Info
x
Cum poate explica homo religiosus urmatoarele atrocitati comise in numele religiilor ?
|
9am_Ella 241 mesaje Membru din: 29/05/2009 Oras: Bacau |
Postat pe: 11 August 2009, ora 21:37
Draga Ioana_dark,
Se pare ca intr-un acces de furie, sau intr-o criza profunda de explicatii cerute in titlul topicului, prin afirmatiile tale: >>>>>>>> si: >>>>> ai marcat mai bine decat mine, ( vezi, subconstientul, ce scoate din mintea omului?) Sigur, fortata de evidenta, ce puteai zice .. Iti doresc ,sincer si la modul cel mai serios, sa nu fi niciodata pusa in situatia de a a avea un dialog pe teme similare topicului cu vreun copil violat de un preot. Si sa nu fi nevoita sa-l convingi pe el sau pe parintii lui ca violul a carui victima a fost cu toate consecintele traumatizante >> Referitor la >>> sau >>>>>>, incearca, totusi sa-ti faci o opinie, sa ai un punct de vedere, e dreptul tau la exprimare, foloseste-l ! E o problema a societatii noaste, in ansamblu, nu numai a catolicilor. Au murit -in diverse teatre de operatiuni- si soldati romani. Ortodocsi. Zilnic mor oameni datorita diverselor afectiuni cauzate de tutun. Catolici si ortodocsi. Doar >>>> ??????????? Am spus ca nu mai discut cu tine nimic pe teme religioase. Nu pentru a ma eschiva, ci pentru ca imi e clar ca un asemenea dialog intre noi doua ar fi . ca o cruciada : inutila si (inevitabil!) violenta (verbal). Tu nu vei putea fi niciodata impartiala sau obiectiva. Esti fiica de preot. Ai fost crescuta si educata in litera si spiritul Bibliei. Ai crescut, practic in Biserica ( la figurat sau la propriu ?!?). Prin urmare se explica atitudinea ta. Daca indoctrinarea ( sau fanatismul) din copilarie se impaca, acum la maturitate, cu activitatile neuronale, OK! Dar tatal meu NU a fost preot. Ai mei NU m-au crescut cu evanghelia in mana. Mi-au dat sansa unei liberi alegeri, conforme cu informatiile primite si procesate de / cu propriul creier. In consecinta, te rog nu mai > la ce scriu eu. Cel putin cat timp nu intelegi separarile si delimitarile clare facute de mine: - intre Dumnezeu si biserica ( ca INSTITUTIE) - intre biserica ( ca INSTITUTIE) si credinta, - intre credinta si religie, - intre biserica ( ca sens existential) si preoti, - intre conducatorii bisericii (preotii cu putere de decizie) si preotii ceilalti in general, - infractionalitatea preotilor si .. ortodoxie, etc. Numai bine!
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
Postat pe: 11 August 2009, ora 21:46
Draga Ioana_dark,
Se pare ca intr-un acces de furie, sau intr-o criza profunda de explicatii cerute in titlul topicului, prin afirmatiile tale: > si: >>>>> ai marcat mai bine decat mine, ( vezi, subconstientul, ce scoate din mintea omului?) Sigur, fortata de evidenta, ce puteai zice .. Iti doresc ,sincer si la modul cel mai serios, sa nu fi niciodata pusa in situatia de a a avea un dialog pe teme similare topicului cu vreun copil violat de un preot. Si sa nu fi nevoita sa-l convingi pe el sau pe parintii lui ca violul a carui victima a fost cu toate consecintele traumatizante >> Referitor la >> sau >>>>>>, incearca, totusi sa-ti faci o opinie, sa ai un punct de vedere, e dreptul tau la exprimare, foloseste-l ! E o problema a societatii noaste, in ansamblu, nu numai a catolicilor. Au murit -in diverse teatre de operatiuni- si soldati romani. Ortodocsi. Zilnic mor oameni datorita diverselor afectiuni cauzate de tutun. Catolici si ortodocsi. Doar >>>> ??????????? Am spus ca nu mai discut cu tine nimic pe teme religioase. Nu pentru a ma eschiva, ci pentru ca imi e clar ca un asemenea dialog intre noi doua ar fi . ca o cruciada : inutila si (inevitabil!) violenta (verbal). Tu nu vei putea fi niciodata impartiala sau obiectiva. Esti fiica de preot. Ai fost crescuta si educata in litera si spiritul Bibliei. Ai crescut, practic in Biserica ( la figurat sau la propriu ?!?). Prin urmare se explica atitudinea ta. Daca indoctrinarea ( sau fanatismul) din copilarie se impaca, acum la maturitate, cu activitatile neuronale, OK! Dar tatal meu NU a fost preot. Ai mei NU m-au crescut cu evanghelia in mana. Mi-au dat sansa unei liberi alegeri, conforme cu informatiile primite si procesate de / cu propriul creier. In consecinta, te rog nu mai > la ce scriu eu. Cel putin cat timp nu intelegi separarile si delimitarile clare facute de mine: - intre Dumnezeu si biserica ( ca INSTITUTIE) - intre biserica ( ca INSTITUTIE) si credinta, - intre credinta si religie, - intre biserica ( ca sens existential) si preoti, - intre conducatorii bisericii (preotii cu putere de decizie) si preotii ceilalti in general, - infractionalitatea preotilor si .. ortodoxie, etc. Numai bine!
Nu sunt decat doua iubiri. Iubirea de sine, sau iubirea pentru alte fiinte vii. Si indaratul iubirii de sine se afla suferinta si boala. iar indaratul iubirii pentru altii, se afla Binele. De fiecara data cand omul iubeste in afara lui, face, constient sau nu, un act de credinta.
|
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 01:07
De la: 999florin, la data 2009-08-11 14:45:46De la: Bi_anca, la data 2009-08-11 14:21:07MERSI FRUMOS,esti o draguta ca intotdeaunaDe la: alehin, la data 2009-08-11 10:19:28De la Alehin : Florinel, daca ai stii ce stiu eu, sau, macar ai asculta ce iti spun, m-ai ruga tu singur sa te zgudui ca sa te trezesti...... PT CA DORMI !!!! Tu ma auzi cand vorbesc cu tine ?? Altceva: da' tu ti-ai botezat copilul asa-i ??!! Fie si pt ca asa e traditia.....DAR L-AI BOTEZAT !!!! ASTEPT !!!!!
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 07:33
@alehin- a raspuns @bi_anca foarte bine punindu-ti cele 2 intrebari ,asa ca eu te mai intreb doar atit : de ce te mai duci la scoala ca sa-nveti ,daca te feresti de cei care au aflat adevarul ? invatatorul ,in prima instanta "detine"o prima parte din adevarul cunoasterii ; apoi fiecare profesor ,cu specialitatea sa, detine si el un pic si ti-l transmite tie,cel care cauta ; apoi dai un examen ca sa te mai urci pe'o noua treapta a cunoasterii si intilnesti oameni care prin daruirea lor te ajuta pe tine sa urci si sa tot urci in cautarea ta ! asa ca fraza aia ,citata de tine,mi se pare gratuita si negindita !
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 07:45
@bi- nu te mai chinui sa-l trezesti ! el nu doarme,ci din contra ,e foarte activ....doar ca dumnezeul ala adevarat la care se raporteaza el,este Mamona ! de aici : rautatea, invidia si ura cu care ii insulta pe toti cei care,dupa cum a recunoscut el insusi,nu impartasesc cu el credinta in acelasi dumnezeu !
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 August 2009, ora 08:03
Religia este metoda prin care se violeaza sufletele oamenilor,politica violeaza prostia si credulitatea,Eu ma multumesc sa o violez pe Lenuta
|
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 12 August 2009, ora 08:06
De la: LUGULUGU, la data 2009-08-12 08:03:12Religia este metoda prin care se violeaza sufletele oamenilor,politica violeaza prostia si credulitatea,Eu ma multumesc sa o violez pe Lenuta
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 08:08
De la: LUGULUGU, la data 2009-08-12 08:03:12Religia este metoda prin care se violeaza sufletele oamenilor,politica violeaza prostia si credulitatea,Eu ma multumesc sa o violez pe LenutaEroare mare.Prostia si credulitatea nu pot fi violate,se lasa de buna voie!
|
|
|
|
|
alehin 2584 mesaje Membru din: 25/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 13:25
De la: gabigabi, la data 2009-08-12 07:33:14@alehin- a raspuns @bi_anca foarte bine punindu-ti cele 2 intrebari ,asa ca eu te mai intreb doar atit : de ce te mai duci la scoala ca sa-nveti ,daca te feresti de cei care au aflat adevarul ? invatatorul ,in prima instanta "detine"o prima parte din adevarul cunoasterii ; apoi fiecare profesor ,cu specialitatea sa, detine si el un pic si ti-l transmite tie,cel care cauta ; apoi dai un examen ca sa te mai urci pe'o noua treapta a cunoasterii si intilnesti oameni care prin daruirea lor te ajuta pe tine sa urci si sa tot urci in cautarea ta ! asa ca fraza aia ,citata de tine,mi se pare gratuita si negindita ! De la ALEHIN: Despre care ADEVAR vorbiti voi? ...si mai ales ...fraza citata de mine ...dupa cum bine-ai observat este , citata dar n-am inteles de cine este NEGANDITA? Cine va spune voua ca voi ati ales drumul cel bun si eu sau ceilalti suntem rataciti? Dupa cum cred ca ar trebui sa va fi dat seama nu exista un singur adevar ce poate fi cunoscut /perceput in mod egal de toti oamenii pt ca cel putin (slava Domnului )din pdv intelectual nu suntem egali .De unde pana unde va erijati voi in ,,pesti sanitari,, ca sa nu folosesc cuvantul justitiari -ca poate v-ati simti maguliti .Scutiti-ma de observatiile voastre ,eu merg pe ideea ca si daca v-ar implanta cineva Biblioteca din Alexandria -stiu ca numai este ,dar de dragul ex-tot nu v-ati schimba -pentru ca SOFT-UL VOSTRU ESTE LIMITAT !!!!!.Puteti sa considerati ca este si invers eu sunt o limitata,o intunericita dar VA ROG -IGNORATI-MA SI mergeti de,, luminati,, calea altora sau pe-a voastra sa nu cumva sa cadeti in gropile pe care le sapati altora. Sunt cateva persoane pe care am sa le ignor .puteti sa ma apostrofati in continuare ,sa ma urmariti si pe alte topicuri eu va recunosc dupa balele lasate in urma si am sa va ocolesc.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 14:22
...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 14:25
De la: mytcor, la data 2009-08-12 14:22:34...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ...Bravo, ti-ai reluat controlul topicului.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 16:01
intrebarea pusa de @bi_anca era aproape filozofica,fara avea vreo legatura cu biserica : da' pe copilul care se naste il intreaba cineva de vrea sa se nasca ? e intocmai ca cea pusa de tine Alehin in legatura cu dorinta de a fi sau nu botezat ! iar eu,tot fara a avea vreo legatura cu biserica, te-am intrebat despre Cunoasterea( la modul general ,deci ) aflata de la cei care o stiu/ au ! ii ocolesti sau nu ? da' chestia cu balele lasate in urma, m-a lamurit !....stai linistita ca nu te mai "deranjeaza" nimeni ! n-ai nimic de spus !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 20:23
FLORIAN MARIN - ISUS DIN NAZARET FLORIAN MARIN - ISUS DIN NAZARET
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 August 2009, ora 20:58
De la: 9am_Ella, la data 2009-08-11 21:46:26Draga Ioana_dark, ella... este adevrărat că data trecută am fost foarte furioasă și recunosc că ți-am vorbit cam urât și pe un ton superior....motiv prentru care îmi cer scuze. mă întristează , însă toți cei care ridiculizează ortodoxia în cel mai aiurea mod și toată ura lor față de religia creștină . într-un final...asta este religia pe care s-a construit europa. noi , ca europeni datorăm creștinismului o mare parte din ceea ce suntem azi. pierzându-ne creștinismul am pierde o parte din noi...cultura europeană s-ar pierde pe ea însăși. mă întreb cu groază spre ce se va îndrepta în condițiile astea și nu-mi vine în minte niciun răspuns (de fapt...ar fii unul....fără creștinism și o criză financiară s-ar putea ușor îndrepta spre comunism, dar..asta rămâne de văzut) așa este...eu am crescut de mică în spiritul ortodoxiei. crescând , am început să-mi pun și eu fel de fel de întrebări...la un moment dat ajunsesem aproape de ateism ...m-a salvat însă cunoașterea. am găsit la timp răspunsurile la acele întrebări (de exemplu...*care este scopul lumii ăsteia ?*) și îi mulțumesc lui dumnezeu pentru asta.eu consider că oamenii astăzi se îndepărtează de creștinism pentru că nu sunt informați suficient.probabil că întrebările pe care mi le-am pus eu și le-au pus și ei de multă vreme, însă...în loc să caute răspunsul la ele s-au mulțumit doar cu întrebările în sine și au crezut că au descoperit adevărul...și...dacă acelor întrebări li s-a mai adăugat și mișcarea zeitgeist sau spirirtul postmodernismului (ambele promovând din plin ateismul) e clar că și-au pierdut aproape complet credința în dumnezeu . spuneam că pe creștinism s-a construit europa...comunismul , însă a distrus toate valorile ei tradiționale ...i-a ucis spiritul...acum....după câteva decenii de la dispariția lui , noi încă nu ne-am revenit din șoc....încercăm în continuare să ne revenim ...să ne redescoperim cultura europeană pe care am clădit-o cu greu milenii întregi , dar pe care comunismul a distrus-o în câteva zeci de ani. în tot acest context încearcă să înțelegi pericolul unor mișcări de tip zeitgeist . consider că oamenii trebuie să cerceteze foarte bine creștinismul mergând în primul rând la scrierile sfinților părinți sau la lucrările unor mari teologi (de exemplu dumitru stăniloae )...toate întrebările lor își vor afla astfel răspunsul , iar viața lor va căpăta brusc un sens. sfatul meu (nu pentru tine în mod special...pentru toți cei de pe aici...l3 , florin , alehim ...etc) este să cerceteze creștinimul foarte bine ...să se îndoiască de orice, dar să caute să afle adevărul....sunt convinsă că îl vor găsi ...la fel cum l-am găsit și eu.... și lasă preoții care nu sunt demni de harul pe care îl poartă...lasă-i în grija lui dumnezeu...fii convinsă că-și vor lua plata pe care o merită.... încearcă să vezi ortodoxia dincolo de ei ...mergi la dumitru stăniloae sau la sfinții părinți.... numai bine!!! ps:hristosesteortodox.wordpress.com/2009/01/08/parintele-dumitru-st... |
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:05
De la: mytcor, la data 2009-08-12 14:22:34...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ... da, mytcor...ăștia dacă ar putea ar arunca într-un amfiteatru toți creștinii și s-ar delecta privind cum îi mănâncă leii (le recomand filmul ..qou vadis...o să simtă o plăcere deosebită când o să-l vadă )...dar...stai linștit ...așa cum nu a dispărut creștinismul atunci (ba..din contră s-a răspândit din ce în ce mai mult pe zi ce trecea) nu va dispărea nici acum.... ps: sienkiewicz a scris cartea...premiul nobel pentru literatură (asta dacă vor șă citească și cartea...un frumos roman istoric...îl recomand )
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:10
mytcor...acum am observat ceva...ai spus *strămoșii noștri* deci...ai acceptat într-un final și tu că romanii sunt strămoșii nostri? |
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:27
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:05:09vorbesti de potopul ???De la: mytcor, la data 2009-08-12 14:22:34...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ...
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:28
Napoleon Savescu - Noi Nu Suntem Urmasii Romei Pag 257-316 Napoleon Savescu - Noi Nu Suntem Urmasii Romei Pag 257-316
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:36
De la: 999florin, la data 2009-08-12 21:27:19De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:05:09vorbesti de potopul ???De la: mytcor, la data 2009-08-12 14:22:34...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ... nu ,*potopul*...*qou vadis* |
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:40
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:36:25AM INTELES,AM CITIT SI POTOPUL SI QUO VADIS,CARE-I SMECHERIA CU ELE???De la: 999florin, la data 2009-08-12 21:27:19De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:05:09vorbesti de potopul ???De la: mytcor, la data 2009-08-12 14:22:34...va citesc postarile aproape zilnic, INCREDIBIL, va comportati exact cum se comportau urma cu cateva milenii stramosii vostri, cum prindeti pe cineva ce nu va-mpartaseste conceptia, imediat il aruncati in "groapa leilor furiosi", ...
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:42
HENRYK SIENKIEWICZ Quo vadis HENRYK SIENKIEWICZ Quo vadis
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:44
SIENKIEWICZ a fost un exaltat,un dogmatic,nu releva nimic scrierile lui,nu aduc niici un pic de lumina asupra intunericului religios,ba din contra ne stinge si ultima lumanare sau candela din casa pt.a puttea biserica sa ne fure si minta in continuare
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:51
florine...sienkiewicz a fost un scriitor foarte bun...infinit mai bun decât săvescu sau florin marin ăsta.
nu a fost istoric , dar cărțile lui sunt inspirate din realitatea istorică.... sau ...contești (în cazul de față) persecuțiile împotriva creștinilor din imperiul roman de dinainte de constantin cel mare?
|
|
Postat pe: 12 August 2009, ora 21:57
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:51:57florine...sienkiewicz a fost un scriitor foarte bun...infinit mai bun decât săvescu sau florin marin ăsta.eu nu contest nimic,dar adevarul istoric este ca crestinii pe timpul acelor persecutii erau numai o mana de oameni,la fel de dobitoci ca si azi[mai putini la numar],insa mult mai fanatici si intoleranti decat cei de azi si datorita acestui fanatism al lor a si fost introdusa religia lor ca religie primordiala in imperiul roman si apoi bizantin,a nu se uita cum s-a creat falsul isus si cum a fost introdusa de costica si leana cu ajutorul armelor si teza invierii tot asa cu ajutorul armatelor si uite asa a ajuns un biet taran anonim,sef de trib esenian marele mantuitor al neamurilor
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 12 August 2009, ora 22:12
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 20:58:34De la: 9am_Ella, la data 2009-08-11 21:46:26Draga Ioana_dark, |
|
Ic3 922 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 13 August 2009, ora 10:03
De la: gabigabi, la data 2009-08-12 07:45:43@bi- nu te mai chinui sa-l trezesti ! el nu doarme,ci din contra ,e foarte activ....doar ca dumnezeul ala adevarat la care se raporteaza el,este Mamona ! de aici : rautatea, invidia si ura cu care ii insulta pe toti cei care,dupa cum a recunoscut el insusi,nu impartasesc cu el credinta in acelasi dumnezeu ! Mamona>?
Somnul ratiunii naste monstrii.Bestii cu chipurii umane ce se hranesc cu neputinta acestei lumi ce se incapataneaza sa traiasca in ignoranta.
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 11:26
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 21:10:21 ....Ioanna, "stramosii nostri "...16% romani, restul,... ramane cum am stabilit !... ...despre daci, vorbim pe topicul Oanei !...
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 11:44
De la: ioana_dark, la data 2009-08-12 20:58:34De la: 9am_Ella, la data 2009-08-11 21:46:26Draga Ioana_dark,
|
|
Postat pe: 13 August 2009, ora 12:27
De la: 9am_Ella, la data 2009-08-13 11:44:47 |
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 13 August 2009, ora 17:10
Crimele comise in numele religiilor ? De ce ne miram este ceea ce ne dorim si avem si tap ispasitor -divinitatea . Ar trebui sa ne trezim si sa ne ridicam maine din pat si sa ne intrebam -cine este DUMNEZEU ! Ar trebui sa ne dam seama ca nu exista nimic altceva decat imaginatia bolnava a celor care au scris carti sfinte de-a lungul veacurilor crezand in ceva ce nu exista . ROMANIA TREZESTE-TE - DUMNEZEU a fost creat pentru a ne putea justifica crimele -pentru a tine prostimea in frau -trebuie sa dispara caci altfel ne facem de ras in fata generatiilor viitoare .
|
|
|
|

...m-a salvat însă cunoașterea. am găsit la timp răspunsurile la acele întrebări (de exemplu...*care este scopul lumii ăsteia ?*) și îi mulțumesc lui dumnezeu pentru asta.
)...dar...stai linștit ...așa cum nu a dispărut creștinismul atunci (ba..din contră s-a răspândit din ce în ce mai mult pe zi ce trecea) nu va dispărea nici acum....