necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 14:17
De la: brasoveanuleontin, la data 2008-11-05 14:24:38De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-04 16:31:22PAVEL CORUT A FOST PRESEDINTELE FONDATOR AL PARTIDULUI VIETII ROMANESTI,DACA ROMANII NU S-AU INGHESUIT SA-L VOTEZE ATUNCI DE CE CREZI CA AR FACE-O ACUM CAND EXISTA O GRAMADA DE POLITICIENI CORUPTI PE CARE SA-I VOTEZE SI DE CARE SA MAI SE LASE FURATI INCA PATRU ANI,EXISTA MONUMENTUL DE PROSTIE,INGAMFARE,ORGOLIU,NESIMTIRE SI TUPEU INFECT PE NUMELE LUI TRAIAN BASESCU,DE CE CREZI CA AR MAI AVEA NEVOIE ROMANII DE UN OM ADEVARAT CUM ESTE PAVEL CORUT?
subscriu. pavel corut este un om nefolosit la capacitatea maxima. ar putea sa ne ajute mult. dar e prea singur. ne trebuie 5000 de oameni ca el pe putin. om avea?
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 14:26
PARTIDUL VIETII ROMANESTI,PARTID FONDAT SI CONDUS DE PAVEL CORUT AJUNSESE LA PESTE PATRUZECI DE MII DE MEMBRI CU 36 DE FILIALE IN TOATA TARA,A PARTICIPAT LA ALEGERILE LOCALE DIN ANUL 2000 UNDE A CASTIGAT TREI PRIMARII LA NIVEL DE COMUNE SI DOUA FUNCTII DE VICEPRIMARI IN DOUA ORASE,DUPA CARE LA ALEGERILE PARLAMENTARE DATORITA TRADARILOR DIN INTERIOR NU A REUSIT DECAT 0,92% LA NIVELUL TARII,DREPT CONSECINTA DOMNUL CORUT A ORGANIZAT CONGRES NATIONAL EXTRAORDINAR SI S-A VOTAT IN PROPORTIE DE PESTE 70%DESFIINTAREA PARTIDULUI,ASTA-I ISTORIA ROMANILOR,NU POTI FACE NIMIC,TU OM SIMPLU,DIN CAUZA TRADATORILOR SI A LACOMILOR
|
leo_
448 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 17:24
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-08 14:26:08PARTIDUL VIETII ROMANESTI,PARTID FONDAT SI CONDUS DE PAVEL CORUT AJUNSESE LA PESTE PATRUZECI DE MII DE MEMBRI CU 36 DE FILIALE IN TOATA TARA,A PARTICIPAT LA ALEGERILE LOCALE DIN ANUL 2000 UNDE A CASTIGAT TREI PRIMARII LA NIVEL DE COMUNE SI DOUA FUNCTII DE VICEPRIMARI IN DOUA ORASE,DUPA CARE LA ALEGERILE PARLAMENTARE DATORITA TRADARILOR DIN INTERIOR NU A REUSIT DECAT 0,92% LA NIVELUL TARII,DREPT CONSECINTA DOMNUL CORUT A ORGANIZAT CONGRES NATIONAL EXTRAORDINAR SI S-A VOTAT IN PROPORTIE DE PESTE 70%DESFIINTAREA PARTIDULUI,ASTA-I ISTORIA ROMANILOR,NU POTI FACE NIMIC,TU OM SIMPLU,DIN CAUZA TRADATORILOR SI A LACOMILOR
da, realitatea e trista. stiu situatia partidului. problema este cat vom munci noi, copii si nepotii nostri sa punem la loc ceea ce s-a distrus. vom trece iar pintr-o perioada neagra de genul celei `80-90` si asta doar din vina noastra a tuturor.
|
banceanuvasile
105 mesaje
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 23:53
Daca s-ar infiinta un inalt TRIBUNAL LA TIRGOVISTE SA JUDECE SUMAR CA PE CEAUSESCU PE TOTI POLITICIENII DIN PARLAMENTUL ROMANIEI , DUPA CARE SA II CONDAMNE SI SA II EXECUTE CA PE DICTATOR , CA ACESTI TIRANI AU DISTRUS ROMANIA DE 1000 DE ORI MAI MULT DECIT CEAUSESCU , SA VEZI DUPA AIA CLASA ADEVARATA POLITICA . iN CAZ CONTRAR CU CIRCUL PROMOVAT DE D.N.A. , RID SI CURCILE DE NOI CA ESTE CORUPTIE INALTA FARA CORUPTI.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 04:59
 Executia de la Tirgoviste,a fost o mascarada  Romania este cea mai frumoasa si bogata tara din lume  Criza economica internationala nu ar trebui sa afecteze Romania,dar sistemul corupt care conduce Romania de dupa 1989,format din cele mai periculoase elemente care urasc POPORUL ROMAN ,urmaresc doar inavutirea personala.Dintro tara fara datorii Romania la data de 14 decembrie 1989 ,astazi a ajuns tagma jefuitorilor cu o datorie de peste 150 miliarde de euro.DNA -ul este organizatia infiintata de catre jefuitori si apara interesele acestora,poporul este transformat si divizat in grupuri de alegatori,nu mai exista unitate nationala.  La conducerea Romaniei se afla elementele dusmanoase care si inainte de 1989 detineau diferite functii prin care sabotau interesele poporului roman,tradatori si vinzatori de tara,demagogi
|
POPESCU_Z_IOAN
22 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 09:07
|
POPESCU_Z_IOAN
22 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 13:27
|
|
|
LYLYKAE
309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 15:51
 UNUL DE LA PDL MANINCA IN CONTINUARE RAHAT ,INDICA UN NUMAR DE LA O AGENTIE DESFIINTATA DIN CAUZA CRIZEI ECONOMICE PRODUSA DE PDL
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
|
POPESCU_Z_IOAN
22 mesaje
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 18:59
|
NESIMTITUL
786 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 9 Noiembrie 2008, ora 23:13
 va balacariti de parca a-ti fi de la PDL  urmariti mai bine pericolul anuntat la televiziune ,bucurestiul consuma apa cu fecale ,nitriti si tot felul de toxine  La ARCUDA statia care ar trebui sa trateze apa se trage direct din WCul comunal si din GROAPA DE GUNOI  berea si sucurile contin fecale si substante toxice periculoase care ataca creerul ,populatia devine usor manevrabila la vot.
Domnule presedinte si tot Guvernul DECE VRETI SA NE UCIDETI COPII ???
|
VAM_CIURUIT
426 mesaje
Oras: Satu Mare
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2008, ora 20:27
 Dragii miei ,nu avem nevoie de turbulente,daca PDL ul reuseste sa-l coopteze pe domnul POPESCU Z IOAN ,sintem salvati,avem mare nevoie de persoane competente  din pacate conducerea noastra are mentalitati invechite greu de schimbat si sint cam pe duca nu mai au cind sa le schimbe,seful face dosarele la adversarii politici ca la securitate,cum sa-i mai schimbi  asta au invatat ,asta fac !
|
parcasviu
111 mesaje
Oras: Targoviste
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 22:21
 buldogule,sa nu te mai aud! POPESCU Z IOAN este un om care a propus formarea FSN din care am facut parte toti,mai putin el ca s-a ordonat operatiunea "Z" SA-L DESFIINTEZE atunci in decembrie 1989  NU MAI EXISTA ,NU FACE PARTE DIN ESICHERUL POLITICII ROMANESTI  Eu voi fi primul ministru numit de sefu ca are datorie din 2004 la mine cu lacrimogena
|
caroiiulian
4 mesaje
|
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 06:11
buna
Romania poate fi salvata doar de noi daca am deveni mai buni mai responsabili mai corecti alta ar fi fata tarii noastre
|
razvan77
91 mesaje
|
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 23:37
Osama Bin Laden - cu o bomba in prima sedinta a parlamentului cand sunt toti acolo
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
Fosta membra 9am.ro
35 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 00:11
doar revolutionarii care in 22 decembrie 1989 au fost in linia intia,nu borfasii si politrucii,tradatorii si imbuibatii
REVOLUÞIONARA RANIT
|
IoanDanila
81 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 01:14
C.V.TUDOR.
AR IRADICA SI IDEIA DE MONARHIE DIN UNELE CREERE INCETOSATE.
|
Fosta membra 9am.ro
520 mesaje
Oras: Brasov
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 11:27
PSD-ul lui Geoana ca minte mult si promite si mai mult,apoi are si un electorat
pomanagiu peste masura,agramat,analfabet,needucat si neinstruit pe plan politic si social.
Sigur ar salva-o de democratie reala,de reala prosperitate.
Dar vorbind si serios,cred ca napastuita Romanie ar putea fi salvata de tineri constienti,patrioti,responsabili,competenti,iubitori de trafditii,infaptuirile progresiste ale inaintasilor,dornici de a ramane si ei in istorie ca promotori ai progresului si a Romaniei ca stat respectat in fata natiunilor si pe picior de egalitate. Iesiti la inaintare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
maria_liliana1982
11 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 11:31
noi toti,dar cum?oare mai exista un om cu frica de d-zeu pt a conduce tara?toti care au fost la putere au jefuit-o au furat mancare poporului,romania este in partita in 2, foarte bogati si in foarte saraci,majoritate care sunt bogati au furat au inselat in special politicieni lor nu le pasa ca sunt copii care nu au haine,nu au ce manca, nu le pasa de tineri care nu au niciun viitor in tara lor mai mult ii gonesc,nu le pasa de copiii din orfelinate care dupa ce implinesc 18 ani nu au unde sa se duca,am auzit ca au murit oamenii de foame. eu cred ca noi toti vrem egalitate sa avem acelasi drepturi, vrem sansa de a tari in tara noastra, daca politiceni care au fost la guvernare si sunt, ar imparti averiile lor la oameni nu ar mai trebui sa munceasca nicun roman cel putin 2 ani,unde sunt fabricile noastre,uzinele si etc ce au facut politiceni cu ele? le-au vandut pt ei s-au folosit de banii in scopurile lor personale,au jefuit tara fara nici o remuscare,degeaba am ales mereu alt presedinte s-au alt guvern toti au fost pe interes isi bat joc de noi si de tara, eu cred ca tot ce se intampla in ziua de azi este datorita lor, prostitutia,furtul totul numai din cauza lor.Acum 4 ani ne-a fost spus ca o sa traim bine,cine a trait bine de atunci? politicieni eu nu am vazut un om de rand ca a trait mai bine,daca voi ati vazut va rog sa imi spuneti sa stiu si eu. HAI SA NE UNIM SA SALVAM ROMANIA
|
Fosta membra 9am.ro
1 mesaj
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 11:54
 dupa parerea mea Romania se schimba,im mod constant ,dupa
marile tari occidentale dar,de pare ,numai la suprafata
|
CEZAR18
5 mesaje
Oras: Suceava
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 12:19
BASESCU PRESEDINTE SI VLAD TEPES PRIM MINISTRU.
|
marin_vasile112
3 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:15
cine credeti daca nu mergeti sa votati pe cine credeti voi ???? stati acasa si asteptati ca osa castige ca de obicei cine nu trebuie si voi o sa va intrebati mereu cine va salva Romania?  si cit voi veti trai romania va ramane tot asa sau mai rau.
|
Fosta membra 9am.ro
54 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:24
Ca bine spune-ti doamna s-au domnisoara,dar tinerii din ziua de azi nu sunt lasati de acesti mamuti sa se afirme,mamutii vor sa se afirme numai odraslele lor,ai nostrii copii trebuie sa plece din tara ca sa poata sa se afirme si sa iasa in evidenta departe de casa de parinti si de tara lor,aceasta tara care nu le mai insufla acel patriotism pe care-l vedem la Francezi,italieni si chiar vecinii nostri.Cauza,MAMUTII CARE NU VOR SA PIARDA CIOLANUL.Pacat cine am fost si ce vom fi.
|
Cristian81
12 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:30
Intrebarea la care ar trebui cautat un raspuns cred ca este "Cum credeti ca ar putea fi salvata Romania?". Nu cred in posibilitatea ca un singur om sa reuseasca ceva fie el si presedintele Romaniei.
In opinia mea, prioritatea numarul 1 a Romaniei trebuie sa fie imbunatatirea situatiei economice a tarii. Indeplinirea acestui obiectiv ar avea efecte pozitive cu siguranta si in domeniul social, sanitar etc.
Pentru a imbunatati economia Romaniei trebuie ca toti factorii de decizie din societatea romaneasca (Parlament,Guvern,BNR,sindicate,patronate etc) sa stea la aceeasi masa, sa hotarasca care sunt prioritatile economice a Romaniei si sa propuna un plan de actiune pentru urmatorii 5 ani. Bugetul public anual al Romaniei ar trebui sa aiba la baza intotdeauna ierarhizarea acestor prioritati economice. Totodata, in domeniul public, trebuie sa se produca cateva schimbari de sistem. De exemplu, in domeniul sanitar pentru eliminarea 'spagii' as propune ca fiecare persoana care beneficiaza de servicii medicale de specialitate sa plateasca pentru acestea din banii proprii sau dintr-un fond public pus la dispozitia asiguratilor in cazul in care nu dispun de acesti bani, urmand ca banii sa fie recuperati de la stat ulterior. Plata se face de asigurat iar prin acest sistem, existent si in alte tari, se elimina spaga si se responsabilizeaza medicii pentru a presta servicii de calitate.
Daca vorbim de agentii economici privati, statul trebuie sa se implice pentru mentinerea stabilitatii fiscale si pentru simplificarea fiscalitatii. In acest sens o lege prin care orice modificare de impozit sau taxa intra in vigoare de la 1 ianuarie anul urmator cred ca ar fi foarte benefica economiei.
In al doilea rand, auzim tot mai mult ca o productivitate a muncii ridicata este singura care ne poate tine la distanta de o inflatie ridicata. In acest sens, cred ca training-uri din fonduri publice sau UE pentru imbunatatirea eficientei fiecarei organizatii, agent economic ar fi foarte benefice per ansamblu. Totodata cred ca studii de piata si investitii in domeniul cercetarii dezvoltarii de catre agentii economici si sprijinite de statul roman, pentru identificarea niselor de piata din cadru UE pot fi de asemenea de ajutor pentru dezvoltarea economiei si exportul produselor cu valoare adaugata mare.
Toate acestea sunt cateva idei care cred ca ar schimba ceva. Astept opiniile voastre.
|
Fosta membra 9am.ro
52 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 13:31
trebuie ca fiecare dintre noi sa ia atitudine sa faca cva sa ne adunam si sa fim din ce an ce mai multi!ca sa putem raspunde la toate jafurile tepele ca sa nu ramanem doar cu harta pe care scrie romania iar romanii sa nu fie ca oameni de decor!
|
Fosta membra 9am.ro
52 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:19
|
balaban_mihaela
3 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 14:30
ai dreptate oamenii normali pot sa o faca, dar noi suntem anormali pentru ca ne complacem in mizeria pe care ne-o creeaza altii si nici nu stiu nici daca exista mijloace de a riposta.Sunt si eu ca ceilalti preocupata sa-mi platesc taxele si impozitele .Ce mai conteaza cat sunt acestea sau daca le platesc toti , suntem prea ocupati ne-au determinat sa fim prea ocupati ca sa nu mai gandim.
|
Fosta membra 9am.ro
54 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 15:05
Autoputernicule ai perfecta dreptate dar cu cine sa faci toate astea,ROMANUL este las nu toti dar trei sferturi da.Degeaba unii dintre noi suntem in asentimentul tau si gindim la o democratie curata si cu drepturi si legi egale pentru toti la fel fie el presedinte s-au gunoier.cu cine sa te aliezi cu pensionarii care au si pensie dar mai au si un serviciu,cum dracu sa nu voteze clica asta de hoti.Clica asta le cere voturi ei le dau,clica le mareste pensia ca drept recunostinta iar tu,eu si altii nu gasim un loc de munca cu un salariu decent,de ce,pentru ca trebuie sa intretinem si clica de hoti si pensionarii si functionarii si pe cine mai putem.Cred ca ar trebui sa importam un presedinte,un guvern,un parlament s-au daca nu ....sa ne facem dreptate,stim noi cum dar nu scriu ca s-ar putea sa ma incadreze la instigare...in ziua de azi.......te acuza chiar daca nu esti vinovat!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
4 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 15:39
Numai Dumnezeu face minuni, noi chiar avem nevoie de o minune pentru ca sa se produca schimbarea, pentru ca sa putem salva Romania. Omul de rand cu mintea lui intetosata de saracie si mizerie nu mai gandeste drept si judeca stramb. Oare credeti intr-adevar ca cineva ar putea salva Romania fara sa fie trimis de Dumnezeu pe Pamant. sau are cineva menirea de a fi salvarea noastra pentru cei multi si prosti? Poate acest lucru se va intampla, dar intr-o alta generatie, noi nu vom mai apuca aceste vremuri, poate copiii copiilor nostri, pentru ca procesul este foarte lent, si noi in loc sa mergem inainte, ne vom intoarce cu 20 de ani in urma, asta cat de curand, la alegeri, o sa vedeti.
|
Cristian81
12 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 16:49
Sunt de acord ca foarte multe nu putem face in aceasta privinta. Totusi, opinia noastra conteaza, fie numai si in discutiile pe acest subiect cu apropiatii nostri. Pana la urma noi toti formam opinia publica, iar ideile, fie ele bune sau rele, se transmit foarte usor in societatea noastra. Aceasta este singura arma de influentare, iar mass-media cred ca trebuie sa joace un rol destul de important in acest peisaj in relatie cu politicul.
Din ce in ce mai mult observ un sentiment de "auto-victimizare" in Romania care este destul de daunator dpdv psihologic pe termen lung. Intotdeauna cei din Guvern sau Parlament sunt vinovati pentru nefericirea noastra. Desi, prin deciziile pe care le iau, influenta este destul de mare asupra vietii pe care o traim, deciziile individuale au o influenta preponderenta. Nu trebuie sa uitam acest lucru.
Sigur, coruptia in tara noastra este destul de ridicata si institutiile abilitate trebuie sa lupte impotriva ei. Cred din nou, ca aceasta lupta este foarte importanta deoarece oamenii isi pot pierde increderea ca se pot dezvolta intr-o societate care nu le ofera oportunitati egale.
Totodata, as vrea sa militez pentru crearea unui sistem economic care sa fie foarte bine reglementat prin legi. Atat in domeniul public cat si domeniul privat trebuie sa existe persoane angajate care sa creeze sisteme (proceduri) care sa functioneze pe "pilot automat" indiferent de persoanele care vin si pleaca din organizatiile respective. Numai prin imbunatatirea continua a acestor "sisteme" se poate ajunge la o eficienta ridicata in economie si la o independenta de factorul politic.
Asa cum am precizat, sper ca parerile fiecaruia din noi sa conteze.
|
banceanuvasile
105 mesaje
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2008, ora 19:23
De la: mytcor, la data 2008-10-04 15:36:59..Am si Io, ... doua ... salvatoare sigure a romaniei :
1. D-ra Criogenia
2. D-na Eutanasia.
Un razboi civil care sa stirpeasca mafia partidelor si o lege martiala temporara . Democratia se construieste prin forta legii . Oamenii de la facerea lumii au doua rele fundamentale : Sunt supusi ispitei si expusi greselii. Societatea ca sa fie in armonie trebuie sa construiasca institutii care sa gestioneze aceste doua rele fundamentale . Instituirea pedepsei cu inchisoare la munca silnica pe viata pentru tradare de tara, trafic de persoane , incest ,evaziune fiscala, spionaj , crima ,trafic de droguri. Sunt ferm convins ca daca nu s-ar mai aplica pedeapsa cu suspendare sau NUP in parlament , ce disciplinati si neatacati politic ar deveni smecherii doar in romania . Daca toti smecherii ca RAJ TUNARU ar fi pedepsiti ca in America , unde ar fi romania acuma . Dar asa vedeti cazul judecatoarei betive din Tirgoviste si Adrian Nastase.
|
|
|