Info
x
Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 21:30
De la: symy, la data 2008-12-13 10:24:42Multi dintre voi care ati comentat.....santeti maturi la trup....dar nu si la minte.....MASCULILOR IN CALDURI,daca nevasta ta sar droga,si ar ''lucra'' toata noaptea....ati fi fericiti???....MAMICILOR FERBINTI.....daca fetitele voastre sar droga....ar face trotuarul....ati fi mandre???....TOTI va bateti cu pumnul in piept....pana la proba contrarie.....uitativa in jur......familii distruse....copii abandonati....ASTA E VIATA?????????....DUMNEZEU sa aiba mila de sufletele voastre....!!! de acord cu tine |
|
anabel1986ro 10 mesaje Membru din: 10/12/2008 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:05
Ar fi bine sa se legalizeze prostitutia. Asa ar fi mai controlat si poate nu ar mai fi atatea boli. Poate ar contribui si ele la stat pentru pensie, sanatate. Drogurile acum nu cred dar in viitor nu se stie niciodata.
www.iperbid.ro licitatii online, magazine, anunturi gratuite. Nou!
|
|
rolly_the_only_one 14 mesaje Membru din: 12/12/2008 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 23:07
Unde s-a ajuns... sa se discute despre Dumnezeu in acest topic... eu zic sa va abtineti... spune-ti ca nu sunteti de acord si gata aduceti si argumente daca aveti ceea ce ma indoiesc... nu il implicati pe Dumnezeu in chestia asta... nu aveti voi de unde sa stiti ce gandeste EL.Voi va puneti cenusa in cap ca nu sunteti de accord si ca noi o sa ardem in iad pentru parerea noastra...credeti-ma ca nu sunteti cu mult mai buni decat noi....valabil pentru symy si ceilalti care au zis aceste lucruri....
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 07:46
Eu unul nu sunt de acor cu asa ceva. Daca, sa presupunem ca se legalizeaza prostitutia, cate fete fara contract si acoperire ar lucra? (ca o comparatie, la un magazin cate facturi nu se inregistreaza sau cata marfa fara factura intra...si cata spaga se da cand vin organele de control?). Acum cate saloane de asa spus masaj sunt si defapt sunt altceva? Cate anunturi la ziar sunt ...de prostitutie? ....ASTAZI UN OU, MAINE UN BOU. asa se intampla si cu drogurile si prostitutia. Las', ca doar odata, pana se da contoarul peste cap
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:17
Sunteti un popor de crestini?
Dumnezeu respinge, ca si toate bisericile crestine, viciul de orice fel (curvia, precurvia, hotia, miciuna, imbuibarea.....) De ce mai sarbaoriti Pastele si Craciunul, de ce va cununati in biserica, de ce va botezatii copii, de ce doriti un preot la inmormantare ? Pentru figuratie? "Si dracii cred si se infioara", pentru ca stiu ce ii astapta in urma JUDECATII DE APOI. DUMNEZEU ATUNCI VA IMBRACA HAINA DE JUDECATOR SI VA JUDECA ATUNCI PE FIECARE DUPA FAPTELE SALE! Ignorand invataturile sfinte, intoarceti spatele lui Dumnezeu, lui Isus care a murit pe cruce pentru pacatele noaste. Mai duceti-va si pe la biserica (nunumai de Paste si Craciun)si deschideti-va larg urechile la ce va spun preotii, pastorii, oamenii care il slujesc pe Dumnezeu! |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 16:30
MARIA....
Eu cred ca avem un dumnezeu....foarte tolerant.....DAR daca nu le spunem.....cand vor fi la JUDECATA....vor zice;'''Doamne...n-am stiut....n-am auzit....n-am citit.....cu ce sunt eu de vina....am facut tot ce face lumea....!!!! |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:51
Mai oameni buni... atat de buni si de credinciosi si de puri va credeti... noi suntem pacatosi ca vrem sa se legalizeze aceste lucruri... dar voi nu sunteti pacatosi ca nu vreti?Ganditi-va cati oameni se imbolnavesc anual de HIV si alte boli din cauza prostituatelor pentru ca le supravegheaza nimeni.La fel si cu drogurile ganditi-va cati indivizi se imbogatesc din cauza ca nimeni nu ia masuri asupra lor.Deci acum cine e mai pacatos decat cine?Eu zic sa va ganditi si sa nu mai vorbiti prostii... nu aveti voi de unde sa stiti ce o sa faca Dumnezeu si cine crede el ca e bun si e rau.Asa ca lasati-o balta cu moralitatea voastra falsa!!!!!
|
|
agentul 17 mesaje Membru din: 20/11/2008 Oras: Botosani |
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 17:51
si eu sant de acord cred ca cel putin macar ar fi mai civilizat .da rsi legea trebuie sa fie cu adevarat respectata
|
|
|
|
|
IoanDanila 81 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 20:39
Draga Nerciel,
Tind sa cred ca aroganta ta in ale literaturii romane, destainuie impertinenta unui individ lipsit de scrupule si nu de prejudecati asa cum ar trebui defapt sa fie un autocultist. 1. Spui ca ai colindat lumea in lung si-n lat, insa n-ai observat ca drogul este un flagel ce tinde sa supuna omenirea si in special tineretul ce vre-a ca la un momendat sa ajunga si ei la batranete mersi bine-sanatosi ca tot omul. Cum sa starpesti acest flagel ,,drogul" atat timp cat se gasesc multi ca tine sa sustina aceasta infractiune, chiar usoara fiind - prin medicii de familie! Ce-i ce vor sa comenteze acest aspect, rog s-o faca. Nu tineti cont de Literatul ,,NERCIEL" ce nu indrazneste sa-si spuna adevaratul nume. (Nu toti am fost dactilografe sau secretare la cabinete). Daca tot am aderat la aceasta prost inteleasa democratie occidentala, pentru noi importata de-altfel, si care nu ne-a adus decat numai necazuri, asta nu inseamna si nici nu suntem indreptatiti sa incurajam consumul de droguri, fie ele si sub forma unor tablete usoare. Atitudinea mea in consumul si raspandirea sub ori ce fel a drogurilor in Romania si in lume, este NU hotarat si depistarea tuturor consumatorilor pentru a urma o cura de dezintoxicare. Astfel de comert sa fie aspru pedepsit de legi interne si internationale. 2. Legat de legalizarea prostitutiei nu e o noutate si aceasta ideie se afla deja pe masa de lucru a parlamentarilor. Ramane insa de vazut daca noua structura politica din romania ce urmeaza a se instala la putere pana la sfarsitul acestui an, ii va da curs favorabil. Accept o astfel de legiferare din puncrul de vedere a stoparii bolilor venerice si acontrolului relatiilor extraconjugale sau de amatorism in a nu raspandi aceste boli in masa. Ceea ce sustin, e un punct de vedere si nu doresc intr-un fel sau altul sa iinfluientez cititorul. |
|
urmasul 36 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 21:37
citesc si vad ca santeti crestini ,ca-l cereti pe dumnezeu,dupa cum stiti cu totii prostitutia este o meserie de cand traiesc oameni pe acest pamant,e foarte veche,dumnezeu a dat voie la preoti sa se prostitueze,de ce,pentru ca preotii se roaga in fiecare zi la el,eu cred ca trebuie schimbat codul penal si cel de procedura penala dupa cel din olanda sau din suedia,ca cel cu credinta in dumnezeu stie cu adevarat ce are de facut in viata asta pe pamant.cereti legalizarea ca sa fie mai bine.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 21:57
De la: urmasul, la data 2008-12-14 21:37:35 Crima a aparut inaintea prostitutiei (vezi Cain si Abel); sa votam pentru legalizarea ei? Cat despre preoti vor raspunde personal pentru slujba lor si pentru mantuirea lor(datorita lor exista atatia persoame care au migrat catre celelalte culte) Pune-ti problema "eu voi fi mantuit?", de lucrul acesta vom raspunde personal in fata tronului de judecata si crede-ma, nu spun povesti. Acolo ,intr-o tara ,unde pacatul este ridicat la rang de lege nu exista nici binecuvantari din partea lui Dumnezeu. De aceea aceasta tara este asa cum este adica cam la" coada" majoritatilor statisticilor |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 21:59
rolyy....am impresia ca esti un copil.....imatur ,si nu ai experienta vieti....nu cred ca ti-ai dori ca mama ta sa vina acasa....DROGATA.....si cu alt TATIC de mana...e foarte usor sa dai indicatii......reflecteaza baiete....daca nu stai in banca ta si mai invata.....!!!!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:14
De la: symy, la data 2008-12-14 16:30:15MARIA.... De acord El este tolerant, dar au datoria sa se informeze, acolo nu mai este loc "de intors" Vezi pilda cu bogatul si saracul! |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 22:34
MARIA
Surioara....ma doare sufletul pentru TOTI.....dar dragoste cu forta....nu se poate....!!! |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:03
Symy eu zic sa te abtii... daca prostitutia se legalizeaza nu inseamna ca mama o s-o faca... o face cine doreste... cat despre droguri ea nu e de acord cu chestia asta... si la faptul ca m-ai facut un copil imatur te inseli... nu sunt copil... am o varsta... oricum nu imi pot pune mintea cu niste oameni incuiati la minte si care au acea gandire comunista si se cred mari crestini... Tu crezi in Dumnezeu... dar fac pariu ca nu esti sfanta ;) asa ca... nu ma mai judeca tu pe mine sau pe altii... Inca ceva... nu are rost sa mai postez... cum am spus mai sus... ma lupt cu morile de vant.... si cred ca la fel crede oricine care gandeste in aceasta tara
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:17
renunti asa usor?
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:19
Pai am cu cine sa discut?Cu niste oameni care nu vad decat in fata si nu stiu ca exista o infinitate de posibilitati si cred ca au numai una aia pe care o vad ei... sincer nu am cu cine sa discut... sunteti prea incuiati si prea "milostivi" pentru mine...
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:25
Ce legatura exista intre comunisti si crestini?
Adevarati crestini au zacut ani de zile in inchisorile comuniste. Cat despre faptul ca ne consideram sfinti (sfant inseamna pus de-o parte; deci sfant pentru D-zeu... , un anumit lucru e sfant pt mine.. ; sfant pt.... e interpretabil). Singurul fara pacat a fost Isus, cat despre ceilalti, ne straduim... unii mai mult, altul mai putin, ....dupa...credinta si.... cunostinta... Daca renunti la a posta care mai va fi farmecul dezbaterii??? Adu argumente ! |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:26
infinitate de posibilitati?
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:28
Argumente la ce?La faptul ca aveti o gandire inapoiata?aia de vede din ce scrieti... iar la faptul ca sunt de acord am adus deja... asa ca nu mai am ce vorbi cu voi... deja m-am scarbit de cata ipocrizie am vazut la voi...
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:31
Nu ma deranjeaza ca ma..ne consideri incuiati.
Incuiati pt Hristos! Nu poti sluji la doi stapani, ori il iubesti pe unul , ori pe celalalt! Larga este cale care duce la....... si plina poate si de posibilitati |
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:32
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:35
Nu stiu ce te face pe tine sa crezi ca eu nu cred in Dumnezeu... eu cred... intradevar nu ma duc la biserica.... decat de pasti... pur si simplu nu imi place sa merg... asta nu inseamna ca nu cred... prin faptul ca vreau sa se legalizeze aceste doua lucruri nu inseamna ca nu cred... fiecare crede in felul lui... voi in schimb nu cred ca sunteti credinciosi ci mai degraba fanatici religiosi... si ca sa-ti mai zic inca ceva... o lege a lui Murphy spunea ca dak undeva ceva a mers bine inseamna ca altundeva ceva a mers prost... la fel e si cu legalizare prostituei si a drogurilor... sunt bune si rele in felul lor... asta nu inseamna ca trebuie sa ne opunem vehement... oricum raman de parere ca ar face mai mult bine decat rau aceste lucruri... asa ca... mai ganditi-va inca o data la aspectele bune si rele si o sa vedeti....
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 23:56
Un crestin practicant: ortodox, catolic, protestant, neoprotestant, nu accepta
adulterul, curvia, preacurvia......prostitutia nici atat. Deci a vorbi despre LEGALIZAREA EI.....cu atat mai mult. E ca si cum ai invita la prostitutie persoanele predispuse la a castiga un ban mai usor, pentru ca aici nu tb sa mai inveti, sa muncesti in anumite conditii , sa stai multe ore la program pt a castiga un banut (pot argumenta in muntea lor- imagineaza-ti coplilele le 14, 15 ani- pai... daca e legal... e corect sa o fac...nu? Cel care ne-a creat a spus spre binele nostru nu face aia....aia...aia... pentru ca sunt lucruri care ne dauneaza in primul rand sanatatii, si apoi psihicului. Credeti voi ca cele care practica acest mod de trai sunt fericite, sanatoase? Chiar cele care se duc la medic?? Eu nu cred. S-a scris de mii de ani in biblie ca carnea de porc nu ne face bine. Ce zic medicii de catva zeci de ani????(exemple sunt foarte multe, cititi in vechiul testament ) Cu atat mai mult ..... |
|
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 00:04
A filtra prin prisma biblica modul tau de viata, informatiile care iti vin din toate partile nu o consider inaporiere.
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 01:07
ROLYY
Nu te supara pe noi,nu am vrut sa te simti inferior....imi cer scuze....daca te-am jicnit.....DAR MOR....cand vad atatea vieti distruse,familii....si tu zici....SA LEGALIZAM.....rolyy....spui ca CRED.IN DUMNEZEU.....dami un verset...care te invata asemenea....nebunii....
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 01:09
MARIA
|
|
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 01:23
Prostitutie - Fapta comisa de o persoana care practica relatii sexulale cu diverse persoane pentru a-si procura mijloace de existenta ori alte bunuri si/sau valori pecuniare.
Prostituat(a) - persoana care practica prostiutia Prostituare - practicarea prostitutiei CE ESTE AICI DE LEGALIZAT? Cu ori fara lege fenomenul nu se va orindui, deoarece prin insasi natura sa este o neorinduiala. Cine crede ca PRODUCEREA unei legi va face ca aceasta activitate umana sa fie mai putin promiscua si ca va fi un flagel mai curat se inseala amarnic. Educatia si cultivarea unor conduite cit mai igienice si de medicina sociala poate ca va face ca aceste apucaturi sa nu mai fie atit de nocive. Cit desre drogurile "usoare" va mai curge multa apa pe Dunare ca fie un consens. Si asa sunt multe maladii provocate de alte droguri usoare si pe care nu reusim sa le eradicam, dar sa legalizam consumul altora e oare o solutie? Ori cineva doreste imbolnavirea in masa a unei categorii de oameni? Cine n-are ce face nu are decit sa fie PRO. Legalizate ori nu tot va fi un trafic la negru. |
|
arty4m 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 10:26
draguta , corect e scrii.. "de ce scrii..." lasa draku sa corecteze textele altora pe aia care au habar. E o regula in ziua de azi sa vezi doar greseala celorlati si sa fii cat se poate de indulgent/a cu persoana ta. Dar asta scoate in evidenta doar prostia , nu are alt efect ... prostia aia crasa , agresiva , tupeista si cu aer de superioritate...Esti si tu un vot in societatea asta democrata , dar crede-ma ca te-as da cu batzul afara .
|
|
doruplesea 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 10:33
Admir faptul ca oamenii se gandesc si la alte probleme .. nu numai la imbunatatirea performantelor sexuale sau aranjamentele de culise care sa-i propulseze in fata... fara sa aiba nici in clin nici in maneca cu locul pe care-l ocupa!
In ceea ce priveste subiectul de pe forum... se spune ca celor care au stat la galera o perioada de timp, trebuie sa le acoperi ochii la iesire pentru a nu orbii.. iar apoi obisnuirea sa se faca treptat... cred ca noi am fost o perioada destul de mare la "galera "... e prea multa libertate si nu stim ce trebuie sa facem cu ea... Drogurile usoare... cine stabileste cat inseamna usor ? ... avocatii sigur vor gasi o alta definitie a usorului... alaturi de cei care consuma alcool si care conduc mijloace auto (si nu numai- chiar si organizatii, oameni etc.) se vor afla poate si cei ce consuma droguri usoare... sub un Kg....numarul accidentrelor va creste...vor aparea cu siguranta si boli specifice consumatorilor de droguri... chiar avem nevoie de aceasta libertate? Cati din romani vor sa o avem? Cei ce consuma la recomandarea medicului ... oricum o fac, in compozi'ia medicamentelor existan doza "benefica". In privinta prostitutiei... in urma cu 4 ani, deputatul (pe-atunci) Cosmin Nicula, deputat de Hunedoara lua interviuri pe strada pentru a gasi cat mai multe motive pentru a impune aceasta lege... de fapt votantii lui, pentru asta l-au trimis in Parlament, cu limba de moarte spunand ca este una din urgentele judetului... nu somajul, nu sanatatea, nu educatia... mai sunt totusi si oameni cu capul pe umeri care cunosc prioritatile ... Fenomenul exista, nu putem sa-l negam, dar poate nici nu trebuie sa-l bagam in seama ca pe o prioritate... doar ca numar de voturi... In armata SUA exista homosexuali... despre ei, care au totusi un mare numar de voturi, s-a statuat o cutuma.... daca faci parte din ei, noi nu trebuie sa aflam, nu credem daca cineva ne informeaza... deci nu te manifesta public, altfel vom fi nevoiti sa te indepartam din sistemul militar...ca pe un mar stricat! Alt motiv este ca nu acum e randul acestei legi... avem nevoie de o lege stabila a educatiei , a sistemului sanitar, de retete de insanatosire a economiei, de reteta miraculoasa a trecerii peste criza... etc. Nu tot ce exista in vest e obligatoriu bun... poate fi doar miraj ... ca multe altele |
|
|
|

citesc si vad ca santeti crestini ,ca-l cereti pe dumnezeu,dupa cum stiti cu totii prostitutia este o meserie de cand traiesc oameni pe acest pamant,e foarte veche,dumnezeu a dat voie la preoti sa se prostitueze,de ce,pentru ca preotii se roaga in fiecare zi la el,eu cred ca trebuie schimbat codul penal si cel de procedura penala dupa cel din olanda sau din suedia,ca cel cu credinta in dumnezeu stie cu adevarat ce are de facut in viata asta pe pamant.cereti legalizarea ca sa fie mai bine.