Fosta membra 9am.ro
198 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:00
Interesant topic!
Vrea cineva sa deschida o afacere banosa ...si legala!
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:01
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:51:12De la: Dorulet, la data 2009-07-14 15:48:24Bogdan, hai să mă explic.
Drogurile ușoare, luate sistematic...la un moment dat duc la dependență...și asta destul de repede! Problema este că drogurile acționează asupra sistemului nervos ...pe care de fapt îl distruge. Indiferent despre ce drog este vorba această dependență se manifestă cam așa: corpul îți cere mai mult drog, mai tare și luat mai des...în final asta duce la deces! De ce? pentru că nu tot timpul este cineva lângă acea persoană să-i dea doza exactă...de care are nevoie...și nu toți știu matematică
Un exemplu ar fi dependența de fumat. La început fumezi o țigară, două /zi...și alea light....după un timp fumezi mai multe țigări /zi și mai tari...
Sper că m-ai înțeles acum!
eu inteleg ce spui, dar vad ca tutunul ramane inca legal. la fel si cafeaua (desi se stie clar, cofeina da dependenta, poti observa ca daca stai o zi fara cafelutza te doare capul, ala e sevraj, desi infinit mai "bland" decat un sevraj de la droguri, tot sevraj e). De ce nu le interzicem si pe alea, ca tot dependenta dau?
Nu știu să fi murit nimeni de la două sau trei cafele/zi!!!
În schimb, în ce privește tutunul, sunt de acord...ar trebui și el scos definitiv de pe piață!!!!
Nu degeaba sunt prețuri așa mari la țigări și atâtea avertismente!!!!
Că unii mai norocoși s-au născut cu un organism super-strong și nu-i afectează tutunul este adevărat, însă pentru cei care au o predispoziție genetică pentru anumite boli, tutunul înseamnă moarte!
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:17
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pai, ea inca mai exista, dar omul face eforturi colosale sa o elimine. De exemplu ganditi-va la un copil nascut cu malformatii cardiace din cauze ereditare... pai copilul ala ar muri daca ar fi dupa selectia naturala, omul poate sa intervina si sa-l salveze, sa il faca sa duca o viata aproape normala (ce inseamna normala e discutabil).
Selectia naturala la om o sa cam dispara treptat, o sa fie inlocuita de o selectie "artificiala', facuta chiar de om, dar mai e pana atunci. Or sa fie eleminate defectele genetice care predispun sau chiar duc la anumite imbolnaviri, o sa fie inventate tot felul de vaccinuri care aduc imunitate la practic orice.
Lasa, ca faptul ca selectia naturala la om e din ce in ce mai putin vizibila e un lucru bun. Sau ati prefera cumva sa moara oamenii ca mustele cum mureau inainte de ciuma sau holera?
 pentru prima fraza
daca selectia naturala la om dispare, este un lucru bun.....permite-mi sa te contrazic. si iti dau un exemplu concret: ce s-a intimplat cu populatiile de rozatoare (iepuri) din australia dupa disparitia vulpilor de pe acest continent? selectia naturala s-a diminuat si ce a rezultat?
cred ca nu e bine fara selectie naturala. daca natura, sau dumnezeu a lasat asa lucrurile, si noi intervenim sa le schimbam?....oriunde si-a bagat omul nasul a stricat tot - vezi experimente genetice, si alte mii de exemple. asa ca eliminarea selectiei naturale nu stiu daca e un lucru bun.
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:20
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 15:15:46De la: ioa_d, la data 2009-07-14 14:56:25si cum se realizeaza selectia la om?
chiar sant curioasa, cum?
cate un rarisim accident in care e atacat omul de lei, ursi sau alte animale?
cate un rarisim caz in care mai moare ca nu are bani de medicamente?
uita-te in jur. santem, si am mai spus asta pe forum, cea mai bolnavicioasa specie de pe terra. unde ai mai vazut lup paralizat sau leu fara picioare si asa mai departe. in mod normal, in natura, astfel de exemplare se pierd repede. noi ne taram efectiv vietile si le tragem dupa noi, doar doar mai castigam o zi. asta e selectia naturala? selectia naturala este impiedicata azi in mare parte prin medicina.
si unde am spus eu ca cei inteligenti nu pot sapa? nu m-am referit la cei cu IQ 150. m-am referit la oamenii civilizati, care stiu trai in armonie cu ei insisi si cu cei din jur, oamenii echilibrati psihic si din toate punctele de vedere. nu neaparat genii.
in schimb, nu stiu daca avem nevoie de smecherii de bani gata, care umbla in masini super scumpe, care sant părosti garmada, au 10 facultati toate terminate pe bani, care au excese de grandomanie, si care poate intr-o zi te secera pe trecerea de pietoni, si mai apoi scapa ca are tata pile si bani. astia sant primii care ar termina-o cu viata in cazul asta.
nu decid eu, stai linistita cine moare si cine nu. imi spun doar parerea. decid altii, relax, fara sa ne intrebe macar daca santem de acord sau nu. daca as decide eu, poate ar scapa omenirea asta mai usor decat cum au de gand altii sa ne secere de pe fata pamantului.
Cred că glumești!!! Păi îți spun eu cum se face selecția....cu câte un cutremur, tzunami, mai o alunecare de teren, o inundație, un vulcan, un război pe ici-colea....dar cred că deja ai prins ideea!
Dacă te referi strict la România, păi află draga mea că la noi scorul natalității este clar cu muuult sub limită. Noi ar trebui să ne înmulțim să ne meargă bine...altfel, o să vedeți voi pe .
Eu nu cred că voi mai prinde vremurile alea din fericire pentru mine
Din ceea ce ai scris tu mai sus, eu văd doar INVIDIE...multă, multă invidie pe cei înstăriți!!! Atât!
nu ma refer la romania, si nu te impacienta, e boala general valabila pentru majoritatea tarilor europei sa aibe un bilant natural negativ.
nu stiu ce invidie vezi tu, sincer. era un simplu exemplu. nu prea sant invidioasa pe prea multe cateogrii de oameni. si cred ca bogatasii reprezinta ultima categorie pe care as fi invidioasa. sa zicem ca sant invidioasa pe cei mai inteligenti ca mine, pe cei care au avut posibilitatea sa isi faca studiile din domeniul meu in scoli de prestigiu din lume .... in fine, cam asta e nivelul invidiei mele. in nici un caz nu ma intereseaza de situatia financiara a celor din jur.
in loc de invidie, mai degraba as zice ca nu prea inghit astfel de persoane. bogatase dar cu creierul cat o faramitura si nici pe aia nu o folosesc.
|
|
|
godzila
32 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:22
Ar fi ca in HOLLAND SI AR MAI DISPAAREA LABAGII
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:22
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 15:29:29De la: vladidec, la data 2009-07-14 15:22:27ADNANA, nu iti dau dreptate aici din doua motive....(sper ca nu se lasa cu urmari ),
si anume : Selectia naturala inseamna "Cel mai puternic invinge" ! Iar legalizare drogurilor, ar face asta din traficanti si politicieni si politisti si mai bogati ! iar populatia si mai tampita. Deci tot ei s-ar imbogatii si sincer ce am castiga prin asta ? crezi ca banii taxati, vor intra in strazi mai bune, spitale, etc ??????
Si doi la mana, numele prostituatelor in lume, e in continua crestere !!! Nu ma crezi ? verifica..
cu ce nu imi dai deptate, Vlad, ca nu prea inteleg?
si da! banii obtinuti din legalizarea acestor 2 fenomene, pot intra in orice, inclusiv in strazi si spitale.
nu iti da dreptate cu selectia naturala, dar al doilea exemplu la care nu iti da dreptate ....
in fine, vroiam sa comentez altceva, si anume uita-te ce inseamna selectia naturala adnana - si definitia asta e buna
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:32
gata, am fost destul off topic...
am citit mai sus un post despre faptul ca nu ne gandim cum se simt cei drogati, ce remuscari au, etc.
pai si eu intreb: cine naiba i-a pus?
spunea cineva ca ar fi bine sa mai crestem populatia tarii. ok. o crestem, si copii nostri unde vor munci? sant o gramada de oameni cu studii superioare fara locuri de munca, somajul e la el acasa in romania, o ducem din ce in ce mai greu. ce va faceti sa credeti ca daca vom fi mai multi va fi mai bine?
oameni buni, nu am nimic cu rasa umana, poate va par putin hitlerista (poate si sant intr-o anumita masura), dar voi ati facut un mic calcul al suprafetei arabile ce revine unui locuitor al planetei pamant in momentul actual? eu am facut, acum cateva saptamani. la nivel mondial, media e la vreun hectar per persoana. realist vorbind, ce mancam daca ne mai inmultim? ca din hectarul ala, nu se face doar paine, legume si fructe. din hectarul ala se hranesc si animalele domestice - terenul arabil este folosit si pentru cultivarea hranei pentru animale.
exista tari pe terra, unde media de teren cultivabil ce revine unei persoane e de 0,4 hectare. adica de pe suprafata aia un om mananca un an intreg.
si sa zicem ca initilal am fost eu hitlerista, ca nu vreau sa ne inmultim si vreau selectie naturala, si la final cine e mai crud, daca vreti sa fim multi si sa murim de foame?
atat timp cat pe lume exista populatii care mor realmente de foame, subnutritie si altele de genul asta, inseamna ca undeva un echilibru a fost rupt.
|
|
|
vladidec
851 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:38
Ma repet :
SELECTIA NATURALA : "CEL MAI PUTERNIC SUPRAVIETUIESTE" ASTA INSEMANA !
Si Adnana, daca tu inca mai crezi ca banii ce intra la stat sunt cheltuiti in totalitate pentru ceea ce sunt ei destinati....insamna ca nu ai inteles nimic din cele 1000000 de forumuri pe care ai scris !!!
Din orice fond se fura..... STIU ASTA si nu din ziare sau tv, vad facturi de la stat cu ochii mei !!!! Stiu mult mai multe decat permit sa se vada, nu sunt nebun, nu din auzite, stiu ce inseamna sa cumperi din Buget la supra pret, stiu ce inseamna cotizare la partid, stiu ce inseamna sa fii director, stiu ce inseamna sa fii membru de partid...asta le traiesc zii de zii, prin munk si prin "relatiile" mele. La un pahar de vin, se iau decizii de nu-ti vine sa crezi.....ma abtin cu greu asa ca va rog...TREZITI-VA !!!!!! astia pun etichete si pret pe viata noastra, nu vreau sa va zic ce inseamna fonduri Europene pentru politicieni, fratilor in 50 de ani vom disparea din harti.... Romania, Bulgaria, si toate tarile subdezvoltate, vom fi sclavii Americii si Europei. Deschideti bine ochii, Franta si Germania vor oprii acest mers bun al uzinei Dacia (daca nu au dat comanda deja, ca nu ma uit la stiri),...ca ne mergea prea bine.....offf si sunt mii de lucruri de vb....Dar hai k m-a luat valul ...il astept pe urmatorul.
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:40
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 16:32:43gata, am fost destul off topic...
am citit mai sus un post despre faptul ca nu ne gandim cum se simt cei drogati, ce remuscari au, etc.
pai si eu intreb: cine naiba i-a pus?
spunea cineva ca ar fi bine sa mai crestem populatia tarii. ok. o crestem, si copii nostri unde vor munci? sant o gramada de oameni cu studii superioare fara locuri de munca, somajul e la el acasa in romania, o ducem din ce in ce mai greu. ce va faceti sa credeti ca daca vom fi mai multi va fi mai bine?
oameni buni, nu am nimic cu rasa umana, poate va par putin hitlerista (poate si sant intr-o anumita masura), dar voi ati facut un mic calcul al suprafetei arabile ce revine unui locuitor al planetei pamant in momentul actual? eu am facut, acum cateva saptamani. la nivel mondial, media e la vreun hectar per persoana. realist vorbind, ce mancam daca ne mai inmultim? ca din hectarul ala, nu se face doar paine, legume si fructe. din hectarul ala se hranesc si animalele domestice - terenul arabil este folosit si pentru cultivarea hranei pentru animale.
exista tari pe terra, unde media de teren cultivabil ce revine unei persoane e de 0,4 hectare. adica de pe suprafata aia un om mananca un an intreg.
si sa zicem ca initilal am fost eu hitlerista, ca nu vreau sa ne inmultim si vreau selectie naturala, si la final cine e mai crud, daca vreti sa fim multi si sa murim de foame?
atat timp cat pe lume exista populatii care mor realmente de foame, subnutritie si altele de genul asta, inseamna ca undeva un echilibru a fost rupt.
Păi ce??? Crezi că toți pot sta prin birouri???
La sapăăăăăă!!!!! No problem...este de muncă în România...numai să vrea oamenii să muncească!!!!
Fără lene cronică!!!
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:43
Si merita banii incasati pe prostituate ???? Ca pe partea ailalta vom nenorocii pustoaice de 16, 18, 20 ...de ani ? le impingem si mai mult in rapa.... muuuuulte gasesc in asta calea cea mai simpla de a face bani, fa-o si legala si le-ai aranjat educatia....Suntem prea prosti sa luam decizii bune !!!!! Ce vreti voi cu prostitutia poate avea loc doar in tari cu gandire foarte dezvoltata...
|
godzila
32 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:44
Cine face sex de 4 ori pe saptamina ,imbatrineste mai greu.Daca faci sex in special spre ziua,cind mai ai 3 ore de dormit ,ai o zi extraordinara la serviciu ca nu te mai gindesti la sex.
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:45
De la: godzila, la data 2009-07-14 16:44:17 Cine face sex de 4 ori pe saptamina ,imbatrineste mai greu.Daca faci sex in special spre ziua,cind mai ai 3 ore de dormit ,ai o zi extraordinara la serviciu ca nu te mai gindesti la sex.
Uite si exemplul meu ...
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:49
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:50
De la: godzila, la data 2009-07-14 16:44:17 Cine face sex de 4 ori pe saptamina ,imbatrineste mai greu.Daca faci sex in special spre ziua,cind mai ai 3 ore de dormit ,ai o zi extraordinara la serviciu ca nu te mai gindesti la sex.
schimba naibii poza aia ca esti de toata jena!
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:50
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:52
De la: vladidec, la data 2009-07-14 16:43:47Si merita banii incasati pe prostituate ???? Ca pe partea ailalta vom nenorocii pustoaice de 16, 18, 20 ...de ani ? le impingem si mai mult in rapa.... muuuuulte gasesc in asta calea cea mai simpla de a face bani, fa-o si legala si le-ai aranjat educatia....Suntem prea prosti sa luam decizii bune !!!!! Ce vreti voi cu prostitutia poate avea loc doar in tari cu gandire foarte dezvoltata...
cine are principii solide nu ajunge de rapa. iar cine vrea sa faca prostitutie o face oricum si acuma. vezi caminele studentesti de prin moldova (a noastra, nu cea de peste prut) unde se face chestia asta pe bonuri de masa, bucati de salam si alte chestii de genul asta.
nu sant nici pro, nici contra, ptr ca nu ma intereseaza. nici nu am de gand sa ma prostituez, nici sa apelez la asemenea servicii, asa ca nu ma intereseaza, dar asa, ca si chestie....
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 16:57
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:06
Nu sunt medic....sunt doar informată destul de temeinic.
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:12
De la: Dorulet, la data 2009-07-14 17:06:54Nu sunt medic....sunt doar informată destul de temeinic.
scuze atunci, dar daca esti informata, spune-ti te rog si tu parerea acolo, sant curioasa ce mai zic si altii. am postat dar nu a raspuns inca nimeni.
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:36
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 17:12:04De la: Dorulet, la data 2009-07-14 17:06:54Nu sunt medic....sunt doar informată destul de temeinic.
scuze atunci, dar daca esti informata, spune-ti te rog si tu parerea acolo, sant curioasa ce mai zic si altii. am postat dar nu a raspuns inca nimeni.
 Vezi că undeva la secțiunea general...în paginile anterioare sunt vreo două subiecte exact despre vaccinul HPV...acolo găsești păreri pro și contra!
Deasemenea pe topicul de la social, "avortul este o crimă"...este recomandat să citești și pe-acolo!!!
Scuze că am fost
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 17:40
nu stiu cum am reusit, dar eu azi numai  am fost ....
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:12
De la: ioa_d, la data 2009-07-14 16:17:04De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pai, ea inca mai exista, dar omul face eforturi colosale sa o elimine. De exemplu ganditi-va la un copil nascut cu malformatii cardiace din cauze ereditare... pai copilul ala ar muri daca ar fi dupa selectia naturala, omul poate sa intervina si sa-l salveze, sa il faca sa duca o viata aproape normala (ce inseamna normala e discutabil).
Selectia naturala la om o sa cam dispara treptat, o sa fie inlocuita de o selectie "artificiala', facuta chiar de om, dar mai e pana atunci. Or sa fie eleminate defectele genetice care predispun sau chiar duc la anumite imbolnaviri, o sa fie inventate tot felul de vaccinuri care aduc imunitate la practic orice.
Lasa, ca faptul ca selectia naturala la om e din ce in ce mai putin vizibila e un lucru bun. Sau ati prefera cumva sa moara oamenii ca mustele cum mureau inainte de ciuma sau holera?
pentru prima fraza
daca selectia naturala la om dispare, este un lucru bun.....permite-mi sa te contrazic. si iti dau un exemplu concret: ce s-a intimplat cu populatiile de rozatoare (iepuri) din australia dupa disparitia vulpilor de pe acest continent? selectia naturala s-a diminuat si ce a rezultat?
cred ca nu e bine fara selectie naturala. daca natura, sau dumnezeu a lasat asa lucrurile, si noi intervenim sa le schimbam?....oriunde si-a bagat omul nasul a stricat tot - vezi experimente genetice, si alte mii de exemple. asa ca eliminarea selectiei naturale nu stiu daca e un lucru bun.
foarte frumos, doar un lucru crucial pe care il uiti:
omu NU E IEPURE de Australia sau alt te miri ce animal! omul e om, e deasupra animalelor, omul nu s-a adaptat la mediu, a adaptat mediul la el.
nu mai compara ce face omul cu ce au facut iepurii sau te miri ce alte animale, ca s-ar putea sa superi niste oameni  omul nu mai e animal de muuult timp si nu mai depinde de ecosisteme si lanturi trofice "nederanjate", nu mai depinde de selectia naturala chiar asa de mult si la un moment dat n-o sa mai depinda deloc, e inevitabil.
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 18:27
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 18:12:40De la: ioa_d, la data 2009-07-14 16:17:04De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pentru prima fraza
omu NU E IEPURE de Australia sau alt te miri ce animal! omul e om, e deasupra animalelor, omul nu s-a adaptat la mediu, a adaptat mediul la el.
nu mai compara ce face omul cu ce au facut iepurii sau te miri ce alte animale, ca s-ar putea sa superi niste oameni omul nu mai e animal de muuult timp si nu mai depinde de ecosisteme si lanturi trofice "nederanjate", nu mai depinde de selectia naturala chiar asa de mult si la un moment dat n-o sa mai depinda deloc, e inevitabil.
Si daca omul e deasupra tuturor (fara inamic natural sa-l pape), cum isi "reprara natura" aceasta eroare ?
Ia de aici : BOLI - (ciuma, sida, cancer, malarie....dastea de omoara cu zecile de mii), RAZBOAIE, FENOMENE NATURARE DE MARI PROPORTII ( cutremure, tornade, inundatii)...pe cand animalele nu sufera atat de mult....cel putin nu au razboaie si nici atatea boli....a...pe deasupra, Mama natura le mai si conbina...sa mearca virusii de la unu la altul.....ale naibii coincidente...
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 19:00
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 18:12:40De la: ioa_d, la data 2009-07-14 16:17:04De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pentru prima fraza
nu mai compara ce face omul cu ce au facut iepurii sau te miri ce alte animale, ca s-ar putea sa superi niste oameni omul nu mai e animal de muuult timp si nu mai depinde de ecosisteme si lanturi trofice "nederanjate", nu mai depinde de selectia naturala chiar asa de mult si la un moment dat n-o sa mai depinda deloc, e inevitabil.
omul nu e iepure, dar iepurii s-au inmultit acolo in asa hal ca au ajuns sa nu mai aibe ce manca. bine de gandit la asta.
omul nu e animal?
dar ce e, scuze ca intreb?
din cate stiu eu, pe terra exista doua regnuri, cel animal si cel vegetal. al treilea inca nu s-a inventat5. iar daca oam enii se supara ca sant animale, te pomenesti ca or fi plante? sau cum? momentan nu am clorofila si nici radacini... am inima, am picioare, am ochi, etc, ca si restul animalelor. ca santem fiinte inteligente , deci superioare din punctul asta de vedere, adevarat, dar din punct de vedere biologic SANTEM ANIMALE! PUNCT!
inevitabil, daca nu ne vom opri noi din inmultirea peste masura, sant altii la conducerea lumii care o vor face. si cred ca mai bine facem noi cate un copil, maxim doi, decat sa recurga altii la "selectie naturala" pe calea razboaielor biologice sau altor nenorociri. "selectia naturala" in ghilimele - pentru ca de asta tot vorbesc de jumate de zi, si voi imi dati exemple de cum mor oameni pe cai mai putin naturale. razboiul nu cred ca e natural...asa ca exemplul asta cel putin cade
|
Fosta membra 9am.ro
1086 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 19:03
De la: vladidec, la data 2009-07-14 18:27:19De la: Republicanus, la data 2009-07-14 18:12:40De la: ioa_d, la data 2009-07-14 16:17:04De la: Republicanus, la data 2009-07-14 15:13:59ce v-a venit dragelor cu selectia naturala la om?
pentru prima fraza
Si daca omul e deasupra tuturor (fara inamic natural sa-l pape), cum isi "reprara natura" aceasta eroare ?
Ia de aici : BOLI - (ciuma, sida, cancer, malarie....dastea de omoara cu zecile de mii), RAZBOAIE, FENOMENE NATURARE DE MARI PROPORTII ( cutremure, tornade, inundatii)...pe cand animalele nu sufera atat de mult....cel putin nu au razboaie si nici atatea boli....a...pe deasupra, Mama natura le mai si conbina...sa mearca virusii de la unu la altul.....ale naibii coincidente...
am si eu o intrebare....animalele nu au atatea boli, sau, altfel spus, animalele nu au spitale unde sa le trateze, si deci, daca se ombolnavesc de cancer de exemplu, mor pur si simplu?
eu cred ca pur si simplu nu le tine nimeni evidenta, si pur si simplu cand se imbolnavesc mor, nu cersesc zile ca noi. cred ca e mai demn.
PS. razboaiele nu sant selectie naturala
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 19:04
De la: vladidec, la data 2009-07-14 16:38:13Ma repet :
Si Adnana, daca tu inca mai crezi ca banii ce intra la stat sunt cheltuiti in totalitate pentru ceea ce sunt ei destinati....insamna ca nu ai inteles nimic din cele 1000000 de forumuri pe care ai scris !!!
Din orice fond se fura..... STIU ASTA si nu din ziare sau tv, vad facturi de la stat cu ochii mei !!!! Stiu mult mai multe decat permit sa se vada, nu sunt nebun, nu din auzite, stiu ce inseamna sa cumperi din Buget la supra pret, stiu ce inseamna cotizare la partid, stiu ce inseamna sa fii director, stiu ce inseamna sa fii membru de partid...asta le traiesc zii de zii, prin munk si prin "relatiile" mele. La un pahar de vin, se iau decizii de nu-ti vine sa crezi.....ma abtin cu greu asa ca va rog...TREZITI-VA !!!!!! astia pun etichete si pret pe viata noastra, nu vreau sa va zic ce inseamna fonduri Europene pentru politicieni, fratilor in 50 de ani vom disparea din harti.... Romania, Bulgaria, si toate tarile subdezvoltate, vom fi sclavii Americii si Europei. Deschideti bine ochii, Franta si Germania vor oprii acest mers bun al uzinei Dacia (daca nu au dat comanda deja, ca nu ma uit la stiri),...ca ne mergea prea bine.....offf si sunt mii de lucruri de vb....Dar hai k m-a luat valul ...il astept pe urmatorul.
Doamneeee!!! Vlad, nu te agita.Usurel!
si eu sunt extrem de contienta ca se fura in tara asta ca in codru, asta stiuuu!!!!!!
sunt constienta de tot ce ai spus tu mai sus, dar nu vad unde e legatura cu ce am zis eu
|
vladidec
851 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 20:14
De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 19:04:02De la: vladidec, la data 2009-07-14 16:38:13Ma repet :
si eu sunt extrem de contienta ca se fura in tara asta ca in codru, asta stiuuu!!!!!!
sunt constienta de tot ce ai spus tu mai sus, dar nu vad unde e legatura cu ce am zis eu
Pai are mey, nu vad nimic bun ce ar iesii din droguri si prostitutie.... zi-mi doar un motiv ce nerita...
|
Fosta membra 9am.ro
1512 mesaje
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 20:35
De la: vladidec, la data 2009-07-14 20:14:09De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 19:04:02De la: vladidec, la data 2009-07-14 16:38:13Ma repet :
Pai are mey, nu vad nimic bun ce ar iesii din droguri si prostitutie.... zi-mi doar un motiv ce nerita...
pai, dai o lovitura foarte grea "pietei negre" si "mafiei". Totul este controlat, spune-mi tu mie, cine ar mai cumpara iarba de exemplu de la un dealer obscur cand stie ca poate sa se duca la un magazin special si sa obtina de acolo? Unu la mana ar scadea criminalitatea, din asta beneficiaza TOATA societate.
doi, impozitele pe viciu sunt IMENSE la prostitutie si droguri usoare, deci gandeste-te cati bani ar intra la bugetul de stat (vorbim de impozite de 40-50%, adica la 50 de RON gramul de canabis sa zicem, 25 de RON intra la buget!), cu cat e bugetul mai mare cu atat mai bine (sigur, o sa-mi spui ca oricum se fura, bla bla, dar asta e o discutie separata, in principiu un buget mai mare e mai bun).
alt avantaj? pai scade transmiterea de boli venerice. intr-un cadru legal, prostituatele sunt obligate sa faca control medical periodic (in principiu lunar, sau chiar mai des) iar clientii sunt obligati sa foloseasca prezervativ, deci scade drastic numarul de imbolnaviri... iarasi, un beneficiu pentru intreaga societate.
iata cateva dintre avantaje, tu poti sa-mi spui dezavantaje? (si iti cer dezavantaje de natura PRAGMATICA, nu de genul "e imora" sau "ajungi in iad")?
toate cele bune
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 21:33
De la: Republicanus, la data 2009-07-14 20:35:18De la: vladidec, la data 2009-07-14 20:14:09De la: aadnanaaa, la data 2009-07-14 19:04:02De la: vladidec, la data 2009-07-14 16:38:13Ma repet :
pai, dai o lovitura foarte grea "pietei negre" si "mafiei". Totul este controlat, spune-mi tu mie, cine ar mai cumpara iarba de exemplu de la un dealer obscur cand stie ca poate sa se duca la un magazin special si sa obtina de acolo? Unu la mana ar scadea criminalitatea, din asta beneficiaza TOATA societate.
doi, impozitele pe viciu sunt IMENSE la prostitutie si droguri usoare, deci gandeste-te cati bani ar intra la bugetul de stat (vorbim de impozite de 40-50%, adica la 50 de RON gramul de canabis sa zicem, 25 de RON intra la buget!), cu cat e bugetul mai mare cu atat mai bine (sigur, o sa-mi spui ca oricum se fura, bla bla, dar asta e o discutie separata, in principiu un buget mai mare e mai bun).
alt avantaj? pai scade transmiterea de boli venerice. intr-un cadru legal, prostituatele sunt obligate sa faca control medical periodic (in principiu lunar, sau chiar mai des) iar clientii sunt obligati sa foloseasca prezervativ, deci scade drastic numarul de imbolnaviri... iarasi, un beneficiu pentru intreaga societate.
iata cateva dintre avantaje, tu poti sa-mi spui dezavantaje? (si iti cer dezavantaje de natura PRAGMATICA, nu de genul "e imora" sau "ajungi in iad")?
toate cele bune
uite Vlad, cam la ce spune Bogdan ma gandesc si eu.
acum raspunde-i lui si daca e cazul (desi nu cred) intervin si eu
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 14 Iulie 2009, ora 21:36
 Legalizarea prostitutiei si legalizarea drogurilor usoare sub forma de reteta de la doctorul de familie sunt unele dintre ambitiile lui Elena Basescu !!!
Ii urez sa nu aiba bafta !
|
|
|