barna_simon
6 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 10:21
Ca sa fiu sincer, un guvern cu Tepes si Antonescu in frunte.....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:27
D-zeu este plecat in concediu pentru romani ,asa ca !nu este nimeni deocamdata poate vine dracul pana la urma ca sa stranga hotii din Romania si dupa aceea va veni si D-zeu intr-o tara curata si cu oameni cinstiti.Visez frumos Nu!.
|
ROUA_DIN_SUFLET
3 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:34
DUMNEZEU.... Da el ne da, dar nu ne baga in san. LIBERUL ARBITRU ar trebuii sa  . Nu-i asa? Dar noi...........  , ori  , sau mai corect
-
|
cameliaim
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:41
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-16 11:04:32... si mai ales reintoarcerea la volrile traditionale si la MONARHIA CONSTITUTIONALA ... .
Desi cu restul sunt total de acord, nu cred ca mornarhia este o solutie. Sa ne gandim numai la Marea Britanie, la Spania, care desi se mentine la margine, nu comenteaza nici stirile bune nici pe cele rele despre ea, este din ce in ce mai criticata, iar tarile nordice nici ele nu stau prea stralucit. Sa fim seriosi, este o institutie arhaica, in multe tari inca nu se admite divortul membrilor monarhiei, iar pana la urma cine conduce este tot partidul de la putere. Monarhia ar aduce numai niste paraziti cu salarii uriase suportate de popor.
|
|
|
igradu
8 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:45
Mos Craciun.
MIMENI SI NIMICA.
Oricum nu personajele existente in politica actuala.
Acestia sunt corupti si compromisi poate o noua clasa politica impusa din afara tarii cu oameni si principii noi corecte si clare.
|
Fosta membra 9am.ro
21 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 11:52
|
asion
19 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:02
PNL si presedintele sau, domnul CRIN ANTONESCU!
IAR PENTRU BASESCU, CRINUL LIBERAL
ESTE O FLOARE, CU PARFUM...LETAL!
Cu respect,
Adrian
|
|
|
mihaimirita
1 mesaj
Oras: Bacau
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:14
|
|
|
Gabryel06
6 mesaje
Oras: Bacau
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 12:21
Noi daca am fi uniti si nu ne-am taia creanga de sub picioare unul altuia. Cat despre clasa politica actuala nici unul din ei
|
Fosta membra 9am.ro
19 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 13:02
Ba religiosule, lasa vrajeala cu Dumnezeu. Crezi ca dumnezeu nu are alte treburi, sau crezi ca dumnezeu este asa cum il prezinta popa si altii prin biserica sau cum e in biblie....???
Dumnezeul din biblie e cam SADIC...
ROMANIA poate fi salvata de oameni competenti, prin investitii in turism si agricultura, prin exporturi si altele cum ar fi reabilitarea firmei ARO Campulung, si alte uzine falimentate cu buna stiinta de cei care au fost pe la putere.
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 13:27
 Votand PRM si pe domnul C. V. Tudor , salvam Romania !
Cu C.V.T.udor presedinte,
Tara merge ininte .!
Ticu
|
claudiu6891
2 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 14:25
Niciodata Romania nu va fi salvata de romani prin romanism.....DOAR interventie straina serioasa mai poate rezolva problemele serioase ale Romaniei...stiu ca multi dintre voi si-au amintit brusc de patriotism cand au vazut intrebarea, dar, din pacate pentru voi, nu mai traim in "epoca natiunilor".
Politia in Romania nu va functiona niciodata condusa de romani, iar educatia in Romania nu va functiona niciodata daca parintii semidocti romani vor fi lasati in continuare sa-si bage nasul in problemele scolii.
De aici trebuie plecat spre reconstructie!
Mult succes in continuare ;)
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:00
Domnu' tell,buna treaba cu agricultura, dar cine s-o mai faca ? ca pe la sate au mai ramas cativa batrani , tinerii au fugit la oras, prefera sa stea la rand in piata in loc sa dea cu sapa !Si apoi statul cu ce ajuta ? , dar ce facem cu clima ? cand e seceta si pierzi toata recolta, cand ploi grindina ,inundatii si s-a dus toata munca si fara sa fii despagubit .; asa ca ....!
domnu Ticu e adevarat ce spui ...seceta a cam afectat Romania in ultimul timp!
dar raurile tot nu au secat in tara...asa ca exista o solutie-IRIGATIA!
Canalele de irigatii /motopompe/aspersoare ....cuvinte din epoca trecuta.....nu mai exista in vocabularul curent!
Se pare ca solutia ,,munca" iese din discutie...nu are cine sa o faca...
Vom salva Romania prin,,gandire".
|
Fosta membra 9am.ro
182 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:03
De la: claudiu6891, la data 2009-04-04 14:25:39Niciodata Romania nu va fi salvata de romani prin romanism.....DOAR interventie straina serioasa mai poate rezolva problemele serioase ale Romaniei...stiu ca multi dintre voi si-au amintit brusc de patriotism cand au vazut intrebarea, dar, din pacate pentru voi, nu mai traim in "epoca natiunilor".
Politia in Romania nu va functiona niciodata condusa de romani, iar educatia in Romania nu va functiona niciodata daca parintii semidocti romani vor fi lasati in continuare sa-si bage nasul in problemele scolii.
Ticule asta m-a convins!Votez cu nea Vadim!
|
yonex84eu
90 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:43
TIMPUL.iNCET INCET TREBUIE SA DISPARA COMUNISTII ASTIA DE LA GUVERN.PROMOVATI TINERII CIT MAI MULT DAR NU-I MAI INVATATI PREA MULT VECHILE SI "DRAGELE"LEGI MAI VECHI CA NU MAI SUNT VALABILE.PTR MINE NU CRED CA O POATE SALVA NIMENI ACUM IN ACEST MOMENT.POATE UNUL CA RIINA DA CARE MI TII OMOARE PE TOTI, NU FIZIC DESIGUR,DAR MAFIE CONTRO MAFIE(SA FIM CINSTITI).AS FI DEACORD CU O A DOUA LOVITURA DE STAT DAR FACUTA DE OAMENI INTELIGENTI CARE SA STIE UNDE SUNT BUBELE STATULUI ROMIN.MAI TREBUIE TIMP.SA FURE SI EI DAR SA LE DEA SI LA ROMINI.DOMN BASESCU M-AI DEZAMAGIT TOTAL.ESTI CAM SINGUR MI SE PARE.ORICUM TREABA CU BECALI E DE RIS PE BUNE.NU AM VAZUT O MAFIE ATIT DE PROASTA IN NICI UN STAT AL LUMII.SUNTEM MAI RAU CA TARANII CARE SE DUC SA FURE O GAINA.POATE DAM SI NOI MA PUTINE CREDITE LA ROMINI CA BANCILE ASTEA CAM PREA MULTE GOLESC PUNGUTA SI DUPA AIA DE ASTA NU NE MAI DA STATUL SPORURI SI TOATE ALEA.CRED SI EU.SA VEDEM CE O SA IASA.
|
yonex84eu
90 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 15:54
De la: tell, la data 2009-04-04 15:03:46De la: claudiu6891, la data 2009-04-04 14:25:39Niciodata Romania nu va fi salvata de romani prin romanism.....DOAR interventie straina serioasa mai poate rezolva problemele serioase ale Romaniei...stiu ca multi dintre voi si-au amintit brusc de patriotism cand au vazut intrebarea, dar, din pacate pentru voi, nu mai traim in "epoca natiunilor".
Ticule asta m-a convins!Votez cu nea Vadim!
1.Eu cred ca Rominia nu are nevoie de "mercenari"ca strainii.Strainii,cred,in romia trebuie doar sa investeasca si atit nu sa si conduca.Trebuie pusi putin la taxe un pic mai mari ptr. mine ca au bani.Eu una cred ca Rominiei ii trebuie mult tare un supraveghetor al agentiilor de intrari si de iesiri din Riminia.Stiti eu as pune pe unul sa-mi spuna mie rominului IN FIECARE ZI,citi bani intra si citi ies din Rominia.asa controlam un pic totul.ne omoara astia?Nuuuuuuuuu,ne facem o si o mare comisie antimafia dar care sa functioneze bine solida si poate poate cine stie mai inceteaza astia cu patriotismul lor si cu romantismele.mai punem romini la munca pe la scorte si ii mai dam afara putin pe panaramele astia de agenti privati care fura banii oamenilor pe toate romantismele.
2.Eu una cred ca nea Vadim viseaza cam mult,e mic si nevinovat si el.Poate a citit prea mult idealistii.Hai sa fim realisti.  Cred eu.
|
mardi15
2 mesaje
Oras: Baia Mare
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 16:19
Strainii nu vin niciodata ca sa dea, ci doar ca sa ia, ca sa profite. Cine nu a vazut Zeitgeist II Addendum, sa-l vada. Nimeni nu vine sa ajute dezinteresat, ci doar ca sa-si umple buzunarele. Altfel de ce s-ar deranja? Cine mai crede ca strainii ne vor binele, sa mai citeasca, sa se mai documenteze. Nu uitati cum bunicii nostri i-au asteptat in zadar pe americani sa-i scape de sub rusi. Americanii au mintit cu nerusinare spunand ca vor veni. Ei stiau prea bine ca lumea fusese deja impartita.
E vremea sa ne trezim si sa nu mai visam cai verzi pe pereti. Singurii vinovati suntem noi, cei care ne lasam manipulati de unii sau de altii. Ar fi mai bine sa cascam ochii. Sa incepem prin a nu mai vota cu cei care ne-au dus de nas si de rapa. Sanatate si minte limpede!
|
david_laur
4 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 19:24
Sunt de acord cu tine . Si eu am aceleasi opinii si sper din tot sufletul sa fim mai multi care gindim la fel . Asta nu e de ajuns , mai trebuie sa si actionam . Lupta noastra impotriva sistemului creat de 20 de ani va fi foarte grea . Este foarte usor sa ai doar opinii si sa dezbati pe un site ce ar trebui facut s-au cine e de vina intr-o anumita problema . De vina suntem noi ca am lasat sa se ajunga asa de departe . Va fi foarte greu sa indepartam cangrena societatii romanesti dar nu imposibil . Deocamdata vorbim in grupulete , pe la colturi , pe internet dar si asta reflecta o stare de fapt si este un inceput . De la putin se poate face mult . Cred ca ar trebui sa ne organizam deocamdata tot pe internet , noi cei care am putea sa redevenim o putere cu binecuvintarea Lui Dumnezeu apoi cind suntem destui de multi sa actionam pasnic si chibzuit in diferite puncte din tara . Asa cred ca ar putea fi inceputul unei noi schimbari . Cine este de acord sa ridice 2 degete .
|
palmaciuc
10 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 19:48
Singura moda;itate de a salva Romania este alegerea in fruntea tarii a unui roman care sa fie in masura a cuagula intreaga suflare romaneasaca-inclusivv din diaspora dezbinata permanent de sistemul politienesc ce dainue la noi de peste 75 de ani-,om educat si cu sistem de valori traditionae si cu blazon, respectiv printul RADU DUDA, care trebuiie sa primeasca aceasta sarcina pe care cu siguranta o va putea duce la indeplinire.Se pare ca este consensul asumat,dar nedeclarat, sens in care cred ca un formator de opinie credibil,ar putea mijloci intre fruntasi politici credibili ca Iliescu,Antonescu si Marco Bella, ca sa declare sustinerea candidaturii printului la functia de presedinte.Un asemenea formator de opinie, credibil pentru majoritatea romanilor, ar fi doamna VRANCEANU-FIREA,ziarista.c. palmaciu -iasi
|
palmaciuc
10 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 19:48
Singura moda;itate de a salva Romania este alegerea in fruntea tarii a unui roman care sa fie in masura a cuagula intreaga suflare romaneasaca-inclusivv din diaspora dezbinata permanent de sistemul politienesc ce dainue la noi de peste 75 de ani-,om educat si cu sistem de valori traditionae si cu blazon, respectiv printul RADU DUDA, care trebuiie sa primeasca aceasta sarcina pe care cu siguranta o va putea duce la indeplinire.Se pare ca este consensul asumat,dar nedeclarat, sens in care cred ca un formator de opinie credibil,ar putea mijloci intre fruntasi politici credibili ca Iliescu,Antonescu si Marco Bella, ca sa declare sustinerea candidaturii printului la functia de presedinte.Un asemenea formator de opinie, credibil pentru majoritatea romanilor, ar fi doamna VRANCEANU-FIREA,ziarista.c. palmaciu -iasi
|
ionita_eugen33
1 mesaj
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 20:26
Este prea tarziu sa se mai salveze Romania.
Nimeni din cei aflati in fruntea tarii nu cauta o solutie viabila ,asa ca ei incearca cu disperare sa-si salveze propriile afaceri si interese. SI CHIAR REUSESC .Clasele sociale s-au diferentiat asa ca cine mai are interesul sa o duca bnine SARACII. Ca sa se devieze atentia romanilor de la cazul POPOVICIU se scoate in fata (te strici de ras)cazul BECALI. Istoria se repeta dar in cazul Romaniei NUUUU. UN singur partid ar mai putea salva Romania unul cu o politica comunista care sa aiba in doctrina egalitatea dintre oameni .ESTE PREA TARZIU SA APARA ASA CEVA IN ROMANIA DECI PAREREA MEA ,, PREA TARZIU SA SE MAI SALVEZE ROMANIA"
|
afrim
9 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:56
-sa declaram razboi Germaniei si sa ne cucereasca
CAFRIM
|
afrim
9 mesaje
Oras: Tg Jiu
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 22:59
-si..totusi PETRE ROMAN, a vrut sa faca ceva din Romania da a fost ilaturat,daca ar candida eu il votez,si MIRON COZMA premier
CAFRIM
|
emilian_popa2003
8 mesaje
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 23:57
Stai k nu inteleg....sa salvam Romania de la ce? De criza te pomenesti.....asha ceva nu exista ....mai bine sa o salvam de implanturiel cu cipuri pe kre vor astia sa ni le bage....k deja au inceput sa le bage in pasapoarte, mama lor.....si legea e in Monitorul Oficial....nu pot sa inteleg cum de nicun destept din politik nu a trimis o sesizare /ceva la Curtea Drepturilor Omului.....k practic se incalk libertatea fiekaruia dintre noi....Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie mai tarziu.....in caz k nimeni nu o sa protesteze la chestia asta....
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 16:21
un organism cuprins de metastaza nu mai poate fi salvat....poate doar sa fie ajutat sa treaca-n nefiinta mai usor....ceea ce ni se si intimpla !
|
petricaromosan
16 mesaje
Oras: Alba-Iulia
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 16:57
o conducere straina , dar cu ajutorul romanilor de rand
|
ghpirv
5 mesaje
Oras: Arad
|
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 19:02
cine poate salva romania? sau europa ? sau lumea?
de ce anume sa fie salvata?
un bolnav care se automutileaza trebuie obligatoriu internat si supravegheat permanent
ce faci cand intalnesti un bolnav(psihopat sau sociopat sau...........) care mutileaza tot ce intalneste in cale?
nu va mai lasati prostiti de veun canal de media(cica se discuta sa se restrictioneze netu; probabil pt ca nu pot contrala 100% informatia), cei ce ne conduc si pe care noi ii platim sa ne asigure siguranta, stabilitate, serv medicale, etc n-au nici o treaba cu noi, ei servesc altor interese care din pacate cu sigoranta sunt meschine
omule ! ! ! ESTI PE CONT PROPRIU - indiferent de natia ta si ce conducatori ai
20 de miliarde au fost distribuite bancilor ca sa ajute economia romaneasca, banci care nimeni nu se intreba cum au reusit sa "piarda" capitalurile proprii in neant sau poate nu le-or fi avand niciodata? sau pote si-au dus acasa capitalurile(cate banci sunt romanesti si au macar un minuscul interes sa ne mearga bine?- de parca tie iti plateste vecinu de palier cheltuielile la casa)
DESTEAPTA-TE ROMANE - ce dracu vrei s-o iei iar de la lampa cu petrol?
|
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 09:49
VADIM
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 17:54
Ticu
|
emilian_popa2003
8 mesaje
|
Postat pe: 6 Aprilie 2009, ora 20:54
Sa nu te superi pe mine...dar sa stii k este si o mai spun ink o data (am mai postat si la un alt subiect) o intrebare tampita...Nu exista nicio persoana politica/nonpolitik.... kre sa salveze Romania, de fapt trebuie sa incerkm sa ne salvam pe noi insine k oameni ...pur si simplu toata lumea de pe Terra trebuie sa incerce sa reflecteze si sa sa-si dea seama k deja a inceput de ceva timp instaurarea Noii Ordini Mondiale(de fapt ea inceput o data cu formarea UE, NATO si al altor organizatii de 2 lei kre teoretic cik te apara de asha zishi teroristi kre nici nu exista, ai dreptul la libertate dar muncesti pentru prosperitatea lor k un sclav iar ei itzi dau in schimb o viatza de 2 lei....Yo ash zice sa incerkm sa incepem cu protestele impotriva tampeniilor in legat cu implanturile si alte dispozitive de urmarie ce se afla in pashapoarte, etc. LEGEA ESTE VOTATA si din kte stiu, a aparut in Monitorul Oficial....vor mai urma si alte chestii , nu ma indoiesc....pt k "astia" nu se lasa cu una cu doua.....Vrei sa stie toti cati bani ai pe card, ce faci in casa, knd mananci , knd te culci? pai....nu o sa mai fie mult si o sa stie shmecherii aia kre conduc totul(adik masonii) ce sa-ti fak....cum sa te dirijeze, cum sa te saraceask, cum sa te omoare mai repede....o sa devenim marionete.....sau mai rau, dak baga si implanturile.....s-ar putea sa devenim niste roboti.....deci faceti ceva oameni buni....sa nu ajungem in halul asta....la ora actuala sunte niste sclavi cu cateva drepturi dar nu vreau sa devim unul fara niciun drept la protest, etc....Apropo, dak chiar vrei un subiect de discutie interesant, nu mai pune intrebari din astea in 2 peri, k nu astea conteaza acuma.....k in legat cu criza, asta vina de la amerikni....k FMI =Bank Mondiala a SUA, kre a finantat de-a lungul anilor doar tari sarace si subdezvoltate, acestea devenind mai tarziu dator vandute din cauza datoriilor kre nu o sa se mai plateask in veci, k astia au girja sa-ti ia kt mai multzi bani si sa se imbogateask.....dak nu ma crezi, verifik....si o sa vezi k am dreptate.....asta e realitatea....ce prezinta tv-ul e o realit falsa....ce-ti spun yo acuma asta este realit adevarata.....
|
|
|