Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:42
FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
981 mesaje
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:42
FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!
|
Fosta membra 9am.ro
49 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 17:01
totul e o marfa ,e de vanzare , trupul vanzare legalizata ,mai urmeaza deci sufletul ,nu ,doar si de aici putem scoate profit , ce ziceti?
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 23:22
De la: maria_onea, la data 2009-08-04 17:01:21totul e o marfa ,e de vanzare , trupul vanzare legalizata ,mai urmeaza deci sufletul ,nu ,doar si de aici putem scoate profit , ce ziceti?
Conform Bibliei, sufletul a fost prima marfa.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 06:05
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
49 mesaje
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:36
De la: nerciel, la data 2008-11-12 17:50:46poate cu un aer de frustrat fata de incultura si prostie in general am sa va rog pe cei care nu sunteti in stare sa scrieti corect in limba romana sa va abtineti in a raspunde, nu cred ca e de cuvinta ca insi ce nu`si cunosc nici macar gramatica sa discute un subiect pe care eu unul il gasesc benefic cel putin din punct de vedere economic ( scuzele si respectele pentru acele putine persoane care sunt in stare sa`si sustina un punct de vedere cu decenta si argumente intr`un limbaj corect )
calatorind mult in ultima vreme, am cunoscut pot spune f multi oameni, culturi, religii si politici de altfel, concluzia la care am ajuns fiind ca liberalizarea controlata si sustinuta cu bun simt aduce nenumarate beneficii.
am sa incep cu partea mai sensibila, drogurile (cu referire DOAR la cele slabe).
de la bun inceput trebuie sa intelegem ca nicio legea nu va reusi vreodata sa fie destul de dura sau de bine pusa la punct incat sa impiedice traficul. e precum in afaceri, profiturile sunt direct proportionale cu riscurile deci traficanti se vor gasi mereu . ajungem astfel la o serie de intrebari:
- de ce trebuie sa se imbogateasca niste tineri facand comert ilegal de plante cand un procentaj bun din acest comert ar putea intra in bugetul statului ?!?
sunt convins ca e un subiect tabu si probabil pentru o majoritate imoral, dar gasesc de prost gust indoctrinarea tipic romaneasca- pai daca tot se intampla si stim cu totii ca se intampla hai sa nu ne mai chinuim sa realizam prisosuri cand am putea oferi putin (consumul de plante usoare) ca sa salvam ceea ce e cu adevarat grav: consumul de droguri puternice !
Am sa trec astfel la un alt subiect delicat: legalizarea prostitutiei.. imi cer scuze aici pentru diferenta de opinii fata de persoanele cu conceptii religioase profunde. va rog sa nu judecati, la randu`mi nu o fac. <
Astfel daca am reusi sa legalizam prostitutia nu doar ca am reusi sa invingem un procentaj serios din enorma economia subterana romaneasca ce ne priveaza de sume inimaginabile, dar am crea nenumarate locuri de munca. si aici nu ma refer doar la persoanele ce practica la propriu activitatea, dar de asemenea am putea construi clinici si spitale speciale bazate pe probleme sexuale (sa nu fim orbi, bolile cu transmitere sexuala iau amploare peste tot in lume..). de asemenea, avand in vedere faptul ca nu ducem lipsa de frumosul sexului feminin am atrage din nou turisti care ar avea nevoie de cazare, masa, deci consum -->> bani straini-->> bunastare.
visez ca intr`o frumoasa zi sa putem deveni si noi toleranti, fara "sa moara capra vecinului" - invidia e pacat mai mare decat oricare altul pentru ca duce la ranchiuna, dependenta de ipocrizie si pacatul gandului , fara "magaritza satului" - pentru ca stim cu totii de cea mai veche munca , fara "suntem condusi de hoti" -prieteni se fura de mii de ori mai grosolan in tarile dezvoltate, acolo doar se reuseste subtilitatea si o mai buna musamalizare.. si de altfel, oricine ar fi acolo ar pune mana pe o particica a placintei ca deh asta
[/quote`i omu, ravnicios..
Acum in loc de liberalizarea prostitutiei inlocuiti cu liberalizarea coruptiei,tradarii etc din vanzarea sufletului ies bani nu? si apoi construi spitale pt boli psihice nu sexuale ,probleme psihice etc .....Cum suna ,doar e vorba de buget, nu?
|
dagaio
1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 00:09
Drogurile slabe NU sunt atat de periculoase ca TUTUNUL si ALCOOLUL!
Acestea ar putea fi legalizate si ar putea fi folosite in special in domeniul medical, stiindu-se faptul ca acestea NU provoaca dependenta ca celelalte doua de mai sus sau ca drogurile neusoare.
Daca s-ar legaliza prostitutia, chiar credeti ca banii pestilor vor ajunge la stat? Sunteti chiar asa naivi sa credeti ca voi veti avea beneficii din acest lucru? Cine fura banii contribuabililor
sau ati uitat???? V-ati vinde si mama si fiica, numai voua sa va mearga bine. Nu sunteti cu nimic mai buni decat cei care va fura! Daca se legalizeaza, viata voastra nu va fi mai frumoasa sau mai imbelsugata, voi doar veti vedea cum se imoralizeaza societatea inca traiti, veti trai urmarile dezastroase ale depravarii in fata copiilor vostri, veti vedea cum persoane ca voi sunt dezumanizate si folosite ca niste obiecte DOAR pentru bani, veti vedea case de toleranta cu femei si barbati in vitrine la vanzare in centrul orasului vostru, veti vedea apoi casele mai mari si mai luxoase ale parlamentarilor ( daca veti mai putea avea acces in zona lor ), veti vedea ca totul merge tot mai rau pentru voi si familiile voastre, veti pierde notiunea de frumos, de cinstit, de curat, de sanatos, de moral, de iubire, de speranta, de cultura, de curaj si tot ce va mai tine acum pe linia de plutire. Exploatarea persoanelor si controlul asupra vietii intime si private sunt incalcari ale drepturilor, umanitatii si libertatilor pe care oamenii trebuie sa le pastreze pt. se putea numi oameni.
Romania este cea mai nepotrivita tara pentru asa ceva, dat fiind ca LEGEA NU ESTE RESPECTATA, dar este folosita DOAR atunci cand romanii spera ca au ceva de castigat. Astfel, in Romania va exista atat prostitutia ilegala cat si cea legalizata. Traficul de persoane este in floare si continua sa infloreasca in Romania pt. ca BANII AU DEVENIT MAI IMPORTANTI DECAT OAMENII! Multi dintre voi ganditi DOAR cu buzunarul, dar tot nu e o gandire practica si economica pt. ca nu vedeti cat de mult ar castiga tara asta daca toti ati avea RESPECT pt. lege si RESPECT pt. umanitate si RESPECT pt. femei -- femeile pot fi folosite cu adevarat in toate domeniile, valorificate si NU impinse la coada societatii pt. ca barbatii misogini si prea mandri de la putere se simt frustrati de orice aparitie feminina.
V-ati gandit vreodata de ce acesti pesti nu sunt prinsi niciodata????? Pentru ca ei au bani destui sa mituiasca alti barbati ( politisti, politicieni, etc.) sau poate chiar sa le faca oferte greu de refuzat cu FEMEILE VOASTRE, care AR TREBUI SA VA IUBEASCA PE VOI, FRAIERILOR!
Cineva zicea ceva de genul: A face sex este o necesitate biologica. Daca nimeni nu primeste bani sa manance, sa bea, sa doarma, sa faca treaba mare sau sa faca treaba mica, atunci de ce sa primeasca bani sa faca sex cand asta o poti face si fara bani. Ar trebui arestati cei care consuma prostitutia si nu cei care o practica, pentru ca oferta fara cerere nu poate exista.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 00:58
De la: dagaio, la data 2009-08-06 00:09:13Drogurile slabe NU sunt atat de periculoase ca TUTUNUL si ALCOOLUL!
Acestea ar putea fi legalizate si ar putea fi folosite in special in domeniul medical, stiindu-se faptul ca acestea NU provoaca dependenta ca celelalte doua de mai sus sau ca drogurile neusoare.
Daca s-ar legaliza prostitutia, chiar credeti ca banii pestilor vor ajunge la stat? Sunteti chiar asa naivi sa credeti ca voi veti avea beneficii din acest lucru? Cine fura banii contribuabililor
sau ati uitat???? V-ati vinde si mama si fiica, numai voua sa va mearga bine. Nu sunteti cu nimic mai buni decat cei care va fura! Daca se legalizeaza, viata voastra nu va fi mai frumoasa sau mai imbelsugata, voi doar veti vedea cum se imoralizeaza societatea inca traiti, veti trai urmarile dezastroase ale depravarii in fata copiilor vostri, veti vedea cum persoane ca voi sunt dezumanizate si folosite ca niste obiecte DOAR pentru bani, veti vedea case de toleranta cu femei si barbati in vitrine la vanzare in centrul orasului vostru, veti vedea apoi casele mai mari si mai luxoase ale parlamentarilor ( daca veti mai putea avea acces in zona lor ), veti vedea ca totul merge tot mai rau pentru voi si familiile voastre, veti pierde notiunea de frumos, de cinstit, de curat, de sanatos, de moral, de iubire, de speranta, de cultura, de curaj si tot ce va mai tine acum pe linia de plutire. Exploatarea persoanelor si controlul asupra vietii intime si private sunt incalcari ale drepturilor, umanitatii si libertatilor pe care oamenii trebuie sa le pastreze pt. se putea numi oameni.
Romania este cea mai nepotrivita tara pentru asa ceva, dat fiind ca LEGEA NU ESTE RESPECTATA, dar este folosita DOAR atunci cand romanii spera ca au ceva de castigat. Astfel, in Romania va exista atat prostitutia ilegala cat si cea legalizata. Traficul de persoane este in floare si continua sa infloreasca in Romania pt. ca BANII AU DEVENIT MAI IMPORTANTI DECAT OAMENII! Multi dintre voi ganditi DOAR cu buzunarul, dar tot nu e o gandire practica si economica pt. ca nu vedeti cat de mult ar castiga tara asta daca toti ati avea RESPECT pt. lege si RESPECT pt. umanitate si RESPECT pt. femei -- femeile pot fi folosite cu adevarat in toate domeniile, valorificate si NU impinse la coada societatii pt. ca barbatii misogini si prea mandri de la putere se simt frustrati de orice aparitie feminina.
V-ati gandit vreodata de ce acesti pesti nu sunt prinsi niciodata????? Pentru ca ei au bani destui sa mituiasca alti barbati ( politisti, politicieni, etc.) sau poate chiar sa le faca oferte greu de refuzat cu FEMEILE VOASTRE, care AR TREBUI SA VA IUBEASCA PE VOI, FRAIERILOR!
Cineva zicea ceva de genul: A face sex este o necesitate biologica. Daca nimeni nu primeste bani sa manance, sa bea, sa doarma, sa faca treaba mare sau sa faca treaba mica, atunci de ce sa primeasca bani sa faca sex cand asta o poti face si fara bani. Ar trebui arestati cei care consuma prostitutia si nu cei care o practica, pentru ca oferta fara cerere nu poate exista.
cum sa ma adresez:salutare umbra veche sau bine ai revenit printre noi astia mai trilulilu?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
dagaio
1073 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 01:28
Bine te-am regasit, Florine!
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:01
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
DanubianKnight
746 mesaje
|
Postat pe: 9 August 2009, ora 17:51
De la: dagaio, la data 2009-08-06 00:09:13Drogurile slabe NU sunt atat de periculoase ca TUTUNUL si ALCOOLUL!
Pana la urma legat de drogurile usoare chestiunea nu se pune atat in termeni medicali- in fond, marijuana si hasisul n-ori fi cancerigene ca fumatul, dar sevrajul la ele se traduce in luni de zile de impotenta iar de afectat creierul tot il afecteaza-, ci constitutionali si juridici. Ideea este de fapt care principiu primeaza: cel al apararii sanatatii publice, sau cel al libertatii personale. Pe temeiul apararii sanatatii publice in fond se intemeiaza si foarte agresiva campanie antifumat din ultimii ani si s-a intemeiat si Prohibitia in America. Principiul libertatii personale primeaza insa in tari ca Olanda, care au legalizat consumul drogurilor usoare.
Cat priveste prostitutie, hai sa nu fim ipocriti. Reclamele la asa-zise saloane de masaj, in fapt bordeluri deghizate, exista peste tot iar prostitutia se practica, de fapt, pe fata, cu spaga la politie sau prin defectul legii (care cere ca infractiunea sa existe sa se faca dovada ca persoana respectiva isi castiga existenta in acest fel; daca e prinsa ca a luat bani o data ca sa faca sex, chestia e considerata cel mult contraventie la ordinea publica si bunele moravuri). Interdictia, de fapt, ii ajuta pe cei mai abjecti proxeneti, pentru ca nu exista nicio protectie pentru prostituate- care de multe ori sunt supuse unei adevarate sclavii, necastigand nimic pentru ele din ceea ce fac- si niciun control al prostitutiei, astfel ca in Romania prostitutia juvenila nu poate fi de fapt oprita in niciun fel. Castigul din legalizarea prostitutiei nu s-ar limita la niste incasari la buget (caci chiar daca practicantii acestei "meserii" ar face evaziune la greu, tot ar trebui sa plateasca ceva statului), dar la faptul ca atunci ar exista o minima protectie pentru prostituatele legale, ce nu ar mai putea fi vandute ca vitele pe cateva zeci sau sute de euro, batute, tinute sechestrate si hranite vai de steaua lor, asa cum se intampla acum, iar acea prostitutie ce nu este de acceptat, cea a minorilor, ar putea fi reprimata mult mai eficient (acum nu exista pedepse pentru clienti, chiar daca prostituata are sub 18 ani, nu exista niciun fel de incriminare pentru prostitutia masculina, chiar daca gigolo-ul este minor, iar sub o interdicite generala prostitutia infantila se amesteca cu prostitutia adultilor iar volumul de munca pentru ca cineva sa le suprime pe amandoua este mult prea mare).
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
9am134084
1 mesaj
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 21:57
haideti sa fim un pic seriosi....decat sa vezi "fetite vesele" la colt de strada mai bine le vezi intr`un loc special amenajat...decat sa vezi "droghisti" la colt de strada folosind aceeasi siringa si fumand pe ascuns si cumparand cine stie de la cine si cine stie ce le mai pune in stupefiantele alea mai bine isi cumpara de la farmacie...haideti sa vedem un pic si partea plina a paharului nu decat cea goala...sa fim un pic mai realisti...in olanda sunt absolut legale chestiile care la noi sunt in dezbateri...sincer mi se pare o idee excelenta cu legalizarea...BRAVO "BASE"...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 22:18
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 04:31
Cei care printr-o imprejurare nefericita ajung sa consume droguri trebuie ajutati sa se lase de ele .Sunt foarte multi copii atrasi in capcana drogurilor ,se practica in diverse locuri ,baruri spre exemplu ,unde li se pun droguri in suc daca se serveste suc la pahar ,pina se creeaza dependenta,mai e si curiozitatea ,teribilismul la adolescenti, EI TREBUIE AJUTATI si NU LASTI IN INCHISORI, ei trebuie tratati si NU trimisi in inchisori ,nu sunt hoti ,nu sunt criminali ,sunt dependenti de droguri asa cum multi de pe forum sunteti dependenti de tutun (tigari). altii de alcool,e aceeasi chestie ,numai ca drogurile ne distrug copii .Copii nostrii trebuie ajutati si NU trimisi la puscarie cu delicventii Ai copii Dorinel ? Ce se va intimpla cu viata ta daca intr-o zi vei afla ca se drogheaza ,si ca nu are dreptul la tratament ca trebuie sa faca puscarie cu hotii de drept comun sau cu criminali????
M
|
9am096416
278 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 04:33
scuze Dorinel . Intrebarea era pentru Dorulet .
M
|
Fosta membra 9am.ro
1276 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 08:50
Asta cu reteta e de-a dreptul. ..geniala...sa scrie pe reteta :Diagnostic:doritor de senzatii tari...se prescrie marijuana...revine la control dupa 30zile...  sa vezi atunci ...cozi la medicul de familie
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 11:04
Legalizarea prostitutiei cred ca trebuie facuta deoarece indiferent de pedeapsa prostitutia nu va dispare !
Prostituatele si preotii sunt cei care intra in ceea ce am putea numi cele mai vechi neserii sau ocupatii din istoria umanitatii .
Avantajele legalizarii ar fi o suma importanta care ar intra la bugetul de stat , contributia acestora la sistemul de pensii si de sanatate si in acest fel statul scapa in viitor de niste cliente ale asistatelor social ,deoarece ele in momentul de fata nu contribuie cu nimic pentru a-si asigura o pensie .
De ce sa le suportam tot noi cand vor avea anii de pensionare ?
Vor avea carte de munca si vor lucra intr-un cadru organizat,va exista cat de cat un control medical ,vor dispare poate minorele de pe aceasta piata a muncii !
Mentinerea situatiei actuale inseamna o mare evaziune fiscala ,abuzuri din partea pestilor ,nesiguranta zilei de maine pentru prestatoare ! Prostituatele nu vor dispare atata timp cat inca vom fi robii covenientelor si atata timp cat educatia in aceasta privinta tine cont de religie sau tipare !
Ca sa dispara trebuie sa apara altceva care sa tina loc de partenera ,sa presupunem ca in viitor vom crea partenere artificiale care vor limita acest flagel .
In momentul de fata singura posibilitate ar fi legalizarea deoarece nu poti contracara alegerea unor femei de a-si oferi corpul pentru bani-tentatia banului e mare !
Femeile care nu au studii si nici educatie prefera sa presteze o asemenea meserie decat sa munceasca undeva ca femeie de serviciu sau ca necalificata ,pe un salariu de mizerie !
Oricum cei care aleg sa-si astampere foamea sexuala cu niste femei frigide si folosite de toata lumea nu sunt de invidiat !
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 11:40
Cineva zicea ceva de genul: A face sex este o necesitate biologica. Daca nimeni nu primeste bani sa manance, sa bea, sa doarma, sa faca treaba mare sau sa faca treaba mica, atunci de ce sa primeasca bani sa faca sex cand asta o poti face si fara bani. Ar trebui arestati cei care consuma prostitutia si nu cei care o practica, pentru ca oferta fara cerere nu poate exista.,,
Dagaio ...ai mare dreptate ...dar din pacate mecanismul asta mizerabil al exploatarii sexuale ..are multe motoare in spate ...incepand cu proxenetii continuand cu politistii ...si e iarasi adevarat ca nici legalizarea n-o sa faca numic ...atata timp cat noi nu suntem nemti ....suntem si saraci ...si disperati...si indiferenti....si toleranti ...nu mai zic ...suntem de-a dreptul indolenti social....
Cat priveste legalizarea drogurilor usoare ...atat le-ar trebui...dupa ce suntem unul (ca tara ) din consumatorii medii dar si de dealeri ai drogurilor tari ...gen heroina ...astea sunt floare la ureche....
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 14:48
Ion si Gheorghe, fosti colegi , se intilnesc din intimplare dupa multi ani.
-Salut, colega! dar ce bine imi pare sa te revad, locuiesti in zona asta a orasului si nu ne-am intilnit pina acuma?
- Salut, salut, imi pare bine ca te-am intilnit, cu ce te lauzi, reusesti sa depasesti criza?
- Daaa, am gasit solutia salvatoare, de fapt sotia mea a gasit-o, si-a deschis un SRL. profil prestari servicii, si ne merge ca pe roate, avem clienti non stop, imi sint angajate si cele doua fete ale mele. Tie cum iti merg afacerile?
- Foarte bine, am venit prin acest cartier sa ma detensionez,intelegi ce vreau sa spun, am auzit ca aici se fac prestari de servicii de cea mai buna calitate. Plus ca in cartierul meu nu mai am acces de cind sotia a spart toate geamurile de la unitatile prestatoare de prostitutie legalizata. Aici tarifele sint acceptabile, ofertele sint diversificate, iar prestatoarele de seviciu ce sa zic, iti ofera o diversitate si o deschidere spre al noulea cer. 'FETELE LUI TATA", se numeste firma, ti-o recomand si tie daca inca nu i-ai calcat pragul.
- O stiu, o stiu ff bine ...e firma sotiei si a fetelor mele.
- Imi pare rau, nu am stiut!
- Nu-ti face probleme, sa stii am achitat toate fondurile (fundurile) la stat, ca deeee, saracii de unde sa-si mai ia si ei leafa.......saracii, trebuie sa punem toti umarul, capul sau ce avem mai bun sa scoatem tara din rahat....
|
9am037202
136 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 17:07
Mai mare prostie ca cea pe care a zis-o Alehin mai sus nici ca se putea.
1- nimeni nu va fi obligat sa practice daca nu vrea
2-nu e ca si atunci cand mananci, dormi etc .etc. Ca sa faci un sex normal, unui barbat ii trebuie totusi o femeie care vrea sau nu sa faca sex cu el. Deci necesitatea sa zicem de face sex se loveste de acceptul femeii de unde rezulta fie ca trebuie sa-i faci curte o perioada sa incerci sa o convingi sau sa renunti si sa mergi la un bordel unde contra bani se rezolva problema. Exact ca mersul la restaurant cand nu gatesti acasa.! prea multe complexe morale ne facem noi femeile mai ales daca nu ne obliga nimeni. fiecare face ce vrea cu corpul si cu viata lui.
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 18:51
Mai mare prostie ca cea pe care a zis-o Alehin mai sus nici ca se putea. ,,
Dca esti asa de PROASTA si nu vezi ca ce crezi tu ca am spus eu ...a spus cineva dinainte (Dagaio) ...si eu am citat-o ..vezi ghilimele...nu ma mai mir nici de ce fel de rahat ai in cap ...l
Leaga-te  de unul de teapa ta ....ca la asa o foanfa nu ma mai sinchisesc sa raspund....pe viitor ...
Ti-am dat doar ce meriti .....  SICTIR ...
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:56
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 21:04
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:08
De la: 9am096416, la data 2009-09-30 04:31:34Cei care printr-o imprejurare nefericita ajung sa consume droguri trebuie ajutati sa se lase de ele .Sunt foarte multi copii atrasi in capcana drogurilor ,se practica in diverse locuri ,baruri spre exemplu ,unde li se pun droguri in suc daca se serveste suc la pahar ,pina se creeaza dependenta,mai e si curiozitatea ,teribilismul la adolescenti, EI TREBUIE AJUTATI si NU LASTI IN INCHISORI, ei trebuie tratati si NU trimisi in inchisori ,nu sunt hoti ,nu sunt criminali ,sunt dependenti de droguri asa cum multi de pe forum sunteti dependenti de tutun (tigari). altii de alcool,e aceeasi chestie ,numai ca drogurile ne distrug copii .Copii nostrii trebuie ajutati si NU trimisi la puscarie cu delicventii Ai copii Dorinel ? Ce se va intimpla cu viata ta daca intr-o zi vei afla ca se drogheaza ,si ca nu are dreptul la tratament ca trebuie sa faca puscarie cu hotii de drept comun sau cu criminali????
Nu există "capcana drogurilor", decât părinți care nu dau educație copiilor și îi lasă în voia sorții...să facă ce vor sau ce le trece prin cap!!! Și-apoi ceea ce spui mai sus...  ...este cel puțin ilar!!! Poate ar trebui să "cobori" în viața reală...și să nu mai încerci să descrii scenarii desprinse de la Hollywood, cu "baruri unde se pun droguri în băutură".....
Nici un patron nu face așa ceva...este prea scump!!!!!...și vorba aia: "gheșeftul" lui...unde ar mai fi?!...Ar da faliment cât ai zice "pește"!
Cei care apucă pe panta drogurilor...având în vedere faptul că "trăim în România"....ajung foarte repede să fure și să ucidă...pentru a-și "satisface viciul"...care să nu uităm că este mult prea scump pentru "buzunarele" românilor!
Încă n-am auzit de nimeni să fie omorât pentru o țigară...dar pentru procurarea de droguri...mai tot timpul se întâmplă...peste tot în lume!
...Și da! am doi copii...pe care îi iubesc...și de care mă asigur zi de zi că sunt informați corect...iar dacă vreunul, prin absurd ar alege o astfel de cale....l-aș iubi la fel de mult, dar aș fi de acord să suporte consecințele faptelor sale!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:14
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:20
De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:14:02De la: karpov, la data 2009-09-30 11:04:34
Legalizarea prostitutiei cred ca trebuie facuta deoarece indiferent de pedeapsa prostitutia nu va dispare !
Prostituatele si preotii sunt cei care intra in ceea ce am putea numi cele mai vechi neserii sau ocupatii din istoria umanitatii .
Avantajele legalizarii ar fi o suma importanta care ar intra la bugetul de stat , contributia acestora la sistemul de pensii si de sanatate si in acest fel statul scapa in viitor de niste cliente ale asistatelor social ,deoarece ele in momentul de fata nu contribuie cu nimic pentru a-si asigura o pensie .
Vor avea carte de munca si vor lucra intr-un cadru organizat,va exista cat de cat un control medical ,vor dispare poate minorele de pe aceasta piata a muncii !
Mentinerea situatiei actuale inseamna o mare evaziune fiscala ,abuzuri din partea pestilor ,nesiguranta zilei de maine pentru prestatoare ! Prostituatele nu vor dispare atata timp cat inca vom fi robii covenientelor si atata timp cat educatia in aceasta privinta tine cont de religie sau tipare !
Ca sa dispara trebuie sa apara altceva care sa tina loc de partenera ,sa presupunem ca in viitor vom crea partenere artificiale care vor limita acest flagel .
In momentul de fata singura posibilitate ar fi legalizarea deoarece nu poti contracara alegerea unor femei de a-si oferi corpul pentru bani-tentatia banului e mare !
Femeile care nu au studii si nici educatie prefera sa presteze o asemenea meserie decat sa munceasca undeva ca femeie de serviciu sau ca necalificata ,pe un salariu de mizerie !
Oricum cei care aleg sa-si astampere foamea sexuala cu niste femei frigide si folosite de toata lumea nu sunt de invidiat !
M-am oprit din citit la a 3-a propoziție...pentru că ceea ce ai scris...este bullshit!!!!
Vreau și eu să o văd pe aia care ar plăti impozit și taxe la stat...ca să-i scrie pe cartea de muncă " PROSTITUATĂ"
N-AI SĂ VEZI AȘA CEVA....ESTE CEL MULT O GLUMĂ...PROASTĂ! si mie mi se pare o tampenie, Dora, deci te sustin
dar ma mai intreb ceva  la cat se da de destept Karpov asta, cum naiba de nu a invatat inca sa scrie in limba romana, dar totusi joaca sah cu ochii la spate  si mai face si sex cu orele.eu nu prea il cred pe baiatu' asta  cred ca minte cam multisor
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:21
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-01 22:20:24De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:14:02De la: karpov, la data 2009-09-30 11:04:34
M-am oprit din citit la a 3-a propoziție...pentru că ceea ce ai scris...este bullshit!!!!
Vreau și eu să o văd pe aia care ar plăti impozit și taxe la stat...ca să-i scrie pe cartea de muncă " PROSTITUATĂ"
N-AI SĂ VEZI AȘA CEVA....ESTE CEL MULT O GLUMĂ...PROASTĂ! si mie mi se pare o tampenie, Dora, deci te sustin
dar ma mai intreb ceva la cat se da de destept Karpov asta, cum naiba de nu a invatat inca sa scrie in limba romana, dar totusi joaca sah cu ochii la spate si mai face si sex cu orele.eu nu prea il cred pe baiatu' asta cred ca minte cam multisor
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:47
De la: aadnanaaa, la data 2009-10-01 22:21:18De la: aadnanaaa, la data 2009-10-01 22:20:24De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:14:02De la: karpov, la data 2009-09-30 11:04:34
dar ma mai intreb ceva la cat se da de destept Karpov asta, cum naiba de nu a invatat inca sa scrie in limba romana, dar totusi joaca sah cu ochii la spate si mai face si sex cu orele.eu nu prea il cred pe baiatu' asta cred ca minte cam multisor
"minte"???  ....de unde atâta minte...ete mai mult "fără" decât "cu"
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 22:52
De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:47:13De la: aadnanaaa, la data 2009-10-01 22:21:18De la: aadnanaaa, la data 2009-10-01 22:20:24De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:14:02De la: karpov, la data 2009-09-30 11:04:34
"minte"??? ....de unde atâta minte...ete mai mult "fără" decât "cu"
|
Fosta membra 9am.ro
5243 mesaje
|
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 00:16
De la: Dorulet, la data 2009-10-01 22:14:02De la: karpov, la data 2009-09-30 11:04:34
Cand esti limitat e bine sa stai departe de cei care gandesc - daca ai cunoaste legile sau proiectele de lege ai sti ca din 2010 cartile de munca dispar ! Si in momentul de fata se poate face un contract de asigurare cu casa de pensii si poti plati o contributie de vreo 31,5 % la venitul declarat -iti merge vechimea si te costa mai putin decat daca ai fi angajat cu carte de munca si nici nu trebuie sa declari ce faci deoarece poti sa nu faci nimic si doar sa contribui .
Vezi ce inseamna sa nu sti si sa nu gandesti ,intri singura in capcana ca musca in lapte !
N-AI SĂ VEZI AȘA CEVA....ESTE CEL MULT O GLUMĂ...PROASTĂ!
|
|
|