Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:20
raspund si eu la intrebarea initiala....
probabil ca sunt posibile aceste legalizari. probabil ca prostitutia nu mai are mult oricum.
era mai buna intrebarea daca santem noi de acord sau nu. personal, sant de acord mai ales la faza cu drogurile. si acum am sa argumentez.
pe lumea asta e nevoie de persoane capabile, inteligente, sanatoase. la fel ca in regnul animal. noi santem singura specie fara dusmani pe lumea asta. deci selectia naturala in cazul speciei umane este aproape de 0. in concluzie, sant de acord sa se legalizeze, pentru ca persoanele inteligente si sanatoase la cap, nu cred ca ar ajunge sa se droogheze. s-ar droga smecherii de bani gata, si tot felul de ratati, de care oricum nu avem nevoie. concluzia: ar ramane persoanele inteligente, capaile si am scapa de scursuri. iata selectia naturala la om.
TRAIASCA DROGURILE LEGALIZATE! TOATE DACA E POSIBIL! doamne da sa legalizeze si heroina si tot ce e mai rau! (poate scapam si de manelisti, ca astia de obicei au un IQ cam slabutz....  )
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:20
De la: Republicanus, la data 2009-07-13 20:38:38ca sa raspund la intrebarea initiala a topicului:
prostitutia in Romania cred ca va fi legalizata relativ curand, exista proiecte de lege in acest sens de mult dar s-a tot evitat votarea lor ca vezi doamne, biserica ortodoxa, moralitatea, bla bla bla. Dar eu cred ca mai curand decat credem va fi legalizata.
In ceea ce priveste drogurile usoare, acolo e mai greu, pentru ca romanii nu stiu sa faca diferenta, pentru romani drogul e drog.
Desi e clar ca intre marijuana si heroina e o diferenta ca de la cer la pamant pentru cine are macar niste informatii de baza, pentru marea majoritate e tot drog si il trateaza ca atare.
La nivel European, in Olanda este lega canabisul (ai voie sa detii maxim 5 grame de persoana), in Belgia iarasi este legal sa detii maxim 3 grame (ce depaseste 3 grame e considerat "intentie de a distribui" si se pedepseste) si in Germania ai voie sa detii cantitati mici pentru consum propriu. Cam asta stiu de Europa, in rest cred ca e ilegal...
Nu discut prima parte....cea cu prostituția.
În ce privește drogurile, am mai spus-o și o repet, DUC LA MOARTE!!!!!
Ce fel de diferență vrei să fac între "iarbă" și heroină???  Crezi că nu știu ce este una și ce este cealaltă???
Bogdan, dacă ești cinstit cu tine însuți, ar trebui să recunoști că orice drog, duce la DEPENDENȚĂ. Nu este nici unul din cele enumerate de tine să nu ducă la dependență mai devreme (în cazul heroinei) sau mai târziu (în cazul canabisului).
Cum crezi tu că legalizarea acestora din urmă ar fi un lucru bun????
Tot la dependență duc și astea...doar că mai târziu.  Cui crezi că-i convine să vadă cum persoana iubită își distruge sistematic sănătatea și viața???
Poate și eu aș fi de acord cu legalizarea lor....dacă prețul unui gram, din aceste droguri (ușoare  )...ar fi identic cu a unui LEXUS
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:23
De la: vladidec, la data 2009-07-14 14:03:18De la: maria_onea, la data 2009-07-14 11:57:25Daca mama ta,tatal tau,fratii tai ,rudele tale,prietenii tai s-ar droga,s-ar prostituasi te-ai alege si cu frati nascuti dependenti si bolnavi de boli ereditare cumplit nu? Dragostea e buna, tot ce e la extrem-prostitutia- e buna?Vinul e bun, dependenta e buna?Ai libertatea sa alegi pt tine si pt cei dragi tie.Saraca normalitate! parca ti-ar fi rusine cu ea! VALORI MORALE ?Plictiseala!!!!!! prostitutiein toate domeniile , spargem tipare si ne aruncam cu capul inainte -pana unde?pana cand?cu ce consecinte?Ce ziceti? o lume ideala pentru copiii nostri?
BRAVOOOO .... STI CUM SE ZICE, CE'I PREA MULT STRICA ! si cum romanului nu'i ajunge niciodata si iti vrea toata mana, sa legalizam tot, de la spaga pana la furturi .... defapt la drequ, scoateti toate legile, democratie pur sange... poate asa ne grabim disparitia....si nu mai chinuim si alte generatii cu faptul ca se nasc romani...ce vina au ei ?
Vlăduț, ce numești tu aici pe post de "democrație pură"...de fapt și de drept se numește anarhie!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:25
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
probabil ca sunt posibile aceste legalizari. probabil ca prostitutia nu mai are mult oricum.
era mai buna intrebarea daca santem noi de acord sau nu. personal, sant de acord mai ales la faza cu drogurile. si acum am sa argumentez.
pe lumea asta e nevoie de persoane capabile, inteligente, sanatoase. la fel ca in regnul animal. noi santem singura specie fara dusmani pe lumea asta. deci selectia naturala in cazul speciei umane este aproape de 0. in concluzie, sant de acord sa se legalizeze, pentru ca persoanele inteligente si sanatoase la cap, nu cred ca ar ajunge sa se droogheze. s-ar droga smecherii de bani gata, si tot felul de ratati, de care oricum nu avem nevoie. concluzia: ar ramane persoanele inteligente, capaile si am scapa de scursuri. iata selectia naturala la om.
TRAIASCA DROGURILE LEGALIZATE! TOATE DACA E POSIBIL! doamne da sa legalizeze si heroina si tot ce e mai rau! (poate scapam si de manelisti, ca astia de obicei au un IQ cam slabutz.... )
 Huh....și mai ziceau unii p-aci că eu sunt viperă....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:27
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
TRAIASCA DROGURILE LEGALIZATE! TOATE DACA E POSIBIL! doamne da sa legalizeze si heroina si tot ce e mai rau! (poate scapam si de manelisti, ca astia de obicei au un IQ cam slabutz.... )
sa ma contrazica cineva!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:40
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:27:26De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
sa ma contrazica cineva!
Ei uite, o fac eu!!!
Cine ești tu să decizi cine merită sau nu să trăiască??? Și află de la mine că selecția naturală își face treaba....într-un fel sau altul și fără legalizarea drogurilor. Eu am o viziune mai amplă asupra denumirii de "selecție naturală".
Chiar crezi că inteligența te ajută la sapă???? Sau ai nevoie de ea????
De inteligență și IQ ridicat au nevoie doar cei care se ocupă de anumite domenii...care nu implică agricultura, construcțiile...mă refer la "mâna de lucru"....dacă toți ăștia ar dispărea cine crezi tu că ar mai muncii??? Mă refer la muncă brută (săpat șanțuri și toate celelalte)!!!
Doar am vrut să-ți demonstrez cât ești de absurdă!!! Este doar un exemplu...dar aș putea continua!
Oricât de atent ai fi la educația unui copil...el rămâne copil cu o putere de discernământ destul de mică, asta ca să nu mai vorbim de influiențele din jur....de la tot pasul! Ce fel de IQ ar trebui să aibă să nu poată fi "dus în ispita" drogurilor???
|
vladidec
851 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:55
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:23:51De la: vladidec, la data 2009-07-14 14:03:18De la: maria_onea, la data 2009-07-14 11:57:25Daca mama ta,tatal tau,fratii tai ,rudele tale,prietenii tai s-ar droga,s-ar prostituasi te-ai alege si cu frati nascuti dependenti si bolnavi de boli ereditare cumplit nu? Dragostea e buna, tot ce e la extrem-prostitutia- e buna?Vinul e bun, dependenta e buna?Ai libertatea sa alegi pt tine si pt cei dragi tie.Saraca normalitate! parca ti-ar fi rusine cu ea! VALORI MORALE ?Plictiseala!!!!!! prostitutiein toate domeniile , spargem tipare si ne aruncam cu capul inainte -pana unde?pana cand?cu ce consecinte?Ce ziceti? o lume ideala pentru copiii nostri?
BRAVOOOO .... STI CUM SE ZICE, CE'I PREA MULT STRICA ! si cum romanului nu'i ajunge niciodata si iti vrea toata mana, sa legalizam tot, de la spaga pana la furturi .... defapt la drequ, scoateti toate legile, democratie pur sange... poate asa ne grabim disparitia....si nu mai chinuim si alte generatii cu faptul ca se nasc romani...ce vina au ei ?
Vlăduț, ce numești tu aici pe post de "democrație pură"...de fapt și de drept se numește anarhie!
Sincer ? ma doare in undeva (si nici acolo), ce denumire vreti sa'i dati ! Monarhie, democratie, de dreapta, de stanga, de mijloc, mie imi e clar un lucru ! Si anume : Nu vreau sa mai inghit ideile de tot rahatul....si am sa le atac cum pot....! ....O combinatie fatala de Hitler - Ceausescu - Vlad tepes - Si Vladidec = oare ce ar iesi ?
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:55
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:27:26De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
sa ma contrazica cineva!
si eu te contrazic un pic.avem selectie naturala si mai ales in randul astora care se nasc in familii pline de bani.in primul rand astia daca vreau droguri fac rost de ele oricu si in al doilea rand au masinile:masinile super tari cumparate de mami si tati care ii implica in accidente care pot avea urmari tragice.
eu zic ca ce ai zis tu mai sus, nu prea are sens.daca s-ar face o legalizare a drogurilor, s-ar face pentru a mai starpi castigurile fabuloase de bani de pe piata la negru, in niciun caz pentru ce ai spus tu.la fel cu prostitutia.
si stai linistita, ca cine vrea sa consume droguri le poate consuma si acum
asa, iar la selectie naturala mai intra si : bolile incurabile, epidemiile (care mai exista si in ziua de azi, ex AH1N1), cum ziceam mai sus masinile si incamulte altele care nu imi trec prin cap acum.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:56
si cum se realizeaza selectia la om?
chiar sant curioasa, cum?
cate un rarisim accident in care e atacat omul de lei, ursi sau alte animale?
cate un rarisim caz in care mai moare ca nu are bani de medicamente?
uita-te in jur. santem, si am mai spus asta pe forum, cea mai bolnavicioasa specie de pe terra. unde ai mai vazut lup paralizat sau leu fara picioare si asa mai departe. in mod normal, in natura, astfel de exemplare se pierd repede. noi ne taram efectiv vietile si le tragem dupa noi, doar doar mai castigam o zi. asta e selectia naturala? selectia naturala este impiedicata azi in mare parte prin medicina.
si unde am spus eu ca cei inteligenti nu pot sapa? nu m-am referit la cei cu IQ 150. m-am referit la oamenii civilizati, care stiu trai in armonie cu ei insisi si cu cei din jur, oamenii echilibrati psihic si din toate punctele de vedere. nu neaparat genii.
in schimb, nu stiu daca avem nevoie de smecherii de bani gata, care umbla in masini super scumpe, care sant părosti garmada, au 10 facultati toate terminate pe bani, care au excese de grandomanie, si care poate intr-o zi te secera pe trecerea de pietoni, si mai apoi scapa ca are tata pile si bani. astia sant primii care ar termina-o cu viata in cazul asta.
nu decid eu, stai linistita cine moare si cine nu. imi spun doar parerea. decid altii, relax, fara sa ne intrebe macar daca santem de acord sau nu. daca as decide eu, poate ar scapa omenirea asta mai usor decat cum au de gand altii sa ne secere de pe fata pamantului.
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 14:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 14:55:24De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:27:26De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
sa ma contrazica cineva!
si eu te contrazic un pic.avem selectie naturala si mai ales in randul astora care se nasc in familii pline de bani.in primul rand astia daca vreau droguri fac rost de ele oricu si in al doilea rand au masinile:masinile super tari cumparate de mami si tati care ii implica in accidente care pot avea urmari tragice.
eu zic ca ce ai zis tu mai sus, nu prea are sens.daca s-ar face o legalizare a drogurilor, s-ar face pentru a mai starpi castigurile fabuloase de bani de pe piata la negru, in niciun caz pentru ce ai spus tu.la fel cu prostitutia.
asa, iar la selectie naturala mai intra si : bolile incurabile, epidemiile (care mai exista si in ziua de azi, ex AH1N1), cum ziceam mai sus masinile si incamulte altele care nu imi trec prin cap acum.
cate accidente de copilasi de bani gata ai vazut? eu am vazut multe. in care ei nu au patit nimic, in schimb au murit altii din cauza lor, si pe ei ii doare in cot, ca ia scos taticu de la inghesuiala.
iar bolile....am mai spus asta....foarte putin....comparativ cu cele aproape 7 miliarde de oameni care traiesc pe terra....
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:03
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:58:40De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 14:55:24De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:27:26De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
sa ma contrazica cineva!
cate accidente de copilasi de bani gata ai vazut? eu am vazut multe. in care ei nu au patit nimic, in schimb au murit altii din cauza lor, si pe ei ii doare in cot, ca ia scos taticu de la inghesuiala.
iar bolile....am mai spus asta....foarte putin....comparativ cu cele aproape 7 miliarde de oameni care traiesc pe terra....
pai draga, asta e selectia naturala.selectie naturala nu inseamna ca mor 25 de milioane de oameni odata, ci , ca in timp se moare din cauza unui sau altui motiv, ca nu traim toti pana la 70 de ani.asta e selectie naurala.de aia ii si spune naturala, ca se face de la sine , nu o faci tu
si ia gandeste-te, daca te nasteai intr-o familie plina de bani, oare tot asa gandeai?
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:06
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:20:36De la: Republicanus, la data 2009-07-13 20:38:38ca sa raspund la intrebarea initiala a topicului:
prostitutia in Romania cred ca va fi legalizata relativ curand, exista proiecte de lege in acest sens de mult dar s-a tot evitat votarea lor ca vezi doamne, biserica ortodoxa, moralitatea, bla bla bla. Dar eu cred ca mai curand decat credem va fi legalizata.
In ceea ce priveste drogurile usoare, acolo e mai greu, pentru ca romanii nu stiu sa faca diferenta, pentru romani drogul e drog.
Desi e clar ca intre marijuana si heroina e o diferenta ca de la cer la pamant pentru cine are macar niste informatii de baza, pentru marea majoritate e tot drog si il trateaza ca atare.
La nivel European, in Olanda este lega canabisul (ai voie sa detii maxim 5 grame de persoana), in Belgia iarasi este legal sa detii maxim 3 grame (ce depaseste 3 grame e considerat "intentie de a distribui" si se pedepseste) si in Germania ai voie sa detii cantitati mici pentru consum propriu. Cam asta stiu de Europa, in rest cred ca e ilegal...
Nu discut prima parte....cea cu prostituția.
În ce privește drogurile, am mai spus-o și o repet, DUC LA MOARTE!!!!!
Ce fel de diferență vrei să fac între "iarbă" și heroină??? Crezi că nu știu ce este una și ce este cealaltă???
Bogdan, dacă ești cinstit cu tine însuți, ar trebui să recunoști că orice drog, duce la DEPENDENȚĂ. Nu este nici unul din cele enumerate de tine să nu ducă la dependență mai devreme (în cazul heroinei) sau mai târziu (în cazul canabisului).
Cum crezi tu că legalizarea acestora din urmă ar fi un lucru bun????
Tot la dependență duc și astea...doar că mai târziu. Cui crezi că-i convine să vadă cum persoana iubită își distruge sistematic sănătatea și viața???
Poate și eu aș fi de acord cu legalizarea lor....dacă prețul unui gram, din aceste droguri (ușoare )...ar fi identic cu a unui LEXUS
Dora, eu personal nu detin suficiente date si nu am cunostintele necesare pentru a sti sigur ca toate (heroina sau canabis) dau dependenta si duc la moarte. Stiu doar ce am vazut ba pe la TV ba chiar pe strada (ca ma uit cu groaza cum majoritatea amicilor din copilarie cu care ma jucam in fata blocului au ajuns acum "cu acu'n vena" brrrr).
Eu pana acum n-am auzit si n-am vazut pe nimeni sa moara de la canabis. Poate nu sunt eu bine informat, se prea poate, dar din cunostintele mele (destul de limitate in domeniul asta) nu am auzit de asa ceva.
In cazul heroinei, ei, acolo e alta poveste, povesti de supradoze auzi la tot pasul (supradoza nu din vreo greseala a utilizatorului, ci din cauza ca organismul cere din ce in ce mai mult), depedenta ce sa mai vorbim (eu personal am auzit ca marijuana nu da dependenta, dar se poate ca informatia asta sa fie eronata).
Deci, imi pare rau, dar ...OK, toate sunt droguri, si un somnifer sau un calmant pe care il iei, tot drog e, dar faptul ca toate sunt droguri nu inseamna ca trebuiesc bagate in aceeasi categorie. Uite, cand cumperi un paracetamol sinus de la farmacie, ala contine si alte substante care pot intra in categoria droguri (iti dau somnolenta, ameteli in unele cazuri). Poti sa pui paracetamolul ala in aceeasi categorie cu heroina? Eu nu prea as crede.
Pana la urma, hai sa fim cinstiti, de ce nu scoatem si tutunul in afara legii? Ca si ala da dependenta si tot ucide, doar ca mai lent...
Eu ti-am mai spus, niste legi care transforma brusc poate niste zeci sau sute de mii de oameni in infractori, sunt niste legi oribile si abuzive! Mi se pare mult mai uman sa legalizezi si sa tii sub control un fenomen decat sa arati "zero toleranta" la suprafata, dar care duce la piata neagra infloritoare.
De ce crezi ca mai exista astazi traficanti si consumatori de droguri, nu numai la noi ci in toata lumea? Pedepsele sunt imense, iar in occident chiar nu poti sa spui ca nu se aplica legea (poate la noi ai putea sa ai scuza asta). Cu toate astea exista.
Sa-ti dau un exemplu, in Olanda unde e legal canabisul, proportia de dependenti de droguri e cu MULT sub proportia medie europeana! Nu spune ceva chestia asta? Eu cred ca spune multe.
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:07
nu m-am nascut intr-o familie cu bani, deci nu am de unde sa stiu cum as fi gandit in acel caz....
daca dublarea populatiei terrei la un interval tot mai scurt de timp (mi se pare ca am ajuns la vreo 20 ani dar nu vreau sa spun prostii) ti se pare tie selectie naturala....adica acum santem cca 6mld jumate, si peste vreo 10 ani vom fi 14 miliarde...asta numesti selectie naturala......pai daca asa s-ar inmulti si s-ar "selecta natural" si animalele, in acest ritm alert, unde naiba am mai incapea pe lumea asta?
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:11
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 15:07:59nu m-am nascut intr-o familie cu bani, deci nu am de unde sa stiu cum as fi gandit in acel caz....
daca dublarea populatiei terrei la un interval tot mai scurt de timp (mi se pare ca am ajuns la vreo 20 ani dar nu vreau sa spun prostii) ti se pare tie selectie naturala....adica acum santem cca 6mld jumate, si peste vreo 10 ani vom fi 14 miliarde...asta numesti selectie naturala......pai daca asa s-ar inmulti si s-ar "selecta natural" si animalele, in acest ritm alert, unde naiba am mai incapea pe lumea asta?
precizare: ultima dublare a populatiei s-a realizat cam in 20 de ani...dar la rimtul actual, acest lucru se va intimpla si mai repede. adica, in urmatorii 10 ani ne vom dubla numarul, apoi in urmatorii 5....asta e selectia ta naturala?
nu vreau sa inteleaga nimeni ca sant chiar atata de rea sau absurda, dar hai sa gandim totusi logic
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:12
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 15:07:59nu m-am nascut intr-o familie cu bani, deci nu am de unde sa stiu cum as fi gandit in acel caz....
este topic special pe social despre asta
sa nu fim offtopic
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:13
ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pai, ea inca mai exista, dar omul face eforturi colosale sa o elimine. De exemplu ganditi-va la un copil nascut cu malformatii cardiace din cauze ereditare... pai copilul ala ar muri daca ar fi dupa selectia naturala, omul poate sa intervina si sa-l salveze, sa il faca sa duca o viata aproape normala (ce inseamna normala e discutabil).
Selectia naturala la om o sa cam dispara treptat, o sa fie inlocuita de o selectie "artificiala', facuta chiar de om, dar mai e pana atunci. Or sa fie eleminate defectele genetice care predispun sau chiar duc la anumite imbolnaviri, o sa fie inventate tot felul de vaccinuri care aduc imunitate la practic orice.
Lasa, ca faptul ca selectia naturala la om e din ce in ce mai putin vizibila e un lucru bun. Sau ati prefera cumva sa moara oamenii ca mustele cum mureau inainte de ciuma sau holera?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:15
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pai, ea inca mai exista, dar omul face eforturi colosale sa o elimine. De exemplu ganditi-va la un copil nascut cu malformatii cardiace din cauze ereditare... pai copilul ala ar muri daca ar fi dupa selectia naturala, omul poate sa intervina si sa-l salveze, sa il faca sa duca o viata aproape normala (ce inseamna normala e discutabil).
Selectia naturala la om o sa cam dispara treptat, o sa fie inlocuita de o selectie "artificiala', facuta chiar de om, dar mai e pana atunci. Or sa fie eleminate defectele genetice care predispun sau chiar duc la anumite imbolnaviri, o sa fie inventate tot felul de vaccinuri care aduc imunitate la practic orice.
Lasa, ca faptul ca selectia naturala la om e din ce in ce mai putin vizibila e un lucru bun. Sau ati prefera cumva sa moara oamenii ca mustele cum mureau inainte de ciuma sau holera?
eu sunt de acord cu tine
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:15
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:56:25si cum se realizeaza selectia la om?
uita-te in jur. santem, si am mai spus asta pe forum, cea mai bolnavicioasa specie de pe terra. unde ai mai vazut lup paralizat sau leu fara picioare si asa mai departe. in mod normal, in natura, astfel de exemplare se pierd repede. noi ne taram efectiv vietile si le tragem dupa noi, doar doar mai castigam o zi. asta e selectia naturala? selectia naturala este impiedicata azi in mare parte prin medicina.
si unde am spus eu ca cei inteligenti nu pot sapa? nu m-am referit la cei cu IQ 150. m-am referit la oamenii civilizati, care stiu trai in armonie cu ei insisi si cu cei din jur, oamenii echilibrati psihic si din toate punctele de vedere. nu neaparat genii.
in schimb, nu stiu daca avem nevoie de smecherii de bani gata, care umbla in masini super scumpe, care sant părosti garmada, au 10 facultati toate terminate pe bani, care au excese de grandomanie, si care poate intr-o zi te secera pe trecerea de pietoni, si mai apoi scapa ca are tata pile si bani. astia sant primii care ar termina-o cu viata in cazul asta.
nu decid eu, stai linistita cine moare si cine nu. imi spun doar parerea. decid altii, relax, fara sa ne intrebe macar daca santem de acord sau nu. daca as decide eu, poate ar scapa omenirea asta mai usor decat cum au de gand altii sa ne secere de pe fata pamantului.
Cred că glumești!!!  Păi îți spun eu cum se face selecția....cu câte un cutremur, tzunami, mai o alunecare de teren, o inundație, un vulcan, un război pe ici-colea....dar cred că deja ai prins ideea!
Dacă te referi strict la România, păi află draga mea că la noi scorul natalității este clar cu muuult sub limită. Noi ar trebui să ne înmulțim să ne meargă bine...altfel, o să vedeți voi pe  .
Eu nu cred că voi mai prinde vremurile alea  din fericire pentru mine
Din ceea ce ai scris tu mai sus, eu văd doar INVIDIE...multă, multă invidie pe cei înstăriți!!! Atât!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:17
Pina in 2400 populatia va scade cu 30%. aveti rabdare
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:19
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:25:14De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:20:32raspund si eu la intrebarea initiala....
Cine?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:20
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:56:25si cum se realizeaza selectia la om?
Unii sint trimisi in cer, altii ramin pe pamint.
|
romamona
11 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:21
De la: vladidec, la data 2009-07-14 14:55:20De la: Dorulet, la data 2009-07-14 14:23:51De la: vladidec, la data 2009-07-14 14:03:18De la: maria_onea, la data 2009-07-14 11:57:25Daca mama ta,tatal tau,fratii tai ,rudele tale,prietenii tai s-ar droga,s-ar prostituasi te-ai alege si cu frati nascuti dependenti si bolnavi de boli ereditare cumplit nu? Dragostea e buna, tot ce e la extrem-prostitutia- e buna?Vinul e bun, dependenta e buna?Ai libertatea sa alegi pt tine si pt cei dragi tie.Saraca normalitate! parca ti-ar fi rusine cu ea! VALORI MORALE ?Plictiseala!!!!!! prostitutiein toate domeniile , spargem tipare si ne aruncam cu capul inainte -pana unde?pana cand?cu ce consecinte?Ce ziceti? o lume ideala pentru copiii nostri?
Sincer ? ma doare in undeva (si nici acolo), ce denumire vreti sa'i dati ! Monarhie, democratie, de dreapta, de stanga, de mijloc, mie imi e clar un lucru ! Si anume : Nu vreau sa mai inghit ideile de tot rahatul....si am sa le atac cum pot....! ....O combinatie fatala de Hitler - Ceausescu - Vlad tepes - Si Vladidec = oare ce ar iesi ?
RAMANE CUM AM VORBIT IN LEGATURA CU MONA!
FA-I CE TI-AM ZIS, AI MANA LIBERA...!
VALABIL EXCLUSIV PENTRU TINE SI ...MULTIPLII TAI, BOLNAVULE,
SECURIST DEPRAVAT!
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:22
ADNANA, nu iti dau dreptate aici din doua motive....(sper ca nu se lasa cu urmari  ),
si anume : Selectia naturala inseamna "Cel mai puternic invinge" ! Iar legalizare drogurilor, ar face asta din traficanti si politicieni si politisti si mai bogati ! iar populatia si mai tampita. Deci tot ei s-ar imbogatii si sincer ce am castiga prin asta ? crezi ca banii taxati, vor intra in strazi mai bune, spitale, etc ??????
Si doi la mana, numele prostituatelor in lume, e in continua crestere !!! Nu ma crezi ? verifica..
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:29
De la: vladidec, la data 2009-07-14 15:22:27ADNANA, nu iti dau dreptate aici din doua motive....(sper ca nu se lasa cu urmari ),
si anume : Selectia naturala inseamna "Cel mai puternic invinge" ! Iar legalizare drogurilor, ar face asta din traficanti si politicieni si politisti si mai bogati ! iar populatia si mai tampita. Deci tot ei s-ar imbogatii si sincer ce am castiga prin asta ? crezi ca banii taxati, vor intra in strazi mai bune, spitale, etc ??????
Si doi la mana, numele prostituatelor in lume, e in continua crestere !!! Nu ma crezi ? verifica..
cu ce nu imi dai deptate, Vlad, ca nu prea inteleg?
si da! banii obtinuti din legalizarea acestor 2 fenomene, pot intra in orice, inclusiv in strazi si spitale.
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:31
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 15:15:46De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:56:25si cum se realizeaza selectia la om?
Cred că glumești!!! Păi îți spun eu cum se face selecția....cu câte un cutremur, tzunami, mai o alunecare de teren, o inundație, un vulcan, un război pe ici-colea....dar cred că deja ai prins ideea!
Dacă te referi strict la România, păi află draga mea că la noi scorul natalității este clar cu muuult sub limită. Noi ar trebui să ne înmulțim să ne meargă bine...altfel, o să vedeți voi pe .
Eu nu cred că voi mai prinde vremurile alea din fericire pentru mine
Din ceea ce ai scris tu mai sus, eu văd doar INVIDIE...multă, multă invidie pe cei înstăriți!!! Atât!
dorulet, aia nu-i selectie naturala cu tsunami, vulcan sau cutremur, ca alea omoara fara discriminari, alea-s "masacre" sau cum le zice numele dezastre naturale
selectia naturala ar presupune sa moara doar anumite categorii, care afecteaza sau tin pe loc evolutia speciei (de ex intr-o epidemie de ciuma animiti oameni, care aveau o imunitate naturala supravietuiau, restul mureau)
si eu sunt de acord ca ar trebui sa ne inmultim in Romanica, 3 copii pe familie ar fi chiar recomandat, dar na, ce sa-i faci, nu mai vrea lumea ca-i prea mare bataie de cap .
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:48
Bogdan, hai să mă explic.
Drogurile ușoare, luate sistematic...la un moment dat duc la dependență...și asta destul de repede! Problema este că drogurile acționează asupra sistemului nervos ...pe care de fapt îl distruge. Indiferent despre ce drog este vorba această dependență se manifestă cam așa: corpul îți cere mai mult drog, mai tare și luat mai des...în final asta duce la deces! De ce? pentru că nu tot timpul este cineva lângă acea persoană să-i dea doza exactă...de care are nevoie...și nu toți știu matematică
Un exemplu ar fi dependența de fumat. La început fumezi o țigară, două /zi...și alea light....după un timp fumezi mai multe țigări /zi și mai tari...
Sper că m-ai înțeles acum!
|
Fosta membra 9am.ro
314 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:50
va citesc si ma doare ,la propriu ma doare sufletul cind vad cum va ginditi sa faceti voi selectia, cine ar trebui sa moara si cine nu, prin cele mai degradante metode si a le pune in rang de lege. Dupa cum am mai citit pe unul pe aici ca vrea razboi pentru a se razbuna pe nustiu cine. Ati vazut vreodata un om drogat devenit dependent de drog?...nu prost, nu bogat sau bogat, putin conteaza, i-ati vazut chinul lui trupesc si dezechilibrul sufletului si spiritului? Ati vorbit vreodata cu el, cu remuscarile lui legate de aceea clipa cind a ales calea pierzaniei, l-ati vazut vreodata stapinind de dependenta cum fura, ucide, ravaseste tot in jur doar pentru o seringa?...Cum v-ati simti daca acea persoana ar fi ceea ce iubiti voi mai mult?....Ati vazut vreodata o prostituata batuta sadic, umilita in cel mai de jos mod posibil, unde barbatii au uitat pur si simplu ca sint oameni cu ratiune, nici animale nu le poti numi, culeasa ca o bucata de carne diforma...si la fel ginditi-va ca ar fi cineva drag voua, daca dragostea pentru aproape v-a disparut.Si daca ati trecut prin toate astea si nu v-a impresionat de nici o culoare, ci ati ramas precum dr MENGELE in lagarele de nimicire in masa in lagare pe motiv de selectie umana, atunci zic eu .......legalizati-le . Cind vrei sa fii in afara legii, e alegerea proprie, cind e legal e pentru toti,
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:51
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 15:48:24Bogdan, hai să mă explic.
Drogurile ușoare, luate sistematic...la un moment dat duc la dependență...și asta destul de repede! Problema este că drogurile acționează asupra sistemului nervos ...pe care de fapt îl distruge. Indiferent despre ce drog este vorba această dependență se manifestă cam așa: corpul îți cere mai mult drog, mai tare și luat mai des...în final asta duce la deces! De ce? pentru că nu tot timpul este cineva lângă acea persoană să-i dea doza exactă...de care are nevoie...și nu toți știu matematică
Un exemplu ar fi dependența de fumat. La început fumezi o țigară, două /zi...și alea light....după un timp fumezi mai multe țigări /zi și mai tari...
Sper că m-ai înțeles acum!
eu inteleg ce spui, dar vad ca tutunul ramane inca legal. la fel si cafeaua (desi se stie clar, cofeina da dependenta, poti observa ca daca stai o zi fara cafelutza te doare capul, ala e sevraj, desi infinit mai "bland" decat un sevraj de la droguri, tot sevraj e). De ce nu le interzicem si pe alea, ca tot dependenta dau?
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:53
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:31:56De la: Dorulet, la data 2009-07-14 15:15:46De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:56:25si cum se realizeaza selectia la om?
Cred că glumești!!! Păi îți spun eu cum se face selecția....cu câte un cutremur, tzunami, mai o alunecare de teren, o inundație, un vulcan, un război pe ici-colea....dar cred că deja ai prins ideea!
Dacă te referi strict la România, păi află draga mea că la noi scorul natalității este clar cu muuult sub limită. Noi ar trebui să ne înmulțim să ne meargă bine...altfel, o să vedeți voi pe .
Eu nu cred că voi mai prinde vremurile alea din fericire pentru mine
dorulet, aia nu-i selectie naturala cu tsunami, vulcan sau cutremur, ca alea omoara fara discriminari, alea-s "masacre" sau cum le zice numele dezastre naturale
selectia naturala ar presupune sa moara doar anumite categorii, care afecteaza sau tin pe loc evolutia speciei (de ex intr-o epidemie de ciuma animiti oameni, care aveau o imunitate naturala supravietuiau, restul mureau)
si eu sunt de acord ca ar trebui sa ne inmultim in Romanica, 3 copii pe familie ar fi chiar recomandat, dar na, ce sa-i faci, nu mai vrea lumea ca-i prea mare bataie de cap .
Deh...așa-mi place mie să includ calamitățile naturale în categoria "selecție naturală"....că și de-acolo mai scapă unii care de exemplu știu să înoate, să fugă mai repede ș.a.m.d.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 15:56
De la: 9am064173, la data 2009-07-14 15:50:28va citesc si ma doare ,la propriu ma doare sufletul cind vad cum va ginditi sa faceti voi selectia, cine ar trebui sa moara si cine nu, prin cele mai degradante metode si a le pune in rang de lege. Dupa cum am mai citit pe unul pe aici ca vrea razboi pentru a se razbuna pe nustiu cine. Ati vazut vreodata un om drogat devenit dependent de drog?...nu prost, nu bogat sau bogat, putin conteaza, i-ati vazut chinul lui trupesc si dezechilibrul sufletului si spiritului? Ati vorbit vreodata cu el, cu remuscarile lui legate de aceea clipa cind a ales calea pierzaniei, l-ati vazut vreodata stapinind de dependenta cum fura, ucide, ravaseste tot in jur doar pentru o seringa?...Cum v-ati simti daca acea persoana ar fi ceea ce iubiti voi mai mult?....Ati vazut vreodata o prostituata batuta sadic, umilita in cel mai de jos mod posibil, unde barbatii au uitat pur si simplu ca sint oameni cu ratiune, nici animale nu le poti numi, culeasa ca o bucata de carne diforma...si la fel ginditi-va ca ar fi cineva drag voua, daca dragostea pentru aproape v-a disparut.Si daca ati trecut prin toate astea si nu v-a impresionat de nici o culoare, ci ati ramas precum dr MENGELE in lagarele de nimicire in masa in lagare pe motiv de selectie umana, atunci zic eu .......legalizati-le . Cind vrei sa fii in afara legii, e alegerea proprie, cind e legal e pentru toti,
Asta încerc și eu să explic!  Dar nu prea am la cine
|
|
|