Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:08
De la: mytcor, la data 2009-12-16 18:44:41
...Vaniuºka, ce-ai pãþit martalogule, þi-ai anclanºat limbuþa-n rectul geonisto-iliescian de pe timpul campaniei ºi-acum þi-a rãmas gripatã-n instalaþie ?...
..Vaniuºka, martalog nu-i tot una cu mortãciune, mãi 'telectual-nulodoct ce eºti, pune mâna pe DEX, mãi cufuritule, mãi Vaniuºka, tu ºi Gabi, nu ºtiþi altceva decât sã manipulaþi minciuna, sã faceþi din zdrenþe politice ºi spãlãtori electorale ce se vor ºi eligibile pe deasupra, imaculate domniºorici numai bune de tranzactionat pe piaþa târfelor politice de larg consum.
Aþi crezut, ºi tu ºi Gabi, cã o sã-mbrobodiþi pe cineva p-aici cu inepþiile voastre vomitate zi-de-zi p-acest topic, spre ofuscarea voastrã, nu v-a ieºit pasenþa, acum vã sugeþi unul-altuia chiloþii in vãzul tuturor forumiºtilor,
Te-ai cam dat liberal, erea gata sã te ºi cred, numai cã þi-ai dat arama pe faþã-n aceastãcampanie electoralã, (apropos, dacã D.Patriciu nu umbla pe la instalaþia de sunet a propriului candidat, Crin.A, T. Bãsescu chiar avea o problemã, dar aºa, s-a cam dus pe copcã singur-singurel) ,degripeazã-þi limba din rectul geonisto-iliescian cã urmeazã o perioadã de îngheþ martalogule decrepit....
P.S. Pe viitor, am sã-þi rãspund exact aºa cum o s-o doreºti, fripturistule bãºinos !....iar dacã vrei sã-mi târãsc excrementele prin vesela-þi personalã, sã mi-o spui, javrã micã ºi ofuscatã!... clar Vaniuºka ?...
Draga Mytcor,prin aceasta postare confirmi parerea mea ca esti adanc prost.Iti repet,nu iti spun asta cu ura ci doar sper sa te ajute sa intelegi ca daca esti prost macar sa nu fii specia cea mai josnica de prost,prostul agresiv si plin de ura care nu stie decat sa aduca acuzatii aiurite si sa injure.Tu chiar nu realizezi la ca de fapt postarea asta a ta este o insiruire de ineptii si de "spume la gura"?Hai calmeaza-te,incearca sa iti ordonezi ideile(atatea cate sunt ) si nu mai posta doar din dorinta de razbunare.Esti "monarhist" ce mama dracu'!Comporta-te civilizat ca un monarhist nu ca un necioplit basescian...
PS:Sper ca ai inteles de ce sunt puse ghilimelele la cuvantul monarhist
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:23
De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:31:05
La treaba trebuie sa punem mana toti, pentru ca presedintele, odata ales, este al tuturor romanilor, nu numai al celor care l-au votat. Asa ca, lasati contrele si haideti si voi al treaba.
Inca ceva, de acum e treaba noastra a celor pro-Basescu sa-l injuram daca vom crede de cuviinta !
Voi v-ati facut treaba pana acum.
Acum injurati-i pe cei care v-au dezamagit, de Base ne ocupam noi !
Voi luati-le gatul lui Geoana si Crin si alegeti-va alti lideri care sa va duca la victorie.
Sete buna !
Silviule,nu prea am inteles rationamentul pentru care "injuratul" lui Basescu devinde de acum treaba celor care l-au votat pe el...Daca stiam ca va veti bucura de acest privilegiu doar voi atunci il votam si eu .  .Te deranjeaza daca din cand in cand ,atunci cand "veti crede voi de cuviinta" sa il crtiticati pe Base (daca veti crede,in cazul in care este minunat ca si pana acum nu aveti motive sa faceti asta  )ma voi alatura si eu voua ?
PS:Vezi ca ai informatii gresite  .Crin Antonescu nu m-a dezamagit deloc,sunt foarte multumit de actiunile sale si il respect pentru modul cum procedeaza.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:45
Antonescu i-a spus ºefului statului cã reprezintã, alãturi de PD-L, o ameninþare la adresa statului de drept.
"Permiteþi-mi sã fiu direct. Convingerea mea ºi a noastrã este cã dumneavoastrã nu ne vreþi în Opoziþie, de asemenea cã nu ne vreþi la putere cu adevãrat, ci ne vreþi colaboratori sau în unele accepþiuni pe care le putem da, chiar complici ai unei puteri care vã aparþine dumneavoastrã ºi subsecvent PD. Noi am putea foarte simplu sã spunem cã aveþi mijloacele constituþionale ºi legale sã ne împiedicaþi accesul la putere. Nu aveþi mijloacele sã ne împiedicaþi accesul la opoziþie", a afirmat liderul liberal.
Felicitari Crin Antonescu!Singurele motive pentru care PNLul a fost invitat la guvernare sunt :
1)Dorinta de a induce ideea ca PDLul este un partid de dreapta ,confirmata prin participarea PNL la ceea ce se vrea "o guvernare de dreapta".
2)Dorinta de a avea un tap ispasitor pentru esecul viitoarei guvernari.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 08:48
De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
.
Nu Silviule,stai linistit ca nici noi nu asteptam minuni de la Base sau de la guvernul lui.  .Deja am vazut ce pot...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 09:24
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 08:45:09Antonescu i-a spus ºefului statului cã reprezintã, alãturi de PD-L, o ameninþare la adresa statului de drept.
"Permiteþi-mi sã fiu direct. Convingerea mea ºi a noastrã este cã dumneavoastrã nu ne vreþi în Opoziþie, de asemenea cã nu ne vreþi la putere cu adevãrat, ci ne vreþi colaboratori sau în unele accepþiuni pe care le putem da, chiar complici ai unei puteri care vã aparþine dumneavoastrã ºi subsecvent PD. Noi am putea foarte simplu sã spunem cã aveþi mijloacele constituþionale ºi legale sã ne împiedicaþi accesul la putere. Nu aveþi mijloacele sã ne împiedicaþi accesul la opoziþie", a afirmat liderul liberal.
Felicitari Crin Antonescu!Singurele motive pentru care PNLul a fost invitat la guvernare sunt :
1)Dorinta de a induce ideea ca PDLul este un partid de dreapta ,confirmata prin participarea PNL la ceea ce se vrea "o guvernare de dreapta".
2)Dorinta de a avea un tap ispasitor pentru esecul viitoarei guvernari.  Asa credeti voi ? Pai cun naibi vine asta? PNL pierde alegerile,,,nici macar nu a intrat in turul 2.....si totusi cere postul de prim ministru? Chiar aveti tupeu? PNL la primul sondj nu va avea mai mult de maxim 8-10%....si voi vreti sa conduceti guvernul Romaniei? MARE TUPEU FRATILOR !  Prima ,,doamna'' a PNL va scoate de pe scena politica daca continua asa ! Eu sincer chiar nu doresc PSD sau PNL la guvernare.......  ..
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 09:29
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 09:24:06De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 08:45:09Antonescu i-a spus ºefului statului cã reprezintã, alãturi de PD-L, o ameninþare la adresa statului de drept.
2)Dorinta de a avea un tap ispasitor pentru esecul viitoarei guvernari. Asa credeti voi ? Pai cun naibi vine asta? PNL pierde alegerile,,,nici macar nu a intrat in turul 2.....si totusi cere postul de prim ministru? Chiar aveti tupeu? PNL la primul sondj nu va avea mai mult de maxim 8-10%....si voi vreti sa conduceti guvernul Romaniei? MARE TUPEU FRATILOR ! Prima ,,doamna'' a PNL va scoate de pe scena politica daca continua asa ! Eu sincer chiar nu doresc PSD sau PNL la guvernare....... ..
PNL cere de fapt garantii, iar dupa toata experientele neplacute avute cu PDL,alte garantii decat postul de premier nu sunt suficiente.Nu vad cu ce va deranjeaza faptul ca PNL este in opozitie ,succes la guvernare dar vedeti ca aveti o raspundere foarte mare fata de Romania.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 09:35
Multumesc !PNL cere garantii? Pai nu voi ati scos PDL de la guvernare ? Poate doreste garantii Patriciu...Voiculescu...Vantu....Nastase...Vanghelie....Hrebenciuc si toata gasca corupta din spatele PNL? Macar puneti punctul pe I...!
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 09:48
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 10:03
VANEA....Mai postez un comentariu facut ieri si poate dai un raspuns corect !
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 10:04
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 11:48
De la: gabigabi, la data 2009-12-16 17:39:08De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:23:44Eu nu astept nici o minune de la Base sau de la guvern ..
Asteptati voi.
Eu am treaba.
P-asta cu alegerile am terminat-o !
Vad ca voi mai aveti de furca, v-a mai ramas de injurat la cativa...
Injurati, injurati ...
Sa nu faceti rosu-n gat ...
Sau sa nu luati ceva pe gat ...
As vrea sa va vad mutrele ...
nu mai pot sa scriu, de ras, numai cand imi imaginez ...
Hai, ridicati-va din tarana (zapada) si gata, apucati-va de altceva ... vedeti ca fac astia guvernul, aveti de treaba, luati-i pe astia la omor !
Oricum, indiferent ce vor face, nu e bine, este ?
Dupa cum va cunosc o sa ne explicati ca ninge din cauza lui Basescu ... a guvernului (noroc ca acum nu prea avem guvern, multumita lui Geoana ... )
In fine, nici sa va fac prosti nu mai are haz.
Si-a dat seama toata lumea buna ...
Pana si voi ...
din cauza lui Geoana nu avem guvern ? bai omule,ce ai ? ai cazut in cap ? pe cine pacalesti cu astfel de vorbe,cind eu stiu,tu sti si toti stiu cine a declansat aceasta criza ce dureaza de 2 luni ....te-am intrebat si tot nu mi-ati raspuns -niciunul din voi nu raspunde cind intrebarea e stinjenitoare prin bun-simt - de ce nu l-a numit pe Johannis de la prima propunere facuta de catre majoritatea constituita si totul era rezolvat ? un presedinte cu adevarat bun,asa facea ....si toate se aplanau ! sa-ti spun eu : PENTRU CA NU AVEA CONTROL ASUPRA LUI JOHANNIS ! si in mod special : TREBUIA CU ORICE PRET SA CISTIGE PRESEDENTIA asa ca, romanica....eeee,se descurca ea !
Ca de obiceti esti de-o impertinenta si un tupeu de neimaginat ... mamaita Gabi.
Ori esti proasta, ingrozitor de proasta.
Nu Nica a venit cu fraudarea si cu autobuzele ? Nu lui i s-a cerut sa demonstreze ca ce spune asa si este. A putut sa demonstreze ca s-au inchiriat toate autobuzele din tara asa cum a declarat neintrebat de nimeni ? Ce sa mai caute in guvern un astfel de ministru iresponsabil ?
Nu a fost clar ca Geoana se dorea in "opozitie" pentru ultimele 2 luni de campanie electorala, ca sa poata debita tampeniile pe care le-a debitat, ca si cum n-ar fi fost alaturi de PNL 3 ani si de PDL un an ?
Ca sa poata poza el in fata mare ?
Ce dracu esti atat de tampita sa susti exact contrarul. Tu te mai uiti la un televizor alb-negru ?
Mare jeg de om esti mai mamaita ...
Ai repetat atat de mult minciunile astea ca ai inceput sa le crezi. Si-ti imaginezi ca daca ni le repetisi noua le vom crede si noi.
Cretinii de la PNL vor postul de prim-ministru ca sa poata face cu PDL exact ce a mai facut si acum 4 ani. Adica sa ramana numai ei cu PSD din umbra...
D-aia vor postul asta, nu din alt motiv.
Si tot d-aia l-a numit tot pe Boc, presedintele.
Pentru ca Boc a facut ce trebuia sa faca ca sa iesim din marasmul asta ... Si vor mai face.
PNL si PSD puteau sa reformeze aparatul de stat cand era bine si aveau si resurse, dar nu numai ca n-au facut-o, au procedat exact invers, l-au incarcat, au creat locuri de munca artificiale de drenat bani publici ...
Numai doctrina liberala nu este ce a facut Tariceanu.
Iar tu si Vanea pareti bolnavi mintali cu toate cretinismele pe care le tot repetati aici.
Asta nu intelege de ce acum e treaba sustinatorilor lui Basescu sa-i injure pe cei pe care i-au votat daca gresesc...
Ce e asa de greu de inteles ?
Voi nu veti fi dezamagiti daca nu vor face ce-au promis, dimpotriva, veti jubila, pe cand noi ...
In casa lui, fiecare om e mai dur cu cei apropiati, cu ei da de pamant cand fac boacane, nu cu vecinii, nu cu cei din afara cercului lui de oameni pe care se poate sprijini la greu.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 11:48
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 10:04:11De la: acumvotez2009, la data 2009-12-16 17:27:27Lucrez cu norma intreaga in Administratia Publica sect...... si stiu ce durere au functionarii incompetenti din sistem..........toti in cor sunt suparati ca salvarea lor Geoana a pierdut.....Culmea este ca toti cei care au fost angajati pe baza doar de pile sunt vai de mama lor din punct de vedere profesional ! Dar au votat toti cu prostanacul ......Acum le tataie fundurile mari pentru ca se vor face restructurari ! Mie nu i-mi este frica pentru ca fac parte dintre cei fara de pile dar care cunosc meserie ! Mai lucrez cu jumatate de norma la un notariat si fac multe drumuri la ANCPI........agentie de cadastru................Si acolo aproape toti functionarii au votat Geoana...de ce? Bineanteles ca si acolo este durere mare si sunt foarte revoltati ca s-au furat alegerile.......de ce? VINE RESTRUCTURAREA?.....SA VINAAAAA! VANEA..? Astept comentariul tau sincer...
Pai ce comentariu pot sa fac ?Felicitari sincere ca esti bun in meserie si ca nu te va afecta restructurarea.Este insa o mare exagerare sa spui ca au votat cu Geoana toti functionarii ca sa scape de restructurare si este si lipsa de suflet sa te bucuri ca niste oameni raman fara servici,unii la varste foarte inaintate. Imi place ideea ta ca restructurarea se va face pe baza de capacitate profesionala  .Daca am fi in Germania te-as si crede ,in Romania insa stim toti ca altfel stau lucrurile din pacate.Vezi sa nu ai si tu surprize ,dragostea ta fata de PDL nu te salveaza de la asa ceva,nu-ti fa iluzii .Stiu si eu cum se face restructurarea unei institutii unde am cunostinte :au fost adusi oameni noi, rude TOTI cu noul sef, si dati afara din cei vechi,oameni care au muncit o viata acolo.Pana acum au venit 3 si au plecat 4.  deci se poate spune ca s-a restructurat o persoana.  Cei noi au dat concurs pe post  si l-au luat,cum era si firesc,desi lisiti de orice experienta iar unul chiar de studiile corespunzatoare ,cu nota foarte mare .Ideea ca restructurarea se va face cinstit este pentru naivi domnule,doar pentru naivi ...
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 11:55
 URARE PENTRU PSD-PNL
Dragul mosului PROSTANAC ,
> Iti spun clar si raspicat:
> Am primit scrisoarea ta,
> Dar m-am sters la c.. cu ea.
> Si ma p.. pe ce-ti doresti,
> Nici in vis n-ai sa primesti!
> Si daca-mi mai scrii vreodata,
> Iti rup gura cu-o lopata!
> Nu-l mai cauta pe mosu'
> Ca iti face c.. rosu.
>
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:00
Sunt curioasa de un lucru:
Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
Devine din ce in ce mai straveziu “stimabilul”.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:04
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 09:35:50Multumesc !PNL cere garantii? Pai nu voi ati scos PDL de la guvernare ? Poate doreste garantii Patriciu...Voiculescu...Vantu....Nastase...Vanghelie....Hrebenciuc si toata gasca corupta din spatele PNL? Macar puneti punctul pe I...!
Dom'le,cu scoaterea PDLului de la guvernare stiu ca voi aveti legenda voastra haioasa insa adevarul este clar.Un partid nu poate sta la guvernare fiind si in opozitie in acest timp, iar PDLul ,desi la guvernare alaturi de PNL,erau cei care contestau si zbierau la orice masura a guvernului.Practic s-a incercat cu PNLul ceea ca v-a iesit cu guvernul Ciorbea si cu PNT ul,distrugerea unei guvernari din interior.Nu va chinuiti sa falsificati istoria,nu a trecut prea mult timp de atunci si lumea isi aminteste cu siguranta de numeroasele atacuri ale PD impotriva PNLului si de fragmentarea facuta cu ajutorul lui Stolo.UDMRul va regreta in curand guvernarea alaturi de PDL ,vor pati exact ce a patit PNT,PNL si PSD.
PS:Insiruirea asta de nume satanizate de voi ,de multe ori aruncata in postari ca nuca in perete,fara sens,in curand se va banaliza .Stiu ca ati castigat alegerile practic din folosirea acestor nume insa in curand romanii vor vedea ca injuratul unor nume deocamdata necondamnate in justitie dar in permanenta satanizate de PDL deoarece erau in alta gasca de interese decat a lui Videanu,Basescu,Blaga,Udrea, NU TINE DE FOAME!
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:13
De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Sunt curioasa de un lucru:
Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
Devine din ce in ce mai straveziu “stimabilul”.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.  DA EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE AU PARTICIPAT SI CHIAR A LUAT CUVANTUL DIN BALCONUL UNIVERSITATII ! AM FOST PE TIMPUL SENIORULUI MEMBRU PNT cd .....UNDE VEDETI DV DICTATURA ? FAPTUL CA SUNTETI MAJORITARI(ati fost) IN PARLAMENT VA DA VOIE SA VOTATI INPOTRIVA UNOR REFORME NECESARE? DOAR FAPTUL CA ATI FOST MULTI(foarte multi ) INPOTRIVA PRESEDINTELUI SPUNE MULT DIN PACATE ! ACEST MARINAR ESTE UN OM DUR !(asa a fost meseria ) SI DORESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE ! NU INTELEG CE AVETI CU EL ATATA TIMP CAT PE TIMPUL MANDATULUI TRECUT NU AU MAI FOST PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI A INCERCAT O REFORMA PROFUNDA A ACTULALEI CLASE POLITICE? NU POT SPUNE CA CEI DE LA PDL SUNT USE DE BISERICA, DAR PARCA A FOST MULT MAI PUTINA HOTIE DECAT PE TIMPUL LUI ILIESCU...ETC..  PREMIERUL BOC ESTE UNUL DINTRE PUTINII PRIM MINISTRI (a mai fost Ciorbea) CARE NU POATE NIMENI SA L ACUZE DE CORUPTIE ! IN SCHIMB A DORIT SA DEA DE PAMANT CU STRUCTURILE CARE FRANEAZA MERSUL BUN AL TARII ! FACETI PARTE DIN STRUCTURILE SUS MENTIONATE?
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:15
TRADARE-TRADARE DAR.............. TREBUIA SA STIM SI NOI
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:24
De la: Silviu, la data 2009-12-17 11:48:42
Iar tu si Vanea pareti bolnavi mintali cu toate cretinismele pe care le tot repetati aici.
Asta nu intelege de ce acum e treaba sustinatorilor lui Basescu sa-i injure pe cei pe care i-au votat daca gresesc...
Ce e asa de greu de inteles ?
Voi nu veti fi dezamagiti daca nu vor face ce-au promis, dimpotriva, veti jubila, pe cand noi ...
In casa lui, fiecare om e mai dur cu cei apropiati, cu ei da de pamant cand fac boacane, nu cu vecinii, nu cu cei din afara cercului lui de oameni pe care se poate sprijini la greu.
Silviule draga,normal ca parem bolnavi mintali pentru tine daca nu ne place Basescu. Tu insa te-ai intrebat ce este in capul tau daca te enervezi in asa hal si sari mereu la injurat in slujba lui Basescu?Te-ai intrebat ce este in capul tau cand pus in fata unor adevaruri tu negi consecvent faptele si te apuci sa injuri ?Te-ai intrebat ce este in capul tau deoarece te-ai darut neconditionat,trup si suflet,unui om si nu mai esti capabil sa ii analizezi faptele,REALIZARILE ?Te-ai intrebat ce este in capul tau si de unde iti vine toata ura asta din suflet impotriva celor care nu il iubesc pe Base ?Iti dai seama ca tot capul tau este imbibat numai cu ura propagandistica portocalie ?Cu oameni ca tine orbiti de ura se fauresc dictaturile,cu indivizi care sunt convinsi ca tot ce face liderul lor este minunat ,cu indivizi care urasc oamenii CARE NU GANDESC CUM SPUNE LIDERUL LOR.
In continuare nu inteleg de ce anume acum doar cei care l-au votat pe Base au dreptul sa-l "injure" iar ceilalti nu ?Esti amabil sa imi explici si mie aceasta logica incredibil de subtila ?!  .Am serioase dubii referitor la capacitatea voastra de a vedea greselile lui Basescu deci nu cred ca va exista un moment in care sa "il injurati".In plus rolul opozitiei este altul decat sa sesizeze greselile puterii iar Basescu ,exceleaza in acest sens.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:34
NU MA NUMAR PRINTRE CEI CARE NU MAI POT DE DRAGUL PRESEDINTELUI ALES......DACA URMARITI POSTARILE MELE TRECUTE VETI VEDEA CA NU AM VOTAT IN PRIMUL TUR TOCMAI PENTRU CA ERAM PORNIT INPOTRIVA TUTUROR CANDIDATILOR......IN MOMENTUL IN CARE AM VAZUT TOATA GLOATA ANTI BASESCU ATUNCI AM INTELES MIZA LOR....DOREAU O ROMANIE CONDUSA DE CEI CARE AU INGENUCHIAT DEMOCRATIA IN ROMANIA ....VREAU SA STI VANEA CA VOI FI CEL MAI MARE CRITIC AL PRESEDINTELUI DACA ACESTA NU TINE DE PROMISIUNILE FACUTE .... VEI VEDEA ACESTA....SPER SA NU FIE NEVOIE ! :
|
elisa_s_d
13 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:39
Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:41
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 12:13:02
DA EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE AU PARTICIPAT SI CHIAR A LUAT CUVANTUL DIN BALCONUL UNIVERSITATII ! AM FOST PE TIMPUL SENIORULUI MEMBRU PNT cd .....UNDE VEDETI DV DICTATURA ? FAPTUL CA SUNTETI MAJORITARI(ati fost) IN PARLAMENT VA DA VOIE SA VOTATI INPOTRIVA UNOR REFORME NECESARE? DOAR FAPTUL CA ATI FOST MULTI(foarte multi ) INPOTRIVA PRESEDINTELUI SPUNE MULT DIN PACATE ! ACEST MARINAR ESTE UN OM DUR !(asa a fost meseria ) SI DORESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE ! NU INTELEG CE AVETI CU EL ATATA TIMP CAT PE TIMPUL MANDATULUI TRECUT NU AU MAI FOST PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI A INCERCAT O REFORMA PROFUNDA A ACTULALEI CLASE POLITICE? NU POT SPUNE CA CEI DE LA PDL SUNT USE DE BISERICA, DAR PARCA A FOST MULT MAI PUTINA HOTIE DECAT PE TIMPUL LUI ILIESCU...ETC.. PREMIERUL BOC ESTE UNUL DINTRE PUTINII PRIM MINISTRI (a mai fost Ciorbea) CARE NU POATE NIMENI SA L ACUZE DE CORUPTIE ! IN SCHIMB A DORIT SA DEA DE PAMANT CU STRUCTURILE CARE FRANEAZA MERSUL BUN AL TARII ! FACETI PARTE DIN STRUCTURILE SUS MENTIONATE?
Bravo,eu eram unul din cei care erau jos in Piata .Nu am fost membru PNT,insa am sprijinit acest partid mereu ,asa cum sprijin acum PNLul.Pe cine sprijina acum surorile lui Coposu ,oamenii ca Diaconescu care si-au petrecut viata in puscarie sau dizidentii ca Doina Cornea?
Dictatura se vede in subminarea puterilor statului si concentrarea lor in mana unui singur om iar in ultmii ani atacurile la adresa Parlamentului si a Justitiei venite dinspre Cotroceni,doar un orb nu le vede sau nu le intelege.Cum poti vorbi de reformarea statului cand aduci la putere oameni ca Videanu,Blaga,Udrea ,Boc,Ridzi etc ,cand DNAul face arestari pentru care apoi in Justitie nu exista suficiente probe pentru o condamnare,cand SRIul a facut interceptari ilegale cu ordin de la Cotroceni ,cand premierul este nominalizat FARA A TINE CONT DE CONSULTARILE CU PARTIDELE POLITICE DIN PARLAMENT ,cand sunt denigrate si calomniate ca in 1946 toate persoanele care se opun lui Zeus ,cand se practica fara odihna invrajbirea societatii exact de cel care trebuia sa fie mediator ,cand prin santaj sau promisiuni recrutezi oameni din alte partide,cand avansezi in grad dezertorii de la anumite partide fara a avea absolut deloc o motivatie legata de merite profesionale,cand iti pui partidul sa iti sprijine fiica in alegeri,cand infiintezi un minister fara sens pentru o persoana apropiata tie ?????....Asta numesti tu reforma ?!Acapararea totala a puterii intr-o tara de catre un singur om prin aplaudacii sai si prin astfel de mijloace COMUNISTE o numesti reforma ?!Pai este o reforma exact ca cea din 1946....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:42
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 08:08:57
...te poziþionezi cam tot timpul între ghilimele Vaniuºka, trompeta-þi ruginitã sunã fals, bibiluuuoi !..
...ce cautã PNL,alãturi de socialiºtii PSD-iºti în opoziþie ?...
...ale cui interese servesc acum PNL-iºtii ?..
|
elisa_s_d
13 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:44
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:42:27De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 08:08:57
...te poziþionezi cam tot timpul între ghilimele Vaniuºka, trompeta-þi ruginitã sunã fals, bibiluuuoi !..
Dar alaturi de PD-L, pe cine ar fi servit PNL-ul?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:44
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 12:34:34NU MA NUMAR PRINTRE CEI CARE NU MAI POT DE DRAGUL PRESEDINTELUI ALES......DACA URMARITI POSTARILE MELE TRECUTE VETI VEDEA CA NU AM VOTAT IN PRIMUL TUR TOCMAI PENTRU CA ERAM PORNIT INPOTRIVA TUTUROR CANDIDATILOR......IN MOMENTUL IN CARE AM VAZUT TOATA GLOATA ANTI BASESCU ATUNCI AM INTELES MIZA LOR....DOREAU O ROMANIE CONDUSA DE CEI CARE AU INGENUCHIAT DEMOCRATIA IN ROMANIA ....VREAU SA STI VANEA CA VOI FI CEL MAI MARE CRITIC AL PRESEDINTELUI DACA ACESTA NU TINE DE PROMISIUNILE FACUTE .... VEI VEDEA ACESTA....SPER SA NU FIE NEVOIE ! :
Sincer imi doresc sa nu fie nevoie sa-l critice cineva,m-ar bucura teribil sa vedem un altfel de Basescu .Sperantele mele insa sunt mici .Oricum,SINCER, imi doresc sa ma insel eu in privinta lui Basescu si sa aveti voi dreptate!La urma urmelor Romania este cea importanta si fiecare din noi ii vrea binele in felul in care vede si intelege lucrurile.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:45
De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
...mdea !...elogii fierbinþi pt. teroriºtii number one, Iliescu-Brucan-Militaru-Lupoi etc, etc,..
|
elisa_s_d
13 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:48
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
...mdea !...elogii fierbinþi pt. teroriºtii number one, Iliescu-Brucan-Militaru-Lupoi etc, etc,..
Tu ai citit macar ce scrie in mesajul meu? Nu era o elogiere a listei tale de mai sus. Era tocmai un mod de a atrage atentia asupra faptului ca unii oameni au luptat pentru o cauza si altii (gen Iliescu) au cules laudele. Citeste mai atent, pentru ca nu e productiv sa critici doar pentru a critica.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:49
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:42:27
<
Dar nu te intrebi ce cauta pana acum o luna ,PSDul LA PUTERE ALATURI DE PDL?  .Adusi de PDL LA GUVERNARE !
PS:Cu opozitia PNLului lucrurile sunt clare si le-am explicat deja.Daca nu le-ai inteles din prima ma indoiesc ca mai are sens sa le repet. Faptul ca si PSDul este in opozitie nu inseamna ca sunt "alaturi".Sa inteleg ca PDLul pana in 2008 era "alaturi" de PSD si PRM impotriva PNLului ?!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:55
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Dar stiai ca Basescu a fost imediat numit la ministerul transporturilor in primul guvern al lui Iliescu ?De fapt a trecut direct din guvernul Dascalescu in mijlocul "emanatilor" Revolutiei iar acum se pretinde mare anticomunist si om de dreapta.Trebuie sa intelegi si tu Mytcor ca FSNul ala nu era alcatuit doar din Iliescu si PSD ci si din Basescu si majoritatea celor din PDL.Cand vorbesti despre mineriade si Revolutie sa nu uiti asta !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:56
De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:48:53De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Tu ai citit macar ce scrie in mesajul meu? Nu era o elogiere a listei tale de mai sus. Era tocmai un mod de a atrage atentia asupra faptului ca unii oameni au luptat pentru o cauza si altii (gen Iliescu) au cules laudele. Citeste mai atent, pentru ca nu e productiv sa critici doar pentru a critica.
.."dar si Iliescu a participat activ la Revolutie."...
dezambiguizaþi vã rog , puteþi preciza de ce parte a baricadei a participat activ ?..
|
elisa_s_d
13 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 12:59
De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:56:29De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:48:53De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
.."dar si Iliescu a participat activ la Revolutie."...
dezambiguizaþi vã rog , puteþi preciza de ce parte a baricadei a participat activ ?..
De partea celor care au mintit si au chemat tinerii la televiziune...e mai corect si mai clar asa? De partea celor care nu au vrut sa scape de comunism ci doar de Ceausescu... Poate ironia din "Si Iliescu a participat activ" nu a fost suficient de evidenta in scris...
|
|
|