back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

balaban_mihaela

3 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:20

cine? nu exista inca, nu vedti in ce tara putrezita traim?chiar credeti in ceva bun?
in ceva sau cineva?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:25

Romanii, prin innoirea mintii lor. Dar, oare doresc?

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:27

De la: balaban_mihaela, la data 2009-02-28 19:20:27cine? nu exista inca, nu vedti in ce tara putrezita traim?chiar credeti in ceva bun?
in ceva sau cineva?

ROMANIA! Intoarce-te la Dumnezeu, si vei fi binecuvintata! Respinge-L si vei suferi consecintele!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:32

NUMAI DUMNEZEU MAI POATE SALVA ROMANIA!
Stiti cum? Post si rugaciune! Cit mai repede posibil!
Dumnezeu ti-a dat libertate ROMANIA, ce ai facut cu ea?
O democratie slab inteleasa!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:32

Pai.. nu suntem o tara crestina de ....2000 de ani??Asa spun unii,... eu nu-i cred.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:36

De la: emrreno, la data 2009-02-28 19:32:01NUMAI DUMNEZEU MAI POATE SALVA ROMANIA!

Libertatea au daruit-o....desfraului, mitei, coruptiei, inculturii, alcoolului, ,avorturilor , crimelor....prea putin se mai gandesc la Creator si Mantuitor, dovada multi de pe forum, ce aspiratii au, vb unuia.....schimb de neveste....

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:45

De la: maria_tu, la data 2009-02-28 19:32:42
Pai.. nu suntem o tara crestina de ....2000 de ani??Asa spun unii,... eu nu-i cred.

Cum poate cineva sa spuna ca Romania este o tara crestina? Cind aceasta tara mica, a pus pe ginduri America (360 milioane de oameni), cu 3 milioane de avorturi la an.Primul loc din lume. Nici America nu are atitea avorturi.
Tara crestina? Mai ginditi o data!
Acesta este numai un exemplu.
Sa ne intoarcem la Dumnezeu in sac si cenusa!
Cititi Cartea lui Ieremia!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:49

Asa sustin...ortodocsii, ca suntem crestini de 2000 de ani, dar mai avem mult de tras, tu nu vezi ce ne fac noua, daca le vb de Hristos te injura majoritatea...

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:57

S-o salveze de la ce?Se inneaca cumva?Mai intai demonstrati "pericolul",nuincercati sa-l induceti persuasiv si demagogic pt a va avansa teorii bau-bau-iste

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 00:37

De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-02-28 22:57:59S-o salveze de la ce?Se inneaca cumva?Mai intai demonstrati "pericolul",nuincercati sa-l induceti persuasiv si demagogic pt a va avansa teorii bau-bau-iste

Ai nevoie de ochelari?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 05:50

De la: emrreno, la data 2009-03-02 00:37:56
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2009-02-28 22:57:59S-o salveze de la ce?Se inneaca cumva?Mai intai demonstrati "pericolul",nuincercati sa-l induceti persuasiv si demagogic pt a va avansa teorii bau-bau-iste

Ai nevoie de ochelari?
Pai de Basescu,de PDL,de prostul renume ,de Boc,de nepotism ,de idioti de cretinism etc.etc,

corinaluciamartin

57 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:15

NOI !!! si Dumnezeu

suteudaniel8

299 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 22:11

Daca nu cetatenii prin diverse lucruri atunci nime... pote sa vie apocalipsa si de 10 ori daca nime nu se schimba.

Shaggy
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 2 Martie 2009, ora 22:16

De la: corinaluciamartin, la data 2009-03-02 08:15:58 NOI !!! si Dumnezeu

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 3 Martie 2009, ora 14:47

Eu as raspunde la intrebarea :"Ce ar putea salva Romania?"
Exista o singura solutie: 2 Partide. Unul la putere si unul in opozitie.
Interzicerea schimbarii partidului pe o perioada ( cit mai extinsa...20 de ani).
Acum nu exista o responsabilitate. Intotdeauna cei blamati de ceva au numeroase cai si posibilitati sa " transfere" vina celuilat partid. Se fura atit in opozitie cit si la putere. Opozitia conduce tara !!! ( Sef senat om din PSD)
In momentul in care vor fi doua partide si oamenii care nu fac schimbari de la partid la altul nu vor mai putea da vina pe celalat partid.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 13:57

BRAVOOOO........Doar Dumnezeu ne mai poate salva din acest haos

gigilipianu

443 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:17

Numai PRM sau o miscare politica asemanatoare care sa cuprinda patrioti capabili de sacrificiu si puternici in a lupta cu orbii si surzii pentru a aduna forte suficiente la vot, pentru a lupta cu toate manipularile mediatice care se lupta tot timpul cu niste fantome din trecut. Chiar atat de aproape puteti vedea ? Nu intelegeti ca nimeni nu era altfel, iar daca era altfel nu inseamna ca era si bun ? Daca am fost invinsi, ca romani, dupa 1989, aplecandu-ne in genunchi prin unele prevederi din Constitutie si unele legi, inseamna ca trebuie sa nu ne mai sculam in picioare niciodata ? Ce fel de roman cinstit a-ti vrea sa ne scoata din haul in care am intrat ? Vreti sa spuneti ca stiti dvs. vre-un Isus Hristos fara nici-o pata dar care are si vointa si puterea sa lupte pentru Romania mai bine ? Cine este acela ? A arunca cu pietre in oricine vrea sa aprinda lumina inseamna ca trebuie sa traim doar in intuneric pentru ca nici-un roman nu ar pricepe de ce trebuie sa mergem inainte. Absurd. Cum puteti sa judecati asa ingust. Sigur s-ar putea ca si PRM sa dezamageasca pe cineva. Dar nu trebuie sa vedem pe cine ? De ce trebuie sa dam verdicte dinainte ? De unde stim asa de sigur cum va lucra cineva pe care nu l-am pus la proba niciodata ? De ce confundam persoanele cu ideile ? De ce judecam un partid dupa un personaj anume ? Nu degeaba spunea cineva: "Romanului trebuie sa-i faci binele cu forta" sau "Da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma !" In fata acestor absurditati exprimate pe acest FORUM, ora de ora, zi de zi, an de an, nu am cuvinte. Probabil ca asa ne este dat noua romanilor sa nu ne mai sculam niciodata in picioare. Logos.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 5 Martie 2009, ora 22:23

De la: gigilipianu, la data 2009-03-05 22:17:27Numai PRM sau o miscare politica asemanatoare care sa cuprinda patrioti capabili de sacrificiu si puternici in a lupta cu orbii si surzii pentru a aduna forte suficiente la vot, pentru a lupta cu toate manipularile mediatice care se lupta tot timpul cu niste fantome din trecut. Chiar atat de aproape puteti vedea ? Nu intelegeti ca nimeni nu era altfel, iar daca era altfel nu inseamna ca era si bun ? Daca am fost invinsi, ca romani, dupa 1989, aplecandu-ne in genunchi prin unele prevederi din Constitutie si unele legi, inseamna ca trebuie sa nu ne mai sculam in picioare niciodata ? Ce fel de roman cinstit a-ti vrea sa ne scoata din haul in care am intrat ? Vreti sa spuneti ca stiti dvs. vre-un Isus Hristos fara nici-o pata dar care are si vointa si puterea sa lupte pentru Romania mai bine ? Cine este acela ? A arunca cu pietre in oricine vrea sa aprinda lumina inseamna ca trebuie sa traim doar in intuneric pentru ca nici-un roman nu ar pricepe de ce trebuie sa mergem inainte. Absurd. Cum puteti sa judecati asa ingust. Sigur s-ar putea ca si PRM sa dezamageasca pe cineva. Dar nu trebuie sa vedem pe cine ? De ce trebuie sa dam verdicte dinainte ? De unde stim asa de sigur cum va lucra cineva pe care nu l-am pus la proba niciodata ? De ce confundam persoanele cu ideile ? De ce judecam un partid dupa un personaj anume ? Nu degeaba spunea cineva: "Romanului trebuie sa-i faci binele cu forta" sau "Da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma !" In fata acestor absurditati exprimate pe acest FORUM, ora de ora, zi de zi, an de an, nu am cuvinte. Probabil ca asa ne este dat noua romanilor sa nu ne mai sculam niciodata in picioare. Logos.

nu te contrazic...e posibil k si prm-ul sa fie un partid total aiurea...sau ...e posibil k si vadim sa ne dezamageasca(am auzit k are un nou partid)....dar....crezi k nu merita sa incercam?

leo_

448 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 10:45

De la: emrreno, la data 2009-02-28 19:32:01NUMAI DUMNEZEU MAI POATE SALVA ROMANIA!

haleluia.... ce a salvat d-zeu de 2000 de ani incoace?

nu te va salva nimeni nici daca te infometezi prin posturi. apropo.... ghiavolii de oameni de afaceri s-au prins ce vrei sa faci si au scumpit alimentele de post peste cele obisnuite :)))

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 10:52

De la: leo_, la data 2009-03-06 10:45:13

haleluia.... ce a salvat d-zeu de 2000 de ani incoace?

nu te va salva nimeni nici daca te infometezi prin posturi. apropo.... ghiavolii de oameni de afaceri s-au prins ce vrei sa faci si au scumpit alimentele de post peste cele obisnuite :)))

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 10:56

ISUS NU SALVEAZA,NU A SALVAT,NU VINDECA,NU A VINDECAT,NU A MANTUIT,NU MANTUIE,DIN SIMPLUL MOTIV CA NU A EXISTAT SI NICI NU EXISTA,AMIN,FRATI SI SURIOARE SA VA STEA IN GAT PROSTIILE CU ISUS AL VOSTRU,AVEARA-TI PARTE NUMAI DE EL SI DE NIMIC ALTCEVA ,SA VA VAD CUM O SA SUPRAVIETUITI,PROSTILOR FARA APA ,FARA HRANA,FARA TELEFOANE,FARA BANI,FARA INTERNET,FARA AFACERI,FARA MUNCA,FARA SALARII DOAR CU IMBECILITATILE VOASTRE DESPRE ISUS TARANUL ASCUNS IN PESTERA,HALELUIA SI SA VA IA DRACU'!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 10:59

vai dar cum iti permiti florin?doar isus a facut internetul:))))

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ºi ridicole pentru filosof
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:02

De la: vpisi, la data 2009-03-06 10:59:34vai dar cum iti permiti florin?doar isus a facut internetul:))))

Yes,yes,yes!!!
Pe unde ai mai umblat pisi...nu "te-am vãzut" de-un secol!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
luizacaloianu

1 mesaj
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:05

DACA ISUS NU AR FI TRAIT TU AI FI O MAIMUTA EVOUATA ASA CA... AI GRIJA CUM VORBESTI !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:09

De la: luizacaloianu, la data 2009-03-06 11:05:02DACA ISUS NU AR FI TRAIT TU AI FI O MAIMUTA EVOUATA ASA CA... AI GRIJA CUM VORBESTI !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Martie 2009, ora 11:11

STIMATA VORBITOARE,ATI VORBIT EXACT CAND ERA MAI IMPERIOS NECESAR SA TACETI,FITI BUNA CU MAIMUTA DIN MINE SI EXPLICATI-MI DETALIAT CUM VINE TREABA CU OROPSITU' DE ISUS SI CARE-I LEGATURA CU CIVILIZATIA ACTUALA SI CU TOATE BENIFICIILE EI

bihonvasile

2 mesaje
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 16:16

Asta est o problema!Din perspectiva apropiatelor alegeri pentru Cotroceni prea multe solutii nu se intrezaresc. Solutia Basescu PDL nu avantajaza nici clasa politica in ansamblu si nici populatia tarii. Nu vreau acum sa ma ocup de personajul Basescu. Din interiorul partidelor nu iese nimic mai acatarii.Incepe sa se vorbeasca din ce in ce mai mult despre primarul de la Sibiu. Are un mare avantaj:este neamt si tot un neamt a scos tara din starea precara de la sfirsit de secol 19, tot un neamt a facut si Romania Mare. O intoarcere la monarhie este dorita si chiar propusa mai ales de cercurile ezoterice din tara si de pe aiurea. Oricum , eu sint de parere ca tara trebuie condusa de un presedinte independent, care sa nu cultive si chiar sa respinga clientela de partid.Se va inconjura si el de un grup de oameni pe care sa se bazeze , presa va spune multe despre noua camarila, insa consider ca intreaga noastra clasa politica este sub media acceptabilului si nu mai merita nici sa mai mergi sa votezi un partid.Solutia pe termen scurt,un independent .

9am005350

47 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:26

Judecand dupa gravitatea situatie in care ne aflam lucrurile pot fi indreptate numai de o mana de fier. Fie ea monarhica sau nu. Cativa ani de dictatura sau lege martiala sunt astazi singurele optiuni dupa parerea mea. De ce?
Doua motive:

1. Lipsa de reactie a romanilor in fata injustitiei, datorata lasitatii aproape genetice. Cineva trebuie sa ia masuri in locul lor.

2. Docilitatea cu care ne lasam condusi ca si natiune. Asa cum accepta actuala injustitie si foamete este posibila la fel va fi si cu eventualele "victime colaterale" ale acestei curatenii generale.

Mana de fier ar trebui sa fie un al doilea Vlad Tepes... Nu stiu inca nici unul care sa se fi afirmat in sensul acesta... Cam toti sunt niste fatalai, care, cand ajung sub tirul politic, fac pe ei de frica si trec la compromisuri pentru ca e calea cea mai usoara si mai putin riscanta pentru ei si mamicutzele lor.

ATENTIE! Exclud categoric din discutia aceasta pe Vadim Tudor care este patologic de exaltat!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:26

buna ziua tuturor cititorilor,la cum arata acum acest guvern, care e aproape de a se autodesfiinta, numai PNL-ul si monarhia cred eu ca mai fac ceva, parerea mea acum.......mai tirziu o sa mai vad

9am005350

47 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 14:28

Cei care cred ca dintre actualii oamenii politici unul esate salvarea sunt niste naivi. ca niste copii prostuti ei fac parte din marea masa de manevra.

Lucrurile acestea sunt facute stiintific. Cercetati cartile de psiho-sociologie...

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: