back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 09:06

Nu-nteleg de ce nu instaurati monarhia.
Macar astia au bani, si nu mai trebuie sa fure.
Plus au si relatii internationale.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 August 2009, ora 10:42

Orkut Scraps

Orkut Scraps

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 16:35

@radita- daca vrei un raspuns la intrebarea ta ,intra pe "Monarhie sau Republica" si ai sa vezi discutie....

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 16:45

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 09:06:01Nu-nteleg de ce nu instaurati monarhia.

emile,te-a lovit avionu' in picaj sau care-i treaba???de unde monarhie-n romania,e moarta si-ngropata gandeste-te la altceva mai bun

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 16:49

Duda?
Macar asta nu trebuie sa mai fure!
Si socru-sau are relatii internationale, necesare Romaniei.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 17:03

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 09:06:01Nu-nteleg de ce nu instaurati monarhia.

Care monarhie ?a semnat abdicarea.deci nu mai este ce a fost,nici el nici fetele lui.Odata abdicat si-a pierdut titlul de rege.Vezi constitutia din peroada respectiva

M
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 August 2009, ora 18:55

De la: 9am096416, la data 2009-08-24 17:03:31

Care monarhie ?a semnat abdicarea.deci nu mai este ce a fost,nici el nici fetele lui.Odata abdicat si-a pierdut titlul de rege.Vezi constitutia din peroada respectiva

Da,esti insa constienta ca un grup de banditi te poate si pe tine face sa semnezi ca le donezi apartamentul ?Donatia ar fi perfect legala daca nu ar fi acest mic amanunt ,anume ca a fost un act facut prin constrangere ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 August 2009, ora 19:08

De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 16:49:26Duda?
Macar asta nu trebuie sa mai fure!
Si socru-sau are relatii internationale, necesare Romaniei.
emile,chiar si titlul regal l-a furat,chiar si gradul de colonel l-a furat,chiar si diplomele de studii sunt pe bani luate,totu-i fals la printul pomicol dudila fermentu- intaiu',cata-ti alt idol

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 August 2009, ora 08:47

si karpov nu-i un fals ? si Ic3 si vladidec si gimi rom si cite clone mai ai @florine ? tu nu esti un FALS ? "cine nu-i corect cu sine insusi....blablabla ,florine ! lasa-i pe altii sa vorbeasca despre falsuri ! tu nu mai esti credibil si-mi pare rau ! mi-ai placut suficient de mult sa te invit in casa mea,dar ti-ai mincat increderea !

9am123623

2 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 11:35

De la: PACIFISTA, la data 2009-07-14 06:08:26
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 15:35:19
De la: 9am010893, la data 2009-07-06 23:06:03
Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationala

A fost o singura scrisoare trimisa Europei Libere (sau Vocii Americii) nu mai retin exact, si semnata Frontul Salvarii Nationale. Se pare insa ca a fost actiunea singulara a acelui domn Popescu, care a dorit sa-si ascunda identitatea si sa se dea drept o organizatie care altfel nu exista. Oficial, ca Iliescu & Comp. si-au arogat aceeasi denumire in decembrie 1989 a fost doar o coincidenta. Dincolo de asta este un fapt stiut ca Iliescu si alti cativa din viitorii fesenisti de frunte erau parte a unui soi de conspiratii cu conexiuni la Moscova inca din 1970; un fel de timida opozitie interna in PCR, armata si Securitate, care exceptand momentul Ionita s-a limitat la a-si astepta clipa sa preia puterea (ce a venit pe fondul unei revolutii populare in decembrie 1989). Cat priveste momentul Ionita, chiar si acela a implicat in 1983 numai cativa militari, care in frunte cu ministrul apararii au incercat sa pregateasca o lovitura de stat, majoritatea "opozantilor interni"- spun asa ca sa-i deosebesc de opozantii autentici gen Paul Goma, Doina Cornea, Mircea Dinescu sau Corneliu Coposu- preferand sa stea cuminti in banca lor. Avand in vedere ca cei implicati in conjuratia Ionita au fost pusi pe liber in cadrul unei epurari aproape la fel de ampla ca cele din 1945-1947 iar Ionita insusi a fost ucis in 1987 intr-un asa-zis accident de circulatie, opozantii interni care au stat cuminti precum Iliescu au facut alegerea corecta.

Cat despre mineri, ei au fost chemati de 3 ori in 1990 de catre Iliescu, dar cu cooperarea activa a lui Petre Roman si a lui Basescu, pe atunci omul cu trenurile.

Sinteti bine informat,asa este POPESCU Z. IOAN A ADRESAT O SCRISOARE CATRE Vocea americi SEMNIND frontul salvarii nationale,printro legatura din Romania(cadru MI) A FOST IDENTIFICAT CA FUNCTIONAR IN M.I.M. Constatind ca nu era vorba de o organizatie`,cadrul MI a facut o gresala urmarind o avansare la desconspirat pe autorul scrisorii,care ulterior a fost inlaturat din MIM,fiind in continuare monitorizat ,sarcina revenind unui tinar locotenent cu indicativul "MOLDOVAN"care a fost dublu agent pina in 1991.Actiunea singulara a lui POPESCU Z. IOAN ,a facut dificila dovedirea lui,asa ca in 21 Decembrie 1989 se alatura in invalmasala ,este batut ,reuseste sa scape si pe 22 Decembrie 1989,ajuns la STUDIOUL 4 din TVR,incearca sa lanseze apelul catre tara si difuzarea unei casete cu evenimente din noaptea de 21- 22 Decembrie 1989,caseta ramasa la salariatul TATOMIR,care sub pretextul ca a pierdut cheia sertarului unde depozitase caseta,nu o difuzeaza.Secventele din imaginile care se mai pastreaza ,denota ca POPESCU Z. IOAN, vroia sa lanseze in jurul orelor 14;30 pe postul TVR1 ,chemarea catre FRONTUL SALVARII NATIONALE a populatiei si a armatei,precizind ca armata este singurul garant al natiunii romine,precum si formatia compusa din PALCAU GHEORGHICA-pentru ministrul apararii;SERBAN PETRE -ministrul economiei si industriilor;ENE CONSTANTIN -ministrul transporturilor;ANGHEL DELIA-ministrul invatamintului si culturii,HOLBAN TEODOR -seful serviciilor speciale;POPESCU Z. IOAN -provizoriu pina la alegeri presedinte.Documentul mai contine un apel catre fabricile de alimente ,piine si lapte care erau indemnate sa nu-si inceteze activitatea ,sa nu infometeze populatia,catre armata pentru retragerea in unitati,pentru calmarea populatiei.Nu a reusit fiind obstructionat de catre CICO DUMITRESCU,care confisca documentele si impreuna cu BRATES,ROSIANU reusesc sal impiedice sa ajunga pe post.Mai mult prin actiunea " Z"lansata de Ion Iliescu se urmarea prinderea si lichidarea lui,deoarece se lansase zvonul ca oamenii din curtea televiziunii ar fi oamenii lui POPESCU Z IOAN. Ce a urmat cu inscenarile pentru preluarea puterii se cunoaste partial,dar POPESCU Z. IOAN nu a mai tinut legatura cu nimeni si nu a mai aparut
Era normal sa nu se amestece in cloaca politica,in care au intrat toti excrocii profitori ai jertfelor REVOLUTIEI DIN 22 DWECEMBRIE 1989.rAZBOIUL POLITIC DUS DE ACTUALA CLASA POLITICA A BULVERSAT POPULATIA ROMANIEI,cauzind raminerea in urma tarilor europene,devenind teatrul de operatiuni mafiote.

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 23:02

De-aia s-au grabit sa tradeze in 2001 pe monarhistii care ii sustineau ca sa-si recupereze din averi?

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 01:28

Au fost goniti de peste tot si au nimerit Romania

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 18:54

CINE A FACUT TOPICUL ASTA,ARE PROBLEME ????????? E MORT EL NU PD-L !!!!!!! SI OBSERV ACEIASI SCRIITORI.......... VANIA,GABI............ VOI NU AVETI SERVICIU ??? SUNTETI PENSIONARI ?????? SAU SUNTETI NISTE ,PROTESTATARI INASCUTI ? PAREREA MEA ESTE CA SUNTETI NISTE

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:13

De la: 9am056627, la data 2009-09-08 18:54:24CINE A FACUT TOPICUL ASTA,ARE PROBLEME ????????? E MORT EL NU PD-L !!!!!!! SI OBSERV ACEIASI SCRIITORI.......... VANIA,GABI............ VOI NU AVETI SERVICIU ??? SUNTETI PENSIONARI ?????? SAU SUNTETI NISTE ,PROTESTATARI INASCUTI ? PAREREA MEA ESTE CA SUNTETI NISTE

Cifra ,imi place agerimea ta ,nimic nu-ti scapa si analizezi lucrurile cu maxima atentie .Pe acest topic am 2(DOUA) POSTARI ,cu asta 3 .Sunt 6 pagini complete iar pe fiecare pagina sunt in medie 30 de postari .Deci Cifra ,ma bucur ca din 180 de postari ai observat cele doua postari ale mele din care una era o simpla apreciere la adresa unui avatar .Sincer Cifra ,cred ca PDLul este mort deoarece il sustin si il voteaza oameni incorecti ca tine .Tu chiar ai habar ce postezi Cifra,te gandesti la ce postezi sau injuri "la foc automat" in slujba PDLului ?...

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 08:05

De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc ,daca nici personajele politice care nu au fost mediatizate in sens negativ nu sunt potrivite inviati-l pe ceausescu sa va potoleasca eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!

ASTA ESTE NENOROCIREA ,CA NU GINDESC !!!!! INSALA ELECTORATUL :

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 08:08

De la: generalul, la data 2009-07-15 12:08:26 Da ce PDL ul este partid? Ogloata de hoti!

Buna inrebare !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 08:22

De la: 9am056627, la data 2009-09-08 18:54:24CINE A FACUT TOPICUL ASTA,ARE PROBLEME ????????? E MORT EL NU PD-L !!!!!!! SI OBSERV ACEIASI SCRIITORI.......... VANIA,GABI............ VOI NU AVETI SERVICIU ??? SUNTETI PENSIONARI ?????? SAU SUNTETI NISTE ,PROTESTATARI INASCUTI ? PAREREA MEA ESTE CA SUNTETI NISTE

da'parca ti-am mai spus o data si ai facut nenumarate comentarii ,in legatura ca sunt pensionara ! sau ai si uitat si de dragul de a o lua de la capat cu injuraturile,vrei s-o luam de la-nceput ? ntzz ! da' sa sti ca si ptr.tine-i valabila intrebarea : tu n-ai servici? n-ai alta treaba ? cit despre PDL,fiind un partid de umplutura,in clipa in care Basel va pierde alegerile, nu va mai ramine mare lucru din el ....parerea mea !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 9 Septembrie 2009, ora 08:26

De la: bseceta, la data 2009-09-09 08:05:36
De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc ,daca nici personajele politice care nu au fost mediatizate in sens negativ nu sunt potrivite inviati-l pe ceausescu sa va potoleasca eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!

ASTA ESTE NENOROCIREA ,CA NU GINDESC !!!!! INSALA ELECTORATUL :

Nu prea am inteles care este legatura intre Stolojan si Coposu,vrei cumva sa spui ca amandoi sunt onesti,drepti,nepatati?...Oricum,eu nu l-am facut niciodata pe Stolojan "mortaciune" sau "cadavru".L-am facut "zombie",este voie ?! Zombie securist,comunist,jigodie,lichea FSNista,hot ...Nu am aruncat niciodata cu pietre in Coposu deoarece mereu a fost printre oamenii pe care i-am admirat .Presupun insa ca vorbesti cu aia care voteaza acum FSNul (PSD&PDL).

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 14:07

BAI ANALFABETULE !
Pune mana si invata gramatica, dupa care poti face si politica !
Din acest motiv am ajuns in aceasta latrina politica, unde au accedat numai incompetenti, diletanti, curve si bagabozi !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 17:10

All Things Grow With Love
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 10:42

De la: gabigabi, la data 2009-09-09 08:22:17

da'parca ti-am mai spus o data si ai facut nenumarate comentarii ,in legatura cu sugerea pulii lui Basescude catre blak ca sunt pensionara ! sau ai si uitat si de dragul de a o lua de la capat cu injuraturile,vrei s-o luam de la-nceput ? ntzz ! da' sa sti ca si ptr.tine-i valabila intrebarea : tu n-ai servici? n-ai alta treaba ? cit despre PDL,fiind un partid de umplutura,in clipa in care Basel va pierde alegerile, nu va mai ramine mare lucru din el ....parerea mea !

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
GISSELLA

57 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 10:45

Ai perfecta dreptate,dar nu stiu cind vor reusi romanii sa se sature de mocirla in care ia bagat Basescu

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 12:07

De la: SCONCSUL, la data 2009-09-15 10:42:24

da'parca ti-am mai spus o data si ai facut nenumarate comentarii ,in legatura cu sugerea pulii lui Basescude catre blak ca sunt pensionara ! sau ai si uitat si de dragul de a o lua de la capat cu injuraturile,vrei s-o luam de la-nceput ? ntzz ! da' sa sti ca si ptr.tine-i valabila intrebarea : tu n-ai servici? n-ai alta treaba ? cit despre PDL,fiind un partid de umplutura,in clipa in care Basel va pierde alegerile, nu va mai ramine mare lucru din el ....parerea mea !

S-o ai in ciorba la pranz bai jegule! Hai pofta buna, nu ti-ar mai muri multi inainte!

Fosta membra 9am.ro

549 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 12:48

Si eu credeam ca sunt prtea dur, prea agresiv si pornografic...Imi faceam mea culpa. Gata, ma regtrag, pe aici sunt pricini mari si belele de razboaie. Maine-poimaine vin rusii peste noi si noi ne tiganim, ne certam la usa cortului si la capul mortului (in papusoi).

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2009, ora 14:39

All Things Grow With Love
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 15:42

De la: black10131307, la data 2009-09-15 12:07:43

S-o ai in ciorba la pranz bai jegule! Hai pofta buna, nu ti-ar mai muri multi inainte!

sunt uluita ! dind copy-paste la raspunsul catre Cifra ,au aparut citeva cuvinte in plus fata de originalul scris de mine ...cuvinte suburbane si care NU IMI APARTIN ,referitot la relatia basescu-organ- black ! Cum e posibil ? te rog,blackule sa verifici ce-am scris eu si ce a preluat "cifra" ! acea adaugire NU-MI Apartine si imi cer Eu scuze ca cineva a putut scrie acea mizerie sub numele meu !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:23

De la: gabigabi, la data 2009-09-16 15:42:43

sunt uluita ! dind copy-paste la raspunsul catre Cifra ,au aparut citeva cuvinte in plus fata de originalul scris de mine ...+++cuvinte suburbane care IMI APARTIN ,++++referitot la relatia basescu-organ- black ! Cum e posibil ? te rog,blackule sa verifici ce-am scris eu si ce a preluat "cifra" ! acea adaugire NU-MI Apartine si imi cer Eu scuze ca cineva a putut scrie acea mizerie sub numele meu !

...uite asa se face Gabi !... Magarii-s in stare de orice !...

..fac clik , te citeaza, apoi modifica textul citat , dupa cre posteaza cu lipsa de bun simt ,propriul com. ce-ti produce disconfort.

...niste lichele, n-ai ce sa-i faci, atat ii duce pe ei dovleacul !..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:29

De la: mytcor, la data 2009-09-16 16:23:53
sunt uluita ! dind copy-paste la raspunsul catre Cifra ,au aparut citeva cuvinte in plus fata de originalul scris de mine ...cuvinte suburbane care IMI APARTIN ,referitot la relatia basescu-organ- black ! Cum e posibil ? te rog,blackule sa verifici ce-am scris eu si ce a preluat "cifra" ! acea adaugire NU-MI Apartine si imi cer Eu scuze ca cineva a putut scrie acea mizerie sub numele meu !

...uite asa se face Gabi !... Magarii-s in stare de orice !...

..fac clik , te citeaza, apoi modifica textul citat , dupa cre posteaza cu lipsa de bun simt ,propriul com. ce-ti produce disconfort.
...niste lichele, n-ai ce sa-i faci, atat ii duce pe ei dovleacul !..

Cu magarii se rezolva relativ usor. Ii tragi repede inainte.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:17

va multumesc de lamurire la amindoi : mytcor si mihail ! nici nu stiu ce-as mai putea spune la o asemenea chestie - ma depaseste !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 20:32

De la: black10131307, la data 2009-09-15 12:07:43

sunt uluita ! dind copy-paste la raspunsul catre Cifra ,au aparut citeva cuvinte in plus fata de originalul scris de mine ...cuvinte suburbane si care NU IMI APARTIN ,referitot la relatia basescu-organ- black ! Cum e posibil ? te rog,blackule sa verifici ce-am scris eu si ce a preluat "cifra" ! acea adaugire NU-MI Apartine si imi cer Eu scuze ca cineva a putut scrie acea mizerie sub numele meu !

Sar'na Gabi! Stai linistita, oricum stiam ca nu iti apartine tie magaria aia! Este doar un vagabond, un handicapat care nu are nimic in cap! Nu are ce sa spuna pe aici asa ca face ce stie!

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "DE ce sa nascut mort PDL ?!" cand si unde????
Mergi la: