back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2009, ora 13:45

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru ASTA ESTE PT.DUDUIA DE MAI SUS CARE S-A ARATAT INDIGNATA DE TITLUL TOPICULUI

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 August 2009, ora 21:03

De la: PACIFISTA, la data 2009-07-14 06:08:26
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 15:35:19
De la: 9am010893, la data 2009-07-06 23:06:03
Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationala

A fost o singura scrisoare trimisa Europei Libere (sau Vocii Americii) nu mai retin exact, si semnata Frontul Salvarii Nationale. Se pare insa ca a fost actiunea singulara a acelui domn Popescu, care a dorit sa-si ascunda identitatea si sa se dea drept o organizatie care altfel nu exista. Oficial, ca Iliescu & Comp. si-au arogat aceeasi denumire in decembrie 1989 a fost doar o coincidenta. Dincolo de asta este un fapt stiut ca Iliescu si alti cativa din viitorii fesenisti de frunte erau parte a unui soi de conspiratii cu conexiuni la Moscova inca din 1970; un fel de timida opozitie interna in PCR, armata si Securitate, care exceptand momentul Ionita s-a limitat la a-si astepta clipa sa preia puterea (ce a venit pe fondul unei revolutii populare in decembrie 1989). Cat priveste momentul Ionita, chiar si acela a implicat in 1983 numai cativa militari, care in frunte cu ministrul apararii au incercat sa pregateasca o lovitura de stat, majoritatea "opozantilor interni"- spun asa ca sa-i deosebesc de opozantii autentici gen Paul Goma, Doina Cornea, Mircea Dinescu sau Corneliu Coposu- preferand sa stea cuminti in banca lor. Avand in vedere ca cei implicati in conjuratia Ionita au fost pusi pe liber in cadrul unei epurari aproape la fel de ampla ca cele din 1945-1947 iar Ionita insusi a fost ucis in 1987 intr-un asa-zis accident de circulatie, opozantii interni care au stat cuminti precum Iliescu au facut alegerea corecta.

Cat despre mineri, ei au fost chemati de 3 ori in 1990 de catre Iliescu, dar cu cooperarea activa a lui Petre Roman si a lui Basescu, pe atunci omul cu trenurile.

Sinteti bine informat,asa este POPESCU Z. IOAN A ADRESAT O SCRISOARE CATRE Vocea americi SEMNIND frontul salvarii nationale,printro legatura din Romania(cadru MI) A FOST IDENTIFICAT CA FUNCTIONAR IN M.I.M. Constatind ca nu era vorba de o organizatie`,cadrul MI a facut o gresala urmarind o avansare la desconspirat pe autorul scrisorii,care ulterior a fost inlaturat din MIM,fiind in continuare monitorizat ,sarcina revenind unui tinar locotenent cu indicativul "MOLDOVAN"care a fost dublu agent pina in 1991.Actiunea singulara a lui POPESCU Z. IOAN ,a facut dificila dovedirea lui,asa ca in 21 Decembrie 1989 se alatura in invalmasala ,este batut ,reuseste sa scape si pe 22 Decembrie 1989,ajuns la STUDIOUL 4 din TVR,incearca sa lanseze apelul catre tara si difuzarea unei casete cu evenimente din noaptea de 21- 22 Decembrie 1989,caseta ramasa la salariatul TATOMIR,care sub pretextul ca a pierdut cheia sertarului unde depozitase caseta,nu o difuzeaza.Secventele din imaginile care se mai pastreaza ,denota ca POPESCU Z. IOAN, vroia sa lanseze in jurul orelor 14;30 pe postul TVR1 ,chemarea catre FRONTUL SALVARII NATIONALE a populatiei si a armatei,precizind ca armata este singurul garant al natiunii romine,precum si formatia compusa din PALCAU GHEORGHICA-pentru ministrul apararii;SERBAN PETRE -ministrul economiei si industriilor;ENE CONSTANTIN -ministrul transporturilor;ANGHEL DELIA-ministrul invatamintului si culturii,HOLBAN TEODOR -seful serviciilor speciale;POPESCU Z. IOAN -provizoriu pina la alegeri presedinte.Documentul mai contine un apel catre fabricile de alimente ,piine si lapte care erau indemnate sa nu-si inceteze activitatea ,sa nu infometeze populatia,catre armata pentru retragerea in unitati,pentru calmarea populatiei.Nu a reusit fiind obstructionat de catre CICO DUMITRESCU,care confisca documentele si impreuna cu BRATES,ROSIANU reusesc sal impiedice sa ajunga pe post.Mai mult prin actiunea " Z"lansata de Ion Iliescu se urmarea prinderea si lichidarea lui,deoarece se lansase zvonul ca oamenii din curtea televiziunii ar fi oamenii lui POPESCU Z IOAN. Ce a urmat cu inscenarile pentru preluarea puterii se cunoaste partial,dar POPESCU Z. IOAN nu a mai tinut legatura cu nimeni si nu a mai aparut

Vreau sa fac precizarea ca la momentul in care POPESCU Z IOAN vroia sa intre pe post la TVR,PERSOANELE ,Palca Gheorghica,Serban Petre,Ene Constantin,Anghel Delia,nu erau prezente la Studioul 4,urmau sa vina daca reusea sa -i cheme pe post,asa cum rezulta din evidentele TVR. Holban Teodor,Opran Gelu,Popescu Ioan,se regasesc in evidentele TVR.Am considerat necesara precizarea,pentru a se impedica formarea de noi dosare.

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
porfyrus

4 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 15:24

mai analfabetilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 8 August 2009, ora 17:43

nu cred ca s-a nascut mort.este un partid in actiune,deci este viu.are vibratii.ceva mort nu are vibratii la public.asta e parerea mea.

M
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 17:58

iar parerea mea este ca are "vibratii " la un public tot atit de mort ca si el ! niste morti vii !

Fosta membra 9am.ro

147 mesaje

Postat pe: 8 August 2009, ora 18:18

De la: 9am096416, la data 2009-08-08 17:43:43nu cred ca s-a nascut mort.este un partid in actiune,deci este viu.are vibratii.ceva mort nu are vibratii la public.asta e parerea mea.

O fi fantoma PCR? sau FSN cred mai degraba.

Cand e vorba de bani,toti sunt de aceeasi religie.
JUSTITIAR

21 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 August 2009, ora 03:04

Chiar si Basescu se dezice de PDL constatind ca jaful si delapidarile de la Buget ,facute de catre ministrii PDL ,au imputit de tot atmosfera politica in Romania

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 07:44

se dezice de PDL ? nu-i cu schepsis acest dezis ? n-are vlaga-n in instalatie acest PDL,ca ar trebui sa-i retraga Sefului sustinerea....dar stiind ca dispare de'o face,tace si inghite ! @kramer - fantoma asta continua sa ne bintuie si provoaca o multime de fenomene ...

zidane

6 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 14:13

Coerneliu Coposu este cumva din accea familie de mosieri care a dat dat ordin sa sara cu cai peste tarani din accea zona ptr ca se rasculasera ptr pamint ca sa poata sa se intretina si tu maagarule il ridici la rang inalt in neamu romanesc

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 9 August 2009, ora 16:56

De la: zidane, la data 2009-08-09 14:13:26Coerneliu Coposu este cumva din accea familie de mosieri care a dat dat ordin sa sara cu cai peste tarani din accea zona ptr ca se rasculasera ptr pamint ca sa poata sa se intretina si tu maagarule il ridici la rang inalt in neamu romanesc

Nu, Corneliu Coposu este ardelean iar in 1907 locul unde s-a nascut el tinea de Austro-Ungaria, nu de Romania. Iar tu nu te mai lasa intoxicat de minciuni securiste.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 9 August 2009, ora 18:48

FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins!

DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 10 August 2009, ora 22:47

De la: JUSTITIAR, la data 2009-08-09 03:04:56 Chiar si Basescu se dezice de PDL constatind ca jaful si delapidarile de la Buget ,facute de catre ministrii PDL ,au imputit de tot atmosfera politica in Romania

Cat de caracteristic pentru el. Doar nu sa preia chiar inainte de alegeri vreo raspundere pentru faptele guvernului pe care l-a format!

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 August 2009, ora 09:17

De la: zidane, la data 2009-08-09 14:13:26Coerneliu Coposu este cumva din accea familie de mosieri care a dat dat ordin sa sara cu cai peste tarani din accea zona ptr ca se rasculasera ptr pamint ca sa poata sa se intretina si tu maagarule il ridici la rang inalt in neamu romanesc

Faci cumva parte din familia aia de comuniști care l-au arestat și l-au schingiuit pe Corneliu Coposu, iar, ulterior, după vreo 45 de ani de teroare comunistă, în decembrie 1989, a ordonat represalii împotriva manifestanților?

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 August 2009, ora 09:23

Imi place poza TA!...

itigmeanu

30 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:29

Ba e mort, o sa vezi peste 3 ani, dispare ! ...

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:34

De la: porfyrus, la data 2009-08-07 15:24:52mai analfabetilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De ce treb`e să bați atâția țăruși ?

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 16:37

Aici e buba...de ce trebuie atitia morti sa traiasca numai niste lideri. V-ati intrebat vreodata ce e cu acest gen de politica?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 17:39

De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 16:37:54Aici e buba...de ce trebuie atitia morti sa traiasca numai niste lideri. V-ati intrebat vreodata ce e cu acest gen de politica?

Este vorba de nomenclatura de partid. Cum în decembrie 1989 au ucis pentru a-și apăra interesele, acum, aceeași nomenclatură, răspândită în toate partidele, folosesc, în interesul lor, toate mijloacele, inclusiv crimele prin înfometarea populației.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 11 August 2009, ora 17:59

De la: 111dinu, la data 2009-08-11 17:39:09
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 16:37:54Aici e buba...de ce trebuie atitia morti sa traiasca numai niste lideri. V-ati intrebat vreodata ce e cu acest gen de politica?

Este vorba de nomenclatura de partid. Cum în decembrie 1989 au ucis pentru a-și apăra interesele, acum, aceeași nomenclatură, răspândită în toate partidele, folosesc, în interesul lor, toate mijloacele, inclusiv crimele prin înfometarea populației.
bravo memo,mai explica-le odata cum e cu privilegiatii sortii impartiti in toate partidele inclusiv in cel taranesco-liberal sau monarhisto-vadimist

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 06:53

cui sa explice ? ai impresia ca nu s-a inteles deja ?

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 07:53

De la: bseceta, la data 2009-08-06 21:03:12
De la: PACIFISTA, la data 2009-07-14 06:08:26
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-11 15:35:19
De la: 9am010893, la data 2009-07-06 23:06:03
Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationala

A fost o singura scrisoare trimisa Europei Libere (sau Vocii Americii) nu mai retin exact, si semnata Frontul Salvarii Nationale. Se pare insa ca a fost actiunea singulara a acelui domn Popescu, care a dorit sa-si ascunda identitatea si sa se dea drept o organizatie care altfel nu exista. Oficial, ca Iliescu & Comp. si-au arogat aceeasi denumire in decembrie 1989 a fost doar o coincidenta. Dincolo de asta este un fapt stiut ca Iliescu si alti cativa din viitorii fesenisti de frunte erau parte a unui soi de conspiratii cu conexiuni la Moscova inca din 1970; un fel de timida opozitie interna in PCR, armata si Securitate, care exceptand momentul Ionita s-a limitat la a-si astepta clipa sa preia puterea (ce a venit pe fondul unei revolutii populare in decembrie 1989). Cat priveste momentul Ionita, chiar si acela a implicat in 1983 numai cativa militari, care in frunte cu ministrul apararii au incercat sa pregateasca o lovitura de stat, majoritatea "opozantilor interni"- spun asa ca sa-i deosebesc de opozantii autentici gen Paul Goma, Doina Cornea, Mircea Dinescu sau Corneliu Coposu- preferand sa stea cuminti in banca lor. Avand in vedere ca cei implicati in conjuratia Ionita au fost pusi pe liber in cadrul unei epurari aproape la fel de ampla ca cele din 1945-1947 iar Ionita insusi a fost ucis in 1987 intr-un asa-zis accident de circulatie, opozantii interni care au stat cuminti precum Iliescu au facut alegerea corecta.

Cat despre mineri, ei au fost chemati de 3 ori in 1990 de catre Iliescu, dar cu cooperarea activa a lui Petre Roman si a lui Basescu, pe atunci omul cu trenurile.

Sinteti bine informat,asa este POPESCU Z. IOAN A ADRESAT O SCRISOARE CATRE Vocea americi SEMNIND frontul salvarii nationale,printro legatura din Romania(cadru MI) A FOST IDENTIFICAT CA FUNCTIONAR IN M.I.M. Constatind ca nu era vorba de o organizatie`,cadrul MI a facut o gresala urmarind o avansare la desconspirat pe autorul scrisorii,care ulterior a fost inlaturat din MIM,fiind in continuare monitorizat ,sarcina revenind unui tinar locotenent cu indicativul "MOLDOVAN"care a fost dublu agent pina in 1991.Actiunea singulara a lui POPESCU Z. IOAN ,a facut dificila dovedirea lui,asa ca in 21 Decembrie 1989 se alatura in invalmasala ,este batut ,reuseste sa scape si pe 22 Decembrie 1989,ajuns la STUDIOUL 4 din TVR,incearca sa lanseze apelul catre tara si difuzarea unei casete cu evenimente din noaptea de 21- 22 Decembrie 1989,caseta ramasa la salariatul TATOMIR,care sub pretextul ca a pierdut cheia sertarului unde depozitase caseta,nu o difuzeaza.Secventele din imaginile care se mai pastreaza ,denota ca POPESCU Z. IOAN, vroia sa lanseze in jurul orelor 14;30 pe postul TVR1 ,chemarea catre FRONTUL SALVARII NATIONALE a populatiei si a armatei,precizind ca armata este singurul garant al natiunii romine,precum si formatia compusa din PALCAU GHEORGHICA-pentru ministrul apararii;SERBAN PETRE -ministrul economiei si industriilor;ENE CONSTANTIN -ministrul transporturilor;ANGHEL DELIA-ministrul invatamintului si culturii,HOLBAN TEODOR -seful serviciilor speciale;POPESCU Z. IOAN -provizoriu pina la alegeri presedinte.Documentul mai contine un apel catre fabricile de alimente ,piine si lapte care erau indemnate sa nu-si inceteze activitatea ,sa nu infometeze populatia,catre armata pentru retragerea in unitati,pentru calmarea populatiei.Nu a reusit fiind obstructionat de catre CICO DUMITRESCU,care confisca documentele si impreuna cu BRATES,ROSIANU reusesc sal impiedice sa ajunga pe post.Mai mult prin actiunea " Z"lansata de Ion Iliescu se urmarea prinderea si lichidarea lui,deoarece se lansase zvonul ca oamenii din curtea televiziunii ar fi oamenii lui POPESCU Z IOAN. Ce a urmat cu inscenarile pentru preluarea puterii se cunoaste partial,dar POPESCU Z. IOAN nu a mai tinut legatura cu nimeni si nu a mai aparut

Vreau sa fac precizarea ca la momentul in care POPESCU Z IOAN vroia sa intre pe post la TVR,PERSOANELE ,Palca Gheorghica,Serban Petre,Ene Constantin,Anghel Delia,nu erau prezente la Studioul 4,urmau sa vina daca reusea sa -i cheme pe post,asa cum rezulta din evidentele TVR. Holban Teodor,Opran Gelu,Popescu Ioan,se regasesc in evidentele TVR.Am considerat necesara precizarea,pentru a se impedica formarea de noi dosare.
Apropos de dosare,acum le fac bugetarilor dosare de trimis in vacanta fara plata,ca sint plictisiti de atita stat la stat.Numai asa cred ca vor veni din concediu cu idei noi pentru iesirea din criza .Si pe mine ma apuca criza ,cind ma gindesc la dosarul flota,ca trebuia sa mai pastrez macar o barca de salvare,daca nu mai cistig inca un mandat

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 08:01

da' n-am inteles de ce trebuie neaparat sa-i trimita-n vacanta !? e suficient sa le opreasca din salariu echivalentul a 10 zile de munca si sa-i tina sa munceasca efectiv ! si se mai cistiga ceva in felul asta !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 08:17

De la: gabigabi, la data 2009-08-12 08:01:59da' n-am inteles de ce trebuie neaparat sa-i trimita-n vacanta !? e suficient sa le opreasca din salariu echivalentul a 10 zile de munca si sa-i tina sa munceasca efectiv ! si se mai cistiga ceva in felul asta !

Tocmai asta este problema ,ca nu prea au ce munci,sint multe posturi fara justificarea obiectului muncii,cind vor fi in vacanta ,vor medita si vor hotari sa se apuce de munca pe cont propriu,realizind ca au stat la stat,cind de fapt sint mult mai capabili si nu au fost pretuiti la valoarea adevarata (trintorii de profesie vor regreta)

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 10:59

Poate stiti pe cineva care are nevoie de acest ajutor. Daca nu dati-l
mai departe!

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie
independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII
DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME
PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA..DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR
COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI -LE ACEST
EMAIL .EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!
Site-ul fundatiei este

www.saveachildsheart.org

sau se poate suna la redactia Radio
Romania Cultural unde se pot cere detalii. Se asigura
costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator,
cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar
biletul de a vion dus-intors!! !
Aceasta stire am auzit-o astazi 28 .05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta
in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in
fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI
VERIFICATA !!! (redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan
Manolache )

TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI DEPARTE SAU
SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!

SPER SA AJUTE PE CINEVA !!! SALVATI COPIII DIN TARA !!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 11:06

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-12 10:59:17Poate stiti pe cineva care are nevoie de acest ajutor. Daca nu dati-l

mai departe!

IN ATENTIA PARINTILOR CARE AU COPII CU PROBLEME CARDIACE

In acest moment exista in ISRAEL o clinica medicala ce are o fundatie

independenta ce strange fonduri internationale pentru a PLATI OPERATII

DE CORD PENTRU COPII , IN ACEST MOMENT SUNT STRANSE FONDURI ENORME

PENTRU CAZURILE DIN ROMANIA..DACA STITI PARINTI DISPERATI AI CAROR

COPII NECESITA INTERVENTII CHIRURGICALE PE CORD TRIMITETI -LE ACEST

EMAIL .EL POATE SALVA VIATA UNUI COPIL !!!!!!!!!

Site-ul fundatiei este

www.saveachildsheart.org

sau se poate suna la redactia Radio

Romania Cultural unde se pot cere detalii. Se asigura

costurile pentru operatia in sine, tratament complet pre si post operator,

cazare pentru un parinte. Parintele si copilul platesc doar

biletul de a vion dus-intors!! !

Aceasta stire am auzit-o astazi 28 .05.2009 ora 13.20 la emisiunea - Stiinta

in cuvinte potrivite - rubrica medicala - care se difuzeaza in

fiecare zi dupa Stirile de la ora 13.00 STIREA ESTE FOARTE SERIOASA SI

VERIFICATA !!! (redactori si prezentatori sunt Corina Negrea si Dan

Manolache )

TRIMITETI ACEST E-MAIL TUTUROR CARE AR PUTEA SA-L DEA MAI DEPARTE SAU

SA AJUTE EFECTIV PE CINEVA CARE ARE NEVOIE !!!

SPER SA AJUTE PE CINEVA !!! SALVATI COPIII DIN TARA !!!

pai copiii pdl,toti au probleme cu inima ca nu pot iubi, numai uri,au probleme si cu capu' ca nu vor sa gandeasca decat la bunastarea lor personala,asta-i alta boala, se trateaza la puscarie

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 12 August 2009, ora 11:29

Eu stiu sa profit de prostia celor de la PDL si de tineretul naiv,am ajuns parlamentar european,ca nu mai puteam rezista intre fraierii din Romania,sic !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 August 2009, ora 15:22

Madam Gabi, tu vorbesti de PDL si te gandesti la PNL-ul matale! Vezi-ti de partidul securistilor tai ca e in cadere libera!
Ati avut 18% la europarlamentare si continuati sa scadeti!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 11:38

bine,domnu' black- da' nu mi-ai zis cum sta treaba cu securistul sub acoperire si tatal domniei sale ! hai,fa un efort !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 11:41

@ lugulugu - ai si tu dreptate ! ca parca Min. Agriculturii ar mai avea obiectul muncii ?!....sau Min. industriei si Economiei ! care industrie ? care economie ? care agricultura ? despre ce Nimic vorbim ?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 16:31

De la: black10131307, la data 2009-08-12 15:22:49Madam Gabi, tu vorbesti de PDL si te gandesti la PNL-ul matale! Vezi-ti de partidul securistilor tai ca e in cadere libera!
Ati avut 18% la europarlamentare si continuati sa scadeti!

Gabi, black nu este supărat pe tine și nu este negru așa cum se prezintă. El este spălat de obicei, însă, din când în când, Elena Udrea Cocos, șefa de plantație pedelistă, îl vopsește în negru, îi arde o cravașă peste organele genitale și îi dă drumul. Ce altceva poate să facă săracul decât să-și schelălăie durerea pe unde apucă !?.
Pentru a nu da naștere la dubii, repet : Elena Udrea Cocoș conduce PDL-ul și implicit Cotroceniul, Traian Băsescu fiind doar o biată fantoșă uzată ce va intra definitiv în cufărul cu vechituri.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului "DE ce sa nascut mort PDL ?!" cand si unde????
Mergi la: