back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 08:34

De la: super_green_frog, la data 2009-07-17 23:16:40Prostitutia trebuie legalizata, fiindca ea exista de cand lumea iar in zilele noastre se practica cu consecventa si amploare sub cele mai diverse forme. Legalizarea prostitutiei ar avea cel putin doua segmente pozitive ; 1. Siguranta prostituatelor, abuzurilor asupra lor si coruptiei pe seama lor si siguranta clientilor. Atat prostituate cat si clienti exista, nu e normal sa negam acest fapt. Eu ma ingrozesc ca fiul meu, pana va decide sa se casatoreasca sau va dori sa-si asume o relatie, va fi nevoit sa umble pe ici pe colo in cine stioe ce medii dubioase pentru a-si putea satisface o nevoie fiziologica fireasca dupa o anumita varsta. In prezent, atat prostituatele cat si clientii sunt la indemana unor "proxeneti" interlopi fara scrupule si chiar periculosi in mod dovedit.
2. Stabilimentele ar functiona legal si ar efectua legal niste consumuri si cheltuieli pentru sedii, controale medicale, asigurari, materiale de iginena, vaccinuri, etc. Sa admitem ca nu ar fi moral sa incasam taxe pentru aceasta activitate dar in jurul acestei activitati s-ar creea niste circuite legale de bani cum am enumerat mai sus.
Am mai putea vorbi si de siguranta si respectul copilelor noastre in legatura cu acest fenomen. Multe fetite risca sa cada in plasa necurata a unor proxeneti deghizati. Dintr-un alt punct de vedere, in general adolescentele ar fi mai putin expuse pericolului de a fi seduse in mod neserios de baietii din preajma lor manati doar de surplusul de hormoni fara a dori sau a fi capabili sa-si asume o relatie fireasca si normala cu o fata, bazata pe respect si consideratie dincolo de apetitul sexual de moment.
Cele care vor sa practice aceasta meserie, o practica oricum si nu stopam fenomenul prin simpla lui negare. Este ipocrizie sociala daunatoare.

Asa este, bine spus !

Ticu
vladidec

851 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:42

De la: ticu, la data 2009-07-18 08:34:30
De la: super_green_frog, la data 2009-07-17 23:16:40Prostitutia trebuie legalizata, fiindca ea exista de cand lumea iar in zilele noastre se practica cu consecventa si amploare sub cele mai diverse forme. Legalizarea prostitutiei ar avea cel putin doua segmente pozitive ; 1. Siguranta prostituatelor, abuzurilor asupra lor si coruptiei pe seama lor si siguranta clientilor. Atat prostituate cat si clienti exista, nu e normal sa negam acest fapt. Eu ma ingrozesc ca fiul meu, pana va decide sa se casatoreasca sau va dori sa-si asume o relatie, va fi nevoit sa umble pe ici pe colo in cine stioe ce medii dubioase pentru a-si putea satisface o nevoie fiziologica fireasca dupa o anumita varsta. In prezent, atat prostituatele cat si clientii sunt la indemana unor "proxeneti" interlopi fara scrupule si chiar periculosi in mod dovedit.

2. Stabilimentele ar functiona legal si ar efectua legal niste consumuri si cheltuieli pentru sedii, controale medicale, asigurari, materiale de iginena, vaccinuri, etc. Sa admitem ca nu ar fi moral sa incasam taxe pentru aceasta activitate dar in jurul acestei activitati s-ar creea niste circuite legale de bani cum am enumerat mai sus.

Am mai putea vorbi si de siguranta si respectul copilelor noastre in legatura cu acest fenomen. Multe fetite risca sa cada in plasa necurata a unor proxeneti deghizati. Dintr-un alt punct de vedere, in general adolescentele ar fi mai putin expuse pericolului de a fi seduse in mod neserios de baietii din preajma lor manati doar de surplusul de hormoni fara a dori sau a fi capabili sa-si asume o relatie fireasca si normala cu o fata, bazata pe respect si consideratie dincolo de apetitul sexual de moment.

Cele care vor sa practice aceasta meserie, o practica oricum si nu stopam fenomenul prin simpla lui negare. Este ipocrizie sociala daunatoare.

Asa este, bine spus !

Eu nu va inteleg...

Prostituti si drogurile = ori deloc, ori legal nu ?...Deloc spuneti ca e imposibil, deci sa o controlam macar...nu ? (plin legalizarea ei )...

Dar defapt, in adancul vostru ce ati prefera ? Sa nu existe deloc asa ceva, ori sa fie ! caci doar ar fii o noua sursa de venit la Stat ?

Sa-i spuneti lui "Mutu', ca exista ceva in tara asta, de care nu poti scapa....fie ca se numeste coruptie, prostitutie, droguri, hotie, etc. Daca vrei cu adevarat poti scapa de ele ! Dar trebuie sa calci peste multi si multe, oare ce Vlad Tepes o zace in tine ?....Ne-am invatat sa dam din gura, daca nu poti sa-i bati, sa ne alaturam lor ! Doamne, sunt mandru de voi !

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
9am101757

31 mesaje
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:42

www.shout.ro/user.html?u=shift intrati cel mai jmecher joc........... strategie ADEVARATA!!!!!!!!!! daca te ajuta capu poti castiga si bani adevarati!!!!!!!!!!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:05

De la: nerciel, la data 2008-11-12 17:50:46poate cu un aer de frustrat fata de incultura si prostie in general am sa va rog pe cei care nu sunteti in stare sa scrieti corect in limba romana sa va abtineti in a raspunde, nu cred ca e de cuvinta ca insi ce nu`si cunosc nici macar gramatica sa discute un subiect pe care eu unul il gasesc benefic cel putin din punct de vedere economic ( scuzele si respectele pentru acele putine persoane care sunt in stare sa`si sustina un punct de vedere cu decenta si argumente intr`un limbaj corect )

calatorind mult in ultima vreme, am cunoscut pot spune f multi oameni, culturi, religii si politici de altfel, concluzia la care am ajuns fiind ca liberalizarea controlata si sustinuta cu bun simt aduce nenumarate beneficii.

am sa incep cu partea mai sensibila, drogurile (cu referire DOAR la cele slabe).
de la bun inceput trebuie sa intelegem ca nicio legea nu va reusi vreodata sa fie destul de dura sau de bine pusa la punct incat sa impiedice traficul. e precum in afaceri, profiturile sunt direct proportionale cu riscurile deci traficanti se vor gasi mereu . ajungem astfel la o serie de intrebari:

- de ce trebuie sa se imbogateasca niste tineri facand comert ilegal de plante cand un procentaj bun din acest comert ar putea intra in bugetul statului ?!?

- intr`o uniune europeana unde e atat de simplu acuma sa calatoresti de ce nu am profita noi ca tara in a atrage turisti? unii ar numi`o poate cea mai imorala metoda, dar nu stiu cati dintre noi se gandesc la "imorala olanda" sau de fapt la "libertate olandeza". Aici putem pomeni si de legalitatea de a avea in posesie droguri usoare in tari precum Germania, Marea Britanie, Elvetia, Austria, Portugalia, Spania, Belgia, pe linkul afisat mai jos veti vedea ca de fapt ilegale sunt doar la noi in estul Europei si in Franta, desi ma aflu de 3luni in Franta si e relaxata treaba si aici.. sper sa ca din aceasta harta sa nu trageti concluzii de genul capitalismul formeaza prost pt ca in tari precum Elvetia, Austria sau Olanda omul este liber, bogat, fericit si are in medie speranta de viata de pana la 80de ani. en.wikipedia.org/wiki/Image:European-cannabis-laws.png .

sunt convins ca e un subiect tabu si probabil pentru o majoritate imoral, dar gasesc de prost gust indoctrinarea tipic romaneasca- pai daca tot se intampla si stim cu totii ca se intampla hai sa nu ne mai chinuim sa realizam prisosuri cand am putea oferi putin (consumul de plante usoare) ca sa salvam ceea ce e cu adevarat grav: consumul de droguri puternice !

probabil ca daca as mai adauga si faptul ca plantele verzi interzise in patria noastra sunt benefice pentru maladii gen Alzheimer, sindromul Tourette, probleme de anemie, insomnie, ca ajuta in cazul spasmelor musculare etc m`ati judeca deja cu pietre..

Am sa trec astfel la un alt subiect delicat: legalizarea prostitutiei.. imi cer scuze aici pentru diferenta de opinii fata de persoanele cu conceptii religioase profunde. va rog sa nu judecati, la randu`mi nu o fac.

Astfel daca am reusi sa legalizam prostitutia nu doar ca am reusi sa invingem un procentaj serios din enorma economia subterana romaneasca ce ne priveaza de sume inimaginabile, dar am crea nenumarate locuri de munca. si aici nu ma refer doar la persoanele ce practica la propriu activitatea, dar de asemenea am putea construi clinici si spitale speciale bazate pe probleme sexuale (sa nu fim orbi, bolile cu transmitere sexuala iau amploare peste tot in lume..). de asemenea, avand in vedere faptul ca nu ducem lipsa de frumosul sexului feminin am atrage din nou turisti care ar avea nevoie de cazare, masa, deci consum -->> bani straini-->> bunastare.

nu vreau sa fac aici un plan despre cum sa ajungem o tara depravata, vreau doar ca o singura secunda sa ne gandim ca daca am putea sa fim mai deschisi am putea sa adaugam valoare adaugata (si aici vreau sa mentionez ca nu am cunoscut nici un conational care sa aiba impresia despre Germania ca fiind depravata, asta luand in vedere libertatea nemteasca in stransa legatura cu tot ce am prezentat mai sus .. )

visez ca intr`o frumoasa zi sa putem deveni si noi toleranti, fara "sa moara capra vecinului" - invidia e pacat mai mare decat oricare altul pentru ca duce la ranchiuna, dependenta de ipocrizie si pacatul gandului , fara "magaritza satului" - pentru ca stim cu totii de cea mai veche munca , fara "suntem condusi de hoti" -prieteni se fura de mii de ori mai grosolan in tarile dezvoltate, acolo doar se reuseste subtilitatea si o mai buna musamalizare.. si de altfel, oricine ar fi acolo ar pune mana pe o particica a placintei ca deh asta`i omu, ravnicios..

va multumesc pentru rabdare si va doresc numai de bine

Prostitutia este deja cvasi-legala. Asa zise saloane de masaj isi fac pe fata reclame foarte explicite privind adevarata lor menire. Oricum, definitia legala a prostitutiei este atat de nepractica, incat de cele mai multe ori maximumul care se intampla este tratarea ei ca si contraventie.

De fapt, sistemul actual este pagubos pentru ca favorizeaza proxenetii care dau spagi politiei si exploatarea prostituatelor uneori in autentice forme de sclavie. Legalizarea se impune, dar este de discutat sub ce forma. Exista o oarecare traditie la noi de a se vorbi de bordeluri, dar de fapt bordelurile ar incuraja exact sclavia sexuala de care discutam, pe langa faptul ca, desi tolerate inmulte tari europene, ele nu sunt admise de standardele UE. In schimb, prostituatele (si prostituatii ca veni vorba) ar putea fi legalizati ca si PFA-uri (persoane fizice autorizate), cu controale medicale periodice obligatorii si cu plata CAS si a impozitului pe venit. Cat despre bordeluri, acestea ar putea functiona nu pe sistemul traditional cu matroana/peste, dar ca si asocieri in participatiune ale PFA-urilor din domeniul serviciilor sexuale. Pe de alta parte, o astfel de legalizare ar permite un control mai strict al prostitutiei infantile- care acum se pierde in masa prostitutiei interzise la modul general-, in cazul careia sanctiunile ar trebui sa-i priveasca in primul rand pe clienti (care in prezent nu sunt sanctionati in niciun fel, desi pana la urma prostitutia nu se consuma individual).

Tema legalizarii drogurilor usoare nu este una de actualitate la noi, desi nu ma indoiesc ca mai devreme sau mai tarziu, pe masura ce se va generaliza in Europa, se va intampla si in Romania. La inceput, desigur, va fi vorba numai de uzul medical.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 14:50

www.schimbdeneveste.ro ...da e posibil

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 15:00

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 21:08

As mai adauga ca legalizarea prostitutiei ar salva multe casnicii. Amantele ajung sa vrea intotdeauna mai mult sau chiar totul. Multi barbati isi fac amante cand ii apuca "gargaunii". Decat sa indur "concurenta neloiala" a unei amante as alege fericita sa stiu ca-si satisface gargaunii intr-o casa de toleranta, ca doar nu o sa se mute cu totul acolo.

All Things Grow With Love
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 02:45

Are cineva o cheie de 22? imi trebuie la apa. Prin net.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 10:45

De la: nastasemihail, la data 2009-07-20 02:45:16Are cineva o cheie de 22? imi trebuie la apa. Prin net.

numai cu una d15 te pot ajuta :

img.9am.ro/comunitate/photos/3/5/4/754531.jpg">

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:34

Asta-i cheia succesurilor?

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 12:37

De la: Shlomo_Mire_Ivan, la data 2009-07-20 12:34:03Asta-i cheia succesurilor?

da!!! e Chrome-Vanadium, dintre cele mai rezistente numai din astea folosesc

9am085096

86 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:35

pt. narciel vorbesti de scrierea corecta in limba romana dar nu stii ca se scrie CUVIINTA nu CUVINTA! TONTULE!!!

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 15:35

Si in concluzie:se legalizeaza sau nu? Sau e doar o discutie ca inainte de alegeri?
Ca m-ar tentaaa...! Mai iese un ban...pe criza asta! Dar sa fie democratie: si fata sa poata sa accepte sau sa refuze clientul. Ex un bordel din San Francisco acum cativa ani a pus o taxa suplimentara barbatilor japonezi pe motiv ca sunt prea urati si fetelor nu le vine sa faca sex cu ei. Fetele sa poata refuza betivi, nespalati, hidosi, maniaci , bolnavi(evident in afara bolilor cu transmitere sexuala care se autoexclud din start) cum ar fi unii cu eczeme, cu boli de inima grave , infirmitati deosebite etc.

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 23:56

Daca se legalizeaza ,ar fi bordeluri de lux de 5 stele pt oameni subtiri,sofisticati care-si permit luxul,si cele de o stea ,unde sigur fetele vor fi abuzate legal ,pt bani ,de proxeneti cu acte in regula.Multumim pe toata lumea ,nu ? Daca fata ta pt bani castigati usor ,fara studii ,stres, ar alege acest drum si ai afla , ca parinte ,ai fi fericit de alegerea ei ,te-ai lauda celorlati cu performantele ei?

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 14:18

Exista si fete de o stea asa cum exista boli congenitale. Pe astea chiar n-ai cum sa le abuzezi, mai ales ca vorbim de o libera alegere. Sortarea sau mai bine zis selectia de care vorbeai se face de la sine. Daca ai stii ce "orori" exista acum in bransa nu ti-ai mai pune problema asa. Din pacate acum sunt amestecate si dai de ele fara sa vrei, aici e pericolul. Chiar si la o stea tot ar fi avantaje de ambele parti, ar aduce un plus de civilizatie atat clientului cat si prostituatelor de cea mai joasa speta fiindca ar fi nevoiti sa se incadreze in anumite conveniente de igiena, comportament care acum fiind la liber merge in jos fara limite.
Iti dau un exemplu din vecini. Exista in zona o fetita care de cativa ani e plina de negi si se invarte intradevar in lumea boschetarilor care o mai trimit si la produs pe langa faptul ca e prietena unuia. Nu a reusit sa-si faca un tratament corespunzator din o mie si unu motive, dar practica prostitutia ca asta stie si nici nu vrea sau nu poate altceva. Banuiesc ca mai sunt multe ca ea.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 14:39

De la: super_green_frog, la data 2009-07-22 14:18:00Exista si fete de o stea asa cum exista boli congenitale. Pe astea chiar n-ai cum sa le abuzezi, mai ales ca vorbim de o libera alegere. Sortarea sau mai bine zis selectia de care vorbeai se face de la sine. Daca ai stii ce "orori" exista acum in bransa nu ti-ai mai pune problema asa. Din pacate acum sunt amestecate si dai de ele fara sa vrei, aici e pericolul. Chiar si la o stea tot ar fi avantaje de ambele parti, ar aduce un plus de civilizatie atat clientului cat si prostituatelor de cea mai joasa speta fiindca ar fi nevoiti sa se incadreze in anumite conveniente de igiena, comportament care acum fiind la liber merge in jos fara limite.
Iti dau un exemplu din vecini. Exista in zona o fetita care de cativa ani e plina de negi si se invarte intradevar in lumea boschetarilor care o mai trimit si la produs pe langa faptul ca e prietena unuia. Nu a reusit sa-si faca un tratament corespunzator din o mie si unu motive, dar practica prostitutia ca asta stie si nici nu vrea sau nu poate altceva. Banuiesc ca mai sunt multe ca ea.
ca respectiva fetita sunt cateva milioane in lumea noastra,problema este daca cineva a incercat sa-i arate vreodata si partea frumoasa a vietii,daca societatea noastra de consumatori este sau poate fi in stare sa-i ofere altceva in afara de ceea ce face din care sa reuseasca sa supravietuiasca material,spiritual si totodata sa reuseasca sa formeze o familie proprie pe care sa stie si sa poata s-o educe in spiritul moralitatii

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 14:58

Fetita respectiva si altele ca ea nu au ales prostitutia ca obtiune ,sunt nevoite si banuiesc ca o vor face in continuare fara sa ajunga toate ,,bine' pentru ca nu sunt de calitate si nu cred ca vor fi inregimentate oricum si se vor gasi si pt ele ,,binefacatori''.Luat la rece, ca statistica, suna bine dar individual ca suferinta , nu stiu! Cat despre abuzuri si prostitutia in sine e un abuz! Nu fi sigura ca dintr-un bordel nu poate nimeni sa-ti destrame casnicia.Frumusetea ,obisnuinta,armele secrete ale meseriei si multe altele tot vor fi pericole !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

49 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 15:21

Revin-chiar daca se vor gasi peste tot felinare rosii ,fetitele noastre ,mamele vor fi agresate in continuare de diferiti indivizi,legalizarea lor nefiind o piedica, zic eu.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 15:27

De la: maria_onea, la data 2009-07-22 15:21:48Revin-chiar daca se vor gasi peste tot felinare rosii ,fetitele noastre ,mamele vor fi agresate in continuare de diferiti indivizi,legalizarea lor nefiind o piedica, zic eu.
imbecili au fost si vor fi inca,cat neamul omenesc va tine

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 23:23

De la: super_green_frog, la data 2009-07-19 21:08:16As mai adauga ca legalizarea prostitutiei ar salva multe casnicii. Amantele ajung sa vrea intotdeauna mai mult sau chiar totul. Multi barbati isi fac amante cand ii apuca "gargaunii". Decat sa indur "concurenta neloiala" a unei amante as alege fericita sa stiu ca-si satisface gargaunii intr-o casa de toleranta, ca doar nu o sa se mute cu totul acolo.

Probabil glumiti. Bordelurile nu ar salva nicio casnicie pentru ca problema cu amantele si amantii este ca oamenii se mai si indragostesc, dincolo de faptul ca fac sex, iar dragostea nu e un sentiment pe care il gasesti in bordel.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 01:37

De la: DanubianKnight, la data 2009-07-22 23:23:44
De la: super_green_frog, la data 2009-07-19 21:08:16As mai adauga ca legalizarea prostitutiei ar salva multe casnicii. Amantele ajung sa vrea intotdeauna mai mult sau chiar totul. Multi barbati isi fac amante cand ii apuca "gargaunii". Decat sa indur "concurenta neloiala" a unei amante as alege fericita sa stiu ca-si satisface gargaunii intr-o casa de toleranta, ca doar nu o sa se mute cu totul acolo.

Probabil glumiti. Bordelurile nu ar salva nicio casnicie pentru ca problema cu amantele si amantii este ca oamenii se mai si indragostesc, dincolo de faptul ca fac sex, iar dragostea nu e un sentiment pe care il gasesti in bordel.

Corect!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
dana222003

1 mesaj
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:20

BUna ziua si bravo celui care a deschis acest topic!
Cred ca mai avem mult timp pana sa realizam ca legalizarea acestor doua lucruri nu poate sa ne aduca decat beneficii.
In primul rand exista un control asupra acestor activitati, iar in al doilea rand va fi o suma deloc de neglijat la bugetul statului, mai ales in aceste momente de criza. Dar ca intotdeauna, unii dintre noi orbiti de asa zisele valori morale nici nu vor sa auda de asa ceva, sa ne prefacem ca nu exista nici prostitutie nici trafic de droguri ca poate asa scapam de ele.
Haideti sa privim un pic la unele state membre ale UE si sa vedem ca nu exista nimic rau in legalizarea acestor activitati.
Vor mai exista destui care vor incerca sa mearga pe sub lege, asa cum sunt in toate domeniiile, dar macar o parte din mafioti vor putea fi controlati.
Haideti dragii nostri conducatori ca se poate.........faceti ceva pentru tara asta, ceva BUN si CORECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:56

De la: aadnanaaa, la data 2009-07-20 12:37:11

pai ce faci cu ele,esti de la gaze?

9am094558

12 mesaje
Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 16:44

Sunteti si dvs consumator ? Numai asa inteleg grija aceasta pentru o astfel de legalizare... Am auzit ca si Olanda incearca sa restranga astfel de libertati, se pare ca pina si lor le-au facut mai mult rau decat bine, chiar si cu riscul de a-si reduce profitul din turism.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Iulie 2009, ora 17:13

De la: dana222003, la data 2009-07-23 10:20:23 BUna ziua si bravo celui care a deschis acest topic!
Cred ca mai avem mult timp pana sa realizam ca legalizarea acestor doua lucruri nu poate sa ne aduca decat beneficii.
In primul rand exista un control asupra acestor activitati, iar in al doilea rand va fi o suma deloc de neglijat la bugetul statului, mai ales in aceste momente de criza. Dar ca intotdeauna, unii dintre noi orbiti de asa zisele valori morale nici nu vor sa auda de asa ceva, sa ne prefacem ca nu exista nici prostitutie nici trafic de droguri ca poate asa scapam de ele.
Haideti sa privim un pic la unele state membre ale UE si sa vedem ca nu exista nimic rau in legalizarea acestor activitati.
Vor mai exista destui care vor incerca sa mearga pe sub lege, asa cum sunt in toate domeniiile, dar macar o parte din mafioti vor putea fi controlati.
Haideti dragii nostri conducatori ca se poate.........faceti ceva pentru tara asta, ceva BUN si CORECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fată dragă ori ești prostituată și drogată...ori nu știi ce vorbești!!!! Ar fi trebuit să citești tot topicul de la început...nu să vorbești aiurea...tot ce ai spus tu aici a fost demontat...rând pe rând!!!!
Niciodată prostituția și drogurile NU VOR FI BUNE !!!!!
Să ne ferească sfântul să ajungem să fie legalizate....

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 21:47

Toate sint de chrome vanadium. Oricum multumesc. Mi-a folosit...la apa...a curs ap dsintr-un ghiveci si l-am pus ca dop...

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 20:59

INCA MAI VISEZ la o ROMANIE ADEVARATA...............
visez ca intr`o frumoasa zi sa putem deveni si noi toleranti, fara "sa moara capra vecinului" - invidia e pacat mai mare decat oricare altul pentru ca duce la ranchiuna, dependenta de ipocrizie si pacatul gandului , fara "magaritza satului" - pentru ca stim cu totii de cea mai veche munca , fara "suntem condusi de hoti" -prieteni se fura de mii de ori mai grosolan in tarile dezvoltate, acolo doar se reuseste subtilitatea si o mai buna musamalizare.. si de altfel, oricine ar fi acolo ar pune mana pe o particica a placintei ca deh asta`i omu, ravnicios..........

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:31

De la: 999florin, la data 2009-07-23 12:56:28

pai ce faci cu ele,esti de la gaze?

nu sunt de la gaze Florinele, dar imi place sa am de toate in casa si mai ales ca stiu sa le folosesc nu mai dau bani pe instalatori si alte porcarii din astea

Fosta membra 9am.ro

5013 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:32

De la: nastasemihail, la data 2009-07-27 21:47:36

Toate sint de chrome vanadium. Oricum multumesc. Mi-a folosit...la apa...a curs ap dsintr-un ghiveci si l-am pus ca dop...

te contrazic Mihaile, nu toate sunt.este o cheie originala

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:42

FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!

Pagini: << 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
Mergi la: