Info
x
Dece s-a nascut mort pd-l ul?
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 5 Octombrie 2008, ora 18:19
vazind ca nu-i merge afacerea cu alianta DA,si ca Tariceanu nu joaca dupa muzica lui Basescu a dat cu piatra si a spart doua partide ca sa faca un al 3 lea compus din gingavii care nu-si gaseau locul pe la PDsi PNL.Nenorocirea este ca nu s-a orientat bine la locomotiva noului partid ,motiv pentru care PD-L -ul s-a nascut mort
Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 20:26
PD-L partidul damelor lesbiene,este opera lui Basescu,prin aducerea cadavrului Stolo in esicherul politic ,Basescu scandal,cauta sa se achite de acesta pentru nereusita de al promova prim-ministru in alianta DA.dE PATRU ANI ,pe scena politica romaneasca sint numai scandaluri provocate de Basescu pentru ascunderea incapacitatii in functia obtinuta prin frauda in 2004,procedeu folosit si pe vremea cind era primar general.Populatia cunoaste cine sint Stolojan,Boc,Berceanu ,acolitii lor Casuneanu & Company si la alegerile din toamna aceasta PD-L ul va primi zero voturi
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
dcmauto 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 17:40
de ce? intrebati-l pe d-l Roman...
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 10 Octombrie 2008, ora 20:11
felicitari ,,lasciva'',ai dreptate PD-Leste un avorton al plutasului de Dimbovita.
|
|
ariannaporancea 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 13:02
se pare ca nu ati inteles nimic despre Basescu.E singurul care a incercat sa demascheze caracatita clientelei politice.Este greu sa poti sa dizolvi mafia,iar de unul singur a cazut de bufon.
|
|
eugen_dumitru2001 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 13:21
lasciva esti si dupa nume...dar?
prin urechea acului trece firul vietii tale: ac fi curat ! coase sufletul de inima! ...am trei copii si nu vreau sa traiasca in mizeria petro-liberala |
|
iramihail 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Octombrie 2008, ora 19:16
pd l nu s-a nascut mort, el este o inventie basista , nu pd l este pericolul ci basescu. el este pericol pentru parlament si pentru democratie. Noroc ca s a creat un echilibru ciudat care a reusit sa l mai tempereze, dar altfel el era acum singur conducator, fara nici un parlament
|
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 00:06
Asta e parere electorala a PSD-ului...vedem noi scorul in alegeri daca s-a nascut mort.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 03:08
Aiurea !
Cine zice ca s-a nascut mort ? Mai vorbim dupa alegeri ... O sa votez PD-l si pe Basescu pentru ca nu vreau sa mai vina gasca aia de lepre ale lui Iliescu, Nastase, Geoana, Voiculescu .... Pricepeti ?
Acum nu e momentul !
|
|
darnic00 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 10:35
Mielusica, du-te te rog sa mai sugi ceva, ca se vede treaba ca tu cand nu ai gura ocupata, vorbesti numai prostii.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2008, ora 17:31
darnicoo,cu sisiitul ,buldogul,mumia si gasca de lepre PD-L s-a nascut mort,poti spune orice votul zero pentru PD-L va demonstra disperarea lui Basescu in dorinta lui de a face dictatura in Romania.Cei 4 ani de scandal intretinut si provocat de Basescu in Romania A ADUS TARA IN DEZASTRU-priveste cum traiesc oamenii la tara,nu cum traieste gasca Basescu la lada de gunoi a istoriei cu PD-L ul
|
|
geta_tutza 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 01:25
mi-as permite cateva concluzii:
- tara traieste rau nu din cauza lui Basescu - liberalii fura mai rau ca PSD-istii - liberalii si pd-l-istii fura mai rau ca PSD-isti+PRM-istii+Conservatorrii la un loc - in teritoriu toate gastile astea sunt mana in mana - cearta lor e praf in ochii lumii, ei au ce au cu Basescu si alti cativa - liberalii sunt mult mai avizi de bani si shpagari ca pd-l-istii - daca cu psd mai puteai sa ajungi la un consens si castiga mai multa lume, e loc pentru multe firme ca e mult de lucru in tara asta, cu liberalii NU: doar ai lor si de regula este vorba de 2-3 firmulitze. Mai bine nu se cheltuie banii decat sa nu ia ai lor. - deviza liberalilor nu este Prin noi insine ci Hai ba acuma la malai ca nu se stie cand mai apucam (citat aproximativ din deputat Miutzescu, o hahalera impuitzita care n-a facut in viata lui nici o afacere, n-a castigat un leu cinstit si tot ce a facut a fost in pierdere, doar deputatia nu!) - din punctul meu de vedere ii bag in ma-sa pe toti cu politica lor de rahat Concluzie: - sunt toti niste hahalere, niste frustrati care n-au facut in viata lor o afacere, n-au castigat pe munca lor decat banii de slugi ai lui ceausescu, oameni fara coloana vertebrala dar cu limbi lungi ca de furnicar cu care au lins in k...r pe toti ramolitii... Politica asta din tara noastra, Romania, e o gluma iar noi glumetii sefi! |
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:15
;;;;;;;; Cine-i mort;;??! Minciuna! Nu-i mort, nimeni! , E,, mai viu ca niciodata, acest ;partid;!
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 23:39
sbucur, un lingator a tot ce misca si miroase,Basescu a dat gres crezind ca in calitate de presedinte va putea face dictatura,vazind ca de fapt puterea este la prim-ministru ,a inceput cu scandalul ca la primarie,a dorit un cadavru viu ca Stolo sa-i execute ordinele,pentru acest motiv a spart PD-L ul si incearca cu toti lingaii si boarfele masculine si feminine sa-si ajunga scopul.Atit votul din aceasta toamna si votul prezidential din 2009 va trimite la lada de gunoi politica de trista amintire a lui Basescu si gasca lui de acoliti
|
|
andrushk_c86 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:17
De la: mielusica, la data 2008-10-12 17:31:15 TE INSELI DACA AI IMPRESIA CA PD-L VA OBTINE 0 VOTURI. CHIAR CA VORBESTI CA SA TE AFLI IN TREABA. |
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 10:52
Genetic , este o himera . Adica rezultatul impreunarii a doua specii diferite : liberalism si social democratie . Mie greu sa - mi imaginez FSN - ul anilor 90 , autor al mineriadelor , furturilor , violentelor , minciunilor si manipularilor care au marcat aceea epoca , ca fiind un partid atasat marilor idei liberale .
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 18:51
Ete, na !
Se pot face orice aliante intre oricare dintre partide. Toate isi au sorgintea in PCR si toti membrii lor sunt animati de cucerirea puterii in scop de jaf si cotropire. Problema noastra, a fiecaruia dintre noi, este sa alegem pe acela, partid sau personalitate, care ni se pare ca va fura mai putin, ca e mai serios, ca pe langa furat vor face ceva de care vom beneficia si noi (autostrazi, stadioane, parcuri ... alea, alea) Mie unul mi se pare ca PD-l ul asta e cel mai serios iar Basescu, dintre toti condidatii la presedintie, ma convinge cel mai mult. Asta este. Unii dintre voi aveti alte optiuni ... Sa fiti sanatosi. Chestia este sa ne ducem la vot si sa-i sanctionam pe cei care nu ne-au placut. Chestia cu "spune-mi tu cu cine sa votez daca esti destept, ca eu nu vi-l vreau pe ala sau pe ala" e paguboasa, e prosteasca. Nimeni nu poate gandi in locul tau cine ar fi cel mai bun sa te reprezinte ! Daca nu te duci ca "esti scarbit de clasa politica" le netezesti drumul la putere celor pe care-i detesti. Daca vrei sa se schimbe ceva in viata ta, implica-te, fa efortul minim care se asteapta de la tine: VOTEAZA ! PD-l va fi pe primul loc urmat de PSD si PNL. Abia astept sa vad cine NU va intra in parlament. Ce sigur e ca "Vadim va fi furat", nu ? Hai, la revedere !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 21:54
PD-L ul nu va fi votat si nu va obtine locuri in parlament ,are numai javre.Basescu care nu poate fi uitat ca a adus minerii cind era la transporturi la fel nu va mai fi votat.Singurul om cu dragoste de tara si de popor este POPESCU Z. IOAN care va conduce Romania dupa grafic si dupa prioritatile poporului,este singurul caruia poporul roman ii poate acorda increderea!
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 08:23
Mielusico, vad ca-ti plac lucrarile dentare ...
O ceri ... Te mananca ... Ia de colea ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 09:43
sbucur traieste din haznaua PD-L asa ca trebuie sa- intelegem,are vocabularul basecian,a fost partas cind au adus minerii ministrul transporturilor din crunta perioada
|
|
lunguionel 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 20:16
popescu z[zorro??]ion????cine-i asta??
Si acu in ordine: -Baselu e d-nul NU POT pt ca: N-a putut din cauza lui ciorbea....si i-a dat in cap,n-a putut din cauza consilierilor municipali si a mai vrut un mandat,apoi cand a avut si consiliul n-a putut din cauza ca l-a apucat plansul si a plecat la cotroceni ca sa faca.....la cotroceni si-a dat rapid seama [dupa vreo 2 zile de la instalare] ca nu poate din cauza lui Tariceanu si lista poate continua.... Eu cred ca el se viseaza inca comandant de nava si vrea ca toti sa fie subalternii lui... Si oare de ce nu a rezistat nici un sfatuitor[consilier] pe linga el?? Si care-i diferenta intre el si iliescu care era sarac si cinstit si de la el in jos erau tot felul de inbuibati? Si cum de partidul care nu e chemat pe la DNA din cauza ca e compus exclusiv din oameni cinstiti si corecti si extrem de capabili ,cum de acest partid nu ridica masele sa vina la vot si sa-l voteze cu 70%??pt. ca nui asa vrem sa ne conduca cei mai cinstiti si corecti politicieni nu doar smecherasii si teparii...nu-i asa??? Eu zic ca daca baselu isi vedea de atributiile lui si nu isi consuma atata energie pentru a-i da la picioare lui tariceanu noi ca simplii cetateni ce suntem am fi dus-o mai bine acum... Si mai zic ca romania a luat-o pe drumul instabilitatii [care e un drum lung si anevoios] dupa revolutie sprijinita de iliescu cu trupa lui de politruci dupa planurile de avarie croite de moscova cu multi ani inainte... Drept rezultat avem viata asta politica de rahat in care toti zic ca celalalt e vinovat dar de fapt toti tac ca porci-n cucuruz [cum se zice in banat] si cauta sa "haleasca"cat mai mult pina nu vin zorii si in democratia romaneasca si se mai desteapta romanii.....dar mai e pina atunci....Brucan era optimist......si noi l-am injurat....noua nu ne trebuie 20 de ani ,noua ne trebuie cel putin 30.si mai avem vreo 10-12 ani pana atunci Baselu nu are prieteni,colegi,vecini,parteneri....nu,el are doar subordonati ...si care nu se conformeaza primeste bate in cap. De pd-l ce sa zic.....parca e un copil adoptat .....dar nu de o familie normala....ci de un cuplu de gay...care mai e vizitat din cind in cind si de alte cupluri de gay si lezbiene....si atunci cum sa se dezvolte normal??/ Pnl-ul contrar parerilor unora eu sunt de acord cu afirmatia unui amic care zicea ca" astia nu stiu nici sa fure"[cu unele exceptii ca au si ei niste meseriasi la furat...mama,mama] Psd....eeeee astia stiu prea bine sa fure...si sunt disperati sa ajunga la butoiul cu miere ,atat de disperati incat nu m-ar mira sa ne promita ca ne dau luna de pe cer daca ajung ei la guvernare Udmr-ul isi urmareste interesul Prm-ul e vadim[poate sa se trateze la niste spitale unde se dau zilnic multe calmante...] Png e becali ....si becali e manelistul politicii romanesti Restul??....restul e tacere!!! SI ATUNCI CARE-I SOLUTIA??NU STIU....POATE O SOLUTIE DEMOGRAFICA??SI MAI VORBIM PESTE 10-20 DE ANI... ACUM NICI UNII NU SUNT MAI GROZAVI[CUM VOR SA PARA] DECAT CEILALTI. SI E PACAT!!! EU UNUL PENTRU PRIMA OARA DUPA REVOLUTIE....NU O SA MA DUC LA VOT! DE CE? PENTRU CA DIN ACTUALA CLASA POLITICA NU CONSIDER CA MA REPREZINTA NIMENI....SI NU SUNT ADEPTUL RAULUI CEL MAI MIC. ASA CA SA NE INTILNIM SANATOSI PRIN 2020-2030 RAMANETI CU BINE P.S. IMI CER SCUSE DACA VREUN REPREZENTANT AL VREUNEI MINORITATI SEXUALE A FOST LEZAT DE AFIRMATIILE MELE DAR NU ACEASTA A FOST INTENTIA MEA . |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 20:18
Lascivo,
te manaca spinarea si pe tine ? Esti atat de tampita sa susti ca Basescu a adus minerii si nu Iliescu cum crede toata lumea ? Si esti infinit de tampita sa spui ca eu as avea vreo treaba cu povestea asta ... De unde iti vin ideile astea De la taticul, de la judeteana de partid sau sunt din capul tau .... Hai, plimba ursul ... esti excesiv de proasta !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 20:24
Lungu Ionel
Zici ca nu te duci la vot , ai ? .... Mai nene, dupa ce ca esti prost te mai caci si pe forum .... De ce dracu ne mai ti discursurile astea daca nu te duci la vot ? Ai citit constitutia mai tembelule ? Sti cine si ce trebuie sa faca ? Sti macar din cauza cui traiesti tu rau ? Iti fac o dezvaluire: in primul rand din cauza ta pentru ca esti prost si mai apoi al lui Tariceanu pentru ca el gestioneaza viata economica din Romania ... Dispari ca ma plictisesti cu tampeniile tale ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 23:36
sbucur stergete la gura cind esi din haznaua PD-L !MINERII IA ADUS BASELU,a deviat si trenurile,Iliescu s-a simtit obligat sa le multumeasca.Si Baselu SI iONELU ERAU LA fsn.Acum intelegerile cu scindarile se vad mai bine. oricum vocabular de pdlist care miroase urit din toate reclamele
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 17:31
lascivo, basescu i-a adus pe mineri asa cum pd-l n-o sa obtina nici un vot in toamna asta?? mai fetito ce treaba are basescu cu minerii?? oamenii aia care s-au adunat in bucuresti erau impotriva lui iliescu nu a lui basescu, atunci de ce sa-i cheme basescu pe mineri ce treaba avea el? nu era iliescu cel care a dat de inteles subtil minerilor prin televiziunea nationala ca este nevoie de ei? a mers basescu din gara in gara si a tras manivela de schimbare de ruta la toate trenurile sa mearga in bucuresti, nu? :))))) hai zbori ma de aici ca se vede treaba ca esti mai proasta decat credeam:)))
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 22:29
De la: sbucur, la data 2008-10-12 03:08:55Aiurea ! Eu l-as vedea mai degraba bun ca prim ministru pe basescu, acolo e puterea cea mare...nu la cea de presedentie! EXECUTIVUL fratilor e cel care ne mananca ! |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 23:01
aaaaaa...si ca sa mearga treaba BINE, trebuie mai intai CONSTITUTIA schimbata! Sa existe legi organice mult mai bune si statornice si cat mai putine ordonante de urgente. Numarul acestora din urma au crescut in cei 19 ani revoltator de mult care duc la un dezechilibru pe plan poltic, social economic. Practic prin ele exceptiile devin regula si nu regula care mai accepta si cate o mica exceptie, acolo unde caracterul de urgenta trebuie cu adevarat probat si motivat. In fine o lege constitutionala sanatoasa trebuie reformata si apoi celelalte! Tot ne intrebam pe cine votam ca presedinte....insa cine se uita la PREMIER! Aici e buba cea mare: executivul, apoi parlamentul, apoi PUTEREA JUDECATOREASCA, si in final presedintele!
Presedintele Romaniei este seful de stat al Romaniei. El are rolul de a reprezenta statul roman in relaþiile internaþionale; conform Constitutiei, este garantul independentei nationale, vegheaza la respectarea Constitutiei si la buna functionare a autoritatilor publice, exercita functia de mediere intre puterile statului, precum si intre stat si societate. De asemenea, presedintele este comandantul fortelor armate si indeplineste functia de presedinte al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii ARTICOLUL 107 Constitutie (1) Primul-ministru conduce Guvernul ºi coordoneazã activitatea membrilor acestuia, respectând atribuþiile ce le revin. De asemenea, prezintã Camerei Deputaþilor sau Senatului rapoarte ºi declaraþii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate. (2) Preºedintele României nu îl poate revoca pe primul-ministru. (3) Dacã primul-ministru se aflã în una dintre situaþiile prevãzute la articolul 106, cu excepþia revocãrii, sau este în imposibilitate de a-ºi exercita atribuþiile, Preºedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuþiile primuluiministru, pânã la formarea noului Guvern. Interimatul, pe perioada imposibilitãþii exercitãrii atribuþiilor, înceteazã dacã primul-ministru îºi reia activitatea în Guvern. (4) Prevederile alineatului (3) se aplicã în mod corespunzãtor ºi celorlalþi membri ai Guvernului, la propunerea primului-ministru, pentru o perioadã de cel mult 45 de zile. Actele Guvernului ARTICOLUL 108 (1) Guvernul adoptã hotãrâri ºi ordonanþe. (2) Hotãrârile se emit pentru organizarea executãrii legilor. (3) Ordonanþele se emit în temeiul unei legi speciale de abilitare, în limitele ºi în condiþiile prevãzute de aceasta. (4) Hotãrârile ºi ordonanþele adoptate de Guvern se semneazã de primul-ministru, se contrasemneazã de miniºtrii care au obligaþia punerii lor în executare ºi se publicã în Monitorul Oficial al României. Nepublicarea atrage inexistenþa hotãrârii sau a ordonanþei. Hotãrârile care au caracter militar se comunicã numai instituþiilor interesate. Da avem nevoie de un Presedinte bun care sa stie pe cine pune la executiv, ca prim ministru, el il alege...desi dupa parerea mea aici ar trebuie ceva schimbat....SA-L ALEGEM TOT NOI PE PREMIER!...POATE SUNA A UTOPIE! sau un PRESEDINTE CARE SA CUMULEZE SI FUNCTIA DE SEF AL EXECUTIVULUI....ASA CUM E IN AMERICA!....AICI AS VEDEA EU O SCHIMBARE BENEFICA PT NOI! |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 09:37
Uite d-aia te iubesc eu pe tine, Marioara.
Mai bine nici eu nu puteam sa spun ... Majoritatea romanilor nu inteleg aceste lucruri sau nu VOR sa inteleage. le e mai simplu sa caste gura si sa ia de-a gata de la Cristoii mamii lor. Si eu sunt pentru modelul american in care presedintele este si seful executivului, secretarul de stat avand un rol important in politica externa... Dar romanii, dupa experienta cu Ceausescu (care si aia a fost intr-un context istoric) au impresia ca daca un om ar avea putere adevarata sa faca ceva, hop ar fi dictatura ! Asta este. S-auzim de bine !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 10:18
:sml-;;;;;;;;Ne vedem, la vot;!!! PDL-UL.. N-a murit!!!!!
Ca n-am fost, la ;inmormantare!!!! Va doresc; un ;;wekend, placut;; tuturor!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:45
si la inmormintarea PD si PD-L vor suferi toti cei care au zacut in latrina lor
|
|
|
|

vazind ca nu-i merge afacerea cu alianta DA,si ca Tariceanu nu joaca dupa muzica lui Basescu a dat cu piatra si a spart doua partide ca sa faca un al 3 lea compus din gingavii care nu-si gaseau locul pe la PDsi PNL.Nenorocirea este ca nu s-a orientat bine la locomotiva noului partid ,motiv pentru care PD-L -ul s-a nascut mort
sbucur,
un lingator a tot ce misca si miroase,Basescu a dat gres crezind ca in calitate de presedinte va putea face dictatura,vazind ca de fapt puterea este la prim-ministru ,a inceput cu scandalul ca la primarie,a dorit un cadavru viu ca Stolo sa-i execute ordinele,pentru acest motiv a spart PD-L ul si incearca cu toti lingaii si boarfele masculine si feminine sa-si ajunga scopul.Atit votul din aceasta toamna si votul prezidential din 2009 va trimite la lada de gunoi politica de trista amintire a lui Basescu si gasca lui de acoliti
Va doresc; un ;;wekend, placut;; tuturor!
si la inmormintarea PD si PD-L vor suferi toti cei care au zacut in latrina lor