Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
sssnooper 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 19:28
Buna
Mai bine pusa intrebarea era "CE credeti ca ar putea salva Romania" Raspunsul meu era simplu ....BOMBA ATOMICA .. E o rushine ce se intampla in tara asta.Chiar acum m-am uitat peste averile asa zisilor ministrii.Ce anume sa guverneze?Ce ? Stiu ei de problemele tarii?...Poate ca stiu,daca mai dau pe la televizor sau mai citesc si ei un ziar ?. Ca pe la tv mai arata oameni saraci,cum traiesc unii de pe o zi pe alta..lipsa locurilor de munca si cate si mai cate.Niciodata nu o sa ajunga sa ne conduca tara oameni simpli,care stiu ce inseamna greul.Omul acela simplu sigur nu o sa-di dea banii pe o campanie electorala,ca oricum nu are de unde,sigur ii va da pe o paine un kg zahar..sau mai stiu io ce.Nu ma prea pricep la politica,nu sunt omul politicii...sunt si eu un student care si-a deschis ochii si vede prin ce trece tara lui.E o rushine ! |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:41
De la: minutemaid, la data 2008-10-16 00:57:58CINE AR PUTEA SALVA ROMANIA????? Pai tocmai asta este ...Conducerea din ultimii 20 de ani a vut tot interesul ca romanii sa fie o masa de indivizi slabi la minte,usor de manipulat.Este concluzia dupa modul cum trateaza SCOALA...
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:32
Sa-mi bag p an mortiii lor ! nu mai avem voie nici la bonuri de masa! impozite la greu de paltit an general se baga bete an roate ca sa faci cva si sa fie cat mai complicat!tot ca ei sa devina mai bogati iar noi carne de sclavi!pai e mult mai naso decat pe vremea lui tov ceausescu!si de ce sa facut revolutia aia ca sa ne conduca javrele de secursti sa stapanii romaniei! bine a facut erou ala ca a refuzat steaua romaniei sau bine sa traiti an penitenciar romania unde securistii fac legea!
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:39
daca aveti chef de revolutie sa dati un bip fratilor ca vin pe bune macar pt copii mei sa traiasca si ei decent cu atostrazi strazi scoli cu profesori ok nu aurolaci! ca an italia si spania sau saturat de noi si pe bune au dreptate !
|
|
Jianul 17 mesaje Membru din: 1/11/2008 Oras: Vaslui |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:04
I-ar ii dati cu Monarhia!
Maine e Sf. Ioan si-i pacat sa spun prostii insa, au trecut 19 ani de la acele crime odioase si, noi - adica marea masa de pampalai, da Pampalai, am pus botul la tot ceea ce ne-au indrugat politicienii, adica ace-i ce ayi sunt multimilionarii Euroilor, furati din munca mea, a ta si a tuturor celor ce au trudit la construirea a ceea ce voi, ce v-ati nascut dupa 1990. Acum cand clasele sociale din Romania deja au fost impartite, cum credeti voi ca o minte luminata din randul saracilor sau a clasei de mijloc, va mai putea accede la Tronul de Sef de Stat, Senator, Parlamentar, sau chiar in fruntea institutiilor locale ale statului de la orasele si satele Romaniei? Are care-va vre-o varinata? Nu cred ca se va mai gasi pentru ca, daca v-amintiti bine, in toate Campaniile Electorale de dupa 2000, ce-i care au candidat au facut exces de pomeni si au aruncat cu euroii iar, noi, adica ,,pampalaiiÞ, flamanzi fiind, am pus ,,botulÞ, adica, am marsat. In aceste campanii din Mileniul III de alt-fel, am intrebat si eu, aºa doar ca sã mã aflu în trebã, pe niste vecini, saraci de altfel: Vecine pe cine a-i votat? La care mi-a raspuns. Cum pe cine? Pe cine a dat mai mult. Bine-bine i-am raspuns eu. Crezi ca în acesti 4 ani cat va fi Primar vei mai primi ceva de la acest individ? Mi-a raspuns foarte franc, ,,ce-i in mana nu-i minciunã". Concluzie: Asa vreþi voi sa aducem noul in viaþa noastrã a tuturor? Asa stand lucrurile, sunt, sunteþi si suntem cu toþii niºte ,,pampalãi"? A pardon cu ,,P". Dacã are careva vre-o propunere curajoasã, vã propun un Club al Pãmpãlãilor º-apoi, vedem noi ce-o ieºi. Un An Fericit si LA MULÞI ANI
Iancu Jianul
|
|
Jianul 17 mesaje Membru din: 1/11/2008 Oras: Vaslui |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:13
I-ar ii dati cu Monarhia!
Maine e Sf. Ioan si-i pacat sa spun prostii insa, au trecut 19 ani de la acele crime odioase si, noi - adica marea masa de pampalai, da Pampalai, am pus botul la tot ceea ce ne-au indrugat politicienii, adica ace-i ce azi sunt multimilionarii Euroilor, furati din munca mea, a ta si a tuturor celor ce au trudit la construirea a ceea ce voi, ce v-ati nascut dupa 1990 a-þi gasit. Acum cand clasele sociale din Romania deja au fost impartite, cum credeti voi ca o minte luminata din randul saracilor sau a clasei de mijloc, va mai putea accede la Tronul de Sef de Stat, Senator, Parlamentar, sau chiar in fruntea institutiilor locale ale statului de la orasele si satele Romaniei? Are care-va vre-o varinatã? Nu cred ca se va mai gasi pentru ca, daca v-amintiti bine, in toate Campaniile Electorale de dupa 2000, ce-i care au candidat au facut exces de pomeni si au aruncat cu euroii, berea si carnãcorii în noi, adica în ,,pampalaii, flamanzi de ne-a mers fulgii. In aceste campanii din Mileniul III de alt-fel, am intrebat si eu, aºa doar ca sã mã aflu în trebã, pe niste vecini, saraci de altfel: Vecine pe cine a-i votat? La care mi-a raspuns. Cum pe cine? Pe cine a dat mai mult. Bine-bine i-am raspuns eu. Crezi ca în acesti 4 ani cat va fi Primar vei mai primi ceva de la acest individ? Mi-a raspuns foarte franc, ,,ce-i in mana nu-i minciunã". Concluzie: Asa vreþi voi sa aducem noul in viaþa noastrã a tuturor? Asa stand lucrurile, sunt, sunteþi s-au suntem cu toþii niºte ,,pampalãi"? A pardon cu ,,P". Dacã are careva vre-o propunere mai curajoasã, eu vã propun totu-ºi un Club al Pãmpãlãilor º-apoi, vedem noi ce-o ieºi. Un An Fericit si LA MULÞI ANI
Iancu Jianul
|
|
danila07_escu 3 mesaje Membru din: 6/01/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 10:56
al trei-lea razboi mondial, care nu cred ca este departe.
|
|
banceanuvasile 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:52
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-26 11:25:55Intrebare ? Intradevar ROMANIA trebuie salvata in primul rind de proprii ei conducatori care se comporta mai rau ca fanariotii sau colonizatorii romani cu propriul popor pe care il calca in picioare cu minciuni, promisiuni si hotii cit universul de mari. |
|
|
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:36
Romania salvata..............???Romania de astazi este o tara ce trage pacatele consemnate in documentele anilor 1923-1940...Avem pacate mari si pana nu le scoatem la lumina ,panu nu vom cere iertare,pana nu vom corecta datele istorice ,nu vom avea capacitatea de a gasi drumul drept...
|
|
nostalgicu 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:04
De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-22 16:16:20 marygeo 2006,ai omis-o pe SIMONA SENZUAL! Lasa, draga, ca si Simona Sensual e tanara, si Elena Udrea e tot tanara! |
|
nostalgicu 59 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:07
Serios vorbind, singurii care mai salveaza Romania in momentul de fata sunt capsunarii; fara ei, economia romaneasca n-ar mai primi fonduri, produsele romanesti s-ar vinde mult mai prost, iar apartamentele - nici atat. Parerea mea!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:32
Nimeni anume nu poate salva Romania, nici o persoana.Numai noi poporul, invatind mereu, civilizindu-ne ,numai tzinind pasul cu educatia si civilizatia, putem produce noi urmasi cu un pas mai sus ca noi, numai asa putem salva Romania. Am 47 de ani si am terminat liceul la zi in 1981, de atunci si pina acum sau schimbat extraordinar de mult, si se vor schimba, trebuie sa punem si osul la munca romanasi daca vrem sa ajungem ceva ca natzie daca nu muncim...........nici nu mai comentez. Va multzumesc ca a-tzi citit aceste rinduri. |
|
doinita67 96 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: Calarasi |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 14:41
Pina se va gasi un om potrivit si sa fie si lasat sa faca ceva doar CORNEL
poate face ceva cornel fiind cel cu coarne
|
|
andreea_vass 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 15:28
O speranta tanara si cu adevarat inedita este ANDREEA VASS. Cred ca ea poate face ceva in aceasta directie.
|
|
necunoscut 29 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 20:28
UN PUMN IN GURA tuturor romanilor e solutia - asta ca sa se trezeasca si sa nu mai astepte sa cada minuni din cer!
EDUCATIE inseamna altceva decat e obisnuit in Romania - a invata pe de rost! Trebuie stimulat simtul OBSERVATIEI - a vedea ce se intampla, a constata, a reactiona + a fi in stare sa raspunzi la informatii, a lua atitudine, a te implica, a avea idei, pareri, a te implica in practica. Romanii , din stramosi au invatat sa copieze pe altii fara a avea personalitate iar in comunism au invatat sa li se dicteze ca sa faca si sa nu aiba pareri si sa nu se implice si acum traiesc intr-o combinatie a celor doua forme. Nu trebuie sa-ti dea Guvernul o directie; ei trebuie sa coordoneze ce se intampla. EVOLUTIE! |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:13
Sa fim salvati,de la ce?Treziti-va,puneti mana la treaba,folositi-va mintile si pentru ceva util!Vaicareala sigur nu va "salva"Romania!Chiar aveti nevoie de un TATUC?
|
|
corinaluciamartin 57 mesaje Membru din: 15/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 13:23
DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 13:56
De la: corinaluciamartin, la data 2009-01-23 13:23:30 DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!! |
|
chandramuki_md 173 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 13:59
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-25 10:47:57Fiecare dintre noi. Individ cu individ. Intai se mrege le vot si se voteaza acele persoane care n-au mai fost la putere. Apoi ar trebui concediati tot functionarii publici si reangajati prin concurs prin intermediul unor firme specializate germane. La fel in celelalte domenii bugetare. Politia sa aiba conducrea, pentru cativa ani, germana. La fel procuratura, justitia. nu credeam sa spun asta vreodata(tinand cont de faptul ca mi-ati vorbit foarte urat in alte randuri), dar eu recunosc valoarea atunci cand o vad, spre deosebire de altii. inceputul propus ar fi bun. astept sa vad si urmarea.
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 13:59
Perfect raspuns,numai DUMNEZEU care nu a lasat din brate poporul roman,in ciuda agresiunilor psihice ale poporului ales si ale propagandistilor suferintei[a se citi preotii si pastorii,imamii si brahmanii],numai EL ne mai poate salva de la disparitie ca natiune si specie umana,s-auzim numai de bine!
|
|
Fosta membra 9am.ro 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 15:26
ELODIA
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:52
exista un om dar nu mai vrea sa se sacrifice ,deoarece romanii sint tradatori,nehotariti neuniti si trisori
|
|
Atlas333 22 mesaje Membru din: 29/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 21:54
Este cineva, care intr-adevar a ascultat si a auzit ce zice imnul tarii? Eu nu sunt unul care da in piept cu caramida,ca-i roman si nu sunt nationalist demagog , dar cred ca in cazul acesta chiar se potriveste imnul acesta , nu ca cineva ar fi pus-o cu un scop , dar e un indemn bun.....
Am o Dacie din 1988, beau Ursus si alte beri romanesti, rar straine. Imi place mamaliga si ciorbele romanesti. Oare romanul are calitati si traditii numai hotia, coruptia , lucrul de mantuiala, produse si articole de proasta calitate??? Nu cred! Suntem descurcareti, inteligenti, plini de talente si atunci ma intreb cum de ne conduc niste hoti, mincinosi, demagogi analfabeti, cioflingari, oligofreni si fura si mint de ingheata apele si sunt liberi, nu sunt in puscarie si sunt aroganti s.a.m.d.. Cum permitem??? Oare nu avem inteligenta sau posibilitatea, vointa sa ne organizam si sa impingem putin balanta si spre noi, poporul. Putin mai multi bani, putin mai multe drepturi nu numai pe hartie. Nu vedem sau nu ne pasa??? Nu vrem sau nu putem face nimic. Mai exista bunul simt si respect si patriotism si nationalism de bun gust in inima romanilor??? Ne globalizam, asta e??? Mie nu imi trebuie servita asa. Oamenii nu se mai ajuta , nu mai umbla pe la vecini, nici la rude. Suntem divizati si condusi. N-avem timp nici pentru noi, nici pentru copii nostrii. Asa e in toata lumea, munca si facturi. Mai da-l in p*** mea. Telenovele, vedetisme, manele, baroni locali , banci peste banci , somaj , furt, excrocherii,crime, lipsa peste tot, nepasare, ore suplimentare, minim pe economie, invatamantul si sanatatea distruse, autostrada zero , bugetu' ii pielea p*** , "apai " (apoi) absolventi de facultati............................... da-i frate; sclavi in Italia si Spania s.a.m.d.. Ce sa mai zic. Este o tema mare si generala, nu stiu ce sa spun. E bine ca pot sa impartasesc ideile astea. Mie imi pasa. Sunt un idealist si utopist, visator irecuperabil. Azi un batran , sarac, prost imbracat, probabil boschetar, nu stiu, a trecut prin fata geamului si a intrebat daca nu am o pereche de pantofi, ca era descaltat (si nu era beat!). Am mai vazut din astea in Cluj si nu la TV, in realitate, de aproape. Asta-i siguranta sociala, aici am ajuns cu toata civilizatia noastra si tehnologia avansata??? Pai e mai bine pentru animale in jungla frate. Ceva nu-i in ordine, ori cu lumea ori cu mine ori cu ambele. Acesta-i natura omului? Abuzul? Daca cuiva ii pasa sa mai veniti cu teme mai restranse legate de viata romaneasca de azi ca acum ca citesc ce am scris mi se pare prea filosofic si general. Va doresc sanatate, intelepciune , fericire si un impuls mic care face diferenta intre gand si fapta! Numai bine fratilor romani! |
|
lyly 500 mesaje Membru din: 20/08/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 10:01
Noi, oamenii de rand, dand pilda altora de cum ar trebui sa se comporte: onesti, civilizati, profesionali la serviciu, iubitori de oameni, respectuosi, cu bun-simt, energici, inventivi, creativi. Atunci, Dumnezeu, ne va ajuta sa ducem crucea devenirii noastre pe culmea demnitatii noastre, pentru viitorime si intru ratiune si cumpatare. Ajutati-i pe potentatii de astazi sa vada greselile lor si sa-si intoarca singuri ochii catre oamenii de rand si nu ii stimulati in atitudinea lor aroganta si indiferenta, devenind la randul vostru sluga meschinariilor lor. Fiti demni, chiar daca astazi veti suferi din punct de vedere material, viitorul va fi al copiilor vostrii, un viitor luminos, fiti uniti impotriva celor ce vor doar sa-si sporeasca averile si nu fiti aliatul lor, mergeti de partea adevarului si sprijiniti-i pe cei abatuti si nevoiasi! Numai impreuna, cei cu inima deschisa, cu sufletul pur, cu spiritul luminos si condusi numai de bune intentii, vom reusi! Asa sa dea Dumnezeu! [/quote]
Ai dreptate , cantemirm. Si noi, oamenii de rand, avem un cuvant de spus cu privire la ce se intampla in Romania. Si de noi depinde viitorul tarii . Nu trebuie sa mai plecam capul in fata minciunii si a nedreptatilor . A venit timpul sa luptam pentru o viata mai buna si sa luptam pentru respectarea drepturilor omului in Romania. Prea multa saracie si prea multa suferinta exista in tara noastra. Rata somajului creste de la o zi la alta . Multi romani au ajuns sa traiasca de pe o zi pe alta si datorita acestui fapt iau calea strainatatii in cautarea unui trai mai bun. Pana si cersetorii si infractorii au ales calea strainatatii . Unii dintre ei au speriat deja Vestul civilizat si prosper. |
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:06
NUMAI POPULATIA ROMANIEI POATE SALVA ROMANIA ! SE DESTITUIE GASCA PRESEDENTIALA,GUVERNUL SE ALEG PROVIZORIU COMITETE DE SUPRAVEGHERE A PRINCIPALELOR ACTIVITATI VITALE SI DE SECURITATE ,PINA LA ALEGEREA UNUI NOU PRESEDINTE SI FORMAREA UNUI NOU GUVERN CARE VA EXCLUDE CU DESAVIRSIRE FOSTII POLITRUCI CARE AU BAGAT TARA IN DEZASTRU SE ORGANIZEAZA TOTUL FUNCTIE DE CONDITIILE INTERNE ALE ROMANIEI DE NECESITATILE TARII NU DUPA AUZITE DIN ALTE PARTI.
|
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:26
Romania poate fi salvata de poporul ei. Problema este ca nu avem spirit civic si nu ne intereseaza nimic ce tine de comunitate ne intereseaza doar ce facem noi.
Propun ca toata populatia sa se implice in viata politica si sa ii mai lasam sa faca ce vor ei. Putem bloca drumuri , face demonstrati etc. |
|
statelucia 28 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:36
Super idee ! Sa ne pese si de altii dar cine incepe?
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 11:43
Romania poate fi salvata de poporul ei cand va constientiza cel putin 70%
aceleasi nazuinte,idealuri despre ceeace vrea sa fie; un popor liber nemanipulat,dorind o democratie reala,deziderate impuse guvernantilor si conducatorului lui,obligati sa-si asimileze rolul de servitori si nu de stapani. Dumnezeu da dar nu baga in traista. |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:04
De la: d_popic, la data 2009-01-28 11:43:55Romania poate fi salvata de poporul ei cand va constientiza cel putin 70% K/E CE TE DOARE? Publicat în 27 January 2009 Categorie: Pamflezii sursa foto: hr romania - “Ce te doare omule, De-ai sunat… m-ai deranjat, ªi cafeaua am vãrsat?” - “De ce m-ar durea ceva Fizic… ca sã zic aºa? Întrebat-ai ce mã doare?! Pãi atuncea… ai rãbdare! Mã doare un vârf de cot, Cã mã zbat de nu mai pot, Sã rãzbat în þara care… Fix în fund de mine-o doare! Mã doare cã furã toþi, Cã e ºcoalã pentru hoþi, Ãl mai hoþ… clar promoveazã, ªi apoi ne guverneazã! Mã doare cã sunt judeþe, Vândute de precupeþe… Baroni, care stau în piaþã, Cu þara legatã-n aþã. Mã doare când vãd primari, Ce au burþile cam mari, De cât bagã-n gura lor, Din hrana oamenilor. Mã doare cã nepotismul, Jemanfiºul ºi cinismul, Prostia fãrã hotare, Îs la mare cãutare! Mã doare birocraþia, Faza aia cu hârtia, Ce-o alergi trei luni de zile, Pân` se face… 10 file! Urlã sufletul în mine, Încasând trei gropi benigne, ªi-o a patra chiar malignã… Plâng ca prostu` în maºinã! ªi mã doare ºi mai rãu, Cã românu-i tãntãlãu, ªi plãteºte rovignetã, Pentru crater de cometã! Rãu mã doare inima, În alimentara cea, Unde vãd preþuri umflate, Triple ca în alte state! Mã mai doare cã benzina, E prea scumpã, bat-o vina! Cã patron împuns de streche, Face preþ dupã ureche. Astea sunt, aºa… succint… Mii mai sunt, ºi nu te mint! Alo! Mai e cineva?! Te-ai dus în… durerea mea… alinfarcas.ro |
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 14:18
Romania poate fi salvata numai de romani !!! Dar, pana nu se curata comunistii din Parlament si celelalte institutii de stat nu avem cum sa facem progrese. Astia tin tara pe loc. Ne opresc dezvoltarea armonioasa a tarii, drumul catre prosperitate, modernizarea statului roman, care, candva, era granarul Europei. Pana nu constientizeaza fiecare roman ce are de facut, in Romania nu are cum sa fie bine !!!
|
|
|
|

al trei-lea razboi mondial, care nu cred ca este departe.
Nimeni anume nu poate salva Romania, nici o persoana.Numai noi poporul, invatind mereu, civilizindu-ne ,numai tzinind pasul cu educatia si civilizatia, putem produce noi urmasi cu un pas mai sus ca noi, numai asa putem salva Romania. Am 47 de ani si am terminat liceul la zi in 1981, de atunci si pina acum sau schimbat extraordinar de mult, si se vor schimba, trebuie sa punem si osul la munca romanasi daca vrem sa ajungem ceva ca natzie daca nu muncim...........nici nu mai comentez.
poate face ceva cornel fiind cel cu coarne
ELODIA