back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:00

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-26 09:08:08Cu sanse mari sa-mi sariti toti in cap eu sunt pentru bordeluri. Nu pentru mine, desi poate candva va trebui sa platesc pentru servicii , cat pentru fetele si femeile normale.

Multi barbati nu stiu cat de agresate sunt femeile de cand sunt fetite si pana ...de tot felul de maniaci , obsedati, complexati, exhibitionisti si chiar apropiati libidinosi. Se intampla sa fiu un bun ascultator si stiu..Femeile carora li se intampla sunt scarbite, fetitele traumatizate si nu spun nimanui aceste lucruri de rusine. Cred ca daca ar exista bordeluri nenorocitii astia si-ar face un buget si s-ar rezolva.
Observati ca nici nu am pomenit de violuri, sunt enorm de frcvente atacurile la pudoare si agresiunile si sub acest nivel, atentie cei care sunteti parinti de fetite.

Gigi, eu cred că te înșeli....toți acei maniaci, obsedați,complexați ș.a.m.d., nu vor merge la bordel....nimic nu-i va opri să facă ce au făcut și până acum.
Doar și acum sunt prostituate...la care ar putea apela...se găsesc la marginea drumului....în orice localitate. Poliția închide ochii...și se face că nu vede nimic, iar "fetițele" nu pierd nici o ocazie
Este naiv să crezi că legiferarea prostituției va spopa sau reduce violurile, cazurile de incest sau traficul de carne vie!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
mirel75

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:00

Fratilor am inebunit doar eu sau tara asta chiar se duce de ripa? se pare ca tara asta e in cadere libera SI PRINDE VITEZA TOT MAI MARE,in loc sa incetinim sau sa ne revenim pe linia de plutire noi ne adincim tot mai mult in datori externe si in ce hal am ajuns,sintem niste oi oarbe condusi de lupi si influientati de televizoare prostitutia si drogurile ne mai trebuie in rest le avem pe toate,ce asi mai putea spune sintem terminati,politicieni nostri siar vinde si mama pentru niste voturi,ma bucur ca nu am copii sa traiasca intr-o tara ca asta...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:06

De la: sincaidan, la data 2009-12-26 12:55:09daca stii sa ti educi fiica , nu va avea aceasta optiune niciodata si eu am o fiica si nu cred ca se va gandi vreodata la asa ceva ,ideea e ca nenorocitele alea de la coltul strazii care s au nascut la betie pt ca numai un om facut la betie consuma droguri si se prostitueaza , sa fie spalate pt ca alt idiot facut la betie care merge la ele sa nu se imbolnaveasca si sa duca acasa vreo boala

well....SIDA, sifilisul, și restul bolilor cu transmitere sexuală, din păcate și din nefericire ptr cei care "beneficiază" de serviciile prostituatelor, nu se pot evita cu "apă și săpun"..... iar perioada de incubație este destul de mare încât să nu poată fi detectate decât mult prea târziu.
"motivele" invocate de tine...sunt puerile!

oannny

15 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 13:31

De la: 9am063297, la data 2009-11-25 19:49:27Sunt doua probleme cred eu foarte diferite ,drogurile usoare si prostitutia.Drogurile nu pot fi bune ,chiar daca sunt usoare .Acest cuvint ,,usoare ,, este relativ si cind faci un pas urmeaza inca unul.Cred ca stiti ca si aceste droguri usoare cind depasesc o anumita doza devin ...mai putin usoare .,deci cred ca introducerea lor nu se justifica.
Legalizarea prostitutiei este o normalitate pe care unii dintre noi ,mai bisericosi si altii care zic NU fara sa analizeze problema ,o considera ca o mare greseala. De ce este greseala ? orice tinar al pubertate are nevoie de contact sexual controlat ,o femeie poate practica legal si verificat aceasta meserie ,se vor reduce cei care conduc astazi retelele de prostituate ,statul va incasa multi bani ,oricine vrea poate avea o femeie ,verificata ,curata pentru un act sexual.,se vor reduce violurile .Trebui sa gindim practic,si cred ca trebuie sa militam pentru legalizarea prostitutiei ,pentru a putea fi practicata de orice femeie care doreste acest lucru.In toata lumea este o meserie ,foarte multe persoane de ambele sexe doresc sa aiba relatii de acest gen .

daca asta inseamna sa gandesti bine eu zic ca ar fi bine sa ne spanzuram...legalizarea prostitutiei si a drogurilor e cea mai mare prostie existenta pe care romanul o mai poate face...dupa ce ca suntem o tara subdezvoltata mai vrei sa si ne terminam sufletul cu astefel de porcarii...cei care nu stiu sa aiva grija de familiile lor si se duc sa se culce cu diverse prostituate din inconstienta ca alea pot avea atatea si atatea boli cu toata protectia lor....eu zic mai bine sa se dea o lege prin care oamenii sa se gandeasca mai mult la ei ca "om",sa nu-si mai distruga nici sanatatea corporala,nici mintala,nici spirituala...a fi deschis la minte,nu inseamna a te autodistruge...

sincaidan

10 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 14:34

well....SIDA, sifilisul, și restul bolilor cu transmitere sexuală, din păcate și din nefericire ptr cei care "beneficiază" de serviciile prostituatelor, nu se pot evita cu "apă și săpun"..... iar perioada de incubație este destul de mare încât să nu poată fi detectate decât mult prea târziu.

ufff se vede clar ca esti blonda deci a se spala l am folosit cu sens larg .legalizarea prostitutiei inseamna ca se fac controale periodice si ca fetele daca nu corepund medicalnu mai trebuie sa practice ineamna asigurare de sanatate pentru ele s.a.m.d.
sifilisul poate fi detectat prin analize medicale pana sa aiba simptome dar pana la sifilis si sida exista
o multime de alte boli care se pot evita cu apa si sapun draga mea dar ca o casnica devotata ce esti nu ai de unde sa stii , cum nici majoritatea prostituatelor de pe strada nu stiu pentru ca sunt destul de neinformate lucru care nu se mai intampla in cazul in care acest flagel se legalizeaza pentru ca legalizare inseamna si o serie mare de conditii si norme de indeplinit nici o lege cat de dura ar fi ea nu va combate drogurile si prostitutia asa ca daca nu le poti desfiinta mai bine controleaza le .
in ceea ce ma priveste daca toti ar fi ca mine acestea ar fi falimentare sau mai bine zis nu ar exista
dar din pacate cunosc oameni care nu pot sa se abtina si pentru ei lgalizarea ar insemna reducerea consistenta a riscurilor

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:15

Sunt de analizat urmatoarele aspecte vav de legalizarea prostitutiei si a consuumului de droguri usoare:
1)-Legalizarea prostitutiei;
Daca nu va fi legalizata,oricum ea nu va fi eradicata,va fi o grija in plus a politiei,a guvernantilor,a ministerului sanatatii si a societatii care va avea de suferit multe efecte negative a lipsei acestei "supape de refulare sociala" care sustin eu ca este necesara.Efectele negative ale nelegalizarii prostitutiei se vad in absolut tate tarile ce au aceasta politica in acest domeniu.Oamenii sunt frustrati,inhibati,au deceptii sentimentale toata viata,se"cupleaza"la intamplare si de cele mai multe ori nepotrivit ca si caractere,sunt familii care mai mult se urasc decat se iubesc sfarsind prin a se rupe si dupa 20-30 de ani cu efecte dintre cele mai tragice.Nu toti oamenii au un fizic menit sa le aduca succese,si se "cupleaza"si ei cu ce "gasesc",trebuie sa fim constienti de asta.In aceasta situatie ,uneori disperata se fac niste compromisuri pe care altfel nu le-ar admite nimeni intr-o societate care ar avea prostitutia legalizata.Merg pana si la efectele psiho-sociale ale acestei politici si observam ratingul anormal de ridicat al emisiunilor de televiziune ce difuzeaza materiale erotice,sau "show-uri"cu fete mai mult dezbracate si vulgare care altfel nu au nici o valoare in afara faptului ca arata bine.Daca oricine ar putea sa-si regleze echilibrul hormonal pe cai naturale ar actiona telecomanda pe alte subiecte,dar asa individul are o preocupare hormonala,pe care ajunge sa si-o nege,iar cand omul se minte pe el insusi e pierdut!Putini sunt cei ce recunosc ca nu au succes,fiecare doreste sa-l aiba,insa numai cativa norocosi au parte de asta,societatea trebuie sa aiba sisteme de echilibrare si pt cei ce nu se nasc oameni de succes fizic,ca sa nu mai vorbim de cei cu handicap fizic.Preocuparile acestor frustrati(care vesnic vor constitui o majoritate!)reduc insasi capacitatile si potentialul unei natiuni,implicarile sunt mult mai mari si depasesc previzibilul,numai violuri cate sunt din cauza lipsei "posibilitatilor"intr-un stat ce nu admite de absurd,indiferent de persoanele ce-l guverneaza.Daca se admite prostitutia si se legalizeaza,efectele secundare pozitive pe termen scurt vor fi spectaculoase si pozitive din neasteptat de multe puncte de vedere,pe termen lung insasi programe tv si preocupari individuale vor EVOLUA,pt ca asta este legea firii,omul are CEL MAI MARE ORGAN SEXUAL=CREIERUL care-i dicteaza preocuparile si prioritatile in viata fiecaruia.Insasi economia ar avea de castigat prin impozitarea serviciilor,si aparitia posibilitatii de pensionare(de ce nu-este CEA MAI VECHE dintre meserii!),ar crea noi locuri de munca,ar ajuta la diminuarea somajului.
2)Drogurile:Se stie ca prin interzicerea unei tentatii se sporeste curiozitatea asupra acelui "fruct oprit".Insasi Pacatul Originar spune asta.Cu cat stim cum sa convingem ca este rau sa faci ceva,cu atat vom avea rezultate mai bune cu tinerii(la ei este intotdeauna problema,atunci sunt teribili si "viteji",cand fac ceva ce nu au voie!).Daca nu ar fi interzis consumul ce "vitejie"ar mai fi din partea lui sau a ei daca ar consuma?!?Cu cat se va interzice mai drastic consumul de droguri cu atat acesta va creste,este o regula nescrisa in mintea omului sa faca ce i se interzice,de aceea se spune ca nimeni nu are voie sa interzica nimanui ce sa faca cu persoana lui.
Din pacate este mult pana departe,si interese de tot felul,precum si (mai ales)frustrari vor frana aceste doua masuri(mai ales cea de a doua dureroasa)si se vor mistui discutii care mai de care mai sterile si mai demagogice(pana la urma de interes politico-propagandistic)care nu vor aduce normalitatea in societate.Mereu se vor gasi excroci,demagogi,jigodii ce vor invoca mai ales "binele si moralitatea sociala",pt binele lor politic si material personal.De cate ori am auzit si vom mai auzi"tarisoara asta se afla la rascruce,si oamenii nu sunt constienti de cutare lucru...",cand de fapt ei sunt primele jigodii ce profita in numele tarii pe care o invoca in mod demagogic.E mult pana departe,dar ar trebui pt o schimbare sa avem curajul sa fim obiectivi cu sinele nostru(adica sa nu ne mai mintim singuri)in primul rand,si al doilea sa dam dovada de o toleranta normala fata de cei din jurul nostru.Ce treaba am eu ca "X"se prostitueaza?Nu e treaba mea daca asa doreste sa faca,fiecare este liber s-o faca,sau si mai condamnabil"asta se duce la curve nenorocitul!"(????).De ce este nenorocit?!?Pt ca are curajul sa nu se minta pe el insusi ca nu are succes,si altfel nu ar avea si el ce are nevoie?Sunt convins ca voi fi "infierat"pt parerile exprimate,dar anunt de acum ca nu dau 2 parale pe aceste critici,stiu ca vin din partea unor frustrati,demagogi si curve cu "statut inalt" de vedete,chiar nu-mi pasa de criticile celor ce vor veni.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:19

De la: sincaidan, la data 2009-12-26 14:34:30

ufff se vede clar ca esti blonda deci a se spala l am folosit cu sens larg .legalizarea prostitutiei inseamna ca se fac controale periodice si ca fetele daca nu corepund medicalnu mai trebuie sa practice ineamna asigurare de sanatate pentru ele s.a.m.d.
sifilisul poate fi detectat prin analize medicale pana sa aiba simptome dar pana la sifilis si sida exista
o multime de alte boli care se pot evita cu apa si sapun draga mea dar ca o casnica devotata ce esti nu ai de unde sa stii , cum nici majoritatea prostituatelor de pe strada nu stiu pentru ca sunt destul de neinformate lucru care nu se mai intampla in cazul in care acest flagel se legalizeaza pentru ca legalizare inseamna si o serie mare de conditii si norme de indeplinit nici o lege cat de dura ar fi ea nu va combate drogurile si prostitutia asa ca daca nu le poti desfiinta mai bine controleaza le .
in ceea ce ma priveste daca toti ar fi ca mine acestea ar fi falimentare sau mai bine zis nu ar exista
dar din pacate cunosc oameni care nu pot sa se abtina si pentru ei lgalizarea ar insemna reducerea consistenta a riscurilor

Pfoai...nu mă cunoști, dar deja îmi faci caracterizarea....habar n-ai dacă sunt sau nu sunt "casnică" ...cât de "blondă" sunt....ș.a.m.d. Ca orice român care se respectă ai impresia că blondă= proastă....deși statusul meu de la profil...în mod evident era de o ironie clară...la adresa "inteligenților misogini"!!!!
Eu am dat doar exemple de boli venerice...nu știam că trebuie să dau toată lista de boli...oricum, nu țin să dovedesc nimănui tot ce am citit sau am văzut despre prostituție sau stupefiante.
dacă tu crezi sincer că în România...așa ceva se poate controla...ești mai naiv ca toți naivii. Think twice!!!
Este un flagel ca re nu se poate controla...doar se dă apă la moară și se distruge și ultima brumă de demnitate sau moralitate colectivă din țara asta!!!
de ce să nu fie și la noi o lege ca a norvegienilor?! De ce să nu fie pedepsit prin lege cel care "beneficiază" sau mai precis care solicită și plătește ptr serviciile unei prostituate???? Ei ce zici?! Nu sună mai bine așa?! Pe tine parcă tot nu te interesează și nu ai apela la așa ceva...n'așa?!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:27

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-26 15:15:13Sunt de analizat urmatoarele aspecte vav de legalizarea prostitutiei si a consuumului de droguri usoare:
1)-Legalizarea prostitutiei;
Daca nu va fi legalizata,oricum ea nu va fi eradicata,va fi o grija in plus a politiei,a guvernantilor,a ministerului sanatatii si a societatii care va avea de suferit multe efecte negative a lipsei acestei "supape de refulare sociala" care sustin eu ca este necesara.Efectele negative ale nelegalizarii prostitutiei se vad in absolut tate tarile ce au aceasta politica in acest domeniu.Oamenii sunt frustrati,inhibati,au deceptii sentimentale toata viata,se"cupleaza"la intamplare si de cele mai multe ori nepotrivit ca si caractere,sunt familii care mai mult se urasc decat se iubesc sfarsind prin a se rupe si dupa 20-30 de ani cu efecte dintre cele mai tragice.Nu toti oamenii au un fizic menit sa le aduca succese,si se "cupleaza"si ei cu ce "gasesc",trebuie sa fim constienti de asta.In aceasta situatie ,uneori disperata se fac niste compromisuri pe care altfel nu le-ar admite nimeni intr-o societate care ar avea prostitutia legalizata.Merg pana si la efectele psiho-sociale ale acestei politici si observam ratingul anormal de ridicat al emisiunilor de televiziune ce difuzeaza materiale erotice,sau "show-uri"cu fete mai mult dezbracate si vulgare care altfel nu au nici o valoare in afara faptului ca arata bine.Daca oricine ar putea sa-si regleze echilibrul hormonal pe cai naturale ar actiona telecomanda pe alte subiecte,dar asa individul are o preocupare hormonala,pe care ajunge sa si-o nege,iar cand omul se minte pe el insusi e pierdut!Putini sunt cei ce recunosc ca nu au succes,fiecare doreste sa-l aiba,insa numai cativa norocosi au parte de asta,societatea trebuie sa aiba sisteme de echilibrare si pt cei ce nu se nasc oameni de succes fizic,ca sa nu mai vorbim de cei cu handicap fizic.Preocuparile acestor frustrati(care vesnic vor constitui o majoritate!)reduc insasi capacitatile si potentialul unei natiuni,implicarile sunt mult mai mari si depasesc previzibilul,numai violuri cate sunt din cauza lipsei "posibilitatilor"intr-un stat ce nu admite de absurd,indiferent de persoanele ce-l guverneaza.Daca se admite prostitutia si se legalizeaza,efectele secundare pozitive pe termen scurt vor fi spectaculoase si pozitive din neasteptat de multe puncte de vedere,pe termen lung insasi programe tv si preocupari individuale vor EVOLUA,pt ca asta este legea firii,omul are CEL MAI MARE ORGAN SEXUAL=CREIERUL care-i dicteaza preocuparile si prioritatile in viata fiecaruia.Insasi economia ar avea de castigat prin impozitarea serviciilor,si aparitia posibilitatii de pensionare(de ce nu-este CEA MAI VECHE dintre meserii!),ar crea noi locuri de munca,ar ajuta la diminuarea somajului.
2)Drogurile:Se stie ca prin interzicerea unei tentatii se sporeste curiozitatea asupra acelui "fruct oprit".Insasi Pacatul Originar spune asta.Cu cat stim cum sa convingem ca este rau sa faci ceva,cu atat vom avea rezultate mai bune cu tinerii(la ei este intotdeauna problema,atunci sunt teribili si "viteji",cand fac ceva ce nu au voie!).Daca nu ar fi interzis consumul ce "vitejie"ar mai fi din partea lui sau a ei daca ar consuma?!?Cu cat se va interzice mai drastic consumul de droguri cu atat acesta va creste,este o regula nescrisa in mintea omului sa faca ce i se interzice,de aceea se spune ca nimeni nu are voie sa interzica nimanui ce sa faca cu persoana lui.
Din pacate este mult pana departe,si interese de tot felul,precum si (mai ales)frustrari vor frana aceste doua masuri(mai ales cea de a doua dureroasa)si se vor mistui discutii care mai de care mai sterile si mai demagogice(pana la urma de interes politico-propagandistic)care nu vor aduce normalitatea in societate.Mereu se vor gasi excroci,demagogi,jigodii ce vor invoca mai ales "binele si moralitatea sociala",pt binele lor politic si material personal.De cate ori am auzit si vom mai auzi"tarisoara asta se afla la rascruce,si oamenii nu sunt constienti de cutare lucru...",cand de fapt ei sunt primele jigodii ce profita in numele tarii pe care o invoca in mod demagogic.E mult pana departe,dar ar trebui pt o schimbare sa avem curajul sa fim obiectivi cu sinele nostru(adica sa nu ne mai mintim singuri)in primul rand,si al doilea sa dam dovada de o toleranta normala fata de cei din jurul nostru.Ce treaba am eu ca "X"se prostitueaza?Nu e treaba mea daca asa doreste sa faca,fiecare este liber s-o faca,sau si mai condamnabil"asta se duce la curve nenorocitul!"(????).De ce este nenorocit?!?Pt ca are curajul sa nu se minta pe el insusi ca nu are succes,si altfel nu ar avea si el ce are nevoie?Sunt convins ca voi fi "infierat"pt parerile exprimate,dar anunt de acum ca nu dau 2 parale pe aceste critici,stiu ca vin din partea unor frustrati,demagogi si curve cu "statut inalt" de vedete,chiar nu-mi pasa de criticile celor ce vor veni.

Măi onanistule...iar vorbește mult, prost și fără rost!!!! Misogin nenorocit...Bleah...scârbă!
Nu-i de mirare că te-a lăsat nevasta....cine ar sta cu unul ca tine?!

9am037202

136 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:44

Mai Dorulet, de ce-l faci onanist si scarba pe om? Tocmai ce si-a deschis sufletul si a spus o vorba adevarata, anume ca exista printre barbati enorm de multi complexati, timizi, fara "limba dulce"sau cum vrei sa-i spui, poate si fara bani sau o situatie socio-materiala atragatoare, care deci nu au "succes"la femei. Daca n-ai priceput nici acum e vorba de aceia , multi, la care femeile nu se uita si la care fac scandal daca incearca si ei , bietii, o "manevra" cu acuze de hartuire sexuala, moravuri etc. etc. Evident daca ii spui unei femei ca doresti sa faci sex cu ea si ea zice Da, totul e OK. daca zice Nu , magarule! e caz penal!
Sunt si eu femeie si in momentele intime mi-au mai povestit istorioare barbatii despre complexele lor ! Nu ar fi mai bine ca ghinionistii fara "lipici"sa aiba unde sa-si alunge macar partial angoasele, altfel decat sa-si faca vanatai in cot holbandu-se la filme porno?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 15:52

De la: 9am037202, la data 2009-12-26 15:44:42Mai Dorulet, de ce-l faci onanist si scarba pe om? Tocmai ce si-a deschis sufletul si a spus o vorba adevarata, anume ca exista printre barbati enorm de multi complexati, timizi, fara "limba dulce"sau cum vrei sa-i spui, poate si fara bani sau o situatie socio-materiala atragatoare, care deci nu au "succes"la femei. Daca n-ai priceput nici acum e vorba de aceia , multi, la care femeile nu se uita si la care fac scandal daca incearca si ei , bietii, o "manevra" cu acuze de hartuire sexuala, moravuri etc. etc. Evident daca ii spui unei femei ca doresti sa faci sex cu ea si ea zice Da, totul e OK. daca zice Nu , magarule! e caz penal!
Sunt si eu femeie si in momentele intime mi-au mai povestit istorioare barbatii despre complexele lor ! Nu ar fi mai bine ca ghinionistii fara "lipici"sa aiba unde sa-si alunge macar partial angoasele, altfel decat sa-si faca vanatai in cot holbandu-se la filme porno?

..Adică tu vrei să spui că acum n-au unde merge ptr a obține "servicii" de acest gen??? Tocmai că au...doar că visează la cai verzi pe pereți!
Eu știu de ce l-am apostrofat pe individ....ptr că el nu vrea o femeie...el vrea doar servitoare...pe care s-o aibă la cheremul lui oricând și în orice condiții!!!
Îmi pare rău că nu ai văzut cum și ce spune despre femei pe alte topice!
Nah...după atitudinea pe care ao are vis-a-vis de femei...să nu se mire că primește apelative de genul celor cu care l-am "cadorisit" eu!

Iar în ce privește afirmațiile cum că sunt bărbați care nu știu cum să se comporte...este fals...fiecare sac își găsește petecul! Ăsta nu este un motiv să ajungem o nație denaturată complet!
Nu știe, învață!

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 16:36

Legalizarea prostitutiei este necesara. In felul acesta poate vom stopa "migrarea" femeilor iubitoare de sex dar certate cu munca, prin Europa si alte continente unde ne-au facut de ras . ROMANCA= PROSTITUATA=HOATA. Din vanzarea si reciclarea gunoiului, statele occidentale fac bani frumosi....de ce sa nu aplicam aceeasi politica si masuri acestei categorii ??...inseamna bani la buget din taxe si impozite si implicit se dezvolta turismul, nu?
In cazul drogurilor usoare, respectiv "iarba" cea mai populara, este nevoie de o parere oficiala a medicilor, cercetatorilor romani pe care sa si-o asume din punct de vedere medical. Este nevoie de o informare corecta si completa atat a tinerilor cat si a parintilor despre efecte si reactii pe termen scurt, mediu si lung asupra organismului, o parere fara influente politice, religioase sau de alta natura care sa poata fi combatute cu datele si informatiile "pro" deja existente pe internet, emise de medici sau oameni de stiinta din Occident.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 17:54

De la: 9am121301, la data 2009-12-26 16:36:31Legalizarea prostitutiei este necesara. In felul acesta poate vom stopa "migrarea" femeilor iubitoare de sex dar certate cu munca, prin Europa si alte continente unde ne-au facut de ras . ROMANCA= PROSTITUATA=HOATA. Din vanzarea si reciclarea gunoiului, statele occidentale fac bani frumosi....de ce sa nu aplicam aceeasi politica si masuri acestei categorii ??...inseamna bani la buget din taxe si impozite si implicit se dezvolta turismul, nu?
In cazul drogurilor usoare, respectiv "iarba" cea mai populara, este nevoie de o parere oficiala a medicilor, cercetatorilor romani pe care sa si-o asume din punct de vedere medical. Este nevoie de o informare corecta si completa atat a tinerilor cat si a parintilor despre efecte si reactii pe termen scurt, mediu si lung asupra organismului, o parere fara influente politice, religioase sau de alta natura care sa poata fi combatute cu datele si informatiile "pro" deja existente pe internet, emise de medici sau oameni de stiinta din Occident.

...să înțeleg că dacă se legalizează prostituția...curvele n-o să mai "lucreze" în occident...o să se angajeze cu carte de muncă aici în România????
...vai...la mintea ta, mai pui 2,5 bani și cumperi o cutie de chibrituri...zău!

9am086474

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 20:40

Ia sa veniti pe la Bacau sa vedeti cate magazine in toata regula, cu reclama la vedere, vand droguri si fara legalizarea de care vorbiti!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:47

DESI SUNT PENTRU LIBERTATE SI CRED CA ORICE ADULT ARE DREPTUL SA DUCA VIATA PE CARE EL SI-O DORESTE: PESTE, DAMA DE MORAVURI USOARE, CASNICA, GIGOLO, ATATA VREME CAT NU DERANJEAZA PE NIMENI, AM CONVINGEREA CA POPORUL ROMAN ESTE INCA ATAT DE NAIV SI DE PROSTUT INCAT NU STIE SA ALEAGA CA VIATA DORESTE CU ADEVARAT SA DUCA. DACA AM FI IN OLANDA AR FI CU TOTUL ALTCEVA: OLANDEZI MERG LA BORDEL CAND CHIAR VOR SA MEARGA ACOLO, ROMANII AR MERGE DIN PLICTISEALA SI CU CONVINGEREA ABSOLUT INOCENTA CA PRESTATOARELE RESPECTIVE SUNT CEVA ULUITOR. IARASI, PENTRU CINE E TATA SAU MAMA NU TI-AR CADEA CERUL IN CAP SA-TI VEZI COPILA TA CUMINTE SAU BAIATUL TAU CEL PREMIANT PRABUSIT IN DROGURI, CLIENT FIDEL AL CLINICILOR DE DEZINTOXICARE. ROMANIA E UN STAT CU OAMENI COPILAROSI, NEPREGATITI SA GUSTE DIN VICIU IN CUNOSTINTA DE CAUZA SI CU CONSINTAMANTUL NEVICIAT. NU VA JUCATI CU FOCUL CACI SIGUR VA VETI ARDE. BASESCU VREA SA FACA BANI DE PE LIPSA VOASTRA DE MINTE OAMENI BUNI, SE STIE CA PROSTITUTIA ADUCE BANI FRUMOSI, FERITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 21:54

SI APOI E CHIAR ASA DE GREU PENTRU UN BARBAT CU INSTINCTE SANATOASE SA AIBA O IUBITA FIERBINTICA SI RUMEIOARA, ASA MAI CARNALA CU CARE SA BEA DOM`LE UN VIN BUN SI SA FACA DRAGOSTE FRUMOS SI NATURAL, S-O SIMTA APROPIATA, ALTFEL.......NU FIIINTE SECI CE SE MISCA MECANIC SAU ITI ZAMBESC FALS. NU STIU CUM SUNTETI VOI, DAR EU STIU CE AR FI MULTUMITOR!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 22:04

De la: 9am086474, la data 2009-12-26 20:40:32Ia sa veniti pe la Bacau sa vedeti cate magazine in toata regula, cu reclama la vedere, vand droguri si fara legalizarea de care vorbiti!
Mai moldovene chiar esti dus cu pluta rau..! Am uitat matale locuiesti in Miami Beach al Romaniei? Vezi ca pute....! Ce vezi tu de vanzare este leustean fraiere !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:01

De la: Dorulet, la data 2009-12-26 17:54:27
De la: 9am121301, la data 2009-12-26 16:36:31Legalizarea prostitutiei este necesara. In felul acesta poate vom stopa "migrarea" femeilor iubitoare de sex dar certate cu munca, prin Europa si alte continente unde ne-au facut de ras . ROMANCA= PROSTITUATA=HOATA. Din vanzarea si reciclarea gunoiului, statele occidentale fac bani frumosi....de ce sa nu aplicam aceeasi politica si masuri acestei categorii ??...inseamna bani la buget din taxe si impozite si implicit se dezvolta turismul, nu?

...să înțeleg că dacă se legalizează prostituția...curvele n-o să mai "lucreze" în occident...o să se angajeze cu carte de muncă aici în România????
...vai...la mintea ta, mai pui 2,5 bani și cumperi o cutie de chibrituri...zău!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:07

Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie!

JD

20 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:23

Sa va fie rusine!
Oameni mari si fara minte!
In occident se numesc "sex Workers" si au sindicat. Nu va jucati ca au advocti buni!
Ele lucreaza, nu se joaca!
Atit mai are nevoie Romania, un c...t pe movila de balega!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:26

De la: JD, la data 2009-12-27 01:23:39Sa va fie rusine!
Oameni mari si fara minte!
In occident se numesc "sex Workers" si au sindicat. Nu va jucati ca au advocti buni!
Ele lucreaza, nu se joaca!
Atit mai are nevoie Romania, un c...t pe movila de balega!

Mda, știi vorba aia Emile: Ce-i lipsea măgarului? Tichie de mărgăritar!

JD

20 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:27

Iar ne-ntoarcem la Caragiale:
"De ce sa nu avem si noi falitii nostri?"

JD

20 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:37

In ceea ce privesc drogurile, aici in America, in Los Angeles, guvernul a introdus prin '60 aceasta campanie de exterminare.
Au vazut ca negrii se inmultesc repede, si au introdus in ghetouri droguri ca sa extermine pe negri.
Negri au inceput sa vinda la albi, si azi, drogurile sint o ciuma.
Guvernul pierde milioane cu detoxifierea celor care vor sa se lase, dar anul urmator sint inapoi pe strada, inebuniti.
Nu stiti ce va doriti!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 01:45

De la: JD, la data 2009-12-27 01:37:24In ceea ce privesc drogurile, aici in America, in Los Angeles, guvernul a introdus prin '60 aceasta campanie de exterminare.
Au vazut ca negrii se inmultesc repede, si au introdus in ghetouri droguri ca sa extermine pe negri.
Negri au inceput sa vinda la albi, si azi, drogurile sint o ciuma.
Guvernul pierde milioane cu detoxifierea celor care vor sa se lase, dar anul urmator sint inapoi pe strada, inebuniti.
Nu stiti ce va doriti!

Din păcate și din nefericire, pentru unii moralitatea a ajuns să fie "de modă veche"...nu ești trendy, dacă ai o brumă de decență și-ți dorești ca tu personal și cei dragi ție să fie cât-de-cât apărați prin lege de prostituție și stupefiante!
Mi-e din ce-în-ce mai silă de cum au ajuns unii dintre concetățenii mei să gândească!
Habar nu au de consecințele unor astfel de legi permisive! Mai ales într-o țară ca a noastră unde corupția este întâlnită de la cel mai mic la cel mai mare nivel!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 08:04

S-o faca gratis. Chiar sa dea bani clientilor...ca promovare a activitatii.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 08:05

Eu nu sint de acord sa se legalizeze prosti...sa se faca asa clandestin, ca e mai palpitant.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 08:50

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie!

Am starnit aceasta discutie pentru ca este un subiect important, dar nu m-am asteptat sa ajunga la un nivel atat de suburban, nu asta-i nota in care discutam. Doamna careia va adresati este cu adevarat o femeie inteligenta si cu opinii clare care merita respectul de a fi sustinuta, combatuta, dar in nici un caz injurata! Desi vad ca se poate apara si in aceste situatii consider ca daca va credeti barbat trebuie sa-i cereti scuze!

Nu trageti in pianist!
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 11:25

De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-27 08:50:15
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-12-27 01:07:16Te crezi tare desteapta de vrei sa ai ultimul cuvant cu toti,in realitate esti doar o javra ce doreste sa nu se legalizeze prostitutia ,poate asa te "vede"si pe tine vreun fomist...Pun pariu ca n-ai mai vazut demult nimic "la vizuina"daca stai aici sa te mahalagesti cu toti.Ce te f ..te grija pe tine daca se legalizeaza prostitutia sau consumul de droguri?!?Crezi ca te va obliga pe tine cineva sa consumi?Tu doar te crezi desteapta,tie frica de tentatii?Mai bine vezi-ti de cratita ta si moaie-ti fleanca aia spurcata jigodie!

Am starnit aceasta discutie pentru ca este un subiect important, dar nu m-am asteptat sa ajunga la un nivel atat de suburban, nu asta-i nota in care discutam. Doamna careia va adresati este cu adevarat o femeie inteligenta si cu opinii clare care merita respectul de a fi sustinuta, combatuta, dar in nici un caz injurata! Desi vad ca se poate apara si in aceste situatii consider ca daca va credeti barbat trebuie sa-i cereti scuze!

Mulțumesc!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 12:07

De ce sa lege prosti....sa fie ilegate.

lime

37 mesaje
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:21

Mihai
Ilegalule!
Tu vrei sa stirnesti vre-un sindicat sa te puna presedinte?
Nu crezi ca esti golan? Stai domne ca e democratie, mai asteapta ceva candidati.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 18:25

De la: lime, la data 2009-12-27 18:21:39Mihai
Ilegalule!
Tu vrei sa stirnesti vre-un sindicat sa te puna presedinte?
Nu crezi ca esti golan? Stai domne ca e democratie, mai asteapta ceva candidati.
io ma ofer in calitate de copresedinte la fundatia ajutati-i pe saraci cu bani pt. droguri

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
Mergi la: