Info
x
Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 22:14
Felicitari Maria ai perfecta dreptate i In ziua de azi datina si obiceiurile si tot ce se face nu are alt scop decat sa il distraga pe om de la Dumnezeu .
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2009, ora 23:02
Prostitutia legalizata,pro si contra?
V-am citit in mare parerea multora; Contra prostitutiei legalizate sunt puritanii,unele prostituate insesi,pestii lor cu siguranta deoarece pentru ei este cea mai prospera afacere pe munca sau sa zicem placerea altora. In tarile sarace,nici noi n-am prea fost exclusi,prostitutia a inflorit datorita conditiilor mizere,si a desconsiderarii femeii pe plan social. Prostitutia legalizata ar fi necesara din urmatoarele motive; Pentruca ea a existat din timpuri stravechi si va mai dainui si de aici incolo. Ar fi un cadru organizat,controlat,igienic,ferit de boli venerice si mai important de SIDA. Siguranta si sanatatea femeii practicante ar fi garantate. Benefica pentru barbati atat in initiere cat si pentru diminuarea violurilor. Nu in ultimul rand,un impozit pe venit ar reveni statului si nu proxenetilor. Cat priveste parerea altora ca nu va dispare infidelitatea,ca barbatii isi vor insela sotiile si invers,sunt si aici probleme de discutat. Femeile vor fi sigure ca sotii chiar daca le inseala cel putin nu le pune viata in primejdie Barbatii vor risca mai putin sa-si distruga familia. Si barbatul si femeia se inseala reciproc cel putin odata. Femeia din slabiciune si curiozitate,atunci se daruie nu se vinde,barbatul ca-i este in fire sa cucereasca inca o reduta. Poate,zic poate, s-ar statornici mai multe cupluri stabile si o societate mai viguroasa. Pentru barbati o epigrama a lui MARTIAL' Am cautat in toata lumea femeia care spune NU dar n-am gasit nici una frate cum poate n-ai gasit nici tu. O fi pacat,o fi rusine,o fi oprit sa zica BA? Nici una nu se-mpotriveste pe orisicare ai intreba. Dar nu sunt si femei cinstite? O,da,exista mii si mii. Acestea ce zic? Iti spun indata si-o sa stii; Despre femeile cinstite nu pot sa pomenesc nimic, acestea nu se dau desigur,insa nici ele BA nu zic. |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 01:09
NU NU NU NU NU NU NU !!!!!!!!!!!!!!
|
|
mesiah_06 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 15:07
nu mai muriti odata???? capete seci indoctrinate
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 20:42
De la: mesiah_06, la data 2009-01-11 15:07:34nu mai muriti odata???? capete seci indoctrinate Am spus-o si o mai spun. LEGALIZAREA PROSTITUTIEI NU ARE LEGATURA CU RELIGIA. Desi trebuie sa recunosc ca prostitutia ARE legatura cu religia pt ca a aparut si s-a dezvoltat din aceleasi "principii" misoginiste care exista in aproape toate religiile de astazi si cele vechi. Deci, biserica NU ARE NICI UN DREPT SA DECIDA legalizarea sau NU a prostitutiei pt ca ea a jucat un rol important in deprecierea femeii si caderea morala a societatii si a familiei punand in fata INTERESELE SEXUALE MASCULINE. Asa ca aceasta discutie NU trebuie sa fie discutata in punct de vedere religios! NOI CA OAMENI SI NOI CA CETATENI AI ROMANIEI AVEM PUTEREA SA APARAM VALORILE ADEVARATE ALE FAMILIEI SI IMPLICIT ALE SOCIETATII! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 01:10
DAGAIO
NU STIAM CA ESTI DARWINISTA....DACA ERAI ADEVARATA CRESTINA....AR FI TREBUIT SA ROSESTI...DE RUSINE...!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 09:15
Pentru curmarea discutiilor PRO si CONTRA propun un sondaj pe Massmedia.
Daca sunt femei in proportie de 10% pentru, atunci trebuie legalizata,deoarece acest procent va continua prostituarea in conditiile de azi. |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 15:44
frate...daca ar fi legala crima, as subtzia populatia globului cu 80%. poate asa specia umana ar continua sa evolueze. k din cauza ca a disparut selectia naturala, au aparut specimene care vor sa ridice depravarea umana la rang de cinste. bai ipotentilor...vreti legalizarea prostitutiei pt ca mamele voastre au lucrat la bordel si acu au probleme cu pensia ca n-au avut carte de munca? sau pentru ca sunteti prea retardati ca sa aveti o relatie? vedeti k se gasesc femei gonflabile, pt voi, cei ce aveti nevoie de surogat de femeie. btw, sa stiti ca educatia sexuala nu se dezvolta la bordel, in caz ca mintea(da, la singular...k adunat, nu cre k aveti douaj de neuroni) voastra chioara nu poa sa cuprinda acest aspect. n-ai cum sa inveti la bordel cum sa faci dragoste cu o femeie, dooohh. daca vreti sa f&t%^&, luati caloriferele in brate si hai...unu....doi...trei...toti la unison.
mi-e scarba de voi. cat despre droguri...alta relaxare nu gaseati? cititi o carte...faceti un sport...creati ceva. da' probabil ca aveti creieru deja zdrente si nu-l mai puteti folosi. legalizati tot. eu astept sa se legalizeze crima...sa va chem la ziua mea, cand o sa am la mine gloante, si-n loc de La Multi Ani, sa va cant Condoleante.. legalizarea prostitutiei si a drogurilor n-ar face altceva decat sa creasca abuzul.....k doar o sa fie legal, nu? asa ca raus cu explicatiile voastre de kkt.. |
|
|
|
|
nerciel 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:28
am apucat in sfarsit sa`mi fac putin timp sa scriu, va fi de altfel probabil si ultimul meu post pe acest forum .
vreau sa va mai multumesc inca o data tuturor celor care si`au exprimat coerent opinia, in mod special Dagaio ( nu stiu de unde ai avut materialul, dar merita toata atentia). imi pare rau doar ca iti ocupi timpul pe forum in loc sa intreprinzi ceva practic. in privinta ta azazel,greseala ta nu este cinismul ci tipicul romanesc de a prejudeca. daca m`ai cunoaste ti`ai regreta comentariul, dar nu ma plictisesc atat incat sa ma prezint. pacat doar de faptul ca nu pari prost si in loc sa`ti pierzi vremea cu bagatele pe forumuri cred ca ti`ar merge mintea sa creezi putina plusvaloare. cred ca de fapt de asta ne si merge atat de prost deoarece oamenii cu cap sunt dotati cu caracter fervent si se sting in bavardeala in loc sa intreprinda. este de fapt urarea mea pt toti cei care au minte sa gandeasca si inima sa respinga impulsurile ilicite (multe persoane cu aceste caracteristici au postat aici, va remultumesc). iar in privinta celor nenorociti cu capul va doresc o cariera cu minim de gandire si maxim de munca sa nu aveti timp sa va indobitociti si mediul apropiat. ca sa nu mai las loc de nici`un fel de acuzatiil vreau sa va spun ca nu stiu cum arata o prostituata (din simplul fapt ca mi se pare ilogic sa tratezi cu tandrete pt ca tot tu sa platesti pt asta), iar pentru a-mi cumpara droguri verzi am folosit un cadru legal si bani produsi de mine insumi. propusesem ideea preponderent din punct de vedere economic (nu putem combate faptul ca cele doua legalizari ar aduce o anume crestere economica) si anodin ca fapt moral (pledez impotriva amagirii ). Multa sanatate ! |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:45
De la: symy, la data 2009-01-12 01:10:35DAGAIO Draga symy, nu sunt darwinista, cred intr-un CREATOR pe care il numesc ENERGIE SUPERIOARA . Este DOAR POZITIVA, fara sex, fara calitati sau defecte umane, fara carne, paine sau vin, fara barba :), fara fii si fiice. Este PRETUTINDENI, inclusiv in NOI in stare pura, inclusiv in animale si plante -- in tot ce e natural, este LUMINA PURA, este VIATA fara moarte, este IUBIRE PURA SI FIREASCA!
|
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 19:49
Draga nerciel,
sa nu pleci de pe forum! E nevoie de oameni ca tine cu mintea deschisa si bine folosita. Mi-ar placea sa pot face ceva in legatura cu eradicarea prostitutiei, insa nu stiu cum si unde. Poate ma indrumi, poate stii ceva. Eu am propus o solutie in paginile anterioare, dar fara sprijinul altor oameni, ideea ramane doar idee.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:46
De la: azoitei_constantin, la data 2009-01-08 09:41:50ce va mai chinuiti sa va duceti la prostituate cand mamele voastre sunt langa voi? a, mai aveti si surori, cu atat mai bine mah pulica ,eu te-am citit ! eshti bulangiu ,adica lucrezi cu cretzu-ngara ... ei ce zici ce destept e azazel ! vezi sa te inscrii in sindicat ,ca ...doamna noemi te da pe mana lu' nikita shi aia eshti !
si electronica !
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 01:14
AZAZEL
ABUZ DE LIMBAJ....!!!! AM TRIMIS MESS....LA ADMIN....!!!! AM CREZUT CA ESTI MAI INTELIGENT.....NU SA COBORI IN JOS...!!!
|
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 01:22
DAGAIO
ITI DORESC SA FI FERICITA.....DAR IN CAZUL MEU TRECEM PE LA JUDECATA...TU TRECI DIRECT IN A5-A DIMENSIUNE....CALEA TA E MAI USOARA...NOI AVEM O CRUCE DE DUS....ASTA E..
|
|
niroslsd 49 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 19:34
Sunt complet de acord cu legalizarea planteleor verzi si prostitutie , ultimul studiu facut pe canabizz a rezultat ca in starea de transa activitatea creierului este mult mai ridicata si asta duce la formarea noilor celule ale creierului deci nu la distrugere . Distrugerea se produce in cazul drogurilor chimice .
-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ?
-Dupa Situatie. :)
|
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 14/01/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 19:41
Avem o singura viata pe care trebuie sa o traim din plin,ne batem atat de mult capul cu ce se intampla in jurul nostru si uitam ca ziua de maine este o noua provocare la aventura si la experiente noi.Sincer,nu conteaza daca prostitutia se legalizeaza,daca drogurile se legalizeaza ceea ce conteaza cu adevarat este sa nu mori fara sa fi TRAIT CU ADEVARAT.
Voi incerca orice experienta care ma face sa simt ca traiesc, legala sau ilegala,iar cei care gandesc ca mine sunt multi asa ca va intreb pe voi cei care nu sunteti deacord cu legalizarea lor :cui ii pasa de voi? cui ii pasa de protestul vostru ? lumea oricum face ce vrea...asa ca mai bine sa o faca intr-un mod mai sigur. |
|
Fosta membra 9am.ro 4 mesaje Membru din: 14/01/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 20:09
idiotule!!!!!!!!!!!! eu lucrez la un salon de masaj erotic...lucrez de un an de zile
si pot sa iti spun ca esti un incuiat care habar nu are despre ce vorbeste. Masajul erotic este o arta a seductiei,un loc in care simturile:tactil,olfactiv,vizual,auditiv se intrepatrund pentru a creea o placere imensa.Exista si semnul interdictiei un singur simt ramane in stare latenta,neactivat dar care se zbate pt a fi pus in functiune:cel gustativ....fiecare barbat tanjeste sa guste din dulceata buzelor femeii care i-a inebunit simturile,dar nu se poate...de aceea revine iar si iar dorindu-si tot mai mult ceva ce nu poate primi, masajul erotica este o arta, o provocare,un simbol al fructului interzis caci cel ce se afla acolo poate doar primi o sfarama din imensa placere care exista in lume.Iar EL revine,nu pentru ca se face sex ci pentru faptul ca nu se face....isi doreste...ar face orice sa poata obtine si tocmai asta este farmecul."orice padure are uscaciunile ei" este adevarat , dar in momentul in care s-a trecut in cealalta parte a baricadei atunci a disparut si magia. nu mai pune pe toata lumea in aceeasi oala si nu mai spune ca saloanele de masaj sunt bordeluri doar pt ca tu ai ajut o altfel de experienta,nu peste tot e la fel. |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 20:19
Eu sunt pentru legalizarea prostitutiei dintr-un motiv foarte simplu.
De ce sa platesc numai eu taxe si impozite, iar curvele de pe strada nu ? Nu ajunge ca curvele de politicieni din guvern, parlament, justitie, de peste tot, nu platesc ? Sa plateasca toate curvele din tara asta !
Acum nu e momentul !
|
|
quasar 73 mesaje Membru din: 7/01/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 09:54
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-14 20:19:48Eu sunt pentru legalizarea prostitutiei dintr-un motiv foarte simplu. Ai un limbaj foarte ales,pun pariu ca accesezi mereu dex-ul
afara este trist si cenusiu.........
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 01:02
De la: niroslsd, la data 2009-01-13 19:34:32Sunt complet de acord cu legalizarea planteleor verzi si prostitutie , ultimul studiu facut pe canabizz a rezultat ca in starea de transa activitatea creierului este mult mai ridicata si asta duce la formarea noilor celule ale creierului deci nu la distrugere . Distrugerea se produce in cazul drogurilor chimice . Draga niroslsd, ultimul studiu facut pe FEMEI a aratat ca prostitutia distruge omul ( fizic, psihic, social, spiritual ), familia, societatea, si toate valorile umane existente, aduce boala, durere, teroare, "indiferenta unei legume", moarte, ura, crima, disperare, dezumanizare totala sau partiala, etc. ............................ AJUNGE??? |
|
mihai_rafa 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 19:37
nu stiu ,nu sunt in Bucuresti...
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 01:43
De la: dagaio, la data 2009-01-16 01:02:56Si,prostitutia ilegala nu e toxica?Sa inteleg ca aia legala are mai multe E-uri?Aproape ca am curaj sa pariez ca numarul prostituatelor nu va creste odata cu legalizarea.Ce rezolvam ascunzandu-ne?Sau,daca nu-i legala,pentru tine nici macar nu exista?De la: niroslsd, la data 2009-01-13 19:34:32Sunt complet de acord cu legalizarea planteleor verzi si prostitutie , ultimul studiu facut pe canabizz a rezultat ca in starea de transa activitatea creierului este mult mai ridicata si asta duce la formarea noilor celule ale creierului deci nu la distrugere . Distrugerea se produce in cazul drogurilor chimice . |
|
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 02:04
De la: dagaio, la data 2008-12-20 01:38:20Pentru ideea mea, am nevoie de multe:Daca fetele vor sa se prostitueze,ce faci?Si chiar daca nu,scapa de pesti si le sechestrezi tu?(N-au voie sa plece,sa primeasca vizite de la barbati)Care-i diferenta fata de puscarie?Multe faradelegi s-au infaptuit in numele unor idealuri inalte! |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 11:25
La baza creierului exista asa numitul creier reptilian. Acesta este responsabil de declansarea instinctului sexual primar. Din el se scurge o energie care se declanseaza la primul contact sexual. Aceasta energie se scurge pe coloana in jos, din acel moment pina la sfirsitul vietii. Cind ea se epuizeaza, bai-bai, se pare ca acela este sfirsitul real. Energia respectiva se poate temporiza dar practic este imposibila oprirea ei.
Cind se exagereaza d. p.d. v. sexual indiferent ca este casnicie sau orice fel de exagerare sexuala se consuma din acea energie. Ca este cu bani sau fara tot acelasi lucru este. La noi oamenii primul lucru care dispare este partea emotionala si apoi instinctul. Prelungirea vietii se poate face cu micsorarea numarului de acte sexuale in unitatea de timp. Un yoghin sau calugarii ar putea explica mai bine dar imi este teama ca tocmai ei nu prea au cuvinte pe intelesul tuturor. Deci repet, nu sexul pe bani sau fara bani, ci orice fel de sex, in exces ca repetitie in timp, face rau. In primul rind persoanei respective si celor tineri care se iau dupa ei, iar societatii in ansamblu mult mai putin.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 19:53
CITIT CU FFFF MARE ATENTIE @Dagaio !...si ?...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:08
De la: dagaio, la data 2009-01-12 19:45:15De la: symy, la data 2009-01-12 01:10:35DAGAIO Ce este aia iubire pura si firesca de la un creator fara sex, fara carne, fara paine, vin, barba ... calitati si defecte umane ? Vrei eradicarea prostitutiei ... Foarte frumos ... Si cum se va face asta ? Prin impuscarea celor care apeleaza la prostituate, nu ? Sau a prostituatelor ? Dagaio, in lumea asta se poate face ceva ? Nu in lumea imaginata de tine, in asta in care traim ... Sau ramanem la nivelul de vorbit vorbe atat de binecunoscut ...
Acum nu e momentul !
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 00:12
Desigur acestea nu sunt singurele vicii care ne aduc rau dar acestea sunt cele mai periculoase. Sa nu folosim libertatea noastra pentru a face orice. Aceste lucruri nu sunt bune, nu pentru ca nu ar conveni tuturor, sau pentru ca ar contraveni unor reguli de conduita laica sau religioasa, nu sunt bune pentru ca duc incet, incet la destramarea familiei, a societatii si a intregii natii cu tot ce are ea mai bun. La noi raul s-ar petrece mai rapid decat in alte societati pentru ca aceste vicii sunt atributul unor potentati, unor oameni orgoliosi si puternici capabili sa-si permita si asa ceva. La noi ar fi maciuca care ne-ar achita definitiv dupa ameteala asta de 19 ani. In loc sa ne ridicam in picioare am lesina definitiv. Nu vedeti ca nu se mai aud glasuri de copii ? Parca am murit cate putin. Nici pasarile nu mai canta. Nu mai avem paduri, nu mai avem zapada. Nici ploi nu mai avem. Iarba care ne uda dimineata pana la brau a disparut. Mirosul recoltei il mai simtiti ? Copii nostri si nici nepotii nu mai stiu ce insemneaza bucuria adevarata, campul, florile, au uitat si gustul de paine. Iar noi acum ce sa facem ? Droguri si prostitutie. Credeti ca asta ne trebuie. Si asa suntem deja pe drumul spre cimitir. Ne trebuie un taxi sa ajungem mai repede ? De ce nu saltam putin privirea inapoi vreo 40-50 ani si apoi s-o aruncam inainte. Ce credeti ca am vedea ? Raspuns: NU, NU, NU.... si totusi NU. Logos.
|
|
p_lei_boi 19 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 13:14
De la: symy, la data 2008-12-13 10:24:42Multi dintre voi care ati comentat.....santeti maturi la trup....dar nu si la minte.....MASCULILOR IN CALDURI,daca nevasta ta sar droga,si ar ''lucra'' toata noaptea....ati fi fericiti???....MAMICILOR FERBINTI.....daca fetitele voastre sar droga....ar face trotuarul....ati fi mandre???....TOTI va bateti cu pumnul in piept....pana la proba contrarie.....uitativa in jur......familii distruse....copii abandonati....ASTA E VIATA?????????....DUMNEZEU sa aiba mila de sufletele voastre....!!! Cred ca cineva care are peste 18 ani poate sa decida singur daca e bine pentru el sau nu. Sa fumezi iarba ocazional nu distruge nimic. Cat despre prostitutie... cine e sa o faca o va face, numai ca ilegal, mult mai predispus la boli si la imbolnavirea celorlalti. Eu mai bine mi-as taia o mana si abstinenta pe veci decat sa ajung la tarfe. Dar sunt altii care recurg la asa ceva. Parerea ta e nefondata si impertinenta. Cred ca acele ierburi care te fac calm si te fac sa razi si sa mananci multa ciocolata ar trebui interzise pentru ca pune in pericol siguranta celorlalti
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 02:56
Bula face rost de o tigara cu marihuana. Iese pe balcon si o aprinde.
Trage 2-3 fumuri ... NIMIC ! "Ptiu, baga-mi-as picioarele am dat si o groaza de bani pe ea si nimic." Deodata prin fata ii trece un glob mare de foc. "Ce dracu se intampla, dau astia cu bombe?" Mai sta si fumeaza injurand ca nu are nici un efect cand iar ii trece prin fata un glob mare de foc. "Ce dracu'?" Enervat stinge tigara si intra in casa? - Pe unde ai fost mama? il intreaba maica-sa. - Am fumat o tigara pe balcon. - Doua zile? |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:00
Cei care sunt pentru o varianta sau alta ar trebuie sa aiba si niste argumente pertinente. Sunt unii care fluiera in Biserica, altii bat apa in piua, altii sunt saraci cu duhul si nu au ce spune, intervin doar asa sa se afle in treaba. Fiecare inervenient care gandeste serios la o problema destul de importanta pentru viitorul nostru pe pamant si care poate medita serios ar trebui sa ofere niste argumente nu sa arunce cu piatra in balta doar asa sa vada el cum reactioneaza sau cum se supara ceilalti. Nu va suparati dar scriu unii cu totul in afara subiectului de parca ar fi copii (poate se supara un copil ca spun asa). Cine are minte sa judece serios pentru ca nu-ti trebuie cine stie ce cultura ar putea formula si argumente nu numai sentinte, jigniri sau citatii... Eu va spun ca oameni talentati, cantareti, artisti, actori despre care multi stiti au murit neasteptat din cauza drogurilor. De prostitutie nu a murit nimeni, dar moare societatea prin retezarea vlastarelor noi si imbatranirea excesiva a populatiei, se va dubla in curand ponderea persoanelor in varsta pe UE, noi deja se pare ca am intrecut media pe UE (15%) cu 2% in plus. Nici razboaiele mondiale nu au produs atata scadere a populatiei tinere, care daca isi mai deterioreaza si sanatatea prin astfel de obieceiuri, mai vin si mono sexualii, accidentele si puscaria CE NE MAI RAMANE ? Veti spune ca exagerez. Consultati atenti statisticile si veti vedea incotro ne ducem incet dar sigur. Poate noi nu vom mai apuca, dar tinerii naivi si nepasatori de astazi vor apuca unii din ei si acele zile napraznice pe care unii regizori mai inteligenti au incercat sa le arate prin filme. Dar cine are vreme pentru ele cand sunt atata de multe seriale care nu te pune sa judeci ci doar iti omoara timpul. Logos.
|
|
|
|

nu stiu ,nu sunt in Bucuresti...