Info
x
"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????
|
Fosta membra 9am.ro 10 mesaje Membru din: 29/08/2009 |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 15:06
De acord, de acord de acord de cord de acord de acord de acord de acord etc etc etc........
Dar acum la prezi.... ce GASCA PUNEM. (VOTAM) |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 16:08
@black -
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 16:26
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-24 09:06:01Nu-nteleg de ce nu instaurati monarhia. PDL ul este un avorton al PDsi PNL, foarte risipitor si suge mult de la Buget
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Fosta membra 9am.ro 76 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:01
Bravo < alinateoharis > subscriu intru totul la cele afirmate de tine. este foarte greu sa fii impartial in ziua de azi cand toate merg in functie de interesul fiecaruia. Si politica nu se face de dragul doctrinei sau a poporului, ci pur si simplu dupa interesele celor cu putere si bani. Pozeaza in samariteni, insa in realitate sunt sclavii tuturor relelor.Nu este greu sa observi asta.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 02:15
Ma bucur ca te autointitulezi" balbe"! Inainte de 89 securitatea "infiera cu manie proletara" pe oricine gandea sau iesea din modelul comunist. Limbajul folosit era injurios, mincinos si persuasiv. Pentru cei care am trait acele vremuri acest limbaj este inconfundabil. Nu oi sa auzi pe unul din acesti tovarasi vorbind frumos despre cineva fiindca jobul lor este sa dezbine si sa manipuleze, ca sa conduca. Asta e problema dumneavoastra ca PDL-ul este viu . Daca s-ar fi nascut mort, n-ati mai fi fost asa disperati!
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 03:35
= 'Data = "2009-12-28 02:15:33']
Trebuia SA AIBA si Sefu o rampa de lansare, acum le da cu sutul: SML-happy0141:
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 24 mesaje Membru din: 12/10/2009 |
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 20:42
o sa ramâna în stanga,acolo unde și este,însa o sa scoata psd-ul din politica cred.. nu singuri,parca vad
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 09:01
PD-L-ul s-a nascut mort din lacrimile sfasietoare ale lui Basescu pentru suferinta inchipuita a lui Stolojan.
Nu a supravietuit deoarece s-a nascut dintr-o fatarnicie si nu din dorinta nobila de a pune umarul la dezvoltarea Romaniei, nu s-a nascut din dragoste de popor si din aspiratia spre binele national. Si astazi, se poate constata ca PD-L-ul a devenit un organism parazitar care cangreneaza Romania, si prin comanda celui mai prefacut dintre liderii postdecembristi ai Romaniei, secatuieste sistematic resursele tarii, ruineaza ce a facut bun regimul de trista amintire, nu se ingrijeste sa puna nimic in locul ruinelor, se comporta ca un stol de corbi atrasi de mirosul de prada (buget, resurse, etc.) Cea mai dureroasa problema acu` este faptul ca nu stiu ei cum sa faca sa puna gheara pe banii europeni, dar e foarte greu ca domle` cetatenii europeni cer dom`le socoteala pentru fiecare banut, nu se lasa dom`le jefuiti. Ca la lacomia lor, Romania e putin dom`le, tre` sa ajungem noi PD-L-ul la fondurile europene da` dom`le aia vin sa verifice, ce mama lor nu dau banu` si sa nu mai intrebe nimic? Am dreptate? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 09:04
De la: 9am178165, la data 2010-01-11 09:01:34PD-L-ul s-a nascut mort din lacrimile sfasietoare ale lui Basescu pentru suferinta inchipuita a lui Stolojan. DOUA LA PRIMARIE,DOUA LA PREFECTURA,DOUA LA SCOALA NDE POLITIE DOUA LA PRIMARIE.........
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 09:26
De la: 9am045616, la data 2010-01-11 09:04:58De la: 9am178165, la data 2010-01-11 09:01:34PD-L-ul s-a nascut mort din lacrimile sfasietoare ale lui Basescu pentru suferinta inchipuita a lui Stolojan. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 09:26
De la: 9am045616, la data 2010-01-11 09:04:58De la: 9am178165, la data 2010-01-11 09:01:34PD-L-ul s-a nascut mort din lacrimile sfasietoare ale lui Basescu pentru suferinta inchipuita a lui Stolojan. Raporteaza abuz de limbaj |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 18:49
"...sa nascut..." se scrie s-a nascut...Cel ce a propus acest subiect este semianalfabet.Indiferent ce parera aveti despre politica p.d.l.-lui nu poti sa admiti ca este mort...
|
PUPPETEER 20 mesaje Membru din: 15/12/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 19:49
[Numele quote = 'Data florescu_vasile2001_2' = '2010-01-11 18:49:41']"... sa nascut ... " se scrie sa nascut ... cel ce o Propus acest subiect este în semianalfabet.Indiferent CE parera aveti despre Politica PDL-lui nu poti sa admiti ca este mort ...[/ quote]
Adevarat,este numai un cimitir de gloabe si tradatori ,parveniti,delatori sub forma de zombii Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 10:52
De la: PUPPETEER, la data 2010-01-11 19:49:13[Numele quote = 'Data florescu_vasile2001_2' = '2010-01-11 18:49:41']"... sa nascut ... " se scrie sa nascut ... cel ce o Propus acest subiect este în semianalfabet.Indiferent CE parera aveti despre Politica PDL-lui nu poti sa admiti ca este mort ...[/ quote] Exact, o adunatura de talhari zombizati asta sunt PD-L-istii in frunte cu talharul de basescu, seful hotilor si al mafiotilor, ce-ar mai merita inchisi la parnae cu o condamnare ca la americani prin cumulare, asa cam vreo 500 de ani. Ca zombi nu mai mor si pot fi chinuiti pentru faptele si tradarile lor ordinare sute de ani la rand. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 377 mesaje Membru din: 18/03/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 12:21
Iata ca ni se impune "sa gandim", dar cum? Asa cum vrea un anume anonim pentru ca, daca el e optuz, noi de ce sa nu-l credem si sa-i urmam felul de a vedea lucrurile? Ne-am blazat atat de tare din cauza prostiei nostre! Nu ne-am civilizat pentru ca nu am avut timp, pentru ca tot timpul am alergat sa recuperam ce ni s-a furat inainte si imediat dupa... In graba evolutiei evenimentelor, in cine sa crezi? In cel ce stie sa minta convingator, in cel care are un fizic mai acatarii, in cel care priveste dintr-o data in toate partile si ai senzatia ca te vede si ce gandesti nu numai ce stampilezi? Nu o sa ne educam politic pentru ca nu avem modele. Cele care incearca sa se impuna sunt inadusite de lichelele care au distrus avutia tarii, cei care, ca sa fure din dosul unei formatiuni politice s-au impartit in partide. Cine sustine aceste pardide? Noi plebea care am ajuns pana intr-acolo ca ne e indiferent ca fura unii sau altii! Au dus tara la rapa si iata ca nu-si dau seama din moment ce continua sa-i sape in continuare groapa! Cred ca virusul noii gripe ne afecteaza pe toti mental si ajunsi la stadiul de muribunzi ii lasam pe cei de la putere sa ne devoreze ca in fond atat le-a mai ramas!
De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil!
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 21:14
Cel ce ticalos a incercat sa manipuleze opiniile cititorilor a ...luat clanta!!Ce ma bucur pt o scarba de comunist imputit!
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 14 Ianuarie 2010, ora 22:30
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-01-14 21:14:08Cel ce ticalos a incercat sa manipuleze opiniile cititorilor a ...luat clanta!!Ce ma bucur pt o scarba de comunist imputit! este partidul borfasilor care ma arunca'n fata Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 20:03
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:37 Modifica Citeaza Raspunde De la: CAMELYA_, la data 2010-02-19 14:35:41Guvernul asta a lui Boc ..parca ar fi de extrema stanga..auziti boi stire ::Copiii care au parinti cu venituri mari nu mai primesc alocatii " Adica pentru ca eu castig mult, sa il penalizeze pe fi-miu. Eu zic sa ii faca si o steluta sa o poarte in piept si sa isi ia omor la scoala, al dracu burghez din familie nesanatoasa. Sau cum mai spuneau altii mai jos, sa nu mi se mai dea pensie pentru ca oricum am castigat destul de-a lungul vietii. Sau sa platesc franzela 50 de roni, ca imi permit da-ma dracu. Sau sa platesc inca 2-3 intretineri la bloc, si pentru aia care nu isi permit sa si le plateasca singuri, ca la valoarea mea ce mai e o intretinere. Bravo domle, tare logica aveti! Astia din PDL au facut un studiu si au vazut ca asistatii si coloratii se inmultesc mai mult asa ca s-au gandit sa-i stimuleze suplimentar ca sa-si asigure electorat in viitor. VOI SCRIE CU MAJUSCULE PENTRU CA PROPUN MASURI IMPORTANTE DE LUAT DE PARINTII CU COPII MINORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOAMNELOR SI DOMNILOR, ASA CUM STIM, LEGISLATIA EUROPEANA PREVALEAZA IN FATA DREPTULUI INTERN ROMANESC!!!!!!!!!!! PRIN URMARE, VA ROG PE DVS. ASA CUM VOI PROCEDA SI EU LA TIMPUL POTRIVIT SA STUDIEM IN DETALIU DREPTUL EUROPEAN COMUNITAR CARE PROTEJEAZA COPILUL MINOR, SI SA ACTIONAM IN JUDECATA IN PROPORTII DE MASA, MINISTERUL MUNCII PENTRU CA INCALCA DREPTUL COPILULUI MINOR LA ALOCATIA SA, SI PRIN ACTIUNILE NOASTRE IN INSTANTA SA CEREM RASPUNDEREA PERSONALA A MINISTRULUI MUNCII, DL. SEITAN!!!!!!!! VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA ACEST PARTID PD-L, INCEPE SA SE COMPORTE CA UN PARTID DE EXTREMA DREAPTA CARE INCEARCA EXTERMINAREA POPULATIEI PE ORICE CALE (FARA EXAGERARE). HAIDETI SA NU E MAI LAMENTAM, SI SA INCEPEM SA DESCHIDEM SUTE DE MII DE PROCESE, SI TRECAND PRIN TOT SISTEMUL DE INSTANTE DIN ROMANIA, SA AJUNGEM LA CURTEA EUROPEANA PENTRU DREPTURILE OMULUI LA STRASSBURG, PENTRU CA AVEM TOATE SANSELE SA DOVEDIM CA DREPTURILE OMULUI, ALE MINORULUI SUNT INCALCATE, ODATA PRIN DESFIINTAREA INSTITUTIILOR DE OCROTIRE A COPIILOR CU DIZABILITATI, APOI PRIN DISPONIBILIZAREA A 3000 DE ASISTENTI SOCIALI, SI ACUM PRIN TAIEREA ALOCATIILOR PENTRU COPII. MINISTERUL MUNCII, SI PERSONAL DL. SEITAN TREBUIE SA PLATEASCA DIN BUZUNARUL PROPRIU PARINTILOR CU COPII MINORI, RETROACTIV SUMELE TAIATE, DAUNE SI PENALIZARI PENTRU FIECARE ZI DE INTARZIERE A PLATII ALOCATIEI COPILULUI MINOR. LA FEL, RECOMAND PENSIONARILOR CU PENSIE DE INVALIDITATE, SPORTIVILOR DE PERFORMANTA, DACA SIMT CA LI S-AU INCALCAT DREPTURILE PREVAZUTE IN LEGISLATIA EUROPEANA, CARE INCA O DATA O REPET, SE APLICA CU PRECADERE INAINTEA DREPTULUI INTERN, SA SE ADRESEZE CU TOTII INSTANTELOR DE JUDECATA INTERNE SI INTERNATIONALE, PENTRU CA DACA NU REACTIONAM, ACEST GUVERN NE VA UCIDE, VEDETI CA DEJA DESFIINTEAZA ORICE MASURI DE PROTECTIE SOCIALA. LUATI ATITUDINE DACA VRETI SA SUPRAVIETUITI, PENTRU CA ACEST GUVERN NU DORESTE ACEST LUCRU, DVS. TREBUIE SA VRETI SA TRAITI. |
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:02
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
adyhd1969 773 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:13
www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:36
Fiecare persoana de pe aici expune fie parerea,fie intersul....Fiecare isi permite sa denigreze cat mai jignitor un anumit partid.Sa denigrezi....Este cel mai usor,mai la indemana orcarei minti...Nu se folosesc motive adevarate ci numai injuraturi...Nu am ce cauta intr-o asemenea discutie....
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 17:37
PD-L-ule dispari undeva in hauri ca populatia Romaniei e dezgustata de tine si te uraste de moarte.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 20:20
De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc Noi PDL ul ,gindim cum sa distrugem Romania si Economia romaneasca mai ales daca devine Catarama presedinte la PNL
|
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 20:44
De la: NESIMTITUL, la data 2010-03-03 20:20:26De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc S-o credeti voi ca veti reusi!!!!! CINE RADE LA URMA, RADE MAI BINE!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
andreivaida19836 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 17:14
Da ce ma tu gandesti?
Ce tio facut pentru tine coposu sau celalalt cadavru de ii pupi in fund ? Si nu nu ne meritam soarta cei ca tine care voteaza pdl si coposu ei merita soarta de a trai sub regimurile astea noi astialalti care nu i-am votat cu ce suntem de vina? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2010, ora 21:56
De la: andreivaida19836, la data 2010-03-17 17:14:22Da ce ma tu gandesti? Poate tu esti expertul in pupat funduri basesciene si bociene, EU IN SCHIMB AM CONVINGERI SI NU PRIMESC DE LA NIMENI UN BAN PENTRU CEEA CE POSTEZ. TU DE LA CINE PRIMESTI BANI PENTRU CEEA CE POSTEZI? Raporteaza abuz de limbaj |
|
adrian_mazareanu 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Martie 2010, ora 14:35
Ss fim seriosi................. Nu numai pdl s-a nascut mort in roamnia In romania toate partidele parlamentare s-au nascut moarte.............. Dupa putere si dupa banii fireste .Au fost la guvernare in diferite combinatii (dupa cum le-au dictat interesele) si ce au facut????????????? Au contunuat s afure............. Si e usor din opozitie sa srtigii hotii............ Ca daca esti la putere si strigi te haleste balena imediat Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 13:08
De la: adrian_mazareanu, la data 2010-03-27 14:35:00 Intr-adevar, nu numai PD-L s-a nascut mort in Romania, sa nu uitam de PTF, partidul tradatorilor si al flamanzilor. Aceste doua adunaturi care isi spun "partide", nu sunt legitimate prin nimic, n-au o doctrina, n-au o ideologie, n-au parinti fondatori. PD-L-ul daca avea putina ratiune l-ar fi pastrat pe Petre Roman, dar te pui cu securistul de la Cotroceni? Pai interlopul basescu, securistul rosu de la Cotroceni trebuie sa-si umfle pieptul, sa-si afiseze cocoseste prostia!!!!!!!!!! Daca basescu este un prost are convingerea ca toata lumea este proasta, si ii va crede la infinit minciunile si uneltirile. Uitati-va ca nimeni nu mai crede in dosarele de la DNA, pentru ca nimeni in afara de securisti nu poate sti cu certitudine cat este adevar si cata inscenare in filele acestora! Apoi, multi, foarte multi din votantii lui base regreta amarnic ca l-au votat acum cand vad cum face prostie dupa prostie ( lipsa de avantaje negociate pentru Romania pentru acceptarea instalarii scutului antiracheta, achizitionarea de jafuri de avioane de vanatoare F16, 24 la numar, cand puteam cumpara cu mult mai putini bani 10 avioane Eurofighter Typhoon). Si in fine, tarile membre UE care au inteles incepand cu fraudele masive infaptuite in strainatate ( ex/ Parisul), si pana la controlul total asupra guvernului prin marioneta boc, prin cumpararea pe bani grei + deconcentrate a parlamentarilor din opozitie in scopul controlului Parlamentului, prin aservirea justitiei si a Parchetului General, prin referendumul asupra Parlamentului unicameral cat se poate de desuet, vremea monocameralismului apunand demult, au inteles ca traian basescu este o eroare istorica, un dictator, si un om lipsit total de scrupule. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 19:54
De la: 9am178165, la data 2010-03-29 13:08:12De la: adrian_mazareanu, la data 2010-03-27 14:35:00 Prin urmare, in 2012, PD-L-ul si partidul tradatorilor si al oportunistilor, NU MAI TREBUIE SA ATINGA PRAGUL DE 5% DE INTRARE IN PARLAMENT. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am185640 14 mesaje Membru din: 12/04/2010 |
Postat pe: 12 Aprilie 2010, ora 13:59
PDL este un ZOMBI,trebuieste tratat cu tzarusul,altfel produce DEZASTRUL NATZIONAL !
|
|
|

DOUA LA PRIMARIE,DOUA LA PREFECTURA,DOUA LA SCOALA NDE POLITIE DOUA LA PRIMARIE.........
eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!