back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cat mai e sau nu romania a noastra?

Pagini: << 7 8 9 10 11 Sari la pagina:

9am185580

18 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 06:01

De la: alexandragrin, la data 2008-10-20 15:01:52Deschid acest subiect deoarece ma ingrozesc de o luna de zile cand citesc despre proiectele de autonomie ale Tinutului Secuiesc, sau cand citesc despre proiectul de introducere a limbii maghiare obligatorii in scoli in Transilvania. Nu stiu ce sa zic....oare doar mie mi se pare anormal acest lucru, adica ma intreb care este limita pana la care vor ajunge cererile maghiarilor...daca exista vreo limita. Le-am dat scoli, le-am deschis facultati, le-am scris numele oraselor din transilvania si in limba maghiara pe placute...si ei vor tot mai mult si mai mult...pana cand? Totul este exact ca si expresia "le intinzi un deget si ei iti iau toata mana".
Cel mai mult m-a enervat cand acum doi ani am mers in excursie in Sovata si vanzatoarele, de la magazine sau de la bar au refuzat sa ma serveasca fiindca nu vorbem in ungureste....nu mi-a venit sa cred ca trebuie sa vorbesc alta limba la mine in tara ca sa pot sa-mi cumpar o paine. Ma intreb...oare care este saolutia...pentru ca daca nu se face nimic, lucrurile se vor agrava.

Romania este a UE 1111111

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 10:33

De la: alexandragrin, la data 2008-10-20 15:01:52Deschid acest subiect deoarece ma ingrozesc de o luna de zile cand citesc despre proiectele de autonomie ale Tinutului Secuiesc, sau cand citesc despre proiectul de introducere a limbii maghiare obligatorii in scoli in Transilvania. Nu stiu ce sa zic....oare doar mie mi se pare anormal acest lucru, adica ma intreb care este limita pana la care vor ajunge cererile maghiarilor...daca exista vreo limita. Le-am dat scoli, le-am deschis facultati, le-am scris numele oraselor din transilvania si in limba maghiara pe placute...si ei vor tot mai mult si mai mult...pana cand? Totul este exact ca si expresia "le intinzi un deget si ei iti iau toata mana".
Cel mai mult m-a enervat cand acum doi ani am mers in excursie in Sovata si vanzatoarele, de la magazine sau de la bar au refuzat sa ma serveasca fiindca nu vorbem in ungureste....nu mi-a venit sa cred ca trebuie sa vorbesc alta limba la mine in tara ca sa pot sa-mi cumpar o paine. Ma intreb...oare care este saolutia...pentru ca daca nu se face nimic, lucrurile se vor agrava.

o vom pierde pentru ca sintem lasi nimic nu ne misca nimic nu ne scoate afar din casa nimeni nu zice nimic si cei mari isi fac de cap

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 11:47

De la: DANNYEL, la data 2010-04-10 10:33:22

o vom pierde pentru ca sintem lasi nimic nu ne misca nimic nu ne scoate afar din casa nimeni nu zice nimic si cei mari isi fac de cap
ALOOOOOOO...SA VINA SECU ........SA SCOATA LUMEA LA ..UN GRATAR CA A VENIT PRIMAVARA

9am125241

235 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 12:14

Rezolvarea se regaseste, in urmatori 3,4,5..pasi.
- Pasul 1 - Nebun e cine cere, Prost e cine da !
- Pasul 2 - Guvernul sa colonizeze Sovata si "asazisul Tinut secuiesc" cu chinezi, ca sa-i astampere pa unguri la limba si pe unguruaice unde ...le mananca...
- Pasul 3 - Armata sa-i lasa pe"turci" sa ajunga la "Pristolul de la Roma", sa pateasca si ei ca noi si sa-i astampere si pe iei !!!
- Pasul 4 - !?
- Pasul 5 - !!??
...................

Vested tanar !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 12:20

De la: 9am125241, la data 2010-04-10 12:14:33Rezolvarea se regaseste, in urmatori 3,4,5..pasi.
- Pasul 1 - Nebun e cine cere, Prost e cine da !
- Pasul 2 - Guvernul sa colonizeze Sovata si "asazisul Tinut secuiesc" cu chinezi, ca sa-i astampere pa unguri la limba si pe unguruaice unde ...le mananca...
- Pasul 3 - Armata sa-i lasa pe"turci" sa ajunga la "Pristolul de la Roma", sa pateasca si ei ca noi si sa-i astampere si pe iei !!!
- Pasul 4 - !?
- Pasul 5 - !!??
...................
SI PASUL 11 NU MAI FACE PARTE DIN CELE 10 PORUNCI

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 21:39

POLONIA IN DOLIU

antonioni

3 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 15:10

cicikov

8 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 11 Aprilie 2010, ora 18:25

Sper ca macar ai o parte din furtisagul guvernantilor ca altfel sa sustii asa ceva in ziua de azi mi se pare o tampenie. A nu se intelege ca aialalti erau mai buni sau ca eu consider ca exista o solutie salvatoare pentru tara dar totusi sa accepti atatea miciuni, atata bataie de joc din partea guvernantilor, politicinilor de la putere si presedindelui "apartidic" mi se pare "nesimtire" (adica aceste "aspecte" nu le simti).

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 24 August 2010, ora 12:34

Romanica noastra este datoare-vinduta la FMI

whiteravengti

5 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:22

De la: Tramp, la data 2010-08-24 12:34:28Romanica noastra este datoare-vinduta la FMI

Sa mai ceara Baselu niste transe de la FMI ca sa se umfle factura bine de tot... si apoi abandon ship!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2010, ora 16:26

De la: whiteravengti, la data 2010-09-13 16:22:23
De la: Tramp, la data 2010-08-24 12:34:28Romanica noastra este datoare-vinduta la FMI

Sa mai ceara Baselu niste transe de la FMI ca sa se umfle factura bine de tot... si apoi abandon ship!
Si tu faci acolo ajuti la topirea zapezii!

Pagini: << 7 8 9 10 11 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cat mai e sau nu Romania a noastra?
Mergi la: