Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 7 Aprilie 2009, ora 14:53
De la: emilian_popa2003, la data 2009-04-06 20:54:24Sa nu te superi pe mine...dar sa stii k este si o mai spun ink o data (am mai postat si la un alt subiect) o intrebare tampita...Nu exista nicio persoana politica/nonpolitik.... kre sa salveze Romania, de fapt trebuie sa incerkm sa ne salvam pe noi insine k oameni ...pur si simplu toata lumea de pe Terra trebuie sa incerce sa reflecteze si sa sa-si dea seama k deja a inceput de ceva timp instaurarea Noii Ordini Mondiale(de fapt ea inceput o data cu formarea UE, NATO si al altor organizatii de 2 lei kre teoretic cik te apara de asha zishi teroristi kre nici nu exista, ai dreptul la libertate dar muncesti pentru prosperitatea lor k un sclav iar ei itzi dau in schimb o viatza de 2 lei....Yo ash zice sa incerkm sa incepem cu protestele impotriva tampeniilor in legat cu implanturile si alte dispozitive de urmarie ce se afla in pashapoarte, etc. LEGEA ESTE VOTATA si din kte stiu, a aparut in Monitorul Oficial....vor mai urma si alte chestii , nu ma indoiesc....pt k "astia" nu se lasa cu una cu doua.....Vrei sa stie toti cati bani ai pe card, ce faci in casa, knd mananci , knd te culci? pai....nu o sa mai fie mult si o sa stie shmecherii aia kre conduc totul(adik masonii) ce sa-ti fak....cum sa te dirijeze, cum sa te saraceask, cum sa te omoare mai repede....o sa devenim marionete.....sau mai rau, dak baga si implanturile.....s-ar putea sa devenim niste roboti.....deci faceti ceva oameni buni....sa nu ajungem in halul asta....la ora actuala sunte niste sclavi cu cateva drepturi dar nu vreau sa devim unul fara niciun drept la protest, etc....Apropo, dak chiar vrei un subiect de discutie interesant, nu mai pune intrebari din astea in 2 peri, k nu astea conteaza acuma.....k in legat cu criza, asta vina de la amerikni....k FMI =Bank Mondiala a SUA, kre a finantat de-a lungul anilor doar tari sarace si subdezvoltate, acestea devenind mai tarziu dator vandute din cauza datoriilor kre nu o sa se mai plateask in veci, k astia au girja sa-ti ia kt mai multzi bani si sa se imbogateask.....dak nu ma crezi, verifik....si o sa vezi k am dreptate.....asta e realitatea....ce prezinta tv-ul e o realit falsa....ce-ti spun yo acuma asta este realit adevarata.....
Din ceea ce ai exprimat reiese ca te consideri doar carne mergatoare.....
|
|
|
balabanandrei
335 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:19
Numai credinta in Dumnezeu poate salva nu numai Romania, ci toata lumea!
„Cãutaþi mai întâi împãrãþia lui Dumnezeu ºi celelalte se vor adãuga vouã!“
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 15:48
In nici un caz Vadim...bufonul.Nu i-a fost rusine sa-l linga pe Gigi dupa ce l-a facut troaca de porci !
|
emilian_popa2003
8 mesaje
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:11
sabina_prodan >>> Te rog...explica mai pe larg ce vrei sa spui....(yo am incerkt sa-mi spun parerea...fiekre face si crede ce vrea......este doar o parere....)
|
|
|
poinar_daniel
23 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 18:55
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 06:44
Cine ar putea salva Romania??????????? UN DICTATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CEAUSESCU,VLAD TEPES, sau altii asemenea lor!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:11
De la: blagaiulia, la data 2009-04-08 15:48:34In nici un caz Vadim...bufonul.Nu i-a fost rusine sa-l linga pe Gigi dupa ce l-a facut troaca de porci !  Inca nu-l cunosti pe Vadim si politica lui, nu toti il inteleg, depinde de intelectul fiecaruia, asa ca stai departe, vezi pe la bucatarie ce mai e !
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:37
Ticule,nu incerca sa indepartezi oamenii,in loc sa-i apropii si sa incerci sa-i convingi,vezi d-aia nu pot eu fi de acord cu tine,nu te pricepi,dar te bagi facand mai mult rau decat bine,incearca sa mai studiezi arta persuasiunii spre exemplu si evita sa arunci vorbe la intamplare oricui nu-ti impartaseste convingerile,te rog!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:53
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 08:37:09Ticule,nu incerca sa indepartezi oamenii,in loc sa-i apropii si sa incerci sa-i convingi,vezi d-aia nu pot eu fi de acord cu tine,nu te pricepi,dar te bagi facand mai mult rau decat bine,incearca sa mai studiezi arta persuasiunii spre exemplu si evita sa arunci vorbe la intamplare oricui nu-ti impartaseste convingerile,te rog!
Pai ia incearca tu Florine ,folosind arta persuasiunii ,sa explici din ce cauza Vadim accepta "un hot","un derbedeu" ,"un drogat" ,"un bolnav psihic","un rahat cu ochi " bun de dus intr-o camasuta de forta" ca Becalli pe listele PRM ?A mintit cand a spus asa despre Becalli sau s-a hotarat ca spre binele tarii poate accepta si astfel de personaje ?...
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 08:59
ai pus bine problema,nene vanea,actiunea de a-l pune pe gigi sa ne sustina interesele noastre in parlamentul european,este una pur politica[ca sa nu spun demagogica] si nu are decat un singur inteles[ pt.un om politic sau mai bine zis politician] are un singur argument forte si logic-atragerea de voturi,stiut fiind faptul ca p.n.g.-ul este un partid care a rupt in doua votantii p.r.m.[este singura explicatie logica]
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:07
ba mai este una,tot atit de logica : cine se aseamana,se aduna !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:15
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 08:59:54ai pus bine problema,nene vanea,actiunea de a-l pune pe gigi sa ne sustina interesele noastre in parlamentul european,este una pur politica[ca sa nu spun demagogica] si nu are decat un singur inteles[ pt.un om politic sau mai bine zis politician] are un singur argument forte si logic-atragerea de voturi,stiut fiind faptul ca p.n.g.-ul este un partid care a rupt in doua votantii p.r.m.[este singura explicatie logica]
Uitati domnu' Ticu ca politica buna este onestitatea  .Florin mi-a explicat clar ca este vorba e interes politic si demagogie in aceasta actiune a tribunului ,eu am inteles (stiam de fapt ) si nu mai am mare lucru de comentat Era si firesc ,singuri Vadim si Becalli nu mai valoreaza nimic,daca insa isi injura impreuna dusmanii (dusmanii tarii evident  )asa cum s-au injurat unul pe altul,sansele le cresc .Sigurele comentarii sunt indoielile mele legate de faptul ca "demagogia salveaza Romania" si sa-l intreb pe Florin ce va face cand interesele tribunului ii vor cere sa laude PDLul si pe Base ?Cu alte cuvinte care este limita de suportabilitate a unui adept al lui Vadim ,cand anume spune ca s-a saturat de Vadim ,de minciunile lui si de linsul unde scuipa ?Exista o astfel de limita sau deviza este "cu Vadim pe veci"?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:18
De la: gabigabi, la data 2009-04-09 09:07:39 ba mai este una,tot atit de logica : cine se aseamana,se aduna !
Pai atunci sa nu ne miram ca vor face amandoi candva lobby pentru Basescu  .Cine se aseamana,se aduna !
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 09:22
sincer,nu sunt un sustinator fervent al lui nea cornel,dar totusi este o alternativa pe care nu am incercat-o inca,de ce sa nu-i acordam omului o sansa?eu personal sunt satul de gargaragii care nu au facut nimic decat au distrus ce au construit altii si au furat pana si chilotii de pe sarma cetateanului,asa ca hai sa nu fim ipocriti sau demagogi si sa ne gandim ce ar fi daca ar fi?logic si fara pareri preconcepute sau extremism,s-auzim numai de bine!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:33
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 08:37:09Ticule,nu incerca sa indepartezi oamenii,in loc sa-i apropii si sa incerci sa-i convingi,vezi d-aia nu pot eu fi de acord cu tine,nu te pricepi,dar te bagi facand mai mult rau decat bine,incearca sa mai studiezi arta persuasiunii spre exemplu si evita sa arunci vorbe la intamplare oricui nu-ti impartaseste convingerile,te rog!  Nu, eu nu indepartez pe nimeni, de convingerile despre PRM, ca fiecare vede si sngur adevarul !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:35
De la: ticu, la data 2009-04-09 10:33:39De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 08:37:09Ticule,nu incerca sa indepartezi oamenii,in loc sa-i apropii si sa incerci sa-i convingi,vezi d-aia nu pot eu fi de acord cu tine,nu te pricepi,dar te bagi facand mai mult rau decat bine,incearca sa mai studiezi arta persuasiunii spre exemplu si evita sa arunci vorbe la intamplare oricui nu-ti impartaseste convingerile,te rog! Nu, eu nu indepartez pe nimeni, de convingerile despre PRM, ca fiecare vede si singur adevarul !  dar sa vorbeasaca de Vadim fara sa-l cunoasca !
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:48
@vanea-  dar era cit-pe- ce( cum se scrie cuvintul asta,ca m-am prostit de tot ?!) sa se uneasca ....sau ,ma rog,sa colaboreze pdl cu prm, pentru impartirea primariilor ! sau nu mai tin eu bine minte ?.....si mai e ceva : dat fiindca seamana ca fel de'a fi cei trei crai : Base,Vadim si Gigi,o buna parte din votantii celor doua partidulete,si-au recunoscut stapinul in persoana marelui B; d'aia cele doua n-au trecut de 2% !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 10:56
De la: vaneamarin, la data 2009-04-09 08:53:43De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 08:37:09Ticule,nu incerca sa indepartezi oamenii,in loc sa-i apropii si sa incerci sa-i convingi,vezi d-aia nu pot eu fi de acord cu tine,nu te pricepi,dar te bagi facand mai mult rau decat bine,incearca sa mai studiezi arta persuasiunii spre exemplu si evita sa arunci vorbe la intamplare oricui nu-ti impartaseste convingerile,te rog!
Pai ia incearca tu Florine ,folosind arta persuasiunii ,sa explici din ce cauza Vadim accepta "un hot","un derbedeu" ,"un drogat" ,"un bolnav psihic","un rahat cu ochi " bun de dus intr-o camasuta de forta" ca Becalli pe listele PRM ?A mintit cand a spus asa despre Becalli sau s-a hotarat ca spre binele tarii poate accepta si astfel de personaje ?... : sml-happy0044: Domnule Vanea, nu ai inteles, cu toate ca la OTV Vadim a explicat .Inainte de alianta cu Becali , Vadim s-a consultat cu cei din teritoriu , sau facut sedinte cu noi, membrii, si majoritatea [din tara ] a fost de acord ! In legatura cu Becali,trebuie sa recunoastem ca arestarea lui a fost o facatura , aranjata de Basescu . De ce nu sunt arestati cei trei hoti ? si rapirea , s-a vazut ca a fost un fals. ;si punerea lui Geamanu in functie mare ? PNG e pe cale de destramare, si majoritatea., vor sa vina la PRM. Vadim cauta sa ,ii atraga pe toti la PRM, eliberandu-le liderul,Becali a declarat clar ca ,va candida la EP pe liste PRM dar nu va fi membru PRM , asta e motiv sa fie eliberat .si facand o fapta buna , eliberand un nevinovat .Gandeste-te ca pana acum ,sondajul adevarat arata peste 50% la obtiuni .Asa e in politica, azi te certi cu adversarul si maine te aliezi cu el .!Si pe timpul regelui tot asa era !
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:12
@ticule,tu crezi ce vrei si-ti respect parerea dar,da-mi voie sa-ti spun ca Gigi numai nevinovat nu este ! va tot plingeti voi JUSTITIARII natiei de coruptia clasei politice sau a oamenilor de afacei; va tot plingeti ca Legea nu-i respectata ...si ? cind a respectat legea baiatul de baiat care-i Gigi ? pai el face parte Exact din rindul celor pe care voi vreti sa-i eradicati : oameni care se cred mai presus de toate; jmecheri de romania, care cred ca banul cumpara tot ! exact ! banul cumpara tot si vrem noi,astialalti ,nejustitiari ca voi, sa se termine o data cu mizeria asta ! unde nu-i LEGE ,nu-i Stat de Drept si cetateanul e la cheremul oricarui smecher ....intelegi ?!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:14
De la: gabigabi, la data 2009-04-09 10:48:23@vanea- dar era cit-pe- ce( cum se scrie cuvintul asta,ca m-am prostit de tot ?!) sa se uneasca ....sau ,ma rog,sa colaboreze pdl cu prm, pentru impartirea primariilor ! sau nu mai tin eu bine minte ?.....si mai e ceva : dat fiindca seamana ca fel de'a fi cei trei crai : Base,Vadim si Gigi,o buna parte din votantii celor doua partidulete,si-au recunoscut stapinul in persoana marelui B; d'aia cele doua n-au trecut de 2% ! : sml-indifferent0014: Gabi, sa nu vorbim pana la alegeri.
; Cum a fost cu PNLla inceput ? s-au separat in doua, PDL siPNL; certuri , jigniri pe post TV ,critici,au venit alegerile, indiferent cine a castigat a aparut alianta PNL-PDL, UDMR care ii criticau peste tot, acum au "dat mana si cu ei" ;, cat e ugerul plin cu lapte, la muls toti sunt prieteni, cand s-a golit ugerul , toti devin dusmani .Si de suferit tot saracimea sufera .! asa este si la partidele de stanga si la cele de dreapta .! Si presedintele , sau regele , ce sa le faca?are puteri limitate , se uita la ei si atat !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:30
De la: gabigabi, la data 2009-04-09 11:12:10@ticule,tu crezi ce vrei si-ti respect parerea dar,da-mi voie sa-ti spun ca Gigi numai nevinovat nu este ! va tot plingeti voi JUSTITIARII natiei de coruptia clasei politice sau a oamenilor de afacei; va tot plingeti ca Legea nu-i respectata ...si ? cind a respectat legea baiatul de baiat care-i Gigi ? pai el face parte Exact din rindul celor pe care voi vreti sa-i eradicati : oameni care se cred mai presus de toate; jmecheri de romania, care cred ca banul cumpara tot ! exact ! banul cumpara tot si vrem noi,astialalti ,nejustitiari ca voi, sa se termine o data cu mizeria asta ! unde nu-i LEGE ,nu-i Stat de Drept si cetateanul e la cheremul oricarui smecher ....intelegi ?!!  Eu nu comentez purtarile lui Becali in Romania,cei care au fost ajutati de el il vad bine , ceilalti nu, dar in legatura numai cu arestarea , omul asta e nevinovat . Intelege ca totul a fost aranjat de conducerea statului .Cum se explica ca hotii, nu sunt arestati ?de ce capul lor .excrocul Sandu Geamanu a primit functie mare in unitate secreta ? El tot a fost bun cu hotii ,dar crede-ma ca eu ,bagam cutitul in beregata lor, asta meritau cu adevarat !Si multi asa spun !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:49
ticule,e din cauza de alcoale,bre,nu are gabi vina,bea si talica mai mult sifon si vei intelege mai bine,nu te vei mai simti ametit
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 11:51
ei,hai ca sunteti draguti !
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:26
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 11:49:08ticule,e din cauza de alcoale,bre,nu are gabi vina,bea si talica mai mult sifon si vei intelege mai bine,nu te vei mai simti ametit
Ai dreptate, acum inteleg de ce se suparau toti pe mine, daca stau cu damigeana langa mine , am sa incerc cu sifon , ca altfel dau in ciroza !
Ticu
|
chandramuki_md
173 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 14:30
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 11:49:08ticule,e din cauza de alcoale,bre,nu are gabi vina,bea si talica mai mult sifon si vei intelege mai bine,nu te vei mai simti ametit
 asta de unde ai mai scos-o? va urmaream polemica si deodata hop, il faci betiv pe bietul om....de ce?
|
MAMITZA
119 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:02
De la: MAMITZA, la data 2008-10-27 11:06:41SINCER ! UN ROMAN CU PREGATIREA SI TACTUL POLITIC AL LUI ILIESCU, CU CUNOSTINTE DE MACROECONOMIE SI FINANTE CA ALE LUI ISARESCU, CU AVEREA LUI BECALI (SA-SI TINA BUZUNARELE "CUSUTE" IN FATA ISPITELOR), CU IUBIRE DE TARA CA MIHAI VITEAZUL - CA DE-ATUNCI INCOACE NU AM GASIT ALTUL IN ISTORIE -, VIZIONAR CA DINU PATRICIU, ELEGANT CA TARICEANU (DOAR ELEGANT), CUNOSCATOR A "N" LIMBI STRAINE EUROPENE CA PETRE ROMAN, CU MULT BUN SIMT SI PLACUT LA VORBA CA SI CRIN ANTONESCU, CU TENACITATEA LUI MIRCEA GEOANA (EVIDENT, RUPTA DIN CONTEXTUL PAGUBOS IN CARE O FOLOSESTE ACUM) SI, NU IN ULTIMUL RAND, "TUPEISMUL" SI "SAMANTA DE SCANDAL" ALE LUI BASESCU( SA NU NE IA CU PLICTISEALA DE ATATA BINE CE VA FI ) ! ASA IL VAD EU PE "SALVATORUL" ROMANIEI ! ACUM ! DA, SUNT UN "GEAMAN" PLIN DE IMAGINATIE, CU ASCENDENT IN VARSATOR, DECI CRED CU TARIE CA EXISTA UN ASTFEL DE OM ! DACA NU, IL CREAM, NOI ROMANII, CACI ESTSE INTERESUL NOSTRU CA ROMANIA SA NU "DISPARA" !!!
 BUNA ZIUA, TUTUROR ! IACA-TA, CELE DE MAI SUS LE SCRIAM EU IN OCTOMBRIE ANUL TRECUT ! AZI, 09 APRILIE 2009, VIN SI SCRIU : "PRINCIPELE RADU ISI ANUNTA CANDIDATURA LA PRESEDINTIA ROMANIEI "  CU EXCEPTIA ULTIMEI PARTI A MESAJULUI DE ATUNCI - CEA CU "TUPEISMUL" SI "SAMANTA DE SCANDAL" - , DE CARE CHIAR NU VOM MAI AVEA NEVOIE, CA NU NE VOM PLICTISI DACA PRINCIPELE VA FI PRESEDINTELE ROMANIEI ! VOM AVEA TREABA ! TREBUIE SA RECUPERAM TOT CE AM PIERDUT IN ACESTI ULTIMI 20 DE ANI, DAR MAI ALES PRESTIGIUL TARII SI MANDRIA DE A FI ROMANI ! SA-I AJUTE DUMNEZEU SA CASTIGE ! IAR NOUA SA NE LUMINEZE DUMNEZEU GANDURILE PENTRU A ASEZA FRUMOS STAMPILA "VOTAT" PE NUMELE DOMNIEI-SALE !
DDR
|
corinaluciamartin
57 mesaje
Oras: Timisoara
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 16:08
Noi !!! Oamenii responsabili , ziaristii , Intelectualii , toti ce-i care doresc sa traiasca intr-o Rominie adevarata , o Rominie frumoasa .
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 17:09
De la: chandramuki_md, la data 2009-04-09 14:30:00De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 11:49:08ticule,e din cauza de alcoale,bre,nu are gabi vina,bea si talica mai mult sifon si vei intelege mai bine,nu te vei mai simti ametit
asta de unde ai mai scos-o? va urmaream polemica si deodata hop, il faci betiv pe bietul om....de ce? de aia pt.ca nu se supara
|
boghyc
4 mesaje
|
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:40
Asa este,numai noi putem salva Romania,tara noastra,sa invatam sa fim romani!!! Am intalnit romani care zic ca le este rusine sa zica de unde vin,cum asa??? Am fost plecat si sunt mandru ca sunt roman,avem initiativa,suntem inteligenti,sutem creativi,ambitiosi,inventivi,frumosi,muncitori,sociabili,avem multe calitati insa problema este la noi.Sa nu mai fim carcotasi,sa lasam pe pe fiecare sa-s faca datoria,sa muncim dar in acelasi timp sa ne cerem drepturile,sa respectam legile,sa fim putin mai blanzi cu natura,sa fim mandrii ca suntem romani,atat!!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Aprilie 2009, ora 18:31
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 17:09:58De la: chandramuki_md, la data 2009-04-09 14:30:00De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-04-09 11:49:08ticule,e din cauza de alcoale,bre,nu are gabi vina,bea si talica mai mult sifon si vei intelege mai bine,nu te vei mai simti ametit
asta de unde ai mai scos-o? va urmaream polemica si deodata hop, il faci betiv pe bietul om....de ce? de aia pt.ca nu se supara : sml-happy0044: Nu ma supar, dar la toamna vin la cules de prune ! nu scapi !
Ticu
|
|
|