Info
x
cine credeti ca ar putea salva romania?
|
Sandel 271 mesaje Membru din: 14/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:34
Eu sunt de parere ca Mugur Isarescu ar putea salva Romania, dar cu conditita sa fie independent dpdv politic
Regret ca traiesc in Romania
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:03
De la: 9am005350, la data 2009-03-17 14:26:08Judecand dupa gravitatea situatie in care ne aflam lucrurile pot fi indreptate numai de o mana de fier. Fie ea monarhica sau nu. Cativa ani de dictatura sau lege martiala sunt astazi singurele optiuni dupa parerea mea. De ce? Nu cred ca o mana de fier ar salva Romania ,din contra,ar distruge si ultimele farame de demnitate si de discrenamant politic.Aveti insa dreptate cand spuneti de lipsa de reactie a romanilor in fata injustitiei si de docilitatea noastra.Dupe mine insa lipsa de reactie in fata injustitiei nu este cea mai rea forma in care se poate gasi un popor.!!!Cea mai rea este isterizarea unui popor in fata unor "injustitii" induse,eliberarea animalului din om pe fondul luptei pentru o "justitie" in care albul este luat drept negru si invers.Sa ne amintim putin de bucuria cu care poporul nostru "ortodox" a confiscat averile "chiaburilor" crezand ca se vor imbogatii toti condusi de noii veniti comunisti .Fiti sigur ca in mintea lor acei oameni faceau "justitie" si credeau in dreptatea actiunii lor. La fel au facut si rusii la revolutia bolsevica ,si francezii dupa al doilea razboi mondial cand orice baba care statea in casa devenise partizan si antinazist convins linsand oameni care nici macar nu facusera rau Frantei ,la fel au facut si nemtii cu evreii convinsi ca fac un act de dreptate,la fel si spaniolii in razboiul civil .Nu inteleg de ce anume ar trebui ca romanii sa reactioneze in fata injustitiei !Dupa mine ar trebui ca romanii sa aiba institutii functionale care sa le protejeze drepturile iar o mana forte nu va asigura acest lucru .Prin definitie o mana forte incalca drepturi in numele unor idei mai mult sau mai putin adevarate,in general false , utopice chiar.Romania ar avea nevoie doar de schimbarea constiintei,de mai mult respect ,de toleranta si de o mass media care sa doreasca intr-adevar o schimbare in bine,ar trebui SA DEVINA EUROPEANA .Romanii vor schimbarea in bine insa o asteapta de unde nu trebuie,de la demogogi si de la populisti.Pana nu ne vom schimba mentalitatile SI PANA NU VOM REUSI sa deosebim fapta de tirada demagogica ,buna intentie de minciuna politicianista si de populism ,pana nu ne vom obisnui sa judecam rezultatele si nu promisiunile, nu vom schimba nimic . Ca sa raspund insa si la intrebarea topicului ,eu personal cred ca Romania poate fi schimbata din exterior printr-o Uniune Europeana puternica si care doreste membrii puternici ,cu oameni avand anumite mentalitati, iar din interior prin Monarhie ,PNL si ...ce a mai ramas nedistrus din PNT.Nu am nimic importriva unui PSD reformat sau a unui PDL reformat insa sunt destul de sceptic in aceasta privinta ,la conducatorii pe care ii au acum o sa fie un proces destul de greu . |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:10
Nene Vanea,
mergi matale si spune povestile astea tiganilor care au votat pentru o plasa cu salam si ulei. Si romanilor care au dacut la fel ... Cand vor vota numai cei care au habar ce e ala vot sau cand vor vota toti in mod obligatoriu atunci vom mai vorbi. Dar pana atunci ne vor conduce tot copii nomenclaturistilor....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:20
De la: Subredul, la data 2009-03-17 16:10:11Nene Vanea, Pai nene Subredule ,aia macar s-au ales cu ceva ,au inteles mai bine cum stau lucrurile decat PDListii care au votat anti PSD ,nu ? Cine este mai idiot si mai lipsit de demnitate ,un om care a votat cu PDL din ura fata de PSD iar acum accepta ca boul o alianta cu PSDul sau un tigan care si-a tras si el salam si ulei stiind ca doar cu asta va ramane?...Vezi nene Subredule ,nu toti stiu ce este ala vot ,unii se lasa mintiti de orice demogog si-l voteaza pe alde Base.
|
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 16:49
Romania ar putea fi salvata daca Zelea C. Codreanu s-ar naste a doua oarape pamant.
|
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 19:55
|
|
pasarea_phoenix 105 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Martie 2009, ora 18:35
De la: dagaio, la data 2008-10-17 15:27:47Draga lbtc, Sunt perfect de acord cu tine.Dumnezeu salasuieste in fiecare din noi si numai noi putem salva Romania.
pasarea_phoenix
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2009, ora 11:10
ce dovada mai clara ne trebuie ca sa-ntelegem ca Romaniei nu-i sade bine democratia ? nu vedeti : ba o mina de fier ; ba un Vadim; ba un Zelea codreanu !....nu avem vocatia libertatii ! nu stim sa lucram decit de bici si frica...da'nu una d'asta cu jumate de masura, caci facem si de ea" misto" ...ci una d'aia virtoasa,ca pe vremea lui ceasca,cind abia suflam....vai de capul nostru de suflete de slugi !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 18:02
Campania 2% - pentru copiii bolnavi de cancer!
Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie pentru Asociatia P.A.V.E.L., informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Conform prevederii 2% din Codul Fiscal (art.57 si 84 din Legea nr.571/2003 privind Codul fiscal) ai optiunea de a decide cum sã fie cheltuiti 2% din impozitul pe venit (net anual impozabil). Aceastã suma nu e o donatie, nici o sponsorizare. De fapt, doar ‘bagi mana in buzunarul statului’ si directionezi procentul de 2% pentru a ajuta. Pot parea sume mici, dar, potentialul lor poate fi semnificativ. Trebuie sã alegeti o singurã organizatie neguvernamentalã!! Alocarea a 2% nu este o obligatie! Este un drept si o optiune care aratã dorinta de a-i ajuta pe altii, de a decide ce se intampla cu impozitele noastre! Aceasta suma va invitam s-o directionati pentru sponsorizarea Asociatiei P.A.V.E.L., ale carei activitati aveti ocazia sa le aflati din acest site. Lupta cu maladia numita cancer este una de uzura si doar cei care o duc zi de zi stiu cat de grea este. In marinimia dumneavoastra aveti acum ocazia sa va alaturati noua si va asiguram ca banii dumneavoastra vor fi utilizati pentru ajutorarea celor napastuiti. Astfel: - ii ajutati pe cei suferinzi; - va implicati in viata comunitatii; - va exprimati un drept democratic; - luati decizii privind fondurile din bugetul statului; - va simtiti util si implicat într-o cauza care merita; Ce trebuie sa faceti ? Completezi Formularul 230 (Declaratia de venit global): « Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2 % din impozitul anual » cu datele tale de identificare si cu datele noastre. Cititi si Instructiunile de utilizare ale acestor formulare. Daca obtineti, pe langa salarii si alte venituri, veti completa Formularul 200 - Declaratie speciala privind veniturile realizate in anul 2006, la toate capitolele aferente tipului de venit obtinut, inclusiv capitolul III, Destinatia sumei reprezentand 2% din impozitul pe venitul anual datorat. Nu va faceti probleme daca atunci nu cunoasteti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. La destinatia fondurilor veti trece: - Denumire organizatie neguvernamentalã : Asociatia P.A.V.E.L. - Adresa: Sos. Mihai Bravu 311 - 313, Bl. SB 1, Sc. 1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti - Cod de identificare fiscala : 8956076 - Cont Bancar (IBAN) : RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 , BANC POST S.A., sucursala TITAN, sector 3, Bucuresti Acest formular trebuie depus anual pânã la data de 15 mai. Se depune direct la registratura organului fiscal în raza cãruia aveti domiciliul fiscal sau prin scrisoare recomandatã cu confirmare de primire. Sectorul de afaceri si mass media pot sprijni aceasta campanie , informand angajatii de aceasta oportunitate, scriind despre aceasta prevedere sau oferind spatiu publicitar pentru materialele campaniei (afis, pliante, spot TV si radio). Acum, PENTRU CA STII, POTI SA AJUTI! Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Suceava |
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:09
Suntem necivilizaþi ºi ne facem de râs prin Europa. Avem o presã mediocrã ºi manipulatoare. Ne ocupãm de fleacuri ºi coborâm nestãvilit în mlaºtina unui spaþiu public intoxicat cu vulgaritãþi, calomnii ºi acuzaþii delirante. N-avem politicieni cu simþ patriotic ºi forþã vizionarã. Instituþiile publice sunt supranumerare ºi corupte. Justiþia sporeºte zilnic nedreptatea. Orice angajament, în orice direcþie, are un substrat puturos: nimeni nu-ºi poate dori sincer un lucru. Oricine afirmã (sau neagã) ceva urmãreºte interese impure, de grup mafiot.
Mai lipseºte vreo piesã din tabloul armoniei noastre patologice? Da: figura obsedantã ºi inutilã a þapului ispãºitor. Actualul preºedinte, din cauza cãruia se întâmplã totul. Fostul prim-ministru, din cauza cãruia s-a întâmplat totul. Procurorul general, ºtim noi de cine ascultã. Avocatul Poporului, care nu ne apãrã de noi înºine. ªeful DNA, pentru cã nu aresteazã vreo 4-5 mari ticãloºi pe sãptãmânã. Patriarhul: e prea ecumenic, se pare ca s-a dat cu francmasonii. Preºedintele ICR, þineþi minte chestia cu poneiul roz... ºi câte neologisme! Partidele: niºte confrerii infracþionale. Mogulii, trãdãtori notorii, vânzãtori ai resurselor naturale. Funcþionarii din ministere: lenevesc precum viermii ºi aºteaptã sporuri necuvenite. Magistraþii, ce poþi sã le mai ceri la cât sunt de putrezi? Profesorii, incompetenþi ºi arghirofili. Diplomaþii, care toacã fonduri ºi dau din gurã, de parcã ei ne-ar fi bãgat în UE ºi NATO. Intelectualii, meschini valeþi ai unor cauze obscure. Acuma vor ºi în Parlamentul European, nu se mai saturã! Popii, care nu fac ce predicã ºi cerºesc întruna bani de la guvern, deºi n-avem nici mãcar o autostradã ca lumea. ONG-urile plãtite gras din strãinãtate. Pensionarii cu joburi la negru. Forumiºtii mercenari. Hienele astea de analiºti. Romii, ce spui domne?, þiganii care este. Sindicaliºtii complici cu patronii. Poliþiºtii, tot miliþieni au rãmas ºi se lãfãie în vile. Actorii care vor sã rãmânã pe scenã ºi la 80 de ani. Universitãþile private, fabrici de diplome calpe. Bogaþii nemilostivi ºi sãrãcimea asistatã. Fundamentaliºtii ortodocºi, care cautã icoane în loc de biotehnologii. Medicii: iau plicul ºi te omoarã cu zile. Interlopii din filiale, care negociazã funcþii la centru. Generalii pensionaþi. Securiºtii omniprezenþi ºi sfidãtori. Foºtii comuniºti, nu mai crapã odatã! Serviciile secrete, prea multe, habar n-avem cu ce se ocupã. Pe scurt: „el“ sau „ei“ sunt de vinã pentru cã trãim în halul ãsta. Nu eu, nici tu. Celãlalt. Ceilalþi. Toþi cei care consumã bugetul nostru drag, adunat cu sudoarea contribuabililor. Adicã toþi contribuabilii, sfâºiaþi pe categorii profesionale, împãrþiþi pe cãprãrii odioase, puºi la zidul imaginar al urii care-ºi cautã o pradã, un nou pretext pentru a izbucni, un suflu mereu proaspãt. Bine aþi venit în micul imperiu al caricaturii obiective!
Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin
Ce este toleranta?Atributul umanitatii.
Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic.
Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam.
INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 12:07
Cum cine ? PRM si domnul C.V.Tudor.
Ticu
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 00:54
Hai mai baieti ca Basescu este pe jar cu frauda de 350 de milioane,descoperita recent,cu Puiu Popovici cu multe matraplazlicuri SIE
|
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 09:58
comunismul adevarat altul decit al lui ceausescu
|
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 10:08
De la: dbdor56, la data 2009-03-27 09:58:11comunismul adevarat altul decit al lui ceausescu Bine,am inteles,nu un comunism ca al lui Ceusescu....Unde insa a fost acel comunism adevarat pe care il vreti dumnevoastra ?S-a realizat undeva ?... |
|
9am22398 1 mesaj Membru din: 27/03/2009 |
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 15:05
NIMENI :NICI DUMNEZEU NU MAI POATE FACE ASTA....
|
|
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 16:35
cu ce fel de om s-ar putea construi acel "comunism adevarat ",v-ati gindit ? cu omul de azi,individualist ? citi oameni mai gindesc idealist - pe bune- la o lume mai buna si mai dreapta,in care sa ne avem ca frati si sa renunte la binele personal,imediat,pentru un bine general care sa merita sa te sacrifici zi de zi,o viata ?....irealizabil ! absolut irealizabil !
|
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 15:46
De la: 9am22398, la data 2009-03-27 15:05:32NIMENI :NICI DUMNEZEU NU MAI POATE FACE ASTA.... De unde sti ce poate Dumnezeu ?- si cum adica , comunismul lui Ceausescu ? pai ce, a fost a lui ?nu, comunismul a fost al tarii, dar a fost tradat de imperialisti, acesti tradatori infecti , ostili ai tarii,pentru proprile interese .!
Ticu
|
|
silviu_m74 118 mesaje Membru din: 7/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 17:05
pai romania nu o poate salva nimeni,dar asta poate salva foarte multi romani !!! www.solutiidecriza.com vezi filmuletul din mijlocul paginii !!!!!
www.4life-romania.ro
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 05:50
Daca ar accepta sa candideze ,singurul care ar salva Romania de la saracie si implicit de coruptie ar fi POPESCU Z . IOAN
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 10:50
DACA NU SALVATI VOI ROMANIA O SALVEZS EU
|
|
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 11:48
De la: manuelle_manuelle2008, la data 2009-03-29 10:50:32DACA NU SALVATI VOI ROMANIA O SALVEZS EU BAFTA
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 14:10
Dragilor,
Parerea mea este urmatoarea: Romania nu poate fi salvata de Popescu, de X-ulescu sau de Pix-ulescu . Romania = Romani, adica o tara exista prin poporul care o locuieste si care o pune in valoare . Deci, Romania nu poate fi salvata decat de noi, de oamenii care se mandresc cu faptul ca se numesc Romani . "A mai venit o vreme grea, Nu e nimic,vom astepta Ca vine soare dupa ea . Nu uita ca esti ROMAN - Nicolae Furdui IANCU www.youtube.com/watch?v=p_HOsHK85bY Nu uita ca esti roman, Nu uita ca esti roman, Ca sus in deal la tine-n sat, Popa Ioan te-a botezat Si Lelea Stanca te-a tinut un an la san Nu uita ca esti roman, Nu uita ca esti roman, Ca tatal tau si mama ta, Bunicul si bunica ta Te-au invatat dintotdeauna sa fi bun . Nu uita ca esti roman, Nu uita ca esti roman, Ca tatal tau a fost cioban, Bunicul tau a fost Traian Si-n tara asta te-ai nascut sa fi stapan . Nu uita ca esti roman, Nu uita ca esti roman, Ca radacina de veacuri Sta infipta in ogor Si nu o poate smulge-un viscol trecator. Pe la noi au viscolit mii de pagani , Dar am ramas totusi aici in veci stapani. A mai venit o vreme grea, Nu e nimic,vom astepta Ca vine soare dupa ea . Nu uita ca esti roman, Nu uita ca estï roman. Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 21:41
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar nu ma alege nimeni!
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
westmaxx 3 mesaje Membru din: 20/02/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 13:57
www.youtube.com/watch?v=ZO5_zrd4NUk sa nu uitati niciodata melodia asta
daca bine imi amintesc in 2002-2003 pe cand era domnu Funar primar a clujului era cel mai vizita oras de straini in cluj noapte te simteai ca ziua multe becuri pe strada aranjamente pe cladiri stalpi copaci foarte frumos banci rosu galben si albastru culori foarte frumoase multi straini de exemplu am fost in italia si cand ma intreba cineva ce unde sunt ii ziceam cu drag romania cluj-napoca imi zice ii foarte frumos orasu am fost si eu si am vizat romania si cluju mi-a placut foarte mult ..dar uite ca au devenit mai zgarciti uni dintre noi si au zis ma asta nu-i bun de nimik hai sa-l schimbam la pus vezi doamne pe domnu emil boc care a inceput drumuri parcuri de joaca pentru copii si multe altele dar din pacate pentru oameni si fericire pentru cei de la primarie de ce spun asta sunt niste strazi in cluj care au fost asfaltate de 2 ori in mai putin de 1 an bani aruncati asa singura problema al lui domnu Funar era legata de unguri( scz de expresie sper sa nu va suparati)dar daca stam bine si ne gandim ar avea dreptate 1 - ei zic ca ardealu ii alor eu vad ca face parte din romania nu de ungaria 2 - daca ma duc eu in ungaria si circul cu 5 km /h mai mult decat limita legala ma aleg cu o amenda iar in romania daca un ungur circula cu 50km/hpeste limita legala politia zice da-l ma incolo ca o venit si asta sa viziteze romania sa ma zic oameni ar fi care sa scoata romania de la acest faliment cum zic uni dar vezi tot ce-i care se gandesc .. lasa ma ca pun o vb buna numa sa ma aleaga si de acolo imi fac eu cu timpul in 4ani sau cat oi sta la putere treburile iar daca te uiti in parlament cand ar trebuii sa faca ceva ei ori dorm ori nustiuce numa sa primeasca bani doar sunt prezenti nu lipseste nimeni acuma multi o sa zica pe faza cu coca-cola da ala care no lasat sa vine coca-cola sa vina cluj cea mai mare prostie e nu-i chiar asa coca-cola e intradevar o companie puternica dar daca stai si te gandesti cat polueaza aceasta firma te pune putin pe ganduri ma da poate omu asta o gandit bine inainte sa ia o decizie ca asta sa nu vina coca-cola in cluj va multumesc si astept comentariile voastre cu tot repectul westmaxx
westmaxx
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 20:06
Nu exista o persoana anume care sa poata salva Romania. Noi toti care am contribuit la situatia de astazi, prin conceptiile noastre, prin greselile noastre prin alegerile reprezentantilor am contribuit la situatia de acum. In fata acestei situatii de acum, pe care unii dintre noi nici macar nu o vad, dar mai ales in fata perspectivei si mai grele pe care si mai putin dintre noi o intrevedem, in loc sa ne asumam responsabilitatile, invocam pe D-zeu sa ne scape si daca nu o face inseamna ca nu exista, invocam profesorii sa ne scape de odraslele pe care nu le-am educat si daca nu o fac inseamna ca nu merita salarii, invocam medicul pentru trupul nostru neingrijit la timp, iar daca nu ne vindeca inseamna ca nu e multumit de cat i-am dat, invocam lipsa banilor si chiar daca nu facem destul pentru a-i produce, economisi sau investi injuram guvernul, pe care tot noi l-am votat, daca un lider sau un partid ar vrea sa incerce o alternativa nici nu vrem sa o vedem ca stim noi dinainte ca nu va fi buna s.a.m.d. Nu ar fi mai bine sa ascultam mai mult si sa vorbim mai putin, dar sa facem mai mult. Nu ar fi bine sa fim mai toleranti si mai crestini, pentru ca impreuna, sa realizam o unire pe care multe popoare mai mici ca noi o au si realizeaza mult mai mult ? Aceste scrieri vor ramane probabil. Pentru cine la va citi sau le va reciti peste ani si ani de zile, ve-ti vedea ca nimeni nu ne va salva, daca nu o vom face noi insine, atat cat vom mai putea, intr-o lume ea insasi in mare dificultate. Logos.
|
|
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 16:30
eh,cita dreptate ai si regret aceasta dezarticulare a poporului nostru ! intr-un anume fel,insa,nu suntem de tot vinovati ,intrucit de 20 de ani suntem tinuti intr-un bombardament de dezinformare si manipulare....si asa se face ca fiecare intelege ce si cit poate si actioneaza in consecinta ! ideea este ca acel "dezbina si stapineste" functioneazasi noi nu nu reusim sa ne adunam !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 18:48
De la: sirboby, la data 2009-03-31 21:41:31EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!te votez eu,da' vorba e,mie ce-mi iese?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 182 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:25
exista ceva ,nu cineva,ce ar putea salva Romania!
AGRICULTURA=MUNCA CINSTITA Dar cine sa o faca? Agricultura ,,o afacere"buna nu e ...si oricum cine se mai pricepe ca toti am devenit intelectuali sau oameni de afaceri..sau macar comercianti... iar meseria de ,,taran"nu se preda la nici o scoala! Sa nu ma contraziceti cu ,,agro-turismul"...chestia asta suna bine dar nu e decat o alta ,,afacere" a clasei de comercianti aparuta in ,,tranzitie"! Si daca poti face bani in Romania cumparand ceapa,de ex,din Egipt...ce rost are sa-ti bati capul sa o cultivi pe terenurile din tara? Cam aceasta e gandirea de piata a guvernantilor privitoare la produsele alimentare si nu numai! Inca-l mai am in memorie pe Petrica Roman care ne explica la tv.cum e cu economia de piata: -pai daca o pereche de pantofi are costuri mai mari in tara o aducem de afara! Adica din China...(nu am nimic cu chinezii...merita tot respectul) De ce oare nu-si propun sa atraga fondurile uniunii pt. a produce necesarul de alimente in tara ....de teren agricol nu ducem lipsa! Eu cred ca deoarece NU LE PASA !Doar merge si asa.... Toate tarile dezvoltate au asigurat bazele existentei pt. populatie si apoi au inceput sa produca ,,luxul"! U.E considera in prezent agricultura si pescuitul principala resursa , iar America a avut,pana nu de mult,preturi ridicole in compartie cu restul lumii pt,,cosul zilnic"si carburanti! Deci ce spuneti:ne apucam de agricultura? |
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 22:37
Numai POPESCU Z. IOAN mai poate redresa situatia din ROMANIA
|
|
Postat pe: 4 Aprilie 2009, ora 09:53
De la: tell, la data 2009-04-03 22:25:21exista ceva ,nu cineva,ce ar putea salva Romania! Domnu' tell,buna treaba cu agricultura, dar cine s-o mai faca ? ca pe la sate au mai ramas cativa batrani , tinerii au fugit la oras, prefera sa stea la rand in piata in loc sa dea cu sapa !Si apoi statul cu ce ajuta ? , dar ce facem cu clima ? cand e seceta si pierzi toata recolta, cand ploi grindina ,inundatii si s-a dus toata munca si fara sa fii despagubit .; asa ca ....!
Ticu
|
|
|
|

Cine este mai idiot si mai lipsit de demnitate ,un om care a votat cu PDL din ura fata de PSD iar acum accepta ca boul o alianta cu PSDul sau un tigan care si-a tras si el salam si ulei stiind ca doar cu asta va ramane?...Vezi nene Subredule ,nu toti stiu ce este ala vot ,unii se lasa mintiti de orice demogog si-l voteaza pe alde Base.
Romania ar putea fi salvata daca Zelea C. Codreanu s-ar naste a doua oarape pamant.
Dana P
Cum cine ? PRM si domnul C.V.Tudor.
Hai mai baieti ca Basescu este pe jar cu frauda de 350 de milioane,descoperita recent,cu Puiu Popovici cu multe matraplazlicuri SIE
Daca ar accepta sa candideze ,singurul care ar salva Romania de la saracie si implicit de coruptie ar fi POPESCU Z . IOAN
BAFTA
ori nustiuce numa sa primeasca bani doar sunt prezenti nu lipseste nimeni acuma multi o sa zica pe faza cu coca-cola da ala care no lasat sa vine coca-cola sa vina cluj cea mai mare prostie e nu-i chiar asa coca-cola e intradevar o companie puternica dar daca stai si te gandesti cat polueaza aceasta firma te pune putin pe ganduri ma da poate omu asta o gandit bine inainte sa ia o decizie ca asta sa nu vina coca-cola in cluj va multumesc si astept comentariile voastre cu tot repectul westmaxx