Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:00
De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...  PUTEM SPUNE MULTE SI DIN PACATE AU FOST MULTE NEREALIZARI........DAR TOTUSI O INCERCARE DE REFORMARE A FOST NU? DACA TOT VENII VORBA DE REALIZARI.......CARE DINTRE IDOLII DUMNEAVOASTRA AU CONDAMNAT COMUNISMUL? PE PLAN MONDIAL ASTA CONTEAZA SA STITI...! CINE A BLOCAT SALARIILE SI PENSIILE NESIMTITILOR? NU AM NIMIC INPOTRIVA SALARIILOR SI PENSIILOR JUSTIFICATE DAR CINE SI-AU INSUSIT ACESTE PRIVILEGII? NU CUMVA PE TIMPUL GUVERNARILOR CELOR SUSTINUTI DE DV AU FOST LEGIFERATE? APOI INSTITUTIILE ANTI CORUPTIE CAND AU FOST INFIINTATE?(chiar daca nu prea functioneaza totusi este un inceput) SUNT MULTE DE SPUS NU VREAU SA PLICTISESC PENTRU CA ACESTE MICI REALIZARI SUNT CUNOSCUTE SI BAGA FRICA DOAR IN CEI CARE AU DE PIERDUT PRIVILEGII....CUNOSC UN PLUTONIER MAJOR IESIT LA PENSIE LA 45 ANI CU O PENSIE DE 3500 LEI..... ESTE CORECT CAND NOI CEILALTI MUNCIM PANA LA 65 ANI SI LUAM O PENSIE DE KK? NU MAI ZIC CA ACESTI INDIVIZI MAJORITATEA NU AU CONTRIBUIT LA FONDUL DE PENSII.....DE CE ? SUNT MAI JMECHERI DECAT NOI? SAU SISTEMUL PROTEJAZA NESIMTIREA? MAI CUNOSC UN INDIVID CARE REVOLUTIA LA PRINS LA DATORIE IN TIMISOARA (securist notoriu) SI AM AVUT O DISCUTIE CONTRADICTORIE CU EL PE SEAMA PENSIEI PE CARE O PRIMESTE.(are doar 47 anisori si este pensionar onorabil)......AVETI IDEE CAT PLATESTE IMPOZIT LA PENSIA PRIMITA? VA SPUN EU...4000 LEI IMPOZIT.......ATATA AM VAZUT PE FLUTURASUL LUI PENTRU CA NU A VRUT SA-MI ARATE SI CAT IA.....DOAR A VRUT SA-MI ARATE CA PLATESTE IMPOZIT....DECI???
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:03
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
...mdea !...elogii fierbinþi pt. teroriºtii number one, Iliescu-Brucan-Militaru-Lupoi etc, etc,..
Dar stiai ca Basescu a fost imediat numit la ministerul transporturilor in primul guvern al lui Iliescu ?De fapt a trecut direct din guvernul Dascalescu in mijlocul "emanatilor" Revolutiei iar acum se pretinde mare anticomunist si om de dreapta.Trebuie sa intelegi si tu Mytcor ca FSNul ala nu era alcatuit doar din Iliescu si PSD ci si din Basescu si majoritatea celor din PDL.Cand vorbesti despre mineriade si Revolutie sa nu uiti asta !
tendenþios ºi irelevant !..Vannea, asta sã i-o spui unuia care n-ar fi cunoscut vechiul sistem .
...camarila, nomenclatura, activul, se baza pe tehniciºti , T. Bãsescu a fost un tehnicist in acel guv.
Politrucii comuniºti nu se pricepeau mãi Vannea, aveau nevoie de profesioniºti.
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:06
sa-i dedicam d-nului bresedinte un poem frumos pe care l-am cules de pe undeva de pe net mi s-a parut destul de reusit cine a zis ca romanul nu s-a nascut poet ?:)
Oda iubitului conducator
La multi ani draga Traian.
Nu mai avem niciun ban
Sa-ti facem si noi surpriza,
Acum, in mijloc de criza.
La mult ani draga carmaci.
Ne-ai lasat pe toti saraci.
N-avem ce sa-ti luam cadou,
Fiindc-o ducem tot mai rau.
La multi ani draga Basescu,
Esti iubit ca Ceausescu.
Si-n decembrie, ca el
Poate zbori si tu la fel.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:08
Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie  - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Din pacate visul abandonat al lui Iliescu de a avea partid unic (FSN) si de a anihila opozitia,il indeplineste azi Traian Basescu.Daca Iliescu macar era un comunist ,credea in ceva,credea ca asta este bine pentru Romania;Traian Basescu este doar un smecher care vrea puterea pentru el si clanul sau si il doare in cot de tara.Iliescu a folosit URA si MINCIUNA pentru crezul sau,Basescu foloseste URA si MINCIUNA pentru puterea sa,asta este principala deosebire intre cei doi.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:14
De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
...mdea !...elogii fierbinþi pt. teroriºtii number one, Iliescu-Brucan-Militaru-Lupoi etc, etc,..
Dar stiai ca Basescu a fost imediat numit la ministerul transporturilor in primul guvern al lui Iliescu ?De fapt a trecut direct din guvernul Dascalescu in mijlocul "emanatilor" Revolutiei iar acum se pretinde mare anticomunist si om de dreapta.Trebuie sa intelegi si tu Mytcor ca FSNul ala nu era alcatuit doar din Iliescu si PSD ci si din Basescu si majoritatea celor din PDL.Cand vorbesti despre mineriade si Revolutie sa nu uiti asta !
tendenþios ºi irelevant !..Vannea, asta sã i-o spui unuia care n-ar fi cunoscut vechiul sistem .
...camarila, nomenclatura, activul, se baza pe tehniciºti , T. Bãsescu a fost un tehnicist in acel guv.
Inteleg Mytcor.Ai idee cumva intre toti "tehnicistii" cum se facea selectia pentru guvern pe vremea lui Ceausescu sau nu te-ai intrebat niciodata acest lucru ?Te pomenesti ca ii lua dupa medie sau ii punea la concurs?  Ai citit cartea lui Pacepa ca sa intelegi ce insemna "subsecretar de stat" pe vremea lui Ceausescu si pentru cine lucrau OBLIGATORIU acestia?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Din pacate visul abandonat al lui Iliescu de a avea partid unic (FSN) si de a anihila opozitia,il indeplineste azi Traian Basescu.Daca Iliescu macar era un comunist ,credea in ceva,credea ca asta este bine pentru Romania;Traian Basescu este doar un smecher care vrea puterea pentru el si clanul sau si il doare in cot de tara.Iliescu a folosit URA si MINCIUNA pentru crezul sau,Basescu foloseste URA si MINCIUNA pentru puterea sa,asta este principala deosebire intre cei doi.
....al cãrui PNL Vannea, al cãui PNL ?...
|
9am177621
27 mesaje
|
De la: 9am045616, la data 2009-12-17 12:15:49TRADARE-TRADARE DAR.............. TREBUIA SA STIM SI NOI Esti tampit sau esti vandut nu meriti un raspuns sa-ti fie rusine!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:15
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Din pacate visul abandonat al lui Iliescu de a avea partid unic (FSN) si de a anihila opozitia,il indeplineste azi Traian Basescu.Daca Iliescu macar era un comunist ,credea in ceva,credea ca asta este bine pentru Romania;Traian Basescu este doar un smecher care vrea puterea pentru el si clanul sau si il doare in cot de tara.Iliescu a folosit URA si MINCIUNA pentru crezul sau,Basescu foloseste URA si MINCIUNA pentru puterea sa,asta este principala deosebire intre cei doi.  Mai Vanea...chiar asa sa fie (in mod sigur nu se mai poate intr-o Europa unita) nu spuneam noi pe la colturi ca in aceasta tara ne trebuie o mana de fier pentru a impune democratia adevarata?
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
vic_viv2000
39 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:15
De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Sunt curioasa de un lucru:
Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
Devine din ce in ce mai straveziu “stimabilul”.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.
Preferam un guvern care sa faca ceva concret chiar daca face ceea ce spune presedintele, decat unul care sa creeze doar disensiuni si care sa nu rezolve apsolut nimic. Am mai spus-o si o repet in 15 ani cat cat opozitia de azi a fost la guvernare nu ati realizat cat s-a realizat in 4 ani cu Basescu si pdl-ul la guvernare. In opinia romanilor primul ministru si presedintele trebuie sa poata lucra mana in mana nu unul sa traga hais si celalalt cea. Puteti sa urlati cat doriti din opozitie, noi cei avem incredere in oameni si in aceasta guvernare stim ca in nici un caz acest guvern nu v-a face jocurile hotilor si c----lor politice.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:16
De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:14:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Mytcor,imi pare rau dar nu raspund la intrebari tampite.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:17
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:14:07De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Inteleg Mytcor.Ai idee cumva intre toti "tehnicistii" cum se facea selectia pentru guvern pe vremea lui Ceausescu sau nu te-ai intrebat niciodata acest lucru ?Te pomenesti ca ii lua dupa medie sau ii punea la concurs? Ai citit cartea lui Pacepa ca sa intelegi ce insemna "subsecretar de stat" pe vremea lui Ceausescu si pentru cine lucrau OBLIGATORIU acestia?
...DACÃ TE REFERI LA "orizonturi roºii"..atunci dã-mi voie sº fiu f f f. circumspect pt. ce se scrie-n ea.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:18
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:20
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 12:13:02De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Cati de aici, din cei trepanati, lobotomizati, ori fanatizati ai puterii – de orice fel ar fi ea – au fost pe strada in mod activ, fizic sau macar emotional, la Revolutie?
Cine a trait acele momente, dar si cele ce au urmat, Piata Universitatii, mineriadele, etc, au toate motivele sa fie cel putin refractari la orice capata aspect de dictatura, sau chiar de regim forte pe model rusesc-Putin?
Doamne Dumnezeule da in ce tara traim?cum poate sa fie asa de infect acest tiran?sa ne minta pe fata,crede ca lumea este proasta si nu vede cum ne minte in fata?RUSINEEEEEEE TIRANULLLLLLEEEEEEEEEEEEEEE.Sa-ti fie rusine ca iti bati joc de noi romani de rand!
Mie scarba de omu asta cum poate sa minta atata romanii de rand care isi duc traiu de la o zi la alta.Nu pot sa cred in ce tara traim.Nu se poate asa ceva.Nu cred ca Geoana aducea mierea si laptele in Romania,dar macar mai aveam o raza de speranta.Asta ne afunda tot mai mult in intuneric.
Este clar.
Basescu vrea sa impinga la alegeri anticipate, batand moneda pe iresponsabilitatea partidelor, astfel incat si cu repetarea tehnicilor de fraudare pe care tocmai si le-au perfectionat, sa-si poata asigura o majoritate absoluta si in parlament.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR. DA EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE AU PARTICIPAT SI CHIAR A LUAT CUVANTUL DIN BALCONUL UNIVERSITATII ! AM FOST PE TIMPUL SENIORULUI MEMBRU PNT cd .....UNDE VEDETI DV DICTATURA ? FAPTUL CA SUNTETI MAJORITARI(ati fost) IN PARLAMENT VA DA VOIE SA VOTATI INPOTRIVA UNOR REFORME NECESARE? DOAR FAPTUL CA ATI FOST MULTI(foarte multi ) INPOTRIVA PRESEDINTELUI SPUNE MULT DIN PACATE ! ACEST MARINAR ESTE UN OM DUR !(asa a fost meseria ) SI DORESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE ! NU INTELEG CE AVETI CU EL ATATA TIMP CAT PE TIMPUL MANDATULUI TRECUT NU AU MAI FOST PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI A INCERCAT O REFORMA PROFUNDA A ACTULALEI CLASE POLITICE? NU POT SPUNE CA CEI DE LA PDL SUNT USE DE BISERICA, DAR PARCA A FOST MULT MAI PUTINA HOTIE DECAT PE TIMPUL LUI ILIESCU...ETC.. PREMIERUL BOC ESTE UNUL DINTRE PUTINII PRIM MINISTRI (a mai fost Ciorbea) CARE NU POATE NIMENI SA L ACUZE DE CORUPTIE ! IN SCHIMB A DORIT SA DEA DE PAMANT CU STRUCTURILE CARE FRANEAZA MERSUL BUN AL TARII ! FACETI PARTE DIN STRUCTURILE SUS MENTIONATE? Esti tampit sau esti vandut ca tradatorii care-l ajuta acum sa puna un guvern marioneta.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:20
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 13:15:15De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Din pacate visul abandonat al lui Iliescu de a avea partid unic (FSN) si de a anihila opozitia,il indeplineste azi Traian Basescu.Daca Iliescu macar era un comunist ,credea in ceva,credea ca asta este bine pentru Romania;Traian Basescu este doar un smecher care vrea puterea pentru el si clanul sau si il doare in cot de tara.Iliescu a folosit URA si MINCIUNA pentru crezul sau,Basescu foloseste URA si MINCIUNA pentru puterea sa,asta este principala deosebire intre cei doi. Mai Vanea...chiar asa sa fie (in mod sigur nu se mai poate intr-o Europa unita) nu spuneam noi pe la colturi ca in aceasta tara ne trebuie o mana de fier pentru a impune democratia adevarata?
Pe cuvantul meu de onoare ca niciodata nu am spus eu asa ceva.Nici macar nu am auzit pe cineva spunand asa ceva.Daca asta doresti,o mana forte care chipurile sa impuna democratia atunci iti inteleg decizia.Parerea mea este insa ca democratia se impune doar daca sunt eliminate mainile forte si daca exista o separarea clara a puterilor in stat.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:22
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:16:35De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:14:55De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Mytcor,imi pare rau dar nu raspund la intrebari tampite.
normal, sunt întebãri "tâmpite"....
Atunci spune-mi ce cautau tinerii liberali sa rspundã unei convocãri iliesciene în Ian. 1990 în lipsa seniorilor din PNL ?...
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:25
De la: 9am177621, la data 2009-12-17 13:20:13De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 12:13:02De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Este clar.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR. DA EU SUNT UNUL DINTRE CEI CARE AU PARTICIPAT SI CHIAR A LUAT CUVANTUL DIN BALCONUL UNIVERSITATII ! AM FOST PE TIMPUL SENIORULUI MEMBRU PNT cd .....UNDE VEDETI DV DICTATURA ? FAPTUL CA SUNTETI MAJORITARI(ati fost) IN PARLAMENT VA DA VOIE SA VOTATI INPOTRIVA UNOR REFORME NECESARE? DOAR FAPTUL CA ATI FOST MULTI(foarte multi ) INPOTRIVA PRESEDINTELUI SPUNE MULT DIN PACATE ! ACEST MARINAR ESTE UN OM DUR !(asa a fost meseria ) SI DORESTE REFORMAREA CLASEI POLITICE ! NU INTELEG CE AVETI CU EL ATATA TIMP CAT PE TIMPUL MANDATULUI TRECUT NU AU MAI FOST PRIVATIZARI FRAUDULOASE SI A INCERCAT O REFORMA PROFUNDA A ACTULALEI CLASE POLITICE? NU POT SPUNE CA CEI DE LA PDL SUNT USE DE BISERICA, DAR PARCA A FOST MULT MAI PUTINA HOTIE DECAT PE TIMPUL LUI ILIESCU...ETC.. PREMIERUL BOC ESTE UNUL DINTRE PUTINII PRIM MINISTRI (a mai fost Ciorbea) CARE NU POATE NIMENI SA L ACUZE DE CORUPTIE ! IN SCHIMB A DORIT SA DEA DE PAMANT CU STRUCTURILE CARE FRANEAZA MERSUL BUN AL TARII ! FACETI PARTE DIN STRUCTURILE SUS MENTIONATE? Esti tampit sau esti vandut ca tradatorii care-l ajuta acum sa puna un guvern marioneta. MERCI DAR SPUN DOAR ADEVARUL DOMNISOARA ! SE PARE CA ADEVARUL DOARE ? DAR ESTE UN ADEVAR....JUR....DE VANDUT NU SUNT PENTRU CA LA FEL CA SI DV (cred?) SUNT UN BIET CETATEAN AL ROMANIEI .....ATAT SI NIMIC MAI MULT..
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:17:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:14:07De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Inteleg Mytcor.Ai idee cumva intre toti "tehnicistii" cum se facea selectia pentru guvern pe vremea lui Ceausescu sau nu te-ai intrebat niciodata acest lucru ?Te pomenesti ca ii lua dupa medie sau ii punea la concurs? Ai citit cartea lui Pacepa ca sa intelegi ce insemna "subsecretar de stat" pe vremea lui Ceausescu si pentru cine lucrau OBLIGATORIU acestia?
...DACÃ TE REFERI LA "orizonturi roºii"..atunci dã-mi voie sº fiu f f f. circumspect pt. ce se scrie-n ea.
Da,la ea ma refer intr-adevar.De ce crezi ca trebuie sa fim circumspecti fata de aceasta carte ?Ma rog,rezerve este bine sa avem fata de orice citim ,asta da,inteleg si admit ca este corect.Nu inteleg insa daca fata de aceasta carte ai mai multe motive sa fii circumspect fata de o oricare alta,fata de Memoriile lui Sanatescu spre exemplu.Nu ai incredere in Pacepa,ce anume te face sa nu ai incredere in ce scrie in acea carte?
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:20:18De la: acumvotez2009, la data 2009-12-17 13:15:15De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:08:28Iliescu sub presiunile PNT si PNL a acceptat pana la urma alegeri libere contrar convingerilor sale comuniste.Pana la urma a fost nevoit chiar sa aiba parlament,sa dea drepturi partidelor (ziarul Dreptatea,exact pe motivul din 1946-criza de hartie - era la un moment dat in imposibilitatea de a apare) ,a pierdut alegerile in fata opozitiei,a fost mai mult sau mai putin silit sa accepte pana la urma democratia .
Din pacate visul abandonat al lui Iliescu de a avea partid unic (FSN) si de a anihila opozitia,il indeplineste azi Traian Basescu.Daca Iliescu macar era un comunist ,credea in ceva,credea ca asta este bine pentru Romania;Traian Basescu este doar un smecher care vrea puterea pentru el si clanul sau si il doare in cot de tara.Iliescu a folosit URA si MINCIUNA pentru crezul sau,Basescu foloseste URA si MINCIUNA pentru puterea sa,asta este principala deosebire intre cei doi. Mai Vanea...chiar asa sa fie (in mod sigur nu se mai poate intr-o Europa unita) nu spuneam noi pe la colturi ca in aceasta tara ne trebuie o mana de fier pentru a impune democratia adevarata?
Pe cuvantul meu de onoare ca niciodata nu am spus eu asa ceva.Nici macar nu am auzit pe cineva spunand asa ceva.Daca asta doresti,o mana forte care chipurile sa impuna democratia atunci iti inteleg decizia.Parerea mea este insa ca democratia se impune doar daca sunt eliminate mainile forte si daca exista o separarea clara a puterilor in stat. EU AM AUZIT MULTA LUME INVOCAND PE VLAD TEPES......POATE EU TRAIESC IN ROMANIA REALA CHIAR DACA NICI EU NU INPARTASESC IDEILE DICTATORIALE
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:33
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:27:14De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:17:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:14:07De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Da,la ea ma refer intr-adevar.De ce crezi ca trebuie sa fim circumspecti fata de aceasta carte ?Ma rog,rezerve este bine sa avem fata de orice citim ,asta da,inteleg si admit ca este corect.Nu inteleg insa daca fata de aceasta carte ai mai multe motive sa fii circumspect fata de o oricare alta,fata de Memoriile lui Sanatescu spre exemplu.Nu ai incredere in Pacepa,ce anume te face sa nu ai incredere in ce scrie in acea carte?
...cred c-ar trebui deschis un topic special pt. o aºa exegezã !...
...defectarea lui Pacepa, s-a produs intr-o perioadã de dekgb-izare a sec.Ro.
Vannea..deschide topic ºi discutam...
|
vic_viv2000
39 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:35
De la: danika, la data 2009-12-17 00:28:13A demis berceanu pe cine-l incomoda.Eu credeam ca el tre' sa-si dea demisia,macar la misto,ca tot e demis.Dar nu dadea bine ca imagine pentru viitorul guvern din care vrea sa faca parte.(Numele lui berceanu si al lui basescu sunt scrise cu antimajuscule (sic!),ca n-am gasit litere mai mici de-atata)
...ce sa-ti spun fatuca? scrii "corect" romaneste, probabil asa cum ai invatat la scoala, nu? Te-as intreba insa, la care scoala? Din prima fraza n-am inteles nimic iar din cealalta am inteles doar de ce nu vrei sa-ti corectezi greselile de ... "ortografie"!
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:41
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:42
|
9am177621
27 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:43
De la: vic_viv2000, la data 2009-12-17 13:15:35De la: 9am177621, la data 2009-12-17 12:00:14
Este clar.
IATA CE ATI ALES OAMENI BUNI CARE V-ATI VANDUT PENTRU UN VOT. UN GUVERN MARIONETA TOT CU UN PRIM MINISTRU, SLUGA LUI BASESCU,CARE A FOST DEMIS DIN CAUZA INCOMPETENTEI.CEI 50%,UMILITI DE BASESCU CEREM SA NU FIE APROBAT DE PARLAMENT ACEST
PRIM MINISTRU LA COMANDA LUI BASESCU. NU ASA SE FORMEAZA UN GUVERN,NU ASA SPUNE
CONSTITUTIA. UNDE ESTE SEPARAREA PUTERILOR IN STAT,UNDE ESTE DEMOCRATIA IN ACEASTA TARA ? NU SE POATE SA HOTARASCA UN SINGUR OM SOARTA NOASTRA SI SA NU TINA CONT DE MAJORITATEA PARLAMENTARILOR ALESI TOT DE POPOR.
Preferam un guvern care sa faca ceva concret chiar daca face ceea ce spune presedintele, decat unul care sa creeze doar disensiuni si care sa nu rezolve apsolut nimic. Am mai spus-o si o repet in 15 ani cat cat opozitia de azi a fost la guvernare nu ati realizat cat s-a realizat in 4 ani cu Basescu si pdl-ul la guvernare. In opinia romanilor primul ministru si presedintele trebuie sa poata lucra mana in mana nu unul sa traga hais si celalalt cea. Puteti sa urlati cat doriti din opozitie, noi cei avem incredere in oameni si in aceasta guvernare stim ca in nici un caz acest guvern nu v-a face jocurile hotilor si c----lor politice.
Presedintele a ratat ocazia de a deveni marele barbat de stat prin nunirea unui premier independent .Numindu-l din nou pe Boc da de inteles ca este la mana camarilei sale, Blaga, Videanu,Berceanu,Pogea, Cocos, etc.care au investit masiv in campania electorala si acum acestia trebuie sa recupereze investitia. Boc este un om slab, obedient fiind usor de manevrat atat de presedinte cit si in mod special de camarila acestuia,Pana mai ieri UDMR facea parte din majoritatea toxica iar acum nu mai sunt toxici daca le apara interesele .In acest context ma intreb unde ne aflam noi cetatenii de rand ????????????
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:43
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:44
De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:22:02
Atunci spune-mi ce cautau tinerii liberali sa rspundã unei convocãri iliesciene în Ian. 1990 în lipsa seniorilor din PNL ?...
Mytcor,pot sa te intreb unde era Basescu in ian 1990 ?Nu cumva sub Iliescu,colegi de partid ?
Oricum,  ,hai sa iti raspund la intrebare ,in ianuarie 1990 tinerii erau toti in PNL .PNL-AT s-a format prin iunie iar semnarea "Cartei pentru reforma si democratie " a avut loc in 1991.Intr-adevar PNL-AT a intrat dupa semnarea cartei in guvernul Petre Roman 2 ,unde Patriciu a fost coleg de guvern cu Basescu .  .Asa,acum imi explici ce-i cu asta ?...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:48
De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:33:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:27:14De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:17:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:14:07De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Si ce legatura are sula cu prefectura ?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:49
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:44:57De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:22:02
Mytcor,pot sa te intreb unde era Basescu in ian 1990 ?Nu cumva sub Iliescu,colegi de partid ?
Oricum, ,hai sa iti raspund la intrebare ,in ianuarie 1990 tinerii erau toti in PNL .PNL-AT s-a format prin iunie iar semnarea "Cartei pentru reforma si democratie " a avut loc in 1991.Intr-adevar PNL-AT a intrat dupa semnarea cartei in guvernul Petre Roman 2 ,unde Patriciu a fost coleg de guvern cu Basescu . .Asa,acum imi explici ce-i cu asta ?...
Vannea, tu ºtii cã ºtiu ceea ce tu nu ºtii !...hai sã lãsãm discuþia aici. ok?.
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:50
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:50
De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:48:16De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:33:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:27:14De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:17:16De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 13:14:07De la: mytcor, la data 2009-12-17 13:03:44De la: vaneamarin, la data 2009-12-17 12:55:41De la: mytcor, la data 2009-12-17 12:45:09De la: elisa_s_d, la data 2009-12-17 12:39:08Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar si Iliescu a participat activ la Revolutie...Am un respect enorm pt cei care au luptat pt libertate si mai ales pt cei care si-au dat viata ca sa scapam de comunism, dar nu pot sa nu ma intreb daca sacrificiul lor nu a fost degeaba cand noi putem spune ca Boc nu a fost corupt si ca Basescu este un presedinte bun...sa fii marioneta lui Basescu nu e un lucru bun. Spuneti-mi si mie ceva bun care s-a realizat in timpul guvernarii lui Boc... Spuneti-mi ceva ce nu a fost marcat de gafe si acte anti-constitutionale...
Si ce legatura are sula cu prefectura ?
..are !..pt. cã aceeaºi sulã, a stat în coasta multora ºi dupã..
|
Fosta membra 9am.ro
1196 mesaje
|
Postat pe: 17 Decembrie 2009, ora 13:52
ADEVARUL ESTE CA TOTI POLITICIENII ROMANI SUNT MAI MULT SAU MAI PUTIN COMPROMISI DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC............
|
|
|