Info
x
Dece s-a nascut mort pd-l ul?
|
alin_s_11 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:41
CumScapam de comunisti gen lasciva si cifra 66. pote ghilotina ca in 1793.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:44
Daca se aplica punctul 8 de la Timisora nu prea avea cum sa scrie de dupa gratii cifra 66 si lasciva (ce scarba imi este de voi)
|
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 21:48
poate ca e pasarea phoenix.Sa crapati voi astia de de psd de ciuda
|
|
minerul 50 mesaje Membru din: 22/10/2008 Oras: Petrosani |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 04:50
ASAI d-NULE tALPES,numai ca adunatura de la PDL formata din cei care au uneltit si neau adus pe noi minerii la Bucuresti sint fostii securisti care ascunzindu-sr printre noi au batut oamenii sa ne compromita,dupa care au trecut din partid in partid sa li se piarda urma si a rezultat un PDL(prindel,dai,linseazal)cum suna indemnul la MINERIADE
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 09:45
@alin s 11- daca se aplica pct.8 de la Timisoara - dl.presedinte n-ar mai fi fost nici macar presedinte de partid ! iar 3/4 din clasa politica de azi, n-ar mai fi existat ,iar Romania ar fi avut o alta soarta !....si cred ca habar n-ai ca ce-am trait noi pina-n ' 89 n-a prea fost comunism, iar comunistii nostri erau de fatada ! era burghezia rosie,care avea cu ce : bani,relatii; se dedulcisera la dulcea viata burgheza in casele spoliatilor de ei si care si-au dorit sa scape de disciplina de partid,care-i incorseta ! ....asa ca,lasa-o pe lasciva-n pace sau pe miner....uita-te-n alta parte...ceva mai sus !
|
|
alinbal 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 13:22
PD-L nu s-a nascut mort..poate ca a murit dupa nastere datorita sistemului....
Alianta DA-nu avea cum sa mearga atat timp cat majoritatea celor care sunt acum la guvernare (atat in fosta alianta cat mai ales in PSD) sunt toti produsul comunismului cu fata umana promovat de 'tatuca Iliescu' scoala postliceala de partid "Stefan Gheorghiu" ( cu toate specializarile ) "Academia de inalte studii politice si tumbe elegante de la rusi " , s.a. , pe care observ fara ochelari ca si dvs le agreati/fabsolviti .. ....lasciv.... ...tara asta nu se va schimba atat timp cat este condusa de hoti, prostituate, cantareti (la diverse parti anatomice ale corpului uman), lingai, golani, batausi, retardati, somnambuli, agramati...si cred ca pot continua insiruirea cu inca vreo 10-20 de 'complimrente' adresate stimabililor (singuri alesi ) aflati in aceste functii publice guvernamentale.. nu putem schimba mentalitati decat daca -Doamne Fereste-, s-ar produce un cataclism planetar si toata civilizatia umana ar trebui sa se readapteze noilor conditii ( si nu sunt sigur ca nici atunci ar fi posibil). Mergem cu pasi repezi spre un dezastru pe care noi oamenii il provocam..discutiile despre politica, aliante, crize economice, s.a.m.d. sunt doar aspecte minore..."suntem orbi!, cartite!....nu vedem padurea de copaci...problemele sunt mult mai grave.....sau poate ca asta e mersul lucrurilor..poate ca asta e soarta Terrei, cand civilizatia ajunge la un anumit nivel sa se autodistruga(ATLANTIDA).. bucurati-va de viata(nu lasciv) cat mai aveti cum si lasati mancatoriile politice, dezbaterile pe teme de aliante ptr ciolan s.a.m.d...niciun guvern de orice culoare ar fi(nu pot defini culoare ptr ca sunt cameleoni)..nu ar reusi mare lucru...cat despre PSD(FSN/PDSR sau oricum ati vrea sa-l denumiti)..ar fi bine ca fiecare sa-si vada neputinta si celelalte defecte ..apoi sa arate cu degetul..! sper ca nu v-am plictisit o zi minunata Aln |
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 14:13
alin vezi ca mielusica, cifra 66 lasciva si minerul sunt una si aceasi persoana
|
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 17:18
dovedeste !
|
|
|
|
|
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:27
DACA BASESCU nu organiza aducerea noastra la Bucuresti cind era la FSN si ministru al transporturilor,ROMANIA ERA CU ALTA FATA,acum este o tara cu mineri compromisi ca Baselu a zburat din partid in partid si a ajuns presedinte,dar speram ca va spne COSMA ADEVARUL
|
|
Fosta membra 9am.ro 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:10
Daca o fi chiar asa, atunci, poate pentru ca a fost scos cu forcepsul.
Sau poate pentru ca s-a nascut dupa ... un sprit, sau, ma rog, o mahmureala. astia au intrat in agitatie moleculara si s-a produs nasterea, asa cum o fi fost ea.Sunt simpatici, oricum. Sunt aplaudaci , boc- bocane cand trec pe caldaramul directional si ma rog, sunt disciplinati Nu caut sa fiu rau. Ma distrez doar. Nu ma intereseaza politica. E un big kk.
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:43
aa este tu te distrezi si tara cu Basescu se zbate in basini
|
|
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 10:55
romanul cind intelege ca n-are nici-o putere, face haz de necaz...tot e mai bine decit sa ne isterizam !
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 20:49
am descoperit ca cineva se da drept POPESCU Z IOAN pe sait,neghiobul se tradeaza dupa virsta, POATE CA POPESCU Z IOAN VA SALVA TOTUSI ROMANIA,NU CAlca multi in urma lui Gainarul care scrie in numele Dnului POPESCU Z IOAN este probabil o lichea notorie
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
POPESCU_Z_IOAN 22 mesaje Membru din: 7/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:15
nu-i adevarat, nu-mi mai pangarii numele copile
vreau sa "salvez" romania la vara o s-o "salvez" de bani, ca cei prea mult strica
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 10:40
ORICUM CEL CE SCRIE SI SA DA DREPT POPESCU Z IOAN ESTE O LICHEA ,UN DOBITOC,BINE CA POPESCU Z IOAN CEL ADEVARAT NU CITESTE PE ACEST SAIT FIIND PLECAT DIN TARA. ASA CA IDIOTUL INCA ODATA SE DA DE GOL,PE LINGA VIRSTA AFISATA
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 13:26
gresit dn nou copilul meu drag sa sti ca acest sait si oricare altul este accesibil din orice tara eu acum va scriu din vila mea de prin strainatate , ii faina, dar necista foarte multi bani de intretinut, asa ca, votati-ma la vara
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 15:55
MA RETRAG DE PE ACEST SAIT PLIN DE RAHAT PDL ,CU PRECIZAREA CA IDIOTUL CARE SE SUBSTITUIE LUI POPESCU ESTE UN FARSOR,POFTA BUNA LA RAHAT DOMNULE
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 16:33
FAPTUL CA IN PDL SINT NUMAI OAMENI BOLNAVI NU INSEAMNA CA SINTEM MORTI,uitativa la BLAGA ce gras este ,la STOLOJAN care parca a venit din filmele HORROR, Important este ca trebuie sa pacalim alegatorii cu inca un vot si pe urma la pensie ,ca am votat ceva legi bune pentru cei care ies la pensie ca parlamentari,Romania o lasam cu datorii ca avem tineret,sa puna mina la munca
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 16:36
bravos stimabile dracusor,PDL ul are nevoie de oameni care stiu sa minta si sa pacaleasca astai politica
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 17:01
cum adica sa mint lascivo??? ce om crezi ca nu s-a prins ca tu esti minerul partidul1 mielusica si mai nou si bilbe
|
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:46
te rog dracusor nu ma amesteca pe mine hahalero cu alte persoane ,io cu partidul meu cu echipa mea ,cu banu meu,fac ce vreau io hahalero,am omul meu care scrie ce vreau io hahalero tu sa stai in iadul tau la PDL
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 19:57
Nenorocirea e ca sa nascut din cei mai hrapareti securisti in frute cu BASESCU si STOLOJAN vistiernicu lui Ceausescu
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 07:14
IN TIMPUL MINERIADELOR,oamenii lui BASESCU strigau;Prindel-Dai-Linseazal , pe strazile Bucurestiului,erau infiltrati printre noi minerii,care nu stiam dece am fost adusi la Bucuresti de catre MINISTRUL TRANSPORTURILOR Atunci s-a nascut PDL (echivalentul camasilor verzi)
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 14:07
basescu nu era ministrul transporturilor pe atunci tampita drakului, in mod normal ti-as zice sa te duci sa mai asculti din predicile iubitelului tau popescu z ioan, dar nu stiu de ce am impresia ca si ala este unul dintre conturile tale menita sa ne deruteze
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 10 Noiembrie 2008, ora 20:52
tin sa-ti precizez ca era ministrul transporturilor si a organizat personal garniturile,chiar a suplimentat garniturile de tren,dece sa mintim cind situatia este clara privitor la PD-L SINT UN PIC DEZAMAGIT ,AM INTRAT SI EU CREZIND CA-I UN PARTID CU INTENTII BUNE DAR DUPA ALEGERI I-MI DAU DEMISIA in PD-L sint numai persoane compromise,care nu mai reusesc sa aiba credibilitate la romani ,au mintit foarte mult cind au fost la putere si poporul tot flamind si descult a ramas
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 06:21
lascivo iar treci la minciuni infecta dracului , basescu a fost ministrul al transporturilor acu 15 ani tampita dracului tu vorbesti de o situatie actuala acum care trebuia gestionata de unul din ministrii lui tariceanu
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 14:57
asa este dracusor de 15 ani ne chinuim sa raminem la putere si Basescu face numai gafe,vorbeste prostii pe la B1TV,se poarta ca un maimutoi pentru orgoliul personal ,face baie de multima si nu-si da seama ca ne compromite pe toti din PD-L ACUM A REAPARUT SI POVESTEA CU APA CU FECALE ,PE CARE BASESCU A TINUTO ASCUNSA DAR TOT A RASUFLAT trebuie aranjat cu Oprescu ca mai este putin pina la alegeri si bietul Stolojan a facut preinfarct,iar tantalaul de BOC face pe el
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 16:32
eu sunt cel mai bun
daca nu ma opreau in anticamera 4 acu multi ani EU luam tot ciolanul, dar lasa , vorba aia, bogatia e un fel de mancare cel mai bine servit rece
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 19:41
NOI PDL -ul avem mare nevoie de oameni inteligenti,ducem lipsa de oameni care pot scoate PDL-ul din necaz,domnule POPESCU Z IOAN ,va rugam sa veniti sa ingrosam rindurile sa desfiintam mafia din Romania, daca vom avea oameni capabili ,de care momentan ducem lipsa ,la noi aveti sanse mari in viata politica
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:04
Pe buna dreptate,de cind a aparut pe acest sait numele de POPESCU Z IOAN ,parca PDL UL mai are o speranta daca doreste sa intre in politica ,singurul partid care are nevoie de persoane competente este PDL ul
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
|
|

ASAI d-NULE tALPES,numai ca adunatura de la PDL formata din cei care au uneltit si neau adus pe noi minerii la Bucuresti sint fostii securisti care ascunzindu-sr printre noi au batut oamenii sa ne compromita,dupa care au trecut din partid in partid sa li se piarda urma si a rezultat un PDL(prindel,dai,linseazal)cum suna indemnul la MINERIADE
DACA BASESCU nu organiza aducerea noastra la Bucuresti cind era la FSN si ministru al transporturilor,ROMANIA ERA CU ALTA FATA,acum este o tara cu mineri compromisi ca Baselu a zburat din partid in partid si a ajuns presedinte,dar speram ca va spne COSMA ADEVARUL
... un sprit, sau, ma rog, o mahmureala.
am descoperit ca cineva se da drept POPESCU Z IOAN pe sait,neghiobul se tradeaza dupa virsta,
POATE CA POPESCU Z IOAN VA SALVA TOTUSI ROMANIA,NU CAlca multi in urma lui
ORICUM CEL CE SCRIE SI SA DA DREPT POPESCU Z IOAN ESTE O LICHEA ,UN DOBITOC,BINE CA POPESCU Z IOAN CEL ADEVARAT NU CITESTE PE ACEST SAIT FIIND PLECAT DIN TARA.
ASA CA IDIOTUL INCA ODATA SE DA DE GOL,PE LINGA VIRSTA AFISATA
Important este ca trebuie sa pacalim alegatorii cu inca un vot si pe urma la pensie ,ca am votat ceva legi bune pentru cei care ies la pensie ca parlamentari,Romania o lasam cu datorii ca avem tineret,sa puna mina la munca
tin sa-ti precizez ca era ministrul transporturilor si a organizat personal garniturile,chiar a suplimentat garniturile de tren,dece sa mintim cind situatia este clara
privitor la PD-L SINT UN PIC DEZAMAGIT ,AM INTRAT SI EU CREZIND CA-I UN PARTID CU INTENTII BUNE DAR DUPA ALEGERI I-MI DAU DEMISIA
in PD-L sint numai persoane compromise,care nu mai reusesc sa aiba credibilitate la romani ,au mintit foarte mult cind au fost la putere si poporul tot flamind si descult a ramas
NOI PDL -ul avem mare nevoie de oameni inteligenti,ducem lipsa de oameni care pot scoate PDL-ul din necaz,domnule POPESCU Z IOAN ,va rugam sa veniti sa ingrosam rindurile sa desfiintam mafia din Romania,