back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 14:21

ce campanie de discreditare a bisericii se duce!!!se urmareste k noi sa ne pierdem credinta.....dak ne-o vom pierde insa...ne vom pierde pe noi insine....nu ne vom mai gasi locul in aceasta lume.....si de aceea auzim peste tot de oameni kr se omoara....credinta noastra e un reper in viata de zi cu zi...toti ne orientam dupa acest reper!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:45

...de fapt...nu stiu ce s-a incercat....dar rezultatul este acela k romanii nu mai au incredere in nici una dintre institutiile statului.....guvernul si parlamentul(aia cik nu urmaresc decat sa se imbogateask de pe urma functiei pe kr o au),preseditele(cik a vandut flota ),justitie(toti magistratii sunt mituiti de cei carora li se judek procesele),politie(toti politistii iau spaga),scoala(nu se mai face deloc scoala in romania deoarece profesorii vor doar sa vina elevii la meditatie),spitale(nu te trateaza nimeni dak nu le bagi ceva in buzunar),partide politice(....)...etc....una dupa alta toate institutiile statului roman sunt blamate.....oamenii si-au pierdut increderea in ele....si-au pierdut increderea in stat si in ceea ce reprezinta el...nu mai cred nici makr in democratie....singura institutie in care mai aveau incredere era biserik....si aqm vad k se urmareste k si ea sa fie discreditata....dak oamenii nu vor mai crede nici in biserik si in preoti(ei par momentan sigurii oameni cinstiti din tara)atunci in cine vor mai crede...nu vor mai crede in nimik....vor deveni pe zi ce trece tot mai nesiguri si mai tematori...vor putea fi usor manipulati de oricine...vor deveni niste sclavi....asa k lasati toate timpeniile de discutii despre ce crime a faqt biserik si despre cat de insetati de sange sunt oamenii religiosi...or fi fost crime faqte in numele religiei ..insa eu k istoric pot face distinctia intre cauze si pretexte...voi puteti?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 18:54

Exemplele sunt un ghiveci garnisit.

Istoria Religiilor e aproape tot una cu Istoria Umanitatii.

Privind retroactiv istoria din punctul de vedere al spiritualitatii creºtine ºi a zicerilor lui IIsus, este evident cã în trecutul nostru al oricãruia de azi au existat crime, progromuri, holocausturi, genocide ºi multe multe crime colective toate justificate prin temporare percepte morale ori de "înaltã" gândire ori interese de stat.

Porunca cu
"Iubeste-þi aproapele aºa cum te iubeºti pe tine însuþi!"
ca ºi alte porunci ascund în ele însele pedeasa divinã.

Important este sã-þi iubeºti aproapele, dacã vrei ca pilda lui Ioan-Paul al II-lea sã nu fi fost zadarnicã.

cristianbalan1

20 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 14:40

PENTRU "LEO": (si pt. toti ceilalti).

Din fericire, numarul ateilor in Romania s-a diminuat, desi unii din ei nu pot admite pentru nimic in lume ca ar exista Dualitatea: DUMNEZEU - Lucifer. Daca aveti rabdare, treceti YOU TUBE si cercetati urmatoarele micro filme, scriind:
Mirjana Dragichevich, Medjugorje (aici veti vedea pe una din vizionarele filmata in biserica (la diferite date) in momentele cand sta de vorba cu Fecioara Maria. In total erau 6 vizionari si ii puteti urmari pe toti explicand in croata sau in italiana despre conversatiile lor cu divinitatile "de dincolo". Au fost cercetati indeaproape de echipe de savanti sa vada daca mint, daca joaca teatru, daca sunt bolnavi mintal etc., si s-a vazut ca sunt perfect normali si foarte seriosi.(De ex.., in timppul aparitiilor in fata grupului, li se dilata pupilele simultan la toti vizionarii si li se contracta dupa disparitia imaginii vazute de ei). In alt microfilm, veti vedea filmata pe Sf.Fecioara Maria, aparan in fata a peste 1/2 de milion de oameni, deasupra unei turle a unei biserici ortodoxe coptice din Egipt. Imaginea se misca (nu este o proiectie, caci politia nu a gasit nici un aparat care sa proiecteze holograme). Imaginea s-a repetat saptamani intregi. Pentru a o vedea, scrieti pe YOU TUBE: APPARITIONS OF VERGIN MARY IN EGIPT. Urmariti toate aceste imagini, caci sunt mai multe si cititi impresiile ccelor care le-au vazut si cercetat.

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 16:04

Sunt cam sceptica cu aparitiile astea, cunosc filmul cu aparitia din Egipt.

Cred ca cine cauta cu adevarat un raspuns il gaseste chiar si fara aparitii miraculoase.
Iar pentru cine nu poate sa creada... aparitiile sunt inutile (sau chiar daunatoare).

aldragoirom

4 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 08:32

pt.mytcor:prin evanghelia lui Isus se intelege cele 4 evanghelii -cu cuvintele pline de adevar ale Mantuitorului.ms

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 12:44

Mytcor, articolaºul tãu (dacã este al tãu) convinge numai prin cumul de forþã (adicã prin aglomerarea într-un singur loc a unui material disparat) ºi nicidecum printr-o analizã istoricã riguroasã a fiecãrui caz în parte. Cifrele tale sunt prea rotunde (numai sute, mii, milioane) ºi aproximative (precedate de vreo/poate) ca sã fie credibile. În plus, încercarea ta de a mãrºãlui dovezi istorice privind asocierea religiilor (din toate timpurile ºi din toate locurile) cu diverse atrocitãþi comise în numele acestora (fãrã o cronologie anume sau referire la context) mã face sã cred cã subiectul/substratul predicii tale este: Religion, opium to the people. Omiþi însã, într-o manierã cu adevãrat culpabilã, sã ne spui cã ATEISMUL modern este la fel de vinovat: gândeºte-te numai la influenþa nitcheanã asupra artizanilor holocaustului, la crimele stalinisite, maoiste, polpotiste, ceauºiste... De ce aceste atrocitãþi comise de oameni fãrã vreun (dumne)zeu anume nu figureazã în colecþia ta? Submineazã cumva o convingere personalã?

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:51

ideea e buna(explicatia)dar din moment ce in coran spune sa i omori pe nemusulmani,cat in tora evreiasca se spune ca e o virtute sa omori crestini ...e clat ca e vorba de ceva satanic,de o credinta diabolica!

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 13:53

da ai dreptate dar cred ca doar a vrut sa dea tonul la o discutie,sa incite omul la o lectura de cunoastere a problemei religioase,eu asa as crede

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 14:01

prietene ala era dracul cel ce a aparut la biserica copta di n egipt,cand vin sfintii se rezolva o problema nu se creaza ca acolo stari de mirare,..nu au nevoie sfintii de stari de exaltare fara scop...cred ca sti si tu ,scuze

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 14:04

tu nu numai ca nu sti ce e placebo dar tu habar nu ai de Dumnezeu-fara sa te superi-ai citit si tu 2 randuri in clik,cancan si crezi ca ai aflat toate rezolvarile.nu fi naiv,mai citeste:nu tot ce zboara se mananca,e o vorba

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 14:58

De la: ioanvirgilsavu, la data 2008-12-06 13:53:22da ai dreptate dar cred ca doar a vrut sa dea tonul la o discutie,sa incite omul la o lectura de cunoastere a problemei religioase,eu asa as crede

Tocmai. De ce cunoºterea problemei religioase este mai aparte decât cunoaºterea problemei a-religioase vis-a-vis de crimele comise împotriva umanitãþii? De ce numai religia este în boxa acuzaþilor, iar ateismul scapã basma curatã? Ceva nu e în regulã la nivelul presupoziþiilor autorului articolului care a generat discuþia...

davina

17 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 17:18

madalina_dan sunt de acord cu tine! asa se intampla din pacate, din cauza unor oameni cum sunt unii preoti, sau unii jurnalisti...ceea ce vedem si auzim ne influenteaza, si ajungem sa credem ca asa trebie sa fie , daca nu ne documentam putin si nu vrem sa aflam daca acesta e adevarul care trebuie urmat sau nu. Societatea in care traim ne formeaza pe noi mai departe in loc sa o formam noi pe ea. Si ma refer aici in a avea curajul de a schimba ceva rau in bun si de a nu accepta falsitatea, artificialul. Pana la urma toate au un scop in final...manipularea celui slab prin intermediul a ceea ce-l sensibiliseaza pe el. Si nu cred ca Dumnezeu vrea sa ne fie frica de EL, ci doar sa ne comportam unii cu altii, ca si cum El ar fi mereu prezent, fara sa ne facem rau, sa ne mintim, si asa mai departe. Religia Lui trebuie sa fie una libera, de iubire, nu una de incatusare, supunere unor dogme fixiste sau teama, frica. Normal ca nu putem face insa in numel religiei si tot ce ne trece prin cap. Exista un echilibru si in religie asa cum exista in toate.

davina

17 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 18:11

De la: chstr, la data 2008-10-22 22:40:10...every religion is true one way or another...it is true when understood metaphorically...but when it gets stuck in its own metaphors, interpreting them as facts, you are in trouble...
...cu totii plecam la drum cu un bagaj pe care nu noi ni l-am intocmit(religia, politica si alte dogme artificiale o fac)...a nu te opri pentru putin si a cerceta si reflecta continutul acestuia, este o insulta la natura noastra curioasa si creatoare...

davina

17 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 18:12

De la: madalina_dan, la data 2008-10-22 21:11:54Nu este vorba de religie. Este vorba de cum interpreteaza oamenii religia. De exemplu Jihad-ul. Am studiat limba araba si civilizatia musulmana in facultate. Ai fi surprins sa afli cat de diferita este ideea de Jihad in islam de ceea ce se vede la televizor si este promovat de media. Ceea ce vedem si auzim este o interpretare gresita - atat a celora care comit acte abominabile in numele "razboiului sfant"cat si a celor care sufera din cauza asta. OAMENII sunt vinovati de asta, nu religia in sine. In religia ortodoxa preotul este un paznic al sufletelor si un indrumator. Sau cel putin ar trebui sa fie. Daca un preot decide sa inceapa afaceri cu banii din cutia milei sau sa dea in vileg secretele aflate la spovedanie, asta nu inseamna ca religia este de vina. Oamenii sunt de vina!

niroslsd

49 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:32

Oameni buni

Hai sa fim seriosi chiar nimeni de aici nu e constinet ca religia este defapt dezbinare ... deci va recomand ceva ... ca sa ne unim nu ne trebuie religie , pt ca : 1 Religia este o metoda de manipulare in masa
2 Religia dezbina nu uneste
3 Fara religie lumea ar avea o alta fata

Mai bine credeti ca exista cineva undeva care se ocupa de tot

-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ? -Dupa Situatie. :)
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 19:49

"Imparatia mea nu este din lumea aceasta" a raspuns Isus, "Daca ar fi imparatia mea din lumea aceasta, slujitorii mei s-ar fi luptat ca sa nu fiu dat in mainile iudeilor; dar acum Imparatia Mea nu este de aici." sune Isus in Evang. Ioan 18,36.
N-a spus niciodata Domnul sa pui mana pe sabie si sa te duci sa omori pe altii, pentru a-i cuceri, fura, viola, etc.
Daca cititi in Cartea lui Daniel din Vechiul Testament veti vedea ca Dumnezeu ne descopera toata istoria lumii (se reia in Apocalipsa, apocalipsa=descoperire).
Se vorbeste de 4 fiare din care stapanesc lumea; primele trei sunt dezvaluite direct: Babilonul, Medo-Persia, Grecia prin Alexandru Macedon. A patra fiara "nespus de rea si infricosatoare" a urmat dupa Grecia si vedem din istorie ca este Imperiul Roman continuat de Roma papala. Daniel spune ca aceasta va fi ultima putere care va stapani lumea inainte de Revenirea Domnului Isus Hristos.
A fost o fiara Roma papala? Istoricii spun ca in perioada inchizitiei au fost omorati intre 50 si 90 milioane de oameni .
Domnul Hristos a facut o separare intre biserica si stat "dati Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu"
Papa vrea insa sa conduca toata lumea politic. De aici atatea razboaie care au intunecat evul mediu si perioada moderna, caci "unul din capete parea ranit de moarte; dar rana de moarte fusese vindecata" Apocalipsa cap. 13 unde se mai sune ca fiara intai care este papalitatea este sprijinita la sfarsitul timpului de fiara a doua SUA care era ca un miel dar acum vorbeste ca un balaur.
De fapt se incearca crearea unei Noi Ordini Mondiale sub conducerea papei.
Si cei rau in asta veti spune? Ei bine a te pune pe tine in locul lui Dumnezeu cum face papa si a pretinde ca ai dreptul sa ierti pacatele este hula impotriva lui Dumnezeu.
Vrajmasul va lupta pe toate planurile prin: spiritism (in spate sta Satana), prin distrugerea sistemului de invatamant mondial (aproape a reusit- nu au nevoie de oamnei destepti), prin inrobire economica, prin interzicerea libertatilor, prin confiscarea averilor.
Nu va temeti! Dumnezeu e de partea celor care tin adevarul, si daca El e cu noi suntem in majoritate. El va da o casa din aur si diamante oricarui om care nu se pleaca omului; va da viata vesnica plina de fericire. Aveti incredere in Hristos.

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 21:30

De la: niroslsd, la data 2008-12-06 19:32:22Oameni buni, ca sa ne unim nu ne trebuie religie

Ne-au mai spus asta ºi alþii (Marx, Nitsche), dar este ateismul o soluþie? Crezi, dupã experienþa comunistã, cã ateismul nu ar fi tot o formã de manipulare în masã? Cã ateismul nu ar fragmenta societatea? Cã faþa unei lumi complet atee ar fi mai bunã? Ar fi ateismul o garanþie cã rãzboaiele vor înceta, fanatismul politic nu va subjuga niciodatã conºtiinþa umanã, cã oamenii nu vor suferi pentru opiniile lor? Am putea fundamenta societatea româneascã/europeanã pe o Consituþie atee mai bunã decât una îndatoratã în mare parte gândirii iudeo-creºtine? În plus, cu toate neajunsurile, chiar nu a fãcut religia (creºtinã de exemplu) nimic bun în istoria civilizaþiei? Nu a contribuit creºtinismul la apariþia ºtiinþei moderne, schimbând paradigma cunoaºterii, la revoluþia tehnologicã din epoca medievalã, la dezvoltarea învãþãmântului, binefacerii ºi îngrijirii medicale, la abolirea sclaviei sau a practicilor sari? E cel puþin disproporþionat sã-i arunci bisericii în faþã cruciadele ºi sã uiþi partea bunã a lucrurilor...

aventura

18 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 13:00

orice scornire ,orice dogma are ca scop,pacalirea si subjigarea aproapelui tau

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 13:07

De la: ioanvirgilsavu, la data 2008-12-06 13:53:22da ai dreptate dar cred ca doar a vrut sa dea tonul la o discutie,sa incite omul la o lectura de cunoastere a problemei religioase,eu asa as crede

Exact !

am postat A.Dante ( Ipocritul )...

apoi educatia, cultura, uniersul religiilor, .... a avea cunostnta si-a fi in cunostinta de cauza atunci cand exprimi o parere, explicatie, etc, etc, despre un subiect ori altul, cu-atat mai important atunci cand impartasim pareri despre esenta spiritualtatii universale ale diferitelor religii.

Cunoasterea , moralitatea si rolul lor in istoria umanitatii asa cum idologiile , doctrinele si filozofiile, sunt rezultatul a ceea ce am fost, suntem, s-avem sa devenim.

M. Eliade . ISTORIA RELIGIILOR. V-ar putea ajunta putin ( cred )

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:48

De la: mytcor, la data 2008-12-07 13:07:09
[...] apoi educatia, cultura, uniersul religiilor [...]
M. Eliade . ISTORIA RELIGIILOR. V-ar putea ajunta putin ( cred )

În ce priveºte studierea fenomenului religios, a spaþiului ºi timpului sacru, a miturilor formatoare, etc., Mircea Eliade nu poate fi pus alãturi sau comparat cu Georgiana Fefea (autorul articolului preluat de tine). Metodologic, nu vei gãsi în Eliade vreo adunare haoticã de date, evenimente decontextualizate, prezentate de parcã orice comentariu ar fi de prisos. Dacã Georgiana (sau tu) v-aþi fi apropiat cât de cât de profunzimea spiritualã, creºtinã, ortodoxã, a lui Eliade, poate v-aþi fi gândit de douã ori înainte de posta un Top 10 arbitrar al atrocitãþilor comise în numele religiei.

Am provocat ºi ateismul! Este (sau ar fi) materialismul dialectic ºi ºtiinþific mai bun? Pot face ºi eu un Top 10 (chiar mai coerent) al atrocitãþilor comise în numele ateismului. Înseamnã cã ateismul ca sistem de gândire este discreditat, datoritã crimelor comunismului? Sigur cã nu! Ateismul, naturalismul ºtiinþific sunt încã în vogã în cele mai multe universitãþi din lume (vezi Richard Dawkins).

Deci, când e vorba de atrocitãþi, de ce religia primeºte palme iar ateismul scuze? ªi, dacã visãm la o lume mai bunã, nu înþeleg de ce ar trebui sã fie una atee?

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 21:57

De la: aventura, la data 2008-12-07 13:00:36 orice scornire ,orice dogma are ca scop,pacalirea si subjigarea aproapelui tau

Dacã ai avea dreptate, atunci ºi propoziþia ta (orice scornire, orice dogmã are ca scop pãcãlirea ºi subjugarea aproapelui) este o dogmã care are ca scop pãcãlirea ºi subjugarea aproapelui. Nu poþi ataca dogmatismul aºa decât riscând sã fii tu însuþi dogmatic.

fortza1999

5 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:47

Cite bordeie , atitea obicee ! Toate religiile au prostii lor ,nemernicii lor etc. N-are nici o treaba uciderea oamenilor , cu religia insasi , ci oamenii care comit crime si orori in numele religiei . Un om credincios nu ucide NICIODATA de dragul sau in numele ei .De-a lungul istoriei s-au comis foarte multe masacre umane, si nu numai in numele religiei. Religia , de orice gen ar fi ,are ca scop inbunarea oamenilor, s i e foarte clar ca religia spune , sau te invatza sa ai un suflet curat si fara pacat , si de asemenea sa-ti iubesti aproapele . Ci care au comis masacre umane, sa fie foarte clar ca aceia n-au fost credinciosi , ci doar niste imbecili, de o prostie crunta , si sigur dereglati mintal , care trebuiau ucisi in secunda unu. Mama , daca traiam in acele vremuri , i-i muscam de git si i-i torturam incet sa simta durerea ce o simteau victimele lor . Te intepi cu un ac numa , si doare aldracu , dar torturile sau alte metode ce le foloseau ei !!!!! Sper , si ma rog lui SEFU(d-zeul meu) sa nu se mai intimple asa ceva , cit va mai fi planeta asta populata.E loc pe pamint ptr alte miliarde de oameni ! Putem trai in pace si armonie fara razboaie sau alte prostii d-astea , si chiar fara religii. Biserica astazi a devenit o afacere , insa sufletul curat v-a ramine curat !AMIN

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 00:18

Dumnezeu a fost inventat de Evrei pentru a prosti, domina si pune intreaga lume in slujba lor.

Daca biblia ar fi justa, nu ar scrie despre "anumite" neamuri si natii favorizate de acel Dumnezeu care ne cere supunere, cainta, umilinta si frica.

EXISTA doar un DUMNEZEU INVENTAT !!!!

favorita nr.1
marcel_anton

1 mesaj
Oras: Bistrita

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 10:51

Draga Madalina DAN ,

Scuza-ma , te admir pentru ca ai studiat cultura araba si te-as ruga sa detaliezi subiectul Jihadului Islamic din perspectiva unui cunoscator . Noi suntem ( nu toti ) manipulati totusii de societate si de aceea o opinie din partea unui cunoscator e binevenita .

MarcAntoniu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 12:21

Pt.umblataprinlume....!!!

Stimata doamna,LUMEA aceasta se va SFARSI.....si viata ta la fel....si daca exista RAI....IAD....dumneata vei umbla nu prin lume,ci prin VALEA UMBRELOR.....!!!!....Da sufletului tau o sansa,DUMNEZEU TE IUBESTE...!!!

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 12:54

citeste pe net "sintem aici de miliarde de ani" si "schimbarea incepe cind corpurile nu vor mai avea umbra"

lori_chisca

1 mesaj
Oras: Onesti

Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 13:31

Nu frica de Dumnezeu trebuie sa ne guverneze sufletele ci frica de chiar faptele noastre care incalca cele 10 porunci si care ne apartin prin liberul arbitru pe care-l avem odata cu intrarea in viata. Domnul l-a trimis pe IISUS atunci cand omenirea nu parea sa fi inteles rostul ei, sa fie exemplu de dragoste, curaj,si sacrificiu uman,caci el a suferit trupeste ceea ce omul nu crede ca poate. Fiecare pas ne poate fi ghidat de EL: ce ar fi facut IISUS in situatia mea, cum ar fi trecut El prin tentatiile si ratacirile noastre? Domnul este bun, ne da timp sa reparam faptele, ne da prilejul sa stam drept si sa ne vedem greselile. Ceea ce ne pedepseste e fapta noastra, se intoarce mai devreme sau mai tarziu, daca n-o constientizam si o reparam, impotriva noastra, si Domnul ne da mereu ragazul coborarii in propriul EU, dar s-o facem!
E bun postul, rugaciunea, momentul de ragaz in care ne maturam sufletele ca si casele pentru sarbatori. E de fapt celebrarea periodica a sufletului conectat la lectiile celor 10 porunci, a bunatatii si iertarii pe care ne-o oferim noua prin regretul de a fi gresit fata de alta fiinta egala cu tine. Asa putem sta drepti in fata altarului si fara teama, ci cu bucurie la intalnirea cu Dumnezeu,de care nu trebuie sa ne temem!

ioanvirgilsavu

143 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2008, ora 19:34

nu frate nu v a fi mai bine,p zi ce trece e mai rau vezi si tu dar esti optimist acum l sfirsitul lumii?salveaza te tu daca poti,dar optimismul imposibil e ceva bolnav,fi atent!vor cadea toti preotii in mana lui antihrist,fi ff atent va fi ff rau cat de curand!

aventura

18 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 00:22

mai bine preocupativa de bunastare,faceti dragoste mai des si nu mai ginditi la sfirsitul lumii,cit exista femeia si barbatul potent ,lumea se perpetueaza fara sa-i dea voie cineva

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cum poate explica HOMO RELIGIOSUS urmatoarele atrocitati comise in numele RELIGIILOR ?
Mergi la: