back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 02:12

De la: un_nimeni_celebru, la data 2009-03-15 21:08:28Pentru toti frustratii care au avut un tata capos si acuma ii calca pe urme ... Legalizarea drogurilor usoare ... referire directa la IARBA ...drog...ba nu refuz sa il numesc drog pentru ca vine din pamant ....PLANTA FOARTE BENEFICA cu 'n utilizari atat industriale cat si farmaceutice ...NATURALA nu ca tutunul , multi m'atzi contrazice si ati spune pai da ba da si tutunul tot din pamant vine .. ok si tutunl vine din pamant dar , este TRATAT CHIMIC dupa care este ambalat si vandut deci nu este natural ... sunt facut foarte multe documentare cu privire la IARBA si beneficiile acesteia si statistici comparabile cu tutunul si alcoolu UN CONSUMATOR DE IARBA NICIODATA NU VA VENI ACASA SI VA PUNE MANA PE CUTIT / TOPOR ... s.a SI ISI VA OMORA NEVASTA DUPA CARE COPII SI INTR'UN FINAL SE VA SINUCIDE .... NICIODATA ...un consumator de alcool ( ALCOOLIC) nu consumatorii de ocazie ,... da v'a face asta ... uita'tzi'va la THE UNION ... sper sa va reveniti in gandire . Referitor la prostitutie LEGALIZATI'O . aaa tutunul provoaca dependentza MARIJUANA / IARBA / CANEPA INDIANA , NU!!!!!! tutunul omoara IARBA VINDECA

Măi inteligență sclipitoare! Nu există drog bun!!! Toate dăunează grav sănătății!
Nu este bun nici alcoolul și nici tutunul!!!
Și este o vorbă veche: " Nu tot ce zboară se mănâncă!" ....să-ți și traduc: nu tot ce crește din pământ este comestibil! Înțelegi sau trebuie să-ți mai traduc o dată???

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 02:29

Dora, ai chef de cearta ?....

Hai spune-i pt. ca maine-s liber si ne certam amandoi pana dimineata .

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 02:35

De la: mytcor, la data 2009-03-20 02:29:58Dora, ai chef de cearta ?....

Nuuuu!! Nu voi scandal cu orice preț!!!
M-a deranjat atitudinea lui....și faptul că instigă la prostii!!! Tu nu ești de acord cu faptul, că nu există droguri bune??? Mă refer la persoane sănătoase. Drogurile se dau doar la persoanele care au boli foarte dureroase, cum ar fi neoplasmul...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 02:39

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-20 02:35:24

M-a deranjat atitudinea lui....și faptul că instigă la prostii!!! Tu nu ești de acord cu faptul, că nu există droguri bune??? Mă refer la persoane sănătoase. Drogurile se dau doar la persoanele care au boli foarte dureroase, cum ar fi neoplasmul...

Normal ! fara droguri ,fara tigari, fara alcool !....

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:47

Mytcor
Daca lasi si femeile....vin la tine la manastire

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:53

De la: lerolv4, la data 2009-03-16 01:58:47
De la: un_nimeni_celebru, la data 2009-03-15 21:08:31Pentru toti frustratii care au avut un tata capos si acuma ii calca pe urme ... Legalizarea drogurilor usoare ... referire directa la IARBA ...drog...ba nu refuz sa il numesc drog pentru ca vine din pamant ....PLANTA FOARTE BENEFICA cu 'n utilizari atat industriale cat si farmaceutice ...NATURALA nu ca tutunul , multi m'atzi contrazice si ati spune pai da ba da si tutunul tot din pamant vine .. ok si tutunl vine din pamant dar , este TRATAT CHIMIC dupa care este ambalat si vandut deci nu este natural ... sunt facut foarte multe documentare cu privire la IARBA si beneficiile acesteia si statistici comparabile cu tutunul si alcoolu UN CONSUMATOR DE IARBA NICIODATA NU VA VENI ACASA SI VA PUNE MANA PE CUTIT / TOPOR ... s.a SI ISI VA OMORA NEVASTA DUPA CARE COPII SI INTR'UN FINAL SE VA SINUCIDE .... NICIODATA ...un consumator de alcool ( ALCOOLIC) nu consumatorii de ocazie ,... da v'a face asta ... uita'tzi'va la THE UNION ... sper sa va reveniti in gandire . Referitor la prostitutie LEGALIZATI'O . aaa tutunul provoaca dependentza MARIJUANA / IARBA / CANEPA INDIANA , NU!!!!!! tutunul omoara IARBA VINDECA

Si de unde bani pentru luxul acesta?
Vin sa cer de la tine, de la fratele tau, de la mama ta, de la tata tau si le spun ca a fost ideea ta?
Poate nu stiai ca oameni mor din cauza drogurilor si reglarilor de conturi, pana si in puscarie, unde se consuma asa ceva!!!
In Europa de exemplu se consuma droguri si sub prescriptie medicala si fara ea. Tot in puscarie se omoara unu pe altu sau se plateste se fie ucis unu pentru ca altul sa isi extinda ramurile sau revansa poate!!!
Efectul tranchilizant pe care il detine iarba si alte preparate din ea THC este doar pentru hiperi activi.
Marile compani deja au gasit alte metode pentru diminuarea hiperactivitati in masa de oameni nu doar pentru cei in cauza, sti care e aceia?
Sau gandirea iti este efectata deja prin supra atrofiere? Sau nu te intereseaza pentru ca deja ai gasit victimele pe care vrei sa le controlezi si sa le folosesti pentru a te ridica, ramifica, prin traficul de droguri?
Si acum ca am spus atatea, hai sa iti spun care e raspunsul sa nu zici ca sunt indiferent.
Raspunsul este proasta alimentatie pe care o avem in societate si afecteaza nu doar pe cei hiperactivi ci si pe toti in acelasi fel.
Daca vrei sa vezi cum e sa fi sarac, citeste print si cersetor.
Pace si intelepciune.
bai copii,uitati-va ce raspuns plin de bun simt a dat rebusache,incep sa-l simpatizez!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:55

De la: mytcor, la data 2009-03-20 02:39:13

mytcor,daca mai spui si fara femei,incep sa cred ca tu esti deja stafie si doar bantui pe aici

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 13:55

mytcor,daca mai spui si fara femei,incep sa cred ca tu esti deja stafie si doar bantui pe aici

Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:03

No, woman, no cry;
No, woman, no cry.
ere, little darlin, dont shed no tears:
No, woman, no cry.

Said - said - said: I remember when-a we used to sit
In the government yard in trenchtown.
And then georgie would make the fire lights,
As it was logwood burnin through the nights.
Then we would cook cornmeal porridge,
Of which Ill share with you;
My feet is my only carriage,
So Ive got to push on through.
But while Im gone, I mean:
Everythings gonna be all right!
I said, everythings gonna be all right-a!
Everythings gonna be all right, now!

So, woman, no cry;
No - no, woman - woman, no cry.
Woman, little sister, dont shed no tears;
No, woman, no cry.

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
Fosta membra 9am.ro

637 mesaje

Postat pe: 20 Martie 2009, ora 14:08

Ca tot se vorbea despre "iarba" pe aici ....

Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:20

Nu ne ajunge betia de peste 19 ani care a bantuit poporul roman care sta in genunchi ca pe esafod la executie ? Nu ne ajungea tigarile si alcoolul ? Mai vrem si mai mult ca sa disparem mai repede din istorie ? Vai, veti spune ! Dar altii cum nu au disparut ? Este adevarat ca cei puternici si bogati pot sa-si permita si aceste mofturi. Dar noi inca nu. Logos.

c_stanoiu

3 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:25

Cred ca tot ce inseamna fiinta inteligenta trebuie sa inteleaga ca a sta impotriva sensului de curgere al apei,vantului,in general impotriva naturii,al cursului natural,normal al vietii,al tendintei firesti,e un esec din start .Toti politicienii si consilierii lor trebuie sa-si coordoneze energiile spre proeiecte respectiv legi care sa fie concordante cu legile si tendintele naturale ale oamenilor care si ei sunt o parte a naturii....
PROSTITUTIA E O TENDINTA NATURALA PE CARE NIMENI NU O VA PUTEA STOPA CHIAR DACA TOTI O CONSIDERAM IMORALA...

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:03

De la: c_stanoiu, la data 2009-03-24 14:25:54Cred ca tot ce inseamna fiinta inteligenta trebuie sa inteleaga ca a sta impotriva sensului de curgere al apei,vantului,in general impotriva naturii,al cursului natural,normal al vietii,al tendintei firesti,e un esec din start .Toti politicienii si consilierii lor trebuie sa-si coordoneze energiile spre proeiecte respectiv legi care sa fie concordante cu legile si tendintele naturale ale oamenilor care si ei sunt o parte a naturii....
PROSTITUTIA E O TENDINTA NATURALA PE CARE NIMENI NU O VA PUTEA STOPA CHIAR DACA TOTI O CONSIDERAM IMORALA...

Tu esti prost situat de spui ca oprirea prostitutiei nu se va putea?
Acolo sus se poate fara prostitutie daca cu adevarat se vrea acest lucru. Se pare ca prostituatii si le au patruns prea adanc in sistem si de aceea este asa cum pare dar sa sti ca aparentele inseala mai tot timpul cand nu este fireasca aparenta.
Pace si Intelepciune.

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 6 Iunie 2009, ora 19:04

Instinctul sexual este , alaturi de foame, sete si somn, o cerinta naturala, biologica ,in special a barbatilor cred eu din "mica "mea experienta de viata de fata. Daca ti-e foame si sete si nu ai destui bani mananci la 'impinge tava" sau iei o rosie din piata. Daca ti-e somn, dormi pe banca in parc.
Daca vrei sa iti descarci tensiunea sexuala acumulata in timp, nu totdeauna merge cu masturbarea! Mergi legal civilizat si curat la un bordel oficial, ca si la restaurant, si iti rezolvi necesitatea!. unde e raul aici atat timp cat exista"prestatoare" dispuse sa "lucreze"in domeniu?
E mai bine sa citim in ziare de tot felul de obsedati incestuosi, pedofili, zoofili, necrofili, voyeuristi etc.etc. cand in mod sigur numarul lor s-ar reduce mult daca ar avea acesta solutie de "descarcare"fizica?
Nici o fata nu e obligata sa faca "meseria"asta dar nu vad de ce trebuie interzisa pt. cele ce sunt dispuse!
Asta ca sa nu mai vorbim de unele neveste "cinstite", cum am auzit prin alte parti, care isi mai rotunjesc asa banii de cosnita imbinand utilul cu placutul ( a se vedea in special Franta)

Fosta membra 9am.ro

25 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:30

Nu pot sa te intzeleg de ce punetzi problema drogurilor astfel.In China cei prinsi sunt impuscatzi in ceafa si inca ceva ;dumneata discutzi numai de partea financiara dar oare sanatatea nu mai conteaza mai ales ca majoritatea consumatorilor sunt tineri? Si apoi mai e si influemtza nefasta asupra celor tineri(mai tineri ca ei ,copi). Nu crezi ca ar trebui sa te gandesti si la aceste aspecte?

Fosta membra 9am.ro

25 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 14:32

copiii***

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:00

De la: 9am071666, la data 2009-07-10 14:30:58Nu pot sa te intzeleg de ce punetzi problema drogurilor astfel.In China cei prinsi sunt impuscatzi in ceafa si inca ceva ;dumneata discutzi numai de partea financiara dar oare sanatatea nu mai conteaza mai ales ca majoritatea consumatorilor sunt tineri? Si apoi mai e si influemtza nefasta asupra celor tineri(mai tineri ca ei ,copi). Nu crezi ca ar trebui sa te gandesti si la aceste aspecte?

de ex. ar trebui sa interzicem copiilor celebrul roman al lui Al.Dumas Contele de Monte Cristo care face apologia hasisului!
Viata e din ce in ce mai grea si o daoza de buna dispozitie poate n-ar strica ! de ce ar fi mai mult de condamnat un fumator de hasis sau de marijuana decat un drojdier care vine acasa pe 7 carari si-si ia familia la bataie?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 01:20

De la: 9am037202, la data 2009-07-13 01:00:29
De la: 9am071666, la data 2009-07-10 14:30:58Nu pot sa te intzeleg de ce punetzi problema drogurilor astfel.In China cei prinsi sunt impuscatzi in ceafa si inca ceva ;dumneata discutzi numai de partea financiara dar oare sanatatea nu mai conteaza mai ales ca majoritatea consumatorilor sunt tineri? Si apoi mai e si influemtza nefasta asupra celor tineri(mai tineri ca ei ,copi). Nu crezi ca ar trebui sa te gandesti si la aceste aspecte?

de ex. ar trebui sa interzicem copiilor celebrul roman al lui Al.Dumas Contele de Monte Cristo care face apologia hasisului!
Viata e din ce in ce mai grea si o daoza de buna dispozitie poate n-ar strica ! de ce ar fi mai mult de condamnat un fumator de hasis sau de marijuana decat un drojdier care vine acasa pe 7 carari si-si ia familia la bataie?

Legea condamnă și pe drojdierul care vine și-și ia familia la bătaie....la fel cum condamnă drogurile!!!! Și este normal și firesc să fie așa!
Drogurile înseamnă MOARTE SIGURĂ !!!!! Nu o carte citită....ca beletristică!
Dacă ar fi după tine...s-ar interzice și cărțile sau filmele de acțiune...că doar "instigă la violență" nu?!
Nu putem face o paralelă între toate astea...este absurd!!!!

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 15:02

De la: Sunny, la data 2008-11-15 01:22:56Cred ca astazi totul este posibil si fara indoiala ca aceste lucruri vor deveni legale.
Insa, sa fim seriosi: credeti ca vreodata vom avea de castigat din asa ceva?? Get real!!!
(Si nu ma refer la un beneficiu moral, caci evident ca moralitatea a fost aruncata la gunoi sub pretextul tolerantei!!)

In Netherland(Olanda)sunt legale...

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 18:26

De la: nastasemihail, la data 2009-01-30 15:14:22
De la: gigilipianu, la data 2009-01-29 19:00:27Cei care sunt pentru o varianta sau alta ar trebuie sa aiba si niste argumente pertinente. Sunt unii care fluiera in Biserica, altii bat apa in piua, altii sunt saraci cu duhul si nu au ce spune, intervin doar asa sa se afle in treaba. Fiecare inervenient care gandeste serios la o problema destul de importanta pentru viitorul nostru pe pamant si care poate medita serios ar trebui sa ofere niste argumente nu sa arunce cu piatra in balta doar asa sa vada el cum reactioneaza sau cum se supara ceilalti. Nu va suparati dar scriu unii cu totul in afara subiectului de parca ar fi copii (poate se supara un copil ca spun asa). Cine are minte sa judece serios pentru ca nu-ti trebuie cine stie ce cultura ar putea formula si argumente nu numai sentinte, jigniri sau citatii... Eu va spun ca oameni talentati, cantareti, artisti, actori despre care multi stiti au murit neasteptat din cauza drogurilor. De prostitutie nu a murit nimeni, dar moare societatea prin retezarea vlastarelor noi si imbatranirea excesiva a populatiei, se va dubla in curand ponderea persoanelor in varsta pe UE, noi deja se pare ca am intrecut media pe UE (15%) cu 2% in plus. Nici razboaiele mondiale nu au produs atata scadere a populatiei tinere, care daca isi mai deterioreaza si sanatatea prin astfel de obieceiuri, mai vin si mono sexualii, accidentele si puscaria CE NE MAI RAMANE ? Veti spune ca exagerez. Consultati atenti statisticile si veti vedea incotro ne ducem incet dar sigur. Poate noi nu vom mai apuca, dar tinerii naivi si nepasatori de astazi vor apuca unii din ei si acele zile napraznice pe care unii regizori mai inteligenti au incercat sa le arate prin filme. Dar cine are vreme pentru ele cand sunt atata de multe seriale care nu te pune sa judeci ci doar iti omoara timpul. Logos.

Ma scuzi ca te citez, dar sint de acord ca raul cel mai mare al sexului exagerat este imbartrinirea prematura. Orice fel de sex. Un sex facut la maximul ciclului emotional iti garanteaza o viata pe maxim si ca intensitate si ca durata. Sexul facut pe maxim emotional este cel pe care il cauta toti dar nu isi dau seama. Sexul exagerat este unul din cei cam 4 factori majori de imbatrinire. Din pacate exagerarea se face in primii 10-15 ani de viata sexuala si deja este prea tirziu cind se afla de acest lucru.

bai nastase...
da' ce filozof te dai in de-alde f*ta-iului !
apropo , mai potzi ?
auzi la el...sex la maximumul ciclului emotional !? m-am cracanat de ras , nu alta !
popate ai vrut sa zici de... al'lalt ...ciclu ?!
in rest ai dreptate batrane; " fu*i , nu fu*tz* da' vremea p*lii trece !
Pa scumpule !

si electronica !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 18:35

Bai Azazele, unde ai fost, la cules de fructe. Pofta mare. La maximul ciclului emotional si fizic atunci e atunci. Nu-ti dau programul ca tu il duci la c...e

Astea sint si la barbati si la femei. E in functie de ziua de fatare a fiecaruia.

E la fel ca si ciclul la femei. La femei unul din cele 4 cicluri coincide cu cel al lor. Dar nu mai sint sigur

Pe minim intelectual e bine sa nu intri pe forum

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 19:25

De la: Dorulet, la data 2009-03-20 02:35:24

cAND SE VOR LEGALIZA si drogurile....voi da foc la Romania....asta ne mai trebuie acum....noi ne comparam cu Olanda, unde avem bunul simt sa respectam legea intocmai si sa fumam "usor" numai akasa ? Romanul e violent din fire...mai dai si dastea....si-l aranjezi...Nimic, nici prostitutia nici drogurile.... !!!

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
vladidec

851 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 19:32

De la: nerciel, la data 2008-11-12 17:50:46poate cu un aer de frustrat fata de incultura si prostie in general am sa va rog pe cei care nu sunteti in stare sa scrieti corect in limba romana sa va abtineti in a raspunde, nu cred ca e de cuvinta ca insi ce nu`si cunosc nici macar gramatica sa discute un subiect pe care eu unul il gasesc benefic cel putin din punct de vedere economic ( scuzele si respectele pentru acele putine persoane care sunt in stare sa`si sustina un punct de vedere cu decenta si argumente intr`un limbaj corect )

calatorind mult in ultima vreme, am cunoscut pot spune f multi oameni, culturi, religii si politici de altfel, concluzia la care am ajuns fiind ca liberalizarea controlata si sustinuta cu bun simt aduce nenumarate beneficii.

am sa incep cu partea mai sensibila, drogurile (cu referire DOAR la cele slabe).
de la bun inceput trebuie sa intelegem ca nicio legea nu va reusi vreodata sa fie destul de dura sau de bine pusa la punct incat sa impiedice traficul. e precum in afaceri, profiturile sunt direct proportionale cu riscurile deci traficanti se vor gasi mereu . ajungem astfel la o serie de intrebari:

- de ce trebuie sa se imbogateasca niste tineri facand comert ilegal de plante cand un procentaj bun din acest comert ar putea intra in bugetul statului ?!?

- intr`o uniune europeana unde e atat de simplu acuma sa calatoresti de ce nu am profita noi ca tara in a atrage turisti? unii ar numi`o poate cea mai imorala metoda, dar nu stiu cati dintre noi se gandesc la "imorala olanda" sau de fapt la "libertate olandeza". Aici putem pomeni si de legalitatea de a avea in posesie droguri usoare in tari precum Germania, Marea Britanie, Elvetia, Austria, Portugalia, Spania, Belgia, pe linkul afisat mai jos veti vedea ca de fapt ilegale sunt doar la noi in estul Europei si in Franta, desi ma aflu de 3luni in Franta si e relaxata treaba si aici.. sper sa ca din aceasta harta sa nu trageti concluzii de genul capitalismul formeaza prost pt ca in tari precum Elvetia, Austria sau Olanda omul este liber, bogat, fericit si are in medie speranta de viata de pana la 80de ani. en.wikipedia.org/wiki/Image:European-cannabis-laws.png .

sunt convins ca e un subiect tabu si probabil pentru o majoritate imoral, dar gasesc de prost gust indoctrinarea tipic romaneasca- pai daca tot se intampla si stim cu totii ca se intampla hai sa nu ne mai chinuim sa realizam prisosuri cand am putea oferi putin (consumul de plante usoare) ca sa salvam ceea ce e cu adevarat grav: consumul de droguri puternice !

probabil ca daca as mai adauga si faptul ca plantele verzi interzise in patria noastra sunt benefice pentru maladii gen Alzheimer, sindromul Tourette, probleme de anemie, insomnie, ca ajuta in cazul spasmelor musculare etc m`ati judeca deja cu pietre..

Am sa trec astfel la un alt subiect delicat: legalizarea prostitutiei.. imi cer scuze aici pentru diferenta de opinii fata de persoanele cu conceptii religioase profunde. va rog sa nu judecati, la randu`mi nu o fac.

Astfel daca am reusi sa legalizam prostitutia nu doar ca am reusi sa invingem un procentaj serios din enorma economia subterana romaneasca ce ne priveaza de sume inimaginabile, dar am crea nenumarate locuri de munca. si aici nu ma refer doar la persoanele ce practica la propriu activitatea, dar de asemenea am putea construi clinici si spitale speciale bazate pe probleme sexuale (sa nu fim orbi, bolile cu transmitere sexuala iau amploare peste tot in lume..). de asemenea, avand in vedere faptul ca nu ducem lipsa de frumosul sexului feminin am atrage din nou turisti care ar avea nevoie de cazare, masa, deci consum -->> bani straini-->> bunastare.

nu vreau sa fac aici un plan despre cum sa ajungem o tara depravata, vreau doar ca o singura secunda sa ne gandim ca daca am putea sa fim mai deschisi am putea sa adaugam valoare adaugata (si aici vreau sa mentionez ca nu am cunoscut nici un conational care sa aiba impresia despre Germania ca fiind depravata, asta luand in vedere libertatea nemteasca in stransa legatura cu tot ce am prezentat mai sus .. )

visez ca intr`o frumoasa zi sa putem deveni si noi toleranti, fara "sa moara capra vecinului" - invidia e pacat mai mare decat oricare altul pentru ca duce la ranchiuna, dependenta de ipocrizie si pacatul gandului , fara "magaritza satului" - pentru ca stim cu totii de cea mai veche munca , fara "suntem condusi de hoti" -prieteni se fura de mii de ori mai grosolan in tarile dezvoltate, acolo doar se reuseste subtilitatea si o mai buna musamalizare.. si de altfel, oricine ar fi acolo ar pune mana pe o particica a placintei ca deh asta`i omu, ravnicios..

va multumesc pentru rabdare si va doresc numai de bine

Nerciel...tu te auzi, sau vezi ce scrii ? " de ce trebuie sa se imbogateasca niste tineri facand comert ilegal de plante cand un procentaj bun din acest comert ar putea intra in bugetul statului ?!? "

Nici mafia siciliana nu a vrut sa se bage in asa ceva, asta i-a distrus..... degeaba faci plimbari, ca nu ai invatat nimic....eu inteleg ca, statul Roman nu mai are din ce scoate bani, dar asta'i culmea....nu la noi...sa fie clar, suntem destul de indobitociti de bautura si sex...Nu stim sa ne controlom salariu, dar drogurile....

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:04

...mytcor....te-ai lăsat de fumat?...ai reușit până la urmă?

Fosta membra 9am.ro

1512 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:38

ca sa raspund la intrebarea initiala a topicului:
prostitutia in Romania cred ca va fi legalizata relativ curand, exista proiecte de lege in acest sens de mult dar s-a tot evitat votarea lor ca vezi doamne, biserica ortodoxa, moralitatea, bla bla bla. Dar eu cred ca mai curand decat credem va fi legalizata.

In ceea ce priveste drogurile usoare, acolo e mai greu, pentru ca romanii nu stiu sa faca diferenta, pentru romani drogul e drog.
Desi e clar ca intre marijuana si heroina e o diferenta ca de la cer la pamant pentru cine are macar niste informatii de baza, pentru marea majoritate e tot drog si il trateaza ca atare.
La nivel European, in Olanda este lega canabisul (ai voie sa detii maxim 5 grame de persoana), in Belgia iarasi este legal sa detii maxim 3 grame (ce depaseste 3 grame e considerat "intentie de a distribui" si se pedepseste) si in Germania ai voie sa detii cantitati mici pentru consum propriu. Cam asta stiu de Europa, in rest cred ca e ilegal...

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:41

Prostitutia nu e bene cu bani. e bene fara bani. ce fac cei fara bani? mai ginditi si voi.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:43

se prostitueaza...

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 13 Iulie 2009, ora 20:45

eu stiu ca numa la butoaie se pun doage. voi va puneti pe voi. sinteti butoaie?

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 11:57

Daca mama ta,tatal tau,fratii tai ,rudele tale,prietenii tai s-ar droga,s-ar prostituasi te-ai alege si cu frati nascuti dependenti si bolnavi de boli ereditare cumplit nu? Dragostea e buna, tot ce e la extrem-prostitutia- e buna?Vinul e bun, dependenta e buna?Ai libertatea sa alegi pt tine si pt cei dragi tie.Saraca normalitate! parca ti-ar fi rusine cu ea! VALORI MORALE ?Plictiseala!!!!!! prostitutiein toate domeniile , spargem tipare si ne aruncam cu capul inainte -pana unde?pana cand?cu ce consecinte?Ce ziceti? o lume ideala pentru copiii nostri?

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:03

De la: maria_onea, la data 2009-07-14 11:57:25Daca mama ta,tatal tau,fratii tai ,rudele tale,prietenii tai s-ar droga,s-ar prostituasi te-ai alege si cu frati nascuti dependenti si bolnavi de boli ereditare cumplit nu? Dragostea e buna, tot ce e la extrem-prostitutia- e buna?Vinul e bun, dependenta e buna?Ai libertatea sa alegi pt tine si pt cei dragi tie.Saraca normalitate! parca ti-ar fi rusine cu ea! VALORI MORALE ?Plictiseala!!!!!! prostitutiein toate domeniile , spargem tipare si ne aruncam cu capul inainte -pana unde?pana cand?cu ce consecinte?Ce ziceti? o lume ideala pentru copiii nostri?

BRAVOOOO .... STI CUM SE ZICE, CE'I PREA MULT STRICA ! si cum romanului nu'i ajunge niciodata si iti vrea toata mana, sa legalizam tot, de la spaga pana la furturi .... defapt la drequ, scoateti toate legile, democratie pur sange... poate asa ne grabim disparitia....si nu mai chinuim si alte generatii cu faptul ca se nasc romani...ce vina au ei ?

Pagini: << 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
Mergi la: