Info
x
Dece s-a nascut mort pd-l ul?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 09:45
ar fi minunat sa vina si in PD-L un om capabil momentan cu bosorogii de la noi si cu toate boarfele aduse de ei ,avem mici sperante la alegeri, noroc ca l-am convins si atras pe VADIM pina ne facem treaba
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nicetomazin 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 13:45
PENTRU MIELUSICA SI CEI CA EA CU TOATE CA NU CRED NICI IN VIITORUL CU PD L UL CE AI PATIT ,NU TE A SATISFACUT CINEVA DE LA PDL? SAU ITI ESTE FRICA CA IES ASTIA SI AI PUS O? NASPA MOMENT PENTRU TINE ,DACA IES SUCCES SI VISE PLACUTE |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 14:00
VA CEREM SCUZE IN NUMELE PDL pentru limbajul mizer folosit de nerozi care se infiltreaza pe acest sait acceptam discutii serioase
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 15:46
Ni te lasa BULDOCULE fa totul pentru PDL si D-nul Presedinte M-ai sant cadre din securitate care nu s-au inscris inca in PDL in afara de generalul TALPES cum ar fi GENERALUL PLESITA,GENERALUL VLAD si multi altii care ar sti cum sai ajute
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 12 Noiembrie 2008, ora 18:55
pe dracu, la prim-ministru as fi bun eu,tot Clujul este la picioarele mele,Basescu este bun ca face numai scandaluri si in acest fel trec neobservate smenurile,trece si legislatura si ne umplem visteria noi am cumparat deja jumate din alegatori in Cluj,asa ca sintem siguri pe 30 noiembrie
|
|
adamgeo2007 18 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 12:06
pentru ca sa facut frate cu dracul cu PNL sustinut de PSD.Poate se mai face frate cu alt drac la viitoarele alegeri , parca ar fii ruleta rusesca care se joaca cu soarta poporului raman , Sper sa se strice ruleta la noile alegeri!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 15/09/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 10:20
Spuneti unii dintre Dumneavoastra ca Basescu a incercat sa demaste si sa starpesca clientela politica ? Care clientela si a cui? El insusi este aservit de acolitii lui ! Ce tot incercati sa scoateti din Dl. Basescu un monument de corectitudine! Cand el este incarcat de aspecte negative cat carul. Dosarele Domniei sale nu sunt o dovada ca are totusi ceva comun cu cei corupti? Hai sa fim seriosi ca doar nu s-a nascut ieri si e curat precum un prunc? Nu vor unii dintre Dumneavoastra sa vedeti adevarul gol golut. Ati luat teapa cu acea lozinca demagogica :"Sa traiti bine!" si tot nu va-ti saturat. Mai vreti odata sa mai luati teapa. Luat
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:05
pe 30 noiembrie nu mai vreau sa fiu dus cu lacrima ca in 2004,baietii nostrii de la PDL platesc bine iar domnul Talpes stie manevrele
|
|
|
|
|
alin_s_11 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:45
Poate ultima sansa este pdl. daca nu, vom trai in tara vesnica a lui ion iliescu
|
|
alin_s_11 12 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:48
corado mare jegos de securist ceausist ai fost si ramai
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:39
FIINDCA ESTE UN PARTID DE CONJUNCTURA !
UN FEL DE STRUTO-CAMILA, NASCUT - CA PARTID - INTR-O INCOMPATIBILITATE DOCTRINARA ! PENTRU UN PARTID AUTENTIC CEA MAI IMPORTANTA PENTRU EXISTENTA LUI ESTE DOCTRINA ! ORI, PD-UL DE LA STANGA/CENTRU-STANGA "ALTOIT" CU NISTE LIBERALI "RUPTI" DE ORIGINI, "EVADATI" DIN PNL-UL RELATIV ISTORIC LA ACEST MOMENT, VA PUTETI IMAGINA CE "PARTID" A IESIT ! CA SA STEA "PE VERTICALA", TREBUIE SA FIE MAI TOT TIMPUL "RESUSCITAT" DE MARELE CREATOR AL PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL ! DAR VOM TRAI MOMENTE INEDITE CAT DE CURAND ...MARELE CREATOR AL PD-L, DACA PARTIDUL NU VA CASTIGA IN ACESTE ALEGERI SA-I POATA ASIGURA LUI INCA CINCI ANI LA "COTROCENI" , DUPA CHELFANEALA DE RIGOARE NICI NU O SA MAI VREA SA STIE DE ACEST PARTID SI-SI VA VEDEA DE "PROBLEMELE" LUI ... ! ASA CA, PDL-ULE, LUPTA, ALTFEL DISPARI DE PE SCENA POLITICA !
DDR
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 23:57
doinito mincatias pasarica ta,adicalea cum fa sa nu cistige PDL ul ? sa nu mai primesc eu fonctia de primministru dupa ce m-am riscat in 2004 pentru lacrimile lui marinelu?? tot poporu la vot ! noi de la PDL vom stabili O NOUA ORDINE IN ROMANIA !!
|
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:17
Buna ziua Mariane, si eu sint din Barlad , dar am plecat din 1981, de cind am terminat liceul Al.Vlahuta, la clasa lui prof Curelea de engleza,lic. de sus ,azi se numeste Eminescu, locuiesc in Constanta, si lucrez in Libya acum, a mai ramas numai mama acolo, tata amurit de mult, si imi pare bine ca gindesti liberal. Astai drumul spre viitor doctrina liberala, acum , ce sa zic , Tariceanu si unii din PNL au facut destule gafe, dar ca idei si doctrina , cea liberala, ne-a dat avintul de a pleca si pe alte meleaguri in lumea asta mare, si daca esti stapin pe tine o duci bine, ti-o spun din propie experienta, am 10 ani de cind lucrez afara pe contracte cu probe de lucru, sint electrician centrale si statii electrice,am fost 5 ani in Nigeria cu Shell Gas, 1 an in Paris si Lile am facut pentru sarbatorile de iarna decorari de iluminat pe Champ Ellise pe bulevard , prin magazine si pe bulevard, am mai fost in Arabia saudita cu ARAMCO, la rafinarii, asa ca este un exemplu, daca nu erau liberali cum puteam sa umblu atit...sanatate din Libya , e prima data cind dau de un barladean pe forum....Iuri
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:45
diabeticul dracului,crezi ca io am venit degeaba in PDL
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
MAMITZA 119 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:58
RASPUNS PENTRU "PARCASVIU" ! VISE ! VISE ! VISE ! CU CE SI CU CINE SA C A S T I G A T I ?! CU "RESTURI" ADUNATE MANDAT DE MANDAT DE PE LA ALTE PARTIDE ?
SI CU CE DOCTRINA ? CA LA VOI IN PARTID SE APLICA LA FIX MORALA FABULEI " RACUL, BROASCA SI CU STIUCA" ! NU INTAMPLATOR V-ATI ALES CULOAREA PORTOCALIE PENTRU ILICURI, FESURI, FULARE, HAINE DE PLOAIE, PLIANTE ...ESTE O CULOARE "PARSIVA" ! LA JUMATATEA DRUMULUI DINTRE "ROSU" SI ..."GALBEN", DAR FOARTE DEPARTE DE "ALBAASTRUL" ADEVARULUI ! A, APROPO: MAI CITESTE O DATA CE AI SCRIS SI AI SA TE DUMIRESTI ASUPRA UNEI ALTE CAUZE PENTRU CARE PD-L-UL NU VA CASTIGA !!!
DDR
|
|
Fosta membra 9am.ro 172 mesaje Membru din: 5/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:34
Dincolo de limbajul dumitale se poate deduce lesne lipsa unei culturi elementare din punct de vedere politic. Si, nu numai..."A se naste mort un partid" care in optiunile electoratului (instruit, informat, matur, cultivat) se situeaza pe primul loc - o dovedesc sondajele, fara a fi guvernat singur si dupa ce a fost ejectat din guvern de catre schimbatorul la fata PNL in concubinaj cu PSD, este o afirmatie prosteasca demna de un Geoana...
|
|
ramona_columban 1 mesaj Membru din: 29/09/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 15:52
Nu stii ce vorbesti.Nu esti informata.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 18:52
@monarom2004- minciuna-n falss,mestere ! PD s-a cerut afara la ordinul dl.presedinte....nu te mai face ca nu sti,ca-i jenant ! parca ziceai ceva cum c-ati fi cititi....informati !mai citeste; mai informeaza-te !
|
|
Gabbiano68 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 19:25
cumva esti conectat la intelighentzia lu; nutzi?ca prea ne vorbesti ca din carti.sa-i incontinuare cu linbutza din dotare pe dosul marinerului ca-ti sta bine.de fapt cred ca asta este si scopul existential al partidului asta de mameluci.in afara sa-l ridicati in slavi pe base mai aveti si alt tel politic?
|
|
Gabbiano68 14 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 19:27
mrsajul era ptr atotputernicul ala care face valuri pe aici
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 20:07
desi fac parte din PDL si ma doare ce se scrie pe acest sait,trebuie sa recunosc ca nu avem sanse mari sa ajungem la guvernare,sefu a tulburat prea mult apele in Romania cautind sa denigreze adversarii politici,cautind sa para un om fals popular,dar sa compromis si el si PDL ul
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:11
PAI CE PDL ul este partid?adunatura aia de expirati?resapatii aia si boarfele analfabete cu pretentii de dame?Si basescu stringe oameni dupa caracterul chipul si asemanarea lui.Doamne ce nenorocire se abatu peste Romania
|
|
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:53
draga mielusica esti o imbecila
|
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 08:04
De la: marygeo2006, la data 2008-10-13 22:15:04Ai postat aici niste cuvinte deosebit de frumoase, care iti fac mare cinste!Tinwe-o tot asa si la mai mare.Poate ajungi si tu presedinte.In locul lui Base!Sarbatori fericite! |
|
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 08:05
De la: cornelioandanciu, la data 2008-12-26 08:04:09Mesajul de mai sus era pentru cel care se autodenumeste atotputernicul.Saracutul!(de Emil Garleanu!)De la: marygeo2006, la data 2008-10-13 22:15:04Ai postat aici niste cuvinte deosebit de frumoase, care iti fac mare cinste!Tinwe-o tot asa si la mai mare.Poate ajungi si tu presedinte.In locul lui Base!Sarbatori fericite! |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 10:39
MINUNE
De la: cifra66, la data 2008-11-12 18:55:55 MINUNE !! SEFUL A INDEPLINIT DORINTA FINULUI DE BOC,ACUM SA VEZI MIZERIE POLITICA !
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 10:44
De la: ticu00000, la data 2008-12-12 12:53:35draga mielusica esti o imbecilaNU ,NU ARE DREPTATE ACUM PDL ul a murit de tot,se casatoreste cu PSD ul,dupa moda HOMO
|
|
kseniasukinova 18 mesaje Membru din: 14/12/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 17:04
eu am deds ca este un incest,Basescu cu Boc din aceias familie politica restul sint tainuitori
|
|
Postat pe: 29 Decembrie 2008, ora 21:59
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 21:04
De la: Atotputernicul, la data 2008-10-14 18:51:08Ete, na ! ATOTPUTERNICULE, IA SPUNE-MI CA NU MAI AM RABDARE SA CITESC TOT CE S-A POSTAT PE TOPICUL ASTA, TI-A DAT CINEVA DREPTATE PENTRU CE AI SCRIS AICI? DUPA ALEGERI? EU SUNT CONVINSA CA NU, SI STIU SIGUR CA TE-A INJURAT MAI DEPARTE ACEASTA COHORTA DE GLASURI PAGUBOASE (TOTI CEI CE AU AVUT NERUSINAREA SA SPUNA ALTCEVA) SI DIN PACATE SE VEDE CA AU DE GAND SA CONTINUE. DESTEAPTA-TE ROMANE ! |
|
|
|

ar fi minunat sa vina si in PD-L un om capabil
momentan cu bosorogii de la noi si cu toate boarfele aduse de ei ,avem mici sperante la alegeri,
noroc ca l-am convins si atras pe VADIM pina ne facem treaba
VA CEREM SCUZE IN NUMELE PDL pentru limbajul mizer folosit de nerozi care se infiltreaza pe acest sait
la prim-ministru as fi bun eu,tot Clujul este la picioarele mele,Basescu este bun ca face numai scandaluri si in acest fel trec neobservate smenurile,trece si legislatura si ne umplem visteria
UN FEL DE STRUTO-CAMILA, NASCUT - CA PARTID - INTR-O INCOMPATIBILITATE DOCTRINARA ! PENTRU UN PARTID AUTENTIC CEA MAI IMPORTANTA PENTRU EXISTENTA LUI ESTE DOCTRINA ! ORI, PD-UL DE LA STANGA/CENTRU-STANGA "ALTOIT" CU NISTE LIBERALI "RUPTI" DE ORIGINI, "EVADATI" DIN PNL-UL RELATIV ISTORIC LA ACEST MOMENT, VA PUTETI IMAGINA CE "PARTID" A IESIT ! CA SA STEA "PE VERTICALA", TREBUIE SA FIE MAI TOT TIMPUL "RESUSCITAT"
DE MARELE CREATOR AL PARTIDULUI DEMOCRAT-LIBERAL !
DAR VOM TRAI MOMENTE INEDITE CAT DE CURAND ...MARELE CREATOR
LA "COTROCENI" , DUPA CHELFANEALA DE RIGOARE
NICI NU O SA MAI VREA SA STIE DE ACEST PARTID SI-SI VA VEDEA DE "PROBLEMELE" LUI ...
! ASA CA, PDL-ULE, LUPTA, ALTFEL DISPARI DE PE SCENA POLITICA !
Buna ziua Mariane, si eu sint din Barlad , dar am plecat din 1981, de cind am terminat liceul Al.Vlahuta, la clasa lui prof Curelea de engleza,lic. de sus ,azi se numeste Eminescu, locuiesc in Constanta, si lucrez in Libya acum, a mai ramas numai mama acolo, tata amurit de mult, si imi pare bine ca gindesti liberal. Astai drumul spre viitor doctrina liberala, acum , ce sa zic , Tariceanu si unii din PNL au facut destule gafe, dar ca idei si doctrina , cea liberala, ne-a dat avintul de a pleca si pe alte meleaguri in lumea asta mare, si daca esti stapin pe tine o duci bine, ti-o spun din propie experienta, am 10 ani de cind lucrez afara pe contracte cu probe de lucru, sint electrician centrale si statii electrice,am fost 5 ani in Nigeria cu Shell Gas, 1 an in Paris si Lile am facut pentru sarbatorile de iarna decorari de iluminat pe Champ Ellise pe bulevard , prin magazine si pe bulevard, am mai fost in Arabia saudita cu ARAMCO, la rafinarii, asa ca este un exemplu, daca nu erau liberali cum puteam sa umblu atit...sanatate din Libya , e prima data cind dau de un barladean pe forum....Iuri
SI CU CE DOCTRINA ? CA LA VOI IN PARTID SE APLICA LA FIX MORALA FABULEI " RACUL, BROASCA SI CU STIUCA" ! NU INTAMPLATOR V-ATI ALES CULOAREA PORTOCALIE PENTRU ILICURI, FESURI, FULARE, HAINE DE PLOAIE, PLIANTE ...ESTE O CULOARE "PARSIVA" ! LA JUMATATEA DRUMULUI DINTRE "ROSU" SI ..."GALBEN", DAR FOARTE DEPARTE DE "ALBAASTRUL" ADEVARULUI !
PAI CE PDL ul este partid?adunatura aia de expirati?resapatii aia si boarfele analfabete cu pretentii de dame?Si basescu stringe oameni dupa caracterul chipul si asemanarea lui.Doamne ce nenorocire se abatu peste Romania
;;;;;;;; Cine-i mort;;??! Minciuna! Nu-i mort, nimeni! , E,, mai viu ca niciodata, acest ;partid;!
MINUNE !! SEFUL A INDEPLINIT DORINTA FINULUI DE BOC,ACUM SA VEZI MIZERIE POLITICA !