back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 22:13

De la: ionserban_2006, la data 2009-07-27 22:12:13DACA SCAPAM DE BLESTEMU LUI CEAUS.....ESC O SA FIE BINE .....ADICA SA NU MAI AVEM PRESEDINTE CU ,,ESCU,, IN COADA ....ORICE NUME DAR NU CU ESCU IN COADA SI MAI ALES URAT MIROSITOR.......................
Al meu e frumos?......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
ionserban_2006

22 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 22:18

NU-I IUBESC NICI PE UNGURI SI NICI PE RUSI....SUNT MAI DEGRABA NATIONALIST PRIN FORMARE SI EDUCATIE DAR M-AM SATURAT DE CONDUCATORI CU ,,ESCU,, IN COADA....PANA LA DEJ NU PREA AM AVUT CU,,ESCU,,,DAR DUPA DEJ....CEAUSESCU,ILIESCU,CONSTANTINESCU,ILIESCU,SI BAAASSSESCU,,,AJUNGE!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 04:20

De la: 999florin, la data 2009-07-16 06:10:22 Alta la rând !… Cã sunt, sunt majorete de-aistea încã la ” Curte ”dar ºi-n ” Împãrãþiile ” din teritoriu…

cartoonpress.ro/
” Familia mea nu mai poate suporta prelungirea acestei situatii, mama mea este foarte bolnava”, a spus Ridzi. ”
www.ziare.com/Monica_Iacob_Ridzi_si_a_dat_demisia-819006.html
Vomit la auzul acestei aºa zis scuze !
Poate ” famiglia ”, coþofano, nu þi-ar fi ruºine sã te foloseºti de Mamã… cum te mai rabdã pãmântul…
Dar banii unde sunt stimabilo ?? Societatea civilã, presa prin niºte Oameni Deosebiþi au demonstrat cã se poate, cã nu sunteþi invincibili ºi nici nemuritori, cã aveþi bube-n cap voi pedelacheii , cu ghiotura ºi cum peºtele de la cap se-mpute… a rãmas Bãsescu sã ne spunã unde-s banii, pãi s-o facã !
Ministerul Turismului pe când la rampã cu oareºce justificãri… ? ªi, de ce nu, ªi niºte volbure – ” dive ” de prin teritoriu, care tot cam astfel se-ncrânceneazã sã rãmânã-n funcþii ca ºi hasta, care duduie n-ar fi plecat de bunãvoie, s-o spunem pe-a dreaptã, dar… c-a fost folositã, c-a fost altceva, nu importã, ºi e doar una din petele ºi duhorile PD-L-ului.
Demisiile hãlora de dau tunuri de miliarde de euro ºi se joacã de-a licitaþiile le doreºte boborul, aceastã demisie e un aviz amatorilor. Spun amatori, pentru cã, ” profesioniºtii ”, mahãrii, rechinii PD-L-ului încã-ºi vãd de mânãrii, repet iar ºi iar, în teritoriu, iar centrul, cicã niz nai, nu ºtie, n-aude, nu miºcã…
Concluzionând, e PRIMA dovadã cã mai existã ºi OAMENI în România, prin cei din presã care au demonstrat cã se poate, prin existenþa blogosferei, prin avertizorii care nu s-au lãsat intimdaþi, prin vocea opiniei publice ºi cred eu, cu Cineva Acolo Sus care e mereu de veghe…
Alooo… bocule, ” mãreþia ” matale cu astfel de ” cinstiþi ” se fãleºte… halal ! Scoate-þi banii !! Unde-s ??
Urmãtorii/ele !!!

Asa sa crezi tu ! Reteaua PDLeste mult mai puternica si nu va ceda,debilule !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 04:27

De la: ionserban_2006, la data 2009-07-27 22:18:21NU-I IUBESC NICI PE UNGURI SI NICI PE RUSI....SUNT MAI DEGRABA NATIONALIST PRIN FORMARE SI EDUCATIE DAR M-AM SATURAT DE CONDUCATORI CU ,,ESCU,, IN COADA....PANA LA DEJ NU PREA AM AVUT CU,,ESCU,,,DAR DUPA DEJ....CEAUSESCU,ILIESCU,CONSTANTINESCU,ILIESCU,SI BAAASSSESCU,,,AJUNGE!!!!!!!!!!!

Si pe timpul lui Dej a fost bine, nu? Ca au trecut prin puscarii in 15 ani 700000 oameni. Canal obligatoriu. Munca patriotica obligatoriu. Sa tot traiesti cu sloganurile alea. Si multe alte "bunataturi".

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 04:43

De la: mistep17237, la data 2009-07-04 12:51:48 ESTI TOTAL PE DELATURI CU DRUMUL!!!!!SA-TI EXPLIC NU SA NASCUT MORT???IN DEC."89 AM FORMAT CFSN-ul IN CARE AM INTRAT SI MULTI NECOMUNISTI SI ERAM CU PROF.d.MAZILU,PETRE ROMAN SI MULTI ALTII DAR NU CUNOSTEAM ADEVARATA FATA A LUI ILIESCU SI IN FEB."90 CIND S-A FORMAT CPUN-ul SI AM FORMAT ACEEA COALITIE CU TOATE PARTIDELE ISTORICE SI CELE NOI AM SESIZAT INCOTRO VREA ILIESCU SA MERGEM???SI PESTE PUTIN TIMP SE PRODUCE SCHISMA IN FSN SE RUPE-N 2 CIND APARE FDSN-ul ATUNCI MAREA MAJORITATE A NECOMUNISTILOR RAMAN IN FSN SI COMUNISTI LUI ILIESCU PLEACA SI FORMEAZA FDSN-ul FSN PT. A PARTICIPA LA VOTUL DIN "90 SE DECLARA PARTID DEMOCRAT TOTUSI NU UITA CA IN BUCURESTI NOI CEI NECOMUNISTI ERAM IN FRUNTEA CAPITALEI SI CELOR 6 SECTOARE ALE CAPITALEI ACI COMUNISTI N-AU AVUT SUCES SA ACCEADA LA PUTEREA NOU INSTALATAEU AM SI SINT MEMBRU FONDATOR FSN SI APOI P.D.FOST PRIMAR FSN/PD LA SECTORUL 5 CIND SE SUFEREA INCA DE FRIG IN IARNA "90 SI APELAM JUDETELE CU PONDERE AGROALIMENTARA PT. ADUCE MAI MULTA CARNE ,VIN ,SI ALTE PORDUSE ALIMENTARE=ULEI,ZAHAR,FAINA CIN AM RUPT-O CU CARETELA SI LISTELE DELA ALIMENTARI/ASA ZISA RATIE SI TU CREZI CA NE-AM NASCUT MORTI???DACA FAPTELE NOASTRE NU CONTEAZA PARCA I-MI PARE RAU CA AM LASAT FAMILIE COPII SA VAD DE NEVOILE COMUNIATII BUCURESTENE,EU CRED CA NE-AM NASCUT ACTIONIND, IN ACEL AVINT REVOLUTIONAR.OK??? ESTI DE ACORD???
SE FURA PE RUPTE SI ATUNCI CA SI ACUMA !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 04:52

Tu ai auzit de promovare. Sau te intorci la sloganurile staliniste . Vesticii au inventat promovarea produselor serviciilor etc. Cei f rau intentionati de prin orientul asta mai rusofon au refuzat si refuza sistemul lor economic, doar ptr a mentine un fel de sclavagismm si a culpabiliza populatia continuu. Furt exista doar acolo unde e saracie. Unde conducerile statale mentin saracia si nu dezvolta tara respectiva apar astfel de probleme.
Promovarea este cea care rezolva multe.

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 16:26

De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 04:52:50Tu ai auzit de promovare. Sau te intorci la sloganurile staliniste . Vesticii au inventat promovarea produselor serviciilor etc. Cei f rau intentionati de prin orientul asta mai rusofon au refuzat si refuza sistemul lor economic, doar ptr a mentine un fel de sclavagismm si a culpabiliza populatia continuu. Furt exista doar acolo unde e saracie. Unde conducerile statale mentin saracia si nu dezvolta tara respectiva apar astfel de probleme.
Promovarea este cea care rezolva multe.

La un popor de betivani si fraieri sarantoci ,nici nu trebuie sa te sinchisesti ,furtul este comandat de sus si este benefic cit va fi PDL ul in floare

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:03

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:44 Modifica Citeaza Raspunde

Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.
Succes la cercetari care va stau lesne la indemana!

Raporteaza abuz de limbaj

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 18:55 Modifica Citeaza Raspunde

IN ATENTIA TA, VANEAMARIN!
Pari destupat, informat(izat),rascolitor, curios din fire si...incapatanat!
Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT.
CITESTE SI DA MAI DEPARTE!...
Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje

romtar

1 mesaj

Accesati GOOGLE, OVIDIU Gh.STOENESCU" si veti descoperi, vizitand si cautand cele cateva site-uri (solutii), ca amicul vostru de pe 9am, care semneaza sub o sumedenie de pseudonime, de la 999FLORIN (mai nou), pana la CAMELYA, LASCIVA, 111DINU si nici voi nu va inchipuiti cate alte pseudoidentitati care va intoxica, va provoaca si va manipuleaza, ca este unul si acelasi aministrator al mai multor bloguri si site-uri finantat actual declarat candidat independent la presedintie, din partea ASOPCIATIEI OAMENILOR SINCERI (?), pe numele real OVIDIU SATOENESCU, un fost (actual) securist rejectat dar bogat, detinand un trust imobiliar speculativ foarte important.

romtar

1 mesaj

Acceseaza in Google OVIDIU STOENESCU si parcurge solutiile, sunt doar cateva legate de acest nume legat la randul lui de cateva pseudopersonaje de pe 9am cu care faci polemica fara sa stii in ce joc ai fost antrenat, fara sa stii cu cine dialogheze: o multitudine de pseudoidentitati care intoxica aceasta comunitate si care isi face campanie electorala pentru Cotroceni accesand si postand de acasa ajutat de o mana de operatori IT.
Vei descoperi (poseudo)nume ca: 999FLORIN, CAMELYA, LASCIVA, 111DINU, 999PETRE_FLORIN_PREDA citit invers, in oglinda si multe alte false identitati care au invadat comunitatile elctronice, provoaca si intoxica, incearca sa manipuleze. Cine descopera legatura directa intre numele pe care le tot postez, merita toata admiratia!

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje

romtar

1 mesaj

romtar

1 mesaj

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:02

romtar55@yahoo.com-adresa unde se primesc injuraturi,urari de bine si alte blesteme

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:37

romtar

1 mesaj
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 19:05 Citeaza Raspunde

romtar

1 mesaj

romtar

1 mesaj

999florin

3355 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 21:06 Citeaza Raspunde

romtar55@yahoo.com-adresa unde se primesc injuraturi,urari de bine si alte blesteme

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea dominusro.blogspot.com Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit.

itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 1 August 2009, ora 17:48

n-auzi ca de cand s-a nascut, nu stii ca toate nascute din FSN sunt moarte !

romanitacuumplutura

16 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 18:16

De la: romtar, la data 2009-07-31 19:03:20romtar

1 mesaj

romtar

1 mesaj

BAI MAGRAOANCO,CINE MORTII MATII ITI DA VOIE SA VORBESTI IN NUMELE MEU FAI BALABUSTA

romanitacuumplutura

16 mesaje
Postat pe: 1 August 2009, ora 18:17

NUMAI EU REPREZINT CONCEPTUL DE ROMTAR FAI TUTA BAGABOANTA

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 18:25

De la: romtarsimplu, la data 2009-08-01 18:16:46
De la: romtar, la data 2009-07-31 19:03:20romtar

1 mesaj

romtar

1 mesaj

BAI MAGRAOANCO,CINE MORTII MATII ITI DA VOIE SA VORBESTI IN NUMELE MEU FAI BALABUSTA

Ando Ferentari hai?Limbaj "elevat" in lipsa de argumente si idei.De la aceeasi scoala:
"Pus astfel în lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeaza meandrele concretului" si cand n-a mai avut argumente :
Mai, animalule! (Constanta, 1990, catre un jurnalist care i-a pus o întrebare neplacuta)
Cam semanati dar n-o sa iasa nimic!V-a trecut timpul sunteti deja pe tobogan.

Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
godzila

32 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 August 2009, ora 20:59

De la: PACIFISTA, la data 2009-07-14 06:08:26
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 15:35:19
De la: 9am010893, la data 2009-07-06 23:06:03
Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationala

A fost o singura scrisoare trimisa Europei Libere (sau Vocii Americii) nu mai retin exact, si semnata Frontul Salvarii Nationale. Se pare insa ca a fost actiunea singulara a acelui domn Popescu, care a dorit sa-si ascunda identitatea si sa se dea drept o organizatie care altfel nu exista. Oficial, ca Iliescu & Comp. si-au arogat aceeasi denumire in decembrie 1989 a fost doar o coincidenta. Dincolo de asta este un fapt stiut ca Iliescu si alti cativa din viitorii fesenisti de frunte erau parte a unui soi de conspiratii cu conexiuni la Moscova inca din 1970; un fel de timida opozitie interna in PCR, armata si Securitate, care exceptand momentul Ionita s-a limitat la a-si astepta clipa sa preia puterea (ce a venit pe fondul unei revolutii populare in decembrie 1989). Cat priveste momentul Ionita, chiar si acela a implicat in 1983 numai cativa militari, care in frunte cu ministrul apararii au incercat sa pregateasca o lovitura de stat, majoritatea "opozantilor interni"- spun asa ca sa-i deosebesc de opozantii autentici gen Paul Goma, Doina Cornea, Mircea Dinescu sau Corneliu Coposu- preferand sa stea cuminti in banca lor. Avand in vedere ca cei implicati in conjuratia Ionita au fost pusi pe liber in cadrul unei epurari aproape la fel de ampla ca cele din 1945-1947 iar Ionita insusi a fost ucis in 1987 intr-un asa-zis accident de circulatie, opozantii interni care au stat cuminti precum Iliescu au facut alegerea corecta.

Cat despre mineri, ei au fost chemati de 3 ori in 1990 de catre Iliescu, dar cu cooperarea activa a lui Petre Roman si a lui Basescu, pe atunci omul cu trenurile.

Sinteti bine informat,asa este POPESCU Z. IOAN A ADRESAT O SCRISOARE CATRE Vocea americi SEMNIND frontul salvarii nationale,printro legatura din Romania(cadru MI) A FOST IDENTIFICAT CA FUNCTIONAR IN M.I.M. Constatind ca nu era vorba de o organizatie`,cadrul MI a facut o gresala urmarind o avansare la desconspirat pe autorul scrisorii,care ulterior a fost inlaturat din MIM,fiind in continuare monitorizat ,sarcina revenind unui tinar locotenent cu indicativul "MOLDOVAN"care a fost dublu agent pina in 1991.Actiunea singulara a lui POPESCU Z. IOAN ,a facut dificila dovedirea lui,asa ca in 21 Decembrie 1989 se alatura in invalmasala ,este batut ,reuseste sa scape si pe 22 Decembrie 1989,ajuns la STUDIOUL 4 din TVR,incearca sa lanseze apelul catre tara si difuzarea unei casete cu evenimente din noaptea de 21- 22 Decembrie 1989,caseta ramasa la salariatul TATOMIR,care sub pretextul ca a pierdut cheia sertarului unde depozitase caseta,nu o difuzeaza.Secventele din imaginile care se mai pastreaza ,denota ca POPESCU Z. IOAN, vroia sa lanseze in jurul orelor 14;30 pe postul TVR1 ,chemarea catre FRONTUL SALVARII NATIONALE a populatiei si a armatei,precizind ca armata este singurul garant al natiunii romine,precum si formatia compusa din PALCAU GHEORGHICA-pentru ministrul apararii;SERBAN PETRE -ministrul economiei si industriilor;ENE CONSTANTIN -ministrul transporturilor;ANGHEL DELIA-ministrul invatamintului si culturii,HOLBAN TEODOR -seful serviciilor speciale;POPESCU Z. IOAN -provizoriu pina la alegeri presedinte.Documentul mai contine un apel catre fabricile de alimente ,piine si lapte care erau indemnate sa nu-si inceteze activitatea ,sa nu infometeze populatia,catre armata pentru retragerea in unitati,pentru calmarea populatiei.Nu a reusit fiind obstructionat de catre CICO DUMITRESCU,care confisca documentele si impreuna cu BRATES,ROSIANU reusesc sal impiedice sa ajunga pe post.Mai mult prin actiunea " Z"lansata de Ion Iliescu se urmarea prinderea si lichidarea lui,deoarece se lansase zvonul ca oamenii din curtea televiziunii ar fi oamenii lui POPESCU Z IOAN. Ce a urmat cu inscenarile pentru preluarea puterii se cunoaste partial,dar POPESCU Z. IOAN nu a mai tinut legatura cu nimeni si nu a mai aparut

Deci cacialmaua cu minerii a fost opera lui Basescu ,Petre Roman si ILIESCU,pe urma au rulat pe cont propriu fiecare in partida lui,sa ameteasca gloata

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 23:15

De la: godzila, la data 2009-08-01 20:59:40
De la: PACIFISTA, la data 2009-07-14 06:08:26
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 15:35:19
De la: 9am010893, la data 2009-07-06 23:06:03
Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationala

A fost o singura scrisoare trimisa Europei Libere (sau Vocii Americii) nu mai retin exact, si semnata Frontul Salvarii Nationale. Se pare insa ca a fost actiunea singulara a acelui domn Popescu, care a dorit sa-si ascunda identitatea si sa se dea drept o organizatie care altfel nu exista. Oficial, ca Iliescu & Comp. si-au arogat aceeasi denumire in decembrie 1989 a fost doar o coincidenta. Dincolo de asta este un fapt stiut ca Iliescu si alti cativa din viitorii fesenisti de frunte erau parte a unui soi de conspiratii cu conexiuni la Moscova inca din 1970; un fel de timida opozitie interna in PCR, armata si Securitate, care exceptand momentul Ionita s-a limitat la a-si astepta clipa sa preia puterea (ce a venit pe fondul unei revolutii populare in decembrie 1989). Cat priveste momentul Ionita, chiar si acela a implicat in 1983 numai cativa militari, care in frunte cu ministrul apararii au incercat sa pregateasca o lovitura de stat, majoritatea "opozantilor interni"- spun asa ca sa-i deosebesc de opozantii autentici gen Paul Goma, Doina Cornea, Mircea Dinescu sau Corneliu Coposu- preferand sa stea cuminti in banca lor. Avand in vedere ca cei implicati in conjuratia Ionita au fost pusi pe liber in cadrul unei epurari aproape la fel de ampla ca cele din 1945-1947 iar Ionita insusi a fost ucis in 1987 intr-un asa-zis accident de circulatie, opozantii interni care au stat cuminti precum Iliescu au facut alegerea corecta.

Cat despre mineri, ei au fost chemati de 3 ori in 1990 de catre Iliescu, dar cu cooperarea activa a lui Petre Roman si a lui Basescu, pe atunci omul cu trenurile.

Sinteti bine informat,asa este POPESCU Z. IOAN A ADRESAT O SCRISOARE CATRE Vocea americi SEMNIND frontul salvarii nationale,printro legatura din Romania(cadru MI) A FOST IDENTIFICAT CA FUNCTIONAR IN M.I.M. Constatind ca nu era vorba de o organizatie`,cadrul MI a facut o gresala urmarind o avansare la desconspirat pe autorul scrisorii,care ulterior a fost inlaturat din MIM,fiind in continuare monitorizat ,sarcina revenind unui tinar locotenent cu indicativul "MOLDOVAN"care a fost dublu agent pina in 1991.Actiunea singulara a lui POPESCU Z. IOAN ,a facut dificila dovedirea lui,asa ca in 21 Decembrie 1989 se alatura in invalmasala ,este batut ,reuseste sa scape si pe 22 Decembrie 1989,ajuns la STUDIOUL 4 din TVR,incearca sa lanseze apelul catre tara si difuzarea unei casete cu evenimente din noaptea de 21- 22 Decembrie 1989,caseta ramasa la salariatul TATOMIR,care sub pretextul ca a pierdut cheia sertarului unde depozitase caseta,nu o difuzeaza.Secventele din imaginile care se mai pastreaza ,denota ca POPESCU Z. IOAN, vroia sa lanseze in jurul orelor 14;30 pe postul TVR1 ,chemarea catre FRONTUL SALVARII NATIONALE a populatiei si a armatei,precizind ca armata este singurul garant al natiunii romine,precum si formatia compusa din PALCAU GHEORGHICA-pentru ministrul apararii;SERBAN PETRE -ministrul economiei si industriilor;ENE CONSTANTIN -ministrul transporturilor;ANGHEL DELIA-ministrul invatamintului si culturii,HOLBAN TEODOR -seful serviciilor speciale;POPESCU Z. IOAN -provizoriu pina la alegeri presedinte.Documentul mai contine un apel catre fabricile de alimente ,piine si lapte care erau indemnate sa nu-si inceteze activitatea ,sa nu infometeze populatia,catre armata pentru retragerea in unitati,pentru calmarea populatiei.Nu a reusit fiind obstructionat de catre CICO DUMITRESCU,care confisca documentele si impreuna cu BRATES,ROSIANU reusesc sal impiedice sa ajunga pe post.Mai mult prin actiunea " Z"lansata de Ion Iliescu se urmarea prinderea si lichidarea lui,deoarece se lansase zvonul ca oamenii din curtea televiziunii ar fi oamenii lui POPESCU Z IOAN. Ce a urmat cu inscenarile pentru preluarea puterii se cunoaste partial,dar POPESCU Z. IOAN nu a mai tinut legatura cu nimeni si nu a mai aparut

Deci cacialmaua cu minerii a fost opera lui Basescu ,Petre Roman si ILIESCU,pe urma au rulat pe cont propriu fiecare in partida lui,sa ameteasca gloata

Ma minunez cum isidau toti cu parerea, fara sa aiba habar! Deh, meteahna romanului care se bate cu caramida in piept ca le stie pe toate!

Bai nene, in 90 Basescu nu era ministrul transporturilor!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 August 2009, ora 23:26

"Distrugerea Dreptei de catre PNL : 1990 - 2007

MOTTO:
"Rolul actualilor liberali este sa scoata din parlament actualul PNL. Au facut-o in 92. A facut-o Particiu cu PL93 in 96. Ar fi facut-o si in 2000 daca nu ar fi fost Stoica. Ar fi facut-o si in 2004 daca nu ar fi fost Stolojan. Acum pe acestia i-a aruncat din partid, asa ca pot realiza marea lor speranta : Fuziunea cu PSD."
Gabriela Filip

TRADARILE LIBERALE in ISTORIA RECENTA :
- Colaborationismul PSD-PNL in momente cheie ale istoriei ultimilor 17 ani
- Prezenta lui Patriciu in fiecare moment in care Dreapta a incercat sa creeze in Romania o forta PUTERNICA, capabila sa se opuna PSD

1. Ziarul finantat de Radu Campeanu popularizeaza FSN-ul in Franta cu o luna inainte de Revolutia din 1989

"La 17 ani de la caderea lui Ceausescu, momentul aparitiei Frontului Salvarii Nationale, structura care a preluat imediat dupa Revolutie puterea în stat, este contrazis de o publicatie pariziana a românilor din exil. "Organizatia formata din fosti si actuali demnitari ai PCR" si-a lasat urmele într-un saptamanal finantat integral de Radu Câmpeanu. Cu o luna înainte ca Ion Iliescu sa anunte la postul public de televiziune, pe 22 decembrie 1989, ca: "am hotarât sa ne constituim în Frontul Salvarii Nationale", FSN publica în B.I.R.E un comunicat împotriva lui Nicolae Ceausescu"

Sursa: Curentul, 3 mai 2007
arhiva.curentul.ro:81/2007old...0503&art=54179

Ulterior, in mai 1990, Coposu il roaga pe Radu Campeanu sa nu participe la alegerile din 1990, pentru ca scorul se intrevedea dinainte foarte clar, rezultatul ar fi fost o victorie masiva a FSN-ului, iar in aceste conditii participarea opozitiei nu ar fi facut decat sa legitimeze niste alegeri castigate nedemocratic de FSN. Campeanu a zis NU, PNL participa la alegeri si obtine un scor confortabil ptr. Iliescu si PNL : 7%.

RADU CAMPEANU - mediator la Timisoara in favoarea lui ILIESCU

Daniel Vighi, Cotidianul :
"Iata, imi amintesc cum in 1990, la o saptamina dupa ce am lansat Proclamatia de la Timisoara, am fost invitati la Casa Universitarilor la o intrunire la care au participat de la Societate (acum raposatii) George Serban, Iosif Costinas, mai apoi Vasile Popovici, Dorel Mihit si subsemnatul. De cealalta parte erau doi consilieri ai presedintelui Ion Iliescu si Claudiu Iordache, ca sef al FSN-ului. Ni s-a cerut sa intermediem vizita politica a presedintelui in oras si ni s-au dat asigurari ca acesta apreciaza personal acest ?important document politic?. In urma refuzului Societatii, cei doi au revenit si au spus ca, la o adica, intrarea in orasul Revolutiei ar putea fi realizata cu sprijinul si alaturi de Radu Campeanu."

Sursa : www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=2d63178f06

2. PATRICIU MINISTRUL LUI ILIESCU

Tot in 1990 Patriciu, Tariceanu si alti cativa au scandalizat din nou opinia publica, propunand o alianta intre PNL si FSN-ul lui Petre Roman. Aceasta tentativa nu s-a finalizat.
Iulie 1990 : insa Patriciu persevereaza ; in iulie 1990 apare PNL Aripa Tanara (PNL-AT), printre fondatori aflandu-se Viorel Catarama, Dinu Patriciu, Calin Popescu-Tariceanu si Horia Rusu.
Aprilie 1991 : PNL-AT, Partidul pe care-l conduce Patriciu semneaza, alaturi de FSN si ILIESCU, Carta pentru Reforma si Democratie, intrand in guvernul Roman remaniat.
DINU PATRICIU DEVINE MINISTRUL LUCRARILOR PUBLICE SI AMENAJARII TERITORIULUI IN GUVERNUL LUI ILIESCU.

Sursa : www.expres.ro/article.php?artid=197108
ro.wikipedia.org/wiki/Dinu_Patriciu

3. 1991 : PNL IL SPALA PE ILIESCU DE SANGELE MINERIADELOR

Octombrie 1991 : Dupa guvernul Roman- aprilie 1991, PNL continua sa participe alaturi de FSN la guvernare, in guvernul Stolojan intre 1991 si 1992. In guvernul Stolojan, PNL participa sub justificarea ca "Romania are nevoie de credibilitate externa, dupa mineriadele care au zdruncinat imaginea tarii".

In timp ce persoanele care vor forma peste doar cateva luni viitorul PD, ies de la guvernare -> PNL intra la guvernare, ca sa il spele pe Iliescu de sangele mineriadelor.

PNL va detine 3 portofolii : Ministerul justitiei, Ionescu-Quintus, Ministerul de finante, Danielescu, viitor devalizator al SAFI, si Catarama, Ministerul Industriilor.

Sursa : www.newscafe.ro/content/view/3143/77/

4. 1992 : PNL DISTRUGE UNITATEA CDR CHIAR INAINTE DE ALEGERI

In 1992, in pregatire pentru alegerile locare se formeaza CDR care castiga cu un scor neasteptat de bun aceste alegeri. Dar, surpriza ! In toamna, la alegerile parlamentare, Radu Campeanu sparge din nou unitatea noii formatiuni de dreapta: rupe PNL din CDR, si candideaza separat la alegerile parlamentare. Mai mult, propune drept candidat la presedentie pe Regele Mihai – iar monarhia era atat de ne-populara incat acest gest echivala cu a-ti dori sa pierzi alegerile.
Rezultat: CDR: 20%, PNL 2%.

Diverse aripi si persoane din PNL participa insa la guvernare impreuna cu FSN in pozitii de mai mica expunere, din 1992 pana in 1994, pastrati de catre Iliescu sub justificarea ca guvernul are nevoie de tehnocrati.

5. 1996 : PATRICIU SI TARICEANU DISTRUG DIN NOU UNITATEA DREPTEI SI FINANTEAZA UN PARTID PARALEL

In 1996 Patriciu si Tariceanu finanteaza - tot SEPARAT DE CDR - grupul ANL (format din PAC si PL'93) cu candidat la presedentie propriu - si separat de CDR - in persoana lui Nicolae Manolescu. SI de aceasta data CDR castiga, ANL pierde.

6. 2000 : PD SI PNL OBTIN FIECARE 7% ; PNL CONDUS DE QUINTUS FACE PACT DE NEAGRESIUNE CU PSD

Alegerile din 2000 : inaintea alegerilor parlamentare PNL se rupe de CDR prupunand un candidat propriu ; a fost o masura de salvare a celor doua partide mari care au participat la guvernare, PD si PNL, care astfel au castigat fiecare 7% din optiunile electoratului, si au devenit singura speranta pentru democratie in perioada Dictaturii Regimului Nastase
PNL condus de Quintus semneaza un pact de neagresiune cu PSD.
PD este invitat de PSD prin Petre Roman sa semneze acelasi pact, insa Traian Basescu isi impune punctul de vedere in Congresul PD si PD refuza.

7. Politica PSD de sustinere a PNL ca principal partid de opozitie a Regimului Nastase

Dupa 2001, Nastase a avut o politica extrem de eficienta in plan parlamentar. A "ajutat" PD sa dispara : a conceput un plan de destructurare a PD pe care l-a pus in aplicare cu ajutorul lui C. Gusa.
PNL-ul in schimb, a fost atras in diverse oportunitati de afaceri de partea PSD, astfel ca singura opozitie militanta fata de PSD a fost realizata de catre Traian Basescu si PD, lucru pentru care PD a platit un pret mare : i-au fost racolati membri importanti, primarii traditional PD-iste au fost fortate sa treaca la PD.
PNL a fost o opozitie "de decor", dar dupa 2003, cu ajutorul lui Stolojan, si-a recapatat forta si militantismul, in ciuda presiunilor facute de PSD si Patriciu in directia apropierii PNL de PSD.

Septembrie 2003 Tariceanu : "A fost nevoie sa vina Theodor Stolojan pentru ca sa terminam odata cu intelegerile de culise si ambiguitatile in relatia cu PSD".
Noiembrie 2003 Cioroianu : "Pesedistii erau convinsi, pina in aceasta primavara, ca noi vom merge cu ei la guvernare"

8. Constructia Aliantei DA, impotrivirea gruparii Patriciu la formarea Alinatei DA

- In Septembrie 2003, Traian basescu Presedintele PD si Teodor Stolojan Presedintele PNL fondeaza Alianta DA, cu scopul declarat de a inlatura PSD de la putere si de a duce Romania in UE la 01 ianuarie 2007. Si de aceasta data, si fara sa mai reprezinte nicio surpriza, Dinu Patriciu si angajatii lui Orban, Antonescu se opun formarii Aliantei si este interesant de vazut cum, atat inainte de 2004 cat si dupa 2004, PNL-Patriciu a dat singura si de altfel unica dovada de consecventa politica exclusiv pe ideea colaborarii cu PSD.
Aripa PRO-PSD din PNL nu a cedat si nu a acceptat formarea Aliantei impotriva PSD decat in urma presiunii si incurajarilor externe explicite exprimate fata de liderii Aliantei :

CITAT : "Vicele Calin Popescu-Tariceanu, artizanul protocolului, a tinut sa-l atinga in treacat pe Valeriu Stoica, pentru faptul ca acesta isi aroga meritul de a se fi gandit primul la alianta cu pedistii :
"- A fost nevoie sa vina Theodor Stolojan pentru ca sa terminam odata cu intelegerile de culise si ambiguitatile in relatia cu PSD".

Werner Hoyer, consilier politic al lui Romano Prodi, seful Comisiei Europene, si al lui Pat Cox, presedintele Parlamentului European au incurajat PD si PNL in formarea Aliantei impotriva PSD:
"NU VA TEMETI DE ALIANTE. Romania este intr-un moment extraordinar, in care este necesar sa va uniti fortele si nu sa mergeti singuri. (...) PSD VA TREBUI, DE ACUM INCOLO, SA-SI REVIZUIASCA STRATEGIA. DACA AR FI FOST ATAT DE BUNI, ATI FI FOST DEJA MEMBRI IN UE.
Ei zugravesc in culori mult prea frumoase in intarzierea aderarii la UE, IAR ANUL 2007 NU E GARANTAT (*).

(*) De remarcat ca printre primele luari de pozitie ale reprezentantilor afaceristilor PSD-PNL in ianuarie 2005 a fost cererea ca Romania sa nu adere in 01 ianuarie 2007 la UE, ci in 2008 sau mai tarziu, pentru ca, spuneau ei : "Romania nu ar fi pregatita".

Sursa: www.adevarulonline.ro/articol...otroceni/54507

Septembrie 2003 Tariceanu : "A fost nevoie sa vina Theodor Stolojan pentru ca sa terminam odata cu intelegerile de culise si ambiguitatile in relatia cu PSD".

Noiembrie 2003 Cioroianu : "Pesedistii erau convinsi, pina in aceasta primavara, ca noi vom merge cu ei la guvernare"

9. Regimul Dictaturii Personale a lui Adrian Nastase si a Partidului-Stat PSD

2004 - PSD, urmasul P.C.R. arunca Romania intr-o dictatura sud-americana : oameni de afaceri sunt urmariti si li se cere un procent din profit " pentru protectie " ; ziare sunt inchise, directorii lor concediati, personalitati si jurnalisti care devin adversari ai lui Nastase sunt potrivnici lui Nastase sunt ridicati de pe strada si tinuti in arest.
Nivelul libertatilor democratice pentru Romania este apreciat de catre Freedom House ca fiind in aceasta perioada egal numai cu cel din RUSIA.
Tocmai in aceasta perioada, inca in Regim Nastase, Patriciu sponsorizeaza PSD in alegerile locale, stiut fiind ca alegerile locale depind scorul si puterea partidelor in alegerile care urmau, adica in alagerile generale.
Tocmai in aceasta perioada de dictatura a PSD Patriciu alege sa vanda sansele unei victorii clare si definitive a dreptei asupra PSD, si sansele ca PSD sa nu mai poata avea un cuvant de spus pana cand nu se va fi reformat.

In toamna, Alianta pierde la scor strans alegerile parlamentare, dar Traian Basescu reuseste sa castige Presedentia si sa formeze un guvern al Aliantei, care, mai tarziu - CONTRAR dorintelor lui Patriciu, Tiriac si Voiculescu - va integra Romania in UE la data de 1 IANUARIE 2007.

10. Primii - si singurii - ani de deschidere democratica reala si constructie a Statului de Drept in Romania

In 2005 si 2006 proiectul fuziunii PNL-PD este reiterat pe rand, de catre ambii parteneri, PD si PNL, dar mai ales de catre PD. PNL se opune fuziunii PNL-PD si blocheaza orice discutie despre formarea unui bloc puternic de dreapta.
Acest lucru se intampla pe fondul unei presiuni puternice din partea UE si a societatii civile in legatura cu reforma in justitie, dar si in conditiile in care PSD devine un partid din ce in ce mai slab in sondaje, datorita inceperii cercetarilor in legatura cu coruptia Regimului Nastase.

Astfel ca refuzul oricarei tentative de unificare a dreptei IN ACESTE CONDITII, extrem de favorabile Dreptei dpdv istoric si tactic, reprezinta o tradare a insasi ideii de Dreapta, de unitate a Dreptei pentru ca a militat Corneliu Coposu si mai mult decat atat, o aliniere la obiectivele strategice ale PSD, caci PNL a ajutat la :

1. taraganarea si incetinirea reformelor, prin aliante subterane cu PSD si un blocaj mediatic bine regizat impotriva a dous persoane : Traian basescu si Monica Macovei, promotori reformelor ;
2. blocarea a oricarei tentative de unificare a dreptei, deoarece unificarea dreptei ar fi creat posibilitatea ca fortele democratice sa guverneze Romania asa cum nu a mai facut-o pana acum decat PSD, adica, pentru mai mult decat un mandat. Doua mandate ale in Romania, plus reforme radicale si profunde ar fi inseamnat distrugerea stangii de factura bolshevica si comunista, adica a blocului PSD-PNL-PRM-UDMR-PC.

Iata si confirmarea celor de mai sus din cuvintele sociologului Alin Theodorescu, membru PSD :

"Fuziunea : AR FI FOST O MISCARE POLITICA AMENINTATOARE PENTRU NOI, PENTRU SOCIAL-DEMOCRATI, pentru ca in loc sa avem doua jumatati de partide in fata aveam un partid mare, liberal-democrat, care este un curent puternic in Europa si in SUA. Nu s-a putut. (...)".

Sursa: ZIUA, 23 iunie 2006

11. PNL distruge Alinata DA si elimina PD de la guvernare

Toate cele de mai sus explica de ce aceste lucruri nu exista pe site-ul PNL. In mod ciudat, PNL NU ISI FACE PUBLICA istoria post-decembrista pe site, o istorie - dupa cum se vede - plina de tradari si alinieri la politica FSN si PSD.

PNL devine astfel singurul partid asa-zis de dreapta din Romania care tradeaza Dreapta neincetat in ultimii 17 ani, si care vinde PSD-ului sansele formarii unei forte de dreapta capabila sa se opuna blocului bolshevic PSD-PRM-PC tocmai in momentele in care sansele pentru realizarea acestui lucru au fost mai mari.

11 ianuarie 2007 : PNL primeste ORDIN DE LA PSD da distruga Alianta DA
Explicatia ne-o ofera Vasile Dincu, vicepresedinte PSD responsabil cu analiza politica:
"Interesul PSD este pentru adincirea prapastiei dintre PNL si PD. Noi le intindem o mina liberalilor, apoi le-o retragem. Ca intr-o caricatura pe care am vazut-o intr-un ziar occidental, cu un tip care sta sa se inece si altul care-i intinde mina in semn de salut".
La rindul sau, liderul PSD Mircea Geoana spune ca disponibilitatea PSD fata de un GUVERN MONOCOLOR PNL este conditionata DE SPARGEREA ALIANTEI.
"Noi nu sprijinim un guvern al Aliantei. DACA EI SE SPARG PUTEM DISCUTA… Dar cu Alianta nu avem ce discuta".

Sursa: www.cotidianul.ro/index.php?i...ash=f20161ae75

27 martie 2007 : Tariceanu EXECUTA ORDINUL PSD si anunta DECESUL ALIANTEI.

PNL intra alaturi de PSD in coalitia partidelor ROSII NE-REFORMATE, AUTORITARE SI OLIGARHICE, care au condus Romania in ultimii 17 ani prin dictatura economica si politica dar mai ales prin metode de agresiune asupra DEMOCRATIEI SI STATULUI DE DREPT.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 2 August 2009, ora 04:15

De la: nastasemihail, la data 2009-07-31 04:27:48
De la: ionserban_2006, la data 2009-07-27 22:18:21NU-I IUBESC NICI PE UNGURI SI NICI PE RUSI....SUNT MAI DEGRABA NATIONALIST PRIN FORMARE SI EDUCATIE DAR M-AM SATURAT DE CONDUCATORI CU ,,ESCU,, IN COADA....PANA LA DEJ NU PREA AM AVUT CU,,ESCU,,,DAR DUPA DEJ....CEAUSESCU,ILIESCU,CONSTANTINESCU,ILIESCU,SI BAAASSSESCU,,,AJUNGE!!!!!!!!!!!

Si pe timpul lui Dej a fost bine, nu? Ca au trecut prin puscarii in 15 ani 700000 oameni. Canal obligatoriu. Munca patriotica obligatoriu. Sa tot traiesti cu sloganurile alea. Si multe alte "bunataturi".
O va repeta si Basescu si PDL ul dupa alegerile prezidentiale

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 August 2009, ora 16:49

PRINCIPELE RADU ªI SORIN OPRESCU, O (IN)CREDIBILÃ FINALÃ

În urmã cu 5 ani, din fotoliul de primar general, Traian Bãsescu pornea în cursa prezidenþialã prin retragerea lacrimogenã a lui “Dragã Stolo” pe motive nesãnãtoase de sãnãtate (!) ºi moralitate. Astfel, popularul lider pedist reuºea, mobilizând bucureºtenii la vot negativ împotriva tandemului Iliescu-Nãstase, sã smulgã Palatal Cotroceni de sub ocupaþia pesedistã. Recent, actualul primar al capitalei, Sorin Oprescu, dovedindu-se de fapt neserios, a declarat cã are în vedere, totuºi, posibilitatea de a candida ca “independent” la preºedinþie dupã ce nu a scãpat niciun interviu,. nicio incursiune televizabilã în care sã nu fi debitat cã exclude, pentru vreo 12 ani, sã plece de la primãrie, sã îi abandoneze pe bucureºteni ºi sã îi lipseascã de isteþele, mãreþele ºi îndrãzneþele lui proiecte (pentru propria imagine) care þin de recorduri haioase, de show stradal ºi circ în Consiliul General.
O schimbare de opþiune previzibilã , o mutare nesincerã conform planului pus în scenã înainte de locale pentru cucerirea redutei bucureºtene, în premierã, de cãtre social-democraþii strâns u(r)niþi în jurul lui Ion Iliescu, prin pseudo-indepedentul Oprescu, prin imaginea lui (fabricatã) de politician cinstit ºi curat, aidoma mentorului sãu de partid. Nu cred cã rãzgândirea Oprescului i-a luat prin surprindere pe democraþii Bãsescului. La rândul lor, sã nu uitãm, au jucat o carte asemãnãtoare ºi cu adevãrat surprinzãtoare la precedentele prezidenþiale, aruncându-l în cursã pe actualul cotrocean dupã retragerea lui Stolojan. ªi nu cred cã succesul la primãrie a doctorului (aflat o vreme în rãzboi de orgolii ºi competenþe cu Nicolãescu, ministrul sãnãtãþii din guvernul liberal, rãzboi din care a ieºit neºifonat ºi cu destulã popularitate) s-a datorat competenþei ºi aportului de gospodar (la …munca în zadar) a fostului director de spital(e), a fostului activist pesedist, a fostului (ºi actualului ) protejat iliescist… ci a þinut de conjuncturã ºi datul din gurã, de slãbirea vigilenþei preºedintelui ºi partidului prezidenþial, de sancþiunea la vot aplicatã exemplar de cãtre populaþia capitalei dupã scoaterea pedeliºtilor de la guvernare de cãtre foºtii aliaþi liberali în cârdãºie cu pesediºtii lui Geoanã. Ori, ca încredere popularã – arãta recent ºi…indecent(!) un sondaj CSOP, suspect de prompt, pe subiect, ºi la moment difuzat – posibilul candidat la preºedinþie, Sorin Oprescu, nu este de neluat în calcul cu 36% din opþiuni, la egalitate cu actualul preºedinte, chiar dacã acelaºi sondaj cuantifica la doar 7 procente intenþia de vot la nivel naþional pentru “independent”, faþã de 35 de procente pentru Bãsescu. Majoritatea analiºtilor înclinã sã se încreadã mai nou în Oprescu, drept candidat de turul doi, pe fondul crizei, al rãzboiului din coaliþie ºi al degradãrii vieþii sociale, decât în ºansele candidatilor declaraþi, Mircea Geoanã ºi Crin Antonescu. În situaþie similarã, la o analizã sociologicã atentã ºi echidistantã, se aflã ºi celãlalt independent (cu adevãrat independent, fãrã sprijin politic), Principele Radu, chiar dacã sondajul amintit nu face referiri decât la cei patru candidaþi dintre care doi cerþi, Geoanã ºi Antonescu, cam de acelaºi calibru ºi ceilalþi doi, Bãsescu ºi Oprescu, de gabareit apropiat, încã incerþi dar amaândoi nesinceri, Opþiunea de a candida a medicului primar(!) ºi a fostului marinar ºi primar din ce în ce mai zburlit ºi uzat ca preºedinte rãzboinic, încurcã socotelile pentru turul doi. Or, de vreme ce Geoanã ºi Antonescu sunt cotaþi drept perdanþi, fãrã muºchi în faþa Bãsescului, înseamnã cã ºanse reale au, de fapt, cei doi independenþi atât de diferiþi unul de celãlalt (ºi de ceilalþi candidaþi): unul previzibil, Sorin Oprescu, omul cu notorietatea umflatã mediatic la maximum, la limitele unui populism îndelung lucrat, iar celãlalt imprevizibil, cald, calm, natural carismatic, Principele Radu, omul cu notorietatea în creºtere, defavorizat mediatic, dar stârnind cu atât mai mult interes ºi curiozitate, ducând o campanie modernã, muncitã, de contact nemijlocit ºi dialog amical în sânul comunitãþilor româneºti din þarã ºi din strãinãtate. Desigur, o finalã fãrã Bãsescu, dacã acesta nu ar mai candida, având în vedere salariul derizoriu(!) ca preºedinte ºi toate celelalte dezavantaje( nu puþine), ar fi pe placul “sistemului ticãloºit” iar pentru viitorul preºedinte ar fi o victorie facilã, fãrã asumarea reformelor instituþionale ºi constituþionale atât de necesare.

FICABUONA

13 mesaje

Postat pe: 3 August 2009, ora 19:02

De la: romtar, la data 2009-08-02 16:49:12PRINCIPELE RADU ªI SORIN OPRESCU, O (IN)CREDIBILÃ FINALÃ

În urmã cu 5 ani, din fotoliul de primar general, Traian Bãsescu pornea în cursa prezidenþialã prin retragerea lacrimogenã a lui “Dragã Stolo” pe motive nesãnãtoase de sãnãtate (!) ºi moralitate. Astfel, popularul lider pedist reuºea, mobilizând bucureºtenii la vot negativ împotriva tandemului Iliescu-Nãstase, sã smulgã Palatal Cotroceni de sub ocupaþia pesedistã. Recent, actualul primar al capitalei, Sorin Oprescu, dovedindu-se de fapt neserios, a declarat cã are în vedere, totuºi, posibilitatea de a candida ca “independent” la preºedinþie dupã ce nu a scãpat niciun interviu,. nicio incursiune televizabilã în care sã nu fi debitat cã exclude, pentru vreo 12 ani, sã plece de la primãrie, sã îi abandoneze pe bucureºteni ºi sã îi lipseascã de isteþele, mãreþele ºi îndrãzneþele lui proiecte (pentru propria imagine) care þin de recorduri haioase, de show stradal ºi circ în Consiliul General.
O schimbare de opþiune previzibilã , o mutare nesincerã conform planului pus în scenã înainte de locale pentru cucerirea redutei bucureºtene, în premierã, de cãtre social-democraþii strâns u(r)niþi în jurul lui Ion Iliescu, prin pseudo-indepedentul Oprescu, prin imaginea lui (fabricatã) de politician cinstit ºi curat, aidoma mentorului sãu de partid. Nu cred cã rãzgândirea Oprescului i-a luat prin surprindere pe democraþii Bãsescului. La rândul lor, sã nu uitãm, au jucat o carte asemãnãtoare ºi cu adevãrat surprinzãtoare la precedentele prezidenþiale, aruncându-l în cursã pe actualul cotrocean dupã
retragerea lui Stolojan. ªi nu cred cã succesul la primãrie a doctorului (aflat o vreme în rãzboi de orgolii ºi competenþe cu Nicolãescu, ministrul sãnãtãþii din guvernul liberal, rãzboi din care a ieºit neºifonat ºi cu destulã popularitate) s-a datorat competenþei ºi aportului de gospodar (la …munca în zadar) a fostului director de spital(e), a fostului activist pesedist, a fostului (ºi actualului ) protejat iliescist… ci a þinut de conjuncturã ºi datul din gurã, de slãbirea vigilenþei preºedintelui ºi partidului prezidenþial, de sancþiunea la vot aplicatã exemplar de cãtre populaþia capitalei dupã scoaterea pedeliºtilor de la guvernare de cãtre foºtii aliaþi liberali în cârdãºie cu pesediºtii lui Geoanã. Ori, ca încredere popularã – arãta recent ºi…indecent(!) un sondaj CSOP, suspect de prompt, pe subiect, ºi la moment difuzat – posibilul candidat la preºedinþie, Sorin Oprescu, nu este de neluat în calcul cu 36% din opþiuni, la egalitate cu actualul preºedinte, chiar dacã acelaºi sondaj cuantifica la doar 7 procente intenþia de vot la nivel naþional pentru “independent”, faþã de 35 de procente pentru Bãsescu. Majoritatea analiºtilor înclinã sã se încreadã mai nou în Oprescu, drept candidat de turul doi, pe fondul crizei, al rãzboiului din coaliþie ºi al degradãrii vieþii sociale, decât în ºansele candidatilor declaraþi, Mircea Geoanã ºi Crin Antonescu. În situaþie similarã, la o analizã sociologicã atentã ºi echidistantã, se aflã ºi celãlalt independent (cu adevãrat independent, fãrã sprijin politic), Principele Radu, chiar dacã sondajul amintit nu face referiri decât la cei patru candidaþi dintre care doi cerþi, Geoanã ºi Antonescu, cam de acelaºi calibru ºi ceilalþi doi, Bãsescu ºi Oprescu, de gabareit apropiat, încã incerþi dar amaândoi nesinceri, Opþiunea de a candida a medicului primar(!) ºi a fostului marinar ºi primar din ce în ce mai zburlit ºi uzat ca preºedinte rãzboinic, încurcã socotelile pentru turul doi. Or, de vreme ce Geoanã ºi Antonescu sunt cotaþi drept perdanþi, fãrã muºchi în faþa Bãsescului, înseamnã cã ºanse reale au, de fapt, cei doi independenþi atât de diferiþi unul de celãlalt (ºi de ceilalþi candidaþi): unul previzibil, Sorin Oprescu, omul cu notorietatea umflatã mediatic la maximum, la limitele unui populism îndelung lucrat, iar celãlalt imprevizibil, cald, calm, natural carismatic, Principele Radu, omul cu notorietatea în creºtere, defavorizat mediatic, dar stârnind cu atât mai mult interes ºi curiozitate, ducând o campanie modernã, muncitã, de contact nemijlocit ºi dialog amical în sânul comunitãþilor româneºti din þarã ºi din strãinãtate. Desigur, o finalã fãrã Bãsescu, dacã acesta nu ar mai candida, având în vedere salariul derizoriu(!) ca preºedinte ºi toate celelalte dezavantaje( nu puþine), ar fi pe placul “sistemului ticãloºit” iar pentru viitorul preºedinte ar fi o victorie facilã, fãrã asumarea reformelor instituþionale ºi constituþionale atât de necesare.

UN LABAGIU SI UN CURIST buna preferinta !

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 4 August 2009, ora 23:21

De la: romanita, la data 2009-08-02 16:49:12PRINCIPELE RADU ªI SORIN OPRESCU, O (IN)CREDIBILÃ FINALÃ

O schimbare de opþiune previzibilã , o mutare nesincerã conform planului pus în scenã înainte de locale pentru cucerirea redutei bucureºtene, în premierã, de cãtre social-democraþii strâns u(r)niþi în jurul lui Ion Iliescu, prin pseudo-indepedentul Oprescu, prin imaginea lui (fabricatã) de politician cinstit ºi curat, aidoma mentorului sãu de partid. Nu cred cã rãzgândirea Oprescului i-a luat prin surprindere pe democraþii Bãsescului. La rândul lor, sã nu uitãm, au jucat o carte asemãnãtoare ºi cu adevãrat surprinzãtoare la precedentele prezidenþiale, aruncându-l în cursã pe actualul cotrocean dupã retragerea lui Stolojan. ªi nu cred cã succesul la primãrie a doctorului (aflat o vreme în rãzboi de orgolii ºi competenþe cu Nicolãescu, ministrul sãnãtãþii din guvernul liberal, rãzboi din care a ieºit neºifonat ºi cu destulã popularitate) s-a datorat competenþei ºi aportului de gospodar (la …munca în zadar) a fostului director de spital(e), a fostului activist pesedist, a fostului (ºi actualului ) protejat iliescist… ci a þinut de conjuncturã ºi datul din gurã, de slãbirea vigilenþei preºedintelui ºi partidului prezidenþial, de sancþiunea la vot aplicatã exemplar de cãtre populaþia capitalei dupã scoaterea pedeliºtilor de la guvernare de cãtre foºtii aliaþi liberali în cârdãºie cu pesediºtii lui Geoanã. Ori, ca încredere popularã – arãta recent ºi…indecent(!) un sondaj CSOP, suspect de prompt, pe subiect, ºi la moment difuzat – posibilul candidat la preºedinþie, Sorin Oprescu, nu este de neluat în calcul cu 36% din opþiuni, la egalitate cu actualul preºedinte, chiar dacã acelaºi sondaj cuantifica la doar 7 procente intenþia de vot la nivel naþional pentru “independent”, faþã de 35 de procente pentru Bãsescu. Majoritatea analiºtilor înclinã sã se încreadã mai nou în Oprescu, drept candidat de turul doi, pe fondul crizei, al rãzboiului din coaliþie ºi al degradãrii vieþii sociale, decât în ºansele candidatilor declaraþi, Mircea Geoanã ºi Crin Antonescu. În situaþie similarã, la o analizã sociologicã atentã ºi echidistantã, se aflã ºi celãlalt independent (cu adevãrat independent, fãrã sprijin politic), Principele Radu, chiar dacã sondajul amintit nu face referiri decât la cei patru candidaþi dintre care doi cerþi, Geoanã ºi Antonescu, cam de acelaºi calibru ºi ceilalþi doi, Bãsescu ºi Oprescu, de gabareit apropiat, încã incerþi dar amaândoi nesinceri, Opþiunea de a candida a medicului primar(!) ºi a fostului marinar ºi primar din ce în ce mai zburlit ºi uzat ca preºedinte rãzboinic, încurcã socotelile pentru turul doi. Or, de vreme ce Geoanã ºi Antonescu sunt cotaþi drept perdanþi, fãrã muºchi în faþa Bãsescului, înseamnã cã ºanse reale au, de fapt, cei doi independenþi atât de diferiþi unul de celãlalt (ºi de ceilalþi candidaþi): unul previzibil, Sorin Oprescu, omul cu notorietatea umflatã mediatic la maximum, la limitele unui populism îndelung lucrat, iar celãlalt imprevizibil, cald, calm, natural carismatic, Principele Radu, omul cu notorietatea în creºtere, defavorizat mediatic, dar stârnind cu atât mai mult interes ºi curiozitate, ducând o campanie modernã, muncitã, de contact nemijlocit ºi dialog amical în sânul comunitãþilor româneºti din þarã ºi din strãinãtate. Desigur, o finalã fãrã Bãsescu, dacã acesta nu ar mai candida, având în vedere salariul derizoriu(!) ca preºedinte ºi toate celelalte dezavantaje( nu puþine), ar fi pe placul “sistemului ticãloºit” iar pentru viitorul preºedinte ar fi o victorie facilã, fãrã asumarea reformelor instituþionale ºi constituþionale atât de necesare.

Nu cred in steaua lui Oprescu. Asta e ca si candidatura lui Isarescu in 2000, asa o sa se fasaie!

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:35

Partidul Democrat Liberal ºi-a deschis o filialã în Chicago

În cursul acestei sãptãmâni la adresa 2700 W BELMONT AVE. CHICAGO, IL, USA. s-a deschis filiala PDL Chicago. De ce o filialã a unui partid politic din România la Chicago? Ce îºi doreºte filiala Partidului Democrat Liberal Chicago sã facã pentru românii din America sau de ce îºi doresc românii din Chicago partid în propria ogradã? Sunt întrebãri la care puteþi afla rãspunsurile urmãrind declaraþiile pe care liderii acestei filiale le-au fãcut în conferinþa de presã.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:44

999www.youtube.com/v/VnaMWobA12I&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/VnaMWobA12I&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 August 2009, ora 23:47

999www.youtube.com/v/r1GUp3TT_aM&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/r1GUp3TT_aM&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 August 2009, ora 07:24

De la: 999florin, la data 2009-08-05 23:47:50999

Dioarici,teoria tomberonului ca inventie ,esti limitata,se impuni completarea teoriei gaozarilor,cu influenti si spicific american,vezi imajini brrrrrr !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2009, ora 10:08

De la: 999florin, la data 2009-08-05 23:35:23Partidul Democrat Liberal ºi-a deschis o filialã în Chicago

În cursul acestei sãptãmâni la adresa 2700 W BELMONT AVE. CHICAGO, IL, USA. s-a deschis filiala PDL Chicago. De ce o filialã a unui partid politic din România la Chicago? Ce îºi doreºte filiala Partidului Democrat Liberal Chicago sã facã pentru românii din America sau de ce îºi doresc românii din Chicago partid în propria ogradã? Sunt întrebãri la care puteþi afla rãspunsurile urmãrind declaraþiile pe care liderii acestei filiale le-au fãcut în conferinþa de presã.

Este un lucru "bun", fiindcã prin filiala PD-L din Chicago Bãsescu va avea ocazia sã înveþe „shepherd-ul” american sã tundã oaia, Elena Udrea sã-i arate „housekeeper-ei” cum se foloseºte mopul, iar Boc sã dea lecþii „mower-ului” cum se mânuieºte coasa, acþiuni vitale pentru ieºirea din crizã nu numai a României ci ºi a administraþiei Barack Obama.
Pentru succesul filialei este necesar ca Horia-Roman Patapievici, prin intermediul Institutului Cultural Român, sã înlocuiascã acel cãluþ (expus în galeria de artã româneascã din New York ºi care, în porþiunea dorsalã, pe pulpa spate, are pusã o zvasticã germanã), cu gãoaza prezidenþialã care, pe buca dreaptã, va avea lipite buzele micuþului Prigoanã, eliminând astfel, (citez din comunicatul ICR New York), "afirmaþii tendenþioase ce reprezintã acuzaþii fãþiºe de pedofilie, rasism ºi antisemitism".

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
SorinaGabriela

2 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 11:59

corect este "s-a"

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2009, ora 13:31

De la: SorinaGabriela, la data 2009-08-06 11:59:36corect este "s-a"

M-ai fãcut sã-mi recitesc intervenþia, ca, apoi, sã-mi dau seama cã este vorba de titlul topicului.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "DE ce sa nascut mort PDL ?!" cand si unde????
Mergi la: