Info
x
Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
|
lime 37 mesaje Membru din: 27/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:29
De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 18:25:09De la: lime, la data 2009-12-27 18:21:39Mihaiio ma ofer in calitate de copresedinte la fundatia ajutati-i pe saraci cu bani pt. droguri Si ce salam, pardon salar vrei? Ca produsele sint numai in natura! |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:31
De la: lime, la data 2009-12-27 18:29:36niste salam de biscuiti si daca se poate de trei ori pe luna[sau pe venus] pib-ul canadei,E MULT ???De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 18:25:09De la: lime, la data 2009-12-27 18:21:39Mihaiio ma ofer in calitate de copresedinte la fundatia ajutati-i pe saraci cu bani pt. droguri
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 19:25
nenea pulsar,ia asculta colea :,,Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:32
De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 19:25:34nenea pulsar,ia asculta colea :,,Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea ha,ha,ha,ha....Florine, vrei să auzi ceva cu adevărat ridicol ??? Uite, îți spun eu: Am citit postare cu postare...și am comentat pe topicul ăsta împotriva legiferării prostituției și a drogurilor, încă de la început....și constatare, fii atent: nici măcar unul dintre cei care au fost pro droguri și prostituție....nu vrea să se aprobe legile astea în interesul lor propriu!!!! TOȚI...DAR TOȚI se gândesc la "BINELE" CELORLALȚI !!!! Moamăăăăă!!!! Ce popor "altruist"...așa ceva nu s-a mai văzut pe fața pământului!!! ...să fiu al dacă am mai văzut !!!! Logic, dacă unii sunt împotrivă...iar alții pro...dar nici unul nu vrea să experimenteze....atunci înseamnă că o astfel de lege este INUTILĂ!!!!!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:37
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 19:20:47De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 19:15:03De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:20:36De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie! Onanistule...ai apărut?! Iar vorbești aiurea să te aflii în treabă? Tu habar n-ai ce este aia calitate...sau bărbat! Stai jos! ai 2 pe ziua de azi...la geografie!
|
|
9am179168 10 mesaje Membru din: 20/12/2009 |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:49
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 21:32:41bine zis so lasam asa cum eDe la: florinpreda999, la data 2009-12-27 19:25:34nenea pulsar,ia asculta colea :,,Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea
|
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 21:58
De la: Dorulet, la data 2009-12-27 21:32:41De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 19:25:34nenea pulsar,ia asculta colea :,,Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea tu daca ai palma ai recunoaste pe un forum ? si nu e vorba de rusine, e vorba de altceva. prietenii stiu de ce. fiecare are un punct de vedere, dar sa pretinzi de la ala care sustine ceva opus conceptiilor tale sa se autodenunte e cam naspa.
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:12
De la: darksethstorm, la data 2009-12-27 21:58:39De la: Dorulet, la data 2009-12-27 21:32:41De la: florinpreda999, la data 2009-12-27 19:25:34nenea pulsar,ia asculta colea :,,Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Cine vrea droguri...n'are decât să emigreze....în Columbia, de exemplu!
|
|
|
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:19
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 19:15:03De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:20:36De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie! "Nu ma cred desteapta,chiar sunt"(...)Este imposibil sa convingi un prost indiferent cat de destept esti |
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:22
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 19:15:03De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:20:36De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie! "Nu ma cred desteapta,chiar sunt"(...)Este imposibil sa convingi un prost indiferent cat de destept esti ca e prost,si intotdeauna cel prost e si al dracului.Eu am postat o parere argumentata,si "doamna"(deh,toate-s doamne azi...)in loc sa contrazica argumentat face atac la persoana ca o mahalagioaica.Daca esti desteapta cum te lauzi(si nu ca oaia cand bese..)vii cu argumente ,nu cu insulte.Acum daca ai deschis cutia Pandorei nu mi se pare corect sa raman dator.... |
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:24
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 22:19:05De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 19:15:03De la: Dorulet, la data 2009-12-27 01:20:36De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie! Când nu mai ai argumente...îi citezi pe ceilalți?!...vai de mama ta...scârbă! Absolut toate așa-zisele tale "argumente"...au fost discutate...și au căzut pe rând...dar nici măcar nu te-ai deranjat să citești ce au spus alții...de când s-a deschis topicul! Tragedia este că nici măcar nu-ți dai seama cât de ridicol ești! deși ații ți-au sugerat asta! Aproape câ-mi pare rău ptr tine!
|
|
paliui314 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 22:48
Deși raman mirat de nivelul foarte scazut la care a ajuns discuția , subiectul, fierbinte pt. pregatirea generală pe care o avem acum, noi , romanii, eu cred ca trebuie continuată cu argumante pro și contra, dar pe un nivel mai civilizat. Părerea mea este ca , in general populația Romaniei este prea puțin pregatita pentru a prelua aceste doua situații. Argumentez prin faptul că o bună parte a populației este pauperă , foarte slab instruită (nu mai vorbesc aici de educația primită în familie și școală!) iar " cea mai veche meserie din lume" ( un fals, de altfel, dacă nu o luăm animalic! ) este practicată din plin la prețuri ROMANEȘTI. În ce privește drogurile,la fel ca și în cazul fumatului sau alcoolului, contează foarte mult, DEPENDENȚA ! Se încearcă argumenul in care o dependență de un material sau altul ar duce la consecințe mai mici sau mai mari . E bine să ne gandim ( ca și croitorul care se gandește de două ori înainte de a tăia !) dacă consecințele drogurilor "ușoare" NU se combină și cu alcool și tutun ! Speranța moare ultima și sper ca guvernanții să nu fie guvernați neapărat de interese ! Doresc să atrag atenția inițiatorului subiectului că a făcut o trebă foarte bună , mai puțin pretențiozitatea sa cu gramatica. Din această cerință, personală, se pot trage multe concluzii ! Cu stimă și respect pentru utilizatori, care cred că pot influența in bine decizia autorităților.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:04
Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna dog este nefast ......
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:37
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-29 20:04:22Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna drog este nefast ......
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:43
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-29 20:04:22Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna dog este nefast ......d'aia i-ai bagat talica lu' ala micu tigara-n gura ca e nefasta, N'ASA ???
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 20:44
De la: florinpreda999, la data 2009-12-29 20:43:00De la: acumvotez2009, la data 2009-12-29 20:04:22Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna dog este nefast ......d'aia i-ai bagat talica lu' ala micu tigara-n gura ca e nefasta, N'ASA ??? O glumita ....atata doar....!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 02:33
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-29 20:04:22Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna dog este nefast ...... Să înțeleg că "domnii" din România nu-s în stare să aibă o prietenă/soție stabilă??? Ești expus bolilor indiferent de ceea ce cred unii și alții! Nu există bordel sau prostituată la care să apelezi și să fii sigur că nu te alegi cu vreo boală venerică.....poveștile cu controalele și medicii...sunt doar povești!!! Nu uitați că trăiți în România, unde pentru o ciocolată și un pachet de țigări....beneficiezi de orice analiză făcută...fără să fi trecut p'acolo, pe la vreun medic!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 03:53
Prostitutia este una dintre formele cele mai degradante si scandaloase de desfrau: comert cu propriul trup. Prostitutia atenteaza la demnitatea persoanei care se prostitueaza si care e redusa la un obiect sexual. Este pacat. In afara de persoanele prostituate, vinovatia este si a celor care profita de ele sau favorizeaza o asemenea practica (proxeneti si altii).
Nici traiul in saracie si nici vreun alt motiv nu justifica prostitutia. Relatiile sexuale trebuie sa aiba loc numai intre sot si sotie, dupa casatoria crestina. Legalizarea prostitutiei ar fi un regres enorm al societatii si contravine grav valorilor morale. Si nici nu ar reduce numarul bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA, dimpotriva, l-ar spori ! Iata si un site foarte interesant impotriva prostitutiei: www.antiprostitutie.ro/ Am putea oare sa acceptam ca surorile sau fiicele noastre sa practice vreodata meseria de prostituata? Daca intrebarea ne jigneste, atunci trebuie sa recunoastem ca, validand prostitutia ca meserie, nu facem decat un act de nedreptate, considerand femeile care practica prostitutia ca fiinte de rangul al doilea, ce apartin unei lumi subumane, vrednice de dispret, de exploatat si de folosit ca marfa sau instrument de satisfacere a placerii barbatilor. Statul, ca si oamenii care valideaza prostitutia ca meserie, nu sunt produsul unei civilizatii a dreptului si a echitabilitatii, ci doar garanti ai ipocriziei, ai violentei, ai incalcarii demnitatii umane si a celor mai elementare drepturi. (fragment din lucrarea Fata ascunsa a prostitutiei legalizate, editata in anul 2002 de Grupul de Initiativa pentru Apararea Familiei) Mitropolitul Teofan al Moldovei si Bucovinei spunea despre avort, prostitutie, pornografie, incest, relatiile homosexuale si alte pacate care se opun culturii crestine a vietii: « O adevarata cultura a mortii desfasurata cu multa tenacitate impotriva vietii se observa in societatea umana astazi. Nu razboaiele, in sensul clasic al cuvantului, raspandesc moartea astazi. Flagelul nemilos al avorturilor, care face mai multe victime intr-un an decat in toata perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial, este prima si cea mai violenta manifestare a culturii mortii din societatea moderna. Pornografia, prostitutia, incestul si pacatele contra firii constituie lovitura de gratie data familiei, sfinteniei vietii si demnitatii fiintei umane. Legalizarea acestor practici si plasarea lor in sfera normalitatii se inscriu intr-o conceptie de viata totalmente contrara Evangheliei, traditiei neamului nostru si bunului simt al romanului. » RECOMAND URMATOARELE DOUA BLOGURI FOARTE INTERESANTE : Primul blog : www.cezar-iasi.blogspot.com/ Pe blog gasiti: inregistrari video cu miracole; filme documentare; videoclipuri; legaturi cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele contin si posturi TV on-line si radio); carti foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fara a necesita descarcare in calculator); articole; adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii din Iasi si din alte localitati care ofera servicii caritabile. Al doilea blog : www.augustincezar.blogspot.com/ Acest blog contine: Argumente stiintifice si religioase ca omul este om din momentul conceptiei. Noua lege adoptata prin care se acorda indemnizatie si mamelor eleve si studente. Adrese, numere de telefon si site-uri ale unor asociatii care ofera ajutor material, consiliere si solutii alternative de sprijinire a femeilor, pentru a nu face avort. Marturii publice ale unor femei care au facut avort. Marturii ale unor femei care nu au facut avort. Marturii ale unor medici care au renuntat sa faca avorturi. Consecinte fizice si emotionale ale avortului asupra femeii. Filme documentare. Legaturi cu multe site-uri asemanatoare. Va rog intrati pe bloguri si trimiteti-le mai departe, ca sa foloseasca si altora. IATA SI UN APEL CATRE OAMENII POLITICI ROMANI preluat de pe site-ul antiprostitutie.ro www.antiprostitutie.ro/fata-ascunsa-a-prostitutiei-legalizate/ap... Prostitutia constituie in intreaga lume un factor de imoralitate care conduce la degradarea fiintei umane, la esecul civilizatiei. Intreaga propaganda mediatica realizata in favoarea legalizarii prostitutiei se sprijina pe argumente false. Motivele invocate ascund de fapt importante interese de ordin financiar sau de alta natura (trafic de influenta, coruptie, etc.) ale structurilor de tip mafiot. Legiferarea institutiei bordelului constituie una dintre cele mai perfide si eficace strategii pentru a submina existenta unui stat, a intereselor sale fundamentale pe care v-ati angajat in fata cetatenilor sa le aparati. Votarea unei asemenea legi nu poate fi vazuta decat ca marturie a degradarii morale sau ca un act de inalta iresponsabilitate politica, de coruptie sau de tradare a intereselor unei natiuni. Din cercetarile realizate in statele lumii in care prostitutia a fost legalizata, rezulta urmatoarele realitati zguduitoare: 1. Legalizarea bordelurilor va conduce la proliferarea bolilor cu transmitere sexuala (in special SIDA) si nu la reducerea lor. O publicitate mincinoasa se face bordelului legalizat si prin promovarea de catre stat a ideii ca astfel se elimina riscul contaminarii cu boli sexuale, in special SIDA. O eroare ucigasa, caci prostituatele nu pot fi depistate medical ca bolnave in timpul perioadei de incubatie a virusului, perioada in care ele pot transmite virusul HIV. 2. Bordelul constituie in intreaga lume un adevarat focar de infectie pentru organismul social. In zona amplasarii sale, infractionalitatea creste pana la 1000%. 3. Legalizarea prostitutiei reprezinta cea mai persuasiva si perspicace propaganda, care se poate face acestui fenomen, deoarece astfel prostitutia este adusa in sfera normalitatii, prin recunoasterea de catre stat a profesiunii de prostituata. 4. Legalizarea prostitutiei nu numai ca nu limiteaza prostitutia ilegala, ci duce la dezvoltarea fenomenului, oferindu-i acoperire legala. Bordelurile vor deveni, asa cum s-a intamplat deja in tarile occidentale, principalele locuri pentru traficul de droguri, pentru spalarea banilor, pentru traficul cu femei - o uriasa afacere coordonata de lumea interlopa in corelatie cu politicienii corupti. 5. Legalizarea bordelurilor nu elimina violenta, ci doar legitimeaza abuzul la care sunt supuse femeile. 6. Traficul de femei nu va fi stopat, ci cu siguranta marit. Prin faptul ca Romania este una dintre cele mai sarace tari din Europa, existand asadar un numar crescut de fete care pot ajunge sa-si vanda trupul pe sume de nimic, se va dezvolta in Romania un important turism sexual, tara noastra devenind astfel o Thailanda a Europei. 7. Prostitutia nu este o meserie care sa poata asigura o viata normala unei femei. Pentru femeile implicate in prostitutie, in general fete sarace, fara educatie si fara prea multe mijloace de existenta, bordelul reprezinta o groapa comuna. 8. Experimentele sexuale la care sunt supuse fetele care se prostitueaza le afecteaza iremediabil sanatatea psihica si somatica, le desocializeaza si, prin stigmatul societatii, le fac incapabile de a intra intr-o viata normala, o viata de familie pe care si-o doreste orice om. 9. Prin legiferarea prostitutiei ca profesiune, se genereaza ideea ca femeia reprezinta un instrument de satisfacere a placerii barbatului. Se contribuie la crearea unei mentalitati masculine dominate de ideea de posesiune, de valorizare a raporturilor cu femeia numai prin prisma sexului. 10. Legalizarea prostitutiei nu vine in sprijinul familiei, ci, dimpotriva, este cel mai grav atentat la adresa unitatii acesteia, fapt confirmat de situatia din tarile occidentale, in care rata divorturilor a ajuns la 70 %. Insasi institutia bordelului se afla in conflict de interese sau in opozitie cu familia. Prin campania de publicitate, facuta de anumiti oameni politici si de organele mediatice, ponderea barbatilor din societate care apeleaza la serviciile prostitutiei va creste, cu toate riscurile pe care le presupune acest lucru. Statul roman este pe punctul de a recunoaste o profesiune care conduce la destramarea familiei, la contaminarea populatiei cu o boala mortala (SIDA), precum si la omorarea celor contaminati. In ce priveste drogurile « usoare », nu trebuie nicidecum legalizate nici acestea, deoarece, pe langa faptul ca sunt si ele daunatoare (multi tineri ajunsi la spital din cauza acestor droguri), sunt si poarta de intrare spre alte droguri. In plus, in spatele acestora se asund traficantii. |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 03:57
Vai...nu pot să cred!!!
Mai trăiești????!!!! Cezareee....în sfârșit uite că avem și noi un punct de vedere comun! Nici eu, nici tu nu suntem de acord cu drogurile și prostituția! Wellcome in the club!
|
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 04:10
De la: Dorulet, la data 2009-12-30 03:57:24Vai...nu pot să cred!!! Traiesc, Dorulet, numai ca intru mai rar pe forum din cauza doctoratului. Bine v-am regasit! Ma bucur ca suntem de acord si ca esti impotriva legalizarii prostitutiei si a drogurilor. Asa e corect! Felicitari!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 05:32
maiii,ce-aveti de bintuiti noaptea pe net ? luna plina sa fie de vina ?
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 05:50
De la: gabigabi, la data 2009-12-30 05:32:03maiii,ce-aveti de bintuiti noaptea pe net ? luna plina sa fie de vina ? Care noapte? Gata, hopa sus ca avem treaba!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:03
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 05:50:08De la: gabigabi, la data 2009-12-30 05:32:03maiii,ce-aveti de bintuiti noaptea pe net ? luna plina sa fie de vina ? chiar ca am treaba,dar imi fac o mica bucurie cu netul....asaa,cam pina pe la 8 ,apoi : so pe aragaz si da-i si da-i ! ciorba,friptura,tort.....offff,viata grea ! dar sa nu vorbim cu pacat : bine ca e .....cit mai e ! spor la treaba !
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:07
De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:03:40De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 05:50:08De la: gabigabi, la data 2009-12-30 05:32:03maiii,ce-aveti de bintuiti noaptea pe net ? luna plina sa fie de vina ? Immm ce bine suna! Hai la divertisment pana atunci!
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:11
scuza-ma,frumuselule ! ar fi trebuit sa-ti fi spus intii si-ntii : buna dimineata si apoi sa-ti urez o zi buna ! te pupic !
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:21
De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:11:55scuza-ma,frumuselule ! ar fi trebuit sa-ti fi spus intii si-ntii : buna dimineata si apoi sa-ti urez o zi buna ! te pupic ! N-aveati cum ca am venit tiptil si m-am bagat in vorba
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:31
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 06:21:23De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:11:55scuza-ma,frumuselule ! ar fi trebuit sa-ti fi spus intii si-ntii : buna dimineata si apoi sa-ti urez o zi buna ! te pupic ! ma refeream la raspunsul cu ciorba si friptura....intii ar fi trebuit sa te salut, la asta m-am referit ! dar,in alta ordine de idei : vad ca cei de la 9am ,ne invita sa vedem cine-i cistigatorul vacantei la Viena dar, intrind sa vad daca nu-s tocmai eu- ca nu mi-ar displace,de ce sa mint - vazui ca abia in Ian.se va anunta el....tu te-ai uitat ? ce-ai inteles ? ca putem sa continuam,daca avem chef, discutia ,doar asa de dragul dorintei de a discuta ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:48
De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:31:08De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 06:21:23De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:11:55scuza-ma,frumuselule ! ar fi trebuit sa-ti fi spus intii si-ntii : buna dimineata si apoi sa-ti urez o zi buna ! te pupic ! M-am uitat e un domn cu nume oriental Haram Baram...ceva de genul acesta, Speram si eu la unul dintre cunoscuti, dar dupa numele real nu-mi dau seama Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 06:52
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 06:48:59De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:31:08De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 06:21:23De la: gabigabi, la data 2009-12-30 06:11:55scuza-ma,frumuselule ! ar fi trebuit sa-ti fi spus intii si-ntii : buna dimineata si apoi sa-ti urez o zi buna ! te pupic ! mai sa fie ! eu de ce n-am vazut ? ia sa ma mai uit o data ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 21:21
De la: Dorulet, la data 2009-12-30 02:33:28De la: acumvotez2009, la data 2009-12-29 20:04:22Buna seara! Dupa parerea mea prostitutia exista si ar trebui legalizata ! Nu are rost sa nu recunoastem ca daca am avea posibilitate si siguranta ca nu suntem expusi anumitor boli , mare parte din noi am fregventa aceste doamne (domni in cazul fetelor) de moravuri usoare ! Despre drogurile usoare consider ca nu este cazul sa mergem cu legalizarea......Cred ca pedepsele trebiuesc majorate (ex China) deoarece tot ce inseamna dog este nefast ...... Pai ce legatura are o relatie stabila? Chiar nu intelegi ca indiferent de ce relatie are un barbat , tot mai calca pe langa? Cu atat mai mult ...pentru barbatii care nu vor sa-si ingreuneze viata cu o rel. extraconjugala aceste case sunt o rezolvare ! Se duc bat la use, platesc si se intorc acasa dragastosi si revigorati fizic si psihic...
|
|
|
|

dacă am mai văzut !!!!
Iar vorbești aiurea să te aflii în treabă? Tu habar n-ai ce este aia calitate...sau bărbat! Stai jos! ai 2 pe ziua de azi...la geografie!
Mai trăiești????!!!!
dar sa nu vorbim cu pacat : bine ca e .....cit mai e ! spor la treaba !