Info
x
Cat mai e sau nu romania a noastra?
|
sopfos1 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 11:50
Tot stimabilii nostri parlamentari sunt vinovati.Solutia.,,,,,modelul democratic american.....Sa imi spuna si mie cineva ca stie in State scoala in limba chineza finantata de statul American Mai multa dreptate au tiganii ca sunt mai multi......Doamneee...Sa auzi o profesoara de romana facand un comentariu in tiganeste la ,,,Sarmanul Dionis Dar mai degraba asta decit sa aud...oszo sep oszo sep intoarce...................Asta e visul Bombonescian Scuzati ignoranta daca am gresit pe undeva. Asta e
Raporteaza abuz de limbaj |
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:43
Vara trecuta (3 luni) am fost in Secuime. Oriunde m-am dus m-am adresat numai in limba romana!!!
Nimeni nu m-a dat afara,nu s-a uitat stramb la mine, nu mi-a recomandat sa vorbesc ungureste! Nici macar nu si-au dat seama ca as stii!!! Asa ca terminati cu porcariile astea! |
|
sefubatrin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:42
De la: blagaiulia, la data 2009-05-10 15:43:07Vara trecuta (3 luni) am fost in Secuime. Oriunde m-am dus m-am adresat numai in limba romana!!! vedeti doamna... a fost o diversiune bine organizata si pusa la punct de agenturile straine de la budapesta, tel aviv, washington, moscova si riyad ca sa ne adoarma vigilenta. secuii vorbesc acum romaneste cu turistii si noi uitam ca ei nu se trag din dacii verzi si in felul acesta se vor incuiba in sanul natiunii romane ca un germen patogen. mai mult, mai mult repet, am fost informat ca la viitoarele alegeri vor vota masiv cu partidul lui vadim (oricare ar fi ala) ca sa ne discrediteze peste hotare! ce ne trebuie noua este un sant adanc si lat in jurul granitelor romaniei, expulzarea alogenilor si a tuturor strainilor si un guvern in care kali13 sa fie ministrul culturii si becali la finante. poate insa ca vom renunta la orice forma de guvern si ne vom multumii cu un sobor de preoti. |
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:43
De la: blagaiulia, la data 2009-05-07 18:16:50Dintr-o singura intamplare ai dedus ca ungurii au o "problema"?Pacat Nu, Iulia, am patit si acum vreo doi ani, cand ma intorceam de la mare cu trenul. Eu si sotul meu ne-am asezat pe locurile rezervate, in compartiment, numai fiica-mea nu a vrut, ci s-a asezat pe locul de la geam. S-au suit din Constanta o familie de unguri, si, cand ungurul-tata a vazut ca locul lui e ocupat de copil, i-a ordonat, pe un ton ORIBIL, copilului sa elibereze locul, tu ce crezi ca am simtit?!? avea 8 ani, s-a si speriat, biata, nu-i vorbise nimeni astfel....si am mai vazut si alte fapte, cu alte ocazii, care nu le fac deloc cinste...dar asa sunt ei, dau cu basca in rahat si improasca pe toti, dupa aceea isi cer scuzeeee....ti-am spus, chestie de educatie! Dar sa stii ca l-am servit pe ungurul din tren: l-am obraznicit pentru ce a facut, timp in care am scos frumosul meu cutit de vanatoare...si....salamul si am taiat o felie....sa fi vazut ce ochi avea ungureanul ! abia atunci a inceput si nevasta-sa sa-l calmeze....pana la ploiesti, ne-am imprietenit. end of story p.s. vorbea foarte corect romaneste , dar comportarea de inceput....
|
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 18:45
De la: sopfos1, la data 2009-05-10 11:50:20Tot stimabilii nostri parlamentari sunt vinovati.Solutia.,,,,,modelul democratic american.....Sa imi spuna si mie cineva ca stie in State scoala in limba chineza finantata de statul American Mai multa dreptate au tiganii ca sunt mai multi......Doamneee...Sa auzi o profesoara de romana facand un comentariu in tiganeste la ,,,Sarmanul Dionis Dar mai degraba asta decit sa aud...oszo sep oszo sep intoarce...................Asta e visul Bombonescian Scuzati ignoranta daca am gresit pe undeva. Asta e corect :"ez a szep, ez a szep akinnek a szeme kek". nu e un cantec antiromanesc fiti linistit. daca e vorba de limba maghiara imi place numele pe care vi l-ati ales: "sopfos" seamana cu "szopja a faszomat". |
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 17 Mai 2009, ora 18:00
De la: sefubatrin, la data 2009-05-10 18:42:02Nu-i frumos sa lovesti in sora 13,asta-i lipsa de patriotism!Roaga-te sa nu te auda,c-acu te-mproasca cu o ploaie de Stelute!(nu alea din poza)De la: blagaiulia, la data 2009-05-10 15:43:07Vara trecuta (3 luni) am fost in Secuime. Oriunde m-am dus m-am adresat numai in limba romana!!! |
|
9am1838 16 mesaje Membru din: 3/03/2009 |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 14:11
nu stiu a cui a fost romania dar stiu sigur ca este a hotzilor si banditzilor cu acte an regula care o vor lasa mostenire urmasilor lor. nu va mai amagiti oameni simpli si cinstiti,ne-a ramas de ales: ori ramanem aici si ne resemnam pur si simplu ori plec de aici cat vedem cu ochii...
|
|
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 15:25
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-17 18:00:31De la: sefubatrin, la data 2009-05-10 18:42:02Nu-i frumos sa lovesti in sora 13,asta-i lipsa de patriotism!Roaga-te sa nu te auda,c-acu te-mproasca cu o ploaie de Stelute!(nu alea din poza)De la: blagaiulia, la data 2009-05-10 15:43:07Vara trecuta (3 luni) am fost in Secuime. Oriunde m-am dus m-am adresat numai in limba romana!!! Nu lovesc in sora13. sincer ii doresc sa aiba si ia o functie de raspundere si sa trebuiasca sa ia niste decizii... |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Mai 2009, ora 19:12
bre,sef batran si far' de minte,pai daca dam tara pe mana trogloditilor de preoti sau altor hahalere mistice se alege prafu' de tot si de toate,mai ceva decat cu marinelu'
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
sfinx34_orizont 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Mures |
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:13
Fi atent aici ma smechere, sa nu imi zici tu mie ca nu se intampla asa ceva pt ca eu sunt din Tg Mures, si stiu cum se poarte ungurii aici. Se fac ca nu vb romaneste sau ca nu aud. Sunt maghiari care nu vb deloc romaneste. Asa re-a educat mama ta? Daca am fi neamuri in fiecare zi te-as bate!
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:14
mesajul era pt SUBREDUL
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:20
De la: sfinx34_orizont, la data 2009-06-02 01:13:27Fi atent aici ma smechere, sa nu imi zici tu mie ca nu se intampla asa ceva pt ca eu sunt din Tg Mures, si stiu cum se poarte ungurii aici. Se fac ca nu vb romaneste sau ca nu aud. Sunt maghiari care nu vb deloc romaneste. Asa re-a educat mama ta? Daca am fi neamuri in fiecare zi te-as bate!Bravo frate,esti tare! Si eu sunt din Mures si mari probleme am cu bozgorii astia nenorociti! Tine-o tot asa,esti un adevarat patriot!Te pupa tata,Shalom!
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 01:27
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-05-18 19:12:28bre,sef batran si far' de minte,pai daca dam tara pe mana trogloditilor de preoti sau altor hahalere mistice se alege prafu' de tot si de toate,mai ceva decat cu marinelu'Nea Florine,asta-i trendu'!Crushulitza,butelcutza cu aghiasma....doooomnului sa ne rugaaaaam!!!
|
|
Postat pe: 2 Iunie 2009, ora 21:40
Shlomo ms pt ce ai scris, e adevarat nu toti maghiari sunt oameni rai. Am prieteni maghiari cu care ma inteleg mai bine decat cu un roman. De exemplu antrenorul meu de kickbox, colegii de la lucru. Desii seful si colegii mai toti sunt maghiari nu au facut diferente. Eu ziceam ca sunt si maghiari care nu vb deloc romaneste si fac diferente. Numa bine fratilor
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 06:30
De la: sfinx34_orizont, la data 2009-06-02 21:40:49Shlomo ms pt ce ai scris, e adevarat nu toti maghiari sunt oameni rai. Am prieteni maghiari cu care ma inteleg mai bine decat cu un roman. De exemplu antrenorul meu de kickbox, colegii de la lucru. Desii seful si colegii mai toti sunt maghiari nu au facut diferente. Eu ziceam ca sunt si maghiari care nu vb deloc romaneste si fac diferente. Numa bine fratilorMaghiarii care nu vorbesc romaneste sunt niste dobitoci care se pun singuri in pozitie de inferioritate fata de romani.Cum poti concura cu un roman la el acasa daca nu cunosti limba? |
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 13:10
1Dac-ar fi fost ungur,i-ar fi trebuit un spitz in cur si, la Budapesta cu el!
|
|
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 13:16
1
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 02:19
Ati remarcat mesajul electoral in ungureste a unuia care promite ca vor primi inapoi tot ceea ce au pierdut pe 4 Iunie 1920 ? Ce mai inseamna si asta ? Unde sunt licentiatii in istorie ca sa primim o parere obiectiva ?
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:27
De la: proasta_satului, la data 2009-06-04 02:19:08Ati remarcat mesajul electoral in ungureste a unuia care promite ca vor primi inapoi tot ceea ce au pierdut pe 4 Iunie 1920 ? Ce mai inseamna si asta ? Unde sunt licentiatii in istorie ca sa primim o parere obiectiva ?Stiam ca mesajele electorale sunt pentru prosti!Nu-i crede nimeni madam,nimeni...si totusi ii votam cu drag! |
|
kontz 9 mesaje Membru din: 14/04/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:48
Cauta pe internet si lasa in pace pe licentiatii in istorie!
|
|
kontz 9 mesaje Membru din: 14/04/2009 |
Postat pe: 4 Iunie 2009, ora 06:52
Educati-va copilul. Eu roman o plesneam de nu se vedea!
|
|
9am043133 20 mesaje Membru din: 2/05/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 August 2009, ora 21:16
Nu stiu de unde vii ,din ce lume faci parte dar eu stiu un lucru , ca inainte de 1989 am trecut prin asa zis tinutul lor a ungurilor care si atunci si acum vor autonomie ,si i - mi era ofoame de groaza si m-am adresat unei vanzatoare de la un magazin sa-mi dea o paine si aceasta nu ma bagat in seama nici dupa lungile mele insistente foarte civilizate. In aceasta situatie le mai poti acorda autonomie(aceaste fiind o problema minora )dar celelalte probleme?(cand nu vor sa vorbeasca limba ROMANA atat timp cand in FRANTA AMGLIA AMERICA nici nu se pune o asemenea problema ca etniile sa vorbeasca in limba lor materna) In concluzie SFANTA noastra ROMANIA de mult nu mai este a noastra . Avem nevoie de un VLAD TEPES si un STEFAN CEL MARE.Dar unde ii vom gasi?
|
|
Postat pe: 11 August 2009, ora 15:59
De la: 9am043133, la data 2009-08-09 21:16:20 Nu stiu de unde vii ,din ce lume faci parte dar eu stiu un lucru , ca inainte de 1989 am trecut prin asa zis tinutul lor a ungurilor care si atunci si acum vor autonomie ,si i - mi era ofoame de groaza si m-am adresat unei vanzatoare de la un magazin sa-mi dea o paine si aceasta nu ma bagat in seama nici dupa lungile mele insistente foarte civilizate. In aceasta situatie le mai poti acorda autonomie(aceaste fiind o problema minora )dar celelalte probleme?(cand nu vor sa vorbeasca limba ROMANA atat timp cand in FRANTA AMGLIA AMERICA nici nu se pune o asemenea problema ca etniile sa vorbeasca in limba lor materna) In concluzie SFANTA noastra ROMANIA de mult nu mai este a noastra . Avem nevoie de un VLAD TEPES si un STEFAN CEL MARE.Dar unde ii vom gasi? Wow! Avem nevoie de un Stefan cel Mare si de un Vlad Tepes! Poate ca sa se bata intre ei si Tepes sa fuga la unguri... Nu prea se intelege bine daca inainte de 1989 va era foame si doreati sa ajungeti in Covasna si Harghita, doreati paine sau groaza. Probabil in confuzie totala vanzatoarea respectiva nu v-a servit cu nimic. Poate chiar a-ti reusit sa bagati groaza in ea si biata femeie a amutit complet. Desigur am auzit si eu ca in Franta si AMGLIA (o fi Marea Britanie?) s-a interzis vorbitul in limba materna pentru toate "etniile". Spre exemplu bretonii trebuie sa vorbeasca doar franceza, francezii doar ungureste, aquitanii doar chineza, arabii spaniola, columbienii bulgareste, romanii suedeza si senegalezii romana. Ungurii, bulgarii si chinezii nu au voie sa vorbeasca deloc niciodata, insa vietnamezii pot vorbii latina prin parcuri. |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:02
Eu am mai fost prin tinuturile secuiest si .....am mincat.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:04
De la: nastasemihail, la data 2009-08-11 16:02:32Eu am mai fost prin tinuturile secuiest si .....am mincat.....pai normal daca ti-a fost foame,da' cand ti-e sete ce faci,te imbeti,nu???
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 August 2009, ora 16:08
Ai facut ochisori...Eu nu m-am imbatat niciodata. Vorbesc serios. Si oricum la munte beau numa...apa de izvor...monser. Daca mai stii ce e aia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
maria_liliana1982 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:16
ma enerveaza unguri nu ii suport sa plece din Romania daca nu le convine sa isi ia zborul fal fal fal abia astept sa scap de ei,au prea multe pretentii si figuri in cap
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:23
România se vrea a fi a tandemului Elena Udrea Cocoș - Traian Băsescu. Voi face un clasament cu toți cretinii și psihhopații care susțin asemenea cuplu.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 15:29
De la: maria_liliana1982, la data 2009-10-14 15:16:09ma enerveaza unguri nu ii suport sa plece din Romania daca nu le convine sa isi ia zborul fal fal fal abia astept sa scap de ei,au prea multe pretentii si figuri in cap Pe mine adoratorii lui Basescu ma enerveaza doamna ,cu aia am ce am .Trebuie insa sa recunosc ca este dreptul lor sa tina cu cine vor,traim intr-un stat democratic .Despre unguri nu stiu ce sa va spun ,macar nevasta sa mi-o lasati in tara . . Nici macar nu o intereseaza politica,nu da doi bani pe autonomie(ca majoritatea ungurilor pe care ii stiu eu) isi vede de treaba ei si munceste . .O sa-i spun insa ca va enerveaza pe dumneavastra. PS:Cu fetita mea ,unguroaica si ea dupa mama ...accept sa plece din tara dar dupa ce termina facultatea. .Sper ca nu este graba,nu ?
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 16:01
De la: maria_liliana1982, la data 2009-10-14 15:16:09ma enerveaza unguri nu ii suport sa plece din Romania daca nu le convine sa isi ia zborul fal fal fal abia astept sa scap de ei,au prea multe pretentii si figuri in cap De ce nu pleci dumneata, o extremistă, împreună cu ungurii extremiști ? Când va scăpa țara de extremiști și de interlopii pedeliști, în frunte cu Traian Băsescu, vom deveni o țară prosperă și liniștită.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
|
|

, dar comportarea de inceput....
Si eu sunt din Mures si mari probleme am cu bozgorii astia nenorociti!
Tine-o tot asa,esti un adevarat patriot!Te pupa tata,Shalom!
.Trebuie insa sa recunosc ca este dreptul lor sa tina cu cine vor,traim intr-un stat democratic
.Sper ca nu este graba,nu ?