back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

darksethstorm

60 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 19:39

domnule vali eu va urez succes la cedo pentru ca in ro sa nu dea dracu sa ai nevoie de justitie ca mori cu dreptatea in brate.
sincer povestea dvs mi se pare de un grotesc absolut. iar cei de care ati amintit ca erau in functii ar merita sa treaca prin acelasi calvar.
sper sa vi se faca dreptate.
va doresc putere de lupta si sanatate.

si sorine, tu ai dreptate. ai zis-o in 5randuri bine de tot :)

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:39

Buna seara!
Doamne, stiti oameni buni ce am ajuns?Nu stiti si nici nu va inchipuiti..adica nu ne inchipuim unde am ajuns!
Traim in vremuri grele, la noi in Romania cel putin e foarte greu de trait, salariile sunt mici, pensile mici, infrastructura tarii la pamant, coruptia bate recordurile, oamenii care spun ca le pasa de soarta tarii si care ar putea face ceva ptr ea sunt indiferenti fata de situatia majoritatii romanilor,multi copii sunt abandonati,maltratati, abuzati, exploatati in fel si chip, parintii isi omoara copiii, copii pe parinti..ce mai, ne ingrozeste, ne lasa fara cuvinte, sau ne face sa devenim agresivi, sau indiferenti ceea ce se intampla in lume si in tara noastra!
Dar cu toate acestea nu avem scuze pentru felul in care am ajuns sa gandim.
Spunem ca prin legalizarea prostitutiei,raspandirea bolilor venerice va fi tinute in frau, sechestrarea fetelor si presiunea pestilor asupra lor ptr a se prostitua ar fi eradicate, riscul barbatului de a deveni infertil din cauza fidelitatii ar scadea si asta..ce mai ,economia ar fi ajutata ,chiar si turismul...CIVILIZATIA s-ar instala si LA NOI ACASA!
Oameni buni, aceasta este expoatarea controlata si dupa la cote inimaginabile a omului, a femeii.Prin aceasta legalizare se arunca la cosul de gunoi respectul fata de fiinta umana .Femeia aceea angajata in casa de toleranta, devine toaleta publica a oricarui barbat aprins de pofte care nu e casatorit, sau dc e casatorit, poate are sotia gravida, bolnava ,lehuza si care nu se poate stapani.Spui ca barbatii nu ar mai fi infectati cu hiv sau alte boli.....pai tie ti se pare normal ca el dc are nevasta, sau chiar dc nu are , sa frecventeze pe aceste femei care nu au nici prea multa cultura, nici sprijin din partea cuiva , sau pe care viata le-a aruncat in astfel de "case".MIE NU MI SE PARE NORMAL.Acea femei este tot om si merita respect nu sa devina obiectul legal de satisfacere sexuala.Omul greseste sau viata prin vitregiile ei il impinge pe om in astfel de situatii dar statu care ar trebui sa vegheze la buna oranduiala a vietii publice si civice a cetatenilor sa nu legalizele greseala omului sau metoda disperata pe care el a gasit-o pentru a avea ce manca si ce imbraca si ce dormi.
Statul mai bine sa se preocupe cu educarea si ingrijirea copiilor din orfelinate si integrarea lor in societate ca astfel cand atat baietii cat si fetele cand ies pe poarta orfelinatului (la 18 ani) sau nu infunde puscariile sau casele de desfrau!
Stiti cum detii controlul total asupra unui om? Alimentandu-i CONTROLAT SI ATENT slabiciunile si implinidu-i METODIC poftele!
Astfel nu trebuie ca sa te mai lupti cu el ca sa faca ce vrei tu ci il detii total pentru ca tu pentru el devii dumnezeul lui pentru ca te interezezi de implinirea placerilor lui cele mai mari si mai dorite!
Cineva a spus ca avem prostutia in sange....eu as zice ca avem desFRAUL IN SANGE..ADICA LIPSA FRAULUI IN TOT CE FACEM SI IN TOT CE NE DORIM...Exista o vorba:"toate sunt bune dar nu toate sunt de folos"
E placut sa mananci o mancare care-ti place (mai ales cand iti e foame), e palcut sa vizitezi locuri la care ai visat (mai ales cand ai bani si timp si cu cine)e placut sa faci dragoste...insa nu-ti este de folos sa te imbuibi cu mancarea care-ti palce pentru ca la un moment dat iti va veni rau sau vei avea probleme cu digestia, nu-ti este de folos sa cheltui toti banii castigati sau chir sa te imprumuti ca sa vizitezti iar si iar acele locuri minunate si nu-ti este de folos sa te culci in fiecare zi nici macar cu sotia ta (ptr ca la un moment dat ajungi la satutare sau la oboseala )ca sa nu mai zic ca nu-ti este deloc de folos sa vizitezi acele femei care-si ofera trupul primului venit!
Tu te gandesti ca fiica sau sora ta nu vor ajunge niciodata in situatia acelor femei, insa gandeste-te ca viata e asa de ciudata, caile ei sunt atat de necunoscute...poate nu va ajunge sora ta, fiica ta dar poate vei intalni acolo o fata pe care o data in trecut ai iubit-o mult , a fost viata ta, in acel moment din trecut ai fi dat totul pentru ca ea sa fie fericita..ce vei simti cand o vei vedea in astfel de locrui gandind ca acel chip, acel trup, acea persoana pe care tu aproape ca ai adorat-o a devenit obiectul de satisfacere sexuala a multor barbati?!
Poate ca fiecare din acele fete, femei, au avut o iubire in viata lor, dar din cauza situatiei lor de cele mai multe ori si-au ingropat acea iubire...acea iubire poate le-ar fi salvat...insa intr-o societate unde prostutia e legalizata , acestei femei nu i se permite o iubire, speranta unei iubiri care sa o salveze pentru ca nu numai acei barbati care o viziteaza si chiar statul si legile o incadreaza ca fiind PRESTATOARE DE SERVICII PERSONALE, CU OBLIGATII FATA DE CLIENTI, STABILITE FOARTE CLAR PRINTR-UN CONTRACT, OBLIGATII CARE NU MAI LASA LOC UNEI IBIRI, UNEI POSIBILE REVENIRI LA O VIATA NORMALA prin meditarea situatiei ei si prin cautarea unei iesiri din aceasta situatie.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 01:41

pt urmasul

nu este normal ce ai patit. iti doresc sa ti se faca dreptate. daca te pot sprijini cu ceva iata adresa mea de mail: nicoletibi@yahoo.com. nu ezita.

IoanDanila

81 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 02:01

GRESIT DOMNULE NERCIEL.
AVETI UN PUNCT DE VEDERE STRICT PERSONAL SI, MAI ALES FAMILIAL.
NU NUTRESC SA STIU MAI MULTE DECAT AM INVATAT. MI-AJUNGE! CE-I PREA MULT STRICA.
DE BOZGORI, CHIAR CA NU MI-E FRICA.
ACUM CA SE APROPIE SARBATORILE DE IARNA, SINGURA SI CE-A MAI IMPORTANTA PREOCUPARE A ME-A SI A MAJORITATII CELOR CA MINE, E SA VEDEM CE PUNEM PE MASA PENTRU A-L IMBROBODI PE CE-L DE SUS, ARATANDU-I CA NU SUNTEM CHIAR ASA DE SARACI.
nU STIU DACA-L PACALIM PE EL SAU PE NOI INSA, UN AN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA NU STRICA.
LA MULTI ANI TUTUROR

steaua_sudului

34 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 02:06

Este foarte mult de scris, sunt foarte multe de spus pe marginea acestui subiect .
Vechimea unui pacat, a unei practici pacatoase nu-i confera acesteai dreptul de a fi considerata normala, legala, de acceptat ca practica pozitiva.Nici macar o privire nue de vanzare, nici o lacrima nu poate fi rascumparata in vreo valoare baneasca sau materiala..cum ati crede voi atunci ca trupul unei femei poate fi de vanzare?
Cum credeti ca o ora de intimitate cu o femeie poate fi valorificata in bani.Cum poti tu barbatule sa-i spui viitoarei sau actualei tale sotii ca o iubesti si ca ii esti fidel cand tu esti de acord cu legalizarea prostutitiei, ceea ce inseamna ca esti de acord cu folosirea acelor"seervicii"oferite de acele femei.Caci asta inseamna legalizare, exercitarea unui drept , unei activitati fara vreo urmare penala ca fiind in concordanta cu cerintele legislative.
Sub valultolerantei de fapt ne folosim de slabiciunile semenilor nostrii,le exploatam, dar nu ne gamdim ca de fapt desi ii pevocam un rau acelui semen pe care noi il exploatam, mai mult rau ne prvocam propriei persoane.
Unu lucru e cert:TOTUL (NATURA, CIVILIZATIA, VALORILE EI, CULTURA SI ECONOMIA, POLITICA SI ECHILIBRUM FINANCIAR MONDIAL, FAMILIA SI REALTIILE INTERPERSONALE) SE DUCE DE RAPA PENTRU CA OMUL SE PRABUSESTE..incet dar sigur , daca inca mai crede ca e produsul intamplarii, al evolutiei naturale sau ca siesi isis este stapan si dumnezeu!

sa mai adaug urarea "SARBATORI FERICITE!"...NU stiu dc isi are sensul pentru ca nu stiu daca noi mai stim ce sarbatorim!
Insa pentru cine crede ca stie ce sarbatoreste eu ii urez cu toata bucuria :"Sarbatori Fericite si LA MULTI SI FERICITI ANI !"
iMI CER SCUZE PENTRU GRESELILE DE REDACTARE SI/SAU DE EXPRIMARE!

mami

14 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 09:41

Fiecare are dreptul la opinie. De asemenea, nimic nu-i mai adevarat decat faptul ca nu trebuie sa judecam semenii nostri. Nimeni nu are dreptul sa emita judecati cu valoare morala la adresa altcuiva. De acord.!!!
Haideti sa vorbim deci doar de dragul vorbelor...

Dar spuneti-mi si mie ca nu inteleg : e asa de important sa se legalizeze prostitutia si consumul de droguri? E o problema chiar asa de presanta pentru societatea romaneasca? Le avem pe toate in regula si trebuie s-o facem si pe asta?

V-ar conveni de exemplu, ca un copil de al dvs. sa consume droguri, sub rezerva ca sunt oricum legale?! De ce e nevoie de legalizarea lor, ca sa le dam idei tinerilor? Ca doar daca sunt legale,au mana libera, nu? Este adevarat, tentatii exista oricum, dar cred ca sunt un pic tinute in frau acum, dar daca s-ar legaliza...nu stiu .Consumul de tigari nu e interzis, prin urmare , vedem tineri pe strada , tineri de 14-15 ani, mergand cu tigara in mana de parca ar fi ceva absolut normal.
E ceva absolut necesar sa consumam droguri?La ce ne ajuta drogurile? Ne inbunatatesc sanatatea? Ne tin de foame? Eu cred ca ar trebui sa incercam sa le eliminam, si atunci cand este prins unul care le consuma, sa luam asemenea masuri asupra lui, incat sa-l descurajam sa mai foloseasca.

In legatura cu prostitutia... de acord, este cea mai veche meserie din lume. Nu o sa putem noi acum sa le interzicem "fetitelor" sa faca ceea ce stiu ele mai bine. Sau mai bine zis, singurul lucru pe care stiu sa-l faca. Dar oare e ok sa ne vindem trupul? Eu ca femeie nu as face-o niciodata. Dvs, barbatii, ati face-o?
E mai usor decat sa te duci la munca 8-10-12 ore si sa stai pe un salariu de nimic dupa 16-18 ani de scoala, foarte adevarat. Dar sa incurajam legalizarea prostitutiei? Nu cred? Aveti fete, mame, sotii. Ati fi de acord sa faca si ele acelasi lucru? Nu prea cred.
Atunci pentru ce sunteti pro? Daca vreti sa va duceti undeva, o puteti face si acum, nu trebuie sa incurajam tinerele care oricum sunt tentate si incurajate de anturaj sa faca ceea ce nu trebuie. Nu sunt de moda veche, traiesc in prezent, nu sunt nici batrana( am 28 ani!), dar pur si simplu nu vad rostul incurajarii in maniera asta.
Sa fim realisti: asta inseamna incurajare!

Eu n-as fi de acord ca copilul meu, acum in varsta de 2 ani, cand va fi mare, sa-mi vina cu droguri acasa sau cu cine stie ce prostituata( fie meseria ei "legalizata" sau nu!).

Ma rog, fiecare cu parerea lui, dar eu sunt de principiu sa dam copiilor o educatie de calitate, nu sa-i restrictionam in tot ce fac, dar sa stie macar ca "asta nu se face", si noi sa fim impacati ca ne-am facut macar datoria de parinti. Daca vor cadea, Doamne fereste, intr-o tentatie de acest gen, sa fim impacati ca nu i-am impins noi la asta!

cu respect,
Magda- 28 ani

adi_popescu_69

5 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 10:45

AR FI NECESAR SA FIE LEGALIZATA PROSTITUTIA INTRUCAT EA TOT SE PRACTICA ILEGAL IN ACEEASI MASURA SI DACA AR FI LEGALIZATA. DIFERENTA ESTE CA STATUL AR AVEA DE CASTIGAT BANI FRUMOSI LA BUGET PRIN ACEASTA LEGALIZARE, PUNAND UN IMPOZIT DE LUX CA LA TIGARI SI ALCOOL DE EXEMPLU... IN ACELASI TIMP, CETATENII CARE APELEAZA LA ASTFEL DE SERVICII S-AR SIMTI MAI PROTEJATI DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL, PSIHIC ETC. ASTFEL FETELE AR FACE-O LEGAL... CUM ESTE NORMAL... NEMAIFIIND NEVOITE SA SE ASCUNDA. DE ASEMENEA, STATUL AR PUTEA SA LE OFERE UN ADAPOST, FETELE, LA FEL CA SI BARBATII, PUTAND SA SE SIMTA MAI IN SIGURANTA.

darksethstorm

60 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 13:16

intr-adevar nu sunt astea marile probleme ale societatii romanesti. asta ziceam si eu in primul post ca societatea ro, atata vreme cat nu se ocupa un pic de o educatie sanatoasa a individului, nu poate pretinde ca este civilizata.
pana la urma dezideratul meu ar fi sa ajungem la un nivel de civilizatie, de responsabilitate a societatii civile incat sa ne putem pune serios si practic probleme legate de legalizarea unor chestii atat de controversate.

http://supravietuitoriinromania.wordpress.com
dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:30

Nu se poate spune :sunt crestin si sa doresti legalizarea prostitutiei si drogurilor!Ori suntem CRESTINI ori suntem pagani!!! In aceasta chestiune nu exista cale de mijloc!!!Dupa toate sondajele biserica si armata detin cea mai puternica incredere din partea populatiei ,deci in cazul unui referendrum ,populatia tarii ar fi impotriva legalizari prostitutiei! ( Asta cu referendrumul este valabila numai daca iesiti la vot,iar cum tineretului nu-i place sa voteze se cunoaste deja rezultatul!)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:04

legea nu va reusi vreodata sa fie destul de dura sau de bine pusa la punct incat sa impiedice traficul. e precum in afaceri, profiturile sunt direct proportionale cu riscurile deci traficanti se vor gasi mereu . ajungem astfel la o serie de intrebari:

- de ce trebuie sa se imbogateasca niste tineri facand comert ilegal de plante cand un procentaj bun din acest comert ar putea intra in bugetul statului ?!?

- intr`o uniune europeana unde e atat de simplu acuma sa calatoresti de ce nu am profita noi ca tara in a atrage turisti? unii ar numi`o poate cea mai imorala metoda, dar nu stiu cati dintre noi se gandesc la "imorala olanda" sau de fapt la "libertate olandeza". Aici putem pomeni si de legalitatea de a avea in posesie droguri usoare in tari precum Germania, Marea Britanie, Elvetia, Austria, Portugalia, Spania, Belgia, pe linkul afisat mai jos veti vedea ca de fapt ilegale sunt doar la noi in estul Europei si in Franta, desi ma aflu de 3luni in Franta si e relaxata treaba si aici.. sper sa ca din aceasta harta sa nu trageti concluzii de genul capitalismul formeaza prost pt ca in tari precum Elvetia, Austria sau Olanda omul este liber, bogat, fericit si are in medie speranta de viata de pana la 80de ani..............

sunt convins ca e un subiect tabu si probabil pentru o majoritate imoral, dar gasesc de prost gust indoctrinarea tipic romaneasca- pai daca tot se intampla si stim cu totii ca se intampla hai sa nu ne mai chinuim sa realizam prisosuri cand am putea oferi putin (consumul de plante usoare) ca sa salvam ceea ce e cu adevarat grav: consumul de droguri puternice ......

INCA MAI VISEZ la o ROMANIE ADEVARATA...............
visez ca intr`o frumoasa zi sa putem deveni si noi toleranti, fara "sa moara capra vecinului" - invidia e pacat mai mare decat oricare altul pentru ca duce la ranchiuna, dependenta de ipocrizie si pacatul gandului , fara "magaritza satului" - pentru ca stim cu totii de cea mai veche munca , fara "suntem condusi de hoti" -prieteni se fura de mii de ori mai grosolan in tarile dezvoltate, acolo doar se reuseste subtilitatea si o mai buna musamalizare.. si de altfel, oricine ar fi acolo ar pune mana pe o particica a placintei ca deh asta`i omu, ravnicios..........

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:05

Draga dirlosan_gheorghe64,

sa nu amestecam aiurea religia ( crestinismul si celelalte ) cu legalizarea prostitutiei. Nu are rost si nu conteaza daca esti crestin sau nu. Esti OM si asta conteaza.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:15

De la: dagaio, la data 2008-12-18 23:05:49Draga dirlosan_gheorghe64,

sa nu amestecam aiurea religia ( crestinismul si celelalte ) cu legalizarea prostitutiei. Nu are rost si nu conteaza daca esti crestin sau nu. Esti OM si asta conteaza.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:16

corect dagaio,scurt si cuprinzator este mesajul tau,punct si de la capat,s-auzim numai de bine!

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:40

O solutie pentru eradicarea prostitutiei ar fi urmatoarea.

Pledez pentru legalizarea prostitutiei doar asa pentru o saptamana, in care cei care pana acum s-au imbogatit de pe seama ei, vor sa devina "legali" si atunci politia sau o formatiune antiprostitutie ( formata tocmai pentru asta din politisti si detectivi de incredere ) sa ii prinda pe toti si sa-i incarcereze in saptamana imediat urmatoare dupa ce legalizarea nu mai e valabila. Nu stiu cat de posibil poate fi, dar nu se stie...

Apoi, toate fetele si femeile victime prostituate sa fie duse rand pe rand intr-un fel de centru special amenajat pt. ele, un fel de camin ( fara acces al barbatilor, daca se poate, si fara a avea posibilitatea de a pleca ) in care sa primeasca:
- toate ingrijirile medicale fizice ( cu doctori ginecologi si de interne si dermatologi care sa le consulte si sa le trateze corect impotriva tuturor afectiunilor si sa le informeze cu privire la toate bolile si de pericole ; doctori care sa le sterilizeze pe cele care sunt prea bolnave; )
- psihice ( cu psihologi adevarati care sa le ajute sa-si recastige respectul si increderea de sine si sa le induca dragostea pentru oameni, pt. copii si pt. familie, sa le ajute sa vada altfel pe barbati) ( exista multe tehnici si tratamente psihologice care le pot ajuta real )
- educatie de comportament si bune maniere ( cu profesori pedagogi care sa le ajute sa fie din nou feminine si sa se poarte cu demnitate si decenta)
- educatie profesionala ( cu diversi profesori de scoala care sa le predea baza practica si teoretica a unor profesii pe care ele le pot onora; ei trebuie sa le ofere apoi o diploma de absolvire a acestor cursuri prin care ele se vor putea integra in cadrul fortei de munca - in fabrici, birouri, etc. )
+ sa participe la diverse activitati culturale si civice in care sa se simta apreciate si respectate ca femei ( ca OAMENI ) , sa nu simta ca sunt sechestrate -- sa iasa din cand in cand pe la film, teatru, parcuri, etc , dar in grup organizat si foarte bine pazit.

Ce ziceti? Numai bani sa fie pt. asa ceva, nu-i asa?
Daca exista femei care sunt bogate si oameni care nu accepta prostitutia si vor sa lupte impotriva ei, cred ca se vor putea strange bani destui sa se construiasca un astfel de centru si sa functioneze multi ani.
Dupa ce multe femei vor fi salvate si vor putea avea familie normala si fericita si un loc de munca decent, cred ca multe din ele vor fi fericite sa ajute la continuarea existentei acestui centru.

Fosta membra 9am.ro

149 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 03:01

draga Dagaio

Acest lucru este foarte posibil si fara foarte multi bani. Insasi ideile pe care le expui sunt ale unui om care apreciaza oamenii. Este de ajuns sa vrem sa ne ajutam cu adevarat inre noi si multe din aceste lucruri se vor indrepta. Sa nu uitam ca cine ajuta o persoana care are cu adevarat nevoie de sprijin e mult mai bucuros decat cineva care primeste un cadou. Ideea ta e excelenta, fiecare dintre noi, dupa posibilitati, putem acorda sprijin persoanelor care au nevoie, care sunt in situatii grele. Uneori e deajuns si o vorba buna pentru a ajuta un om. Sper ca foarte multi sa ia in seama ce spui si macar sa mediteze un pic la chestia asta...

alex_nicolici_mn

6 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 09:31

Scoaterea din"underground" a celor doua probleme are ca finalitate banalizarea lor si intrarea in normal.Oamenii din tara noastra inca se feresc de goliciunea trupului, de sapun, de apa, de civilizatie in adevaratul sens al cuvantului. Oricat s-ar scrie despre acest subiect, el nu ajunge la urechile celor care ar trebui - raman subiect de forum si oricum am incerca pe aceasta cale sa schimbam ceva ,va fi foarte greu...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 10:10

Dagaio
Eu zic sa -ti depui CV...la acest centru....pe care lai definit foarte bine,exact ca un manager profesionist.....Fac si o donatie pt. ''centru''....

robyleonard11

6 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 11:19

ar fi tare, cred ca toata ziua as fuma iarba... vedeti cred ca asta o sa faca multi in cazul legalizarii drogurilor usoare + ca o sa inceapa un fel de concurenta iar pretul o sa creasca cam mult :( Cat despre prostitutie ... daca o sa se lagalizeze toata lumea o sa o ia pe clea cea mai usoara si o sa se piarda din anumite snzatii, in fine ar fi mai sanatos asa, macar sti ca f pe cineva cu analizele facute ....

urmasul

36 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 11:40

am invins sistemul securisto comunist,numele meu a intrat in cartea dreptatii.
www.apador.org/
luptator pentru drepturilor omului

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 12:11

Vad ca incerc degeaba sa va scot din casele de toleranta.....dar santeti ca porcul....degeaba il speli.il cureti....tot in mocirla se scalda.....cred ca majoritatea ati fumat prea multa''iarba'''....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:55

Symy, ce faci? Mai rezisti?
Parca miroase a ars, nu?
Iadul in tata splendoarea lui.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 23:08

Buna seara surioara....cand stiu ca alti frati si surori...in DOMNUL, lupta alaturi de mine.....am curaj si izbanda....asupra celui rau....AMIN

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 01:38

Pentru ideea mea, am nevoie de multe:

- acte pt. firma, asociatie sau fundatie
- autorizatie de legalitate si functionare in conformitate cu drepturile omului, autoritate de la primarie pt. spatiu
- o cladire mare cu multe camere ( camere, bai, bucatarie si cantina, o sala sport, ... )
- multi bani pentru amenajarea spatiului si echiparea cu toate necesare
- personal ( doctori, psihologi, pedagogi, profesori, bucatari, administrator, secretara, ingrijitori, menajere, etc. )
- reclama
- acordul si ajutorul politiei pentru gasirea si aducerea la centru a acestor fete
- si alte chestiuni...

Proiectul trebuie sa fie puternic sustinut de multi oameni binevoitori si cinstiti.

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:51

Corect! Subscriu!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:59

De la: dirlosan_gheorghe64, la data 2008-12-20 14:51:41

Corect! Subscriu!

Esti OM... care te tragi din maimuta, nu din Adam si Eva.......

dirlo1964

167 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 00:01

De la: maria_tudorie, la data 2008-12-20 22:59:07

Corect! Subscriu!

Sunt om care cred in Dumnezeu tatal,Iisus fiul si Duhul sfant care Unul sunt!Sunt ORTOTOX si sunt mandru de acest lucru!La voi la adunare asa va invata ?Probabil sunteti multe maimute pe acolo!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 00:47

De la: dirlo1964, la data 2008-12-21 00:01:11
De la: maria_tudorie, la data 2008-12-20 22:59:07

Corect! Subscriu!

Sunt om care cred in Dumnezeu tatal,Iisus fiul si Duhul sfant care Unul sunt!Sunt ORTOTOX si sunt mandru de acest lucru!La voi la adunare asa va invata ?Probabil sunteti multe maimute pe acolo!

Scuze, dar tocmai datorita religiei e scoasa prostitutia in afara legii

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 00:55

Nu ma las dar acum ma duc si ma culc....SI MAINE E O ZI......Noaptebuna..surioara....cuISUS

gentziana2007

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:37

Cred ca ar fi mai bine sa inveti tu intai sa vorbesti si sa scrii corect in limba romana si apoi sa critici pe atii. Stai linistit ca nu esti prea departe de un analfabet. Mai pune mana pe gramatica limbii romane si mai invata putin cum se formeaza pluralul cuvintelor.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 16:55

Pentru cei care sunt PENTRU legalizarea prostitutiei: ma intreb daca ati citit studii facute pe aceasta tema, daca ati cauta pe net informatii despre impactul psihologic al unei astfel de vieti.
Legala sau nu, prostitutia este o plaga a societatii!! In studiile facute s-a descoperit ca APROAPE NIMENI nu si-a dorit sa ajunga sa practice aceasta meserie!! Iar consecintele psihologice sunt inimaginabil de grave! Prostituatele au avut in mod tipic o copilarie grea, multe au suferit abuzuri... sunt VICTIME ale societatii si trebuie ajutate, nu impinse intr-o astfel de viata!!

In plus, prostitutia nu este sustinuta de prostituate (de oferta), ci de barbati care cauta asa ceva. Din cate stiu, Suedia, parca, a recunoscut acest lucru si desi prostitutia este legala, cumpararea de astfel de servicii este ilegala (destepti, nu??)
In unele tari unde prostitutia este legala se estimeaza ca procentul de barbati activi sexual care au cumparat sex macar o data depaseste 90%.
Unii care au studiat fenomenul au ajuns la concluzia ca prostitutia este ultimul bastion al asupririi femeii.
De ce? Barbatii care platesc pentru sex au tendinta de a reduce femeile la niste simple obiecte sexuale (umilirea si dominarea femeii ii excita!).

Sunt multe de spus, mai informati-va...

Dar ideea fundamentala este: NU-SI DORESTE AZI NIMENI SA FIE OM? (in adevaratul sens al cuvantului). Dezamagitor...
Cred ca a fi OM este cel mai bun lucru pe care l-ar putea face cineva (nu ar mai avea nevoie de droguri si prostituate).

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie, vreodata posibile?
Mergi la: