back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cat mai e sau nu romania a noastra?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Marinel

4 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 14:44

culca-te tu,ca pierzi vremea!

Raporteaza abuz de limbaj
mariuca312003

14 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 15:59

E a noastra? au avut grija fraierii de la guvern sa nu fie nu sunt contra maghiarilor sau minoritatilor dar,limba oficiala in ROMANIA e romana ..totusi.. toate bune dragilor

Kaarrp

45 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:19

De la: Marinel, la data 2008-11-16 14:44:16culca-te tu,ca pierzi vremea!

Kaarrp

45 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:20

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-16 13:41:03Prietene Karp, mi se pare ca susti echilibru si calm, asa cum am sustinut si eu sub alta forma.
Am incercat sa spun ca nu e chiar asa ... ca mie nu mi s-a intamplat faza cu painea.
Cum dracu dom' le sa o pateasca toti cu paine, nu inteleg: altceva nu mai aveau de cumparat din Harghita si Covasna ?
Chestia asta cu ungurii cei rai e si o paine buna de mancat de la buget pentru romani care altceva nu stiu, decat sa picure venin in iniima oricui pune botul. La fel e si la unguri. Si ei au nationalistii lor ...
Imi placi ! Sa vedem ce mai zici.
Suferi de aceeasi boala ca mine, pari sa le sti pe toate ...
Sper sa ne completam.
Salut !

Kaarrp

45 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 19:46

Marinel, scuze pentru citare; am dat click din greseala....'
De fapt vroiam sa-i raspund lui Atotputernic.

Domnule Atotputernic,

Da, asa este , sunt multi care povestesc tot felul de patzanii prin secuime.
Romanii patzesc in general tot felul de chestii prin RO, dar in HarCov ii deranjeaza aia ca in bancul ....''ca dupa ce ca esti asa,....si asa,....si asa, mai esti si bozgor pe de-asupra!!!''
Totusi, atitudinea lor lasa de multe ori de dorit, si oamenii simt asta...
Si inca ceva: repet, nu ''turistii'' sunt tzinta, pe unii secui ii deranjeaza romanii dintre ei, ca mai traiesc, ca sunt romani...
Ca din tema asta unii mananca o paine chiar buna, amintiti-va de 15 Martie 1990. Si se mananca paine de la Budapesta pana la Bucuresti...

Si pentru ca suntel la acest subiect, am inteles ca referendumul pentru autonomia tzinutului cu pricina s-a amanat pentru 15 martie 2009; va fi interesant; ziceam ca nu suntem sat fara caini: pe 15 Martie 2009 si dupa vom afla ce fel de caini hranim: ca pot fi ciobanesti mioritici, carpatini, germani, alsacieni, belgieni, rotweileri, .........., pechinezi, chihuahua!!!

Vedem ce fac unii cu bugetul! si, apropos de comentariile Moldova-Ardeal, aflam cate c...e au cainii nostri.

Problema poate deveni cotoioasa, e ziua lor nationala (pardon! a Ungariei) si nu poti sa le dai peste maini in ziua aia; poti sa declari sufragiul ilegal, dar dupa aia tre sa-i arestezi pe toti participantii!!!

Om trai si om vedea.

Cat despre stiut de toate, nu e cazul; cum spui, e o boala, sau doar simptome.

Ne dam si noi cu parerea, si daca putem ajuta prin asta, e super!

Cuvintele chiar pot conta, uneori. Ce ne costa? Ne poate costa mai mult daca stam ca popandaii si asteptam sa ne pice ceva din cer; ceva bun, frumos, util, minunat si gratis.....si mai ce?

Mai glumesc si eu....

Salut!

ramonaanda

13 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 16 Noiembrie 2008, ora 22:02

In primul rand as dori sa il felicit pe Atotputernicul care nu stiu cine este,dar vede bine lucrurile si mai apoi as dori sa spun ca si eu as vrea sa am autonomie in judetul in care locuiesc...ca sa fim drepti Ardealul tine tara asta in picioare...nu imi convine sa mearga toti banii de la noi la cei care nu fac nimik,din alte parti ale tarii.
Dar ca sa inteleaga multi chestia asta cu autonomia,si sa nu mai imparta ceva ce nu este al lor,ar trebui sa aiba putina cultura...Mai lasati internetul si luati o carte de istorie in mana...sa vedeti care e faza cu Ardealul...de ce nu prea sunt ardeleni in Bucuresti?....iar cu maghiarii...tot respectul...traim in liniste cu ei de o gramada de timp...nu cersesc...muncesc...au si oameni exemplari....sa nu intelegeti gresit...si romani sunt la fel...dar aia nu vin pe topicurile astea.Suntem nemultumiti cand alte tari indraznesc sa acuze un roman...noi de ce sa ii acuzam pe ei care sunt aici de generatii...la urma urmei toti suntem oameni...mie imi place sa ma simt la fel de libera peste tot...iar un om daca e cetatean roman ce mai conteaza ce nationalitate are?...bine ca acceptati alte etnii mai usor...care pot deveni un real pericol...ptr ca nu numai se inmultesc mai repede dar sunt si periculosi...sau nu?sa nu uit sa specific ca sunt romanca...sa nu se interpreteze...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 15:49

Eu mi-am cam spus parerea despre chestiunea asta si gata, imi vad de treaba, n-am nimic nou, ma bag pe alte subiecte si-mi propun sa abordez altfel subiectele, cam la modul "karp" , mai blajin, mai cu duhul blandetii ca sa nu mai fiu acuzat de un limbaj inadecvat. Pentru ca am ceva de spus. Poate ca nu inseamna nimic pentru voi, dar pentru mine inseamna.
Imi pare rau ca unii o iau prea personal, mult prea personal. Eu nu dau importanta etichetelor. Imi e foarte clar de ce sunt in stare si cate parale fac indiferent de ce imi spun altii. Sunteti iberi sa ma injurati sau sa ma etichetati cum doriti. Injuraturile ma amuza ... nu ma inversuneaza. Ar fi bine sa fim mai detasati si vreau sa-mi schimb stilul in bine ...
Sa fiti sanatosi !

Acum nu e momentul !
daniel_vranceanu

1 mesaj
Oras: Galati

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 16:20

EU VOI VOTA CU PD-L SPER CA TOTI PRIETENII MEI VOR VOTA CA MINE .

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 15:24

salut domnu' goanga .
hai ca mi-ai placut !zici ca asta atotputernicu ' e scatofil ? adica mancator de kk ,nu ? da' de unde ai aflat ?
da' din cate stiu eu ,xanax-ul se administreaza la nebuni , nu-i asa ?
crezi ca are nevoie asta de-si zice atotputernicu ' si de xanax ?
inainte , sau dupa ce-a papat kk ?

si electronica !
goanga

15 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 17:08

Daaaa stimate demon! cred ca e un maaaaare scatofil. se cam supraevalueaza, nu-i asa???? si ce mesaje subliminale trimite prietene....o masina smart la avatar! curata infatuare coane azazele, mancati-as aripile tale demonice.zi si tu daca ai mai pomenit asa ceva? apropo...sa nu ii spui daca il vezi, dar cred ca nu-i face pielea 5 bani desi se da sfatosul satului! Scuza-ma acum dar trebuie sa merg pana la baie ca sa scap de vreo jumatate de kil de invidie.

Cu respect,
Goanga - antrenat pentru a oripila audienta

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:52

De la: goanga, la data 2008-11-20 17:08:12Daaaa stimate demon! cred ca e un maaaaare scatofil. se cam supraevalueaza, nu-i asa???? si ce mesaje subliminale trimite prietene....o masina smart la avatar! curata infatuare coane azazele, mancati-as aripile tale demonice.zi si tu daca ai mai pomenit asa ceva? apropo...sa nu ii spui daca il vezi, dar cred ca nu-i face pielea 5 bani desi se da sfatosul satului! Scuza-ma acum dar trebuie sa merg pana la baie ca sa scap de vreo jumatate de kil de invidie.

Cu respect,

Vai, vai, vai, ce de lume spirituala ...
Tu ce nume ti-ai ales mai inteligenta ... goanga. Vai ce grozav. Ce spirituali sunteti voi, tu si Azazel, doua loaze basinoase.
Nu mai pot sa scriu, m-ati lovit la psihic ... nu mai rezist ....

Acum nu e momentul !
MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:10

ROMANIA A FOST, ESTE SI VA FI A NOASTRA ! PENTRU CA INCA EXISTA IN TARA ACEASTA OAMENI CARE O IUBESC, TRUDESC PENTRU EA, O CINSTESC PRIN GANDIREA SI COMPORTAREA LOR, NU-SI UITA RADACINILE - ORICAT DE UMILE AR FI ELE - SI NU-SI AMANETEAZA VIITORUL LOR SI AL COPIILOR LOR IN PALMELE STRAINATATII ! NICI O TARA NU-I MAI FRUMOASA CA ROMANIA NOASTRA, DAR UNII, GANDINDU-SE DOAR LA BUNASTAREA PERSONALA, NU AU VREME SA-I VADA FRUMUSETILE SI NICI NU STIU SA-I PRETUIASCA PE ROMANII - ROMANI !

DDR
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:01

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-21 14:52:15
De la: goanga, la data 2008-11-20 17:08:12Daaaa stimate demon! cred ca e un maaaaare scatofil. se cam supraevalueaza, nu-i asa???? si ce mesaje subliminale trimite prietene....o masina smart la avatar! curata infatuare coane azazele, mancati-as aripile tale demonice.zi si tu daca ai mai pomenit asa ceva? apropo...sa nu ii spui daca il vezi, dar cred ca nu-i face pielea 5 bani desi se da sfatosul satului! Scuza-ma acum dar trebuie sa merg pana la baie ca sa scap de vreo jumatate de kil de invidie.

Cu respect,

Tu ce nume ti-ai ales mai inteligenta ... goanga. Vai ce grozav. Ce spirituali sunteti voi, tu si Azazel, doua loaze basinoase.

bai piticot ...
te-am lovit la psihic ? cu xanax-ul ? pai am inteles ca ai nevoie de medicamentul asta ...
sincer...te compatimesc ...
vezi ca ...goanga te va termina ...eu macar sunt tolerant...si de fapt ,nu ma contrazic cu ..."glumetii " , stiu ca n-am sanse de izbanda ...

si electronica !
goanga

15 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 16:24

:)))) pai cum dracu stimabile? sinapsele tale neuronale au inceput sa se simta afectate de curentul produs in spatiul interauricular? ce importanta are numele pe care il folosesc? nu te inspaimanti la gandul ca monsieur azazel se va metamorfoza intr-un incubus sa-ti bantuiasca visele?

gica_sculeru

11 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 00:59

lui ATOTPUTERNICUL
eu am crescut cu unguri si cu romani
stiam unguri care foloseau des expresia "vasany" "megen roman vagy"
denotind desconsideratie... fata de romani
stiam romani care ii numeau "bozgori"
stiam unguri si romani care se intelegeau de minune
stiam unguri si romani care nu se imprieteneau, cred ca nu se placeau dar nu se injurau sau ...

Dumneata atotoputernicule ziceai ca e totul OK pe la inceputul SEMINARULUI PREALUMINAT

eu zic doar simplu ca o persoana care doar observa si nu se lasa corupt nici de lideri de opinie acceptati si nici de lideri de opinie autoproclamati ca tine
ca realitatea e 'totdeauna mult mai diversa, nu eexpozabila niciodata doar in in EXTREME... EXISTA SI "REALITATEA" DE MIJLOC ...matale ai cazut in extrema cealalta fata de ToKes sau Vadim , TOTUL E PERFECT...
si chiar daca matale reusesti prin pricepere interpersonala sa te intelegi si cu sfintii si cu dracul, te poti convinge ca in realitate nu toti semenii nostrii sunt asa de priceputi si de intelepti, vor fi mereu oamenii neindeminatici din cauza carora se vor crea probleme ... asta e lectia numarul unu pe care orice lider
consacrat sau in devenire o stie, o primeste....

ASA ca veziti de sosetele tale ca ti-s rupte si-ti ies degetele - te desconspiri

da-mi un raspuns pe masura... nu inainte de a-mi multumi ca eu, un simplu sculer iti atrag atentia ca esti pe cale sa-ti pierzi adulatorii... si sa stii ca m-au imputernicit sa te felicit de ziua ta ... asta ...pina sa-ti dau replica... acum vor sa te trimit la culcare de ziua ta fara felicitare....

sergiupetrica

5 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 12:15

Mai Atotputernicule!

Ti-am mai spus ca ai probleme cu mansarda. Du-te si fa niste reparatii si apoi intoarce-te ca poate mai ai ceva de spus. Pe care daca am rabdare o sa-l ascult doar eu.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:04

De la: Atotputernicul, la data 2008-11-21 14:52:15

Cu respect,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:11

sarut mana,nene ce mai faci?cum o mai simti?daca-mi amintesc eu bine intr-un post anterior mataluta ii spuenai lui tanti marygeo [cu care cred sincer ca te-ai potrivi]sa mearga la culcare daca mai multe persoane ii spun ca este beata,dar lu'matale din cate observ tot mai multi iti spun sa faci o vizita ori pe la circ,ori pe la zoo,ori pe la socola ce crezi ca vei face,in ce directie o vei apuca?multa sanatate iti doresc si ai grija sa nu te enervezi prea tare,ai putea gresi tratamentul si ar fi pacat sa ne lasi tocmai acum sa vorbim singuri,nu crezi?in rest s-auzim numai de bine!

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:24

pacat ca au murit atatia pt tara asta!pai daca un parlamentar italian vindea firma fiat ferari la nemti ala sigur era mort !

marin_zamfir

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:35

Romania nu mai este a romanilor. Ca au facut prostia si si-au vandut fabricile la toti neisparavitii, traeaca - mearga (se dorea sa avem si noi capitalistii nostri, in realitate niste trantori care toaca ce-au luat pe terenul acelor fabrici). Dar am vandut si pamantul (romanii probabil ca mai detin mai putin de 50% din suprafata).

Asa ca in curand proprietarii vor introduce poporul roman intr-un tarc (ceea ce merita din plin) de unde se va putea iesi numai cu bilet de voie. Asa ca Romania nu mai este a romanilor.

rica162001

6 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:36

Si eu sunt de aceeasi parere ca tine mikaella1983, dupa ce ca sunt in romania nu vb limba romana ca nu vor, nu ca nu ar putea mai inearca sa acapareze cat mai mult din teritoriu, ii determina pe cei de langa ei sa le vb limba ca sa devina cat mai vb mai populara ca sa aiba cu ce demonstra ca ar putea deveni o a doua linba de stat. ai eu am avut o experienta asemanatoare cand am mers da cumpar ceva de la un magazin din sovata si nu a vreut sa imi raspunde in romana zicea ceva in ungureste si dadea din cap in semn de refuz cand ii aratam ce vreau si cand m-am enervat si i-am injutar a raspuns imediat in romana ca intelege doar ca vroia sa ma determine sa vb pe limba .

rica162001

6 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:00

pana sa trec pe acolo ii intrebam des pe cei care au fost prin 'zona aceea' de ce se comporta asa (aveau o repulsie fata de ei) cu ei ca doar sant si ei oameni , pana am fost pe acolo si am trait si o experienta asemanatoare si atunci ma pus pe ganduri.
eu nu judec pe nimeni , fiecare e stapan pe propriile fapte, doar nu sunt deacord cu unele vorbe si fapte .
cred ca sunt si oameni buni si unii mai putin buni( ca orice padure nu poate fi fara uscaturi)
am fost si la cineva in zona romani care ne-au invitat am stat la masa cu unguri, ne-am inteles de minune. dar asta nu da dovada ca sunt toti la fel de cuminti si bineprimitori.
mai depinde si de educatia pe care o primesc, in ce mod li se insufla anumite lucruri

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 15:41

De la: sergiupetrica, la data 2008-11-22 12:15:38Mai Atotputernicule!

Ti-am mai spus ca ai probleme cu mansarda. Du-te si fa niste reparatii si apoi intoarce-te ca poate mai ai ceva de spus. Pe care daca am rabdare o sa-l ascult doar eu.

nea' sergiu
ai dreptate ,si eu l-am dibuit pe susnumitu' cu ceva probleme pe la cutia cu pitpalaci !
prea le stie pe toate ! ca activistii de pe vremuri ...si aia se pricepeau la toate ...si la...nimic ...

si electronica !
andra_1234

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 17:59

Romania e a noastra pana cand nu vezi ca ciorile au din ce in ce mai multa putere isi cer drepturile dar obligatii n-au si nu peste mult timp se va scrie RRomania oare de ce pt ca ne batem cu caramida in piept dar de fapt n-avem pt ce fiindca oriunde mergem in lume ne facem de rusine ce s-a facut din 89 pina azi inafara de a distruge tot ce s-a putut nu ne vindem tara o bagam in buzunarul mafiotilor si pe deasupra ii mai si alegem

andra_1234

2 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 18:06

draga mea gindeste putin ce s-ar fi ales de Transilvania daca n-ar fi fost ungurii si svabii nimic unde sunt moldovenii fata de ardeal nu vezi la stiri ca toti pedofilii sunt moldoveni cati tatii isi violeazacopilele

rica162001

6 mesaje
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:15

De la: carmen_2642, la data 2008-11-22 18:06:26draga mea gindeste putin ce s-ar fi ales de Transilvania daca n-ar fi fost ungurii si svabii nimic unde sunt moldovenii fata de ardeal nu vezi la stiri ca toti pedofilii sunt moldoveni cati tatii isi violeazacopilele

vai de capul tau mai carmen, de la ce am plecat la ce am ajuns sa discutam, pai nimeni nu a ponegrit ardealul e vb de unguri care din invidie si din zgarcenie sunt asa cum sunt si au venit in rom dintr-o tara mai dezvoltata decat romania e si normal sa se dezvolte mai mult acea zona in schimb partea moldovei e mai saraca (dar mult mai diferita) pt ca nu au avut ce sa ia de la basarabeni sau ucraineni ca si ei sunt la randul lor si inainte de ati jigne tara gandeste atunci cans incepi a scrie.ca din fericire sau nefericire ungurii s-au oprit in ardeal acum nu esti tu sau eu de vina asta au hotarat ei sau altii pt ei. ca si cu etnia romma nu avem nimic cu ei atata timp cat sunt in banca lor si isi vad de treaba dar daca incep sa zgarme undeva ca ii mananca pai stai asa ca ii scarpinam noi.
ca sa va dau un exmplu de comportament al ungurilor si sa iti faci si tu o parere despre ei :
* 2 babe stau de vb, una la un colt de strada alta la celalalt dar nici decum sa se apropie de cealalta,
* te duci si bati la usa sau poarta unui ungur, si ploua afara, nu ar raspunde sub nici o forma, poti sa si mori acolo, iar daca intr-un final ti-a raspuns te tine acolo la poarta sau la usa, sta de vb cu tine si nu te pofteste in casa fie ca te cunoaste sau nu, fie ca e vremea buna sau e viscol ca sa vezi cat de al naibii si de inimos e el.
in schimb in moldova daca bati la usa cuiva imediat iti raspunde si te mai si ajuta, atat cat poate dar o face cel putin din suflet spre deosebire de ceilalti care nu prea par sa il aiba
nimic de spus mai exista si oameni bolnavi care nu isi dau seama ce fac la bautura din cauza asta se intampla toate nenorocirile fie ele ca sunt accidente, violuri sau omoruri, si nu cred ca sunt toti doar dintr-o zona anume.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 22:53

De la: AZAZEL, la data 2008-11-22 15:41:22
De la: sergiupetrica, la data 2008-11-22 12:15:38Mai Atotputernicule!

nea' sergiu
ai dreptate ,si eu l-am dibuit pe susnumitu' cu ceva probleme pe la cutia cu pitpalaci !
prea le stie pe toate ! ca activistii de pe vremuri ...si aia se pricepeau la toate ...si la...nimic ...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:04

mai azazele dar de unde sti ca nu a fost activist pcr?eu sunt sigur ca a fost secretar cu propaganda pe la vreo fabricuta din ploiesti,unde s-a calificat la de toate dar practica si experienta canci,nu de alta dar majoritatea celor cu categoria speciala [inalt calificati sau policalificati]erau guristi de duzina sau bagatori de limba la tov.inginer prin urechi sau alte parti mai intime,asta-i viata,tot ei ne conduc,ne educa,ne dau sfaturi si ne fac legi si incearca tot ei sa le aplice,doar sunt inalti calificati pe coji de nuci sau oua,cu scoli facute la seral sau ff[vezi si marygeo din baia mare],s-auzim numai de bine! ps pe unde prin rahova actionezi[ ca doar nu stai degeaba,ne trebuie fraieri pt.carat smoala]?

simpatie

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:43

sincer ii urasc pe unguri...imputiti la greu...mai ales cind vin sa se cazeze la hotel vara,sa vedeti mizerie dupa ei sa vedeti cum vorbesc ungureste la restauranta,la cazare..etc...mie sila de ei(scuze pentru cei care sunt altfel)

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 27 Noiembrie 2008, ora 10:55

Teritoriul romanesc care exista trebuie aparat . Dar nu este suficient . Tara trebuie reintregita cu : Bucovina si Maramuresul de Nord , Pocutia , Hotinul , actualul teritoriu al Rep . Moldova , Buceagul , Delta Mica , Insula Serpilor , insulele Bratului Chilia , Cadrilaterul si Banatul asa zis sarbesc . Este datoria actualei generatii sa refaca Regatul Romaniei Mari ( Romania in granitele ei naturale si cu forma de guvernamat legala )

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cat mai e sau nu Romania a noastra?
Mergi la: