back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 15:14

De la: gigilipianu, la data 2009-01-29 19:00:27Cei care sunt pentru o varianta sau alta ar trebuie sa aiba si niste argumente pertinente. Sunt unii care fluiera in Biserica, altii bat apa in piua, altii sunt saraci cu duhul si nu au ce spune, intervin doar asa sa se afle in treaba. Fiecare inervenient care gandeste serios la o problema destul de importanta pentru viitorul nostru pe pamant si care poate medita serios ar trebui sa ofere niste argumente nu sa arunce cu piatra in balta doar asa sa vada el cum reactioneaza sau cum se supara ceilalti. Nu va suparati dar scriu unii cu totul in afara subiectului de parca ar fi copii (poate se supara un copil ca spun asa). Cine are minte sa judece serios pentru ca nu-ti trebuie cine stie ce cultura ar putea formula si argumente nu numai sentinte, jigniri sau citatii... Eu va spun ca oameni talentati, cantareti, artisti, actori despre care multi stiti au murit neasteptat din cauza drogurilor. De prostitutie nu a murit nimeni, dar moare societatea prin retezarea vlastarelor noi si imbatranirea excesiva a populatiei, se va dubla in curand ponderea persoanelor in varsta pe UE, noi deja se pare ca am intrecut media pe UE (15%) cu 2% in plus. Nici razboaiele mondiale nu au produs atata scadere a populatiei tinere, care daca isi mai deterioreaza si sanatatea prin astfel de obieceiuri, mai vin si mono sexualii, accidentele si puscaria CE NE MAI RAMANE ? Veti spune ca exagerez. Consultati atenti statisticile si veti vedea incotro ne ducem incet dar sigur. Poate noi nu vom mai apuca, dar tinerii naivi si nepasatori de astazi vor apuca unii din ei si acele zile napraznice pe care unii regizori mai inteligenti au incercat sa le arate prin filme. Dar cine are vreme pentru ele cand sunt atata de multe seriale care nu te pune sa judeci ci doar iti omoara timpul. Logos.

Ma scuzi ca te citez, dar sint de acord ca raul cel mai mare al sexului exagerat este imbartrinirea prematura. Orice fel de sex. Un sex facut la maximul ciclului emotional iti garanteaza o viata pe maxim si ca intensitate si ca durata. Sexul facut pe maxim emotional este cel pe care il cauta toti dar nu isi dau seama. Sexul exagerat este unul din cei cam 4 factori majori de imbatrinire. Din pacate exagerarea se face in primii 10-15 ani de viata sexuala si deja este prea tirziu cind se afla de acest lucru.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 01:14

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician și ridicole pentru filosof
Calatorul

68 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 13:33

Ma gunoiule,de azazel .TU ESTI PRIMA TARFA DE CARE AR TREBUI SA SCAPE LUMEA ASTA...GUNOI CU FATA UMANA

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 14:05

DRAGII MEI,destinul dat de Dumnezeu este data nasterii si minutul plecarii din viata asta.Restul este liberul arbitru.De aceea se spune:
,,Fii atent la gindurile tale ,ca vor deveni vorbele tale
,,fii atent la vorbele tale, ca vor deveni faptele tale
,,fii atent la faptele tale, ca vor deveni obiceiurile tale
,,fii atent la obiceiurile tale ca iti vor forma caracterul tau
,,fii atent la caracterul tau,ca va deveni destinul tau''
Eu cred ca trebuie sa schimbi gindul ,pentru a schimba ceva in jurul tau,pentru a modela caracterul si in final,dece sa nu spunem,.destinul.
In tarile dezvoltate, aceste legalizari ,nu e ca reprezinta partea pozitiva a politicii lor...dar noi....nu stiti???? luam ce-i mai rau intii....sau poate suntem obligati de Comunitatea Europeana......Sunt convinsa ca 99% din populatie ,gindind la modul intim....nu sunt de acord......Si daca nu esti de acord......nu trebuie sa jignesti.
......si ne intoarcem din nou la cuvintele noastre.......Pacat este sa arunci cu piatra,pacat este sa seosebesti bine de rau ........si sa fii de acord cu raul.....pe cine o ierta ,DUMNEZEU mai intii????????????????

Magdalena
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 18:29

De la: magdalena_ioana, la data 2009-02-01 14:05:06DRAGII MEI,destinul dat de Dumnezeu este data nasterii si minutul plecarii din viata asta.Restul este liberul arbitru.De aceea se spune:
,,Fii atent la gindurile tale ,ca vor deveni vorbele tale
,,fii atent la vorbele tale, ca vor deveni faptele tale
,,fii atent la faptele tale, ca vor deveni obiceiurile tale
,,fii atent la obiceiurile tale ca iti vor forma caracterul tau
,,fii atent la caracterul tau,ca va deveni destinul tau''
Eu cred ca trebuie sa schimbi gindul ,pentru a schimba ceva in jurul tau,pentru a modela caracterul si in final,dece sa nu spunem,.destinul.
In tarile dezvoltate, aceste legalizari ,nu e ca reprezinta partea pozitiva a politicii lor...dar noi....nu stiti???? luam ce-i mai rau intii....sau poate suntem obligati de Comunitatea Europeana......Sunt convinsa ca 99% din populatie ,gindind la modul intim....nu sunt de acord......Si daca nu esti de acord......nu trebuie sa jignesti.
......si ne intoarcem din nou la cuvintele noastre.......Pacat este sa arunci cu piatra,pacat este sa seosebesti bine de rau ........si sa fii de acord cu raul.....pe cine o ierta ,DUMNEZEU mai intii????????????????

Ai auzit de arderea gindurilor practicata in yoga, iar in crestinism prin rugaciune ptr a indeparta raul de la persoana care se roaga? Da rezultate. Dar eu ma intreb cum este mai bine sa arzi ceva rau sau sa indepartezi.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 21:33

De la: Calatorul, la data 2009-02-01 13:33:26Ma gunoiule,de azazel .TU ESTI PRIMA TARFA DE CARE AR TREBUI SA SCAPE LUMEA ASTA...GUNOI CU FATA UMANA

MAH BOULE !

s-o aprins in matale varza a la cluj pe care ai hapait-o aseara ?

ce te dai asa abrupt la mine ?

bai mitocan de ardelean cu mintea cat scovarda .vezi ca vin ungurii peste voi si ai incurcat-o ,ca din cate am auzit honvezii juganesc numa' pe ai prosti , or tu esti in capu' listei .asa ca ai pus-o ! rapanosule ! putzi de la o posta a varza stricata si bere statuta .

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 22:37

Daca s-ar legaliza prostitutia,tarifele ar creste cu minim 35%(16% imp pe profit+19%TVA)Iata motivul pentru care unii resping atat de vehement legalizarea ei!!!

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 23:51

Am dat din intamplare peste topicul asta.. am citit pe sarite primul apoi cateva raspunsuri.. si m-am gandit sa ma amestec si eu aici cu opinia mea..

Referitor la persoana care a lansat topicul, sunt perfect de acord cu ce spune mai putin un lucru. Nu sunt de acord cu faptul ca vreti sa va raspunda numai cei care scriu corect, perfect gramatical... sunt de acord sa nu se raspunda printr-un limbaj foarte vulgar (asa cum am vazut ca inevitabil mai apare cineva care "se distreaza" insirand o multidunine de cuvinte grele, insulte la adresa altcuvia care pur si simplu nu impartaseste aceeasi opinie), insa important este mesajul transmis, chiar daca se mai strecoara anumite greseli gramaticale dintr-o multitudine de motive. Sa nu exageram..

Am vazut ca a fost adus in discutie "Dumnezeu" creatorul a tot ceea ce exista, entitatea care e mereu cu ochii pe noi, stie ce fac miliarde de persoane in fiecare secunda, mai mult, stie si cum gandim si ce urmeaza sa facem, dar ne si ajuta nu? si ne iarta noua greselile noastre atunci cand suntem cuminti si ne rugam... .. Ma-ntreb oare cand o sa se renunte la astfel de credinte primitive, legende inspirate din alte legende, povesti... n-am nimic impotriva cu pastrarea traditiilor, cu lectiile de viata, morale pe care le transmit aceste carti, cum este Biblia, si sunt perfect de acord cu iubirea intre semeni insa Dumneazeu...sa fim seriosi.. nu exista.
Vreti sa venerati ceva ce va ajuta cu adevarat, ceva ce ne mentine pe toti in viata, ce ne ofera toata energia de care avem nevoie, direct sau indirect.. atunci venerati Soarele, (vorba lui George Carlin), il vedem cu totii, exista si nu trebuie sa ne rugam de el sa ne dea lumina caldura si energie.

Cu legalizarea "drogurilor usoare" sunt total de acord. Nu inteleg totusi de ce le numiti asa... De fapt inteleg.. si imi pare.. ca majoritatea nu sunteti capabili sa ganditi pentru voi, sunteti indoctrinati, va lasati manipulati si uneori sustineti cu atata tarie opinii pe care vi le-ati format din auzite, din parerile altora, fara sa aveti habar despre acel lucru.

Cat despre legalizarea prostitutiei, nu vad ce este gresit si imoral in asta.
Sexul este printre singurele lucruri care ne fac sa ne simtim cu adevarat bine, in al noualea cer, sa uitam de tot si sa traim cu adevarat clipa. Din cate stiu eu, sexul este legal. De ce oare (vorba lui George Carlin - comedian ale carui show-uri le recomand cu caldura tuturor), este ilegal sa vinzi ceva ce este perfect legal sa oferi gratuit. Mai ales atunci cand acel ceva nu iti ofera decat placere!

Va salut.

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:26

Daca taceai filozof ramaneai. Cine te obliga Voicule sa afirmi daca Dumnezeu exista sau nu exista. Ti-a cerut cineva ? Aceasta-i o problema de constiinta intima. Ti-ai spus parerea si atat. Numai ca in afara de argumente de flacau in calduri, de parca numai tu poti fi asa, nu ti-ai sustinut pozitia si nici nu-ti cerem ca intelegem ca nu poti. De altfel topicul se referea si la droguri dar ai uitat sa ne argumentezi si pentru cei care nu au habar. Cand nu prea cunosti intai informeaza-te si apoi judeca. Judeca nu numai in raport cu tine personal ci si in raport cu familia ta, copii tai cand ii vei avea si alti apropiati de-ai tai. Citeste atent si nu pe sarite. Sper sa revii cu argumente mai serioase. Logos.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:39

DA, pentru legalizarea prostituției. Să plătească și curvele taxe la stat la fel ca noi toți care muncim!
NU, pentru legalizarea drogurilor pentru că nu sunt droguri bune....toate sunt rele! ( excepție fac doar bolnavii de caner în metastază)

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
mitianac

30 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:49

DA pt legalizarea PROSTITUTIEI.

*vor fi mai putine violuri
*se va plati impozit
*cel mai important: VOR RAMANE IN GENERAL FARA MESERIE INDIVIZII CARE DUC FETE NAIVE/IGNORANTE LA JOB-uri AFARA APOI LE OBLIGA SA SE PROSTITUEZE. IAR CAND SUNT PRINSI, DIN PACATE SUNT ACUZATI DE PROXENETISM SI NU DE VIOL ORGANIZAT DEOSEBIT DE GRAV.

NU pentru DROGURI DE NICI UN FEL pt ca cine a incercat droguri slabe, de obicei vrea sa incerce si altceva... (Si cum cei care iau droguri deobicei sunt persoane slabe... urmarea e limpede).

mitianac

30 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:51

Adica totul se face sub control! :)

mitianac

30 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:57

Da pt prostitutie, cu o singura nota:

sa nu fie trecuta meseria de dama de companie la somaj. (La un nr de x joburi refuzate, pierzi dreptul de somaj). Va amintiti de cazul din Germania.
Statul va lua destui bani din taxe in acest domeniu, dar nu tb sa fie asta o scuza ca sa nu dai somaj femeilor.

Nu-i o meserie care sa ti se impuna, ca si castrarea cainilor si pisicilor ce o au in proiect acum niste capete seci.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 22:47

Sta vrabiuta pe marginea unei prapastii si fumeaza marijuana. Vine vulturul:
- Ce faci ma vrabie?
- Fumez marijuana.... stii ce relaxata sunt?....
- Ia ma, da si mie...
Fumeaza ei ce fumeaza, apare ursul:
- Ce faceti voi ma aici?
Vulturul: -Fumam marijuana.... stii ce relaxati suntem?....
- Ia ma, dati incoace...
Se drogheaza ei bine, si le vine o idee, sa sara in prapastie. Sar ei, si pe drum vulturul zice:
- Ma ursule, tu stii sa zbori?
- (ursul, relaxat)....... Nu.........
- Mama da relaxat esti!

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

21 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 09:11

Salut,

Imi pare rau ca nu ti-ai dat seama de pozitia mea din tot ceea ce am spus..
Nu vad de ce trebuie sa ma contrezi in felul asta, eu mi-am exprimat parerea insultand pe cei cu parerei diferite ci doar mi-am exprimat-o.. Este dreptul meu nu?

Dumnezeu nu exista este o simpla afirmatie (legata de faptul ca am vazut ca a fost adus in discutie anterior raspunsului meu).. Pentru mine, Dumnezeu, asa cum il vedeti majoritatea.. nu exista.. Acum fiecare intelege ce vrea prin acest cuvand, eu pur si simplu nu cred ca exista un spirit care ne vegheza.. ne ajuta sau mai stiu eu ce si la care daca ne rugam o sa ni se ierte toate pacatele... Parerea mea este ca s-a mers prea departe cu toata religia asta si sincer sa fiu ma enerveaza cand vad oameni atat de indoctrinati, care isi fac cruce de 7 ori cand trec pe langa o biserica sau alte manifestari de genul asta ca sa demonstreze marea lor credinta...
Cum am spus asta.. cum ai sarit pe mine.. putem purta si o conversatie normala pe tema asta fara sa ne intepam in felul cum ai facut-o..

emastillart

3 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 09:42

Daca exista sau nu Dumnezeu ? Bineinteles ca exista forte pozitive si negative in Univers ! In consecinta si pe scurt unii fac bine altii promoveaza raul ! Si credeti-ma stiu ce spun. De aceea m-am hotarat sa fac la toti o propunere umanitara ! Sunt director general la o firma de paza ( SSP Guard ) si fac in momentul de fata contracte avantajoase si profesionale ! Am scazut tarifele ca sa marim nr de contracte, pentru ca a crescut brusc nr fortei de munca ! Asa ca cine poate sa ajute cu informatie e binevanit si de ajutor pentru multi amarati ce vor avea de munca !
Tel : 0771257356
0318095436
e-mail : emastillart@gmail.com
ID mess : emastillart
Va multumesc,
Mihai Patrichi

PS : site personal :
sites.google.com/site/optimizareprotectie/

Cu stima,
Mihail Patrichi

jremy76

4 mesaje
Oras: Alba-Iulia

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:30

...sunteti victimele propagandei religioase care se face ca sa va controleze(pe cei care baga in cutia milei pt cei care traiesc din banul public si nu au treaba cu impozitele pt ca ei sunt Biserica)...sa se simta cine trebuie;))
Desteptarea ! In caz ca vreti sa va "luminati" vedeti "Zeitgeist".Este un documentar interesant , pt cine are ochi sa vada.

banceanuvasile

105 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:44

Daca doar esti curioasa si neincrezatoare in legile scrise , poate o sa ai ocazia ca studiezi Legea caselor de toleranta din 1936 , aflata in arhiva Monitorului Oficial si ai sa vezi ca si romanii erau civilizati sau atunci legea nu admitea sa fii necivilizat. Si atunci erau tigani , insa autoritatile statului isi mai faceau datoria. Tot pentru simpla curiozitate , in legislatia Romaniei din 1867 , legislatie ce a fost tiparita in 1872 , am gasit Constitutia Tarii Romanesti , Regulamentele Senatului si Camerei Deputatilor si alte legi , care arata cit de responsabili erau politicienii pentru tara si cit de tradatori sunt cei de acum , care fac prapad dupa principiul : dupa ei potopul. Cu drogurile nu sunt de acord , insa si asa se consuma alcool si alte substante in exces.Omul are doau rele fundamentale :este supus ispitei si expus greselii. Societatea trebuie sa ia masuri pentru a gestiona aceste doua rele fundamentale. Insa in Romania anilor 2009 se gestioneaza cu buna stiinta doar HAOSUL .

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 22:45

Face cineva un studiu , ține o evidență ? Cred c-ar fi necesar . Dacă da , atunci consemnați .
În privința drogurilor sunt total împotrivă . Nu comentez .
În privința prostituției , vă spun povestea lui STAN PĂȚITU" . Adolescent fiind , ca orice tânăr eram curios , înfierbântat , dornic și amator să trag ceva . Puțin timid și speriat datorită "folclorului", îmi era teamă să ric . S-a ivit o oportunitate , am riscat ș-am căpătat ( nu contează ce , oricum nu sida , aceasta a apărut în România cred că prin "85 când Ceaușescu a expulzat mulți tineri africani veniți la studii ) , am îndurat ș-am blestemat , și m-am jurat , dar degeaba . N-am mai întâlnit-o . Altfel ar fi stat lucrurile dacă o găseam la un supermarket (bordel) împachetată , etichetată , ștampilată . Așa că , aviz amatorilor !
Sunt pentru .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 22:50

De ce sa mergi la bordel cand poti sa mergi la nevasta altuia....curat murdar..
www.schimbdeneveste.ro

mihai5_2

291 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 08:19

Sînt pentru legalizarea prostituției pe bază de rețetă de la doctorița de familie

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 09:17

Vad ca sunteti impotriva drogurilor insa aici era vorba despre drogurile usoare. Daca nu vreti sa faceti o diferenta atunci puneti si alcoolul pe lista drogurilor pentru ca oricum este mai periculos decat asa numitele "droguri" usoare. Exista tot felul de studii si statistici ce consemneaza lucrul acesta..
Ganditi-va la numarul de accidente/violuri/crime/etc ce se poduc in urma consumului de alcool si comparati-l cu numarul de accidente/etc ce se produc in urma consumului de cannabis apoi spuneti dumneavoastra ce este mai periculos.
Mai mult, exista "droguri" mai puternice decat cele usoare si mult mai toxice care sunt perfect legale. Mai nou acum au aparut si magazine ce comercializeaza astfel de "droguri"...

Fosta membra 9am.ro

975 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 13:36

DA.DE CE NU?DAR USOARE.

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 22:29

Tot ceea ce inseamna drog inseamna moarte. Ca survine mai repede sau mai tarziu tot moarte se cheama. Si nu as dori la nimeni sa se convinga de ceea ce spun eu caci ar fi prea tarziu. A zis cineva de alcool. Si alcoolul este daunator. Eu am vazut multi oameni morti din cauza alcoolului. Nici-un argument pentru in aceste chestiuni. Cine nu crede si are curaj, sa incerce. Prostitutia este mai complicata pentru ca nimeni nu poate intelege de ce nu este buna. Nu vedeti ca ne stingem incet de pe pamant ? Nu vedeti ca nu mai avem copii iar aceea care sunt mor prin spitale sau arsi in case, inecati, calcati de masini si multe alte nenorociri. Cum vreti sa traiti intr-o societate plina numai de mosi si babe ? Cum de unii din d-stra nu inteleg deznodamantul. Noi si asa avem probleme. Mai vrem si o maciuca in moalele capului ? Logos.

gigilipianu

443 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 22:29

Tot ceea ce inseamna drog inseamna moarte. Ca survine mai repede sau mai tarziu tot moarte se cheama. Si nu as dori la nimeni sa se convinga de ceea ce spun eu caci ar fi prea tarziu. A zis cineva de alcool. Si alcoolul este daunator. Eu am vazut multi oameni morti din cauza alcoolului. Nici-un argument pentru in aceste chestiuni. Cine nu crede si are curaj, sa incerce. Prostitutia este mai complicata pentru ca nimeni nu poate intelege de ce nu este buna. Nu vedeti ca ne stingem incet de pe pamant ? Nu vedeti ca nu mai avem copii iar aceea care sunt mor prin spitale sau arsi in case, inecati, calcati de masini si multe alte nenorociri. Cum vreti sa traiti intr-o societate plina numai de mosi si babe ? Cum de unii din d-stra nu inteleg deznodamantul. Noi si asa avem probleme. Mai vrem si o maciuca in moalele capului ? Logos.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 22:20

domnu' gigilipianu' (incet cu pianu' pe scari!)
cata dreptate ai matale,sa mor io !
pai cati n-au murit din cauza lu' alcoholu' ...
de unde si vorba; mort de beat !

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:08

Pentru toti frustratii care au avut un tata capos si acuma ii calca pe urme ... Legalizarea drogurilor usoare ... referire directa la IARBA ...drog...ba nu refuz sa il numesc drog pentru ca vine din pamant ....PLANTA FOARTE BENEFICA cu 'n utilizari atat industriale cat si farmaceutice ...NATURALA nu ca tutunul , multi m'atzi contrazice si ati spune pai da ba da si tutunul tot din pamant vine .. ok si tutunl vine din pamant dar , este TRATAT CHIMIC dupa care este ambalat si vandut deci nu este natural ... sunt facut foarte multe documentare cu privire la IARBA si beneficiile acesteia si statistici comparabile cu tutunul si alcoolu UN CONSUMATOR DE IARBA NICIODATA NU VA VENI ACASA SI VA PUNE MANA PE CUTIT / TOPOR ... s.a SI ISI VA OMORA NEVASTA DUPA CARE COPII SI INTR'UN FINAL SE VA SINUCIDE .... NICIODATA ...un consumator de alcool ( ALCOOLIC) nu consumatorii de ocazie ,... da v'a face asta ... uita'tzi'va la THE UNION ... sper sa va reveniti in gandire . Referitor la prostitutie LEGALIZATI'O . aaa tutunul provoaca dependentza MARIJUANA / IARBA / CANEPA INDIANA , NU!!!!!! tutunul omoara IARBA VINDECA

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 21:08

Pentru toti frustratii care au avut un tata capos si acuma ii calca pe urme ... Legalizarea drogurilor usoare ... referire directa la IARBA ...drog...ba nu refuz sa il numesc drog pentru ca vine din pamant ....PLANTA FOARTE BENEFICA cu 'n utilizari atat industriale cat si farmaceutice ...NATURALA nu ca tutunul , multi m'atzi contrazice si ati spune pai da ba da si tutunul tot din pamant vine .. ok si tutunl vine din pamant dar , este TRATAT CHIMIC dupa care este ambalat si vandut deci nu este natural ... sunt facut foarte multe documentare cu privire la IARBA si beneficiile acesteia si statistici comparabile cu tutunul si alcoolu UN CONSUMATOR DE IARBA NICIODATA NU VA VENI ACASA SI VA PUNE MANA PE CUTIT / TOPOR ... s.a SI ISI VA OMORA NEVASTA DUPA CARE COPII SI INTR'UN FINAL SE VA SINUCIDE .... NICIODATA ...un consumator de alcool ( ALCOOLIC) nu consumatorii de ocazie ,... da v'a face asta ... uita'tzi'va la THE UNION ... sper sa va reveniti in gandire . Referitor la prostitutie LEGALIZATI'O . aaa tutunul provoaca dependentza MARIJUANA / IARBA / CANEPA INDIANA , NU!!!!!! tutunul omoara IARBA VINDECA

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 16 Martie 2009, ora 01:58

De la: un_nimeni_celebru, la data 2009-03-15 21:08:31Pentru toti frustratii care au avut un tata capos si acuma ii calca pe urme ... Legalizarea drogurilor usoare ... referire directa la IARBA ...drog...ba nu refuz sa il numesc drog pentru ca vine din pamant ....PLANTA FOARTE BENEFICA cu 'n utilizari atat industriale cat si farmaceutice ...NATURALA nu ca tutunul , multi m'atzi contrazice si ati spune pai da ba da si tutunul tot din pamant vine .. ok si tutunl vine din pamant dar , este TRATAT CHIMIC dupa care este ambalat si vandut deci nu este natural ... sunt facut foarte multe documentare cu privire la IARBA si beneficiile acesteia si statistici comparabile cu tutunul si alcoolu UN CONSUMATOR DE IARBA NICIODATA NU VA VENI ACASA SI VA PUNE MANA PE CUTIT / TOPOR ... s.a SI ISI VA OMORA NEVASTA DUPA CARE COPII SI INTR'UN FINAL SE VA SINUCIDE .... NICIODATA ...un consumator de alcool ( ALCOOLIC) nu consumatorii de ocazie ,... da v'a face asta ... uita'tzi'va la THE UNION ... sper sa va reveniti in gandire . Referitor la prostitutie LEGALIZATI'O . aaa tutunul provoaca dependentza MARIJUANA / IARBA / CANEPA INDIANA , NU!!!!!! tutunul omoara IARBA VINDECA

Si de unde bani pentru luxul acesta?
Vin sa cer de la tine, de la fratele tau, de la mama ta, de la tata tau si le spun ca a fost ideea ta?
Poate nu stiai ca oameni mor din cauza drogurilor si reglarilor de conturi, pana si in puscarie, unde se consuma asa ceva!!!
In Europa de exemplu se consuma droguri si sub prescriptie medicala si fara ea. Tot in puscarie se omoara unu pe altu sau se plateste se fie ucis unu pentru ca altul sa isi extinda ramurile sau revansa poate!!!
Efectul tranchilizant pe care il detine iarba si alte preparate din ea THC este doar pentru hiperi activi.
Marile compani deja au gasit alte metode pentru diminuarea hiperactivitati in masa de oameni nu doar pentru cei in cauza, sti care e aceia?
Sau gandirea iti este efectata deja prin supra atrofiere? Sau nu te intereseaza pentru ca deja ai gasit victimele pe care vrei sa le controlezi si sa le folosesti pentru a te ridica, ramifica, prin traficul de droguri?
Si acum ca am spus atatea, hai sa iti spun care e raspunsul sa nu zici ca sunt indiferent.
Raspunsul este proasta alimentatie pe care o avem in societate si afecteaza nu doar pe cei hiperactivi ci si pe toti in acelasi fel.
Daca vrei sa vezi cum e sa fi sarac, citeste print si cersetor.
Pace si intelepciune.

dory2009

20 mesaje
Oras: Husi

Postat pe: 19 Martie 2009, ora 23:18

As fi de acord cu legalizare prostitutiei din doua motive: 1)nu ar m-ai exista atitea boli venerice
2)nu ar m-ai fi haituite si deposedate de banii cistigati de catre politia romana si ar avea un loc de munca al lor (daca numai asta stiu sa faca).Pe de alta parte nici "pestii"s-au cum le-o m-ai spune n-ar m-ai exista. Iar in legatura cu drogurile sub nici o forma nu trebuie sa se vinda chiar daca ar fi ele usoare cum le spun altii decit cu un consult medical amanuntit si dupa constatarea medicului ca ar avea nevoie (VITALA)de acel medicament, sa i se prescrie reteta.Nu uitati;de la un drog de doi banuti ajungi la dependenta. JANNYS'S. Aveti grija de voi.

Jannys's boy
Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
Mergi la: