De la: 9am185751, la data 2010-04-14 17:06:23De la: gabigabi, la data 2008-12-02 19:49:46 asa e - ai dreptate ! e ca palamida aia care-si intinde radacinile cit mai adinc si mai departe !
A zis basechiorul ca se bolsevizeaza PDL ul,se debaraseaza de cei care au pus umarul la inscaunarea lui !
Pai este tipic basescian! basescu se foloseste de oameni si apoi in debarca!
De ce crezi ca nu a vrut nimeni sa intre la guvernare alaturi de PD-L? Cei din opozitie sunt patiti, ce nu le-ar fi fost mai bine la putere dar cu parteneri cinstiti? Pe liberali i-a debarcat, pe PSD-isti i-a debarcat, acum nu prea mai are cu cine se certa dintre aliati, asa ce se apuca se arunce din partid pe cei pe care ii considera mai nesupusi!!
Nici pe amaratul de boc nu cred ca-l mai apuca toamna pe la Palatul Victoria, si asta s-a supus la greu!!
Pai cu masurile de infometat si decimat populatia Romaniei, cum sa taca oamenii?
Daca tie iti ia cineva bucata de carne din farfurie, taci? In timp ce-o admiri pe concubina prezidentiala tocand cu gratie sute de milioane de euro, banii nostrii!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca politicienii stiu deja cu ce stofa de securist manipulator si salbatic au de-a face la Cotroceni, si nu se incurca de nici o culoare cu el!!!
Si pentru ca basescu trebuie sa strice si sa distruga pentru ca e in firea lui, acum v
a distruge PD-L-ul!
Cand Dumnezeu vrea sa piarde pe cineva, mai intai ii ia mintile!!
Noua ne convine!!!!!