back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

cine credeti ca ar putea salva romania?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

minerul

50 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 08:04

Scrieti la Adress POPESCU Z IOAN si dati cautare,am descoperit ceva important

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:11

Numai eu, dar nu sunt sigur nici de mine ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 18:46

ROMANIA FRUMOASA TARA PACAT CA-I LOCUITA.
DUSMANII ROMANIEI SUNT ROMANII .
V-ATI PUS INTREBAREA DE CE A FOST ADUS CAROL I UN MONARH GERMAN, SI CAT A PROGRESAT ROMANIA SUB MONARHIE?
SI ATUNCI CA SI ACUM ROMANII SE MANANCA INTRE EI.

Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin Ce este toleranta?Atributul umanitatii. Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic. Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam. INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
istoria

57 mesaje

Postat pe: 30 Octombrie 2008, ora 10:09

scrieti POPESCU Z IOAN si dati cautare ,am descoperit ceva

grigor

1 mesaj
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 15:34

poate membru UTC sa fi fost din 01.01.1970.
site-ul asta are nevoie de doctor...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 14:10

stiu ce va salva romania.
1) cateva zeci de mii de psihologi/parapsihologi care sa educe fiecare individ in parte cu tot arsenalul stiintei (inclusiv hiponoza).
2) votul nostru pentru politicieni care vin cu un plan exact de evolutie a tarii in urmatoriii ani, nu doar cu promisiuni.
3) introducerea unui vot censitar

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 08:51

Nu mai stiu, cine si cum, ar putea sa salveze, Romania; din acest dezastru;economic;! Nu stiu, unde s-ar gasi acele persoane ;purernice; care sa rastoarne; toti, bosorogii care dormiteaza in partide pe buzunarele altora! N-am cu nimeni nimic! Dar,, o ideologie formata timp de 50ani, nu, mai poate fi schimbata!

viopa

3 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 11:14

buna ziua ,ma numesc ica am o parere foarte dura de rominia ,toti sunt lipiti pamintului si toata lume in limba dupa bani , cam asa sta treaba in ro ,eu sint in spania si am 24ani sunt ceva adivinitoare ce va fi in ro nimeni nu stie .este tara fara urmasi ,,,am avut istorici ,luptatori ,toate astea i adevarat dar acum de ce nui nimeni sa ne faca un cadou cu bunatatea sa ar tebui ca la putere sa fie romica suciu sau palade ....siner va spun-----

vasyy1971

28 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 11:19

IN PRIMUL RAND TREBUIE SA SCAPAM DE LINGAI SI "YESMENI".DUPA ACEEA TREBUIE PUS ACCENT FFF MARE PE EDUCATIE. LEGILE AR TREBUI SA FIE CLARE NU CU CHICHITE CARE POT SA AVANTAJEZE TOTI INFRACTORII SI O JUSTITIE CARE SA NU MAI FACA PE "OARBA SI SURDA" ,SE POT SCHIMBA MULTE

tigerstanley

3 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:13

Nimeni pentru ca sunt convins de faptul ca nu are nimeni interes sa o faca
Pentru foarte multa lume situatia de acum este convenabila Poti face orice de la afaceri la altele fara sa te intrebe nimeni nimic Sau mai exact la foarte multa lume ii convine sa traiasca intr-un stat in care guverneaza arbitrariul sau mai excat intr-un stat precum ce l fanariot odata unde poti sa cumperi orice chiar si influenta sau simpatia cuiva
Sa traiti bine dragi romani

leo_

448 mesaje
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:21

De la: viopa, la data 2008-11-04 11:14:18buna ziua ,ma numesc ica am o parere foarte dura de rominia ,toti sunt lipiti pamintului si toata lume in limba dupa bani , cam asa sta treaba in ro ,eu sint in spania si am 24ani sunt ceva adivinitoare ce va fi in ro nimeni nu stie .este tara fara urmasi ,,,am avut istorici ,luptatori ,toate astea i adevarat dar acum de ce nui nimeni sa ne faca un cadou cu bunatatea sa ar tebui ca la putere sa fie romica suciu sau palade ....siner va spun-----

sincer traiesc in romania si iti spun ca nu fac parte din romanii descrisi de tine. ba sunt sigur ca traiesc mai bine aici decat tine in spania. oameni foarte saraci nu cred ca sunt. nu e diferenta fata de alte regiuni ale globului. si ca sa te linistesti: de 2000 de ani tot asa a dus-o tara asta, asa ca nu imi fac probleme de ea.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:26

De la: gabriela_dutu, la data 2008-10-04 15:05:09 E drept,ca mi-e greu sa dau nume, din actuala scena politica.Totusi,as spune:Aurelian Pavelescu...viitor presedinte sau ministru' justitiei;Pavel Corut(e drept ca nu e politician,dar e un om de buna credinta)-presedinte sau ministru de externe si mai departe am sa va las pe d-voastra sa intregiti lista

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:31

PAVEL CORUT A FOST PRESEDINTELE FONDATOR AL PARTIDULUI VIETII ROMANESTI,DACA ROMANII NU S-AU INGHESUIT SA-L VOTEZE ATUNCI DE CE CREZI CA AR FACE-O ACUM CAND EXISTA O GRAMADA DE POLITICIENI CORUPTI PE CARE SA-I VOTEZE SI DE CARE SA MAI SE LASE FURATI INCA PATRU ANI,EXISTA MONUMENTUL DE PROSTIE,INGAMFARE,ORGOLIU,NESIMTIRE SI TUPEU INFECT PE NUMELE LUI TRAIAN BASESCU,DE CE CREZI CA AR MAI AVEA NEVOIE ROMANII DE UN OM ADEVARAT CUM ESTE PAVEL CORUT?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:33

De la: mielusica, la data 2008-10-05 06:05:03 cunosc un singur om ,care ar salva ROMANIA,cel care la 22 decembrie 1989 a propus formarea Frontului Salvarii Nationale si a dorit sa proclame pe post la ora 14;30 O NOUA ROMANIE.
din pacate CICO DUMITRESCU ia oprit initiativa in anticamera Studioului 4 .Numele lui era POPESCU IOAN,daca este de gasit este singurul care gindeste si are planuri sanatoase si juste pentru O ROMANIE NOUA Cautatil la Club TV 22

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 16:45

TOV.INGINER POPESCU ERA ACOLO CU SCOPURI SI MISIUNI PRECISE,NU-L MAI CAUTATI DEGEABA ,O DUCE FOARTE BINE,E SANATOS,LASATI-L SA-SI RUMEGE GRESELILE TRECUTULUI IN LINISTE,VA ROG!

viopa

3 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 19:46

buna sunt ica ,nu stiu ce profesie ai ,dar in rominia toti sunt buni dar falsi......................... pa

viopa

3 mesaje

Postat pe: 4 Noiembrie 2008, ora 19:49

scuze vezi de asta vorbeam , daca in rominia mergi la primarie sau la medic toti vorbesc si vorbiti in acelasi limbaj .....aveti dar nu va ajunge ,,,,ma bucur de tine ...

leo_

448 mesaje
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 14:24

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-04 16:31:22PAVEL CORUT A FOST PRESEDINTELE FONDATOR AL PARTIDULUI VIETII ROMANESTI,DACA ROMANII NU S-AU INGHESUIT SA-L VOTEZE ATUNCI DE CE CREZI CA AR FACE-O ACUM CAND EXISTA O GRAMADA DE POLITICIENI CORUPTI PE CARE SA-I VOTEZE SI DE CARE SA MAI SE LASE FURATI INCA PATRU ANI,EXISTA MONUMENTUL DE PROSTIE,INGAMFARE,ORGOLIU,NESIMTIRE SI TUPEU INFECT PE NUMELE LUI TRAIAN BASESCU,DE CE CREZI CA AR MAI AVEA NEVOIE ROMANII DE UN OM ADEVARAT CUM ESTE PAVEL CORUT?

subscriu. pavel corut este un om nefolosit la capacitatea maxima. ar putea sa ne ajute mult. dar e prea singur. ne trebuie 5000 de oameni ca el pe putin. om avea?

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 18:27

In anticamera studioului 4 TVR am cunoscut un roman POPESCU Z IOAN care sigur va salva Romania,am nevoie de timp sa-l gasesc pina vor fi alegerile prezidentiale sper sa fie sanatos si sa-si mentina ideile care ;le aveaq l;a REVOLUTIE,numai cu POPESCU Z IOAN Romania va fi o tara democratica luata in seama de UE. da doamne o minune pentru romani

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:08

De la: cifra66, la data 2008-11-05 18:27:30In anticamera studioului 4 TVR am cunoscut un roman POPESCU Z IOAN care sigur va salva Romania,am nevoie de timp sa-l gasesc pina vor fi alegerile prezidentiale sper sa fie sanatos si sa-si mentina ideile care ;le aveaq l;a REVOLUTIE,numai cu POPESCU Z IOAN Romania va fi o tara democratica luata in seama de UE. da doamne o minune pentru romani

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:10

Cel ce va sti sa dea speranta cetatenilor ei, si care nu va insela sperantele celor ce l-au ales.

Cel ce va sti cum se poate indrepta tot raul facut in 20 de ani de tranzitie, si care va sti sa se inconjoare cu oameni iubitori ai Romaniei, cu toate cele rele si bune, atit de dinauntrul ei cit si de dincolo de fruntariile tarii.

Cel ce va avea curajul si puterea de a candida la Presedentia Roamniei, pe Constitutia actuala ca sa o schimbe cu alta mai buna, nu stufoasa ci cu una scurta si pertinenta precum cea a acelei natzii care a reusit sa-si aleaga un presedinte pe care acum 40-45 de ani ar fi fost de neinchipuit.

Oricum un outsider (un necusoscut care acuma este catalogat drept un neica-nimeni).

Si asta se va intimpla mai curind de cit cred "analistii" si "politologii" ce apar atit de des pe sticla.

Dumnezeu Va Binecuvinta Romania!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Noiembrie 2008, ora 19:12

ce aveti ma cu tov.inginer?cautati-l pe blogul lui,la el acasa ,la club tv22[unde sunt stransi toti escrocii,in frunte cu tov.iliescu si derbedeul de emilian cutean],dar lasati-ne ca ne-ati obosit cu el ,daca vroia sa faca ceva facea pana acum,bani si relatii a avut si are destule,voi nu ati inteles ca el era acolo cu un scop precis ,pe care nu l-a putut duce la indeplinire deoarece au fost altii mai smecheri decat el?

molady11

2 mesaje
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 21:45

Ben Laden cu o Bomba Meseriasa

Fosta membra 9am.ro

223 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 14:42

interesant doina45ro.....bine punctat....romanii sunt f greu de condus ptr. ca ei sunt entitati distincte ....daca ar fi romanii uniti......ce bine ar fi ....
problema este ca trebuie sa salvam si pe cei din jurul nostru si bineanteles intreaga omenire...apoi trecem la celelalte planete sa salvam galaxia ....apoi sper sa trecem si in alte galaxii.....in carti scrie ca sfintii nu aveau ....sau cred ca ei aveau un f bun control al ei....probabil reuseau sa ii dea o forma pozitiva ....Cred ca tricolorul ...inseamna curcubeu(asta fara fixatii de culoare )....sau cel putin cat poate percepe ochiul uman care are si el limitarile lui poate ....

desigur sa nu te astepti ca dupa ce in noiembrie ploua cu carnati si toate cele sase schimbe ceva .....deodata si brusc ..cu toate ca nu este exclus .....dar poate oamenii si spun asta ca pamanteni ....ar trebui cu totii sa se schimbe .....degeaba se schimba Romania ...ca vor fi ceilalti care nu se vor schimba si ne vor afecta indiferent ca vor sau nu .....lumea trebuie sa inteleaga ca nu a fost nici oul si nici gaina ...ci gaina cu oul intr-nsa ptr. ca numai Dzeu poate face asta deodata .....suntem mici ...dar poate se intampla o minune ceva ....nici o data nu stii ...si cred ca este mai bine sa nu stim .....oricum si daca am sti probabil ca de obicei dracul isi va baga coada ..se infiltreaza ...dar Isus , Fecioara Maria , Duhul Sfant , Dumnezeu.....indiferent si luand in consideratie si celelalte religii cu respectul cuvenit....ne vegheaza altfel am fi fost morti demult .....Aleluia....si tradus in toate religiile lumii.......oricum parerea mea personala iubirea va invinge

g_leulescu

6 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 17:53

De la: marian_bd_rotaru, la data 2008-10-16 11:04:32Nimeni din afara . Doar romanii pot salva Romania ! Cum ? Prin munca , onestitate , simt civic , cultura , invatatura , profesionalism si mai ales reintoarcerea la volrile traditionale si la MONARHIA CONSTITUTIONALA , singura forma de guvernamant echidistanta politic si validata istoric . Romanii trebuie sa redevina romani ! Trebuie deasemeni detronati falsii idoli care sugruma viata spirituala : fotbalisti , manelisti , excroci , cantareti , dizeuze , tubagii , saltimbaci , actori si altii ca ei . Trebuiesc reintronate adevaratele valori : oamenii de cultura veritabila , scriitorii , oamenii de stiinta , filozofii , inventatorii , oamenii de afaceri onesti , adevaratii patrioti . Numai si numai asa poate fi salvata Romania .

Am si eu aceeasi opinie : doar noi insine...societatea...prin restabilirea adevarului ...pe baza valorii...cu personalitati si simboluri consacrate...
Deasemenea sunt de acord cu cel ce a scris ca trebuie sa aplicam indemnul din imnul national si sa ne desteptam ( in toate sensurile ) odata...

POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:18

sunt eu POPESCU Z IOAN si vreau sa va spun ca abea astept sa ma alegeti ca lider, prea mult au stors ion si adrian de la voi, cred ca imi merit si eu partea

istoria

57 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 09:55

citi oameni de nimic sint pe acest sait POPESCU Z IOAN este o legenda ,NU MAI FACETI TRUCURI CA NU SE PRINDE Ocupati-va de GAOZARI

florinaneamtu

33 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 11:27

Cred ca nu exista pe pamantul asta cineva care sa mai salveze Romania,tarisoara noastra. Dupa parerea mea numai Dumnezeu mai poate face ceva .Insa, ma gandesc,la cate rautate exista in lumea asta ....in mine,in tine(tu cel care citesti acest mesaj) si in parlamentarii astia....oare meritam ceva mai bun?
In fine , o zi frumoasa va doresc!

POPESCU_Z_IOAN

22 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 13:36

pai da chiar sunt o legenda baiete imi place cum gandesti promit sa impart ciolanul cu tine

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Noiembrie 2008, ora 14:12

pana cei multi si prosti nu si deschid ochii degeaba. legi,doar pt fraieri mariri de salar pt deputati , si prostimea sa traiasca cu 150 de euro pe luna ,RUSINE.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine credeti ca ar putea salva Romania?
Mergi la: