gica_sculeru
11 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 19:57
cind eram copil si adolescent romania parea o tara in regula si frumoasa.... si de atunci ....nu pot sa inteleg de unde atitea animale lacome, feroce sau vite proaste in tara asta; mamele trebuiau sa faca o treaba mai buna cu copii pe care i-au tinut la sin sau pe linga fusta
|
|
|
gica_sculeru
11 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:01
Oare o singura rindunica aduce primavara? ca vorbiti de un om ca de ....
nu ma asteptam chiar de Buldogul asa raspunsuri naive
|
fanus_nenciu
5 mesaje
Oras: Giurgiu
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:42
ai uitat de ALINA PLUGARU ???
|
Jianul
17 mesaje
Oras: Vaslui
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 20:48
E O INTREBARE EXTREM DE GREA INSA, SINGURA MEA DORINTA, SI NU ULTIMA, AR FI SA FACE O ROMANIE CURATA, FARA HOTI SI SMENARI LA GUVERNARE IN CARE TINARA GENERATIE SA CREASCA SI SA FIE FORMATA PENTRU MUNCA SI INVATATURA, NU ASA CUM SE INTIMPLA IN SCOLILE ROMANESTI UNDE COPIII SE I-AU DE PAR DEJA SI COPIE TOT CE-I MAI RAU IN LUME.
PS;
DACA, IN CELE MAI MULTE CAZURI PARINTII SUNT ACUZATI DE FAPTELE COPIILOR LOR, IN SITUATIA DE FATA, CIND SOCIETATEA ESTE DIRECT RASPUNZATOARE PENTRU FORMAREA NOII GENERATII, NOUA POLITICA IMPRUMUTATA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 INCEPE SA SE RASFRINGA ASUPRA INTREGII SOCIETATI. POATE CA INCA N-AM VAZUT NIMIC INSA, DACA VOM CONTINUA ASA, PESTE INCA 20 DE ANI, ROMANIA VA AVEA O TARA DE INFRACTORI, CERTATI CU LEGILE SI MAI ALES CU MUNCA PE CARE GUVERNAREA ACTUALA SI MAI ALES PRECEDENTA, A INFIPTO CA UN SPIN IN CAPUL ROMANULUI, VA CUNOASTE FAPTE GREU DE IMAGINAT.
lA AMERICANI SI MULTE ALTE STATE OCCIDENTALE, ELEVI INARMATI CU PISTOALE, PUSTI SI MITRALIERE DESCHID FOCUL ASUPRA COLEGIILOR LOR SI A PROFESORILOR, FAPTE NEIMPORTATE INCA DE EUROPENI ANGRO INSA, DACA NU AVEM GRIJA SI PREOCUPARI INTENSE, ATIT NOI PARINTII CIT MAI ALES DASCALII, V-OM CONTRIBUI CU BUNA STIINTA LA DEFORMAREA TINEREI GENERATII SI STOPAREA INCLINATIILOR ACESTEIA SPRE IDEALUL CONSTRUCTIV-EDUCATIV PRIN COMBINATIA INVATATURA SI MUNCA.
SITUATIA DIN SCOLI ESTE DEJA ALARMANTA SI E MOMENTUL CA POPULATIA, IN SPECIAL ACUM IN PREAJMA UNOR ALEGERI GUVERNAMENTALE SA AVEM GRIJA ,,MARE" PE CINE DUCEM IN SENAT SI PARLAMENT SA NE REPREZINTE. NU TREBUIE SA ALEGEM PE CINEVA PENTRU CA, NE CINTA FOARTE FRUMOS MUZICA POPULARA, MANELE SAU CHIAR OLIMPICI SPORTIVI CE NU AU NIMIC CU GRIJA FATA DE SEMENII SA-I, CI SA-I ALEGEM PE ACE-I OAMENI CE SE BAT CU TOATE FORTELE SI PRICEPEREA LOR, PENTRU INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII ROMANESTI, READUCINDU-NE PRESTIGIUL SI SIGURANTA ZILEI DE MAINE IN PRIM-PLAN. MULTUMINDU-SE CU LEAFA, SI ASA PRE-A MARE DE PARLAMENTAR. NU TREBUIE SA SCAPAM DIN VEDERE CA, UN TARICEANU NU MAI ARE CE CAUTA IN FRUNTEA GUVERNULUI PENTRU CA SI-A FACUT DEJA ,,GASCA SA" DE MOGULI ASA CUM DE ALTFEL SUBLINIA PRESEDINTELE BASESCU, APARINDU-LE DEALTFEL INTERESELE ACESTORA SI PE ALE LUI INSA-SI, UITIND CA NOI POPULATIA, IN MAREA MAJORITATE, NE GINDIM CA MAINE NU MAI AVEM CE PUNE PE MASA.
ACUM CIND PRESEDINTELE BASESCU INCEARCA SA PROMOVEZE PRODUCTIA DE AURORURISME AUTOHTONE, CIRCULIND EL INSA-SI INTR-O DACIE. PARLAMENTARII S-AU HOTATIT IN UNANIMITATE SA-SI ACHIZITIONEZE AUTOTURISME STRAINE DE PESTE 70 DE MII DE EURO BUCATA, DESII MANDATUL LI SE EXPIRA IN ZIUA DE 1 DECEMBRIE 2008. CUM POT OARE SA FACA ASTFEL DE CHELTUIELI ATITA TIMP CIT EU SI MAJORITATEA CELOR LALTI PENSIONARI CE AM MUNCIT 35-40 DE ANI IN CONDITII DE RESTRISTE, AVEM O PENSIE DE ,,RAHAT" CU CARE NU NE PUTEM INTRETINE. NOUA GUVERNARE ADUBLAT PENSIILE CAP-ISTILOR SI NE-AU DEPASIT, DESII MULTI DINTRE EI N-AU PRESTAT NICI O ZI DE MUNCA IN FOSTELE CAP-URI, PARLAMENTARII SI INTREG PERSONALUL DE STAT BENEFICIAZA DE LEFURI DE MII DE EURO, POLITISTII DESI SERGENTUL MAJOR ARE CCA 1000 EURO TRADUSI IN BANI ROMANESTI, ACESTIA-SI PERMIT SA FACA GREVA DE MARIREA SALARIILOR PROBABIL PENTRU CA MITA CU CARE IERAU OBISNUITI SA DIMINUAT DATORITA RESTRICTIILOR DICOT SAU CRIMA ORGANIZATA.
ROMANIA ARE MULTE BUBE IN CAP APLICATE DE TERTI POLITICIENI CE SAU PERINDAT LA PUTERE IN ULTIMII 20 DE ANI INSA, SA ALTEREZE SI VIITORUL GENERATIILOR PREZENTE SI VIITOARE, E O CRIMA LA NIVEL NATIONAL, EGALA CU CE-A PROMOVATA DE CONDUCATORII CRIMINALI PRECUM HITLER.
PENTRU MOMENT, TRAIAN BASESCU E BUN CA PRESEDINTE, INDIFERENT DE POZITIE SI OPOZITIE, PROBLEMA CE-A MAI SPINOASA E, PE CINE ADUCE IN FRUNTEA GUVERNULUI PENTRU CA IN STOLOJAN EU NU AM INCREDERE. ACEST OM A IMBATRINIT SI ABIA SE MAI TINE PE PICIOARE SI, CEEA CE A FACUT IN MANDATUL SAU DIN MARIAJUL CU ION ILIESCU, NU POATE FI IERTAT SI NICI TRADAREA IN FOLOSUL AMERICANILOR NU O VOM UITA.
Iancu Jianul
|
|
|
IoanDanila
81 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 21:07
TRAIAN BASESCU - PRESEDINTE;
CORNELIU VADIM PRIM-MINISTRU.
SINGURA MEA DORINTA AR FI: ,,O ROMANIE CURATA", FARA HOTI SI SMENARI LA GUVERNARE IN CARE TINARA GENERATIE SA CREASCA SI SA FIE FORMATA PENTRU MUNCA SI INVATATURA, NU ASA CUM SE INTIMPLA IN SCOLILE ROMANESTI UNDE COPIII SE I-AU DE PAR DEJA SI COPIE TOT CE-I MAI RAU IN LUME.
DACA, IN CELE MAI MULTE CAZURI PARINTII SUNT ACUZATI DE FAPTELE COPIILOR LOR, IN SITUATIA DE FATA, CIND SOCIETATEA ESTE DIRECT RASPUNZATOARE PENTRU FORMAREA NOII GENERATII, NOUA POLITICA IMPRUMUTATA DUPA LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 INCEPE SA SE RASFRINGA ASUPRA INTREGII SOCIETATI. POATE CA INCA N-AM VAZUT NIMIC INSA, DACA VOM CONTINUA ASA, PESTE INCA 20 DE ANI, ROMANIA VA AVEA O TARA DE INFRACTORI, CERTATI CU LEGILE SI MAI ALES CU MUNCA PE CARE GUVERNAREA ACTUALA SI MAI ALES PRECEDENTA, A INFIPTO CA UN SPIN IN CAPUL ROMANULUI, VA CUNOASTE FAPTE GREU DE IMAGINAT.
lA AMERICANI SI MULTE ALTE STATE OCCIDENTALE, ELEVI INARMATI CU PISTOALE, PUSTI SI MITRALIERE DESCHID FOCUL ASUPRA COLEGIILOR LOR SI A PROFESORILOR, FAPTE NEIMPORTATE INCA DE EUROPENI ANGRO INSA, DACA NU AVEM GRIJA SI PREOCUPARI INTENSE, ATIT NOI PARINTII CIT MAI ALES DASCALII, V-OM CONTRIBUI CU BUNA STIINTA LA DEFORMAREA TINEREI GENERATII SI STOPAREA INCLINATIILOR ACESTEIA SPRE IDEALUL CONSTRUCTIV-EDUCATIV PRIN COMBINATIA INVATATURA SI MUNCA.
SITUATIA DIN SCOLI ESTE DEJA ALARMANTA SI E MOMENTUL CA POPULATIA, IN SPECIAL ACUM IN PREAJMA UNOR ALEGERI GUVERNAMENTALE SA AVEM GRIJA ,,MARE" PE CINE DUCEM IN SENAT SI PARLAMENT SA NE REPREZINTE. NU TREBUIE SA ALEGEM PE CINEVA PENTRU CA, NE CINTA FOARTE FRUMOS MUZICA POPULARA, MANELE SAU CHIAR OLIMPICI SPORTIVI CE NU AU NIMIC CU GRIJA FATA DE SEMENII SA-I, CI SA-I ALEGEM PE ACE-I OAMENI CE SE BAT CU TOATE FORTELE SI PRICEPEREA LOR, PENTRU INTERESELE GENERALE ALE SOCIETATII ROMANESTI, READUCINDU-NE PRESTIGIUL SI SIGURANTA ZILEI DE MAINE IN PRIM-PLAN. MULTUMINDU-SE CU LEAFA, SI ASA PRE-A MARE DE PARLAMENTAR. NU TREBUIE SA SCAPAM DIN VEDERE CA, UN TARICEANU NU MAI ARE CE CAUTA IN FRUNTEA GUVERNULUI PENTRU CA SI-A FACUT DEJA ,,GASCA SA" DE MOGULI ASA CUM DE ALTFEL SUBLINIA PRESEDINTELE BASESCU, APARINDU-LE DEALTFEL INTERESELE ACESTORA SI PE ALE LUI INSA-SI, UITIND CA NOI POPULATIA, IN MAREA MAJORITATE, NE GINDIM CA MAINE NU MAI AVEM CE PUNE PE MASA.
ACUM CIND PRESEDINTELE BASESCU INCEARCA SA PROMOVEZE PRODUCTIA DE AURORURISME AUTOHTONE, CIRCULIND EL INSA-SI INTR-O DACIE. PARLAMENTARII S-AU HOTATIT IN UNANIMITATE SA-SI ACHIZITIONEZE AUTOTURISME STRAINE DE PESTE 70 DE MII DE EURO BUCATA, DESII MANDATUL LI SE EXPIRA IN ZIUA DE 1 DECEMBRIE 2008. CUM POT OARE SA FACA ASTFEL DE CHELTUIELI ATITA TIMP CIT EU SI MAJORITATEA CELOR LALTI PENSIONARI CE AM MUNCIT 35-40 DE ANI IN CONDITII DE RESTRISTE, AVEM O PENSIE DE ,,RAHAT" CU CARE NU NE PUTEM INTRETINE. NOUA GUVERNARE ADUBLAT PENSIILE CAP-ISTILOR SI NE-AU DEPASIT, DESII MULTI DINTRE EI N-AU PRESTAT NICI O ZI DE MUNCA IN FOSTELE CAP-URI, PARLAMENTARII SI INTREG PERSONALUL DE STAT BENEFICIAZA DE LEFURI DE MII DE EURO, POLITISTII DESI SERGENTUL MAJOR ARE CCA 1000 EURO TRADUSI IN BANI ROMANESTI, ACESTIA-SI PERMIT SA FACA GREVA DE MARIREA SALARIILOR PROBABIL PENTRU CA MITA CU CARE IERAU OBISNUITI SA DIMINUAT DATORITA RESTRICTIILOR DICOT SAU CRIMA ORGANIZATA.
ROMANIA ARE MULTE BUBE IN CAP APLICATE DE TERTI POLITICIENI CE SAU PERINDAT LA PUTERE IN ULTIMII 20 DE ANI INSA, SA ALTEREZE SI VIITORUL GENERATIILOR PREZENTE SI VIITOARE, E O CRIMA LA NIVEL NATIONAL, EGALA CU CE-A PROMOVATA DE CONDUCATORII CRIMINALI PRECUM HITLER.
|
edy_sword
166 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 23:03
noi cei multi si prosti care am fost inselati de conducatorii nostii bogati si nesimtiti care mai au tupeul sa ne minta in fata cu vorbe ticluite rusine lor ca nu au facut nimic pt aceasta tara numai au distrus o pt averi sporadice si efemere oricum in istorie vor fi scrisi cu litere mici
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:21
"atotputernicule".....esti varza...sa votezi altii care n-au mai fost????? da ,sa se imbogateasca si alti flamanzi ,ai dreptate.Esti politist?NUUUUUUUU OAMENI BUNI , VOTATI ZERO BARAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:25
PE 30 NOIEMBRIE VOTATI ZERO BARAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:26
PE 30 NOIEMBRIE VOTATI...ZERO BARAT!!!!!!!!!!!!!!!
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:27
|
vali561
16 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 15:28
|
Fosta membra 9am.ro
69 mesaje
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 16:02
Nici dumnezeu nu ne mai scpa din rahatul construit dupa "89
|
wind27gis
39 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 16:48
|
insieme
6 mesaje
Oras: Focsani
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 19:20
NUMAI ROMANII O POT SALVA DACA DORESC SA MAI AIBA TARA !!
IN 1989 ROMANIA ERA SINGURA TARA FARA DATORII SI NU CONVENEA BANCHERILOR OCCIDENTALI.
ASTAZI ROMANIA ARE 150 MILIARDE DATORIE,
AJUTOARELE DIN PARTEA COMUNITATII EUROPENE SINT DE FAPT O CAPCANA DE INDATORARE PE TERMEN LUNG.
STOLOJAN ,cel mai inversunat dusman al Romaniei(cind a lucrat la Banca Mondiala a tradat si indatorat interesele Rominiei) doreste sa fie prim ministru,iar Basescu doreste sa adune toti securistii de la PDL in Guvern.
ATENTIE LA VOTAREA DIN 30 noiembrie 2008 !!!!
vreti sa deveniti SCLAVI IN PROPRIA TARA ????
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 24 Noiembrie 2008, ora 21:16
De la: wind27gis, la data 2008-11-24 16:48:21nimeni
 Oricum eram cu moralul la pamant in seara asta .... insa nici tu nu stralucesti de prea mult optimism !
|
dana_ghiban
1 mesaj
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 10:30
Romanii insisi.Incredibil ...dar doar ei o pot shimba.
|
razvan77
91 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 01:20
Daca e sa fabulez in continuare .... Ion Antonescu si Corneliu Zelea Codreanu
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
razvan77
91 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 01:23
Unul presedinte, celalalt prim ministru, iar pe Vlad Tepes sef la DNA
|
razvan77
91 mesaje
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 01:26
Iar pe marko bela la-s pune...............sa-mi faca curat prin wc
|
tigerstanley
3 mesaje
Oras: Onesti
|
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:46
Nimeni! Nu cred ca exista in Romania o majoritate de oameni care sa nu fie implicati in vreun fel intr-un act de coruptie sau trafic de influenta lucruri care sunt favorizate azi prin sistemul de legi implementat in jurisdictia romana
Dar diferenta intre intreg si aceasta majoritate exista adica a mai ramas o mana de oameni integri si culti care au inteles ca numai munca genereaza profit care poate fi redistribuit pe ansamblul economiei generand mai multe beneficii.
Atunci deci cand se vor regasi acesti oameni de care am amintit si isi vor uni fortele dar fara a forma un partid ci un COMANDAMENT de criza, tara aceasta frumoasa si bogata va renaste
Numai masurile radicale si fara echivoc ne pot ajuta.
Regele MIhai cred ca stie despre ce este vorba !
|
Jianul
17 mesaje
Oras: Vaslui
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 04:20
Am amintit mai sus cum ca, Traian Basescu si Vadim Tudor pot readuce linistea sufleteasca a romanilor si lipsa grijei de maine a cetatenilor acestei tari. Desi vi se pare straniu cuplul Vadim-Basescu, mi-e practic mi se pare ca ar fi singura salvare. Ori care din ei ar fi la Cotroceni, impreuna vor putea lucra in spiritul celor cunoscute pina acum din actiunile lor. Vadim e bun si ca Presedinte si ca Premier.
Desii unul din ei a amenintat cu Tepele si celalal;t cu Mitraliera, nu va fie frica ca nu se va intimpla acest lucru si democratia, in cazul instaurarii lor in frunte nu va avea de suferit ci, vom avea adevarati paznici ai apararii acesteia.
Astfel vom putea scapa si de intrigile politicienilor maghiari si li se va taia ideia de autonomie. Cine va avea mai mult de pierdut in cazul alegerii acestora? Mogulii lui Tariceanu.
In ideia de a se aranja itele ca Tariceanu, Geoana sau Stolojan, cel mai bun lucru ar fi daca, Alegerile nu vor intruni conditiile impuse pentru a fi validate, acestea sa fie aminate p[entru Vara sau Toamna anului viitor. Dece? Stiti si voi ca, acum in aceasta Campanie, ca de altfel in toate celelalte anterioare, Edilii locali in functiune de la toate primariile au vandalizat fondurile din Bugetele Locale si au facut si imprumuturi de la gastile de cartiere de la orase cu care fac ghisefturi pe banii populatiei si, in cazul cind acestia vor pierde alegerile, nu numai CNA-ul ii va prelua pentru cercetari ci, gastile de mafioti ii va distruge pentru ca, acesti edili au pus la bataie toate fondurile pentru pomeni si momeli electorale in a prosti multimea.
A-ti citit ce le zice populatia maghiara reprezentantilor lor? ,, Pa-i io nu mer la vot ba, ca nu mi-o dat nimeni nimic". Probabil ca, prin Ardeal mita nu functioneaza la justa valoare insa, ar fi de dorit ca politicienii intriganti maghiari sa nu-si mai gaseasca locul in structurile statului roman si sa le vina mintea la cap, odata in care sa realizaze ca ei nu sunt la Budapesta.
Numai Vadim si Basescu ar putea sa le taie pofta de Autonomie.
Succes in alegeri.
Iancu Jianul
|
Fosta membra 9am.ro
35 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 08:08
 ROMANIA poate salva Romania ,daca ar dispare ipocrizia,invidia,ura,demagogia si ai avea un pic de respect pentru tine ROMANE !
REVOLUÞIONARA RANIT
|
OrtisetDacis
2 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 17:34
Romanii. Cand cei multi si ''neputinciosi'' i-i vor urechea pe cei din fruntea tarii. Poate, acestia din urma, se vor fi gandit gandit sa-si abata privirea un pic de la buzunarul propriu si sa priveasca un pic mai sus. Sa vada ca tara asta are nevoie de ei, la fel cum si ei au nevoie de ea. Dupa ce o vor fi privit, in intelepciunea lor, vor vrea a creea ceea ce ne lipseste: un brand pozitiv de tara
|
POANTE
91 mesaje
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:37
 CRED CA TREBUIE SA-MI INSTALEZ CARTIERUL GENERAL IN ROMANIA.
Aici este PARADISUL,alegatorii i-si VOTEAZA ASUPRITORII !!!!
PESTE TOT IN LUME CEI CARE SE OFERA SA FACA POLITICA ,SE INROBESC SA MUNCEASCA DIN PASIUNE PENTRU POPOR,IAR POPORUL LE DA CU SUTUL DACA NU SE TIN DE TREABA CARE AU PROMISO IN CAMPANIA ELECTORALA.
MAI DA LA VOI ,TOTUL ESTE PE DOS,ORCE NEISPRAVIT CARE NU-I PLACE MUNCA SE FACE POLITICIAN,DUPA CE PACALESTE VOTANTII,AJUNGE SEF.
MARE NEROZIE ! PARADIS,AM ZIS BINE!
PARADISUL CORUPTIEI !
a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!!
http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Noiembrie 2008, ora 22:54
De la: Jianul, la data 2008-11-28 04:20:16Am amintit mai sus cum ca, Traian Basescu si Vadim Tudor pot readuce linistea sufleteasca a romanilor si lipsa grijei de maine a cetatenilor acestei tari. Desi vi se pare straniu cuplul Vadim-Basescu, mi-e practic mi se pare ca ar fi singura salvare. Ori care din ei ar fi la Cotroceni, impreuna vor putea lucra in spiritul celor cunoscute pina acum din actiunile lor. Vadim e bun si ca Presedinte si ca Premier.
Desii unul din ei a amenintat cu Tepele si celalal;t cu Mitraliera, nu va fie frica ca nu se va intimpla acest lucru si democratia, in cazul instaurarii lor in frunte nu va avea de suferit ci, vom avea adevarati paznici ai apararii acesteia.
Astfel vom putea scapa si de intrigile politicienilor maghiari si li se va taia ideia de autonomie. Cine va avea mai mult de pierdut in cazul alegerii acestora? Mogulii lui Tariceanu.
In ideia de a se aranja itele ca Tariceanu, Geoana sau Stolojan, cel mai bun lucru ar fi daca, Alegerile nu vor intruni conditiile impuse pentru a fi validate, acestea sa fie aminate p[entru Vara sau Toamna anului viitor. Dece? Stiti si voi ca, acum in aceasta Campanie, ca de altfel in toate celelalte anterioare, Edilii locali in functiune de la toate primariile au vandalizat fondurile din Bugetele Locale si au facut si imprumuturi de la gastile de cartiere de la orase cu care fac ghisefturi pe banii populatiei si, in cazul cind acestia vor pierde alegerile, nu numai CNA-ul ii va prelua pentru cercetari ci, gastile de mafioti ii va distruge pentru ca, acesti edili au pus la bataie toate fondurile pentru pomeni si momeli electorale in a prosti multimea.
A-ti citit ce le zice populatia maghiara reprezentantilor lor? ,, Pa-i io nu mer la vot ba, ca nu mi-o dat nimeni nimic". Probabil ca, prin Ardeal mita nu functioneaza la justa valoare insa, ar fi de dorit ca politicienii intriganti maghiari sa nu-si mai gaseasca locul in structurile statului roman si sa le vina mintea la cap, odata in care sa realizaze ca ei nu sunt la Budapesta.
Succes in alegeri.
Jianule , Iancu Jianule sau Jianu Iancule .... sau cum mai vrei tu sa te chemi ..... mai ia domnule o pauza
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:14
De la: Jianul, la data 2008-11-28 04:20:16Am amintit mai sus cum ca, Traian Basescu si Vadim Tudor pot readuce linistea sufleteasca a romanilor si lipsa grijei de maine a cetatenilor acestei tari. Desi vi se pare straniu cuplul Vadim-Basescu, mi-e practic mi se pare ca ar fi singura salvare. Ori care din ei ar fi la Cotroceni, impreuna vor putea lucra in spiritul celor cunoscute pina acum din actiunile lor. Vadim e bun si ca Presedinte si ca Premier.
Succes in alegeri.
Ai inebunit domnul meu...nici nu pot sa-l concep pe Vadim la putere, nici singur si nici in vre-o alianta. Doamne fereste-ne de asa ceva!
|
sorinfisher
2 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 16:31
nimeni nu mai poate salva ROMANIA...E DEJA CONTROLATA SI DIRIJATA!Nu vreau sa supar pe nimni dar toti sunt controlati,toti sunt niste marionete!
nu mai am tus
|
Cristian81
12 mesaje
|
Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 19:10
De la: sorinfisher, la data 2008-11-29 16:31:30nimeni nu mai poate salva ROMANIA...E DEJA CONTROLATA SI DIRIJATA!Nu vreau sa supar pe nimni dar toti sunt controlati,toti sunt niste marionete!
DE CINE CREZI CA ESTE CONTROLATA?
|
georgelucianpop
4 mesaje
|
Postat pe: 3 Decembrie 2008, ora 15:13
Mos Craciun !
|
lapice2006
8 mesaje
Oras: Fetesti
|
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 07:26
cateva legi dure care sa fie aplicate incepand de sus...cum ar fi:aplicarea vechii legi 18,pana la gradul 5-6 de rudenie(hotii nostri care isi spun oameni politici trec averile pe numele unor rude);pedeapsa capitala pt ceea ce au facut acestei tari"oamenii nostri cei destepti",pedeapsa capitala pt criminali,violatori,talhari,hoti(nu trebuie sa ii tinem pe banii nostri in puscarii de lux),amenzi drastice pt toti cei care arunca cel putin un muc de tigara pe strazi si ar mai fi.acestea mi-au venit acum in minte
|
|
|