back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Dece s-a nascut mort pd-l ul?

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:28

bine ca te imbraca pe tine ,voiculescu,vintu,patriciu,nastase si democratia originala a lui iliescu gasca de HOTI

Raporteaza abuz de limbaj
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 14:58

Mi fantoe portocalii comuniste, dup cum se observ, Elena Udrea Coco, preedintele din umbr al Romniei, va cam dat de lucru.
Apropo, voi pedelitii, de ce nu folosii atele pentru a da mcar impresia c avei coloana vertical? Luai-le mcar atunci cnd ieii pe timp ploios. S simii i voi, cel puin o dat n via, ce nseamn s v cad picturile de ploaie pe piept.

Nici cltita cu brnz nu se difereniaz de celelalte cltite politice. Goaza este un desert prezidenial. "Daltonistul de urechi" aude n "blond" i negru. Cine se scoal "prea" de diminea, rmne cu "noaptea n cap".
tonsberg

24 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:46

NU MAI LATRA CA O JAVRA LA LUNA CA FACI SPUME LA GURA SI TE APUCA FOAMEA SI SAR PUTEA SA NU-TI MAI RAMINA DE LINS DAR DE MINCAT AJUNGE GASCA DE HOTI CIT ATI JEFUIT O NATIUNE ,HAI BAGA ULTIMUL BEHAIT CA VINE NUMARATOARE SAU O TULITI GASCA DE HOTI VATI FACUT GEAMANTANELE INCOTRO O LUATI VOI ASTEA CU DEMOCRATIA ORIGINALA A LUI ILIESCU PE CARE ATI FAURITO JEFUIND O NATIUNE ,,PSD+PNL=GENOCID ' PRIVESTE ROMANE SI UITATE IN CURTEA CUI ESTE AVEREA NATIUNII NOASTRE (65% au spuso singuri ei sunt gasca care trebuie sa dispara)

9am085096

86 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 19:30

taticutului "vaneamarian"s.a. i-au ruginit "ghiulelele pe umeri si s-a apucat de epistolat !!!! bravo ,tataie ,dar mai schimba mana ca ai sa faci carcei ! sau i-ai facut deja la limba ?!!?

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 05:46

BRAVOS NATIUNE /ASA NEAM PROST NU SE MAI GASESTE PE PAMINT.../TOTI HOTII DIN TARA ASTA AU PARTIDE POLITICE ......cind incepem curatenia / cu cine..../

mvvinternational_clicknet_ro

14 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 10:31

Cine a spus ca s-a nascut mort PD L ul ? Ai cui sunteti ? Ai PSD ului? Cine este in spatele acestui titlu? Iliescu,Geoana,Vanghele,Hrebenciuc? Cum nu s-a inteles Basescu cu Tariceanu ? S-a inteles pana cand Tariceanu cu Patriciu in cabinetul sau a chemat-o la ordin pe ministra justitiei de atunci sa discute in trei dosarul lui Patriciu.,de fata .... Macovei a iesit pe post si a spus aceasta uimitoare tarasenie facuta de Tariceanu. Cand cabinetul presedinteelui a dat pe post biletelul semnat si stampilat de Tariceanu prin care il ruga pe presedinte sa "aibe grija de Patriciu "trebuia in orice tara din lume,chiar si TOGO prim ministru sa-si dea demisia. Normal nedand-o nu sa mai putut lucra cu acest impostor prim ministru . Ce ziceti stimati PSD isti ? Tot timpul uitati adevarul si spuneti : "nu sa inteles presedintele cu primul ministru" dar nu spuneti de ce si care-i de vina.altceva,mai aveti ???

9am145216

3 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 11:41

Aberant de paralel cu ceea ce inseamna politica, sau comentarii pertinente vis-s-vis de politica

9am145216

3 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 11:49

CORECT...PARTIAL. VOI NU AVETI NEVOIE DE ATELE...ORICUM SUNTETI PERMANENT LA 90 GRADE SA AJUNGETI MAI REPEDE LA DOSURILE PSD-ISTE. SI NICI CA E VREO SPERANTA SA VA RIDICATI...S-AU INVATAT DOSURILE ASA, IAR DE DEZVATAT, SLABE SPERANTE. RAMANETI PE POZITII...:))

mamitzza

6 mesaje
Oras: Campina

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 15:31

Imi cer scuze ,dar nu pot sa intervin....cu, iti permiti sa cataloghezi drept 'proasta'' o d-na....n-ai nici-un pic de bun simt in tine si-as indrazni sa cred ca tu ai trait f. bine in amaritii astia 5 ani in care'' risul ''asta de base'' si tot staful lui de marionete care au platit toata tara si a santajato prin pierderea locurilor de minca., daca nu voteaza cu ''mortii astia''si probabil ai un loc bine asigurat de mapetzul asta chior.....[.care se uita c-un ochi la slanina si unul la faina] undeva unde ai de ros ciolan;' nu os''...HAI TREZESTRE-TE si vezi s tu cita frauda si cite dosare penale s-au intocmit numai pina la orele 14........cred ca tu traiesti pe alta lume.......ti-a spalat creierii pd.l.istii?????? jicneste mai putin o d-na care vrea sa traiasca mai bine......si ea nu numai tu!!!!!!!!!!!!!!

mamitzza

6 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 15:41

D-ne,..... sinteti de groaza tot pomenindu-i pe ILIESCU .,VOICULESCU SAU VINTU.....chiar sinteti batuti in cap dar in spatele chiorului asta ,....nu-i vedeti pe banditii de :BOC VIDEANU ,BLAGA, FLUTUR, UDREA,[amanta care intra noaptea la 2 la COTROCENI ,amindoi avind familii]REPET in frunte cu dictatorul asta de BASELU...V-A SPALAT BINE CREIERII VAD DE NU REALIZATI CE -O SA VA FACA COMUNISTII ASTIA [MAI MARI CA ORICE COMUNIST EXISTENT PE TERRA].....DACA VIN INCA 5 ANI LA PUTERE..............AS VREA SA VA VAD FETELE DISEARA SI 5 ANI DE-ACI INCOLO!!!!!!!!!!!!! PLATITI IN CONTINUARE SI SANTAJATI PE CINE N-A VOTAT CA VA PASTE NIS=TE DOSARE PENALE FRUMUSELEEEEEEEE!

mamitzza

6 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 15:49

ASA CREZI TU???????C-A FOST PRAF .NUUUU, A AVUT F. MULT BUN SIMT FATA DE NESIMTUTUL ASTA CARE RIDEA CA BOUL SI CARE A JURAT STRIMB. PINA SI POPII S-AU INTORS IMPOTRIVA LUI VAZIND CIT ESTE DE PARSIV SI MICINOS....[SI RIDE CA PROSTU TOT TIMPUL].......MAI BINE PRAF IN VB SI BUN LA FAPTE CU O ECHIPA CARE DORESTE INTR-ADEVAR BINELE TARII INCLUSIV AL TAU CARE ESTI COMUNISTA INCA!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 15:51

De la: mamitzza, la data 2009-12-06 15:41:25 D-ne,..... sinteti de groaza tot pomenindu-i pe ILIESCU .,VOICULESCU SAU VINTU.....chiar sinteti batuti in cap dar in spatele chiorului asta ,....nu-i vedeti pe banditii de :BOC VIDEANU ,BLAGA, FLUTUR, UDREA,[amanta care intra noaptea la 2 la COTROCENI ,amindoi avind familii]REPET in frunte cu dictatorul asta de BASELU...V-A SPALAT BINE CREIERII VAD DE NU REALIZATI CE -O SA VA FACA COMUNISTII ASTIA [MAI MARI CA ORICE COMUNIST EXISTENT PE TERRA].....DACA VIN INCA 5 ANI LA PUTERE..............AS VREA SA VA VAD FETELE DISEARA SI 5 ANI DE-ACI INCOLO!!!!!!!!!!!!! PLATITI IN CONTINUARE SI SANTAJATI PE CINE N-A VOTAT CA VA PASTE NIS=TE DOSARE PENALE FRUMUSELEEEEEEEE!

Beleaua e ca tu ii vezi NUMAI pe astia, pe ceilalti ori nu vrei, ori ai uitat ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 23:09

..

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 17:08

TOATE PARTIDELE POLITICE CARE SE AUTO INTITULEAZA PARTIDE POLITICE NU SUNT DE FAPT DECAT GRUPURI INFRACTIONARE DE CEA MAI JOASA SPETASI TINETI MINTE!!!! A FI DOMN ESTE O INTAMPLARE A FI OM ESTE LUCRU MARE!!!

gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 14:21

Acum s-a dovedit ca omul care a deschis acest topic nu numai ca nu era obiectiv,ci era in slujba altcuiva!!PDL-ul nu numai ca nu s-a nascut mort cum zice el,ci s-a nascut invingator !!Pana acum a mers numai din victorii in victorii,si daca o mai tine o bucata de timp,asa vom avea prilejul sa ne bucuram ca oameni ca cel ce a postat acest "subiect"(cu scopul clar de manipulare) vor face priveghi la capataiul PSD-ului.....Acum il invit pe acest"analist"sa-si inghita vorbele.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 15:04

S-a nascut mort din cauza membrilor ,care sunt niste avortati din toate adunaturile,sau șleahtele care si zic partide,fiind in realitate niște gaști.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:59

Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL
Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc!

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34

De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi??????????

... nici macar nu am injurat

Pentru ca admin-ul sunt eu .....
Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ?

Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai...

Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale ....

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 19:59

Am Atras odata atentia forumistilor spunandu-le ca de pe acest forum un nemernic oarecare, (pe atunci nu stiam cine) pe timpul campaniei electorale mi-a virusat calculatorul si mi-a schimbat continutul postarilor de pe forum. Va mai atrag odata atentia deoarece acum stiu cine este. Daca va pasa macar putin de ceea ce se intampla cu postarile voastre si cu dreptul la replica si la dezvaluirea propriilor opinii fara sa va cenzureze si fara sa va intoxice nimeni cu nerozii manipulatoare atunci va rog sa luati atitudine. Am dovada in postarile din aceasta seara ape care le citez mai jos.
Pentru a va pune pe toti in tema cu numele acestui nemernic va dezvalui numele sau de forumist: DORINEL
Cei ce doresc sa scape de el si de neroziile lui o pot face ignorandu-l si ne mai raspunzandu-i la postari. Va multumesc!

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:16:34

De la: Dorinel, la data 2010-01-09 19:13:06

De la: click_cont, la data 2010-01-09 19:09:03Admin, de ce ma cenzurezi??????????

... nici macar nu am injurat

Pentru ca admin-ul sunt eu .....
Ti-ai luat calmantele ? L-ai mai pupat pe Base pe frunte la trezire dupa somnul de frumusete ?

Aha badarane, tu esti ala cu "virusurile''??? M-am prins ... na , stai tu numai...

Stau ... Vezi ca mai unele la protap .... si sa vezi ce dinti au, musca tot ce prind in cale ....

cezarul

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 07:20

PDL- pare sa fie un surogat.Un partid ,nu poate fi democrat si liberal.Probabil unii fura la greu si altii fac apologia imunitatii,pentru stergerea urmelor

9am078612

8 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 14:00

Daca in 1990 nu luam "in brate" FSN-ul, poate ca azi era un PD-L mai bun. Dar timpul va separa graul de neghina si in PD-L. Traim cu speranta in crearea unui partid care va milita pentru DREPTATE, ADEVAR, DEMNITATE.

CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 01:55

De la: mvvinternational_clicknet_ro, la data 2009-12-06 10:31:44Cine a spus ca s-a nascut mort PD L ul ? Ai cui sunteti ? Ai PSD ului? Cine este in spatele acestui titlu? Iliescu,Geoana,Vanghele,Hrebenciuc? Cum nu s-a inteles Basescu cu Tariceanu ? S-a inteles pana cand Tariceanu cu Patriciu in cabinetul sau a chemat-o la ordin pe ministra justitiei de atunci sa discute in trei dosarul lui Patriciu.,de fata .... Macovei a iesit pe post si a spus aceasta uimitoare tarasenie facuta de Tariceanu. Cand cabinetul presedinteelui a dat pe post biletelul semnat si stampilat de Tariceanu prin care il ruga pe presedinte sa "aibe grija de Patriciu "trebuia in orice tara din lume,chiar si TOGO prim ministru sa-si dea demisia. Normal nedand-o nu sa mai putut lucra cu acest impostor prim ministru . Ce ziceti stimati PSD isti ? Tot timpul uitati adevarul si spuneti : "nu sa inteles presedintele cu primul ministru" dar nu spuneti de ce si care-i de vina.altceva,mai aveti ???
A ZIS SI OMUL ASAAA, PENTRU CA E NASCUT DIN AVORTONII DIN PNL,PD,PSD,PRM,UDMR,DE FAPT E PUIUL AVORTAT AL LUI ILICI,FRATE GEAMAN AL LUI PDSR,DIN TATA FSN SI MAMA BUNICUTA ILINCUTA .

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 02:07

Din pacate trebuie inteles faptul ca toate partidele sunt o mare familie......nu mai trebuie sa facem mare diferenta intre ele......scopul lor? Pacalirea populatie ca in aceasta tara avem democratie......o comedie in care interesul national nu are ce cauta!

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 06:32

De la: acumvotez2009, la data 2010-01-24 02:07:34Din pacate trebuie inteles faptul ca toate partidele sunt o mare familie......nu mai trebuie sa facem mare diferenta intre ele......scopul lor? Pacalirea populatie ca in aceasta tara avem democratie......o comedie in care interesul national nu are ce cauta!

Asa te vreu mai votezule,PDL ul este o ceata de Zombi dirijati de tata,daca termina mandatul ,se dezintegreaza.

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
9am175157

89 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 09:36

De ce credeti ca PDLul sa nascut mort? care sinteti aceia care il vedeti mort? ce
nu va cnvine la acest partid ? cit ati vrea sa mai furati din tara asta si sa saraciti acest popor ma intelectualilor , daca s-a apucat de reforma si incepe sa faca treaba , gata nu mai este bun , numai la buzunarele voastre va ginditi cum sa traiti mai bine si altii sa moara de foame, burtile voastre sa fie pline
deaia osa va bata Dumnezeu .Acest Partid trebuie sa traiasca foarte mult si sa faca refome de care tara are nevoie si sa traiasca toata lumea macar decent, asa ca moarte ar trebui sa fie alte partide care
au fost atita timp la putere si au vindut tot ce a avut acest popor mai bun.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:02

De la: 9am175157, la data 2010-01-24 09:36:04 De ce credeti ca PDLul sa nascut mort? care sinteti aceia care il vedeti mort? ce
nu va cnvine la acest partid ? cit ati vrea sa mai furati din tara asta si sa saraciti acest popor ma intelectualilor , daca s-a apucat de reforma si incepe sa faca treaba , gata nu mai este bun , numai la buzunarele voastre va ginditi cum sa traiti mai bine si altii sa moara de foame, burtile voastre sa fie pline
deaia osa va bata Dumnezeu .Acest Partid trebuie sa traiasca foarte mult si sa faca refome de care tara are nevoie si sa traiasca toata lumea macar decent, asa ca moarte ar trebui sa fie alte partide care
au fost atita timp la putere si au vindut tot ce a avut acest popor mai bun.
Nentu ! .... Intelectualul lui peste parajit !.. Matalica ai auzit de Videanu ? Dar de Berceanu ? Dar de pipitele Udrea si Ridzi ? Aiiiii ?! Astia in ce categorie intra ?
Dar de tinerelul Boureanu - ce nume predestinat ! - .... ?
Nu-ti spune nimic SECON SA ?
Firma SECON SA in perioada 1998-1999 face un credit la .....BANCOREX in suma de 5 602 766 franci francezi, garantat de .....statul roman -oupssss!!!- pentru procurare de utilaje, instalatii si construirea unei statii de imbuteliere GPE, credit nerambursat si preluat de .... AVAB-AVAS ...
Ghici a cui era (si este) aceasta firma ? A lui Videanu ... marele si ilustru ministru al economiei ...
Mai lasati-ma cu placa asta de cacao: PDL-ul si reforma ! Ma dor timpanele de la ''rateurile'' (zgrieturile) ei !
Sa-ti mai dau si alte exemple ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
CIPRIOTU

1445 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:00

ALOOOOOOOOOOOOOOOOOO? CENZURAAAAAAAAAAA? CE FACI ACOLOOOOO? DE CE MA CENZUREZI? SCRISEI UN MESAJ SI NU-L POSTASI DE CE? ZIII ESTI DEL LUI BASIIIICHIORUUU? SA-TI FIE RUSINE.

seriozitatea

29 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:09

Vreti sa traiti bine ?veniti la Domnesti ,teren intravilan ieftin cu numai 22 euro mp.

eu fac galagie dar inca nu semnez
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:16

De la: seriozitatea, la data 2010-01-24 16:09:48Vreti sa traiti bine ?veniti la Domnesti ,teren intravilan ieftin cu numai 22 euro mp.
Sa te speli cu el pe cap !
Doar dupa ce avem si infrastructura si utilitati p'acolo ! Nu avem de gand sa facem in fiecare dimineata doua ore dus si seara, doua ore la intors, la si de la serviciu !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am178149

16 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 17:42

DOAMNA MAMITZZA,DECE VA AFISATI GANDIREA IN SCRIS? AM ZIS GANDIREA CARE SETE DE FAPT,DAR LIPSESTE CU DESAVARSIRE, IMI PERMIT SA VA INTREB DACA STITI CUM S-A AJUNS CA PETROLUL DIN SUBSOLUL ROMANESC SA NU MAI FIE AL ROMANIEI,AL ROMANILOR SI SA-I FIE VANDUT LUI PATRICIU,ACESTE VANZANDU-L MAI DEPARTE. CAND SE VAND LAMINATE DE LA GALATI ATI PUTEA SA-MI SPUNETI IN BUZUNARUL CUI INTRA SUMELE DIN TRANZATII? PROFITUL BANCILOR DE ACUM,CARE INAINTE ERAU BANCI ROMANESTI, AVETI IDEE DACA INTRA IN CONTURI ROMANESTI SAU PLEACA AFARA? PUTETI MERGE MAI DEPARTE CU GAZELE NATURALE,CU ENERGIA ELECTRICA SI CU CATE SI MAI CATE. OREI AVETI ORBUL GAINILOR,ORI SUNTETI SURDA SI PROASTA. DUPA CUM ATI POSTAT INDEOLINITI CU SUCCES TOATE CELE TREI ,,CALITATI" SI ATUNCI AVETI INCREDERE IN MINE SI NU MAI SCRIETI NIMIC.V-ATI DEZVALUITDESTUL.

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:12

Sa nu uitam ca sintem in capitalism,daca vrem sa nationalizam iar principalele resurse si mijloace de productie ,se va opune Basescu ca trebuie sa aduca FLOTA inapoi,ca sa refacem comunismul,trebuie sa sechestram toate averile personale si iar nu iar conveni lui Basescu ca trebuie sa revigoram Legea 18.

Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului DECE S-A NASCUT MORT PD-L ul?
Mergi la: