back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dece s-a nascut mort pd-l ul?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 15:07

@ copchile: te-am mai intrebat o data daca faci parte dintre acei elevi care nu inteleg un text scris si ,te-am mai intrebat - apropos de smecheria unora de pe forumuri- daca ai 17 ani sau doar te ascunzi in spatele acestei virste ? nu mi-ai raspuns ; in schimb ,eu ti-am raspuns de fiecare data, luind in considerare intrebarea pusa de tine; asadar : da,asa este cum spui tu pina la un punct : a pus gaz pe foc,intrucit nu i-a chemat pe toti la o discutie serioasa ....ba,mai mult A DECLARAT BORCANUL CU MIERE DESCHIS....dar am mai scris despre asta,cu aceleasi cuvinte ,ca sa-ti aduci aminte ca le-ai mai(eventual) citit ! ....iar aseara a "incercat sa stinga focul " in care a suflat ca sa se-ncinga tare !

Raporteaza abuz de limbaj
dcmauto

46 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 15:53

Nu uitati ca doreste sa devina (fie) regizor

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 22:34

nu draga nu ma ascund asta chiar este varsta mea, scuteste-ma ca ti-am mai demonstrat o-data ca ai gresit (atunci cand ziceai ca lascvia si minerul sunt din lcoalitati diferite dar nu mi-ai raspuns sa-ti ceri scuze ca aveam dreptate) poti sa ma intrebi orice vrei ca sa-ti demonstrez ca asta e varsta mea si ce dacaaaaaaa a promulgat legea??? parlametul si curtea au avizatooo ontelege odata ca profesorii se gandeau la salarii mai mari inca d epe atunci , intelegeee, degeaba incerci sa dai vina pe basescu ah si cum a-si putea sa fiu analfabet dar sa si tin o discutie pe forumul asta? inca o aberatie gabi, credeam ca esti o persoana decenta, dar vad ca esti la fel de disperata ca si lasciva sa arunci cu noroi in basescu si in sustinatorii sai

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 03:30

referitor la PDL ,pot spune ca este o organizatie ca toate celelalte care au aparut dupa 1989 ,formata din indivizi carora nu le place munca si care doresc sa puna mina pe putere intr-un stat,pentru exploatarea maselor credule care divizate si atrase prin demagogie,voteaza mai mult sau mai putin cu una dintre aceste organizatii oneroase. Datorita faptului ca persoanele care au un grad mai redus al cunostintelor politice si care uita ca interesele lor sint cu totul diferite de cele ale politrucilor,incintati in perioada de campanie electorala de promisiunile pompoase facute de catre candidatii unuia sau altuia dintre partide,acorda votul lor. Urmeaza perioada conventionala de 4 sau 5 ani in care masele traiesc DEZILUZIA si regretul fata de votul acordat,perioada in care cei alesi i-si urmaresc doar scopurile personale,uitind cu desavirsire de gloata care ia votat. Politica si religia sint doua racile care macina omenirea In negura istoriei,religia a frinat progresul tehnic al omenirii,politica a divizat masele ,invrajbindu-le,pentru a fi mai usor asuprite(divide et impera)

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 08:26

ti-am raspuns ,puiule,cind am spus ca asa o fi cum spui tu si ca eu refuz asemenea smecherii ,dar probabil ca n-ai inteles!
-si iar ti-am raspuns ,cind ti-am spus ca vina pe care i-o aduc este ca NU a intors legea asta-n Parlament cu recomandarea sa se gindeasca bine la consecinte ! de data asta,nu numai ca AVEA DREPTUL ci si OBLIGATIA s-o faca,intrucit ne arunca-n virtejul crizei pe toti !
- puiut mic,nu esti chiar analfabet,dar gresesti puiule la ortografie, de ma omori....si,sa fii sanatos :voteaza cu cine vrei tu !

xtremist

10 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:18

de ce pana mea nu iti vezi de treaba ta cu porcarii de posturi la comanda ca vad ca mai ai fo 3 la fel.
du-te si culca-te pesedelule.

costelcoj

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 12:51

mare lingau PSD-ist esti !!!

costelcoj

12 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 13:12

20 - 30 % din profesori au salarii mici si nu au nici suficiente "meditatii" .
Multi au sporuri care se ridica la 60-70% pe cumulat. O marire de 50%
a salariului tarifar inseamna o crestere a venitului brut cu peste 100% .
Iar cei care au deja venituri salariale f.mari vor fi cei mai favorizati .
Criteriile de performanta ale profesorilor sint evaluate tot de profesori ,
deci sint subiective.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 13:12

Buna ziua tuturor, oameni buni Pdnu e partid e curvasereala la centura, asa ca PNL este cel mai bun partid de dreapta, nu conteaza ca e Tariceanu sef, va veni altul mai bun, si vor fi schimbarile care trebuiesc si sint asteptate de toti, au doctrina cea mai buna.

dodo_mari2006

1 mesaj
Oras: Pitesti

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:05

bravo ! sunt de aceeasi parere !

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:57

baba draga tu sti ce inseamna sa scri ceva in graba? probabil ca nu, tu esti probabil prea ocupata crosetand si scriind pe forum cu dicitonarul in brate

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 16:57

iuri_blijoiu : =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:22

scumpici : ti-a crescut nasul ! daca as fi ocupata cu crosetatul,n-as mai avea timp de scris pe forum si 2 - nu mai am nevoie de dictionar; mi-a intrat in singe scrisul : il practic de mai bine de 50 de ani !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:36

atit PDl.ul cit si dl.presedinte au o problema mare,dar bag de seama ca nu-i preocupa ; se cere o intrebare de bun -simt,dupa parerea mea : DE CE AU SCAZUT IN SONDAJE atit de mult ? cum de pierd constant din sustinatorii de odinioara, neinscrisi in partid ,ci simpli votanti,daca ei au dreptate ? unde-i frenezia lor de la sfirsitul lui 2004 ? ce-au facut cu increderea alegatorilor lor de atunci,atit de dezamagiti azi ,incit nu mai cred in nimeni si nimic ? cine cistiga si cine pierde din toata povestea asta ?

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 18:48

tu n-ai citit nimica din ce am scris eu pana acum "| eu am deschis subiectul basescu tocmai din cauza asta, fiindca scade in sondaje din cauza antenelo, fiindca sunt multi prosti frustrati pe romania care au disperata nevoie sa urasca pe cinva antenele le ofera exact asta, spala creierele la oameni si nu este corect, pdl-ul nu are post tv care sa le distruga inamicul (au ziare cei drept) dar nu au televiziune) psd-ul merita la fel d emulte atacuri televizate insa nu prea le primeste

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 19:54

primeste si PSD.ul critici ,dar nu sunt ei PUTEREA! si orice om de bun-simt,societatea civila,mass-media,are Obligatia sa stea cu ochii pe PUTERE ca sa nu faca exces de ea ! puterea corupe si cu cit creste,cu atit corupe si mai mult ! ....si mai lasa-ma ! esti nepoliticos si nu sti sa vorbesti !

Fosta membra 9am.ro

35 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 20:14

nu inteleg dece va tot certati pentru BASESCU care este cazut in dizgratia intregii Romanii? Surogatul PD-L este o formatie compusa din toate scursurile care au tot migrat in decursul anilor de la un partid la altul Daca romanii se regasesc in panaramele de Basescu si cei de la PD-L ,LASATII SA-I VOTEZE,EI CULEG ROADELE

REVOLUIONARA RANIT
statelucia

28 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 22:01

Pentru ca in afara de a isca sau alimenta certuri nu a facut nimic!
Adevarati politicieni coane`Fanica ! Exemplu de`: conu Tariceanu si conu Basescu ! Cand la bal cand la spital! Tara cine o conduce?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 10:43

Politicienii nostri sunt ,,baieti de baieti'',deci rezultatul incrucisarii dintre homosexuali......Asa a aparut si acest partid avortat de Base si Stolo.

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 11:52

normal ca-ti vorbesc urat daca mereu ma contrazici chiar si cand iti dau un argument care nu poate fi negat, si psd-ul nu e puterea????? gabi tu sti cine reprezinta majoritatea in parlament?? psd-ul ei au peste 100 de reprezentanti sin controleaza ambele camere, ei au dreptul de veto la orice: legi, ordonante, motiuni, etc

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 15:25

mai dracusor mai ,ia uitate tu pe Julia Tilor Vidal ca poate-ti mai vine minte,eu pe iubitul tau l-am trimis la wiena ca se blocase

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 15:26

special pentru dracusor ; Julia Taylor Vidal, si scapam de el pe sait

mihailazarm

6 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 16:34

Necazul este ca, la nastere, cred, a omorat PL-D-ul.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 20:51

asa face Basescu ,pleaca de la FSN ,fura la PD ,AJUNGE PRIMAR SI PACALESTE LA PRESEDENTIE CA TARA GEME,ACUM ARE NEVOIE DE MANEVRA SI ,prosti si creduli sint fara licenta,pina trece URAGANUL

minerul

50 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 07:00

Oare TALPES &CO,au facut girul prin mai multe partide sa se piarda urma mineriadelor?????TOTI MEMBRII PD-L stiu bine ca numai Cosma mai pastreaza secretul

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 08:02

corect,cei citati mai sus fac parte din echipa ANTICRISULUI

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 09:50

cum adica e Normal mai sa-mi vorbesti urit ????nu-i Normal deloc si in nici intrun caz ! ca te contrazic ???? iete-te franz ! da'unde te trezesti ? in sedinta de partid,unde trebuie sa fim toti intrun gind si o simtire ? ca PSD.ul este majoritar in Parlament ? si nu traim in pluripartitism ,nu asta-nseamna Democratie ?... pai,copchile,daca e s-o zicem p'aia buna, el ( PSD) a cistigat ,intrun fel, alegerile in 2004 ! de la el ar fi trebuit ales prim-ministrul,dar manevra cu seducerea lui PUR a facut sa creasca proportia aliantei DA si sa fie desemnat Tariceanu ! si nu inteligentul si plinul de tact SEF al tau,a spart alianta,punind guvernul in cea mai incredibila situatie ? ca propriul sau SEF sa-l saboteze ?

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 11:53

am inteles in sfarsit gabi, tu esti pesedista ... bafta

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 11:53

si pe mine nu ma deranjeaza ca ma contrazici ci faptul ca faci pe nebuna ca si lasciva

Gabriel_picler

1 mesaj

Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 16:13

PD-L partid mort? La alegerile Europarlamentare s-a clasat pe primul loc. La Alegerile locale s-a clasat tot pe primul loc. Este foarte usor sa faci afirmatii fara acoperire! Ce putem comenta de PC si PNL? ca sunt mumii?!
De la: mielusica, la data 2008-10-12 17:31:15 darnicoo,cu sisiitul ,buldogul,mumia si gasca de lepre PD-L s-a nascut mort,poti spune orice votul zero pentru PD-L va demonstra disperarea lui Basescu in dorinta lui de a face dictatura in Romania.Cei 4 ani de scandal intretinut si provocat de Basescu in Romania A ADUS TARA IN DEZASTRU-priveste cum traiesc oamenii la tara,nu cum traieste gasca Basescu la lada de gunoi a istoriei cu PD-L ul

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DECE S-A NASCUT MORT PD-L ul?
Mergi la: