Info
x
Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
|
iongrigore 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 20:32
Intr-adevar, drogurile se consuma, prostitutia exista, ca vrem, ca nu vrem, asta este! Trebuie sa intelegem ca acestea sunt deasupra noastra! Prostitutia si drogurile, controlate si legalizate, aduc atat venit statului, dar fac si foarte bine:
1. Prostitutia contolata: - aduce venit la bugetul de stat; - sunt controlate bolile specifice; - lucratoarele ar avea o pensie; - copii lor ar fi asigurati, educati, nu vor cersi si nu vor ingrosa randurile infrctorilor, etc. N.B. credeti ca daca prostitutia nu este legalizata nu sunt femei (minore, de conditie excelenta, surori ale noastre, sotii ale noastre) care o practica? De ce nu recunoastem ca aceste fapte exista? Realitatea de zi cu zi o confirma! Vedeti stirile de la tv, ziarele-cu crime, violuri, etc.! Daca o femeie vrea sa se prostitueze, chiar si cu sot si trei copii, O FACE SI GATA! NU O INTERESEAZA! Casele de toleranta vor fi vizitate numai de unii! Ca la magazin: asta-mi place si cumpar, asta nu ma intereseaza si nu cumpar! In casnicie si in dragoste te duci la casa de toleranta daca ceva nu merge, ce Dumnezeu! Sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca noi suntem ca noi, SI NU ALTFEL! PROSTITUTIA NU ESTE VIOL, ESTE UN ACT DE VOINTA UNILATERAL, INTELEGETI? O FACE CINE VREA SI SIMTE, INDIFERENT DE CONDITIA SOCIALA, EDUCATIE, ETC.!!! 2. Drogurile!. Esta absolut la fel. Consuma cine vrea indiferent daca este legalizat sau nu! Acum, ca si in cazul prostitutiei, statul pierde, si pe deasupra mai are si povara intretinerii acestor nenorociti! De ce sa nu-i controlam si sa putem face ceva cu ei, pentru ei? Sa nu uitam ca necontrolul lor mareste posibilitatea aparitiilor de boli crunte, foarte costisitoare, acestea putandu-se transmite prin seringi, homosexualitate, dar, atentie, si PRIN VIOLURI! Deci, este necesar controlul! Sa stam stramb si sa judecm drept, in ambele cazuri si... SA NU FIM IPOCRITI!!! Sanatate la toti participantii si sarbatori fericite! Cu stima, NUBIRA4 |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 20:47
De unde ai scos tu ca legalizarea prostitutiei o sa scada nr. de violuri?
Si cu drogurile: daca sunt accesibile, lumea va cumpara. Ai vreun cunoscut in Olanda? Aproape toti se drogheaza. Macar o data pe saptamana. Asa, de distractie. Legalizare = schimbarea valorilor morale. Este adevarat ca toate acestea exista deja. Dar la fel exista si pedofilia, zoofilia.. |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 02:42
Draga iongrigore,
SA NU FII IMPOCRIT!!!! Daca Tu doresti si practici inselarea sotiei cu prostituate si iti face asa de mare placere sa platesti pentru sex, atunci nu mai gasi alte scuze doar pentru poftele tale bolnave! Nici banii nu sunt cei mai importanti pe lumea asta! Citeste mesajul meu lung din pagina precedenta care vorbeste despre prostitutie si legalizarea ei si apoi astept parerea ta de om informat si nu mare ganditor la beneficiile personale si atat. |
|
Fosta membra 9am.ro 149 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 13:06
De la: iongrigore, la data 2008-12-22 20:32:45Intr-adevar, drogurile se consuma, prostitutia exista, ca vrem, ca nu vrem, asta este! Trebuie sa intelegem ca acestea sunt deasupra noastra! Prostitutia si drogurile, controlate si legalizate, aduc atat venit statului, dar fac si foarte bine: Eu inteleg din mesajul tau ca ai pe constiinta asa ceva si acum iti sustii scuzele. Dupa legalizarea prostitutiei ar urma cu aceleasi scuze legalizarea furtului si apoi al uciderii. Daca tu nu vezi ca prostitutia este un lucru rau, este vederea ta. Hai sa nu ne mai punem etichete de genul ipocriti, fatarnici si altele, ca nu au rost aici. Dar daca oricum fiecare face ce vrea, ce legatura are controlul fenomenului care de fapt nu poate fi controlat? Cum poti sa controlezi un om care cauta mereu sa-si implineasca dorinte pe care de fapt nu le-ar spune nici celor mai apropiati ai lui? Pentru ca in spatele tuturor acestor activitati si libertati ale oamenilor sta acea ascundere a sentimentului de vinovatie care izvoraste in inima fiecaruia dintre noi cand facem ceva gresit. Asta se vrea sters. Acea constiinta se vrea gonita dinauntrul oamenilor. De ce? Opinia ta e ca prostitutia e ceva care ar trebui legalizat, adica pentru care sa existe norme de lege, adica sa fie considerat ceva normal de catre toti, in ultima instanta sa fie considerat ceva bun, daca tot exista. OK, asta e opinia ta, astea sunt argumentele tale. Si eu iti doresc numai bine, sa fii sanatoasa si Sarbatori fericite. |
|
costi53 1 mesaj Membru din: 11/08/2008 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 09:31
Esti putin la minte,confuz si ratacit,ideea ca salvarea Romaniei din exploatarea comerciala a prostitutiei si a consumului de droguri ar aduce venituri care ar fi colacul de salvare al natiunii fara a lua in calcul efectele dezastruoase pe termen lung e inconstienta grava.Probeaza chestia asta la nivelul familiei tale si fii fericit si potent financiar din asa practica.Poti asadar sa contribuii cu cota parte la bugetul national din care am putea beneficia toti asta gratie gindirii economice proprii.Succes!
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 21:58
PLEDEZ PENTRU REACTUALIZAREA CASELOR DE TOLERANTA. LEGAL INFIINTATE AM STARPI SI BOLILE VENERICE CE SE ACUMULEAZA PE LINIA SE CENTURA SAU DE PRIN JURUL RESTAURANTELOR MARI.
ODATA LEGALIZATE, ACESTE CASE VOR AVEA TOT CONFORTUL SI ASISTENTA NECESARA. TOATE ACESTE FETE CARE AZI PRACTICA PROSTITUTIA DIN NEVOIA DE A SE INTRETINE SAU DIN EXCESUL LOR DE PREACURVIE, VOR FI ANGAJATE CU CONTRACT DE MUNCA, BENEFICIIND DE TOATE NORMELE PREVAZUTE ANGAJATILOR, PRESTAND DE FAPT SERVICII CATRE POPULATIE SI NU ,,CURVASARIE". |
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 22:52
Draga IoanDanila,
se pare ca nu te-ai obosit sa citesti mesajul meu lung din pagina 4. Bine. E prea mult pentru tine. Asta e. De unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Sarbatori fericite! |
|
darksethstorm 60 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 14:25
@dagaio : tu te plictisesti tare, nu ?
omul si-a spus parerea si a raspuns la intrebarea thread-ului. a citit sau nu ce ai scris e treaba lui iar tu nu esti vreo clasica in viata sa fie cineva obligat sa citeasca ce scrii. chill.
http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
|
|
|
|
|
raul_ro2000 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 09:53
REFERITOR LA "legalizarea prostitutiei " trebuie sa spun ca ai perfecta dreptate! numai ca e o tema din cate shtiu eu cam veche... in Romania .
Parerea mea e ca undeva acolo "sus" in conducerea tarii e deja "legalizata de mult" pt el :)) Ori ce diplomat "fara obligatii" poate avea ori cand la dispozitie "odama de companie" pt toata durata vizitei de afaceri pe care o face :) In fine .. ideea e ca DEOCAMDATA cred NU E IMPORTAT CAT CASTIGA BUGETUL STATULUI CI CAT OBTIN "ei" PROFIT PRIN LEGALIZAREA ANUMITOR LEGI CE nu prezinta interes national! Asa ca stimate domn asteptam sa li se mai umple buzunarele gaurite ale multora dinte guvernanti si poate ca vom auzi "NUMAI DE BINE " !:) |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 10:15
De la: costi53, la data 2008-12-25 09:31:44Esti putin la minte,confuz si ratacit,ideea ca salvarea Romaniei din exploatarea comerciala a prostitutiei si a consumului de droguri ar aduce venituri care ar fi colacul de salvare al natiunii fara a lua in calcul efectele dezastruoase pe termen lung e inconstienta grava.Probeaza chestia asta la nivelul familiei tale si fii fericit si potent financiar din asa practica.Poti asadar sa contribuii cu cota parte la bugetul national din care am putea beneficia toti asta gratie gindirii economice proprii.Succes! www.youtube.com/watch?v=hUpz_GkIxKc&feature=related Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
raul_ro2000 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 10:17
Mi-am spus doar o parere , referitor la legalizarea prostitutiei... Nu sant deacord cu Droguriile Cine "vrea sa simta viata", poate sa rupa filtrul de la 10 tigari sau direct Carpati fara ... si sa fomeze din toate odata tragand in piept :)
Iasa si mai ieftin :) si efectul cred ca e la fel :)) (nu am incercat) Glumesc Pe tema asata , dar ma rog ..Nu sant deacord cu Legalizarea droguriilor! A-mi mentin totusi afirmatia ca instabilitatea , corupria , si proasta conducere a tarii nu fac de cat sa incetineasca bunul trai al romanului de rand! Asfel legi precum legalizarea prostitutiei sau a drogurilor sau a portului legal de arma , sau "aruncarii pietrelor peste Dunare ":) nu incanta pe nimeni inca dintre cei care ar trebui sa-si dea semnatura pt asfel de legi ! Apropo .. daca noi ne scriem pareriile aici , crezi ca putem schimba ceva ? Nu putem face nimik sistemul e diferit ! O ZI FRUMOASA TUTUROR! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 15:55
Poate gresesc, dar ar fi bine sa se legalizeze prostitutia, asa ar disparea "pestimea" acesti proxeneti ordinari, ar disparea trecutul fetelor peste hotare , ar fi sub observatie medicala [garantie medicala mai mare] ,vechime in cartea de munca , impozit la stat, ca oricum aceasta "meserie" nu dispare din lume ! La fel si legalizarea drogurilor, sa fie sub control medical , poate asa vor fi starpiti traficantii care se imbogatesc pe naivitatea altora !
Ticu
|
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 19:25
cu siguranta sexul se vinde acum mai bine decat orice altceva, chiar daca ne convine sau nu.
daca ati urmarit cumva serialul de pe hbo de sambata noaptea, "sexo urbano", ati vazut ca orasele cu industrie sexuala activa sunt absolut infloritoare. prostitutia nu dispare pentru ca nu suntem de acord cu ea, si banuiesc ca oricare din doamnele oripilate de idee ar prefera ca o ratacire de moment a sotului sa aiba loc intr-o institutie controlata si impersonala decat la vreo amanta sau centurista de ocazie. eu cel putin cu siguranta as prefera. |
|
beberechin 2 mesaje Membru din: 26/11/2008 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 16:10
pt maria tudorie... zici ca symy e in minoritate sau vrei sa zici ca reprezinta minoritatea.atunci daca el este in minoritate restul sunt in majoritate:)) =))
|
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 21:57
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:59
Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum
Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !". La multi ani dragi Romani ! www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ! Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun! Romane, sa fii bun! LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA ! Cu deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 08:55
De la: IoanDanila, la data 2008-12-25 21:58:24PLEDEZ PENTRU REACTUALIZAREA CASELOR DE TOLERANTA. LEGAL INFIINTATE AM STARPI SI BOLILE VENERICE CE SE ACUMULEAZA PE LINIA SE CENTURA SAU DE PRIN JURUL RESTAURANTELOR MARI. asha tati ! pledeaza in continuare pt.(re)infiintarea bordelurilor ...numa' ca matale si altii ca matalica , nexam scula ...asa ca o sa va uitati numa' pe geam la ...alea
si electronica !
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 09:08
hallo domnu nercielu'
haoleo ca te pierdui ... si era pacat ...sa nu tzi-o trag inca anu' asta ... shi zi asha ...nu discutzi cu d'aia care nu stiu gramatica limbii romane si care ...n-au cultura ca ...vezi doamne...domnu' nercielu prietenu lu' ala atotputernicu ' (?!) este toba (da' din aia acoperita cu piele de magar!) de carte ... stai mah in bancutza lu' matale ...te pomenesti ca ai si masterate si...doctorate ...din astea romanesti cumparate cu cate 2000 coco din banii lu' mac-ta si tac'tu ... bai asta , io imi deschid cuplarai (casa de palceri ) , fie ca vrei fie ca nu vrei si fiindca esti matale asa de desteptu' ,hai ca te angajez la mine sa le invetzi pe alea cum sa vorbeasca misto cu clientii ...te prinzi ? si in plus o sa ai si ceva discount la ...alea ...daca nu cumva esti pe inversu' (ca numa' aia sunt asa de inversunati pe...fetitze ...) Adieu !
si electronica !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 11:03
AZAZEL
Ai probleme cu ''fetitele'''?????...Nu ti-am spus sa te muti pe un forum mai...'''linistit''.....Mi-as dori sa intri in anul urmator,mai relaxat....bah(cum zici tu) LA MULTI ANI...prietene.
|
|
Cappone24 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:02
Sunt total de acord cu Nerciel.....intradevar toate aceste lucruri acum ilegale ar putea fi extrem de benefice statului plus faptul ca odata legalizate aceste afaceri sa le zicem, vor putea fi monitorizate mult mai minutios (pt ca ar existe si un interes din partea statului mult mai motivat de banii ce vor iesi din impozitarea profiturilor, atorizatii etc). S intradevar persoane care sa vrea sa practice cea mai veche meserie din lume si care sa faca trafic de droguri vor exista mereu si bineinteles si clientii pt ei asa ca LEGALIZATI!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:27
De la: AZAZEL, la data 2008-12-31 09:08:12hallo domnu nercielu' un promo , o adresa, ceva acolo !?!?!?!?!?...pai ce faci intunecima Ta, numai vorbe,vorbe....fapte neicusorule, fapte ! Treci matale pi concret, dar daca tot il faci, fa-l neicusorule mixt.cu doua intrari ..adica ma-ntelegi matale unde bat, nu ?... ...pai ce vrei sa intrii pe mana alora de la discriminari? se poate, mataluta-ti sporeste deverul si toata lumea-i fericita,...fara lacrimi pe obraz !.. |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 13:03
EXISTA LEGALIZARRE PENTRRRU PRRROSTITUTIA POLITICA,RRESTUL ESTE MAI PLACUT PE SEST
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:28
De la: symy, la data 2008-12-31 11:03:08AZAZEL la noi in brailitza stii cum le zicem la prapaditzi din ashtia ca tine ,cand deschid ciocu' si devin obraznici ? hai sictir ! da' ce ,forumu' asta e a lu' domnu' tac'tu ? ca-mi zici...mutarea ?
si electronica !
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:30
pt. domnu' mytcor ,
si electronica !
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 07:49
Noricel....,
economic ar fi mai bine...Statul ar castiga si ar construi mai multe gradinite, sau...Trecutul demonstreaza ca daca societatea este mai "rafinata",cauta placeri individuale...Este semn de declin.Toate imperiile au avut acest semn.Cei ce conduc au tot interesul sa lase indivizii pe panta desfatarii prin desfranare.Se intelege dece,nu este cazul sa explic.Parerea mea este ca viata in comunitate a omului trebuie sa aibe alte scopuri,de natura a cunoasterii.Viata pe acest pamant este o lupta cu tine insuti de autocunoastere,de urcus spre desavarsire.Ca nu vei ajunge niciodata acolo,este alta tema ...O societate solida,puternica nu isi lasa tineretul sa...Din pacate cei ce conduc aceasta tara prapadesc scolile,adevarata cultura...,si de la manele pana la fufe servite cu "bomboane"....Saracii de noi ...
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:31
mesaj pentru barbatzii de barbatzi !
luptatzi cu toate...armele ...pentru legalizarea ...stabilimentelor de ...placeri ! daca reusim ,va promit la fiecare...luptator ...cate un abonament moka pe 3 luni (cca 10 numere pe saptamana ! ).cu ocazia asta va mai ...crutzatzi nevestele shi mai invatzatzi shi cate ceva...nou . este valabil si pentru cei care se dau drept ...oamenii domnului... ce, nu se poate si asha ? adica c-o mana pe biblie si cu ailalta la...OBECT !?
si electronica !
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 15:35
|
|
googoodoll 1642 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 17:53
adica in momentul cand auziti legalizarea prostitutiei, toti va ganditi la mame, surori, copile?
mi se pare stupid modul de gandire, nu vor fi nici mai multe nici mai putine prostituate, ca doar nu ne vom buluci sa aplicam toate cand va exista noua profesie in nomenclator, ce naiba??? nu aveti decat sa visati in continuare si sa considerati ca daca ceva e ascuns si ilegal, nu exista ! probabil ca e mult mai moral sa constati vizita unei "amante" in patul conjugal, decat sa vezi factura de la bordel
|
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:49
Eu nu te inteleg, Gugu, faci niste presupuneri:
- daca un lucru "oricum exista", trebuie legalizat (???) - sau acceptat?? - omul cu care iti imparti viata este un animal (domestic sau neimblanzit, tot aia.. ideea este ca nu poate asimila niste reguli MORALE!!!) - problema nu e ca se culca cu alta ci CU CINE (eventual sa o alegi tu )- si in finalul magistral: crezi tu ca daca plateste pt servicii nu mai gasesti amanta in pat ?? Hahaha! |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:40
Desi nu am citit toate posturile anterioare eu oricum sunt impotriva drogurilor si desi admit unele discutii in principiu sunt impotriva legalizarii prostitutiei. Pentru a vedea daca este corecta optiunea noastra ne uitam ce efecte bune si rele a avut acest lucru in acele tari unde s-a legalizat. Daca privim de aproape se pare ca este benefic, dar daca luam distanta suficienta in timp si spatiu vom vedea ca lucrurile nu stau chiar asa. Cel mai grav este scaderea numarului de casatorii, de nasteri de copii si de familii care sunt temelia si viitorul oricarei societati. Noi deja suntem in declin fata de anii anteriori. Legalizarea prostitutiei si a homosexualitatii ne-ar aseza definitiv pe panta declinului, ca popor. Cine are acest interes ? Tocmai noi romanii ? Nu uitati ca aceste atribute ale opulentei au dus, in timp, chiar la disparitia unor imperii si chiar a unor civilizatii. Da, dar pentru aceasta, trebuie sa ne documentam si noi nu vrem acest lucru. Mai bine batem din picior, ca n-avem rabdare si facem jocul oricui dar nu al romanilor. Noi nu suntem nici macar consolidati economic, social si politic ca sa putem suporta aceste extravagante pe care si le permit altii. Mai bine am observa ce este bun la altii si se potriveste la noi. Si sunt desigur si lucruri bune cum ar fi: munca, rabdarea, politetea, mandria nationala, traditiile, progresul economic si social si multe altele. Dar noi vedem ce este mai rau si vrem sa-l aducem si in tara. Mai mult nu stiu daca are rost sa mai spun pentru ca nu stiu cat am fost inteles. Mai revin cand voi putea. Logos.
|
|
|
|

Dana P
economic ar fi mai bine...Statul ar castiga si ar construi mai multe gradinite, sau...Trecutul demonstreaza ca daca societatea este mai "rafinata",cauta placeri individuale...Este semn de declin.Toate imperiile au avut acest semn.Cei ce conduc au tot interesul sa lase indivizii pe panta desfatarii prin desfranare.Se intelege dece,nu este cazul sa explic.Parerea mea este ca viata in comunitate a omului trebuie sa aibe alte scopuri,de natura a cunoasterii.Viata pe acest pamant este o lupta cu tine insuti de autocunoastere,de urcus spre desavarsire.Ca nu vei ajunge niciodata acolo,este alta tema ...O societate solida,puternica nu isi lasa tineretul sa...Din pacate cei ce conduc aceasta tara prapadesc scolile,adevarata cultura...,si de la manele pana la fufe servite cu "bomboane"....Saracii de noi ...
)