Info
x
Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:46
Fara martori nici nu discut cu voi pe tema asta!
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:48
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:46:42Fara martori nici nu discut cu voi pe tema asta! Care temã????
Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:54
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:46:42Fara martori nici nu discut cu voi pe tema asta! Pai la TEMA asta nu i-a dat de cap nici Einstein si nici Tesla si ne gasim noi, muritori de rand, sa ne incendiem neuronii ca sa gasim un raspuns. Cine-a fost primul, oul sau gaina??? Bla, bla, cotcodac, mac...... Si daca ar fi sa stim adevarul, e sigur ca explicatia ar incapea in capul unui homo sapiens sapiens??? Eu Cred ca Dumnezeu a fost inainte de Big-Bang...ce nu stiu e CINE L-A CREAT PE DUMNEZEU??!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:54
De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 01:58:55De la: Dorulet, la data 2010-01-09 23:43:30De la: Bi_anca, la data 2010-01-09 22:49:52De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!! Dumnezeu sigur este o inventie ! E ceva legat de logica elementara ! Ce sens ar avea un univers atat de complicat daca dumnezeu ar exista si l-ar interesa doar aceasta farama de univers in care noi traim si in care tu crezi ca el are cele mai mari interese ! Minunile pe care le invoci au o alta explicatie iar ce ti s-a intamplat tie poate tine de alta ...stiinta -pe care nu vreau sa o pomenesc aici ! Incearca sa intelegi lumea prin prisma cunostintelor fizice-cu ajutorul filozofiei,cu ajutorul chimiei -sa intelegi ca nu exista nici o logica -ca dumnezeul tau sa miste planeta noastra prin univers cu o viteza de 700.000 de km /ora si in jurul soarelui cu peste 100.000 km/ora-aceste miscari nu isi aveau sensul daca sistemele erau controlate de un dumnezeu ! Dumnezeul biblic este primitiv-nu poate fi atat de sofisticat-daca era nu avea acele interese pe care noi i le atribuim ! Parerea mea este ca la mijloc este altceva -ceva care a declansat totul la un moment dat si dupa aceea a functionat de la sine pe baza unor legi pe care in mare parte le cunoastem ! Asazisele minuni se pot explica prin efectul placebo-prin coincidente-prin minciuni-sau prin autosugestie . Sa nu uitam ca avem un creier care conduce o uzina-noi avem o retea de 111.111 de kilometri de vase pentru transportul sangelui -o retea nervoasa si multe organe cu un rol bine determinat -acestea functioneaza fara "acordul" nostru ! Oricat de prost esti,de nebun sau de retardat creierul tau te ajuta la fel de mult-s-ar putea ca atunci cand se intampla aceste"minuni" de fapt sa nu fie altceva decat o comunicare a constientului cu subconstientul -atunci vindecarea o face creierul -nu un dumnezeu sau un sfant !
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:55
Pai martorii de la Big si Bang!
Si aia de dinainte! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:56
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:46:42Fara martori nici nu discut cu voi pe tema asta!Fricosule, nu ai fost la "lectie". Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:58
De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 02:46:35De la: nastasemihail, la data 2010-01-10 02:42:14De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 02:39:57De la: nastasemihail, la data 2010-01-10 02:38:47De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 02:36:46Spune-mi mieDe la: Dorulet, la data 2010-01-10 02:15:16Nu Bianca, nu cred!
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:59
Karpoave
Iao incet sa nu te impiedici pe drum! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:00
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:55:23Pai martorii de la Big si Bang! a fost ...fãrã martori....incognito!!!
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:02
Asculta la neica-ncoa!
Daca pamintul ar schimba traiectoria numai 1 grad, sau inclinatia, v-ar ingheta curu vesnic in Romania. De ce nu merge haotic? De ce e totul prea perfect? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:03
De la: karpov, la data 2010-01-10 02:54:58De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 01:58:55De la: Dorulet, la data 2010-01-09 23:43:30De la: Bi_anca, la data 2010-01-09 22:49:52De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!! Bine !!!! Asa e !! Multumit??!!! Acum sa vorbim serios: CAND ITI SCOTI DOPURILE DIN URECHI, voi fi incantata sa-ti explic DE CE nu e EFECTUL PLACEBO ala de care pomenesti tu. Si care e treaba cu vitezele din univers: pt. ca, banuiesc ca nu esti la curent cu descoperirile lui Einstein in ceea ce priveste hiperspatiul, calatoriile in timp si spatiu si legatura starii de NIRVANA cu Dumnezeu si legile fizicii newtoniene clasice. Nu ca eu as fi vre-o desteapta...dar la unele nelamuriri de ale tale chiar am raspunsuri. Mingea e la tine ! |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:08
De la: 9am121159, la data 2010-01-10 02:32:15Va mai spun o intamplare si va las pentru seara aceasta.poti sa ne traduci??? asta-i o poveste despre cum sa ce....??? pai povestile lui ispirescu sau o mie si una de nopti sunt inseamna creatii cu adevarat dumnezeiesti daca o pilda subtire si cretinoida ca asta se vrea a fi ceva inteligent
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:09
Io ii raspund lu` tanti aia ...sambotista !! :
Cand am fost laierusalim de pasti ,mergeam cu sotia ( viitoare pe-atunci) pe via dolorosa...Inainte de intrarea in biserica venirii luminii din cer prin procesul de fotosinteza , o taraba...Eu roman vorbeam ebraica , el arab - la fel . Si vine la mine si maintreaba dacavreausa cumpar o caseta vsh cu inregistrarea slujbei... Ii zic "pai acum ma duc ca incepe in doua ore" aiade anu` trecut nu ma intereseaza...Da` el imi zice : " nu ca asta e de anu` asta... In fine , nu am luat caseta...am intrat ..la intrare altu "cati sunteti ? Trei ! 150 de secheli !! Intram si tinete frate inauntru cata frunzasi cata iarba !! Bazaru` de pe lume cu cruci , lumanari , icoane , mir , etc. la preturi exorbitante...Eu , primul gand l-am avut " Asa a lasat isus mostenire -jupuitii pe fraieri-...Mai mami da` si isus facea minunile alea contra cost ,ca m-am bulversat total ?? ....Continuarea ...la cerere...
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:10
Recomandari:
A se citi cartea lui Enoh Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:11
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:02:15Asculta la neica-ncoa!raspuns corect: datorita inteligentei materiei create de dumnezeu,insa nu face confuzia blasfemica de a-l asemana pe dumnezeu cu zeii tribali ai neamului lui iuda sau cu isus fiul din flori al mariei neinceputa Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:12
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 02:59:15Karpoave Nu am carnet ,dar ma descurc ! Ma plimb si eu ca toata lumea prin univers -ca toata lumea care stie-stiu sigur ca multi nu stiu si chiar daca ar sti nu ar crede -pentru multi important este un concert cu manelisti -ei nu simt ca suntem deosebiti-nu stiu ca universul ne tolereaza asa cum suntem-noi beneficiem de o plimbare gratis -suntem condusi de forte -poate exista si o forta suprema -o forta pe care cei din pestera i-au atribuit-o unui dumnezeu-e un fel de dumnezeu dar e un dumnezeu care nu comunica cu noi-daca ai impresia ca el comunica atunci e grav-ai ceva lipsa -e bine sa te tratezi-stim noi unde !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:14
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:10:03Recomandari:ereticule,sfintii parinti au scos cartea lu' enoch ca fiind apocrifa si necanonica si tu ne inveti sa-i dam crezare omului lui satana,patriarhului enoch??? NECREDINCIOSULE !!!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:15
Bai, eu ma culc, ca vad ca fierbeti. Se intimpla ceva cu neuronii nostrii. Mai e si miine o zi. Noapte buna.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:17
Florine
pacatos incorigibil, pai n-a spus Pavel Apostolul: "cercetati totul, si luati ce e bun"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:18
BRE NEAMARINE, SPUNE BRE CE TI-AU FACUT ASTIA...
CE SA-MIFACA BA , NU VEZI ?? ASTIA N-ARE REZISTENTA ,BA !!
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:22
Gata, gata
la culcare! Vorbim miine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:22
De la: camioneros70, la data 2010-01-10 03:09:57Io ii raspund lu` tanti aia ...sambotista !! : Holocaustul a fost trimis evreilor ca pedeapsa pt. crimele lor. N-au invatat lectia si continua sa-si incarce Karma, calcand pe cadavre, adorand zeul BAN si zbierand ca ei sunt poporul iubit de Dumnezeu......si ca rasplata ...LI SE CUVINE TOT PAMANTUL....bla bla bla. LUMINA SFANTA nu se mai aprinde demult acolo !! E convingerea mea, dar admit ca ma pot insela. Cunosc insa evreii prea bine............si LUMINA nu patrunde in locuri unde nu mai e loc pt DUHUL SFANT. E ca si cand ai incerca sa-ti aprinzi tigara cu o bricheta fara gaz. Evreii mint. |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:24
Ma baiatule, ma Suca, eu pot s-o tin asa, da' aia toti e obositi, e obositi ma!
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:26
Banu', o banu' radacina tuturor relelor.
Bianca, Bianca! E pe faza. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:26
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:17:59FlorinePAI CE SA ZICA SI SAUL DIN TARS,PRIGONITORUL CRESTINILOR CAND SI-A DAT SEAMA CA SE POT FACE BANI BUNI DIN PROPAGANDA RELIGIOASA SI ASTFEL SE POATE INGENUNCHEA IMPERIUL ROMAN MAI EFICIENT DECAT CU FORTA ARMELOR???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:27
Dacã te pune pãcatu' sã încerci o analizã logicã a unei religii (orice religie) ajungi la concluzia cã e o aiurealã absurdã ºi inutilã.
ªi totuºi nu a existat nici o societate umanã fãrã religie. ªi cum omul este o fiinþã socialã, rezultã cã omul nu poate exista fãrã religie ºi nici nu ar fi devenit om fãrã religie. Bineînþeles cã existã indivizi fãrã religie, dar ºi ei trãiesc în interiorul unor societãþi umane care existã ca atare datoritã religiei. ªi ei, pentru a fi integraþi, participã (uneori fãrã sã-ºi dea seama) la viaþa religioasã a societãþii respective.
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:29
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-10 03:24:10Ma baiatule, ma Suca, eu pot s-o tin asa, da' aia toti e obositi, e obositi ma! Cã bine zici...eu merg la Noapte bunã...ºi somn uºor!!!
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:30
De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 03:03:35De la: karpov, la data 2010-01-10 02:54:58De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 01:58:55De la: Dorulet, la data 2010-01-09 23:43:30De la: Bi_anca, la data 2010-01-09 22:49:52De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!! Poate imi explici si mie de ce si-a creat atatea jucarii ! Ce sens avea crearea unui univers infinit -el nu este in stare sa controleze niste fenomene locale-suntem la cheremul unor inundatii,cutremure,furtuni -suntem la cheremul unor animalute invizibile precum bacteriile -ce explicatie exista-de ce este nevoie de mii de miliarde de galaxii -pentru cine au fost confectionate-de ce alearga hai hui prin univers -de ce un asemenea creator si-ar dori sa fie adulat-ce-l intereseaza ce face o fiinta creata de el -asta ar insemna sa-l intereseze si celelalte fiinte deoarece nu vad de ce ne-ar pedepsi doar pe noi-de unde stim ca ne pedepseste-faptul ca scrie prin biblie nu e concludent-biblia a fost scrisa de oameni si a fost rescrisa de niste preoti interesati ca biserica sa functioneze ca un SRL ! Sunt convins ca nu ai raspunsuri-o sa ma bagi iar in ceata cu vreo minune sau verset din biblie ! Incearca sa gandesti cu al tau creier - s-ar parea ca esti istetica -e pacat sa te iei dupa ...gura lumii adica dupa biblie !
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:47
De la: karpov, la data 2010-01-10 03:30:18De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 03:03:35De la: karpov, la data 2010-01-10 02:54:58De la: Bi_anca, la data 2010-01-10 01:58:55De la: Dorulet, la data 2010-01-09 23:43:30De la: Bi_anca, la data 2010-01-09 22:49:52De la: xyz, la data 2010-01-09 22:38:54Dorulet!!! Habar n-am ce scrie in Biblie; n-am citit-o!! Eu, in materie de religie stiu cam asta: 1) " Eu sunt CALEA, ADEVARUL si VIATA! " (care m-a facut sa am REVELATIA) 2) Cele 10 porunci (dar habar n-am sa le enunt si nici nu le stiu pe toate) 3) Tatal Nostru 4) Ce-am vazut in filme 5) Ce mi s-a intamplat mie personal, cu toate ca eram ateista si mai si injurasem de ....toti sfintii in biserica, sa vad daca nu-mi cade cupola in cap ca sa am dovada ca Dumnezeu exista.....NO COMMENT, pt ca dup'aia mi-am LUAT-O... RAAAUUU die tat !! Asa ca la concluzie am ajuns dupa vre-o 25 de ani si o viata de tot rahatul, care m-a obligat sa tot caut raspunsuri. Iar raspunsul e simplu: 2 cuvinte KARMA si GRADINITA. Noi ne nastem cu un spirit care are nevoie sa fie purificat ca sa poata evolua. Si asta se face suferind de buna voie ca Maica Tereza sau de nevoie...ca restul muritorilor. Aici suntem la gradinita: alfabetul il constituie cele 10 porunci. Cand le punem bine in practica...ne ducem la Dumnezeu. Daca Dumnezeu si-a pierdul speranta ca o sa mai invatam (CALEA), ne ia la el ca sa o luam de la capat in alta viata, unde suntem obligati sa suportam pe pielea noastra rautatile pe care le faceam altora in vietile precedente. BIBLIA a fost cenzurata. Reincarnarea exista, iar conceptul filozofic indian despre KARMA e perfect adevarat. Acum intelegi ?
|
|
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 03:54
De la: karpov, la data 2010-01-10 03:30:18[ Mie imi place sa bag in ceata numai imbecilii.....si asta doar daca ma calca pe bataturi. Nu e cazul aici. Si raspunsuri am mai multe decat ai vrea sa auzi...iar 90 % dintre ele or sa-ti faca parul maciuca!!!
|
|
|

Care temã????
Nu spun la nimeni
In fine , nu am luat caseta...am intrat ..la intrare altu "cati sunteti ? Trei ! 150 de secheli !! Intram si tinete frate inauntru cata frunzasi cata iarba !! Bazaru` de pe lume cu cruci , lumanari , icoane , mir , etc. la preturi exorbitante...Eu , primul gand l-am avut " Asa a lasat isus mostenire -jupuitii pe fraieri-...Mai mami da` si isus facea minunile alea contra cost ,ca m-am bulversat total ?? ....