Info
x
"de ce sa nascut mort pdl ?!" cand si unde????
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 07:31
Normal draga,fiecare voteaza cu partidul in care se fura mai mult ,lejer si cu acoperire
|
|
o_himera_ 25 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Suceava |
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:58
Nu inteleg cum gandesti, imi scapa ceva pt. a-ti gasi adevaratele motive care te determina sa ramai cu ei ,fiind contra lor. Eu mi-as dori ca in PDL sa fie numai oameni de o calitate umana ireprosabila.Daca "pacatosii",cu toate metehnele lor, nu sunt eliminati la timp, atunci partidul pierde incet -incet din credibilitate .
|
|
Fosta membra 9am.ro 59 mesaje Membru din: 26/06/2009 Oras: Tecuci |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:49
Colega noastrã de forum, (nu de partid), - O Himera - vegheazã asupra tuturor mesajelor referitoare la PD-L. Ca urmare, orice cuvânt "rãutãcios" la adresa PD-L-ului este taxat ca fiind o încercare de a pune "pumnul în gurã" simpatizanþilor democrat-liberali. O înþeleg! Nu este singura care, dupã 20 de ani, nu conºtientizeazã cã partidul sufleþelului domniei sale, oricare ar fi acesta, poate fi, prin liderii sãi, un partid corupt. Acesta este motivul supãrãrii sale. Rog sã i se acorde înþelegere. Numai aºa vom reuºi sã o ajutãm sã învingã virusul pedelist. Sper sã vã treacã, doamnã!
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:55
De viitor este integrarea oamenilor. Nicidecum eliminarea lor.
Cine elimina este eliminat. Numai ca la unii este genetic treaba de a elimina oameni. ORICE OM ARE CALITATI SI DEFECTE. DACA SE MERGE PA LINIA NUMAI A DEFECTELOR, VA RAMINE SINGUR CEL CE ELIMINA. SI SE VA ELIMINA SI PE EL. DECI DE VIITOR ESTE ACCEPTAREA CALITATILOR SI DEFECTELOR OAMENILOR ASA CUM SINT.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 14:56
Ca un PS pentru O Himerã: ªtiu cã în PD-L libertatea cuvântului este cu adevãrat o himerã. Iatã cã un forum îþi dã posibilitatea sã îþi expui crezul, fãrã ca liderii de partid sã îþi dea peste... degete.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 17:59
De la: vladtepessecXXI_, la data 2008-11-07 10:40:17voi cei ce va dati atata cu parerea lipsita de judecata ! acum il faceti pe STOLOJAN mortaciune, cadavru ... VOI care ati lovit cu pietre si in CORNELIU COPOSU cel mai onest , drept ,nepatat etc si ADEVARAT PERSONAJ POLITIC aparut imediat dupa 1989 in ROMANIA ? stici ce este un DETINUT POLITIC ??? inca nu stiti ce vreti si nu ati invatat nimic dragilor ! ESTE TRIST si DUREROS ca in toti acesti 18 ani ati ramas pe loc Dacã te consideri, cumva, cã faci parte dintre cei care gândesc, rogu-te sã ne împãrtãºeºti din vastele tale judecãþi de valoare. Cele pe care le deþii sub cheie, probabil, fiindcã cele exprimate mai sus sunt dezamãgitoare. Nu este posibil sã apelezi la personalitatea marcantã a lui Corneliu Coposu pentru a aduce în pe xulescui Theodor Stolojan. |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:02
nea ppl,lasa-i bre in pace ca sunt destabilizati complet,nu mai functioneaza la capacitate maxima creierasele lor fragile
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:03
banuiesc ca s-au inspirat de la purceii de lapte,practica onanismul intelectual si confunda volga cu dunarea
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:05
Eu votez cu partidul ecologist...
Dar nu stiu pe unde a intrat/ Unde a disparut asta. Mai ales ala cu glumele lui. Era un profesor tare hazliu. Hazliu, hazliu, dar s-a facut curatenie mai peste tot. Deci conduc din umbra si inteligent. Stie cineva unde a fost bagat de soarta....in ce partid?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:14
De la: nastasemihail, la data 2009-07-01 18:05:37Eu votez cu partidul ecologist...s-au transformat in miscarea ecologista partidul verde
|
|
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 18:17
999
|
|
9am062697 18 mesaje Membru din: 29/05/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 09:09
Inca nu sinteti lamuriti ?Partidul este unic,dar are mai multe falange; PDL,PSD,PNL,PMR,urmase ale PCR.numai modalitatea de furt din banul public este tipica fiecarei falange condusa de un politrucOre toata viata vreti sa traiti in EROARE ?
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:28
De la: 9am062697, la data 2009-07-02 09:09:21Inca nu sinteti lamuriti ?Partidul este unic,dar are mai multe falange; PDL,PSD,PNL,PMR,urmase ale PCR.numai modalitatea de furt din banul public este tipica fiecarei falange condusa de un politrucOre toata viata vreti sa traiti in EROARE ? Ia lumineaza-ne.
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:44
Are dreptate,fiecare alege ,dai din coate,dai din toate si ajungi departe
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 13:01
nu vreau sa fiu impartial,cum fac unele televiziuni.
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 21:59
De la: 9am088124, la data 2009-06-30 07:31:46Normal draga,fiecare voteaza cu partidul in care se fura mai mult ,lejer si cu acoperireBravos fata mea ,gindesti ca un jidoamerican |
|
9am038389 3 mesaje Membru din: 26/04/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 10:10
NE PLACE SITUATIA
NOI SUNTEM DUSI DE VAL SI NE MULTUMIM asa cum se intampla DACA VREM BINE , bine sa facem NE/am Pua Vreodata intrebarea ce am FAcut azi ca sa/mi fie mie bine dar si celor de langa mine? de avut avem dar nu stim ce sa facem O libertae rau inteleasa DIN CEIA CE SUNTEM NI SE DATOREAZA SA NU FIM LASI! |
|
zidane 6 mesaje Membru din: 27/05/2009 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 12:19
da corect e pe primul loc in toate sondajele inclusiv in coruptie,prostie si inducerea unei politici care oricand poate degenera si atunci istoria se va repeta ca si in cazul Dr Groza ; Gheorghiu Dej si asa mai departe istoria se poate oricind repeta aceleasi lucruri sa intinplatr si atunci
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 12:51
ESTI TOTAL PE DELATURI CU DRUMUL!!!!!SA-TI EXPLIC NU SA NASCUT MORT???IN DEC."89 AM FORMAT CFSN-ul IN CARE AM INTRAT SI MULTI NECOMUNISTI SI ERAM CU PROF.d.MAZILU,PETRE ROMAN SI MULTI ALTII DAR NU CUNOSTEAM ADEVARATA FATA A LUI ILIESCU SI IN FEB."90 CIND S-A FORMAT CPUN-ul SI AM FORMAT ACEEA COALITIE CU TOATE PARTIDELE ISTORICE SI CELE NOI AM SESIZAT INCOTRO VREA ILIESCU SA MERGEM???SI PESTE PUTIN TIMP SE PRODUCE SCHISMA IN FSN SE RUPE-N 2 CIND APARE FDSN-ul ATUNCI MAREA MAJORITATE A NECOMUNISTILOR RAMAN IN FSN SI COMUNISTI LUI ILIESCU PLEACA SI FORMEAZA FDSN-ul FSN PT. A PARTICIPA LA VOTUL DIN "90 SE DECLARA PARTID DEMOCRAT TOTUSI NU UITA CA IN BUCURESTI NOI CEI NECOMUNISTI ERAM IN FRUNTEA CAPITALEI SI CELOR 6 SECTOARE ALE CAPITALEI ACI COMUNISTI N-AU AVUT SUCES SA ACCEADA LA PUTEREA NOU INSTALATAEU AM SI SINT MEMBRU FONDATOR FSN SI APOI P.D.FOST PRIMAR FSN/PD LA SECTORUL 5 CIND SE SUFEREA INCA DE FRIG IN IARNA "90 SI APELAM JUDETELE CU PONDERE AGROALIMENTARA PT. ADUCE MAI MULTA CARNE ,VIN ,SI ALTE PORDUSE ALIMENTARE=ULEI,ZAHAR,FAINA CIN AM RUPT-O CU CARETELA SI LISTELE DELA ALIMENTARI/ASA ZISA RATIE SI TU CREZI CA NE-AM NASCUT MORTI???DACA FAPTELE NOASTRE NU CONTEAZA PARCA I-MI PARE RAU CA AM LASAT FAMILIE COPII SA VAD DE NEVOILE COMUNIATII BUCURESTENE,EU CRED CA NE-AM NASCUT ACTIONIND, IN ACEL AVINT REVOLUTIONAR.OK??? ESTI DE ACORD???
|
|
scurtu_alex 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:19
METODA CEA MAI SIMPLA DE A FACE BANI PE INTERNET! 1. Mai intai copiaza ://www.bux3.com/?r=alexandru11 Urmatorul pas e sa te inscri, completand toate casutele care apar acolo, la referrer scrii alexandru11 (daca nu e deja scris). 3. Apesi pe Surf Ads si dai click pe link-urile care iti apar acolo. Pentru fiecare site pe care intri vei primi 0.01$ . De asemenea pe link-urile care ti le da acolo poti sa intri doar odata pe zi. 4. exemplu: » Tu dai click 10 ads /zi = $0.10 » 170 referrals dau click 10 ads/zi = $17.00 » Cistigul tau pe zi = $17.10.. Succes!!!
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 06:02
De la: 9am091582, la data 2009-07-03 21:59:13Jidanii au casapit si AmericaDe la: 9am088124, la data 2009-06-30 07:31:46Normal draga,fiecare voteaza cu partidul in care se fura mai mult ,lejer si cu acoperireBravos fata mea ,gindesti ca un jidoamerican
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:02
999
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:23
De la: 9am088124, la data 2009-06-30 07:31:46Normal draga,fiecare voteaza cu partidul in care se fura mai mult ,lejer si cu acoperire Da ce draga tu ai furat,ai dat o mina de ajutor ficei primului om din stat,mare gol ,altii fura mai cu spor,cit e PDL ul in cor,hotii se "nmultesc cu spor Berceanu,Videanu,Blaga etc. sa-si vada de prada lor
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:59
999
|
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:48
Zice si Boc sa vrajeasca electoratul,Basescu are in mina DNA ul care nu va declansa urmarirea mea penala si astai jocul cu BOCUL
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
9am092984 10 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: Petrosani |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 13:04
Pentru ca avea "cordonul ombilical"strins cu nod marinaresc in jurul gitului .Cind ?Cind s-a-batat ultima data moasa fara s-o apuce plinsul.Unde ?La "paternitatea Golden Spritz".www.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/19191.html#
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 22:52
De la: mistep17237, la data 2009-07-04 12:51:48 ESTI TOTAL PE DELATURI CU DRUMUL!!!!!SA-TI EXPLIC NU SA NASCUT MORT???IN DEC."89 AM FORMAT CFSN-ul IN CARE AM INTRAT SI MULTI NECOMUNISTI SI ERAM CU PROF.d.MAZILU,PETRE ROMAN SI MULTI ALTII DAR NU CUNOSTEAM ADEVARATA FATA A LUI ILIESCU SI IN FEB."90 CIND S-A FORMAT CPUN-ul SI AM FORMAT ACEEA COALITIE CU TOATE PARTIDELE ISTORICE SI CELE NOI AM SESIZAT INCOTRO VREA ILIESCU SA MERGEM???SI PESTE PUTIN TIMP SE PRODUCE SCHISMA IN FSN SE RUPE-N 2 CIND APARE FDSN-ul ATUNCI MAREA MAJORITATE A NECOMUNISTILOR RAMAN IN FSN SI COMUNISTI LUI ILIESCU PLEACA SI FORMEAZA FDSN-ul FSN PT. A PARTICIPA LA VOTUL DIN "90 SE DECLARA PARTID DEMOCRAT TOTUSI NU UITA CA IN BUCURESTI NOI CEI NECOMUNISTI ERAM IN FRUNTEA CAPITALEI SI CELOR 6 SECTOARE ALE CAPITALEI ACI COMUNISTI N-AU AVUT SUCES SA ACCEADA LA PUTEREA NOU INSTALATAEU AM SI SINT MEMBRU FONDATOR FSN SI APOI P.D.FOST PRIMAR FSN/PD LA SECTORUL 5 CIND SE SUFEREA INCA DE FRIG IN IARNA "90 SI APELAM JUDETELE CU PONDERE AGROALIMENTARA PT. ADUCE MAI MULTA CARNE ,VIN ,SI ALTE PORDUSE ALIMENTARE=ULEI,ZAHAR,FAINA CIN AM RUPT-O CU CARETELA SI LISTELE DELA ALIMENTARI/ASA ZISA RATIE SI TU CREZI CA NE-AM NASCUT MORTI???DACA FAPTELE NOASTRE NU CONTEAZA PARCA I-MI PARE RAU CA AM LASAT FAMILIE COPII SA VAD DE NEVOILE COMUNIATII BUCURESTENE,EU CRED CA NE-AM NASCUT ACTIONIND, IN ACEL AVINT REVOLUTIONAR.OK??? ESTI DE ACORD??? Da' mult v-a trebuit sa va dati seama cine e Iliescu... Cand ne rupeau pe noi mjinerii, voi ii ajutati. De-abia in septembrie '91 cand l-a trantit Iliescu pe Roman v-ati separat de "comunisti". Iar acum v-ati reunit intr-un FSN si mai frumos in guvernul Boc!
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 116 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:02
Mai nea "mistep 17237" daca ai asa multe realizari in activitatea ta, tie rusine cu ele, sau esti unul de ala fanfaron, de postezi comentarii sub nickuri de pusti cordit?!Bai frate daca esti cinstit si nu tie rusine de faptele tale, scrie numele real.Iti spune asta un luptator ranit in decembrie 1989, adica eu, Doru Dascalu.
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:06
De la: DanubianKnight, la data 2009-07-06 22:52:54Aici in America se stie ca FSNol a fost infiintat de POPESCU Z. IOAN in 1982 si la 22 decembrie 1989 a dorit sa proclame in Studioul 4 TVR,libertatea Romaniei DAR cICO dUMITRESCU A TRADAT SI CU ILIESCU,SERGIU NICOLAESCU,BRUCANsi camarila au rasturnat situatia.Roman ,Basescu au chemat minerii in 1990 sa zica ca au fost atacati si sa se absolve de furtisagurile din averea nationalaDe la: mistep17237, la data 2009-07-04 12:51:48 ESTI TOTAL PE DELATURI CU DRUMUL!!!!!SA-TI EXPLIC NU SA NASCUT MORT???IN DEC."89 AM FORMAT CFSN-ul IN CARE AM INTRAT SI MULTI NECOMUNISTI SI ERAM CU PROF.d.MAZILU,PETRE ROMAN SI MULTI ALTII DAR NU CUNOSTEAM ADEVARATA FATA A LUI ILIESCU SI IN FEB."90 CIND S-A FORMAT CPUN-ul SI AM FORMAT ACEEA COALITIE CU TOATE PARTIDELE ISTORICE SI CELE NOI AM SESIZAT INCOTRO VREA ILIESCU SA MERGEM???SI PESTE PUTIN TIMP SE PRODUCE SCHISMA IN FSN SE RUPE-N 2 CIND APARE FDSN-ul ATUNCI MAREA MAJORITATE A NECOMUNISTILOR RAMAN IN FSN SI COMUNISTI LUI ILIESCU PLEACA SI FORMEAZA FDSN-ul FSN PT. A PARTICIPA LA VOTUL DIN "90 SE DECLARA PARTID DEMOCRAT TOTUSI NU UITA CA IN BUCURESTI NOI CEI NECOMUNISTI ERAM IN FRUNTEA CAPITALEI SI CELOR 6 SECTOARE ALE CAPITALEI ACI COMUNISTI N-AU AVUT SUCES SA ACCEADA LA PUTEREA NOU INSTALATAEU AM SI SINT MEMBRU FONDATOR FSN SI APOI P.D.FOST PRIMAR FSN/PD LA SECTORUL 5 CIND SE SUFEREA INCA DE FRIG IN IARNA "90 SI APELAM JUDETELE CU PONDERE AGROALIMENTARA PT. ADUCE MAI MULTA CARNE ,VIN ,SI ALTE PORDUSE ALIMENTARE=ULEI,ZAHAR,FAINA CIN AM RUPT-O CU CARETELA SI LISTELE DELA ALIMENTARI/ASA ZISA RATIE SI TU CREZI CA NE-AM NASCUT MORTI???DACA FAPTELE NOASTRE NU CONTEAZA PARCA I-MI PARE RAU CA AM LASAT FAMILIE COPII SA VAD DE NEVOILE COMUNIATII BUCURESTENE,EU CRED CA NE-AM NASCUT ACTIONIND, IN ACEL AVINT REVOLUTIONAR.OK??? ESTI DE ACORD???
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Fosta membra 9am.ro 116 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tecuci |
Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:30
De la: 9am088163, la data 2009-07-06 09:48:16Zice si Boc sa vrajeasca electoratul,Basescu are in mina DNA ul care nu va declansa urmarirea mea penala si astai jocul cu BOCUL Daca Romania nu ar fi membra UE, da ar fi rau de noi. Dar asa, putin cate putin, sistemul socio-economico pe care se chinuie sa-l implementeze la toti membri sai, UE, face sa nu mai conteze cine este presedinte, sau ce partid este la putere, sau cati insi vin la vot.Asa ca nu uitati "Lasciate ogni speranza". Sau voi nu sunteti la zi cu toate "noutatile" care fac referire la ce ni se face noua oamenilor. Adica, acte de identitate cu cip RFID. Pentru ca e prea dureros sa ne puna o clema de identificare la ureche, ca la animalele reale.Iar comentariile multora dintre noi, incep sa semene cu un Muuu...., duios si jalnic. Sa fiti iubiti si cautati sa nu mai....mugiti!
|
|
|
|

,daca nici personajele politice care nu au fost mediatizate in sens negativ nu sunt potrivite inviati-l pe ceausescu sa va potoleasca
eu unul nu accept nepasarea indolenta prostia si mai ales sloganul : ASTA ESTE , NE MERITAM SOARTA !eu intreb, care soarta ? cea impusa de cei ce gandesc ca voi? mai bine schimbati subiectele sau alegeti alte optiuni, nu cea POLITICA si lasati-o in seama celor CARE GANDESC !!!!!!!!!!!!
sau ce partid
este la putere, sau cati insi vin la vot.Asa ca nu uitati "Lasciate ogni speranza".
Sau voi nu sunteti la zi cu toate "noutatile" care fac referire la ce ni se face noua oamenilor.
Adica, acte de identitate cu cip RFID.
Pentru ca e prea dureros sa ne puna o clema de identificare la ureche, ca la animalele reale.Iar comentariile multora dintre noi,
si cautati sa nu mai....mugiti!