back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

vladtepessecXXI_

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 10:40

voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc ,daca nici personajele politice care nu au fost mediatizate in sens negativ nu sunt potrivite inviati-l pe ceausescu sa va potoleasca eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!

VLADTEPESSECXXI
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:23

cei mai dureros est faptul ca ei nu voteaza cu nimeni pe 30 dar asta nu-i impiedica sa le faca reclama proasta lui stolojan si altora de la pd-l

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 16:27

ADEVARAT !ca PDL ul este format din toti cei care nu au avut loc in alte partide,asa se explica si faptul ca am scazut in sondaje sub 12% Acum cu disperare trebuie sa obtinem si noi un loc in parlament ca altfel disparem complet de pe scena politica Daca D-nul Basescu nu facea atitea gafe ,poate ocupam sinoi un loc mai bun la praduiala dar acum sansele sint minime Oricum fraieri mai sint destui care sa voteze si cu PDL ul

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 16:58

lascivo parca te retrageai

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 16:58

apropos toate sondajele spun ca pdl-ul este fruntas, asa ca lasa-te

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:24

PERICOL! UN SONDAJ DE ULTIMA ORA COMANDAT DE PDL arata ca am scazut in preferintele electoratului sub 7% Observ UN TINAR SIRGUNCIOS SUB NUMELE DE DRACUSOR,singurul nostru sustinator pe acest sait Daca D-nul Stolojan nu moare pina la alegerile din 30 nov.PDL ul care totalizeaza circa 129 de membrii,este de acord sa-l primeasca si pe "dracusor"

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 21:35

Ete ca PDL nu e mort !
Se aude ?

Acum nu e momentul !
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 02:09

SINTEM O ADUNATURA DE ZOMBII,dar si poporul are multi care cred in promisiuni

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 19:49

asa e - ai dreptate ! e ca palamida aia care-si intinde radacinile cit mai adinc si mai departe !

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 00:14

Basescu parca este blestemat sa invrajbeasca poporul roman,prin intrigi si scandaluri politice ,sa ne urim intre noi si uite ca alegatorii se razbuna

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 08:26

LA 90 DE GRADE LA DREAPTA,CE TOT CIRIPESTI ?

florescu_vasile2001_2

326 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 19:35

Cel ce scrie titlul interrogativ este semianalfabet.Rezulta ca intrebarea nu are continut

jaguarul

9 mesaje

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 20:39

doar licentiat in drept cu delegatie pina la definitivare

sorinflavius1955

18 mesaje

Postat pe: 21 Aprilie 2009, ora 11:14

" prostul moare de grija altuia"

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 07:37

De la: Subredul, la data 2008-12-01 21:35:23Ete ca PDL nu e mort !
Se aude ?

Uite domnule ca a aparut si Zombi ! Rmasite de la PDL

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

35 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 08:20

PDL-UL este o adunatura de respinsi de pe la toate partidele care au existat in Romania dupa 1990.Membrii PDL sint indivizi hrapareti,sarlatani,politruci,avari dupa inavutire fara munca,prin santaj si coruptie.

REVOLUÞIONARA RANIT
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 20:29

De la: comecoutv22, la data 2009-06-22 08:20:54 PDL-UL este o adunatura de respinsi de pe la toate partidele care au existat in Romania dupa 1990.Membrii PDL sint indivizi hrapareti,sarlatani,politruci,avari dupa inavutire fara munca,prin santaj si coruptie.

AI MARE DREPTATE IN TOT CE SPUI, CREDE-MA.....NUMAI CA TRE' SA SCHIMBI PE D CU N!!!!!
E VORBA DE pnl!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Iunie 2009, ora 22:08

In mare parte este adevarat,am format PDL ul cu cei respinsi de pe la alte partide,sa pot sa am control asupra lor,sa -mi fie recunoscatori si gata de sacrificiu.A fi membru PDL, trebuie sa fi lipsit de scrupule ,dornic de inavutire rapida ,sa stii sa duci lumea cu vorba cu promisiuni sa nu realizezi nimic dar sa dai sperante,sa creiezi cit mai multe diversiuni care sa distraga atentia poporului de la saracie

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 00:30

De la: LUGULUGU, la data 2009-06-25 22:08:47In mare parte este adevarat,am format PNL-ul cu cei respinsi de pe la alte partide,sa pot sa am control asupra lor,sa -mi fie recunoscatori si gata de sacrificiu.A fi membru PNL, trebuie sa fi lipsit de scrupule ,dornic de inavutire rapida ,sa stii sa duci lumea cu vorba cu promisiuni sa nu realizezi nimic dar sa dai sperante,sa creiezi cit mai multe diversiuni care sa distraga atentia poporului de la saracie

Bata-te-ar sa te bata, frumos la mai zici matale Bibicule!

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 09:53

Si are mare dreptate!

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
NESIMTITUL

786 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 08:33

Deocamdata supravetuieste,sa nu depasim limitele de suportalitate a mamaligii ca explodeaza

9am038389

3 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 09:03

9am038389

3 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 09:07

o_himera_

25 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:38

Maria ta,Bilbeule, cum vorbesti mata in numele PDL-ului ?!Eu sunt simpatizant PDL si nu sunt de acord cu ideile tale .Imi dai voie sa am alte pareri sau crezi c-ai putea sa-mi inchizi gura ?Asa ca lasa-i si pe cei ce au incredere in Basescu si in PDL sa se bucure de libertatea de gandire . Te implor,rautaciosule!!!!!

o_himera_

25 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 12:43

NESIMTITUL

786 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:14

De la: o_himera_, la data 2009-06-27 12:38:51 Maria ta,Bilbeule, cum vorbesti mata in numele PDL-ului ?!Eu sunt simpatizant PDL si nu sunt de acord cu ideile tale .Imi dai voie sa am alte pareri sau crezi c-ai putea sa-mi inchizi gura ?Asa ca lasa-i si pe cei ce au incredere in Basescu si in PDL sa se bucure de libertatea de gandire . Te implor,rautaciosule!!!!!
Nu sint rautacios,dar ma supara faptul ca papagalul de Stolo,i-mi ride in nas ca am fost pacalit de sefu,acum eu primesc suturile pe toate partile si trebuie sa gasesc solutiile sa ne mentinem la putere cu riscul ca ne pierdem simpatizantii si fraierii de alegatori

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 13:34

De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc ,daca nici personajele politice care nu au fost mediatizate in sens negativ nu sunt potrivite inviati-l pe ceausescu sa va potoleasca eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!

Il compari pe Stolojan cu Coposu?!? Al doilea a fost un erou, un om care a stat 17 la inchisoare in conditii imposibile pentru crezul sau la care nu a renuntat niciodata, pe cand primul este o jigodie politica, un fost securist economic care apoi l-a servit pe Iliescu, a trecut pe la PNL ca sa fie omul de paie al lui Valeriu Stoica si apoi s-a dus in tabara lui Basescu cu arme si bagaje. Un tradator de cea mai joasa speta, care si-a batut joc de noi si ca si candidat la presedintie din partea Aliantei DA, si ca prim-ministru desemnat al PDL, facand jocurile marunte ale lui Basescu.

PDL-ul este oricum un partid de adunatura, compus din lepre de tot felul, un partid care nu are nicio treaba cu nicio ideologie si a carui unica ratiune de a exista este de a fi partidul personal al lui Basescu. Cand Basescu nu va mai fi, nici PDL-ul nu va mai fi.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 28 Iunie 2009, ora 23:35

Dracule Usor esti mai vechi decat TRAIAN SI DECEBAL membru?

Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 14:28

Cine nu are ce face face politica,poate castiga ceva de pe ciolan

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 18:22

cum adica fraieri sunt cei care voteaza cu Pdl? tu daca votezi cu Psd sau Prm te poti numi "fraier? de ce anume? este optiunea fiecaruia,liberul arbitru, politica trebuie sa o intelegem si nicidecum nu trebuie sa alegem oamenii, ci ideile .asta e politica, un amalgam de idei si apoi ele sa devina realitate,stii ca si cand iti doresti ceva neaparat si te bucuri cand se implineste, este un conflict de interese intr adevar, dar asta nu inseamna ca Pdl este mai prejos decat Psd ,Pnl,Prm, apropo, ce cauta UDMR -ul la noi in fruntea guvernarii? sau pe langa? pentru fiecare este important sa ajunga pe locul unde si a dorit, ca tot nu misca nimeni nimic. toti promit, nu e greu sa te joci cu increderea oamenilor, ne au demonstrat o de N ori. Coruptia nu o invinge nimeni, pentru ca insisi cei care acuza acest lucru,sunt la fel,inclusiv magistratii, politicii,etc.... suntem corupti ca suntem saraci si needucati. s a votat si Pdl,pentru ca toti incearca sa caute altceva, poate este bine, acum pe 30 nu se stie dc va mai iesi pe primul loc, poate alti fraieri voteaza Psd. ,care au mai guvernat atatia ani si tot nu s a vazut nimic . cred ca fraier este cel care incearca tot cu cei care au mai guvernat .Sau esti de parere ca dc eras orice alt partid in locul Pdl-ului nu exista criza? e bine ca avem politici care inventeaza matusi pe nume Tamara,flote,dosare,case, bla,bla. ei se joaca, noi tot muncim pe branci sa ne platim intretinerea. nu ma intereseaza cine conduce, ma intereseaza sa imi asigure o viata decenta, sa mi pot permite si eu, un om de rand o casa, o vacanta la mare, o masina. nici un partid nu a avut grija. de acum incolo va fi la fel? DA. vezi?

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "DE ce sa nascut mort PDL ?!" cand si unde????
Mergi la: