back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dece s-a nascut mort pd-l ul?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:47

De la: dracusor, la data 2008-10-16 17:31:06lascivo, basescu i-a adus pe mineri asa cum pd-l n-o sa obtina nici un vot in toamna asta?? mai fetito ce treaba are basescu cu minerii?? oamenii aia care s-au adunat in bucuresti erau impotriva lui iliescu nu a lui basescu, atunci de ce sa-i cheme basescu pe mineri ce treaba avea el? nu era iliescu cel care a dat de inteles subtil minerilor prin televiziunea nationala ca este nevoie de ei? a mers basescu din gara in gara si a tras manivela de schimbare de ruta la toate trenurile sa mearga in bucuresti, nu? :))))) hai zbori ma de aici ca se vede treaba ca esti mai proasta decat credeam:)))

Dracusor incearca sa nu-ti dai cu parerea despre lucruri care s-au intamplat cand tu incercai poate sa te nasti inainte de a te documenta...
Da, Basescu a suplimentat trenurile de la Targu Jiu, le-a permis intrarea in capitala, a asigurat culuar de trecere pentru trenurile suplimentare sa ajunga cam in acelasi timp... Cum crezi tu ca au venit minerii??!! si-au luat bilete de la agentia cfr cu 5 zile inainte?!! NU AU UMPLUT GARA,AU UMPLUT VAGOANELE SI AU ZBIERAT VREM LA BUCURESTI... Cineva a vegheat ca trenurile sa ajunga la Bucuresti...si inca in interval de timp scurt...Se putea sa nu se aprobe ruta, sa nu se gaseasca locomotive...sa nu plece trenul din gara...dar nu! logistic mineriada a fost un succes!! Nicio intarziere pentru ortaci! Si toate astea nu se puteau face fara ministrul transporturilor...Din prostie sau reavointa nu stiu... dar a facut-o...a adus minerii in Bucuresti. Nu zic ca i-a chemat...dar le-a asigurat logistica

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:00

DOAMNA MARYGEO sunteti in aceasi barca,ar trebui si dumneavoastra sa fiti interzisa pe acest site.Nu sunteti inghitita de multi dar se pare ca nu va interzis nimeni,asa ca lasati oamenii sa comenteze cum le dicteaza constiinta.

istoria

57 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 12:33

de fapt discutia se poarta in jurul motivului pentru care Basescu in calitate de ministru al transporturilor si membru FSN ,in 1990 a adus minerii in Bucuresti si a creiat o cursa lui Iliescu ,care s-a vazut nevoit sa le multumeasca dar a cazut in plasa lui Basescu.Mare imbirligator si mester in invrajbeli Basescu urmarea sa compromita de fapt REVOLUTIA din 1989 in calitate de secururist,avind grija sa-si distruga dosarul personal. Mineriadele asadar sint produsul conspiratiei celor care le-au initiat;Basescu Roman Iliescu si ultima Basescu CONSTANTINESCU,toate cu scopul ascunderii adevarului si deturnarii atentiei populatiei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 20:57

Cu ceva ani in urma,Silviu Brucan,un profesor in ale comunismului spunea ca or sa mai treaca 20 de ani pana cand o sa ne desteptam! El a zis ca suntem prosti(in politica). Se vede ca Lasciva si Mielusica s-au nascut proaste si vor deceda la fel de proaste!!
Totusi le doresc insanatosire grabnica.

istoria

57 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 01:35

crunt este sa te nasti prost si mai crunt sa nu te destepti cind viata i-ti ofera realitatea trista.Lucratura lui Basescu si acolitii lui este draceasca ,incepind cu 1990 a tot sapat.Mojicii care-i tin parte ,sint de calitate indoelnica ,minerii au fost adusi de Basescu in toate cazurile,el fiind ministru transporturilor cu decizie executorie,dar a sabotat toate guvernele pentru a-si ajunge scopul personal,putin i-i pasa de popor sau de Romania Eu vam spus adevarul ca partas la evenimente,putoii ,lingaii si pupincuristii PD-L nu-i iau in seama,sint simple zdrente care se vor rupe de tot cind vor trai crunta realitate nu merita sa mai pierd timpul ,realitatea primeaza

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 09:03

;; Buna, tuturor;!!;; PD-L-UL; nu-i mort! ;;El este mai ;viu decat niciodata!'' El v-a castiga si v-a fi partidul de ;guvernat; in urmatorii, ani! ;;Va doresc; o saptamana, senina;! ;Fara stess, fara nervi;!

csuceava

11 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 13:29

Domnisorico,......esti slabuta rau.
Subscriu la ce comenta un alt distins care a postat la acest comentariu visavis de PSD si..........tare-mi face impresia ca ai o memorie selectiva sau....si mai rau pentru tine foarte scurta, daca nu-ti mai amintesti nazdravaniile pe care le-au facut nu cu mult timp in urma PSD-ul cu ilustrele sale personalitati.
Eu imi amintesc destul de bine de toate mizeriile lor "STRATEGICE" incepand cu sechelariu de Bacau, Cozmanca de Botosani si altii asisderea lor.
Sfatul meu este SA MAI DAI "LA PERETE", cu analizele astea docte,...ale lui mataluta.

csuceava

11 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 13:36

De la: sbucur, la data 2008-10-15 08:23:08Mielusico, vad ca-ti plac lucrarile dentare ...
O ceri ...
Te mananca ...
Ia de colea ....

quote name='csuceava' date='2008-10-20 13:29:47']Domnisorico,......esti slabuta rau.
Subscriu la ce comenta un alt distins care a postat la acest comentariu visavis de PSD si..........tare-mi face impresia ca ai o memorie selectiva sau....si mai rau pentru tine foarte scurta, daca nu-ti mai amintesti nazdravaniile pe care le-au facut nu cu mult timp in urma PSD-ul cu ilustrele sale personalitati.
Eu imi amintesc destul de bine de toate mizeriile lor "STRATEGICE" incepand cu sechelariu de Bacau, Cozmanca de Botosani si altii asisderea lor.
Sfatul meu este SA MAI DAI "LA PERETE", cu analizele astea docte,...ale lui mataluta.[/quote]

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 20:04

eiii,nu stiu daca-i nascut chiar mort....dar struto-camila este! o parte trage-n stinga,alta -n dreapta,dar de fapt este un partid de tip : " asculta comanda la mine ",fiind un partid de categoria B ...sa-i enumar ? B asescu, B oc, B erceanu, B arbu; B oureanu, B laga, etc.etc....mai adaugati si voi !

istoria

57 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 23:14

SI ALTI BILBIITI SI SISIITI

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 06:19

auziti dar topic in care sa denigrati psd-ul de ce nu faceti?? gabi, pdl-ul este unul din singurele partide serioase din romania, lasa-te ;)

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 08:49

Sa traiti ! am inteles !.....stii ce n-ai inteles tu,mai dracusor ? ca toti astia,ca mine de ex., care sunt atit de aprigi ,sunt cei care au votat cu Dreapta Democratica din ' 90 incoace,inclusiv cu Base' ! dar dezamagiti si tradati in dragostea lor fiind,au ajuns sa-l critice....nu-i simplu ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 09:54

Cat adevar ai zis gabigabi.... Prin 92-93 am facut spume la gura intai cu Taranistii apoi cu CDR-ul ...degeaba. A venit apoi '96 vai Doamne a castigat "dreapta democratica" sa vezi acum cum o sa fie bine si o sa dispara coruptia.... Si cam prin 2000 m-am linistit cu treburile astea...si in prostia mea am crezut ca toata lumea s-a cam lamurit ca in Romania nu sunt partide, politici etc....sunt niste baieti care se invart sa mai puna o bordura, sa mai asfalteze ceva, sa mai vanda o bucata de parc...sa faca bani cu alte cuvinte. Dar nu! Tineertul din ziua de azi nu se lasa prostit de nimeni! Are convingeri, are puterea de a zice de un partid sau altul ca sunt seriosi...ca uite dom'le, astia vor binele poporului si se perpelesc in chinuri ce sa faca ei sa fie bine in tara asta...

In orice caz sunt unele greseli care trebuie sa le faci ca sa inveti ceva...Asa ca Dracusor, nu te lasa...Exprima-ti convingerile, lupta-te pentru binele acestei tari!! Fa lumea sa inteleaga cum PD-L-ul impreuna cu Presedintele Basescu vor face din Romania un paradis al Europei. Se vor lupta nestenit sa combata coruptia, sa creasca nivelul de trai al roamnilor, sa redea increderea in sistemul sanitar, in cel de asigurari sociale, in politie si procuratura ba chiar si in justitie. Ca daca in noiembrie vom alege PD-L-ul o sa ne fie mult mai bine. Se va intoarce pana si Doamna Monica Macovei s apuna umarul la asanarea morala a Justitiei, si iarba va creste mai verde si cerul va fi mai albastru.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 11:57

ce trist e totul @radule si ai dreptate : din greseala in greseala,spre victoria finala ! dar pierderea cea mai mare tot Democratia o are ,pentru ca au reusit dupa toti acesti ani sa ne scirbeasca si sa intrebam daca e bine intr-adevar,daca asta ne trebuie si sa reconsideram comunismul ca sistem politic si social !iar aceasta criza mondiala va intari debusolarea lumii si ,in clipa asta,eu nu stiu catre ce ne indreptam !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 12:42

EU nu am cum sa reconsider comunismul. Eu am strans porumb, am strans fier vechi, am facut munca patriotica in Duminica Pastelui. Am vazut care sunt criteriile intr-o societate egalitarista...Democratia este un concept frumos dar atat de usor de imitat... Cand a iesit CDR-ul imi imaginam cum se vor face procese cu hotii din PSD, ca societatea va intelege ce e Democratia, ca se va intra intr-un firesc...In 2004 am votat DA in speranta ca voi vedea macar intentia de a se face dreptate, justitie seaca, rece, in niste cazuri instrumentate corect, documentate....
Suntem in situatia in care nu ne mai deranjeaza derapajele de la Constitutie. Ni se pare normal sa apara Presedintele si sa ne spuna ce primar sa alegem...in Bucuresti si Iasi cel putin... Indiferent de motivatia Domniei sale pentru aceasta fapta...
Este OK sa se antepronunte intr-un caz discutat de Curtea Constitutionala...
Este OK sa numeasca Premier pe cine vrea indiferent de rezultatul votului
Este OK sa scuipe Parlamentul Romaniei (si parlamentarii au fost la fel de votati ca si el)
Este OK sa suspende ministri (vezi Atanasiu) fara cea mai mica dovada...(a obtinut NUP de la DNA) insa dupa mai mult de 45 zile si a fost in consecinta demis

Problema noastra e ca nu avem democratie...avem dreptul fortei nu forta dreptului.

Cine nu e cu noi e de porc..."stie toata lumea ce ai facut"
Justitia e la TV ... O arestare in prime time, 20 de interviuri in fata DNA si deja verdictul e dat... uite coruptu'...

Nu avem institutii avem baieti care servesc.... si presa care nu remarca nimic din toate astea ... si votanti care nu tin minte mai mult de 2 ani... Crezi ca Dracusor stie ca ACUM PD-L este la putere? la nivel mai mic (subsecretar de stat), e drept dar la putere... Sau crezi ca-si mai aduce aminte cum Presedintele l-a propus sef la SRI cred pe George Maior de la PSD...adic acine cu cine e in coalitie? PNL-PSD sau Basescu -PSD?

Dar asta e tarisoara noastra draga... fara opinie publica, cu societate civila numai de un sprit la Neptun...

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:11

asta e parerea voastra

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 19:10

Pt. raduporubiu
Nene, vad ca esti tare critic la adresa presedintelui, asta ar mai fi cum ar mai fi, dar sa spui ca acum PDL e la putere, depaseste orice limita a bunului simt. Considera ca ti s-a administrat o tona de injuraturi politice.
Scarba asta care se degaja din postul tau este paguboasa. Asta este democratia fratilor. Nu sunteti invatati cu ea, nu stiti s-o folositi in folosul vostru voi astia scarbitii care pledati pentru neimplicare si va pute totul. Va considerati deasupra oricui din politica si credeti ca daca ati fi voi la conducere ati face cine stie ce branza mare ... Toti sunt hoti si corupti deci pledati impotriva tuturor si pentru neprezentarea la vot cu un aer de superioritate specific prostilor cu fite.
Un tanar se orienteaza in mediul in care evolueaza si se lupta pentru a deveni un mediu mai prietenos. Cine credti voi ca va veni sa schimbe starea asta de lucruri ?
Daca voi nu votati, cine credeti ca va iesi la carma pentru urmatorii 4 ani ?

Marygeo, iar ai depasit limita legala pentru prostie ... Ia-ti pufoaica si mergi de te culca, vrajitoare ce esti ...

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 19:49

@sbucur - esti simpatic rau,tata ! iti place combinatia facuta de dragul tau PDL cu d'alde Vadim si Jiji ? chiar nu vezi cit de disperati sunt ca pierd teren in credibilitate,pentru ca poti sa-l prostesti pe unul,pe doi-fie trei,dar nu-i poti prosti pe toti ?
aaaaa! am uitat s-o adaug pe lista de categoria B si pe gaina motata alias madam B oagiu -persoana importanta....ma-ntelegi dumneata ! una din fostele tinere sperante ale Sefului !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 09:05

@sbucur:Pai normal ca sunt critic...l-am votat si a facut doar prostii... Puterea nu este reprezentata doar de ministri, iar la nivel de subsecretar de stat e plin de pdlisti. Faptul ca Basescu a dat SRI PSD-ului este de asemenea un FAPT. Atunci nu era asa grav sa colaborezi cu PSD??!! Acum cand parlamentul forteaza guvernul pe o gramada de masuri, prostesti dupa mine (vezi salariile profesorilor), acum zic, este colaborare, e coalitie, e alianta psd-pnl vai cat e de rau.
In legatura cu mersul la vot: nu am afirmat nicio secunda ca nu votez desi si pan acum am votat si uite unde suntem. In orice caz presupunand prin absurd ca nu merg la vot, o sa voteze tinerii care "se orienteaza in mediul in care evolueaza si se lupta pentru a deveni un mediu mai prietenos" ... si o sa schimbe ceva, nu????

Scarba mea, culmea , nu se adreseaza clasei politice, pentru ca nu e prost cel care cere... Scarba mea este provocata de prostie in principal...De prostii care transmit de pe scari de la dna fara a avea minimul bagaj de cunostinte despre dosare, de prostii care cred ce se transmite de la dna, de prostii care cer dna sa faca arestari spectaculoase, de prostii de la dna care le fac, de prostii care nu baga de seama ca traim intr-un stat politienesc, de prostii care nu baga de seama ca politia si infractorii si-au dat mana peste tara, de prostii care-si spun "societate civila" si accepta abuzurile institutionale de la noi

Si asa ca sa stiu si eu draga sbucure, ce om politic ales a facut ceva pentru tara asta? da ceva cat se poate de concret, nu cu imbunatatiri de perceptii si pregatirea cadrului pentru ceva... Si sa nu ma iei cu UE si NATO ca atunci chiar esti prost

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 13:08

;;;;;;;;;;;UNDE ESTI;;;; VADIME DOAMNE, '' ;;;;;;;; CA SA PUI, MANA PE EI???? ;;;;;;;; SA COMENTEZE, PE FORUM,, DOAR,, DESPRE EI;; ;;;ACESTI ;;MISEI;;; DE DOAR;;;; ;;;DOI LEI;;;

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 15:37

vai..nu se poate...numai despre VADIM nu vreau sa ne amintim!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:10

Radule, Gabi,
Nici mie nu-mi place povestea cu PRM si PNG. Parca Basescu a si reactionat l afaza asta cu Vadim.
Chia, de ce credti voi astia anti-Basescu ca e atat de tare incat controleaza el chiar tot in PDL. Pe ce va bazati ? Hai ca despre Boc si eu am cam parerea ca e pus acolo dau ca sa-i conserve si sa-i pastreze locul cald pentru cand n-o mai fi presedinte. Dar despre sulfele batrane de genul lui Berceanu ? Credeti voi ca Basescu il manipuleaza pe Berceanu si pe altii ca el ? Pe Stolo.

Ca Basescu a dat SRI-ul pe mana PSD-ului ... Nici macar n-a invetat-o el. E un model luat de pe la altii tocmai ca institutia sa-si faca treaba. Pentru ca asa cum zicea un personaj din Musatescu "ai de sunt la putere orbesc, iar ai de sunt in opozitie le mai iese o pereche de ochi.
Asta a fost o miscare buna, revolutionara, benefica. Ar fi trebuit remarcata ca ceva bun. Din acest motiv Raduporubiu, te declar prost. Regret ca m-ai pus in situatia asta, dar n-am incotro. Ai depasit limita legala.
Nu mai vorbesc despre celelalte subiecte gen salariile profesorilor, ale medicilor si ale altora pentru ca banuiesc ca nu esti profesor si nu-ti pasa de ei. ... Unde crezi ca si-ar cheltui banii aia " multi " profesorii astia hapsani ? In economia din Alaska ?
In Germania, in urma cu ani, sindicatul cel micut al profesorilor negocia cu guvernul despre marirea salariilor. Guvernul a anuntat intentia de a sista negocierile cu reprezentantii profesorilor sustinand ca n-are bani, ca orice guvern. A doua zi IG Metal a anuntat intentia de a intra in greva de solidaritate cu sindicatul profesorilor. Guvernul si-a schimbat imediat atitudinea si profesorii au obtinut cateva procente bune peste ce oferea initial guvernul. Celor de la IG metal nu le convenea ca educatia copiilor lor sa fie facuta de niste profesori nemultumiti ... Cam asta despre solidaritate.
Eu sunt solidar cu toti cei care cer marire de salariu. Mai cred ca toti cei care vorbesc despre "prudenta" "cumpatare" in cheluirea banului public sunt de fapt jefuitorii acestuia. Un exemplu excelent il reprezinta parlamentarii. Desi de data asta au votat marirea salariilor profesorilor, ceea ce ma mira, cand e vorba despre ei nu mai prididesc sa-si dea sie insisi bani cu memiluita si tot felul de avantaje de te doare capul ...

Scuteste-ma !

Vadim va disparea in neant.
Pacat ca nu se intampla la fel si cu Voiculescu care nu reprezinta pe nimeni.
Becali cumpara pur si simplu voturi. Asta este ! Asta este Romania in care traim.
Voi, smecherii astia care m-ati linsa din cauza ideilor mele, ce le-ati face celor care voteaza pe cineva anume pentru 300 euro ?
Votul lor este la fel de valabil ca si al meu ca si al vostru ...
Il ascult acum pe Tariceanu care, a cotit-o si anunta ca nu mai da nici un ban pentru nimic, pentru autoturisme, dotari, ... evident pentru imagine.Pentru propria lui imagine. Vad ca si altii sunt de parerea mea.

Mai vorbim, daca om avea despre ce ...

Acum nu e momentul !
minerul

50 mesaje

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 20:13

mai fratilor romani,nu va mai besteliti atita! eu eram la fel ca vi cind Basescu a trimis dupa noi sa venim sa salvam FSNul ,mai mult ma chiama si traian,eram dornic sa fiu patriot.Cind am ajuns la Bucuresti o echipa de la ministerul transporturilor s-a ocupat de noi si au mers personal sa ne arate si unde se ascund cei pe care trebuia sa-i atacam.Ulterior Basescu l-a pacalit pe Roman si s-a nfiltrat in PD pe care la si acaparat sa i se piarda urma cu gafele facute la FSN.eSTE OMUL INTRIGA SI IN FINAL a stricat si PD-ul si PNL-ul sa faca struto camila PD-L formata numai din reactionari care se cearta intre ei.Basescu prin dezbinare primeaza .populatia este analfabeta politic si usor de manevrat,in special tineretul si raufacatorii carora le place starea confuza din tara.Eu atita am avut de zis,ca noi minerii tot talpa am ajuns

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 01:51

Extraordinar !
De unde a aparut si minerul asta ?
Io-te frate, un miner care stie sa scrie si inca binisor. Chiar prea binisor pentru un miner.
Si mai extraordinar este ca stie cine l-a chemat la Bucuresti sa salveze FSN-ul. Taman Basescu.
Nu ma-nebuni ...
Ce vocabular aveti domnule maior, pardon, domnule miner ... si ce spirit de observatie aveti ... Cum ati observat adevaratul traseu al distructivului Basescu ... Nemaipomenit.
Deci e adevarat ca supravegheati forumurile astea. Asa pot sa inteleg. Dar sa si interveniti ... E ceva grav ? S-a intamplat ceva ? Arde ?

Pana acum asta a fost cel mai haios post. Nu as fi crezut asa ceva despre clasa muncitoare. Senzational, domnule maior, pardon, miner.... Bravo, asa, e bine asa....

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 06:55

categoric,salariile trebuiesc a fi marite ! dar,in situatia de fata,nu-i fericesc pe cei care vor conduce tara dupa 30 noe. !si daca PDL va cistiga alegerile -asa dupa cum isi doresc si e normal, pina la urma, sa-si doreasca orice partid asta - pe unde vor scoate camasa achitind promisiunile facute ? sau Stiu ca nu vor cistiga ,dar baga mortu-n casa alorlalti ,uite-asa d'al naibii ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 07:51

;;Buna,tuturor!! ;; Indiferent, care partid, o sa ;castige, alegerile, o sa le fie foarte,,greu, la toti!;;;; Pentru, ce doreste;; Marko, Bella, sa faca, la noi, in ;Romania, ,,,, tara, noastra,, pt, libertatea ei s-au jertfit, multi cu sangele varsat,, este nevoie, de ;;Un ;Tepes si ;un ;; Vadim,!La asta gandeam cand, am scris de ;;Vadim;!;;Va doresc; zile senine!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 09:07

mai sbucur io-te ca nu te scutesc... nu stiu de unde mananci tu o bucata de paine...Dar intr-o tara in care salariul mediu dat de stat e mai mare decat salariul mediu din economia reala ceva e gresit. Daca esti si tu un mic frecator de menta pe banii statului adik ai mei atunci pot sa-ti inteleg frustratrea. Nu stiu daca tu ai vreo idee de cat sunt salariile profesorilor sau daca ai vreo idee de cat de prost isi fac treaba sau daca ai idee de cat de incapabili , profesional vorbind, sunt "acesti minunati dascali"

pune si mata mana ca ai net si arunca un ochi pe declaratiile de avere a decanilor ca-s functii publice...sar de 3000euro net lunar.

un profesor de liceu cu cca 10 ani vechime (adica nu cine stie ce) e in jur de 700 euro, net in conditiile in care nu stiu daca mata esti la curent muncesc 20 de ore pe saptamana, au 30 zile de concediu iar in perioada de activitate din timpul vacantelor nu stiu ce fac...De fapt stiu... nimic, semneaza condica saptamanal...

1. In sistemul de invatamant romanesc oricine este prea bine platit in comparatie cu rezultatele sistemului. Si sa nu aud povesti cu premii la olimpiade internationale pentru ca alea nu sunt meritele sistemului...Sunt elevi straluciti, muncitori si norocosi.

2. Indiferent de performantele sistemului de invatamant este nefiresc in Romania unde mor copii pentru ca nu au medicamente banii sa fie bagati in consum in loc de infrastructura. Mai sbucure ai idee cate mii de copii au stat o luna in praf si var pentru ca scolile/gradinitele nu erau gata? Ca nu-s bani..dar pt lefuri?ok ca astia vin si voteaza, ca marea majoritate a presedintilor sectiilor de votare sunt profesori si...acolo se numara doar, nu?
mai departe nimeni nu mai numara nimic...se aduna rapoartele facute de profesori...

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 12:36

raduporubiu,
Asa e nene, e cum zici de sistemul de invatamant, e jalnic ....
Nu te contrazic.
Dar cum il repunem pe picioare ? Cu niste profesori zdrentarosi mergand prin noroaie spre scoala si stropiti de jeep-urile elevilor ?
Ca trebuie sa se mareasaca diferentiat, sa se dea mai mult la aia cu salariu jalnic de mic, ca aia si ailalta e de discutat dar salariile din invatamant si nu numai trebuie marite !
Unde dracu sa-l ia pe Tariceanu, e cresterea aia economica ? nu trebuie s-o imparta si la saraci ?
Sau bugetarii trebuie sa faca munca patriotica "pentru binele tarii"?
Ca sa ceri, trebuie mai intai sa dai !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 12:37

Nu sunt bugetar !

Acum nu e momentul !
istoria

57 mesaje

Postat pe: 25 Octombrie 2008, ora 13:41

ultima rasuflare a mortului Basescu si PD-L ul incearca sa destabilizeze economia nationala sa produca inflatie si sa compromita guvernul obiceiuri vechi practicate pentru distrugerea credibilitatii Romanei si promovarea HOSULUI in care celor implicati le place sa faca baie

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DECE S-A NASCUT MORT PD-L ul?
Mergi la: