Info
x
Cat mai e sau nu romania a noastra?
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 11:03
Exact atat cat o meritam !..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
ramonaanda 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:17
Doamne feri sa se refaca Romania Mare.Nu ajunge ca Ardealul tine oltenii si moldovenii,sa mai ii tina si pe aia de dupa Prut.Ce idee!Care moldovean o fi avand-o!Si eu am o idee.Sa aiba Ardealul autonomie si sa se refaca cealalta parte cum vrea ea.Si va fi grozav!Cat despre unguri le multumesc ca au facut din Ardeal ce e azi,in Banat ce sa spun ca de cand au plecat germanii si au venit moldovenii e mai rau ca si in Moldova...Si de ce nu observati ca tara asta nu mai e a nostra demult...e vanduta strainilor,italieni,chinezi,care vin si ne fac sclavii lor,muncind ptr ei ,ptr salarii de nimik...asta ar trebui sa fie preocuparea noastra,viata de zi cu zi,nu orgolii marunte...De ce nu observati ca se urmareste o globalizare...nici macar o tara nu este fara minoritati...asta e viitorul...obisnuiti-va si impacati-va cu el
|
|
ramonaanda 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 16:19
si ce e mai interesant e faptul ca astia din Moldova vin sa ne spuna ca urasc ungurii, si constantenii...care cat traiesc cu ungurii?...eu sunt romanca dar am respect ptr cei care sunt oameni,indiferent de nationalitate
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 14:10
ROMANIA ESTE O TARA STABILITA CONVENTIONAL.Cei nascuti in Romania se numesc. ?
Dar tot pamintul poate fi loc de nastere,important este unde-ti gasesti conditii prielnice sa te dezvolti,sa traiesti,sa te realizezi
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:27
1-Ospitalitatea este una si simtamintele nationale alta
2-Tara in care te-ai nascut este a ta si ramine pe veci PATRIA TA. 3-Statul este o chetie de institutie, si acesta ca orice persoana poate fi aservita ori nu. 4-Resursele din interiorul unui stat oricum ar fi, intr-o economie bazatã pe regulile functionarii libere a pietii, a circulatiei libere a oamenilor, a capitalurior si a informatiilor nicidecum nu sunt ale cetatenilor ci a institutiilor statului ori ale persoanelor in proprietatea carora au intrat in posesie ori folosinta. Tara si Patria sunt ale tale atit de mult cât de mult doreºti ºi le doreºti ca fiind ale tale. |
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:07
Daca eu v-as povesti cum am dus-o in anii 1965 - 1967 in com. Ardud de pe langa Satu Mare ati spune ca nu sunt roman. Dar toata lumea care discuta aici poate avea oarecare dreptate. Necazul mare este ca se confunda etnia cu comportarea particulara a unor indivizi, o data iar apoi confundam ungurii cu UDMR care desi este o gasca puternica, neinscrisa la Tribunal si sustinuta de maghiari neconditionat si care sta la baza tuturor manifestarilor antiromanesti. Vina este a politicii antiromanesti dusa de nevrednicii nostri alesi. Romania va fi sau nu va fi a noastra in functie de capacitatea si puterea noastra de a o stapani. E adevarat ca acum traim vremuri ceva mai grele decat alta data aplecati in genunchi dar pe masura ce ne vom ridica in picioare Romania va fi tot mai mult a noastra daca o vrem si luptam pentru ea. Rezultatul alegerilor nu este prea incurajator pentru noi dar vom mai vedea. Eu cred ca tineretul care va invata sa lupte, sa sa munceasca, sa economiseasca (intai si pe urma sa cheltuie) si sa viseze mai mult va salva Romania. Inchei rugandu-va sa fiti mai toleranti si mai politicosi cu doamnele pentru ca toti avem dreptul macar la opinie daca nu mai mult. Pe curand. Logos.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:12
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-11-27 10:55:14Teritoriul romanesc care exista trebuie aparat . Dar nu este suficient . Tara trebuie reintregita cu : Bucovina si Maramuresul de Nord , Pocutia , Hotinul , actualul teritoriu al Rep . Moldova , Buceagul , Delta Mica , Insula Serpilor , insulele Bratului Chilia , Cadrilaterul si Banatul asa zis sarbesc . Este datoria actualei generatii sa refaca Regatul Romaniei Mari ( Romania in granitele ei naturale si cu forma de guvernamat legala ) |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 00:22
adevaratele granite ale romaniei sunt cu mult mai mari decat atat,ele sunt in mod firesc si real stabilite nu pe nistru,nu pe nipru ci pe bug,peninsula crimeea este pamant romanesc,ucraina este un stat artificial la fel cum sunt bulgaria,serbia,ungaria si albania,toate acestea au fost teritorii romanesti,geto-dace,tracice,asta-i adevarul istoric care trebuie pus in discutie de un adevarat lider roman care vrea cu adevarat stabilirea adevarului istoric,care tine la poporul sau,nu marionetele,hotii,cretinii,smenarii,tradatorii,comunistii care fac si desfac guverne la ora actuala in frunte cu cretinul number one T.B.[nu merita nici macar sa-i rostim numele] s-auzim numai de bine!
|
|
|
|
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 19:42
De la: radu_toma_2006, la data 2008-11-15 16:28:18mai va dau o tema : gazele, electricitatea, telefonia, firmele de comert tot, dar absolut totul nu mai e romanesc. ne-am vandut tara pe spagi si comisioane ! |
|
kali13 233 mesaje Membru din: 25/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 19:44
Daca tot le multumesti bozgorilor eu iti recomand sa le dai si o limbutza in poponet
Ai mai probleme si disfunctionalitati istorico-teritoriale. Din fericire, osanalele tale adresate ungurilor raman fara ecou si te dezvaluie asa cum esti, o sluga miloaga cu un comportament fariseic. Tot din fericire, realitatea si istoria confirma ceea ce este si va ramane ROMANIA intreaga, fara ca tu si "prietenii"/ "stapanii" tai unguri sa primiti ceva. E normal, ca moldovenii, oltenii etc. sa fie solidari cu romanii ardeleni. Habar nu ai ce inseamna globalizare, care nu e sinonima cu autonomiile imposibile si jenante, cu descentralizariile de kkt pe care le "propovaduiesti" tu. Habar nu ai sa faci diferenta intre autonomie si unitate in diversitate, care nu inseamna sub nicio forma divizarea teritoriilor nationale. Probabil asta doar in visele/ fanteziile erotice- autonomice pe care tu si prietenii tai maghiari le aveti, in timpul polutiilor nocturne cu gandul la Transilvania. Dar te anunt ca veti suferi un "coitus intreruptus", ptr. ca Romania ramane intreaga...iar tu du-te in Ungaria sa vezi ce bine vei fii tratata acolo ca romanca.
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 15:27
@kali13 Data: 2008-12-12 19:19:34 cred c-ai depasit orice limita .
cred c-ar trebuii sa-ti fie rusine pt.cele spuse de catre Dv. pe acest topic.
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 20:50
Draga kali...ai vrut sa te dai mare dar te-ai facut de ras prin limbajul folosit.Sa-ti fie rusine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 22:26
de ce s-a facut de ras...k sustine integritatea tarii?...k sustine k romania este un stat suveran,unitar si indivizibil?....dar asta o sustine si constitutia tarii(va-m mai spus-o si pe un alt forum)...atunci inseamna k si constitutia e penibila...sau poate voi aia kr ii sustineti pe unguri in incercarea lor disperata de a-si obtine autonomia....
eu zic k romanii pot trai in pace si intelegere atat cu ungurii cat si cu oricare alt popor...deci cererile de autonomie sunt ridicole.... raspuns la intrebarea forumului...da romania este a noastra...a tuturor romanilor...nu o sa fie divizata niciodata...altfel e razboi... cat despre vulgaritatea fetei...e ok...spune fiecare ce vrea...avem makr libertatea asta...mie mi-e simpatik...incercati insa sa deduceti ce vrea sa spuna...ce mesaj incearca sa transmita dincolo de injuaraturile la adresa ungurilor si a sustinatorilor lor... |
|
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 22:30
da...sa se refaca romania mare....un stat cu o intindere mare si cu un numar mare de locuitori este un stat puternic...din toate punctele de vedere...iar aia kr sustine autonomia ardealului ori e bozgoroaik,ori o mare proasta....
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 01:36
Mai "ce doresti", esti extrem de "senibil" si de cu "bun-simt" ca si toti celeilalti minoritari unguri ai ROMANIEI. Pastreaza lectiile de limbaj si comunicare ptr. semenii tai. Lasa veleitatile si fariseimele astea, falsitatile astea de doi lei. Documenteaza-te citind mai sus ce au scris semenii tai si abia apoi da lectiile de gramatica si comunicare. Dupa ce inveti limba romana si consulti dictionarul ( nu cel de "injuraturi" ptr. ca niciun cuvant de al meu nu se regaseste acolo!). Asa ca mars in tara voastra, Ungaria ( mars nu e injuratura, inseamna ritm sustinut, de armata)!!!!
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 01:45
Se pare ca te-ai erijat- alaturi de "prietenii" tai unguri- intr-o moralista si o provaduitoare a conduitelor de limbaj si exprimare. O faci intr-o maniera penibila, jenanta si falsa. Pastreaza "lectiile" astea ptr. cei care sunt dispusi sa te "asculte". Ca sa poti dormi linistita si impacata moral, nu ma dau mare- probabil o faci tu cand te travestesti in "aparatoarea" regnului maghiar! Te platesc in natura sau in alte remuneratii???!
Daca ai fii citit cu atentie (iti lipseste atentia!) - stii sa citesti???!!!- ai fii observat ca nu injur ( sau poate nu ai regasit cuvintele mele in dictionar- se mai intampla!!!!). Pacat de numele tau BLAGA pe care l-ai profanat prin atitudinea ta jalnica si patetica. Saracul Lucian Blaga daca te-ar fii auzit dupa ce el a scris cu atata patriotism teoria SPATIULUI MIORITIC alternant....Dar se mai intampla ca parintii bine-intentionati sa puna un nume total inadecvat unor slugi servile la portile maghiarimii.
|
|
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 01:51
joanna_dark_2007, si tu esti foarte simpatica...si ai demonstrat ca ROMANII stiu ce inseamna prietenia si solidaritatea cand este vorba despre tara lor si despre contracararea unor sovini si minoritari prost informati din toate punctele de vedere. Pacat ca nu sunt capabili sa devina odata normali si sa plece in tara lor, departe de tara asta, in care si datorita tie, mi-am confirmat faptul ca mai exista persoane care stiu sa creada in valori autentice si in tara lor INDIVIZIBILA. Mai vb.
|
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 01:59
In razboiul dintre Iran si Irak, un iranian si un irakian stau fata in fata in transee si se impusca de zor. La un moment dat iranianului i se blocheaza pusca:
- ... ma-tii de pusca imputita! injura iranianu' in cea mai pura limba romaneasca de care era el in stare. Irakianu' il aude si il intreaba intr-o romaneasca stalcita: - Bei, da de inde stii tu romineste, bei? - Pai am facut scoala in Romania. - Zeu? Si unde fecut tu scoala? - In Timisoara. - Nu mai spune! Si ce scoala fecut tu, bei? - Politehnica. Da' tu de unde stii romaneste? - Pei si eu fecut scoala la Romania. - Daaa? Ce scoala? - Eu fecut Medicin la Tirgu Mures. Iranianu' intre timp isi reparase pusca si incepe sa traga dupa irakian rafala dupa rafala, incarcator dupa incarcator: - Ia de-aici, mama ta de ungur! |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 02:01
Badea Ion este intrebat de Asociatia de lupta impotriva rasismului:
- Esti la mare si auzi strigate de ajutor venind din larg. Te uiti si vezi doi oameni care se ineaca, unul este negru si unul este alb, iar tu nu poti salva decit unul. Pe care-l salvezi? - Pe negru ca sigur nu e ungur, raspunde Ion. |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:14
UDMR nu doreste cu adevarat autonomia, ci vorbeste despre obtinerea ei doar cînd sunt alegeri, pentru a atrage electoratul maghiar.Ce intereseaza,de fapt UDMR-ul?Care e idealul lor?Care e idealul oricarui partid politic?Banul,bunastarea lor si a apropiatilor lor,nimic mai mult!Autonomia n-ar aduce nimic bun pentru ei si stiu asta!Amintiti-va ca UDMR a fost prieten cu toate partidele aflate la putere,te faci frate cu dracul cand e vorba de afaceri!Intr-un tinut autonom,cu cine s-ar mai infrati,si cu cine s-ar ciondani?
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 11:15
De ce nu va preocupa basarabia , Buceagul , Herta , transnistria , Pocutia , Maramuresul si Bucovina de Nord sau Cadrilaterul ? Aceste pamanturi romanesti sunt sub cizma straina . ce facem pentru reunificarea nationala si puntru sprijinirea romanilor , care suporta jugul strain ? Ma intreb cu groaza , oare in Romania de azi , cati romani mai traiesc ( nu cetateni , ci oameni carora le pasa de acesta tara si de cultura , istoria si traditiile ei ) ?
|
|
sefubatrin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 11:53
Esti de.a dreptul haios!
Presupun ca dupa ce ai absolvit cu succes clasa a VI.a primara ti.ai incheiat studiile si te.ai ocupat cat se poate de entuziast si serios de "Cantarea Romaniei" : Te exprimi exact ca un bozgor care viseaza la reinfiintarea imperiului hunilor... ala care cica exista cu 4020 de ani inainte de Christos. Nici noi nu ne.am lasat mult mai prejos si pe la 1900 Densusianu a inventat imperiul pelasgiilor care ar fi ocupat teritoriul imperiului mongol de mai tarziu. cica ginghis-han ar fi aflat prin metode onirice de existenta pelasgiilor si de mostenirea lor spirituala si s-a apucat s.o refaca. Altul cica (1885) n.ar fi existat un imperiu othoman (care mai exista inca pe timpul acela si avea ambasada pe calea victoriei) ci un imperiu romano-turc! in consecinta granitele firesti ale romaniei includ nu doar ardealul ci si budapesta! nu doar crimeea si azerbaidjanul ci si africa pana pe fluviul niger, yemenul, irakul si arabia saudita! basca grecia, albania si bulgaria ca sa fii si tu fericit! iti dai seam cat petrol? la atata petrol ai uita de geto-daci si de cenaclu deceneu! chiar si de vadim tudor si de profu` de la gimnaziu! ai fii fericit!Bulgarii pe langa "amintirea" unui mare impreriu (la urma urmei o chestie cam banala) au avut si mitul crearii democratiei in lume. Nu mai tin minte cum era demonstrata chestia insa reiesea prin 1923 ca napoleon bonaparte a fost bulgar get-beget si bogomil! dupa cum nimeni nu pune la indoiala raspandirea ideilor si institutiilor liberale dupa adoptarea codului napoleon si aparitia democratiei de factura liberala in europa si in lume rezulta ca toti le datoreaza o bucata de paine si consideratie vecinilor nostri din sud. Nu fi suparat! daca in lume e un spatiu limitat pentru expansiune teritoriala e insa loc nelimitat pentru proiecte fabuloase mai ales daca sunt "proiecte de trecut". iti dai seama daca lu` stra-stra-strabunul tau i.ar fi dat prin cap sa se duca in america si sa cumpere insula manhattan cu citeva margele de la indieni si sa ti.o lase tie mostenire ca s.o vinzi americanilor ce fericit ai fi fost acum? sau nu ca cine stie ... ai fi aflat poate a fost ungur sau tigan sau chiar mai rau... bulgar sau evreu... |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 11:55
Foarte misto bancul!
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 18:22
Desi mi-e greata de discutii din astea, si nu ma obosesc sa adaug si eu ceva din 2 motive: nu am timp pentru conversatii inutile, sunt mult prea preocupat cu bunastarea financiara si spirituala al familiei. Doi: nu vad rostul sa intru in discutii cu oameni pe care le vad in fiecare zii, si o sa le vad si peste 50 de ani, pe aceasi forumuri, cu aceasi teme de discutii, care au mult de zis, mai putin de aratat.
Si acum sa revin la tema. Am foarte multe cunostinte de alte natii, nationalitati, fiecare cu cultura si mentalitatea ei. Fiecare are intelectuali si violatori in serie. Dar cred ca degeaba zis astea unor oameni care nu au avut in viata lor contact indelungat cu "alti oameni". Tu nu depui nici un efort ca sa ai o relatie sanatoasa cu natia ta, ce sa mai incerci sa faci o conexiune intre tine si "alti oameni". Deci dintr-un cuvant: habar nu ai ce se intampla, si din ce este facut, sau cum functioneaza. Toata lumea poate sa-si spuna parerea, asta este frumos si de nepretuit. Si o sa-ti ascultam parerea, dar o sa-l luam in considerare cand o te numesti DR. CUMTENUMESTI. Pana nu esti Dr., parerea ta o sa fie o simpla parere, nu mai mult, si ar fii sanatos sa-l consideri si tu numai o parere. Asa ca lasa cartea de istorie, ia aia de geografie, ca poate nu poti sa-mi arati unde e pe harta Germania. Te apuci sa inveti o meserie, sa-l stii mai bine decat vecinul tau, sa ai o baza, sa nu fii contabil pentru chioscul de la gara toata viata, sa ai un apartament macar ce sa lasi la copii tai. Si poate daca ne intalnim peste 50 de ani, tu o sa fii Dr., o sa ai copii educati cu viitorul asigurat, o sa poti sa dai copiilor tai si noua sfaturi, si nu pareri, atunci o sa te strang de mana si o sa te felicit ca ai facut atata bine pentru tara asta, cat 3000 de pe forumul asta n-or reusit si nici nu o sa reuseasca pe parcursul vietii lor. Invata meseria mai bine decat vecinul tau, asta este cheia la succes, nu altceva, sa nu uiti asta. Sau o sa vina un italian sau grec sau roman, si o sa cumpere pamantul de langa casa ta, poate si pe al tau sau a ta, si nu o sa ai nimic de zis, ca tu esti calificat de dat numai pareri. Sau poate eu-ti cumpar casa de sub tine, cand o sa-l duci mai greu cu finantele, si atunci ce o sa-mi zici? Nimica, nimica nu o sa poti sa zici. Intelegi? Intelegi ca nu ungurii si nu italienii si nu strainii is problema, ci TU esti problema, nu ai bani, nu ai educatie, nu ai putere. Daca te clonam pe tine de 24 de milioane de ori, si te facem tara, nu o sa rezisti 1 saptamana ca si tara, ca o sa fii o tara slaba, saraca, si needucata, si tarile mari si bagati si puternici o sa treaca peste tine. Si nu tarile care trec peste tine sunt problema, ci TU esti problema ca esti foarte slaba. Si cand esti slaba si saraca, nu dai pareri si comentarii, ci mergi la scoala si inveti, te faci CINEVA. Si cand o sa fii cineva, o sa vezi altfel discutiile din topicul asta, o sa le vezi ca niste comentarii si pareri date de niste oameni care habar nu au, dar timp au ca sa-si deie parerile peste tot. Ma gandesc ca o sa primesc cateva comentarii de la voi, si sunteti liberi sa dati pareri in continuare...asa e frumos |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 21:31
De la: sefubatrin, la data 2009-01-29 11:53:40Esti de.a dreptul haios! Fara Cenaclul Deceneu....asta(Deceneu)a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:49
Misto... a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!
Deceneu sau cenaclul deceneu? Astia sunt ca oul si gaina : nu se stie exact care a aparut primul si cine la nascut pe celalalt. |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:35
De la: sefubatrin, la data 2009-01-30 17:49:12Misto... a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!Logic ca nu pot elogia pe unul(Deceneu) care a distrus viticultura...lasandu-i pe sarmanii daci sa sufere cumplit de sete!Probabil asta-i motivul pentru care nu si-au mai aperat corect sansele in meciurile care au urmat marii defrisari!Vezi 101-102/105-106! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 15:36
De la: crist_che, la data 2009-01-31 01:35:51De la: sefubatrin, la data 2009-01-30 17:49:12Misto... a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!Logic ca nu pot elogia pe unul(Deceneu) care a distrus viticultura...lasandu-i pe sarmanii daci sa sufere cumplit de sete!Probabil asta-i motivul pentru care nu si-au mai aperat corect sansele in meciurile care au urmat marii defrisari!Vezi 101-102/105-106! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 21:47
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-31 15:36:48De la: crist_che, la data 2009-01-31 01:35:51Am spus eu undeva ca Deceneu ar fi fost contemporan cu Decebal???Daca nu poti intelege un lucru,asta nu inseamna ca acel lucru este o eroare!Da,am spus ca Deceneu a defrisat viile inainte de razboaiele daco-romane din 102-102 si 105-106 .Unde vezi confuzia?Mintea ta e intr-o perpetua confuzie!!!!!!De la: sefubatrin, la data 2009-01-30 17:49:12Misto... a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!Logic ca nu pot elogia pe unul(Deceneu) care a distrus viticultura...lasandu-i pe sarmanii daci sa sufere cumplit de sete!Probabil asta-i motivul pentru care nu si-au mai aperat corect sansele in meciurile care au urmat marii defrisari!Vezi 101-102/105-106! |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 21:50
Pentru joanna_dark":INAINTE" nu este sinonim cu" CONTEMPORAN"!!!!!!!
|
|
|
|

Ai mai probleme si disfunctionalitati istorico-teritoriale. Din fericire, osanalele tale adresate ungurilor raman fara ecou si te dezvaluie asa cum esti, o sluga miloaga cu un comportament fariseic. Tot din fericire, realitatea si istoria confirma ceea ce este si va ramane ROMANIA intreaga, fara ca tu si "prietenii"/ "stapanii" tai unguri sa primiti ceva. E normal, ca moldovenii, oltenii etc. sa fie solidari cu romanii ardeleni. Habar nu ai ce inseamna globalizare, care nu e sinonima cu autonomiile imposibile si jenante, cu descentralizariile de kkt pe care le "propovaduiesti" tu. Habar nu ai sa faci diferenta intre autonomie si unitate in diversitate, care nu inseamna sub nicio forma divizarea teritoriilor nationale. Probabil asta doar in visele/ fanteziile erotice- autonomice pe care tu si prietenii tai maghiari le aveti, in timpul polutiilor nocturne cu gandul la Transilvania. Dar te anunt ca veti suferi un "coitus intreruptus", ptr. ca Romania ramane intreaga...iar tu du-te in Ungaria sa vezi ce bine vei fii tratata acolo ca romanca.
iti dai seam cat petrol? la atata petrol ai uita de geto-daci si de cenaclu deceneu! chiar si de vadim tudor si de profu` de la gimnaziu! ai fii fericit!
Fara Cenaclul Deceneu....asta(Deceneu)a rupt fericirea de la gura geto-dacilor!