back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????

Pagini: << 5 6 7 8 9 Sari la pagina:

9am185751

17 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 17:06

De la: gabigabi, la data 2008-12-02 19:49:46 asa e - ai dreptate ! e ca palamida aia care-si intinde radacinile cit mai adinc si mai departe !

A zis basechiorul ca se bolsevizeaza PDL ul,se debaraseaza de cei care au pus umarul la inscaunarea lui !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2010, ora 18:06

De la: 9am185751, la data 2010-04-14 17:06:23
De la: gabigabi, la data 2008-12-02 19:49:46 asa e - ai dreptate ! e ca palamida aia care-si intinde radacinile cit mai adinc si mai departe !

A zis basechiorul ca se bolsevizeaza PDL ul,se debaraseaza de cei care au pus umarul la inscaunarea lui !

Pai este tipic basescian! basescu se foloseste de oameni si apoi in debarca!
De ce crezi ca nu a vrut nimeni sa intre la guvernare alaturi de PD-L? Cei din opozitie sunt patiti, ce nu le-ar fi fost mai bine la putere dar cu parteneri cinstiti? Pe liberali i-a debarcat, pe PSD-isti i-a debarcat, acum nu prea mai are cu cine se certa dintre aliati, asa ce se apuca se arunce din partid pe cei pe care ii considera mai nesupusi!!
Nici pe amaratul de boc nu cred ca-l mai apuca toamna pe la Palatul Victoria, si asta s-a supus la greu!!
Pai cu masurile de infometat si decimat populatia Romaniei, cum sa taca oamenii?
Daca tie iti ia cineva bucata de carne din farfurie, taci? In timp ce-o admiri pe concubina prezidentiala tocand cu gratie sute de milioane de euro, banii nostrii!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa ca politicienii stiu deja cu ce stofa de securist manipulator si salbatic au de-a face la Cotroceni, si nu se incurca de nici o culoare cu el!!!
Si pentru ca basescu trebuie sa strice si sa distruga pentru ca e in firea lui, acum v
a distruge PD-L-ul!
Cand Dumnezeu vrea sa piarde pe cineva, mai intai ii ia mintile!!
Noua ne convine!!!!!

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 22:36

De la: bilbe, la data 2008-11-09 16:27:41 ADEVARAT !ca PDL ul este format din toti cei care nu au avut loc in alte partide,asa se explica si faptul ca am scazut in sondaje sub 12% Acum cu disperare trebuie sa obtinem si noi un loc in parlament ca altfel disparem complet de pe scena politica Daca D-nul Basescu nu facea atitea gafe ,poate ocupam sinoi un loc mai bun la praduiala dar acum sansele sint minime Oricum fraieri mai sint destui care sa voteze si cu PDL ul

PDL ul raminefaramembrii,toti hotii din PDL se repliaza sa-si numere banii praduiti in perioada Basescu

VAM_CIURUIT

426 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 22:41

De la: bilbe, la data 2008-11-09 16:27:41 ADEVARAT !ca PDL ul este format din toti cei care nu au avut loc in alte partide,asa se explica si faptul ca am scazut in sondaje sub 12% Acum cu disperare trebuie sa obtinem si noi un loc in parlament ca altfel disparem complet de pe scena politica Daca D-nul Basescu nu facea atitea gafe ,poate ocupam sinoi un loc mai bun la praduiala dar acum sansele sint minime Oricum fraieri mai sint destui care sa voteze si cu PDL ul

VAM_CIURUIT

426 mesaje

Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 22:42

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 09:18

Noi cetatenii mai avem o solutie de protest impotriva clientelei politice prezidentiale, acei lupi flamanzi care duc la infometare populatia tarii:

REVOLUTIA FISCALA- NIMENI, NICI UN CETATEAN ROMAN PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA SA NU MAI PLATEASCA DE LA O ANUMITA DATA, NICI O TAXA SI NOCI UN IMPOZIT LA STATUL ROMAN!!!! SA VEDEM CE NE VA FACE PUTEREA ACTUALA, SA VEDEM CUM O SA NE EXECUTE SILIT PE TOTI , CA ORICUM VREA SA RATIONALIZEZE SALARIILE SI PENSIILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
PUTEREA ACTUALA, GUVERNUL CRIMINAL SI MAFIOT TREBUIE SANCTIONATE DE NOI SOCIETATE CIVICA PENTRU CA AUTORITATILE PUBLICE SUNT PARALIZATE. SINGURA SPERANTA ESTE IN NOI, HAIDETI SA HOTARAM ZIUA SI ORA DE LA CARE NOI CETATENII UMILITI DE GUVERNUL PORTOCALIU VOM INCETA ORICE PLATA CATRE GUVERNUL MAFIOT. :sml-mad0217

Pagini: << 5 6 7 8 9 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "DE ce sa nascut mort PDL ?!" cand si unde????
Mergi la: