .....

dincolo de rolul sau motor in istorie lenin ramane un criminal si un fundamentalist comunist , determinat si de executarea fratelui sau de taristi pe motiv de participare la atentate .....manipulat , indoctrinat , a reusit sa scoata o gura de la masa tratativelor de pace ....

nu merg in cluburi si cu atat mai mult in discoteci ....am mers cand eram minor dar statea foarte putin ....cat sa agat si sa plec de acolo ...amestecul acela de zgomot , tipat,grohait,parfumuri tari,tigari,testosteron....imi repugna si acum ...prefer sa fiu sodomizat de un arici decat sa imi petrec timpul liber (!!!!) acolo.....

chiar am pus mana pe o carte a maestrilor ionghini si mi-am cerut ierare fata de geea pentru tampitul de editor care a bagat-o la tipar doar pentru ca sa fie citita de Oreste ....

vad ca scrii oreintali si occidentali ....da ce noi nu aveam pe Pishu Bivlorau ....? a fost nevoie de o conspiratie ca sa ne fie furat si dus aproape cu forta in UE unde face pishu in continuare pe sistemul nostru juridic .....astia ai nosti se uita in sus se sterg pe fata si zic ...a ploua si eu nu am umbrela ....al naibii busu iara a incurcat foile si zilele......

prin citate se ascunde omul de om ....spune ce ai de spus ....exista vorbe care contrazic vorbe si fapte care contrazic fapte dar spune-mi tu mie o vorba care sa contrazica fapta ....

numai bine

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:31

De la: IPU, la data 2010-01-08 20:54:34VASILE, COLERICULE! AI DAT IN TAGMA MEA! VREI SA TE FACI INTELES .....ABTINE-TE MAN, BROTHER, TE ,,SFATUIESC,, SA CONTINUUAM DISCUTIA ASTAT MAI DEPARTE ,CA ESTE INTERESANTA CHIAR DACA TRECI,, FARA SA SALUTI,,! TE-AI DESCARCAT CONTINUUA ,PARI DIN CE POSTEZI INTELIGENT MAN, ATITA SA NU FACI CLONE DE PE ALTE SITURI! ESTE CENZURAT MODUL ASTA DE A APELA LA INFORMATIE! TINE-O TOT ASA , DAR MAI COERENT FARA SA TE JIGNESC, CHIAR MA INTERESEAZA! GO!

daca vorbesti de mine ,repet,de mine .....apai afla ca nu sunt coleric sunt exact opusul....melancolic

daca tu citesti prea repede ce am sris eu e problema ta ....si daca am scris undeva unde pare ca am un ton mai ridicat , este datorita unor postari aiurea si negandite de unii oameni care cred ca numarul va prevala calitatii...

eu daca nu stiu ma informez , gresesc recunosc ....

ceilalti nu stiu , nu vor sa stie , gresesc ...nu stiu ca gresesc ca nu mai fac diferenta intre ce e gresit si ce nu este gresit pentru simplul motiv ca nu cunosc termenii discutiei ....deci nici identificari prin ce spumega ei nu pot ei insisi sa faca ....( gen subiect ,predicat , adjectiv...)

desi am facut liceul acum 10 ani inca mai tin minte definitiile la gen proxim si la diferenta specifica ....nu numai ca le stiu dar le si folosesc , multe lucruri care ne scapa zilnic ar putea fi deslusite logic destul de simplu ....

hai sa facem un mic exercitiu ...uite o problema de clsa a 3 ....

a : 2 = t

b : 3 = t

a + b =35

acuma problema e destul de simpla daca te apuci sa bagi valori si pana la urma nimeresti valorile respective .....ceea ce este si ideea acestui exercitiu ca cei mici sa bage valori si sa observe ca anume e nevoie sa faca pentru a il afla pe al doilea ( ex pune 10 in loc de a si incearca sa afle daca b este corect ...etc )

problema are si o rezolvare matematica simpla intuitiva ....astept solutii.....pe privat insa

si o sa imi ziceti de ce postez problema asta nesimtit de usoara ....pai daca nu puteti da solutii logic coerente la asa ceva pot sa am increder in voi ca puteti fiti apti sa intelegeti ceea ce va inconjoara ...?

numai bine

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 01:55

-----------

Daca tu vorbesti cu dumnezeu -se cheama rugaciune -daca dumnezeu vorbeste cu tine -se cheama schizofrenie !
Sfatul meu este sa vizitezi un medic psihiatru pana nu este prea tarziu !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 02:03

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-09 01:31:50
De la: IPU, la data 2010-01-08 20:54:34VASILE, COLERICULE! AI DAT IN TAGMA MEA! VREI SA TE FACI INTELES .....ABTINE-TE MAN, BROTHER, TE ,,SFATUIESC,, SA CONTINUUAM DISCUTIA ASTAT MAI DEPARTE ,CA ESTE INTERESANTA CHIAR DACA TRECI,, FARA SA SALUTI,,! TE-AI DESCARCAT CONTINUUA ,PARI DIN CE POSTEZI INTELIGENT MAN, ATITA SA NU FACI CLONE DE PE ALTE SITURI! ESTE CENZURAT MODUL ASTA DE A APELA LA INFORMATIE! TINE-O TOT ASA , DAR MAI COERENT FARA SA TE JIGNESC, CHIAR MA INTERESEAZA! GO!

daca vorbesti de mine ,repet,de mine .....apai afla ca nu sunt coleric sunt exact opusul....melancolic

daca tu citesti prea repede ce am sris eu e problema ta ....si daca am scris undeva unde pare ca am un ton mai ridicat , este datorita unor postari aiurea si negandite de unii oameni care cred ca numarul va prevala calitatii...

ceilalti nu stiu , nu vor sa stie , gresesc ...nu stiu ca gresesc ca nu mai fac diferenta intre ce e gresit si ce nu este gresit pentru simplul motiv ca nu cunosc termenii discutiei ....deci nici identificari prin ce spumega ei nu pot ei insisi sa faca ....( gen subiect ,predicat , adjectiv...)

desi am facut liceul acum 10 ani inca mai tin minte definitiile la gen proxim si la diferenta specifica ....nu numai ca le stiu dar le si folosesc , multe lucruri care ne scapa zilnic ar putea fi deslusite logic destul de simplu ....

a + b =35

acuma problema e destul de simpla daca te apuci sa bagi valori si pana la urma nimeresti valorile respective .....ceea ce este si ideea acestui exercitiu ca cei mici sa bage valori si sa observe ca anume e nevoie sa faca pentru a il afla pe al doilea ( ex pune 10 in loc de a si incearca sa afle daca b este corect ...etc )

problema are si o rezolvare matematica simpla intuitiva ....astept solutii.....pe privat insa

si o sa imi ziceti de ce postez problema asta nesimtit de usoara ....pai daca nu puteti da solutii logic coerente la asa ceva pot sa am increder in voi ca puteti fiti apti sa intelegeti ceea ce va inconjoara ...?

numai bine

Pai ,eu probleme de genul asta rezolvam cand aveam 7 ( SAPTE ) ani !

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 05:23

De la: camioneros70, la data 2010-01-08 21:16:27Mole , da-mi voie sa te salut !!

Cum merge ??

Pai , stiu si eu? Nici bine nici rau , deocamdata ma descurc. Mai departe .. vom vedea.

OprisVasile

570 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 08:56

De la: karpov, la data 2010-01-09 02:03:29

a + b =35

numai bine

da o solutie si arata cum ai ajuns la rezultat folosind un anumit rationament ....nu te mai fali ca nu e chiar asa de greu exercitiul problema e sa vezi rationamentul.....

exercitiul nu trebuie rezolvat prin input =output ....trebuie sa gasesti o logica si sa rezolvi algebric problema .....

nu imi plac cei care spun hahahah eu stiu de cand aveam scutec cum se face asta .....dar (!) nu dau nici o solutie (de frica ) sa nu fie vre-o capcana .....nu este capcana solutia este a=14 si b=21 asta e logic .....cum am ajuns aici insa fara sa incerc care solutii merg si care nu .....

hai sa va vad ....fitosilor

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 09:05

INSASI NUMELE TAU,, OPRIS,, I-TI SPUNE SA TE OPREST,,OMULE,,! ESTI MAI DUR CA MINE IN EXPRIMARE, DAR NU AI DREPTATE PT. CA CPU-UL TAU DEJA SE MASOARA IN TREI UNITATI DE MASURA :KB,Kb si KCC! HAI TE SALUT MELANCOLICULE NERVOS SI LA MAI MARE!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 11:45

-----------

Foarte grav ! Cum adica nu stii ce ( cine ) a fost inainte de dumnezeu !/ Toti stim ca inainte de dumnezeu au fost dinozaurii ! Dupa ce au aparut oamenii a fost creat dumnezeu-dupa chipul si asemanarea lor ! Spui ca ai citit biblia -si eu am citit-o ! Banuiesc ca ai citit si despre crimele lui dumnezeu-ii cam placea sa se dea mare-era adeptul incestului si din cand in cand o mai punea cu cate o fecioara-din cate am inteles eu,prin intermediul duhului sfant-fecioarele astea ,habar nu aveau,era fara acordul lor (sa fie vorba de viol ? ) -aflau precum maria neanceputa doar atunci cand ramaneau si gravide ! E greu cu religia atunci cand nu o intelegi-tu ai impresia ca daca ai citit biblia stii ceva-pai explica si tu de ce isus ,horus,marduk, mithra si altii s-au nascut in aceeasi zi-25.decembrie-de ce s-au nascut toti din fecioara si de ce au inviat a treia zi ?
oare fac parte din aceeasi gasca ? Adica gasca celor care nu exista decat in mintea bolnava a celor care nu-si inteleg sinele !? Biblia este o poveste ceva mai complicata-vinovati de indoctrinare sunt preotii si politicienii-acestia sunt cei care pofita de credulitatea naivilor -prostilor si a celor care nu stiu sa-si foloseasca creierul !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 11:52

Eu zic ca a fost dracul. Si de rau ce a fost la creat pe Dumnezeu ... si dupa .. poc, marea explozie.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 11:58

De la: Opris_Vasile123, la data 2010-01-09 08:56:11
De la: karpov, la data 2010-01-09 02:03:29

a + b =35

numai bine

da o solutie si arata cum ai ajuns la rezultat folosind un anumit rationament ....nu te mai fali ca nu e chiar asa de greu exercitiul problema e sa vezi rationamentul.....

exercitiul nu trebuie rezolvat prin input =output ....trebuie sa gasesti o logica si sa rezolvi algebric problema .....

nu imi plac cei care spun hahahah eu stiu de cand aveam scutec cum se face asta .....dar (!) nu dau nici o solutie (de frica ) sa nu fie vre-o capcana .....nu este capcana solutia este a=14 si b=21 asta e logic .....cum am ajuns aici insa fara sa incerc care solutii merg si care nu .....

hai sa va vad ....fitosilor

Cand am afirmat ca rezolvam acest gen de probleme la varsta de 7 ani credeam ca ai sa intelegi ca ma refeream la faptul ca t = 7 !

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:37

vasilica,referitor la problema ta daca a:2=t si b:3=t si a+b=35,ce poate fii asa de greu ,a=2t si b=3t si inlocuim 2t+3t=35, rezulta 5t=35 deci t=35:5=7

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:48

De la: florinpreda999, la data 2010-01-09 15:37:51vasilica,referitor la problema ta daca a:2=t si b:3=t si a+b=35,ce poate fii asa de greu ,a=2t si b=3t si inlocuim 2t+3t=35, rezulta 5t=35 deci t=35:5=7
restu' e floare la ureche a:2=7 deci a=7x2=14 si b:3=7 deci b=7x3=21

Pagini: << 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: