alexandru_revnic
115 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:40
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-28 17:04:53MONARHIA CONSTITUTIONALA !
|
|
|
floatunu
47 mesaje
Oras: Piatra Neamt
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:00
NOI toti putem salva Romania daca ne unim, renuntand la orgolii, diferente legate de etnie, rasa, religie etc. De altfel asa va fi salvata si lumea, dar... probabil oamenii trebuie sa ajunga foarte jos si foarte rau sa-si dea seama de niste "treburi". Si nimeni nu va veni sa o salveze in locul nostru... un singur om e imposibil sa faca asta...
Si daca nu-ti dai seama ca trebuie sa ai grija de casa ta, de familia ta, de tara ta, de lumea in care traiesti, atunci primesti ce meriti... impersonal vorbind...
Cele bune tuturor!
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 18:53
Toti Romanii ce isi vor respecta propriul cuvant
Aceia care se vor duce la munca pentru CA SA MUNCEASCA, aceia care vor face ori si ce lucrare ''ca la carte'' (!), cei care vor face cu placere tot ceea ce vor face, si ii vor ajuta inca si pe altii cand acestia au nevoie, toti aceeia care se vor avea ca fratii - NOI ROMANII PUTEM SALVA Romania.
Nimeni altcineva!
Modificare:
Ah, BUN !!!  vad ca suntem de aceeasi parere
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 18:57
De la: floatunu, la data 2009-05-06 16:00:54NOI toti putem salva Romania daca ne unim, renuntand la orgolii, diferente legate de etnie, rasa, religie etc. De altfel asa va fi salvata si lumea, dar... probabil oamenii trebuie sa ajunga foarte jos si foarte rau sa-si dea seama de niste "treburi". Si nimeni nu va veni sa o salveze in locul nostru... un singur om e imposibil sa faca asta...
Si daca nu-ti dai seama ca trebuie sa ai grija de casa ta, de familia ta, de tara ta, de lumea in care traiesti, atunci primesti ce meriti... impersonal vorbind...
Cele bune tuturor!
|
|
|
floatunu
47 mesaje
Oras: Piatra Neamt
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:07
De la: i_eirene, la data 2009-05-06 18:53:49Toti Romanii ce isi vor respecta propriul cuvant
Aceia care se vor duce la munca pentru CA SA MUNCEASCA, aceia care vor face ori si ce lucrare ''ca la carte'' (!), cei care vor face cu placere tot ceea ce vor face, si ii vor ajuta inca si pe altii cand acestia au nevoie, toti aceeia care se vor avea ca fratii - NOI ROMANII PUTEM SALVA Romania.
O singura mentiune: romani sunt si guvernantii, si cei din justitie, si patronii - deci... multe puncte cu subinteles...
Lumea trebuie sa inteleaga ca oamenii sunt diferiti, nu sunt mai buni sau mai rai, asa ne-a facut natura sau societatea... daca ar trage toti "caruta" in aceeasi directie, cu drag si spor, probabil lucrurile s-ar schimba. Ce-ar fi daca lumea ar intelege treaba asta?!...
Ce daca traim in Romania... daca nu acceptam ca tara asta a ajuns unde a ajuns din cauza ignorantei, a nestiintei, a inculturii, a lipsei de atitudine a celor care o locuiesc, daca nu intelegem ca doar noi o putem schimba de acolo de unde suntem, daca nu gasim solutii la problemele noastre, daca nu ne ajutam intre noi chiar unde locuim sau unde (inca) lucram, pai cum vrem sa se schimbe ceva?!? Ca sa poti ajuta pe altii, trebuie sa te ajuti mai intai pe tine... daca fiecare sta si se lamenteaza ca nu se poate, in mod sigur are dreptate... nu se poate - pentru el. In schimb eu am vazut multi pentru care acel "nu se poate" s-a transformat in "eu pot"... dar lumea este inca indoctrinata de o viziune inchisa, opaca, lipsita de invatatura si educatie... carentele unui sistem care a intrat deja in criza...
Lumea trebuie sa inteleaga ca a fi roman, evreu, american nu mai conteaza. Traiesti unde traiesti si faci ce e mai bun din ce ai. Daca vrei sa ai mai mult, cauti mijloace, posibilitati, gandesti, cauti solutii... Cateva dintre lucrurile de care ai nevoie ca sa-ti schimbi viata sunt: educatia, autoeducatia, vointa neclintita, increderea in fortele proprii, demnitate, perseverenta, dorinta de a te perfectiona, efortul sustinut - fara de care nimic nu se poate face. Nu ma indoiesc ca vor fi multi care nu cred in ce am spus... nu-i nimic, in mod sigur daca vor fi 3-4 oameni care inteleg ce spun, mie imi este de ajuns, inseamna ca nu am pierdut timpul de pomana...
|
super_green_frog
1358 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 23:10
Generatiile urmatoare, dupa ce dispar plosnitele "formate" la "ilustra" scoala Stefan Gheorghiu (tertipuri, manipulare, diversiune, limbaj de lemn, mizerie umana etc).
All Things Grow With Love
|
alexandru_revnic
115 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 10:51
De la: lbtc, la data 2008-10-16 12:36:46Dzeu
|
|
|
9am044905
125 mesaje
Oras: Ploiesti
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 13:06
noi, romanii, daca ne mai facem bine
|
|
|
9am041849
3 mesaje
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:20
|
stefandumitrescu
4 mesaje
Oras: Tulcea
|
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 19:00
DA, ROMANIA CREDEM CA AR PUTEA FI SALVATA !
IN NICI UN CAZ DE ACTUALELE PARTIDE POLITICE, CARE NU MAI AU NIMIC DE SPUS. SE VEDE CA TIMP DE 20 DE ANI AU FOST INCAPABILE SA GANDEASCA, SA PROPUNA O SOLITIE, MACAR, CARE SA REZOLVE O PROBLEMA REALA. PARTIDELE POLTICE CARE AU FOST PANA ACUM LA PUTERE, SUNT IN REALITATE UN PERICOL PENTRU ACEASTA TARA, PENTRU NOI, TOTI ! IN NICI UN CAZ NU PUTEM ASTEPTA CEVA BUN DE LA ELE !
SUNBLIENM ! LA ORA ACTUALA SITUATIA ROMANEIEI SI A POPORULUI ROMAN ESTE ATAT DE GRAVA INCAT PROBLEMA NUMARUL 1 A ROMANEI ESTE SALVAREA EI SI A POPORULUI ROMAN !
LA ORA ACTUALA DEMOCRATIILE OCCIDENTALE SUNT, CA SI ROMANIA, INTR-O CRIZA PROFUNDA, INTR-O FUNDATURA ISTORICA. LA ORA ACTUALA NU EXISTA O SOLUTIE EFICIENTA CARE SA SCOATA ECONOMIILE SI SOCIETATILE OCCIDENTALE DIN CRIZA !
SINGURA SOLUTI E REALISTA PRIVIND SALVARA ROMANEI O PRPUNE BIROUL DE VIITOROLOGIE DE LA BUCURESTI, IN CARTEA CARE APARE IN CURAND LA EDITURA ANAMROL DIN BUCURESTI, SI CARE ESTE PROGRAMUL PARTIDULUI SALVARII SI EVOLUTIEI ROMANEI, INFIINTAT DE CURAND.
VA RUGAM SA URMARITI ACEASTA CARTE CARE VA APARE IN CURAND LA LIBRARIA MIHAI EMINSECU DIN BUCURESTI !
ACEST PARTID CARE S-A INFIINTAT NU CU MULT TIMP IN URMA IN TARA SI-A PROPUS TOCMAI ACEST LUCU -SALVAREA ROMANEI. TEZA ESENTIALA A PROGRAMULUI ESTE CA ROMANIA SE POATE SALVA NUMAI PRINTR-O INCORDARE MAXIMA, RPIN UNITATE, DISCIPLINA, PRIN DEZVOLATARE SI EVOLUTIE MAXIMALA.
ROMANIA NU POATE FI SALVATA DE ACTUALELE PARTIDE, CARE, FIIND UN PERICOL PENTRU TARA, TREBUIE SA PARASEASCA SCENA ISTORIEI, NEFIIND CAPABILE SA AJUTE CU NIMIC SOCIETATEA ROMENEASCA, DECAT CU URA SI INVRAJBIRE,.
IATA CE TREBUEI SA STIE ROMANII !
ASTEPTAM OAMENI CARE VOR SA AJUTE PARTIDUL EVOLUTIEI ROMANIEI, PER ! URMARITI COMUNICATELE BIROULUI DE VIITOROLOGIE CARE VOR APAREA IN PRESA !
PROF STEFAN DUMITRESCU
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:39
De la: pasadro, la data 2008-10-25 17:21:30Locuitorii EI , adica noi toti :
Fiecare dintre noi trebuie sa realizam ca in democratie avem dreptul de respecta regulile si obligatia de a le schimba atunci cand acestea nu mai corespund .Daca nu devenim cat mai repede responsabili pentru faptele noastre in curand Romania va ramane doar o tara frumoasa si probabil nelocuita .
Dana P
Ce-ti doresc eu tie ,dulce Romanie,
Tara mea de glorii,tara mea de dor?
Bratele nervoase ,arme de tarie,
La trecutu-ti mare ,mare viitor!
Fiarba vinu-n cupe,spumege pocalul,
Daca fiii-ti mandrii aste le nutresc;
Caci ramane stanca ,desi moare valul ,
Dulce Romanie,asta ti-o doresc.
Vis de razbunare negru ca mormantul
Spada ta de sange dusman fumegand,
Si deasupra idrei fluture ca vantul
Visul tau de glorii falnic triumfand,
Spuna lumii large steaguri tricoloare,
Spuna ce-i poporul mare,romanesc,
Cand s-aprinde sacru candida-i valvoare,
Ingerul iubirii,ingerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surazand,
Ce pe Marte-n glorii sa-l orbeasca -l face,
Cand cu lampa-i zboara lumea luminand,
El pe pe sanu-ti vergin inca sa coboara,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu il strange-n brate,tu ii fa altare,
Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie,
Tanara mireasa,mama cu amor!
Fiii tai traiasca numai in fratie,
Ca a noptii stele,ca a zilei zori,
Viata in vecie,glorii bucurie,
Arme cu tarie,suflet romanesc,
Vis de vitejie,fala si mandrie,
Dulce Romanie,asta ti-o doresc!
|
Fosta membra 9am.ro
810 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:43
De la: stefandumitrescu, la data 2009-05-08 19:00:12
IN NICI UN CAZ DE ACTUALELE PARTIDE POLITICE, CARE NU MAI AU NIMIC DE SPUS. SE VEDE CA TIMP DE 20 DE ANI AU FOST INCAPABILE SA GANDEASCA, SA PROPUNA O SOLITIE, MACAR, CARE SA REZOLVE O PROBLEMA REALA. PARTIDELE POLTICE CARE AU FOST PANA ACUM LA PUTERE, SUNT IN REALITATE UN PERICOL PENTRU ACEASTA TARA, PENTRU NOI, TOTI ! IN NICI UN CAZ NU PUTEM ASTEPTA CEVA BUN DE LA ELE !
SUNBLIENM ! LA ORA ACTUALA SITUATIA ROMANEIEI SI A POPORULUI ROMAN ESTE ATAT DE GRAVA INCAT PROBLEMA NUMARUL 1 A ROMANEI ESTE SALVAREA EI SI A POPORULUI ROMAN !
LA ORA ACTUALA DEMOCRATIILE OCCIDENTALE SUNT, CA SI ROMANIA, INTR-O CRIZA PROFUNDA, INTR-O FUNDATURA ISTORICA. LA ORA ACTUALA NU EXISTA O SOLUTIE EFICIENTA CARE SA SCOATA ECONOMIILE SI SOCIETATILE OCCIDENTALE DIN CRIZA !
SINGURA SOLUTI E REALISTA PRIVIND SALVARA ROMANEI O PRPUNE BIROUL DE VIITOROLOGIE DE LA BUCURESTI, IN CARTEA CARE APARE IN CURAND LA EDITURA ANAMROL DIN BUCURESTI, SI CARE ESTE PROGRAMUL PARTIDULUI SALVARII SI EVOLUTIEI ROMANEI, INFIINTAT DE CURAND.
VA RUGAM SA URMARITI ACEASTA CARTE CARE VA APARE IN CURAND LA LIBRARIA MIHAI EMINSECU DIN BUCURESTI !
ACEST PARTID CARE S-A INFIINTAT NU CU MULT TIMP IN URMA IN TARA SI-A PROPUS TOCMAI ACEST LUCU -SALVAREA ROMANEI. TEZA ESENTIALA A PROGRAMULUI ESTE CA ROMANIA SE POATE SALVA NUMAI PRINTR-O INCORDARE MAXIMA, RPIN UNITATE, DISCIPLINA, PRIN DEZVOLATARE SI EVOLUTIE MAXIMALA.
ROMANIA NU POATE FI SALVATA DE ACTUALELE PARTIDE, CARE, FIIND UN PERICOL PENTRU TARA, TREBUIE SA PARASEASCA SCENA ISTORIEI, NEFIIND CAPABILE SA AJUTE CU NIMIC SOCIETATEA ROMENEASCA, DECAT CU URA SI INVRAJBIRE,.
ASTEPTAM OAMENI CARE VOR SA AJUTE PARTIDUL EVOLUTIEI ROMANIEI, PER ! URMARITI COMUNICATELE BIROULUI DE VIITOROLOGIE CARE VOR APAREA IN PRESA !
PROF STEFAN DUMITRESCU
Dulce Romanie,asta ti-o doresc
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 15:15
De la: AMETYST, la data 2009-05-09 13:43:32De la: stefandumitrescu, la data 2009-05-08 19:00:12
PROF STEFAN DUMITRESCU
Dulce Romanie,asta ti-o doresc
 Domnita Ametyst , apreciez mult patriotismul lu' matale, dar totusi nu ne spui si noua cine salveaza Romania ?Eu zic ca Vadim si PRM. !
Ticu
|
emilian_popa2003
8 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:19
Ce oameni...ce caractere...dar voi nu ganditzi deloc mah....ce sa mai salvez frate....k ce-mi prezinta tv-ul nu este realitatea aia adev....suntem condusi de masoni...si ei decid ce, cine, cum, cat si unde.....asha k nu va mai facetzi sperante in nustiu ce partid politic sau persoana din vreun partid sau nu....iekre e pe cont propriu ...dak la ora actuala oamenii de rand(pt k noi astia kre municm k sclavii suntem cosid asha) in loc sa se uneask si sa ajunga LA UN INTERES COMUN, aleg sa iasa in evidenta prin mai stiu yo ce idei extra geniale kre le au ...k fiekre urmareste sa aiba mai multi bani dekt vecinul de peste gard....oamenii sunt atat de nesimtiti si totul numa pt ei in ziua de astazi inkt nu pot sa mai am incredere in "aproapele meu"....asha nu merge treaba........in acest mod s-au nascut partidele...si APROPO...am urmarit o emisune de pe B1 TV a lui Oreste....invitatii sau au fost urmatorii: UN MASON (ERA DE FAPT REPREZ MASONILOR DIN ROMANIA) SI UN ANALIST DE LA UN ZIAR CE NU CONTEAZA... am urmarit toata emisunea si tot asteptam sa scoata ceva din gura masonu' ...ceva interesant si kre are importanta.....DAR....toata emisunea a vrajit....si a ocolit k un un veritabil shmecher intrebarile k sa zic mai intzepatoare ale analistului.....n-a spus decat k ritualurile lor sunt secrete , k cine vrea sa vada cum e sa mearga si sa testeze pe pielea lui....k ei sunt foarte pasnici si au intentii bune ....si atat.....toata emisunea a vrajit asha....e clar k in spatele lui e ceva ultrasecret si nimeni nu treb sa stie.....pun pariu k aia acolo decid soarta lumii asha k ....pana la urma....fiekre pe cont propriu....
|
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 16:38
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 19:57
Ticu
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 20:27
Domnul Vadim?  De cand a ajuns mascariciul domn?
|
9am041849
3 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 20:31
Daca ne trezim...noi! Daca nu...
|
Fosta membra 9am.ro
3 mesaje
|
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 22:41
 EU POT SALVA ROMANIA
|
lorduljohn
499 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 00:48
De la: manuelle_manuelle2008, la data 2009-05-09 22:41:45 EU POT SALVA ROMANIA
Poate cu o bomba nucleara !
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 01:37
Nu va grabiti prea tare cu nucleara, ca era unul care spunea sigur ca vom servi si noi vreo 2. Istrate parca. Nici nu am putut sa postez pe blogul lui. E dictator rau. Daca nu va fi foarte rau ptr noi nu ai ce posta la el in blog. De, proprietatea. Vroiam sa le tai macaroana cu cutremurul si nu m-a lasat. Doar daca tremuram de frica aveam voie la el in gradina. Mie mi se face frica doar cind tipa femeile prin jurul meu, vis-a-vis de ceva dramatic. E clar ca vor ceva....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 11:41
De la: manuelle_manuelle2008, la data 2009-05-09 22:41:45 EU POT SALVA ROMANIA
 Sa te vedem la treaba , ce mai astepti ?  Hai salveaza -ne!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
130 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:02
Repet... Numai domnul VADIM poate
Sa ne rugam sa nu fie fraudate alegerile ca de fiecare data....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:02
De la: blagaiulia, la data 2009-05-09 20:27:15Domnul Vadim? De cand a ajuns mascariciul domn?
 Da,domn este, si viitor presedinte.,dusmanul leprelor si mafiotilor !
Noi Vadime te iubim,
Te iubim cu totii,
Ca sa moara de necaz,
Lenesii si hotii.
Ticu
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 15:53
Sabina, nu ti se pare interesant ca numai Vadim a fost "fraudat" la alegeri?
Nu este vb de nici o frauda! El nu vrea sa accepte ca nu este dorit...face un circ fara bani!
Cand se va alege cel mai mare circar din tara ma duc si eu sa-l aleg...pe Vadim!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:34
De la: blagaiulia, la data 2009-05-10 15:53:53Sabina, nu ti se pare interesant ca numai Vadim a fost "fraudat" la alegeri?
Nu este vb de nici o frauda! El nu vrea sa accepte ca nu este dorit...face un circ fara bani!
Cand se va alege cel mai mare circar din tara ma duc si eu sa-l aleg...pe Vadim! :
sml-confused0006:  Da, Vadim a fost fraudat in cel mai ordinar mod,pe motivul ca el e singurul care spune, arata si condamna mafia, excrocheria, hotia din Romania . Ii spune in fata hotului, ca e hot, excrocului ca e excroc, mafiotului ca e mafiot . si asta pe multi ii deranjeaza ! ; domnita, condamni un om fara sa spui cine e mai bun in locul lui !
Ticu
|
9am001880
85 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 09:41
De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-16 11:04:32Nimeni din afara . Doar romanii pot salva Romania ! Cum ? Prin munca , onestitate , simt civic , cultura , invatatura , profesionalism si mai ales reintoarcerea la volrile traditionale si la MONARHIA CONSTITUTIONALA , singura forma de guvernamant echidistanta politic si validata istoric . Romanii trebuie sa redevina romani ! Trebuie deasemeni detronati falsii idoli care sugruma viata spirituala : fotbalisti , manelisti , excroci , cantareti , dizeuze , tubagii , saltimbaci , actori si altii ca ei . Trebuiesc reintronate adevaratele valori : oamenii de cultura veritabila , scriitorii , oamenii de stiinta , filozofii , inventatorii , oamenii de afaceri onesti , adevaratii patrioti . Numai si numai asa poate fi salvata Romania .
|
july
563 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 14:59
Ticu, fara suparare...Vadim spune adevarul? Tu ai vazut de cate ori a jignit oamenii? Cum l-a "numit" si pe Becali...iti mai amintesti? Iar acum il "linge"Din cauza aceasta nu il suport!
Cine altcineva ar putea salva tara? Crede-ma ca nu stiu!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:16
De la: blagaiulia, la data 2009-05-11 14:59:10Ticu, fara suparare...Vadim spune adevarul? Tu ai vazut de cate ori a jignit oamenii? Cum l-a "numit" si pe Becali...iti mai amintesti? Iar acum il "linge"Din cauza aceasta nu il suport!
Cine altcineva ar putea salva tara? Crede-ma ca nu stiu!
 Domnita, asta nu-i un motiv sa-l judecam ca inainte erau dusmani, si azi prieteni.cu Jiji! nici eu nu pot sa fiu de acord ca vrea sa-l numeasca primministru pe Jiji, ar fi absurd, dar important e cum vede si lupta impotriva mafiei hotiei , si necinstei la noi, e mai apropiat de sufletul , de necazurile romanului . ceea ce la altii nu am vazut .
Ticu
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 15:22
da' chiar ! cum credeti voi ca se poate stirpi coruptia din tara asta ? practic,cum ? un organism cu multiple metastaze se mai poate face bine, ia zi ? !?
|
|
|